< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > |
ΜΟΥΡΑΛΩΦ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 17, 2009 2:47 pm Θέμα δημοσίευσης: "Λερώνουν" το σύμβολο της Επανάστασης του '21 |
|
|
|
Λερώνουν το σύμβολο της Επανάστασης του '21
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
http://klasikoperiptosi.blogspot.com/2009/03/blog-post_4467.html
Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΣΚΑΪ" ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΦΙΣΣΑ
Το βλάκα μπορείς να τον καταλάβεις από δυο ενδείξεις: μιλάει για πράματα που είναι γι' αυτόν άχρηστα και εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρωτάει.
Πλάτων,
Αυτοί είναι οι τιμητές της κάθαρσης της τηλεόρασης,αυτοί που θέλουν με μια λεζάντα να παραπλανήσουν ηλιθίως αστειευόμενοι τους νεο-Έλληνες και να τους δημιουργήσουν την εντύπωση ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν κάτι σαν τον Παλαιοκώστα μόνο που δεν χρησιμοποιούσε ελικόπτερο.
Αντε να χαθείτε ξεπεσμένοι νεο-εποχίτες ζητιάνοι .
Νομίζετε ότι όλοι τρώνε το κουτόχορτο που αφειδώς προσφέρετε απο την τηλεόραση και τις ψευτο-ιστορικές εκδόσεις σας;
Εσείς μπορεί να λέτε "Ναί στην τηλεόραση" όμως οι δημοσκοπήσεις άλλα λένε και γι΄αυτό έχετε "φαγωθεί" όλοι οι λακέδες των Μ.Κ.Ο και των μεγαλοεκδοτών -καναλαρχών να φιμώσετε τα bloggs.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟ-ΦΡΑΓΚΟΔΗΜΟΚΟΠΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΛΕΜΕ ΟΧΙ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Κάτεργο Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 17, 2009 9:54 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
|
Σας διέφυγε προφανώς το πιο πάνω εξώφυλλο.
Εδώ σημειολογικά ταυτίζεται το σύμβολο της ελληνικής επανάστασης, ο Κολοκοτρώνης, με το μισητό Στάλιν.
Η δολιότητα είναι οφθαλμοφανής.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
fiamou
Ένταξη: 02 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 180 Τόπος: Χίος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 18, 2009 8:48 am Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
|
Αυτή η κατάπτυστη αφίσα είναι πραγματικά μια ύβρις με την αρχαιοελληνική έννοια. Τολμούν αυτά όλα τα τρωκτικά της νεοεποχίτικης και παγκοσμιοποιημένης "Ιστορίας" τύπου Ρεπούση να αναφέρονται για τον Κολοκοτρώνη σα να ήταν κακοποιός του κοινού ποινικού δικαίου!
ΝΤΡΟΠΗ!!! Α
Αλλά ποιος την έχασε τη ντροπή για να τη βρουν αυτοί που θα πουλούσαν και τη μάνα τους για τα εκατομμύρια του Σόρος!
Εκείνο τον καιρό η ιδιότητα του "κλέφτη" ήταν τίτλος τιμής γιατί αυτοί οι ήρωες πολεμούσαν τον Τούρκο κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του, κάτι τύπους σαν κι αυτά τα ανθρωπάκια που τούτες τις μέρες τις δίσεκτες τολμούς να πιάνουν στο βρωμόστομα τους αυτούς τους γίγαντες. [/size]
"Κλέφτες" ονόμασαν τους αγωνιστές αυτούς η εξουσία, οι κοτζαμπάσηδες και τούτοι εδώ οι δοσίλογοι παίζουν αυτών το παιχνίδι. Και τούτοι εδώ υπηρέτες των σύγκρονων κατακτητών είναι.
Αλλά όλο αυτό το πανηγυράκι τύπου BIG BROTHER δεν αποβλέπει πουθενά αλλού από το να ευτελίσει και να υποβαθμίσει στη συνείδηση του λαού κολοσσούς της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας Ιστορίας.
Πού ακούστηκε να παρουσιάσει τον Πλάτωνα και να αναλύσει το έργο του ή Πέμυ Ζούνη!!! ΕΛΕΟΣ!!! Αυτή για όσους δεν ξέρουν έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο από τα σήριαλ του τεράστιου συγγραφέα Παπακαλιάτη!!! Κυρίως από τις γυμνές σκηνές!!! Επομένως σίγουρα τον Πλάτωνα τον παίζει στα δάχτυλα! Αν αυτό δεν είναι υποβάθμιση και ξεφτίλα εγώ δεν ξέρω τι είναι. Και πού ακούστηκε γίγαντες του πνεύματος, της τέχνης και μεγάλοι αγωνιστές της Ελευθερίας να παρουσιάζονται σε αφίσες να ζητούν την ψήφο του κόσμου λες και είναι πολιτικάντηδες της τελευταίας υποστάθμης!
Και για ένα τηλεπαιχνίδι τύπου BIG BROTHER!
Χώρια που τους έχουνε βάλει στο ίδιο τσουβάλι με αποβράσματα τύπου Παπαδόπουλος και Σημίτης.
Το μόνο που μπορεί να πει κανείς εδώ είναι τα αθάνατα λόγια του Γέρου του Μοριά.
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
[/size] _________________ Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" Άρθρο 120
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες |
|
|
|