Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
«Επαναστατικός Αγώνας»: Η νέα τρομοκρατική μυθολογία

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣΈνταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 5:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: «Επαναστατικός Αγώνας»: Η νέα τρομοκρατική μυθολογία Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Επαναστατικός Αγώνας»: Η νέα τρομοκρατική μυθολογία


Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και οι μυστικές υπηρεσίες αναβιώνουν ένα νέο τρομοκρατικό μύθο, στα πρότυπα της «17Ν»:Τον «Επαναστατικό Αγώνα»!!!

Μόνο που αυτή την απάτη της «αριστερής», «ατομικής τρομοκρατίας», δεν μπορούν να την περάσουν, σήμερα, εύκολα στον ελληνικό λαό. Οι πλούσιες εμπειρίες και τα φιάσκα των κατασκευασμένων οργανώσεων (17Ν-ΕΛΑ) έχουν οξύνει το πολιτικό κριτήριο.
Ο ελληνικός λαός πλέον γνωρίζει, έστω και αν δεν μπορεί να το τεκμηριώσει θεωρητικά, αυτό που δεν μπορούν να αντιληφθούν κάποιοι αλλοτριωμένοι διανοούμενοι αριστερίζοντες: ότι η τρομοκρατία αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον προνομιούχα μέσα άσκησης πολιτικής των μηχανισμών της καπιταλιστικής εξουσίας, ιδιαίτερα της πλανητικής εξουσίας των ΗΠΑ και των μυστικών της υπηρεσιών.
Όσοι μιλούν σήμερα με την παλιά συνταγή της «ατομικής τρομοκρατίας» είναι ή βαθιά νυχτωμένοι ή παπαγαλάκια του καθεστώτος και «εγκάθετοι» ιμάντες των μυστικών υπηρεσιών.
«Ατομική τρομοκρατία», στη συνταγή της παλιάς «αριστερής τρομοκρατίας» δεν μπορεί, σήμερα να υπάρξει, ούτε αντικειμενικά, ούτε υποκειμενικά.
Αντικειμενικά γιατί απουσιάζουν εκείνες οι προϋποθέσεις που οι αριστεροί αγωνιστές, κάτω από σκληρούς όρους παρανομίας (δικτατορίες κ.λπ) οδηγούνται σε συνωμοτική δράση.
Υποκειμενικά, γιατί οι πράξεις μιας «κλειστής» συνωμοτικής ομάδας καθορίζονται από τους πραγματικούς πολιτικούς όρους του λαϊκού κινήματος και δεν έχουν μεγάλη διάρκεια: Ή εξαρθρώνονται τάχιστα, ή διαλύονται εσωτερικά, ή, και το πιθανότερο, περνάνε κάτω από την καθοδήγηση των μυστικών υπηρεσιών.
Αυτή η παλιά συνταγή της «ατομικής τρομοκρατίας», σήμερα χρησιμοποιείται σαν άλλοθι για την κατασκευή τρομοκρατικών ομάδων από τις μυστικές υπηρεσίες: «αριστερό» φύλλο συκής και «αριστερή» υπογραφή ομάδων των μυστικών υπηρεσιών.
Όποιος, σήμερα, δεν ξεσκεπάζει αυτή την απάτη της αριστερής δήθεν «ατομικής τρομοκρατίας» συμβάλλει, συνειδητά ή ασυνείδητα, στην προώθηση των καθεστωτικών σκευωριών. Γίνεται το ιδεολογικό και πολιτικό άλλοθι των παρακρατικών σχεδιασμών των μυστικών υπηρεσιών.
Αγνοεί, ηθελημένα (καθεστωτικό γρανάζι) ή από ηλιθιότητα ότι η ιμπεριαλιστική Νέα Τάξη, χρησιμοποιώντας «αριστερά» ιδεολογικά και πολιτικά κλισέ, κατασκευάζει διαβόλους-προβοκάτορες. Τοπικούς διαβόλους και διαβόλους καθολικούς για να επιβάλει την βαρβαρότητα της δικής της πλανητικής τρομοκρατίας.
Η αμερικάνικη αυτοκρατορία είναι αυτή που κατασκευάζει πλανητικά σκιάχτρα, «τρομοκρατικούς» δαίμονες της υφηλίου, για να υποδουλώνει και κατασπαράσσει λαούς, να κτυπά τα απελευθερωτικά κινήματα (Μέση Ανατολή»), τα κοινωνικά κινήματα σε κάθε χώρα και να επιβάλει τη δικτατορία της σε κάθε χώρα…
Είναι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που κατασκευάζουν και τους τοπικούς δαίμονες: Οργανώσεις τρομοκρατίας με «αριστερές» υπογραφές: «17Ν», «ΕΛΑ» και σήμερα τον «Επαναστατικό Αγώνα».
Με τέτοιες τρομοκρατικές οργανώσεις προωθεί η ιμπεριαλιστική αυτοκρατορία τα ποικίλα σχέδιά της σε κάθε χώρα. Τα «εγχειρίδια» της CIA πάνω σε αυτά τα ζητήματα είναι πλέον γνωστά και δημοσιευμένα: στο ΡΕΣΑΛΤΟ πολλές φορές…
Μια τέτοια οργάνωση είναι και ο «Επαναστατικός Αγώνας». Ένα τρομοκρατικό εργαλείο των μυστικών υπηρεσιών για την προώθηση των πολυεδρικών σχεδίων της αυτοκρατορίας εναντίον της χώρας μας και κυρίως: Εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον των αυθεντικών αριστερών ιδεών και εναντίον των εκρηκτικών λαϊκών κινημάτων που κυοφορούνται.
Αυτή η νέα τρομοκρατική μυθολογία και απάτη πρέπει να ξεσκεπαστεί…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ολυμπιάδα
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 6:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αυτή είναι η πραγματικότητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σωστό, περιεκτικό και ΑΛΗΘΕΣ. Ευτυχώς που κάποιοι έχουν ξεφύγει από τη λήθη.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3096

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 6:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι τρομοκράτες των υπηρεσιών μέσα από τις σελίδες
Της καθεστωτικής προπαγάνδας.


Ευτυχώς, που το καθεστώς βρίσκεται σε παραζάλη.
Ακόμα και το Συγκρότημα Λαμπράκη!!!

Όταν η πλέον καλοδουλεμένη «δομή» της καθεστωτικής προπαγάνδας
Προβάλλει τον «άσπονδο» τρομοκράτη-εχθρό του συστήματος για να «επικυρώσει» την «εξέγερση» των κουκουλοφόρων εναντίον του συστήματος, ΤΟΤΕ τα σχόλια περιττεύουν.
Πρέπει να βρίσκονται σε μεγάλη σύγχυση οι «νταβάδες» για να διαπράττουν τέτοια ολέθρια σφάλματα και να θεωρούν το ελληνικό λαό τόσο βλάκα.
Ο Κουφοντίνας εξυμνεί την «εξέγερση» εναντίον του καθεστώτος, μέσα από το ιστορικό προπαγανδιστικό όργανο του καθεστώτος.
Αλήθεια κείμενα του ΡΕΣΑΛΤΟ, γιατί δεν έχουν φιλοξενήσει ΠΟΤΕ τα «προοδευτικά» έντυπα και τα «εξεγερμένα» κανάλια του καθεστώτος;
Ο Κουφοντίνας στα «Νέα»!!!
Χρειάζεται μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό για το ποιος είναι αυτός ο «τρομοκράτης-επαναστάτης»;
Εμείς το έχουμε γράψει εδώ και πολλά χρόνια: Κατασκευασμένος «αριστερός τρομοκράτης»: Καθαρός πράκτορας με «αριστερή» υπογραφή.
Οι ίδιοι το επαληθεύουν!!!

Διαβάστε παρακάτω το «μανιφέστο» του κατάδικου Κουφοντίνα, μέσα από τις στήλες των «Νέων», σε εποχές «ανωμαλίας» και κατασκευής της διαδόχου της «17Ν»!!!
Έτσι για να μη μας περνάνε για παντελώς ηλίθιους…http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4491638


Η αυθόρμητη αντιπαράθεση με το σύστημα
Του Δημήτρη Κουφοντίνα

O αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου που προσπάθησε να αναβάλει τη δίκη της «ζαρντινιέρας» πρέπει να ένιωθε σαν τον πιλότο που προσπαθεί μάταια να αποτρέψει την επικείμενη συντριβή του αεροσκάφους. Όμως ο αυτόματος πιλότος της ατιμωρησίας ήταν πανίσχυρος. Σήμερα λοιπόν που είναι νωπό ακόμη το αίμα ενός παιδιού, οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του κτηνώδους εκείνου βασανισμού στη Θεσσαλονίκη μπορούν να ελπίζουν ότι θα απαλλαγούν. Όπως συμβαίνει και με όλους, τους ελάχιστους ένστολους βασανιστές και δολοφόνους που φτάνουν στα δικαστήρια. Πριν από 23 χρόνια ο επίλεκτος σκοπευτής Μελίστας γονάτισε ψύχραιμα και πυροβόλησε τον Μιχάλη Καλτεζά, ένα παιδί 15 ετών, πυροδοτώντας ένα κύμα λαϊκής αντιβίας. Έτσι η κρατική βία και ατιμωρησία γεννά την αντιβία. Έτσι και κάθε εποχή αντιδρά με τον τρόπο της. «Τυφλά» ή στοχευμένα. Πρωτόδικη απόφαση για Μελίστα: 2 χρόνια. Εφετείο: αθώος. Έγινε πρότυπο των ένστολων, των ειδικών φρουρών, των λιμενοφυλάκων, των μπάτσων των τυχαίων εκπυρσοκροτήσεων. Μακρύς ο κατάλογος: δεκάδες οι επίσημοι νεκροί, άγνωστο πόσοι οι αδήλωτοι στα βουνά, στη θάλασσα, στα αζήτητα. Και σήμερα άλλο ένα κτύπημα των πραιτώρων: ο έφηβος Αλέξης, ένα παιδί, τυχαία στο σωρό, μέσα σε μια παρέα παιδιών, ζωντανών κι ανυποψίαστων.

Αυτή τη φορά όμως τα πιο ευαίσθητα κομμάτια της κοινωνίας αντέδρασαν στο αποτρόπαιο έγκλημα με αυθόρμητη εξέγερση, τέτοια που δεν έχει άλλη να δείξει η πρόσφατη ιστορία της χώρας. Σε όλους σχεδόν τους νομούς, σε όλες τις πόλεις, ακόμη και στις πιο μικρές, οι νέοι, πρώτα απ΄ όλα, ξεσηκώθηκαν. Και μαζί τους άνεργοι, εργαζόμενοι με το φάσμα της αβεβαιότητας μπροστά τους, ακόμη και μεσαία στρώματα, πρόωρα θύματα της κρίσης που πλησιάζει με άγριες δρασκελιές. Και δεν ήταν πουθενά «ειρηνική». Η δίκαιη οργή μεταφράστηκε σε βία. Σε κείνο το απειροελάχιστο κομματάκι βίας, αντιγύρισμα στον τεράστιο όγκο της βίας όλων των ειδών που δέχονται από τη στιγμή που ένιωσαν τον εαυτό τους από ένα άγριο κοινωνικό σύστημα που μόνον θεό έχει τον ανταγωνισμό και το κέρδος. Πρώτος στόχος η ασύδοτη αστυνομία, αυτό το όργανο του ασύδοτου Κράτους. Ύστερα, ό,τι συμβολίζει το Κράτος, ό,τι αποτελεί Κράτος. Το Κράτος της βίας, της αδικίας, της διαφθοράς, της σαπίλας. Και έπειτα τα σύμβολα του κεφαλαίου, πολυεθνικές και πρώτα απ΄ όλα Τράπεζες, αυτοί οι νόμιμοι ληστές και δολοφόνοι.

Τώρα είναι η ώρα της οργής, της αγανάκτησης, της αντίστασης, τώρα ο νους μας κι η καρδιά είναι εκεί με τα παιδιά που δίνουν το μεγάλο μάθημα. Αύριο που θα κατακάτσει ο κουρνιαχτός μπορούμε να μιλήσουμε για τα άλλα. Γι΄ αυτήν την κορυφαία σύγκρουση, την αυθόρμητη αντιπαράθεση με το σύστημα, που έγινε έξω από σχήματα κι από μοντέλα, έξω κι από τα πλαίσια των υπαρχόντων πολιτικών σχηματισμών, απέναντι σ΄ ένα πολιτικό σύστημα που δεν θέλει να τους καταλάβει, που δεν μπορεί να τους μιλήσει. Για εκείνο το κοινωνικό υποκείμενο που χρειάζεται να ξαναναστηθεί. Να μιλήσουμε, πέρα από τις άναρθρες κραυγές των υποκριτών και των ταρτούφων, για εκείνες τις οδυνηρές συνέπειες κάθε εξέγερσης που μπορεί να κτυπούν τη δουλειά ή τον κόπο κάποιων ανθρώπων. Μακριά από τις κραυγές εκείνων που αφού μεθόδευσαν τον θάνατο του εμποράκου και οδήγησαν στο κλείσιμο χιλιάδες μαγαζιά, οδύρονται τώρα υποκριτικά.

Τώρα, όμως, στεκόμαστε δίπλα στους εξεγερμένους νέους. Που πονούν για τον άδικο χαμό ενός δικού τους. Που αντιστέκονται απέναντι στους συναίτιους. Που τολμούν και αγωνίζονται απέναντι σ΄ αυτούς που τους προετοιμάζουν ένα μέλλον χωρίς μέλλον. Σ΄ αυτούς που δολοφονούν το μέλλον.

Κοντά στα νιάτα που πολεμούν και ονειρεύονται.

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fiamouΈνταξη: 02 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 180
Τόπος: Χίος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 7:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δηλαδή τώρα όλοι αυτοί, τα παπαγαλάκια του συστήματος και το παρακράτος των μυστικών υπηρεσιών θέλουν να μας πουν ότι οι δήθεν επαναστάτες του ΕΛΑ (μια οργάνωση προϊόν των μυστικών υπηρεσιών την οποία ανασέρνουν από το συρτάρι και την κουνάνε μπροστά στη μύτη του κόσμου σαν μπαμπούλα για να τρώμε το φαΐ μας σαν καλά ρομποτάκια του συστήματος και πειθήνιοι ψηφοφόροι του κάθε καραγκιόζη που θέλει να μας σώσει) πυροβόλησαν για να σκοτώσουν έναν μεροκαματιάρη αστυνομικό της γενιάς των 700 € για να χτυπήσουν το σύστημα.
Επίσης για να τιμωρήσουν την αστυνομία επειδή σκότωσε ο άλλος τον 15χρονο.
Αν περιμένουν να πιστέψουμε τέτοιες μπούρδες, είναι ΠΟΛΥ βαθιά νυχτωμένοι.
Να σημειώσουμε εδώ ότι η ανάσυρση του ΕΛΑ (μπαμπούλα) και η δολοφονική επίθεση η οποία ίσως να πυροδοτούσε νέο γύρω "εξεγέρσεων" έγινε τον καιρό που οι Ρώσοι κάνουν ασκήσεις στο FIR Αθηνών.
Δεν μπορεί, κάποια σχέση θα έχει αυτό.

_________________
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" Άρθρο 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Σοφιστής
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 9:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://sofistis.wordpress.com/2009/01/06/060109/

Ο Κουφοντίνας αρθρογράφος των «ΝΕΩΝ»!

Συγχαρητήρια κε Παντελή Καψή για την επιλογή σας! Ως διευθυντής εκφράσατε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την «εξέγερση» της εφημερίδας σας που εκπροσωπεί τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» του τόπου. Φιλοξενήσατε το κορυφαίο πρότυπο «εξεγερμένου» παλιάς γενιάς για να διαφωτίσει τους αναγνώστες σας για την «αυθόρμητη αντιπαράθεση με το σύστημα». Τον άνθρωπο που αποφάσιζε με την «δημοκρατία» του πιστολιού για το καλό του λαού και τις ζωές των ανθρώπων!
Μια ερώτηση μόνο. Το γεγονός ότι δεν έχετε παραιτηθεί ακόμα, σημαίνει ότι είστε παντελώς αναίσθητος, ότι έχετε χάσει κάθε αίσθηση του μέτρου, της υπευθυνότητας και σοβαρότητας που απαιτεί η θέση σας, ή μήπως μπροστά στη λύσσα σας να διορίζετε εσείς και το συγκρότημα που εκπροσωπείτε τις κυβερνήσεις αυτού του τόπου, θα αναμένουμε να φιλοξενήσετε και κάποιον αρθρογράφο από την σύγχρονη και «αυθορμήτως εξεγερμένη» «νέα γενιά» τρομοκρατών τώρα που είναι και αυτή στα “πάνω” της;
Το άρθρο του Δημήτρη Κουφοντίνα με τίτλο «Η αυθόρμητη αντιπαράθεση με το σύστημα» ΕΔΩ
Επιστροφή στην κορυφή
Κόκκινο φεγγάρι
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 9:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο κόσμος το 'χει τούμπανο

Η προβολή του Κουφοντίνα από τα ΝΕΑ είναι τόσο εντυπωσιακή ώστε γίνεται αποκαλυπτική για τα συστημικά παιχνίδια.

Ανταγωνίζονται μάλιστα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ποιος θα του πρωτοδώσει χώρο.
Ο ΔΟΛ μάλιστα μέχρι και ειδική έκδοση για τη 17Ν έκανε πριν από λίγο καιρό για να του δώσει "ρόλο".

Στυλοβάτες δηλαδή του συστήματος που δεν έχουν πρόβλημα όταν καταπατώνται ελευθερίες και δικαιώματα των πολιτών στο όνομα της "καταπολέμησης της τρομοκρατίας" διαγκωνίζονται ποιος θα πρωτογίνει ο... υπηρεσιακός παράγοντας προβολής των απόψεών του.

Αλήθεια, επειδή δεν καλοθυμάμαι, εκείνο το Εγχειρίδιο της CIA για τους τρομοκράτες γράφει κάτι για το ρόλο των ΜΜΕ του συστήματος;
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 9:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβάστε μια πολύ ενδιαφέρουσα και λίαν κατατοπιστική ανάλυση, ΕΔΩ:


http://macedonia-greece.blogspot.com


Πρόσφατα μία συνδικαλίστρια δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και πιθανολογείται ότι η άνανδρη αυτή πράξη προήλθε από κέντρα συμφερόντων τα οποία θεωρούσαν την άτυχη αυτή γυναίκα εχθρό προς εξολόθρευση. Δεν μπορούμε να φανταστούμε ΠΟΣΟ μεγάλα είναι αυτά τα συμφέροντα, που αφορούν υπηρεσίες καθαριότητας, ώστε να δικαιολογούν την απόπειρα δολοφονίας ενός ανθρώπου με τόσο απεχθή τρόπο. Όμως ... το συμπέρασμα είναι ότι ... τα μεγάλα συμφέροντα ΔΕΝ διστάζουν να θυσιάσουν μία ανθρώπινη ζωή ή και περισσότερες για την εξασφάλιση του κέρδους.

Οι ΗΠΑ θυσίασαν πάνω από 4000 Αμερικανούς κι 1.000.000 Ιρακινούς προκειμένου να βάλουν στο χέρι τα κρατικά πετρέλαια του ΙΡΑΚ, ψάχνωντας δήθεν για πυρηνικά όπλα.

Σίγουρα ΔΕΝ θα μας παρεξένευε εάν μαθαίναμε ότι μία μεγάλη βιομηχανία πανάκριβων οπλικών συστημάτων ΘΥΣΙΑΣΕ έναν άνθρωπο προκειμένου να πιέσει μία κυβέρνηση να καταχρεωθεί για την αγορά των δικών της οπλικών συστημάτων. Το εμπόριο και ο πλούτος είναι η βασική αιτία πολέμου στην ιστορία της ανθρωπότητας κι όχι ο εθνικισμός. Και σ'αυτόν τον εμπορικό πόλεμο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ η ανθρώπινη ζωή είναι ασήμαντη. Στην χειρότερη περίπτωση αποτιμάται με 1.000.000 δολάρια σε περίπτωση αεροπορικού δυστυχήματος. Όποιος έχει δει την ταινία "SYRIANA" μπορεί να πάρει μία ιδέα για τον πραγματικό κόσμο που κινεί τα νήματα μίας ζωής που πιστεύουμε ότι μας ανήκει.

Την Αμερικανική Χούντα των Συνταγματαρχών ακολούθησε η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Καραμανλή ο οποίος τόλμησε να βγάλει την Ελλάδα από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ το 1974 ως αντίδραση στην Αμερικανική αδιαφορία για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο. Έναν χρόνο μετά, τον "τσαμπουκά" του Καραμανλή απέναντι στις ΗΠΑ, εκμηδένισε η δολοφονία του Αμερικανού Σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα από την 17Ν στις 23/12/75. Ξέρετε τι ακολούθησε αυτή την "αδυναμία" της Ελλάδας δήθεν να προστατέψει έναν Αμερικανό αξιωματούχο;;; Ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας μας με στόχο την εξισορρόπηση των στρατιωτικών δυνάμεων στο Αιγαίο. Στην ιστοσελίδα του Κων.Καραμανλή αναφέρεται ενδεικτικά:

"Έτσι, υλοποιήθηκε ένα ευρύτατο εξοπλιστικό πρόγραμμα: ενδεικτική, η εκτεταμένη ανανέωση του πολεμικού υλικού του Στρατού Ξηράς, η παραγγελία σημαντικού αριθμού αρμάτων μάχης, ο επανεξοπλισμός παλαιών μονάδων του Στόλου και η παραγγελία υποβρυχίων, σκαφών επιφανείας (τορπιλακάτων, πυραυλακάτων, ορισμένες ελληνικής ναυπηγήσεως) και σύγχρονων φρεγατών. Η Πολεμική Αεροπορία ενισχύθηκε με σύγχρονα αεροσκάφη, όπως τα γαλλικά Mirage και τα αμερικανικά Corsair A-7 και F-4".
Στο ερώτημα εάν οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να "κανονίσουν" την εκτέλεση του Γουέλς από τη 17Ν με σκοπό την επαναφορά στην τάξη της "άτακτης" Ελλάδας που "έριξε" τη χούντα της CIA, η απάντηση είναι "ΦΥΣΙΚΑ...ΝΑΙ".

Δεδομένου του όγκου της αγοράς εξοπλισμών που ακολούθησαν η απώλεια ενός Αμερικανού πολίτη είναι μηδαμινής αξίας μπροστά στα δισεκατομμύρια δολάρια με τα οποία χρεώθηκε το Δημόσιο για να εξοφλήσει της Αμερικανικές και Γαλλικές βιομηχανίες όπλων.
Είναι εντελώς ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ... κάθε φορά που κάποια κέντρα στις ΗΠΑ επιθυμούν να ΠΙΕΣΟΥΝ την Ελλάδα να λάβει ΔΥΣΚΟΛΕΣ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ($$$) αποφάσεις για προμήθειες του Δημοσίου, να χρησιμοποιούν ως ΑΦΟΡΜΗ ένα αντι-αμερικανικό χτύπημα.

Τα τελευταία 100 χρόνια ΚΑΘΕ παράνομη επέμβαση των ΗΠΑ σε ξένες χώρες είχαν ως αφορμή ένα μικρό ή ένα μεγάλο στημένο "Perl Harbour". Διότι η επέμβαση απαιτεί χρηματοδότηση και η χρηματοδότηση επιτυγχάνεται πιο εύκολα όταν υπάρχει συναισθηματική φόρτιση και διάθεση για εκδίκηση.(Σχετικές αναλύσεις στο Zeitgeist I και II (Addendum) )
Eίχαμε την "τύχη"... να ακούσουμε τον Σημίτη ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τις ΗΠΑ για την "ευτυχή" κατάληξη του θερμού επεισοδίου στα Ίμια...με ΜΟΝΟ τρεις νεκρούς από Ελληνικής πλευράς πάντοτε. Η "χάρη" αυτή ΞΕΠΛΗΡΩΘΗΚΕ με την παράδοση του Κούρδου Οτσαλάν από ΕΛΛΗΝΙΚΑ χέρια προκειμένου να προκληθεί ρήγμα στην Ελληνοκουρδική συμμαχία κατά των Τούρκων.
Θυμόμαστε και το σκάνδαλο των υποκλοπών. Από τον Πρωθυπουργό έως τον τελευταίο Υπουργό...ήταν όλοι υπό παρακολούθηση. Κι αυτοί που είχαν πρόσβαση στις συνομιλίες όλων αυτών θα μπορούσαν ΠΟΛΥ πιο έυκολα να "χαλάσουν" μία μεγάλη διακρατική συμφωνία, θα μπορούσαν ΠΟΛΥ πιο εύκολα να ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ τους πολιτικούς για την επίτευξη των στόχων τους. Και ξέρουμε ΠΟΛΥ καλά ΠΟΙΟΣ θα μπορούσε να πετύχει την μαζική παρακολούθηση τηλεφώνων με τη συνεργασία μίας εταιρίας ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ συμφερόντων όπου συμμετέχει και μεγαλο-προμηθευτής του Δημοσίου. Κι όπως ο Ζαχόπουλος , έτσι κι ο Τσαλικίδης αυτοκτόνησε για ΝΑ ΜΗΝ τον "αυτοκτονήσουν". (Οι νταβατζήδες των ΜΜΕ κατάφεραν ακόμα και το σκάνδαλο των υποκλοπών να το χρησιμοποιήσουν εναντίον του Καραμανλή που υπήρξε θύμα της υπόθεσης ο οποίος όμως έπρεπε να διαχειριστεί την κρίση χωρίς να δείξει τους ενόχους και φανεί γραφικός.)

Το 2007...οι δήθεν "αριστεροί τρομοκράτες" κατάφεραν να σπάσουν ένα μικρό τζάμι στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Ο Ρουσόπουλος έσπευσε να τονίσει ότι » Οι σχέσεις της Ελλάδας με τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξαιρετικές και θα παραμείνουν εξαιρετικές.» Διότι ΑΥΤΟΣ είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ στόχος της δήθεν τρομοκρατίας. Να τρομοκρατηθεί η κυβέρνηση και να υπακούσει στους ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ και ανθελληνικούς σχεδιασμούς των ξένων κέντρων λόγω της δήθεν αδυναμίας της να προστατεύσει τους Αμερικανούς στο Ελληνικό έδαφος. Την ευθύνη για το χτύπημα στην πρεσβεία ανέλαβε η οργάνωση "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" που ήταν η ίδια οργάνωση που αποπειράθηκε χτύπημα κατά του Γιώργου Βουλγαράκη το 2006 και στην διακήρυξη της οποίας κατηγορήθηκε ο πρώην Υπουργός της ΝΔ ... ως "ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"! (Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ ο Βουλγαράκης ΔΕΝ έδωσε όλο το χρήμα στις Αμερικάνικες εταιρίες με την ευκαρία της διοργάνωσης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πλιάτσικου της χώρας. Διαβάστε εδώ ΠΟΣΑ πληρώσαμε για το C4I που ΠΟΤΕ δεν λειτούργησε (83 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δρχ!) . (Το μόνο πλάνο από την αίθουσα C4I που έτυχε να δούμε στην TV ήταν ένα δωμάτιο με μερικούς πεταμένους , σκονισμένους υπολογιστές κι εκτυπωτές που δεν ήταν καν συνδεμένα στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Στο διαδίκτυο φυσικά δεν εντοπίσαμε ΤΙΠΟΤΑ σχετικό με την εγκατάσταση του συστήματος στην Ελλάδα. Το σύστημα πληρώθηκε και ΔΕΝ παραλήφθηκε ΠΟΤΕ ολοκληρωμένο σύμφωνα με καταγγελία από το ΠΑΣΟΚ)

Τον Βουλγαράκη ..για πονηρό τον ξέραμε ... αλλά για έμμισθους υποστηρικτές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...έχουμε ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ στο μυαλό μας. Έκτοτε... ο όρος "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" δεν ακούγεται ξανά από χείλη των αναρχο-αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ παραμόνον από τους πατριώτες.

Μάλιστα μέσα από τα κείμενα μερικών "έγκυρων" η ΝΕΑ ΤΑΞΗ τείνει να λάβει χαρακτήρα ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ για την επιβίωση του ανθρωπίνου είδους! Από τότε που η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ελέγχει τη μισή αριστερά στην Ελλάδα ... ο όρος έπαψε να χρησιμοποιείται στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ , του ΟΑΚΚΕ και της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Το χτύπημα του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ το 2006 , κατά του υπουργού Βουλγαράκη, την εποχή ακριβώς που δισεκατομμύρια ευρώ άλλαζαν χέρια λόγω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ευθυμίας... είχε ξεκάθαρα σχέση με τις προμήθειες του δημοσίου και ΟΧΙ με τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Κι επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ θα ρισκάρει τη ζωή του για να πετύχει ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ, που θα αξίζει τον κόπο. Ο μόνος λόγος να ρισκάρεις τα ισόβια για να ξεκάνεις τον Βουλγαράκη ή κάποιο άλλο λαμόγιο ...είναι μία ΥΨΗΛΗ ΑΜΟΙΒΗ και μία ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ προστασία από τυχαία σύλληψη. Αυτά τα ατού είχε στα χέρια της και η 17Ν, των καθυστερημένων αδερφών Dalton που διέφευγαν για δεκαετίες τη σύλληψη παρά το χαμηλό της νοημοσύνης τους ενώ δικαιολογούσαν τα δήθεν επαναστατικά τους χτυπήματα με προκηρύξεις γεμάτες ασυνάρτητες φλυαρίες κι αριστερό λεξιλόγιο. Σήμερα κανείς δεν πρόσεξε ότι όλα μεγάλα Αμερικάνικα έντυπα και συμφέροντα αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από τους αριστερούς εκδότες , οι οποίοι μονοπώλησαν τα ΜΜΕ, αφού η 17Ν ξεκαθάρισε το τοπίο δολοφονώντας τους κεντροδεξιούς αντιπάλους τους.

Όλα τα "επαναστατικά" χτυπήματα που γνώρισε η Ελλάδα...ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ παρά την επανάσταση έφεραν. Η δράση της 17Ν έφερνε τις κατάλληλες ισορροπίες ώστε κάποιοι να επωφελούνται OIKONOMIKA και ΠΟΛΙΤΙΚΑ χωρίς συνέπειες.

Τι επαναστατικό και ανατρεπτικό μπορούσε να επιφέρει η δολοφονία του ασήμαντου βουλευτή ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ Παύλου Μπακογιάννη ή του ασήμαντου βουλευτή ΠΕΛΛΑΣ Γεωργίου Πέτσου; Μήπως να εξασφαλιστεί η σιωπή τους για το σκάνδαλο Κοσκωτά; Αυτοί ήταν οι χειρότεροι πολιτικοί που γνώρισε η Ελλάδα; Μάλλον όχι.

Ο Λαλιώτης που έχει βάλει υπογραφές σε άχρηστα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ έργα όπως η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου (262 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δρχ),
ή του αεροδρομίου των Σπάτων, 750 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΧ, με τα χαμένα δισεκατομμύρια,
ο Τσοχατζόπουλος που αγόρασε ελλατωματικά υποβρύχια που γέρνουν αξίας ΑΝΩ των 700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ δρχ(!)
Να θυμηθούμε τέλος το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων που έφτασε τα
9 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ δηλαδή 2,3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές;

Και τα γράφω σε ΔΡΑΧΜΕΣ για να κατανοήσουμε καλύτερα ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ διαχειρίστηκαν αυτές οι "μεγάλες" προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής...και που είναι ΟΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που η Ελλάδα ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ και θα χρωστάει για πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι χρήματα που ήρθαν από τον Τουρισμό ή τις εξαγωγές...αλλά ΔΑΝΕΙΚΑ από ξένες τράπεζες.

Και μπορείτε να φανταστείτε ΠΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΕ στα παραπάνω έργα. Εάν υποθέσουμε ότι , όπως αποδείχθηκε με τη SIEMENS, το ποσοστό της ΜΙΖΑΣ επί της αξίας του έργου κυμαίνεται από 8 έως 10% ... μπορούμε να φανταστούμε γιατι έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης οι ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ κι ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ Λαλιώτηδες και Τσοχατζόπουλοι που παντρεύονται στο Παρίσι με τελετές αξίας 6.000.000 ευρώ βγαλμένα όλα με κόπο και ιδρώτα... απ'όλους εμάς!

Φυσικά για ΟΛΗ αυτή την εγκληματική σπατάλη του δικού μας ιδρώτα ... υπήρχε μία καλή δικαιολογία συναισθηματικού χαρακτήρα. Ο καημός του Έλληνα για το Αεροδρόμιο του Ελληνικού, για την ταλαιπωρία των οδηγών με τα καραβάκια στο Ρίο, ο φόβος των Ελλήνων για την απειλή εξ ανατολών και τέλος η "απίστευτη" επιτυχία της ανάληψης της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Αυτά ήταν τα δικά μας αναίμακτα μικρά "Perl Harbour", οι ΤΕΧΝΗΤΑ καλλιεργημένες συναισθηματικές ανάγκες ώστε να αποδεχτούμε χωρίς αντιρρήσεις να ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ για τα επόμενα 500 χρόνια σε σημείο που ΠΡΕΠΕΙ να ξαναδανειζόμαστε για να εξοφλούμε τόκους από προηγούμενα δάνεια!

Με την ΕΝΤΟΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των φαγανών και διαπλεκόμενων ΜΜΕ των "νταβατζήδων" που ΠΑΝΤΑ βρέθηκαν στο πλευρό όσων ΡΗΜΑΞΑΝ τα Δημόσια Ταμεία επί ΠΑΣΟΚ... τα αυτιά των Ελλήνων ΠΟΤΕ δεν άκουσαν τα μυθικά ποσά που ξοδεύτηκαν και κυρίως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν φρόντισε να προβληματίσει τον Έλληνα ... ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ τα χρήματα για να πληρωθούν οι ΤΟΚΟΙ αυτών των τεράστιων δανείων όταν γνωρίζουμε εδώ και μία δεκαετία ότι ολόκληρος ο πλανήτης οδηγείται σε οικονομική ύφεση και η Ελλάδα ΔΕΝ αποτέλεσε ποτέ παράδεισο ξένων επενδύσεων. Έτσι με συνεργούς τους νταβατζήδες των ΜΜΕ...δισεκατομμύρια ευρώ...αβγατίζουν στην Ελβετία και η νεολαία μεγαλώνει με τεχνητούς εφιάλτες όπως η ύπαρξη των κακών αστυνομικών των ΜΑΤ των 800 ευρώ.
Να θυμήσουμε και τον κ.Παπαντωνίου με την μεγάλη μπίζνα του Χρηματιστηρίου (20 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δρχ έφυγαν από τις τσέπες 1,5 εκατομμυρίου Ελλήνων για να καταλήξουν στις τσέπες μερικών ΦΙΛΩΝ του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ, μέσω της ΚΡΑΤΙΚΗΣ χειραγώγησης των δεικτών, μέσω ΣΤΗΜΕΝΩΝ παιχνιδιών με εταιρίες ΜΑΪΜΟΥ πάντα με τη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των ελεγκτικών μηχανισμών!). Όλοι οι παραπάνω θεωρούνται ΕΘΝΙΚΟΙ ευεργέτες από τους "επαναστάτες" της εποχής μας καθώς για όλα τα κακά του τόπου και για την γενιά των 700 ευρώ φταίνε τα εικοσάχρονα ΜΑΤ των 800 ευρώ!

Για τους χασικλήδες επαναστάτες-πιόνια των Indymedia ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ αυτοί ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΣΑΝ όλο το χρήμα από την αγορά και το κατέθεσαν σε Ελβετικές τράπεζες αλλά οι "βίαιοι" εικοσάχρονοι αστυνομικοί .
Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα.

Στις 23 Δεκεμβρίου και ΜΕΣΑ από την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου δύο Καλάσνικοφ βάλλουν κατά κλούβας των ΜΑΤ χωρίς όμως να πετύχουν ανθρώπινες απώλειες.
Η αποτυχία του εγχειρήματος οδήγησε τους τρομοκράτες, που χαίρουν σταθερά του πανεπιστημιακού ασύλου, να ΜΗΝ αναλάβουν την ευθύνη για το άστοχο εγχείρημα.

Το ένα από τα δύο καλάσνικοφ του χτυπήματος κατά της κλούβας των ΜΑΤ χρησιμοποιείται για την δολοφονική απόπειρα κατά των αστυνομικών στα Εξάρχεια στις 5 Ιαν 2009 ενώ όπως διαπιστώνεται αργότερα ότι το άλλο όπλο της επίθεσης στα Εξάρχεια (των 9χιλ) είχε χρησιμοποιηθεί σε παλιότερα χτυπήματα από την οργάνωση "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" !(βλέπε πιο πάνω χτύπημα κατά της Αμερικανικής Πρεσβείας και απόπειρα κατά Βουλγαράκη) .

Βλέπουμε δηλαδή ότι η οργάνωση "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ" που δήθεν αγωνίζονταν κατά της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, να πυροβολεί με σκοπό να ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ εικοσάχρονους φτωχούς αστυνομικούς των 800 ευρώ για να προκαλέσει πλήγμα και πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή.
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι αυτά τα χτυπήματα ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΓΜΑ στο σύστημα, αντίθετα θα αποτελέσουν τη δικαιολογία για την προμήθεια ΑΚΟΜΑ πιο αποτελεσματικών και πανάκριβων συστημάτων παρακολούθησης, άρα ΝΕΕΣ ΜΙΖΕΣ και άρα ΑΚΟΜΑ μεγαλύτερη επιρροή των ξένων κέντρων στο μέλλον αυτής της χώρας κι αυτού του λαού.Ενός κακόμοιρου λαού του οποίου η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ καλλιεργείται συστηματικά με τη βοήθεια ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ χαζοχαρούμενων προσωπικοτήτων.

Με τη "μαγεία" και τη "γοητεία" του ΑΥΤΙΑ,του ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, της ΜΕΝΕΓΑΚΗ, της ΑΝΙΤΑΣ, του ΓΡΗΓΟΡΗ, της ΛΑΜΠΙΡΗ ... οι Έλληνες... κοιμούνται βαθιά και θα ξυπνήσουν μάλλον απότομα στην πραγματικότητα που μας περιέγραψε η κ.Ψαρούδα-Μπενάκη .

Ο Καραμανλής λόγω των Ελληνορωσικών συμφωνιών φαίνεται ότι ΔΕΝ χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης των γνωστών ξένων κέντρων των οποίων τα συμφέροντα έχουν να κάνουνε με ΠΟΛΛΑ δισεκατομμύρια δολάρια και θα προτιμούσαν έναν άλλον "κουραμπιέ" στο τιμόνι της Ελλάδας για να ανακοπεί η επέκταση του Πούτιν στα Βαλκάνια.

Ενώ σ'όλον τον πλανήτη δολοφονούνται καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι...περιέργως η Ελλάδα μας ... γίνεται πρωτοσέλιδο για κάθε στρακαστρούκα που ακούγεται στην περιοχή των Εξαρχείων με άρθρα που αναφέρονται στην "βίαια κρατική καταστολή" (Ποιος ΘανάσηςWink και στην "κοινωνική αναταραχή" που ΤΕΧΝΗΤΑ προσπαθούν να προκαλέσουν οι υπερατλαντικοί φίλοι μας.

Τέλος οι άλλοι χασικλήδες, από τον ΣΥΡΙΖΑ...απέδωσαν την δολοφονική επίθεση κατά του εικοσάχρονου αστυνομικού σε παρακρατικούς , άποψη που επανέλαβαν και οι μαιμούδες των Indymedia στις δημόσιες καταχωρίσεις τους ...διότι στις κρυφές σελίδες του Indymedia υπάρχουν ΑΛΛΕΣ σαφείς οδηγίες ανατροπής του πολιτεύματος!


Η επανάσταση δυστυχώς δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να έρθει. Μπορεί να ανατραπούν οι τωρινοί τύραννοι για να ανέλθουν στην εξουσία κάποιοι άλλοι, πιθανόν χειρότεροι.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ από μία χώρα της οποίας οι μισοί κάτοικοι παρακολουθούν με ευλάβεια τηλεοπτικές "διάνοιες" όπως η Μενεγάκη κι ο Αυτιάς.

Το κουφάρι αυτής της χώρας που λέγεται Ελλάδα... θα συνεχίζουν να σκυλεύουν όλοι αυτοί οι "ευεργέτες" που εκλέγονται για να μας εκπροσωπήσουν προσποιούμενοι ότι έχουν τις ίδιες αγωνίες μ'εμάς.

Οι πολιτικοί ασχολούνται μόνο με τον παράνομο πλουτισμό τους και οι δημοσιογράφοι τους εκβιάζουν για να λάβουν ποσοστό από τα κλοπιμαία. Οι δε "νταβατζήδες" , μέσω των δημοσιογράφων-εκβιαστών, εξασφαλίζουν τις απευθείας αναθέσεις σε στημένους διαγωνισμούς του Δημοσίου ώστε με τα εύκολα χρήματα που αφαιρούν από τον Έλληνα, εν αγνοία του, να εδραιώσουν την παντοκρατορία τους και μετά να αποφασίζουν οι ίδιοι ποιος θα είναι ο Υπουργός σε κάθε Υπουργείο.

Τα σκάνδαλα των μεγάλων χορηγών στα κανάλια (ΟΠΑΠ, OTE) ξεχνιούνται την επόμενη μέρα διότι η συγκάλυψη αποφέρει πολύ περισσότερα κέρδη από μία αποκάλυψη. Άλλωστε είναι τόσο κοντή η μνήμη των Ελλήνων που συνεχίζουν να ψηφίζουν τις ίδιες οικογένειες εδώ κι εξήντα χρόνια σαν να μην άκουσαν ποτέ κάτι κακό γι'αυτές.

Επιστροφή στην κορυφή
ΔΙΟΓΕΝΗΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 9:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ας υπενθυμίσουμε και κάτι που, δυστυχώς, λίγοι το γνωρίζουν:
Στις περιβόητες « Ερυθρές Ταξιαρχίες », το μέλος του σκληρού πυρήνα τους
που νοίκιασε το διαμέρισμα που έκλεισαν και εκτέλεσαν τον Άλντο Μόρο,
ήταν πράκτορας της C.I.A.!! Όπως αναφέρεται,λεπτομερώς, στα πρακτικά της,που δημοσιεύτηκαν πριν από 5 χρόνια και τα είδαμε σε ειδική τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ,το Μάρτη του 2003.

Μια ακόμη απόδειξη ότι τις περισσότερες «αναρχικοαριστεροτρομοκρατικές»
ομάδες, σε όλο τον κόσμο, τις κατασκευάζουν ή τις διαβρώνουν στην πορεία τους, συστηματικά, οι ξένες, παντοδύναμες, μυστικές υπηρεσίες.

Διαβρώνοντας,ταυτόχρονα και τις δυνάμεις καταστολής, σε κάθε κράτος, με καλοπληρωμένα ντόπια ή ξένα, στρατολογημένα,εκπαιδευμένα,όργανα. Με ένα και μοναδικό στόχο: το απόλυτο χάος στη χώρα και τον απόλυτο έλεγχο της εξουσίας.

Γιατί όλα αυτά, εδώ και χρόνια, να μην ισχύουν και για τον τόπο μας.;;
Επιστροφή στην κορυφή
κολλητήρι
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 9:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γραμμένο όταν ...έπεσε η ρουκέτα στην Αμερικάνικη πρεσβεία!!!!!

Από τη ρουκέτα στην «προστα-CIA»


Μετά την προκήρυξη του «Επαναστατικού (βλέπε: «Προβοκατόρικου») Αγώνα», τα δημοσιεύματα περί «επανασχεδιασμού των μέτρων αντιτρομοκρατικής προστασίας» πληθαίνουν.
Λογικό. Οπως ακριβώς το ομολογούσε ο στρατηγός Ο. Γιαρμπόρο, αναλύοντας τη διασύνδεση της CIA και των ΗΠΑ με τα παραμάγαζα της δήθεν «αριστερής» τρομοκρατίας.

Τι ήταν ο Γιαρμπόρο;
Ο καθοδηγητής των ειδικών υπηρεσιών της CΙΑ, κατά τη δεκαετία του '70 (σσ: έτσι κάνουν μερικοί απ' αυτούς, όταν βγαίνουν στη σύνταξη... «κελαηδάνε»). Και τι έλεγε το «πουλάκι» μας; Ιδού τα λόγια του, από συνέντευξή του στο περιοδικό «L' Europeo» (29/9/1978):

«Η λεγόμενη τυφλή τρομοκρατία είναι μια τακτική επεξεργασμένη από τη CΙΑ, σε συνεργασία με διάφορους ατλαντικούς οργανισμούς. Η τακτική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως ως βασικό στοιχείο για διάφορα προγράμματα, που έχουν σκοπό να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις και να πείσουν τον πληθυσμό να συμφωνήσει με την εγκαθίδρυση ισχυρού αστυνομικού κράτους».

Ολόκληρος καθοδηγητής της CIA ήταν ο άνθρωπος. Λέτε να μην ήξερε;...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροζ δεκανίκι
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 9:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το τηλε-παραμύθιασμα

Παρακολούθησα πριν λίγο δελτία ειδήσεων στα κανάλια. Όλα με "πληροφορίες" για τον "Επαναστατικό Αγώνα" και σχόλια επί σχολίων.

Έτσι έμαθα ότι χρησιμοποίησαν και χειροβομβίδα ελληνικής κατασκευής που παρόμοιες είχε η 17Ν και δεν ξέρω ποια άλλη "οργάνωση".

Το ενδιαφέρον που έλεγαν αλλά επιμελώς... δεν σχολίαζαν είναι ότι δεν έχει διαπιστωθεί κλοπή χειρομβομβίδων!

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποια υπηρεσία που νόμιμα είχε προμηθευτεί τέτοιες χειροβομβίδες τις "έσπρωξε", δηλώνοντας λχ ότι χρησιμοποιήθηκαν για εκπαιδευτικούς σκοπούς;

Οπότε, ποιον παραμυθιάζουν ότι κάνουν έρευνες για βρουν τους δράστες;
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3096

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 9:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θα ακούσουμε πολλά παραμύθια από τα "βαποράκια", τους δημοσιογράφους,"Ροζ δεκανίκι"!!!

Το παρακάτω είναι επό δω:
http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?p=483#483


Ήταν αναμενόμενο. Μετά την επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικής κλούβας έξω από την έδρα των ΜΑΤ, στο Γουδί, ήρθε και το γάζωμα με καλάσνικοφ 20χρονου αστυνομικού στα Εξάρχεια. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν περισσότεροι από 20 κάλυκες.

Οι μυστικές υπηρεσίες στις πρόβες τους προσέχουν να μη χυθεί αίμα. Η δοκιμή όμως δείχνει πάντα ποιο στόχο θα χτυπήσουν. Και αυτό δεν είναι δυνατό να το αγνοούν οι «εγκέφαλοι» των υπηρεσιών ασφαλείας. Γιατί λοιπόν έστειλαν χωρίς αλεξίσφαιρο γιλέκο τον 20χρονο σε πεζή περιπολία, τρεις η ώρα τα ξημερώματα, στην περιοχή Εξαρχείων; (Ζαϊμη και Κουντουριώτη) Μήπως για να σκοτωθεί στα σίγουρα; Το πράγμα μιλάει μόνο του. Προβοκάτσια καραμπινάτη. Στόχος η αποχαλίνωση της κρατικής τρομοκρατίας εναντίον της νεολαίας και ολόκληρου του πληθυσμού.

Προβληματισμό θα έπρεπε να έχει προκαλέσει και η προβοκατόρικη επιστολή του δηλωμένου Κυπατζή Κουφοντίνα, υπό τον τίτλο «Στεκόμαστε δίπλα στους εξεγερμένους νέους», η οποία επιστολή έχει συνταχτεί με τρόπο που εμφανίζει την αστυνομία πρώτο στόχο της νεολαίας, λες και η αστυνομία είναι το κυριότερο πρόβλημα της νεολαίας. (Πρώτος στόχος η ασύδοτη αστυνομία, αυτό το όργανο του ασύδοτου κράτους.) Έτσι λοιπόν προϊδεάζει τους αναγνώστες της επιστολής ότι τυχόν δολοφόνοι αστυνομικού θα προέρχονται απ’ τους κόλπους του νεολαιίστικου κινήματος. Τσακίστε λοιπόν μπάτσοι την νεολαία!

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αρχειοφύλαξ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 10:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στα τόσα ενδιαφέροντα που γράψατε λέω να προσθέσω και κάτι που θυμήθηκα.
Ένα σχόλιο από τον «Ημεροδρόμο» του Ριζοσπάστη (19/11/2003). Αντιγράφω:

Το άλλο με την ΕΥΠ και τη «17Ν», το ξέρει;

Γράψαμε χτες για την αναίδεια του κ. Κουφοντίνα που έκανε χιουμοράκι με την επέτειο του Πολυτεχνείου, μνημονεύοντας την ημερομηνία της εξέγερσης, που καπηλεύτηκε και σφετερίστηκε ο παραμηχανισμός της «17Ν». Ακούσαμε επίσης και το συνήγορο κ. Ραχιώτη να ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη οργάνωση αποτελούσε «τμήμα της Αριστεράς» που δρούσε «ένοπλα».
***
Μια απορία έχουμε (συνεχίζουμε να έχουμε):
Για ποιο λόγο και μάλιστα με προσωπική εντολή του ο πρωθυπουργός, έθεσε εκτός αστυνομικής και κατ' επέκταση δικαστικής «διερεύνησης» το ρόλο της ΕΥΠ στην υπόθεση «17Ν»; Αλήθεια, από πότε η ΕΥΠ (η ΚΥΠ της μετεμφυλιακής εποχής και της εποχής του Πολυτεχνείου δηλαδή) πρέπει να... προστατεύεται (από το αστικό κράτος) και να μένει η δράση της στο σκοτάδι, ειδικά σε περιπτώσεις που έχουν σχέση με την «Αριστερά» και πολύ περισσότερο με την «ένοπλη Αριστερά»; Μέχρι τώρα, γι' αυτό το θέμα, ούτε ένα «αστειάκι» δεν έχει κάνει ο κ. Κουφοντίνας...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3096

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 10:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Να παραθέσω και εγώ κάποια στοιχεία από τα αρχεία μου.


ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

Σταχυολόγηση παλαιότερων δημοσιευμάτων για να φρεσκάρουν την μνήμη τους οι χαζοί και να βιδώνονται οι ξύπνιοι.

Κυβέρνηση: Δεν υπάρχει διασύνδεση ΕΥΠ – 17Ν

Στον ανταγωνισμό των μέσων ενημέρωσης απέδωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας όσα λέγονται και γράφονται περί πιθανής διασύνδεσης της 17Ν με κρατικές υπηρεσίες.

«Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε αβίαστα για διασύνδεση της 17Ν με κρατικές υπηρεσίες. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει ανταγωνισμός λόγω των ημερών. Καταλαβαίνω ότι τα ΜΜΕ θέλουν να πρωτοστατούν στη μάχη της θεαματικότητας και της αναγνωσιμότητας, αλλά θα παρακαλούσα να υπάρχει μεγαλύτερη υπευθυνότητα στα σενάρια που γράφονται και ακούγονται» είπε.

Ο κ. Πρωτόπαπας τόνισε ότι δεν προκύπτει από πουθενά διασύνδεση. Η στάση των κρατικών υπηρεσιών απέναντι στην εξάρθρωση της τρομοκρατίας είναι σαφής, είναι αυτή που βλέπουμε όλοι. Ρωτήθηκε για δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», όπως είπε, όμως, ο ίδιος αναφέρθηκε σε πρωτοσέλιδα άλλων εφημερίδων που ανέφεραν, για παράδειγμα, ότι ο Κουφοντίνας είναι πράκτορας στην ΚΥΠ.

Ελευθεροτυπία 25/7/2002


Τι λένε οι συγχωριανοί του Κουφοντίνα στην Τερπνή Σερρών

Οι κάτοικοι, που ασχολούνται κατά κόρον με αγροτικές εργασίες (κύριως παραγωγή καπνών), δηλώνουν ότι αυτές τις ημέρες δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία μελών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, πού έτσι και αλλιώς δρα αυτόνομα και με μυστικότητα. Αίσθηση, πάντως, προκαλεί η δήλωση σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό του Θεοχάρη Πάπικα, θείου του αναζητούμενου, ο οποίος ανέφερε ότι: «Ακούσαμε ότι εργαζόταν στην ΚΥΠ (Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών)».
Ελευθεροτυπία 15-7-02

Και ο Κουφοντίνας στην οδό Μηθύμνης;

H «Απογευματινή» γράφει ότι «παρών» στην «επιχείρηση» σύλληψης των δυο Αμερικανών πρακτόρων της CIA, Μηθύμνης 50, στην Αθήνα, την Τρίτη 16 Νοέμβρη 1993 από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης, ήταν και ο Δ. Κουφοντίνας. Κατά την εφημερίδα, ο τελευταίος οδηγήθηκε μαζί με τους Αμερικανούς Τσαρλς Φάντις και Τζακ Καρλ Σλιούαρ στο 7ο Αστυνομικό Τμήμα στην Κυψέλη και εξαφανίστηκε χωρίς να δώσει κατάθεση και χωρίς να αναφερθεί το όνομά του στο βιβλίο των συμβάντων. Τότε είχε γραφτεί πως ο τότε ανταποκριτής του ΜΕΓΚΑ στις ΗΠΑ είχε μεταδώσει ότι οι συλληφθέντες ήταν τρεις και η παρακολούθηση είχε σχέση με την «17Ν».

Ριζοσπάστης 25/7/2002

*Επιμένει για το ρόλο της CIA ο κ. Θωμάς Ακρωτηριανάκης, Αθήνα:

«Χωριανοί του Κουφοντίνα είπανε στην τηλεόραση ότι είναι στην ΚΥΠ (ΕΥΠ). Από αυτούς μαθαίνει κανείς την αλήθεια και όχι από την επίσημη γραπτή "διάψευση" της ΕΥΠ. Μάλιστα θεωρώ ότι ο Κουφοντίνας είναι στη μικρή μερίδα της ΕΥΠ που δεν ενημερώνει πλήρως την κανονική, επίσημη, κεντρική ΕΥΠ, δεν υπακούει πλήρως σ' αυτή, όντας παράρτημα της CIA. Η CIA, και το πιο πάνω παράρτημά της, κατασκεύασε, συντηρεί και θα συντηρεί τη 17Ν, για να πιέζει εκείνα τα τμήματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. που δεν είναι αμερικανόδουλα και για να βγάζει απ' τη μέση ανεπιθύμητους Αμερικανούς και μη. Οι βασικοί δράστες της 17Ν είναι Αμερικάνοι, μέλη της CIA και Ελληνες, μέλη αυτού του παραρτήματός της, π.χ. ο Κουφοντίνας.

Επιπρόσθετα, οι Ελληνες του παραρτήματος γράφουν τις προκηρύξεις, έχουν την αποστολή να παρασέρνουν, να επεξεργάζονται άτομα ανυποψίαστα, με ξαφνική, όχι ριζωμένη πολιτικοποίηση και ψυχοπαθολογικές αποκλίσεις, για να κάνουν τις δευτερεύουσες δουλειές της 17Ν, που φροντίζουν αργότερα να συλληφθούν, να κάνουν ψευδείς υπερβολικές ομολογίες και αλληλοκαταδόσεις, ως επίσης και ψευδή κατάδοση του "αρχηγού", για να πέσουν στα μαλακά, έτσι για να μη φαίνεται ότι η 17Ν είναι της CIA. Ολα αυτά τα αγνοεί η επίσημη ΕΥΠ και το ελληνικό κράτος, νομίζοντας ότι πρόκειται για απλή (και απόρρητη) προσπάθεια διείσδυσης».

Ελευθεροτυπία 27/7/2002


Σύμβουλος του Χρυσοχοϊδη Δικηγόρος του Κουφοντίνα!


Ποσο συμβιβαζεται να ειναι ενας συμβουλος του Χρυσοχοιδη (έμμισθο μελος της δικηγορος του Κουφοντινα; προκειται για τον καθηγητη Βασιλη Καρυδη

Athens Indymedia άρθρο με αριθμό 7520

Διάβασα στο Ιντυ ότι ο σύμβουλος του Χρυσοχοϊδη, καθηγητής Βασίλης Καρύδης, είναι δικηγόρος του Κουφοντίνα! (Πρόκειται για έμμισθο μέλος της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και μιας επιτροπής για την αντιεγκληματική πολιτική του υπουργείου). Βλέπε σχετικό αρθρίδιο με αριθμό 75202.


Από τι δίκη, αν δεν κάνω λάθος

Baznoυrάκο: δεν είμαι κουκουές. Τροτσκιστής είμαι. Αν έχουν κάποιο νόημα οι ετικέτες... Δεν θεωρώ όμως ότι κάθε κουκουές είναι για τα μπάζα. Κάθε άλλο. Τι είναι ο καθείς φαίνεται στα έργα του. Ανιδιοτελείς και αριβίστες υπάρχουν σ’ όλα τα κόμματα και τις οργανώσεις της Αριστεράς. Επειδή τώρα είμαι τροτσκιστής και μ’ έχουν πολλές φορές αποκαλέσει χαφιέ μερικοί τενεκέδες, γιατί έτσι πίστευαν ότι θα ξεμπέρδευαν εύκολα μαζί μου, δεν είμαι και τόσο βλαξ για να υιοθετήσω την αντίστροφη «λογική»: αφού με αποκάλεσαν χαφιέ χωρίς να είμαι, άρα δεν υπάρχουν χαφιέδες! Αυτά που γράφτηκαν για τον Κουφοντίνα τα διάβασα όταν πρωτοδημοσιεύτηκαν. Θα μου έκανε εντύπωση αν η αστυνομία είχε τοποθετήσει ανάμεσα στους 19 κατηγορούμενους ένα τουλάχιστον χαφιέ. Για να δέσει με την στάση του το κατηγορητήριο. Περίμενα όμως να δω την συμπεριφορά ενός εκάστου στην δίκη (αν ονομάσουμε δίκη αυτή την αισχρή καρικατούρα). Και βλέπω την αλεπού, τον Κουφοντίνα, να κάνει ακριβώς ότι χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα επίχρισμα αληθοφάνειας στην σκευωρία. Ορισμένους απ’ τους υπόλοιπους κατηγορούμενους τους ξέρω. Είναι θύματα που τα παγίδευσαν λόγω βλακείας. Είναι ευφάνταστοι και «ρομαντικοί» όπως τους χαρακτηρίζει και ο «Κουφός». Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουνε στα ούφο. Αυτοί επειδή είχαν την τάση να προβάλουν τις επιθυμίες τους στην πραγματικότητα πίστεψαν στην ύπαρξη κάποιων αυτόκλητων εκδικητών, οι οποίοι μάλιστα παρουσιάστηκαν ακριβώς την στιγμή που κανείς δεν τους χρειαζότανε (εκτός απ’ το Κράτος βέβαια). Σ’ αυτά τους τα ελαττώματα στηρίχτηκε η αστυνομία για να τους θυματοποιήσει. Εσύ baznr και κάποιοι της παρέας σου, που εμφανιζόσαστε εδώ μέσα, πότε σαν «εκσυγχρονισμένοι» αριστεροί, πότε σαν αναρχικοί ή ακροαριστεροί και λειτουργείτε σα στυλοβάτες του επίσημου ψεύδους για την τρομοκρατία, έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όσα υπέφεραν ή πρόκειται να υποφέρουν οι αθώοι και καλοπροαίρετοι βλάκες του Κορυδαλλού. Και έχετε ευθύνη γιατί και πολύ εύστροφοι είσαστε, και πολύ καλά πληροφορημένοι, για να μη καταλαβαίνετε ότι η σύγχρονη ΑΤΟΜΙΚΗ τρομοκρατία είναι μια φάμπρικα των μυστικών υπηρεσιών προορισμένη να υπηρετήσει σκοπιμότητες που όλοι κατανοούμε._________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3096

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 06, 2009 11:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και μια άποψη της Μαίρης Μπόση, που γνωρίζει από «μέσα»
ΕΔΩ:


http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?p=484#484


ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Η παλιά τρομοκρατία είναι στην ουσία παρελθόν, υποστήριζε η Μαίρη Μπόση, σε παλαιότερη συνέντευξη της στην «Ελευθεροτυπία» (02/07/2002). Για όσους δεν την θυμούνται είναι «διεθνολόγος, ειδική σε θέματα ελληνικής και διεθνούς τρομοκρατίας», σύμβουλος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Οι «παραδοσιακές τρομοκρατικές οργανώσεις», κατά τη Μπόση, έχουν ιδεολογική συγκρότηση και η επιχειρησιακή τους τακτική κατευθύνεται «από την αποφυγή δημιουργίας αθώων θυμάτων».
Σε διάκριση οι νέες τρομοκρατικές ομάδες χαρακτηρίζονται από «ιδεολογική πενία» και «αδιαφορία για τα αθώα θύματα».
Αυτό δεν είναι καινούργιο. Μετά την 11η Σεπτέμβρη ο Μπούς προειδοποιούσε δυσοίωνα τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ότι πρόκειται να δεχτούν τρομοκρατικές επιθέσεις με πολλά αθώα θύματα. Η Μπόση είχε «πάρει» το μήνυμα.
Οι νέες οργανώσεις θα καταφέρνουν «τυφλά» κτυπήματα με θύματα και απλούς πολίτες. Δεν θα μοιάζουν καν με οργανώσεις. Δε θα έχουν «καθαρό συνωμοτισμό». Θα είναι οι ομάδες των «παιδιών» που πετούν «μολότωφ» στους δρόμους και κτυπούν «εύκολους στόχους με γκαζάκια».
Λέτε να είναι μάγα η Μπόση ή μήπως έχει διασυνδέσεις με καλά ενημερωμένες πηγές;
Απ’ αυτά δεν μπορεί παρά να συμπεράνουμε ότι οι μυστικές υπηρεσίες σχεδιάζουν αιματηρές προβοκάτσιες με θύματα όχι μόνο αστυνομικούς αλλά και πολίτες, σε μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος υστερίας και διώξεων κατά της πολιτικοποιημένης και ριζοσπαστικής νεολαίας.
Για διώξεις μπορεί να μην είναι απαραίτητη η εκτέλεση κάποιας αξιόποινης πράξης, μια και η Μπόση έχει «προφητεύσει» την «ποινικοποίηση της υπόνοιας»! Δηλαδή την δημιουργία και στην χώρα μας του νομικού πλαισίου που ισχύει ήδη στις ΗΠΑ και την Βρετανία, όπου ο προκαλών «υπόνοιες» φυλακίζεται επ’ αόριστον, χωρίς του απαγγελθεί κατηγορία στον ίδιο ή τον δικηγόρο του.

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ψαχτήρι
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 07, 2009 8:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ CIA

'Ενα περιέργο σενάριο που εμφανίζει τη CIA να προετοιμάζει στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε σήμερα, Τρίτη 6/1/08, σε έναv από τους πιο δημοφιλείς ιστοχώρους αντιπληροφόρησης του διαδικτύου, το www.infowar.com και www.PrisonPlanet.com, του γνωστού Αμερικανού ακτιβιστή και radio-host, Alex Jones.
To ρεπορτάζ υπογράφεται από τον συνεργάτη και ανταποκριτή του Jones στo Λονδίνο, Paul Joseph Watson. Είχε προηγηθεί ανάλογο άρθρο του Kurt Nimmo στον ίδιο ιστοχώρο στις 28 Δεκεμβρίου που αναφερόταν στο νideo του Λαζόπουλου με τους "κουκουλοφόρους της αστυνομίας", κάνοντας ευρύτερη αναφορά σε αντίστοιχες μεθόδους "χειραγώγησης κινημάτων με επαγγελματίες προβοκάτορες" σε Αμερική (Cointelpro) και Ευρώπη (Gladio).
Η παραπληροφόρηση είναι μαζί με την προβοκάτσια αναπόσπαστο στοιχείο στη Στρατηγική της Έντασης που ξεδιπλώνεται κατά κύματα εδώ και ένα μήνα στην Ελλάδα με κλιμακούμενα "πυρά" σε προσεκτικά επιλεγμένους "θεσμικούς στόχους". Στη συγκεκριμένη περίπτωση του ιδιόρρυθμου ρεπορτάζ της infowars, οι "πληροφορίες" περί κινήσεων "συναγερμού επιπέδου 2" στον ελληνικό στρατό είναι αγγλικής προέλευσης και έχουν σκοπό να επιτείνουν τη σύγχυση στις δυνάμεις εθνικής ασφαλείας της χώρας, στοχοποιώντας κάποιες από αυτές με τα "μαύρα" δίκτυα που είχαν στήσει οι αγγλοσάξονες "εμπειρογνώμονες" από την εποχή που αλώνιζαν στην Ελλάδα το 2002-4. Στη τελευταία μάλιστα διετία 2007-8 όπου τα μαύρα δίκτυα οργιάζουν πλέον ανεξέλεγκτα εκεί που δεν τα περίμενε κανείς, οι ντόπιοι τοποτηρητές των "εμπειρογνωμόνων" κατάφεραν να διαλύσουν ακόμα και το δικό τους "καμάρι", την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, προτού ξεκινήσει ο "ασύμμετρος πόλεμος" χαμηλής ισχύος σε μεγάλη κλίμακα, όπως ήταν οι εμπρησμοί του 2007 και τα "δεκεμβριανά" του 2008.
Είναι λοιπόν προφανές ποιος είναι ο επόμενος - μετά την αστυνομία - στόχος των "τρομοκρατών" όπως τον φωτογραφίζουν τα παρακάτω υποβολιμαία αγγλόφωνα δημοσιεύματα.
CIA Preparing To Install Military Government In Greece?
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες