Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η σημειολογία της ολέθριας αμερικανικής κατοχής μας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 29, 2009 11:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Η σημειολογία της ολέθριας αμερικανικής κατοχής μας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η σημειολογία της ολέθριας αμερικανικής κατοχής μας



Δύο συνδυασμένα «κτυπήματα» και φαινομενικά ασύνδετα σηματοδοτούν ότι οι τυχών «αταξίες» του ελληνικού πολιτικού και πνευματικού κατεστημένου εναντίον των ΗΠΑ, επιτρέπονται μόνο σαν άλλοθι της ολοκληρωτικής υποταγής μας στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.

Πρώτο κτύπημα: Ο Μιλόσοσκι, ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, αφίχθη στην Κέρκυρα με αεροσκάφος της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας»!!!
http://www.naftemporiki.gr/news/redirstory.asp?id=1682725

Δεύτερο κτύπημα:
Μίκης Θεοδωράκης: «Αμερική σημαίνει ελευθερία, πρόοδος, καλοσύνη»

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_2_28/06/2009_320250

Φυσικά, ο Μίκης διαχωρίζει καθαρά τον αμερικάνικο λαό απ’ τις κυβερνήσεις του.
Για όποιον ξέρει να διαβάζει με ανοιχτά τα μάτια, ο Μίκης δεν βλέπει ως φορέα ελευθερίας, προόδου, καλοσύνης, ειρήνης το αμερικάνικο καθεστώς.
Ωστόσο, η δήλωσή του λειτουργεί σημειολογικά και συνδυασμένα υπέρ του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

α). Είναι το αμερικανικό κρατικό ίδρυμα που τον «τίμησε», δηλαδή η αμερικάνικη κυβέρνηση και όχι ο αμερικανικός λαός. Σε αυτό το «Ίδρυμα» έκανε τη δήλωση, αποδεχόμενος την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα από το αμερικανικό καθεστώς.

Το να καμαρώνεις, συνεπώς για αυτή την «τιμητική διάκριση» από το κολέγιο του Αμερικανισμού και να δηλώνεις, τα όσα δήλωσες, και μάλιστα στη σημερινή πολιτική συγκυρία, αυτό σαφέστατα, τουλάχιστον σημειολογικά, προσδίδει κύρος και «άλλοθι» στον αυτοκράτορα πλανητάρχη και τους σχεδιασμούς του για την Ελλάδα.

Ο Μίκης, ως συνήθως, δίχως, ίσως, να το αντιλαμβάνεται (αυτό θέλουμε να πιστεύουμε), σε καίριες «εθνικές καμπές», παρέχει χείρα βοηθείας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς…

Η πράξη, ωστόσο, που δεν έχει κανένα ελαφρυντικό, και αγγίζει τα όρια της ανοικτής προδοσίας και του ραγιάδικου δωσιλογισμού, είναι αυτή της κυβέρνησης και ειδικότερα της υπουργού Εξωτερικών: Της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η δωσιλογική αυτή αυθάδεια έχει πολλές σηματοδοτήσεις:

α).
Πρακτικά πλέον, με επίσημη κυβερνητική βούλα, ακυρώνεται οποιαδήποτε αμφισβήτηση, έστω και ρητορική, απέναντι στη στρατηγική των Αμερικανών και του προτεκτοράτο τους (Σκόπια), σχετικά με το όνομα.

Πρακτικά υιοθετείται και νομιμοποιείται το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!!!

β). Αποτελεί, επίσης, μια βάναυση προσβολή των διαθέσεων του ελληνικού λαού. Είναι μια πράξη θηριώδους κοροϊδίας και εμπαιγμού του ελληνικού λαού. Μια πράξη που αποκαλύπτει, ότι τα πάντα έχουν λυθεί και αναζητείται φόρμουλα εξαπάτησης…

γ). Τέλος, σηματοδοτεί τούτο: ότι η κυβέρνηση, αλλά και όλο το πολιτικό κατεστημένο (ανεξάρτητα από τις δημαγωγικές κορώνες των πολιτικών απατεώνων) έχουν, πλέον, υποταχθεί ΠΛΗΡΩΣ στις βουλές του πλανητάρχη.

Και αυτό είναι το εφιαλτικό. Όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι «βουλές» της αυτοκρατορικής Νέας Τάξης για τη χώρα μας.

Το όνομα των Σκοπίων είναι μόνο η αφετηρία των νέων εθνικών μας δεινών…



Επιστροφή στην κορυφή
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 29, 2009 11:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οδοιπορικό των ποικίλων μορφών δωσιλογισμού από το «Παιδεία»:
http://paideia-gr.blogspot.com/


Χούντα και δημοκρατικές κυβερνήσεις=εθνική μειοδοσία

Ευριπίδης Μπίλλης,
τ. επίκουρος καθηγητής ΕΜΠ


Η χούντα των συνταγμαρχών κατέλυσε τις ελευθερίες του Ελληνικού λαού, καθυστέρησε την πρόοδο της χώρας και είχε ως κατάληξη της την τουρκική εισβολή στην Κύπρο (τη θλιβερή επέτειο της οποίας θα έχουμε σε λίγες μέρες), τη γενοκτονία χιλιάδων Ελληνοκυπρίων, την εκδίωξη από τις για χιλιετίες εστίες τους 200.000 περίπου ελληνοκυπρίων και την κλοπή των περιουσιών τους (σπίτια, κτήματα, κτλ) από την τουρκία.

Σήμερα δε λόγω και των αναφερόμενων κατωτέρω πολιτικών ορισμένων ελληνικών κυβερνήσεων, απειλείται η πλήρης τουρκοποίηση της Κύπρου και ο αφανισμός των Ελλήνων κατοίκων της

Τα πλήρη πραγματικά όμως γεγονότα για την καταστροφή αυτή της Κύπρου για την οποία ζήτησε υποκριτικά συγνώμην ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ Κλίντον κατά την επίσκεψη του στη Αθήνα, παραμένουν...
εισέτι αδιευκρίνηστα λόγω της απαγόρευσης δημοσίευσης του φακέλλου της Κυπριακής τραγωδίας.

Εικάζεται ότι ο τότε δικτάτορας Ιωαννίδης με την έλλειψη πιθανόν της απαιτούμενης ευθικρισίας, με τη Νατοϊκή του πίστη και με το μίσος του εναντίον του Μακαρίου (που κατά την ελλιπή του κρίση <<εμπόδιζε>> την ένωση με την Ελλάδα) παροτρύνθηκε από τους αμερικανούς του Κίσιγκερ να κάνει το πραξικόπημα στην Κύπρου εναντίον του Μακαρίου.

Φαίνεται ότι τότε επείσθη ότι με μία <<μικρή παραχώρηση εδάφους>> στην τουρκία που θα εισέβαλλε στην Κύπρο ανεμπόδιστα, θα <<πετύχενε>> την <<ένωση>> της Κύπρου με την Ελλάδα. Να ευχηθούμε να μιλήσει με στοιχεία πριν πεθάνει. Άγνωστον γιατί μέχρι σήμερα δεν το εκανε.

Το κακό όμως που έκανε η χούντα στον ελληνισμό με την εισβολή στην Κύπρο θα μπορούσε βαθμιαία να αποκατασταθεί αν ό Ελληνισμός ήταν ισχυρός και απαιτούσε τα δίκαια του.

Δυστυχώς όμως όπως περιγράφεται κατωτέρω οι αναφερόμενες μεταδικτατορικές κυβερνήσεις έβλαψαν τον Ελληνισμό μέχρι σήμερα σε βαθμό που δεν θα ήθελα να τον συγκρίνω με το βαθμό που η χούντα τον έβλαψε. Ας αφήσουμε τα κατωτέρω γεγονότα να μιλήσουν για τα <<κατορθώματα>> των κυβερνήσεων αυτών, που προκαλούν θλίψη γιατί ο Ελληνικός λαός και ο Ελληνισμός άξιζαν καλύτερες Ελληνικές κυβερνήσεις.


1. 1992 . Μπαίνει <<ο θεμέλιος λίθος>> για έλεγχο του Αιγαίου από τους τούρκους. Χωρίς να υπάρξει ιδιαίτερη πίεση η αντιπροσωπεία μας Στη Σύνοδο της DPC του Δεκεμβρίου 1992 συμφώνησε σε μια πρόταση του ΝΑΤΟ που είχε επεξεργαστεί μια ομάδα εργασίας (το Mini Group) και προέβλεπε την κατάργηση των ορίων επιχειρησιακής ευθύνης στη Νότια Περιοχή της Συμμαχίας.

Η πρόταση, γραμμένη σε περίτεχνη «γλώσσα», δεν αποκάλυπτε το νόημά της σε πρώτη ανάγνωση. Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ W. Claes ανέλαβε τη «μετάφραση»!
(πρώτο συνημμένο Πτέραρχου Νίκου Κουρή και δεύτερο συνημμένο Μιχάλη Στυλιανού). Υπεύθυνη Κυβέρνηση Μητσοτάκη (Νέα Δημοκρατία).



2. Δημιουργία Μακεδονικού το 1993. Κρις Σπύρου. Υπεύθυνη Κυβέρνηση Μητσοτάκη Νέα Δημοκρατία. (τρίτο σχετικό)



3.
29.1.1996. Αποκήρυξη κυριαρχίας Ιμίων, έναρξη θέματος γκρίζων ζωνών.Υπεύθυνη κυβέρνηση Σημίτη ΠΑΣΟΚ (τέταρτο σχετικό Σταυρου Λυγερού, Από τα έρημα Ίμια στις κατοικημένες νησίδες. Στόχος της Άγκυρας να <<γκριζάρει>> το μισό Αρχιπέλαγος)



4. Τον Δεκέμβριο του 2001, η αμερικανική Χαρτογραφική Υπηρεσία εξέδωσε νέους χάρτες του Αιγαίου, που καταργούν τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε ότι οι νέοι χάρτες έγιναν από κοινού με τις Χαρτογραφικές Υπηρεσίας της Ελλάδας και της Τουρκίας. Υπέυθυνη Κυβέρνηση Σημίτη ΠΑΣΟΚ (δεύτερο συνημμένο Μιχάλη Στυλιανού)



5. Φεβρουάριος του 2002, ο πρόεδρος Μπους έθεσε στον Κ. Σημίτη το θέμα 1.000 και πλέον νησίδων «αμφισβητούμενης κυριαρχίας», για τις 300 των οποίων «δεν υπάρχει κανένα νομικό έρεισμα ελληνικής κυριαρχίας» και του συνέστησε ξεκαθάρισμα από το Διεθνές Δικαστήριο. Πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ ενδιαφέρονται για τα μισά από τα πετρέλαια του Αιγαίου και τα υπόλοιπα να μοιρασθούν μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (σ.σ.: ίδε ανταπόκριση του αείμνηστου Λάμπρου Παπαντωνίου, στον «Τύπο της Κυριακής» 10/2/2002).Υπεύθυνη κυβέρνηση Σημίτη ΠΑΣΟΚ (δεύτερο συνημμένο Μιχάλη Στυλιανού).



6. 2003. Συζήτηση με τούρκους θεμάτων εθνικής κυριαρχίας ως διαφορών.Υπεύθυνη κυβέρνηση Σημίτη ΠΑΣΟΚ ( πέμπτο συνημμένο Σταύρου Λυγερού, Στα πρόθυρα της Χάγης)





7. Οκτώβριος του 2004, ο υπουργός Μεταφορών της σημερινής κυβέρνησης στη Γενική Συνέλευση του ICAO στο Μόντρεαλ υπέγραψε νέο κανονισμό που καταργεί τα όρια του FIR και του ελέγχου για έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο και καλεί Ελλάδα και Τουρκία να τα βρουν μεταξύ τους. Η Τουρκία είχε από το 1974 με νόμο και χάρτες διχοτομήσει το Αιγαίο ως όριο ευθύνης της.
Υπέυθυνη Κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, Νέα Δημοκρατία (δεύτερο συνημμένο Μιχάλη Στυλιανού).



8.
Ιούλιο του 1997. Συμφωνίες της Μαδρίτης, όπου ο Κ. Σημίτης αναγνώρισε στην Τουρκία «νόμιμα κυριαρχικά δικαιώματα» στο Αιγαίο, «μεγάλης σημασίας για την ασφάλεια και την εθνική κυριαρχία της» και του Ελσίνκι (όπου ο ίδιος, τον Δεκέμβριο του 1999, δεσμεύθηκε να συζητήσει με την Τουρκία «μεθοριακές διαφορές και άλλα συναφή θέματα», εγκαταλείποντας τις σχετικές διατάξεις των Συνθηκών της Λωζάννης και των Παρισίων για τα σύνορα των δύο χωρών…. Υπεύθυνη Κυβέρνηση Σημίτη ΠΑΣΟΚ (δεύτερο συνημμένο Μιχάλη Στυλιανού και έκτο συνημμένο Χρήστου Σαρτζετάκη τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας).



9. 1998. Αποδοχή των εκβιασμών της τουρκίας για μη εγκατάσταση στην Κύπρο των αμυντικών αντιαεροπορικών πυράυλων S300. Υπεύθυνη κυβέρνηση Σημίτη ΠΑΣΟΚ.



10. 2003, 2004. Σχέδιο ΑΝΑΝ τουρκοποίησης της Κύπρου. Υπεύθυνες κυβερνήσεις Σημίτη και Γεωργίου Παπανδρέου, ΠΑΣΟΚ. Συμφωνο και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Νέα Δημοκρατία διχασμένη. (έβδομο συνημμένο, υποστηρικτές σχεδίου ΑΝΑΝ)



11. 2007. <<Δακτυλίδι>> στον Χριστόφια ένθερμο υποστηρικτή του σχεδίου ΑΝΑΝ ως και η ΥΠΕΞ μας, για την υποψηφιότητα του ως Προέδρου και σαμποτάρισμα του της υποψηφιότητας του Τάσσου Παπαδόπουλου (συνημμένη φωτογραφία). Υπεύθυνη κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή.



12. 1996 έως 2009. Λαθρομεταναστευτικό. Συνεχής πλύση εγκεφάλου ελληνικού λαού περί ρατσισμού, κτλ. Αποπομπή αντιδρώντων υπουργών. Υπεύθυνες κυβερνήσεις Σημίτη και Γεωργίου Παπανδρεόυ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή. Συνυπέυθυνο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και εν μέρει το ΚΚΕ. (ένατο συνημμένο Χρήστου Σαρτζετάκη τέως Προέδρου Ελληνικής Δημοκρατίας, Περί Πολυπολιτισμικότητας)



13. 1996 μέχρι σήμερα. Θέμα Θράκης. Επιτρέπεται στον τούρκο πρόξενο να συνδιοικεί τη Θράκη και τούρκους επισήμους να περιοδεύουν κάνοντες απαράδεκτες δηλώσεις ως να βρίσκονται σε τουρκική επαρχία. Υπεύθυνες οι ανωτέρω στην πράγραφο 11 κυβερνήσεις καθώς και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. (δέκατο συνημμένο Θέμου Στοφορόπουλου)



14. 2008, 2009. Από ότι όλα δείχνουν αποδοχή της απαράδεκτης εθνικά ονομασίας για τα σκόπια <<Νέα Μακεδονία>>. Υπέυθυνη κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή (ενδέκατο συνημμένο Σταύρου Λυγερού και δωδέκατο συνημμένο Θέμου Στοφορόπουλου).



15. 2009. Ανεμπόδιστη πρόοδος της τουρκίας στην ΕΕ και υποβοήθηση της, με ένα casus belli σε ισχύ, εκ των προτέρων δήλωση ότι έστω και αν αθετήσει η τουρκία το Δεκέβριο του 2004 τις υποχρεώσεις της που έχει υπογράψει έναντι της Κύπρου δεν θα τεθεί κανένα απο μέρους μας πρόβλημα. Υπέυθυνη κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή.



16. 2009. Αποδοχή άφιξης στην Κέρκυρα αεροπλάνου του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων που θα φέρει το εθνόσημο των σκοπίων και την ονομασία <<Δημοκρατία της Μακεδονίας>>. Δηλαδή ντε φάκτο αναγνώριση της ονομασίας των σκοπίων και αδυναμία μας πλέον σε οποιαδήποτε διεθνή συνάντηση να απαιτήσουμε τα σκόπια να παρίστανται ως FYROM. Σε κάτι τέτοιο θα υποστούμε την γελοιοποίηση μας από τα σκόπια. Υπέυθυνη η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και ο ίδιος προσωπικά που είπε να μην είμαστε μικρόκαρδοι, κτλ

17. 2008. Προσπάθεια αφελληνισμού των Ελληνοπαίδων με το βιβλίο της 6ης δημοτικού των καταυθυνόμενων από το ίδρυμα CDRC του Σόρος συγγραφέων, Ρεπούση, Κουλύρη και ΣΙΑ, και υπό την καθοδήγηση της τέως υπουργού Παιδείας της γνωστής ΑΝΑΝΙΑΚΙΑΣ κ. Γιαννάκου Κούστικου. Μόνον λόγω της καθολικής κατακραυγής ο πρωθυπουργός, που προφανώς ήταν γνώστης της προσπάθειας αφελληνισμού των Ελληνοπαίδων, υποχρεώθηκε να την ανυικαταστήσει. Για ανταμοιβή όμως των προσπαθειών της την επέλεξε πρόσφατα ως πρώτη ευρωβουλευτίνα του κόμματος του.

Υπεύθυνη η κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή Νέας Δημοκρατίας, συνυπέθυνες σχεδόν όλες οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (πλην ΚΚΕ). (δεκατοτρίτο συνημμένο, όπου 452 <<προσωπικότηες>>, <<όλη>> και όλη η <<αφρόκρεμα>> που είχε υπογράψει και υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ, υπογράφει υπέρ του βιβλίου της 6ης δημοτικού)

18. 1996 έως και Σήμερα. Ανοχή στους κουκουλοφόρους, υποβάθμιση και διάλυση της Μέσης Παιδείας (με, δεκαπενταμελή, καταλήψεις, με απαράδεκτο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ που ως μόνη παιδεία θεωρεί το φροντιστήριο, κτλ) που δημιουργεί εν γένει <<απαίδευτους νέους>> που νομίζουν ότι γνωρίζουν τα πάντα, υποβάθμιση Ανώτατης Παιδείας με την κομματικοπολοίηση σχεδόν των πάντων, το <<άσυλο>> για κατασκευή και μολότοφ, τις συνεχείς καταλήψεις, τον ξυλοδαρμό αντιδρόντων καθηγητών, κτλ. Υπεύθυνες οι κυβερνήσεις, Σημίτη ΠΑΣΟΚ, Γιωργου Παπανδρέου ΠΑΣΟΚ, Κώστα Καραμανλή Νέας Δημοκρατίας.

19. Με την σχεδιασθείσα και εν εξελίξει μεταβολή της πληθυσμιακής σύνθεσης του πληθυσμού της χώρας όπου οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία (υπογεννητικότητα ελλήνων, μεγάλη γεννητικότητα μεταναστών και λαθρομεταναστών) σε μία πολυ-πολυπολιτισμική κοινωνία, με ποικιλία εθνών (πακιστανοί, αφγανοί, κουρδοι, ιρανοί, νιγηριανοί, άραβες, κτλ) <<έπρεπε>> να ευρεθεί μία γλώσσα για να <<συνεννοείται>> ο πληθυσμός της τέως Ελλάδας μας.

Έτσι η το αξιότιμο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, <<έγκαιρα>> προέβλεψε και πρότεινε να γίνει και η αγγλική γλώσσα επίσημη γλώσσα του μελλοντικού Ελλαδιστάν. Είναι αξιέπαινη που δεν πρότεινε τη νεοθωμανική τουρκική γλώσσα
ς.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΣΙΒΥΛΛΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 30, 2009 11:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σταματήστε τον εξευτελισμό του! Δεν ανήκει σε κανέναν σας, αλλά στο λαό και τη δημοκρατική αριστερά!


Διαβάζουμε στο καλό και έγκυρο “ΠΡΕΖΑ TV”, μεταξύ άλλων:


«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟ DEREE COLLEGE... ΤΑ ΕΧΑΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΜΙΚΗΣ, Ή ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΑΜΕΡΙΚΗ...
H απόφαση του Σχολείου σας να με τιμήσει αναγορεύοντάς με επίτιμο διδάκτορά του με συγκινεί και με τιμά βαθύτατα, γι’ αυτό σας ευχαριστώ θερμά.
Πρώτον γιατί το Κολλέγιό σας αποτελεί πρότυπο στη χώρα μας στην υπηρεσία της αγωγής, της μάθησης και της πολιτιστικής καλλιέργειας των νέων μαθητών και… (η συνέχεια στο “ΠΡΕΖΑ TV”)».


Είπαμε, προς τιμή του μεγάλου μας Μίκη, να “ξεχάσουμε” τα περί γενίτσαρων της ΚΝΕ, το 1989*… παλιά ξινά σταφύλια, νερό κι αλάτι…

Όμως, θυμηθήκαμε όταν τον έκανε υπουργό του ο εφιάλτης της δημοκρατίας και της αποσταCiaς... σκεφτήκαμε: μήπως κάποιοι κοντά του πρέπει να τον μαζέψουνε λίγο; Ή να μαζευτούνε οι γύρω του, που πιθανόν ν’ αναζητούν κάποια χορηγία…
Δεν είναι κρίμα για την υστεροφημία του και τους αγώνες του να κατρακυλάει, ή να τον σπιλώνουν, για ακόμη μια φορά;

Μήπως -αν δεν είναι αυτές οι δηλώσεις δικές του- έχουν κάποια ευθύνη οι πραγματικοί συντάκτες-υποβολείς του κειμένου του;

Είμαστε σκληροί, αδιάλλακτοι, ασεβείς, απέναντι σε έναν πραγματικά μεγάλο καλλιτέχνη της πατρίδας μας;
Δεν νομίζουμε, είμαστε κατηγορηματικοί και δίκαιοι!
Ας δούμε τι κατέθετε περί «τρομοκρατίας» στις 4 Οκτώβρη 1989 και μάλιστα ενυπογράφως:

Νομίζουμε και επιμένουμε: οι δικοί του άνθρωποι οφείλουν να τον προστατεύσουν κι όχι να «επενδύσουν» στον πραγματικά μεγάλο καλλιτέχνη της Ελλάδας.

Κι αν αυτά δεν γραφτούν σε ένα μικρό, ασήμαντο τυχαίο blog -με την ελπίδα κάποιος να του τα μεταφέρει-, τότε θα σημαίνει ότι κι εμείς συναινούμε στον εξευτελισμό του μεγάλου ΜΙΚΗ!

Εμείς δεν θα γίνουμε γλείφτες, αρεστοί στις ελίτ των αυλών και αυλικών κανενός!

Ελήφθη;

Η συνέχεια εδώ:

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/06/blog-post_8506.html

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες