Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το ΚΚΕ ξεσηκώνει την υστερία των λακέδων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 13, 2008 11:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Το ΚΚΕ ξεσηκώνει την υστερία των λακέδων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΤΑΝ το ΚΚΕ στοχεύει σωστά, ξεσηκώνει την υστερική οργή των ποικίλων λακέδων


Η Αλέκα και γενικά η ηγεσία του ΚΚΕ έκαναν πράγματι καταλυτική παρέμβαση στα γεγονότα κερδίζοντας έτσι την ΟΛΙΚΗ εκτίμηση του ελληνικού λαού, ο οποίος αντιλαμβάνεται, αλλά είναι εγκλωβισμένος στις μυλόπετρες των ποικίλων «νταβάδων», οικονομικών και πολιτικών και των αξιοθρήνητων λακέδων τους, με προεξέχοντα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξύπνησαν τα αντανακλαστικά της αγωνιστικής, ταξικής φύσης του ΚΚΕ και έσπασε το κάδρο της τρομοκρατίας των ΜΜΕ και των ιδεολογικών ροπαλοφόρων των πολυεθνικών: πνευματικό και «αριστερό» κατεστημένο.
ΓιΆ αυτό άρχισαν τα ουρλιαχτά από τις ύαινες του πολιτικού και δημοσιογραφικού παρακράτους. Όλοι οι πολύχρωμοι λακέδες ξεσηκώθηκαν για να πλήξουν με τις γνωστές συκοφαντίες το ΚΚΕ.
Νέες επιχειρήσεις κατασυκοφάντησης θα μπούνε σε ενέργεια…
Μάταιος κόπος για τους οικότροφους «στοχαστές» και τα μίσθαρνα όργανα των «νταβάδων» και των πολυεθνικών ιδρυμάτων, τύπου Σόρος και ΣΙΑ…
Ο ελληνικός λαός χειροκροτεί το ΚΚΕ και το προτρέπει να συνεχίσει ακόμα πιο τολμηρά!!!!!!!!!!

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αλέκας που προκάλεσε την υστερία πανικού των λακέδων:

«Η κρατική καταστολή και οι κουκουλοφόροι είναι από την ίδια πλευρά. Συνδέονται, αλληλοτροφοδοτούνται και έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο εργατικό λαϊκό και νεολαιίστικο κίνημα. Η δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου είναι αποτέλεσμα του κλιμακούμενου αυταρχισμού, της ενίσχυσης των κατασταλτικών μηχανισμών, της δράσης τους, του πλέγματος αντιδραστικών νόμων και «ευρωτρομονόμων», που διαμόρφωσαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Οι μολότοφ και οι λεηλασίες των κουκουλοφόρων, που το καθοδηγητικό κέντρο τους συνδέεται με μυστικές κρατικές υπηρεσίες και από κέντρα που βρίσκονται στο εξωτερικό, δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με τη μαζική οργή των μαθητών, των φοιτητών, γενικά του λαού. Αντίθετα, αξιοποιήθηκαν για να καλυφθούν και να αποπροσανατολιστούν οι μαζικές κινητοποιήσεις της νεολαίας και του λαού κατά του αυταρχισμού, κινητοποιήσεις που εκφράζουν την αγανάκτηση από τα αποτελέσματα της αντιλαϊκής πολιτικής.»



ΟΛΟΚΛΗΡΗ η συνέντευξη εδώ:

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4861977&publDate=13/12/2008


Επιστροφή στην κορυφή
Ολυμπιάδα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 13, 2008 5:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το ποτάμι της Λαϊκής Οργής δεν κρύβεται. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για αυτούς που γνωρίζουν οι μάσκες των ΜΜΕ έχουν πέσει προ πολλού. Ιδιαίτερα μετά την "επιλογή" αποτελεσμάτων δημοσκοπήσεων ή τις πολλαπλές δημοσκοπήσεις στις που συγχωνεύονται σε μια με αυθαίρετες ενέργειες. Συνένοχες βέβαια και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που δε σέβονται τη δουλειά τους και ενδίδουν σε εργοδότες νταβατζήδες.

Το Σημερινό όμως δεν έχει προηγούμενο! Δύο μεγάλες Κυριακάτικες Εφημερίδες ΑΚΥΡΩΣΑΝ την παρουσίαση δημοσκοπήσεων. Γιατί κύριοι; Τι δε σας βόλευε; Όταν δε μπορείτε να μαγειρέψετε τη λαϊκή ετυμηγορία απλά τη θάβετε; Μόνο το Έθνος έχει την ενδεικτικότατη πρόθεση ψήφου, που βέβαια και αυτή χαλιναγωγήθηκε κατά το δυνατόν.

Κύριε Χατζηνικολάου, από εσάς τουλάχιστον περιμένουμε μια υπεύθυνη γνώμη και απάντηση σα ΝΕΟ εκδότη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την απέλπιδα προσπάθεια χαλιναγώγησης της αυξανόμενης επιρροής του ΚΚΕ σε λίγο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 10:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δείτε εδώ.Κάποια αλλα σχόλια χρηστών σβηστήκανε.

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=944993
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 12:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ!!!


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=945593#945593
Επιστροφή στην κορυφή
αναρχικό πρετεντεράκι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 1:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το καινούριο σλόγκαν από τα πρετεντεράκια με τα "αναρχικά" και "αριστερίστικα" προσωπεία είναι το "ΟΤΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟ ΚΚΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ".

Τα παρακρατικά τρωγλοδυτάκια, που έχουν ξεσαλώσει στον εικονικό "επαναστατικό" κόσμο του πληκτρολογίου τους από το Ιντιμίντια και το Youtube, ξέχασαν να αναφέρουν: ποιός είναι "ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ";;;


Αν λάβουμε υπ' όψιν όλο το αμερικανοκρατούμενο μόρφωμα της "εξω"κοινοβουλευτικής "αριστεράς" και προσθέσουμε εκεί και το 5 τοις εκατό του ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς τον ΦΠΑ του Λαμπράκη που τον εκτοξεύει στο "10" και το "18%"), έχουμε ένα σύνολο 5,1 τοις εκατό.

Προφανώς, το 5,1 τοις εκατό, δεν το έχει στο νού του το "αναρχικό" πρετεντεράκι όταν λέει "ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ".

Τί εννοεί το "αναρχικό" πρετεντεράκι; Έχει δίκιο;

Μα και φυσικά έχει δίκιο. Όντως "ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ" μιλάει για εξέγερση. Όλα τα τσοντοκάναλα, από Κοντομηνά μέχρι Τεγόπουλο και Αλαφούζο, έχουν κάνει σήριαλ την δολοφονία και μεταξύ τυρού και απιδίου, δηλαδή μεταξύ πρωινής μενεγακίστικης μαλάκυνσης και βραδυνής τσόντας, έχουν ανακαλύψει την "κρατική βία" και την "δικαιολογημένη οργή των νέων". Η Τρέμη, ο Τσίμας, ο Πρετεντέρης, ο Παπαχελάς με τον Χρυσοχοΐδη, ο Λιαρέλης, ο Κύρτσος, ο Σταύρος Θεοδωράκης (της τεράστιας δημοσιογραφικής επιτυχίας «Η τηλεοπτική κουτσομπόλα Νανά Καραγιάννη αποκαλύπτει την περιπέτειά της με την ανορεξία» http://www.tanea.gr//ColumnCategory.aspx?d=20080223&nid=7579998&sn=&spid=876) και άλλοι πολλοί αξιόλογοι ερμηνευτές αναγκάστηκαν να περάσουν σε διπλοβάρδιες για να κατορθώσουν να μας μεταφέρουν το μέγεθος της αναλγησίας του Καραμανλή και την θηριωδία της κρατικής καταστολής. Μάλιστα κάποια στιγμή ο Κύρκος, ίσως λόγω προχωρημένης ηλικίας μπερδεύτηκε και ψέλισε μια καταδίκη για τους προβοκάτορες-ασφαλίτες και κατευθείαν η τριάδα Τρέμη-Τσίμας-Πρετεντέρης έστησαν τέσσερα παράθυρα και τον έβαλαν στην μέση να ανακαλέσει.
Ο Χρυσοχοΐδης, στον Παπαχελά, "απάντησε" τάχα στην κατηγορία ότι κανάκευε τους γνωστούς-αγνώστους με την καραβλάχικη κουτοπονηριά του "έ, και τί, να τους βάλω μέσα επειδή πέταξαν μια μολότωφ; Ξέρετε, τί διαφθορείο είναι η φυλακή;"...
Επειδή, απέναντί του είχε μόνον τον Παπαχελά να του δίνει πάσες, έφυγε από τον Σκάι με καθαρό κοστουμάκι αλλά ίσως έτσι να είναι πιο καλά γιατί απέδωσε πολύ παραστατικά την διαπλοκή Εκσυγχρονισμού-Σόρος-CIA, αυτός ο κατά τα άλλα αμίληκτος διώκτης της τρομοκρατίας που δεν δίσταζε να γεμίσει την χώρα με φασιστοειδή της Μοσάντ, χαφιέδες του FBI, κάμερες, τρομοδικεία και τεχνοκρατικό τσατσιλίκι. (Κατά τα άλλα δεν ήθελε να "διαφθείρουν" οι ισοβίτες τα "επαναστατημένα νειάτα"...)



Επειδή λοιπόν το ΚΚΕ τόλμησε να διαφοροποιηθεί από τον φαιό ολοκληρωτισμό των τσοντοκαναλαρχών και των επιδοτούμενων "αντιεξουσιαστών" τους, (μέχρι και οικοτροφάκια Βρυξελλών επιστρατεύτηκαν!!: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=943348 ), έχουν τώρα αφρίσει από την συφιλιδική πασοκολαγνία τους. Μυρίστηκαν φαγάκι οι εκσυγχρονιστές, μυριστήκανε ψιχουλάκια και υφυπουργειάκια και οι συνασπισμίτες... Θα φάτε βρε ατιμούλικα, μην φοβάστε, δεν θα σας μπλοκάρει το ΚΚΕ το δρόμο για το ιστορικό φαγοπότι με τον Γιωργάκη σας...
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ



Ένταξη: 13 Νοέ 2008
Δημοσιεύσεις: 75

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 12:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλά ρε παιδιά είμαστε φασίστες εμείς και αφεντικά μας από την Ανατολή?
Ετσι μας λένε στο indymedia.
Οποιος μιλάει για Ελλάδα ή Ορθοδοξία είναι φασίστας?
Οποιος θέλει το παιδί του να μπορέσει να σπουδάσει σε ένα ήρεμο περιβάλλον είναι φασίστας?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες