Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα αριστεροκαθεστωτικά «κινήματα»!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 12:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα αριστεροκαθεστωτικά «κινήματα»!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα αριστεροκαθεστωτικά «κινήματα»!!!


Ένα αριστερός επαναστάτης γνωρίζει ότι τα κινήματα δεν είναι φετίχ. Το κίνημα για το κίνημα είναι μια σοσιαλδημοκρατική σοφιστεία που έχει καρατομηθεί αγρίως από τους θεωρητικούς επαναστάτες του σοσιαλισμού. Ακριβώς γιατί υπάρχουν και φασιστικά κινήματα. Και η ναζιστική ψύχωση «κίνημα» ήταν.

Ένα κίνημα (και αυτό αποτελεί αλφάβητο της σοσιαλιστικής επαναστατικής σκέψης) κρίνεται και προσδιορίζεται από τους πολιτικούς στόχους του. Αυτοί καθορίζουν και το «χρώμα» του κινήματος, το κατά πόσο είναι αντικαθεστωτικό ή καθεστωτικό, επαναστατικό ή αντεπαναστατικό.

Αυτά τα αλφαβητικά ζητήματα οι «υπερεπαναστάτες» του ΣΥΡΙΖΑ τα αγνοούν. Ούτε καν προβληματίζονται ότι αποτελούν την πολιτική αιχμή της καθεστωτικής προπαγάνδας. Τα ΜΜΕ και τα λαμόγια τους λένε τα ίδια πράγματα. Ακόμα και ο Τράγκας και άλλοι φαιδροί του ίδιου φυράματος μας γίνανε αναλυτές των κινημάτων και ουρλιάζουν για τη «λαϊκή εξέγερση» που ουσιαστικά πυρπολεί και τρομοκρατεί τη κοινωνία.

ΟΛΟΙ ξαφνικά ανακάλυψαν τις χιλιοειπωμένες κοινοτοπίες: Την κοινωνική και πολιτική σήψη και παρακμή που εξεγείρει τη νεολαία, τα άλυτα προβλήματά της, τις πολλαπλές καταπιέσεις της και πολλά άλλα.
Ανακάλυψαν την Αμερική!!!

Πάνω σε αυτές τις κοινοτοπίες, τις ενδημικές, μόνιμες και παγιωμένες καταστάσεις, προϊόν όλων των συσσωρευμένων συμφορών κατά της κοινωνίας από το καπιταλιστικό καθεστώς που υπηρετούν όλοι αυτοί οι λακέδες, επενδύουν σήμερα τα ηθικολογικά κηρύγματά τους και τα εμπορεύονται για την «εξέγερση».
Ξαφνικά ΤΩΡΑ ανακάλυψαν ότι η κοινωνία βοά και στενάζει από αγωνία, οργή και αγανάκτηση.

Η κοινωνία, όμως βοά και αναστενάζει εδώ και δεκαετίες από τα δεινά της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και τις πολιτικές του καθεστώτος. Πολιτικές που την τελευταία, ιδιαίτερα εικοσαετία, ήταν άγριες και εξοντωτικές για τον ελληνικό λαό. Πολιτικές που τον αφάνιζαν πραγματικά:

α). Η λαίλαπα του εκσυγχρονιστικού νεοφιλελευθερισμού
β). Η το λυσσαλέο μαστίγιο της σκληρής λιτότητας για να μπούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
γ). Οι γιγαντιαίες διαστάσεις της ανεργίας, της ενδημικής αυτής ασθένειας του συστήματος.
δ). Η εισαγωγή αλλοδαπών στρατιών, συντελεστής από τους πλέον καταλυτικούς σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και υπέρ του κεφαλαίου. Συντελεστής που κατεδάφισε όλα τα ιστορικά κεκτημένα των εργαζομένων και διεύρυνε εκρηκτικά όλες τις καθεστωτικές ασθένειες. Συντελεστής που απειλεί ακόμα και τον ιστορικό και κοινωνικό ιστό της ελληνικής κοινωνίας.
ε). Οι ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα των πάντων.
ζ). δραματική υποβάθμιση και άλωση των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Αυτά και πάρα πολλά άλλα προωθούνται χρόνια τώρα από όλες τις κυβερνήσεις, συστηματικά και σταθερά, άγρια και κατασταλτικά, με την κάλυψη και στήριξη των μοχλών του καθεστώτος, τα ΜΜΕ και των πολιτικών που σήμερα ουρλιάζουν για τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας. Αυτές όλες τις αντικοινωνικές ανατροπές τις ψήφισαν όλα τα κόμματα (εξαιρούμε το ΚΚΕ) και τις προώθησαν σιδερένια οι «νταβάδες».
Καθώς, βεβαίως και όλες τις εθνικά προδοτικές πολιτικές του καθεστώτος.

ΟΛΟΣ αυτός ο ακρωτηριασμός και ο καταιγιστικός κυκλώνας βιασμού της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, αναπόφευκτα συσσώρευσε εκρηκτικά αποθέματα οργής και αγανάκτησης.

Όταν αυτές οι εύφλεκτες εκρηκτικές ύλες εκδηλωνόντουσαν στοιχειωδώς σε εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις, σε κινήματα νεολαίας, καταστέλλονταν αγρίως και χυνόντουσαν εναντίον τους όγκοι συκοφαντιών.

Αυτοί οι ίδιοι που κραυγάζουν, σήμερα, σαν ύαινες, υπέρ της «λαϊκής εξέγερσης» ήταν αυτοί που σήκωναν τα ιδεολογικά και πολιτικά ρόπαλα εναντίον των συνταξιούχων, των μαθητών, των εκπαιδευτικών και εργατικών κινητοποιήσεων στο άμεσο παρελθόν.
ΟΤΑΝ τα ΜΑΤ σπάγανε τα κεφάλια των συνταξιούχων και των μαθητών , ΟΥΔΕΙΣ μίλαγε τότε για την βία και θηριωδία των μπάτσων. Όταν επί ΠΑΣΟΚ, οι μπάτσοι είχαν εκτελέσει εν ψυχρώ 12 περίπου νέους, ακόμα και για παραβίαση μπλοκ, ουδείς «ευαίσθητος» των ΜΜΕ και τηλεοπτικός αλήτης, τύπου Τράγκα, Τριανταφτλλόπουλου και ΣΙΑ, έχυναν κανένα δάκρυ.

ΣΗΜΕΡΑ, όλες οι σειρήνες του καθεστώτος, οι «νταβάδες» και οι κομματικοί νονοί, όλοι αυτοί οι έμποροι της αθλιότητας που οι ίδιοι δημιουργούν, κραυγάζουν για τη λαϊκή οργή και τα δεινά της νεολαίας και του λαού. Κηρύσσουν την τυφλή εξέγερση των ψυχώσεων και της τρομοκρατίας, πυροδοτούν την οργή χωρίς πολιτικούς στόχους και συγκεκριμένα κοινωνικά αιτήματα, χωρίς ορίζοντα και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Το κακό εστιάζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, έξω από τους ίδιους και το καθεστώς. Εστιάζεται στα όργανα του καθεστώτος, τους μπάτσους και στο σημερινό διαχειριστή του: Τη Ν.Δ, και τον Καραμανλή συγκεκριμένα.

Έτσι ξεπλένουν και αθωώνουν το καθεστώς και δημιουργούν τις προϋποθέσεις της εκμετάλλευσης των τρομοκρατικών ψυχώσεων που δημιουργεί και υποθάλπει το καθεστώς του κεφαλαίου, των «νταβάδων» και των Αμερικανών.

ΟΙ οικονομικοί και πολιτικοί «νταβάδες» γνωρίζουν τη συσσωρευμένη λαϊκή αγανάκτηση και οργή της κοινωνίας (αυτοί τη δημιούργησαν και την έθρεψαν), γνωρίζουν ότι ανοίγεται ένας νέος κύκλος ρωμαλέων και μαχητικών εργατικών και λαϊκών κινημάτων που θα αμφισβητούν ευθέως και πολιτικά το καθεστώς, τα γνωρίζουν όλα αυτά, γιΆ αυτό ετοιμάζουν, χρόνια τώρα, τα τρομοκρατικά και κατασταλτικά τους εργαλεία.

Ένα από αυτά είναι η αξιοποίηση των αγελαίων ψυχώσεων και η συγκρότηση «ταγμάτων εφόδου», μέσα από το τυφλό μίσος, το απολιτικό, το χαβαλέδικο, το τραμπούκικο. Αυτές οι ομάδες κρούσης και καθοδήγησης του τυφλού μίσους και φανατισμού είναι οι ποικιλόχρωμοι κουκουλοφόροι.

Σε αυτό το παιχνίδι παίζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ: όλη η πνευματική, δημοσιογραφική και πολιτική Πανούκλα της νεοταξικής ισοπέδωσης.

ΓιΆ αυτό ΟΛΟΙ χαϊδεύουν και πυροδοτούν το «κίνημα» των κουκουλοφόρων και της βάρβαρης οχλοβοής και οχλοκαταστροφής.

ΕΝΑΣ αριστερός επαναστάτης
στέκεται απέναντι σε τέτοιου είδους ψυχωτικά «κινήματα». Αυτός μιλάει για πολιτικά, συνειδητά κινήματα. Δεν φετιχοποιεί τις κινηματικές έννοιες. Αγωνίζεται να δώσει στην υποβόσκουσα κοινωνική οργή συνειδητές διεξόδους, σοσιαλιστικές προοπτικές, γιατί τα ψυχωτικά και καταστροφικά κινήματα είναι «φασιστικού τύπου», είναι «κινήματα» που χειραγωγούνται και καναλιζάρονται ευκολότατα, είναι «κινήματα» του καθεστώτος, του νεοταξικού, σήμερα φασιστικού καθεστώτος.

Η ιστορία το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Και οι χρηματοδοτούμενες «πορτοκαλί επαναστάσεις» το αποδεικνύουν πολλαπλά. Πλούσιο το αποδεικτικό υλικό αυτών των χρηματοδοτούμενων «αριστερών» διαύλων και «μοχλών» κινημάτων: Ποικίλων κουκουλοφόρων…

Αλλά και μόνο τα γεγονός ότι οι ύαινες των αυτοκρατορικών κέντρων εξουσίας και τα ελεεινά παπαγαλάκια τους υμνούν το «κίνημα» των κουκουλοφόρων είναι αποκαλυπτικό και από μόνο του.


Το καθεστώς πυροδοτεί και υμνεί το «κίνημα» ενάντια στο εαυτό του!!!


Μα τόση τύφλα υπάρχει σε κάποιους αριστερούς «χρήσιμους ηλίθιους», γιατί οι «επαγγελματίες» τη δουλειά τους κάνουν…

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 1:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://olympia.gr/2008/12/13/politis-gr/


Αυτή η «πορτοκαλί επανάσταση» , είναι… ξεπεσμός !

Γράφει ο Evan

Δεν αντέχεται η υποκρισία. Από πού και ως που ο χουλιγκανισμός εξισώνεται με … «επανάσταση»; Από πού και ως που οι κουκουλοφόροι και τα … «ξενόφερτα εξαπτέρυγα τους» εξισώνονται με μικρούς «αγγέλους επαναστάτες» καταπιεσμένους από το σύστημα ;
Αυτό που επιχειρείται δεν είναι επανάσταση , όπως από διαφόρους τηλε-αστέρες και τηλε-μαϊντανούς αναμασάται διαρκώς.
Φτάσαμε στο σημείο γραφικές μεσημεριανές (και όχι μόνο) φιγούρες και εκπομπές να φορούν το προσωπείο της κοινωνικοπολιτικής ανάλυσης και να προσπαθούν (εξυπηρετώντας τα νταβατζήδικα αφεντικά τους) να …..ερμηνεύσουν το γεγονός.(…!)
Φθάσαμε στο σημείο γραφικές φιγούρες τύπου Πάνιας,-Καρβέλα να συναγωνίζονται στην θεωρητική ανίχνευση των κοινωνικών μας προβλημάτων ,….τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την … «τιβιντιγκλόν» Μπακοδήμου.
Όχι ! Αυτή δεν είναι επανάσταση ! Είναι …Ξεπεσμός!
Η κοινωνική επανάσταση δεν θα «αλώνιζε» καίγοντας και λεηλατώντας το ιστορικό κέντρο των Αθηνών, αλλά ….ως δια μαγείας …θα σταματούσε το πολύ μέχρι τον ¶γιο Διονύσιο και τρία-τέσσερα στενά πριν την …πλατεία Κολωνακίου.
Κοινωνική επανάσταση θα ήταν εάν αντί να επιχειρήσουν να κάψουν την Εθνική μας Βιβλιοθήκη ,που περιλαμβάνει το γραπτό εθνικό πολιτιστικό θησαυρό της Ελλάδας, επιχειρούσαν να επιδράμουν εναντίον των κάθε λογής «νταβατζήδων» που στα νεώτερα χρόνια της μεταπολίτευσης …. «βιάζουν» συστηματικά την κοινωνία μας .
Αυτών που ευθύνονται για την … «διακόρευση» του κοινωνικού μας ιστού και την «εκπόρνευση» κάθε θεσμού της Δημοκρατίας μας.
ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΜΑΖΙΚΑ «καταλαμβάνοντας» κάθε κέντρο και …. «παρα-κέντρο»… των ποικιλόμορφων επιτελείων των νταβατζήδων !
Στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι … «ως εδώ, μη συνεχίζετε γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της. Όχι μόνο μη τραβάτε το σκοινί γιατί είναι έτοιμο να σπάσει , αλλά αφήστε το κάτω …ΤΩΡΑ …και μη το ξαναπιάσετε. Ο μόνος που έχει το δικαίωμα να το κρατά , είναι ο ελληνικός λαός. Αυτός θα κρίνει πότε θα το τεντώνει μέσα στα πλαίσια της Δημοκρατίας και σε ποιο βαθμό »
Ναι ! Αυτή θα ήταν Επανάσταση ! Αυτό που ζούμε σήμερα είναι μια επιχειρούμενη «πολύχρωμη εξέγερση» κατά τα πρότυπα της Γεωργίας και της Ουκρανίας.
Σχεδιάστηκε και επιχειρείται από τα ίδια κέντρα και με τον ίδιο σκοπό. Την τοποθέτηση πολιτικών ηγεσιών , μαριονέτες στα βρώμικα δάκτυλα τους.
Εχθές βγήκε επίσημα πλέον και το δήλωσε η κα Παπαρήγα αφού διαπίστωσε ότι τα «ξεκάθαρα υπονοούμενα» που άφησε προχθές βγαίνοντας από την συνάντηση και την ….ενημέρωση… από τον Πρωθυπουργό της χώρας μας ,… «θάφτηκαν» από τον «νταβατζήδικο» Τύπο.
Προτίμησε να το δηλώσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ακριβώς για να μη μπορούν να το ξανα-θάψουν . Τι είπε η κα Παπαρήγα ; «Οι μολότωφ και οι λεηλασίες των κουκουλοφόρων, που το καθοδηγητικό κέντρο τους συνδέεται με μυστικές κρατικές υπηρεσίες και από κέντρα που βρίσκονται στο εξωτερικό , δεν είχαν καμία απολύτως σχέση με τη μαζική οργή των μαθητών, των φοιτητών, γενικά του λαού».
Ας αφήσουν λοιπόν οι κάθε λογής …. «Χατζηνικολάου».. τις επαναστατικές κορώνες (παρεμπιπτόντως ο κ. Χατζηνικολάου εν μέσω των λεηλασιών και των καταστροφών για πέμπτη ημέρα ,εκατοντάδων καταστημάτων ταλαίπωρων μικρομεσαίων εμπόρων, συνέτρωγε προχθές με τον κ. Παπανδρέου και τις συζύγους τους σε ακριβό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων. Βλέπετε δεν φθάνει η …. «γιαλαντζί» επανάσταση μέχρι εκεί. Περιορίζεται στα καταστήματα των μικρομεσαίων).
Όχι «αρχιλαμόγιο» κ. Τράγκα. Ο ελληνικός λαός δεν έχει ξεσπάσει. Για την ακρίβεια, δεν έχει μιλήσει ακόμα !
Όταν μιλήσει δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε και με ποιο κότερο να φυγαδευτείτε !

Επιστροφή στην κορυφή
Κόκκινο φεγγάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 2:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι αστέρες της παραπληροφόρησης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μικρή συνεισφορά στο διάλογο και τις σωστές επισημάνσεις για τα "παιχνίδια" των συστημικών παραγόντων:
Οι μεγάλες κινητοποιήσεις για την παιδεία είχαν μια απτή, διόλου παράπλευρη, απώλεια για τους νεοταξίτικους σχεδιασμούς: η Μαριέττα Γιαννάκου έμεινε εκτός βουλής. Τι κάνουν οι αστέρες των ΜΜΕ που "ακούνε τη φωνή των παιδιών"; Θέλουν να την ξαναβάλουν στο πολιτικό παιχνίδι και στήνουν εμφανίσεις της στα παράθυρα της αποβλάκωσης, εκθειάζοντας το... έργο της!

Αυτοί οι ίδιοι "αστέρες" ενοχλούνται υποτίθεται από τους ακροδεξιούς και στηλιτεύουν τη δράση τους. Την ίδια στιγμή, καλούν συστηματικά με κάθε ευκαιρία τους παρατρεχάμενους του Κατατζαφέρη για να τοποθετηθούν επί παντός επιστητού. Βορίδηδες, Πλεύρηδες και Γεωργιάδηδες έχουν μια παρουσία εκπληκτικά δυσανάλογη με το ύψος τους και την ουσία των λεγομένων τους: ένα 4% πλασάρεται δια των ΜΜΕ σαν 16-20% και αυτό πρέπει να το "δεχτούμε" σαν φυσιολογικό.

Κι ας μην σταθούμε τώρα στα άλλα κολπάκια τους: βγάζει 16-18% ο Συνασπισμός; Λυτοί και δεμένοι να μας πείσουν για την "ακτινοβολία" του και το "σύγχρονο λόγο" του. Πέφτει -μετά το "χάιδεμα" στους κουκουλοφόρους των υπηρεσιών- κάτω από το ΚΚΕ, κάτι που για πρώτη φορά αφήνουν να περάσει οι δημοσκοπούντες, δεν φταίει η πολιτική του, ούτε έχασε την ακτινοβολία του, φταίει ότι τον... "στοχοποίησαν"!

Θα είχε γούστο εάν δεν ήταν επικίνδυνο: οι ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ (και στο φόντο Σόρος) είναι πάντα "πολέμιοι της συνωμοσιολογίας", θέλουν, πάντα, όλοι "να βλέπουν τις ευθύνες τους" και να μην "ψάχνουν δικαιολογίες". Αυτά όμως ισχύουν μόνο για τους αντιπάλους τους! Όταν έρθει η ώρα να δουν τις ευθύνες τους, χωρίς να τις ρίχνουν σε άλλους, έχουν έτοιμη τη... συνωμοσιολογία: ΚΚΕ, Καραμανλής και δεν ξέρω ποιοι άλλοι, συμφώνησαν να τους... στοχοποιήσουν!

Μόνο για "ξένο παράγοντα" δεν μίλησαν! Αλλά, βέβαια, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Αλήθεια, αυτοί που "αφουγκράζονται την αγωνία της γενιάς των 700 ευρώ" και "δεν θα αφήσουν μόνη τη νεολαία" ψήφισαν ή όχι την ευρωκατεύθυνση για 65 ώρες εργασίας την εβδομάδα;
Επιστροφή στην κορυφή
Ρεπόρτερ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 2:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι εν ψυχρώ εκτελέσεις του «προοδευτικού» κράτους!!!


Για να αντιληφθεί κανείς τη σημερινή θηριώδη υποκρισία των ιδεολογικών και πολιτικών μπράβων του καθεστώτος, αρκεί να ψηλαφίσει την ιστορία μας.
Κατόρθωσα και βρήκα τα παρακάτω κρούσματα της αστυνομικής θηριωδίας όταν κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ και τα οποία ξεχνούν οι σημερινές ύαινες:
1). Αύγουστος 1985: Ο Αστυνομικός Ν. Σταθόπουλος πυροβολεί και δολοφονεί την Αμερικανίδα Κάθριν Μπουλ, 22 χρόνων, γιατί δεν σταμάτησε σε έλεγχο!!!
2). Νοέμβρης 1985: Ο αστυνομικός Αθ. Μελίστας πυροβολεί και δολοφονεί τον 15άχρονο Μιχ. Καλτεζά, σε σύγκρουση «αντιεξουσιαστών» και αστυνομικών στα Εξάρχεια.
3). Φεβρουάριος 1986: Ο 16άχρονος Μαν Κονδολέων δολοφονείται αγρίως, με σφαίρες στο κεφάλι, επειδή επέβαινε κλεμμένου αυτοκινήτου.
4). Ιανουάριος 1994: Ο αστυνομικός Λαφογάννης δολοφονεί εν ψυχρώ το μουσικό Θ. Γιάκα, επειδή δεν σταμάτησε για έλεγχο!!!
5). Ιανουάριος 1996: Σε επιχείρηση σκούπα, ο αστυνομικός Δ. Καρακαϊδές σκοτώνει Αλβανό.
6).Νοέμβριος 1996: Ο αστυνομικός Δ. Τρίμης σκοτώνει στη Λιβαδειά, εξ επαφής, τσιγγάνο Τάσο Μουράτη.
7). Αύγουστος 1998: Στον Πειραιά, ο αστυνομικός Δημ. Τσαγκράκος καθάρισε τον Ηλία Μέξη, επειδή δεν σταμάτησε σε έλεγχο.
Cool. Οκτώβριος 1998:
Στη Θεσσαλονίκη ο αστυνομικός Κ. Βαντούλης δολοφόνησε 17άχρονο Γιογκουσλάβο.
9). Φεβρουάριος 2000: Ο υπαστυνόμος Θ. Χαλουλάκης πυροβόλησε τον Κων. Κατσιώτη και τον άφησε παράλυτο.
10). Μάρτιος 2000: Ο αστυνομικός Γ. Ατματζίδης δολοφονεί τον 18χρονο Νικ. Λεωνίδα, επειδή δεν σταμάτησε σε έλεγχο…
11). Οκτώβριος 2001: Ο αστυφύλακας Γ. Τυλλιονάκης δολοφονεί με μια σφαίρα στο κεφάλι τον 21χρονο τσιγγάνο Μαρ. Χριστόπουλο, επειδή δεν σταμάτησε…
12). Δεκέμβριος 2001: Ο αστυνομικός Ηρακλής Μαραγκάκης πυροβολεί στο κεφάλι νεαρό, επειδή δεν σταμάτησε σε έλεγχο..

Διαπίστωσε κανείς να εξεγερθεί το καθεστώς, τα ΜΜΕ και οι ιδεολόγοι της «ευαισθησίας» και των «αριστερών» ουρλιαχτών εναντίον αυτών των αστυνομικών κακουργημάτων και των εν ψυχρώ δολοφονιών του «προοδευτικού» κράτους του ΠΑΣΟΚ;
Αφήνουμε τις μαζικές ΝΑΤΟϊκές δολοφονίες που ζήσαμε: Τότε όλοι αυτοί οι αρουραίο της «προοδευτικότητας» κατάπιαν τη γλώσσα τους και εξωράισαν τις θηριωδίες των πλανητικών δολοφόνων.
ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ
Επιστροφή στην κορυφή
ΙΑΣ_Χ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 3:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
AIDWS AXREIOI PRAGMATIKA!

ARKETA PIA ME AYTH THN "GENNETIKA TPOPOPOIHMENH" 'PROODEUTIKOTHTA' TWN PNEUMATIKA ANAPHRWN, ΚΑΙ ΤWΝ 'ΧΡΗΣΙΜWΝ' ΗΛΙ8WΝ
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 3:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Κόκκινο φεγγάρι" ορθότατες οι επισημάνσεις σου.
Ψηφίζουν τις ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες των πολυεθνικών, τα τρομοσχέδια και τους τρομονόμους των αφεντικών και κλαίνε για τα δημιουργήματά τους!!!!!!
Εξοντώνουν οικονομικά, πολιτικά και ψυχολογικά τη νεολαία, την ρίχνουν στα έσχατα όρια της εξαθλίωσης και υμνολογούν τα "κινήματα" της απελπισμένης εξαθλίωσης που αυτοί γέννησαν, καθώς και τους κουκουλοφόρους: τους μηχανισμούς οργάνωσης και καθοδήγησης της απελπισμένης, ψυχωτικής εξαθλίωσης!!!!!!
ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...
Επιστροφή στην κορυφή
ΤΡΩΚΤΙΚΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 7:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://troktiko.blogspot.com/2008/12/blog-post_4635.html


"Τώρα θυμήθηκαν την επανάσταση στο Σύριζα"


"Ελεος πια με τους υπερεπανεστατες του ΣΥΡΙΖΑ!Μα ας που πει επιτελους ενας καποιος απο τους κολπους του ΣΥΡΙΖΑ σε ποιανου το πλευρο ειναι ακριβως οταν μολις προ ημερων ψηφιζε υπερ του 65ωρου?Οταν ειναι υπερ Ευρωπαικης ενωσης και της μερικης ιδωτικοποιησης?Με ποιανου το μερος ειναι οταν στο λιμανι οι ιδιοι "μπατσοι" τους οποιους καταριουνται τωρα εδερνας και τσακιζαν ναυτεργατες? Που ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ οταν οι εργατες μεταλλου θρηνουν νεκρους καθε χρονο? Σε ποιανου πλευρο ειναι... οταν στο εργοστασιο Παπαστρατος που εχει και την πλειοψηφια συμβιβαστηκε μια χαρα με τις απολυσεις! Τετοιος αποπροσανατολισμος λοιπον μεγαλοεπαναστες? Καλο ειναι πεντε πραγματα να τα γνωριζουμε οταν βγαινουμε και κανουμε μεγαλοσχημες ανακοινωσεις και βγαζουμε βαρυγδουπες κορωνες για λαικες επαναστασεις! Γιατι στην επανασταση πρεπει να εχεις πολυ ξεκαθαρο στο μυαλο σου τοσο τον στοχο οσο και την πλαυρα με την οποια θα ταχθεις."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 7:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα καθεστωτικά τεχνάσματα περί "λαϊκής εξέγερσης", στα οποία πρωτοστατεί ο ΣΥΡΙΖΑ (γνωρίζει αυτός το πώς υπηρετείς καλύτερα τον καπιταλισμό), περιγράφονται πολύ καλά από τους αρθρογράφους του ΡΕΣΑΛΤΟ.
Μια πολύ εύστοχη σύνοψη, δίνεται από το παρακάτω σημείωμα του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ".




http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4861928&publDate=14/12/2008


Θέλει μία από τα ίδια


Ας μην αναφερθούμε εδώ στο περιεχόμενο που δίνει ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στην έννοια «κίνημα». Οπως κι αν το εννοεί, ό,τι κι αν εννοεί σαν κίνημα, το βέβαιο είναι πως αυτό που θέλει από το κίνημα είναι να αναδείξει μια αντιδεξιά κυβέρνηση.... Προχτές, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας, αναφερόμενος στα γεγονότα των τελευταίων ημερών, έθεσε την ανάγκη λήψης μέτρων, όπως δημιουργία θέσεων εργασίας, καλύτερη παιδεία, δημόσια και δωρεάν, ελεύθερη πρόσβαση στα Πανεπιστήμια, μέτρα για την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και ιδιαίτερα των νέων, δικαίωμα ψήφου στα 16 κλπ. Καταλήγοντας δήλωσε: «Θα μου πείτε: Μπορεί να τα κάνει αυτά η κυβέρνηση; Η απάντηση είναι: αφού δεν μπορεί, τότε πρέπει να φύγει...».
Ολο το ζήτημα δηλαδή είναι να φύγει η δεξιά... Και να αναδειχτεί μια κυβέρνηση των δυνάμεων της «δημοκρατικής αντιπολίτευσης» όπως κατά καιρούς έχουν δηλώσει. Δηλαδή, σοσιαλδημοκρατία. Τώρα αν είναι σκέτο ΠΑΣΟΚ ή ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, λίγη σημασία έχει. Η οποία θα κάνει τι; Θα συγκρουστεί με την εξουσία του κεφαλαίου; Θα αποδέχεται τη συμμετοχή στην ΕΕ αλλά θα αρνείται την εφαρμογή αντιλαϊκών δεσμεύσεων που πηγάζουν απ' αυτή; Θα λαμβάνει μέτρα για την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία και συγχρόνως μέτρα ευημερίας του λαού; Η εμπειρία αλλά και η κοινή λογική λέει πως δεν μπορεί κανείς να είναι υπηρέτης δύο αφεντάδων, και των μονοπωλίων και του λαού. Οσοι ασπάζονται το υπάρχον σύστημα δεν μπορούν παρά να εφαρμόσουν την πολιτική που έχει ανάγκη, κι αυτή είναι αντιλαϊκή και υπηρετείται και με την καταστολή και με τον αυταρχισμό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες