Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τολμήστε, είναι το τελευταίο που σας μένει να κάνετε...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
τηλεοπτικοί κίναιδοι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 6:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τολμήστε, είναι το τελευταίο που σας μένει να κάνετε... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καταγγείλετε την τηλεοπτική ανανδρία


"Εθνικιστικό"-ξεεθνικιστικό, κατά τους συνασπισμίτες και λοιπούς αμερικανοτσολιάδες, το Δίκτυο 21 είναι μεταξύ άλλων γνωστό για το βαρβάτο κατόρθωμά του να γονατίσει τον υπαλληλάκο Μ. Βασιλάκη στο απύθμενο θράσσος του να αναλάβει εργολαβία λάσπης προκειμένου να ξελασπώσει αφεντικά για την προδοσία Οτσαλάν: αμερικανούς και σημίτη. Είναι η γνωστή ιστορία "Με παρέσυραν" και "Ομολογώ ότι υπήρξα ενεργούμενο" τα οποία δημοσίως επικαλέστηκε ο Βασιλάκης όταν το Καθεστώς στάθηκε ανίκανο να τον υπερασπιστεί στις μηνύσεις που ακολούθησαν. Σημειωτέον ό Βασιλάκης είναι ο υπεύθυνος για την αμερικανόπνευστη λίστα προγραφών αντιφρονούντων με τον συγκαλυμένο τίτλο "Καλά να πάθουν".

Από το Δίκτυο 21 λοιπόν, ο Κρανιδιώτης τώρα προτείνει την δυνατότητα που παρέχει το Σύνταγμα για να αμυνθεί ο πολίτης απέναντι στο παρακράτος που είναι τόσο ξετραχηλωμένο ώστε να πατρωνάρεται επισήμως από τα "ενημερωτικά" δίκτυα των τσοντοκαναλαρχών νταβατζήδων.

Υποκειμενική γνώμη είναι ότι το Κράτος-Παρακράτος είναι ένας ενιαίος, καλοκουρδισμένος μηχανισμός. Οπότε από καμιά νόμιμη οδό δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ο "νομίμως" παρανομών παρακρατικός. Οστόσο όποιος δεν έχει τίποτα να χάσει, αφού τα έχει χάσει όλα, ας πιαστεί "από τα μαλλιά του" -όπως ο πνιγμένος- κι ας δοκιμάσει αυτό που του προτίνεται:





http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=799



Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ !
«Άρθρο 170 Ποινικού Κώδικα. Στάση.- 1. Όποιος με πρόθεση συμμετέχει σε δημόσια συνάθροιση πλήθους που διαπράττει με ενωμένες δυνάμεις κάποια από τις πράξεις του άρθρου 167 (Αντίσταση) τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
2. Οι υποκινητές της στάσης, καθώς κι εκείνοι που μεταχειρίστηκαν σωματική βία ή απειλές σωματικής βίας ή βιαιοπράγησαν, τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών, αν άλλη διάταξη νόμου δεν τιμωρεί την πράξη με βαρύτερη ποινή.
Άρθρο 183 Ποινικού Κώδικα: Διέγερση. - Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει δημόσια σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.
Άρθρο 184 Ποινικού Κώδικα: - Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.
Άρθρο 185 Ποινικού Κώδικα: - Όποιος εγκωμιάζει δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο έγκλημα που διαπράχθηκε και έτσι εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών».
Έλληνες,
Διαβάστε προσεκτικά τα παραπάνω άρθρα του Ποινικού Κώδικα της Πατρίδας μας.
Έλληνες,
Θυμηθείτε αυτές τις ημέρες ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ και ΑΥΤΕΣ που ως σαρκοβόροι γύπες, σκύλεψαν τον θάνατο ενός παιδιού και εγκωμίασαν εγκλήματα ή προέτρεψαν σε αυτά: εμπρησμοί κατά συρροήν, απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροήν, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απρόκλητη φθορά από κοινού, στάση, αντίσταση, οπλοφορία, οπλοχρησία κ.α.
Έλληνες,
Θυμηθείτε όλους αυτούς και αυτούς και αυτές που επί μια εβδομάδα, από τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, κτήμα και περιουσία σου, από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και τις εφημερίδες των εργολάβων, μεσαζόντων, «αθλητικών» παραγόντων και εκπορνευτών του πολιτισμού μας, της δημοκρατίας και του Εθνικού Συμφέροντος, προέτρεπαν την νεολαία στην διάπραξη της παραπάνω σωρείας εγκληματικών πράξεων ή/και εγκωμίαζαν τις πράξεις αυτές.
Έλληνες,
Θυμηθείτε όλους αυτούς που καλλιέργησαν το κλίμα της υστερίας και της αναρχίας, αυτούς που επένδυσαν πάνω στο αίμα και επιδίωξαν την φωτιά και την καταστροφή.
Έλληνες,
Αντιδράστε τώρα! Διαβάστε προσεκτικά τα παραπάνω τέσσερα άρθρα του Ποινικού Κώδικα. Πάρτε μολύβι και χαρτί, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΙ, αναζητήστε τις δηλώσεις τους και τα άρθρα του στο διαδίκτυο (π.χ. στο YOU TUBE) και στις εφημερίδες. ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.
Ιδού το υπόδειγμα, είναι απλό:


« Ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών (ή όπου κατοικείτε)
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Του χχχχχχχχ χχχχχχχχχχ του χχχχχχχχχ, κατοίκου χχχχχχχχχχχχχχχχ.
Κατά παντός υπευθύνου.
------------------------------
Κύριε Εισαγγελεύ,
Την …12-2008 ο ………………. στην τηλεοπτική (Σημ: ή ραδιοφωνική) εκπομπή χχχχχχχχχχχ (Σημ: ή σε άρθρο του στην χχχχχ εφημερίδα), αναφερόμενος στην ανθρωποκτονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και στις ταραχές που ακολούθησαν, είπε (Σημ: ή έγραψε) τα εξής: ………(Σημ: Παραθέστε τις δηλώσεις όπως τις ακούσατε ή διαβάσατε).
Επειδή οι παραπάνω δηλώσεις φρονώ ότι παραβιάζουν τα άρθρα 170, 183, 184 και 185 του Ποινικού Κώδικα, παρακαλώ για τις κατά Νόμον ενέργειες σας κατά παντός υπευθύνου.
Αθήνα (Σημ: ή όπου κατοικείτε) …12-2008
Ο ΑΝΑΦΕΡΩΝ».
Έλληνες,
ΔΕΝ χρειάζεται να πληρώσετε ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο ένα μεγαρόσημο των 0,50 που το πουλάνε σε όλες τις Εισαγγελίες, σε όλα τα Δικαστήρια της χώρας. Πηγαίνετε στην Εισαγγελία της πόλης σας και καταθέστε το. Αν έχετε το δημοσίευμα συνυποβάλλετε φωτοτυπία του. Αν βρείτε την δήλωση στο διαδίκτυο συνυποβάλλετε αντίγραφο της σε DVD αν είναι βίντεο ή την εκτύπωση της απομαγνητοφωνημένης δήλωσης που βρήκατε. Σε κάθε περίπτωση δεν θα «τρέχετε» εσείς: η Εισαγγελία θα ζητήσει από το κανάλι αντίγραφο της εκπομπής. Θα ξοδέψετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας και μισό Ευρώ. Σίγουρα στην πόλη του καθενός από σας υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι Δικηγόροι που θα δεχθούν να σας βοηθήσουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, αν το χρειαστείτε. Μπορείτε επίσης, εάν είναι δύσκολο να φύγετε από την δουλειά σας πρωί, να απευθύνετε την μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να την στείλετε ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς:
Τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γεώργιο Σανιδά, Άρειος Πάγος, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 121, Τ.Κ. 11522, Αθήνα..


Έλληνες,
Χαράξτε στην μνήμη σας αυτούς που ωρύονταν «καλώ τα παιδιά να μην σταματήσουν», αυτούς που εγκωμίαζαν τα εγκλήματα και τους δράστες, αυτούς που μιλούσαν για «δικαιολογημένη αγανάκτηση» αναφερόμενοι στους εμπρησμούς και στο εγκληματικό όργιο σε βάρος ζωών, περιουσιών, θέσεων εργασίας, της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, της εικόνας της χώρας μας στον Κόσμο ολόκληρο.
Κάντε τους ένα «δώρο». Εγώ και φίλοι από την Αθήνα, την Κομοτηνή, την Θεσσαλονίκη και αλλού θα το κάνουμε. Άμεσα. Τώρα. Κάντε το κι εσείς. Προτρέψτε τους φίλους σας, τους συγγενείς σας, τους συναδέλφους σας. Είναι καθήκον σας. Είναι απλό. Δεν κοστίζει τίποτα σε σας. Ίσως όμως κοστίσει στους γύπες.
Επιστροφή στην κορυφή
τηλεοπτικοί κίναιδοι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 12:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παράλληλα, μια πιο δραστική λύση είναι όποιος καταστράφηκε οικονομικά, όχι να απαιτήσει, αλλά να πάρει πίσω αυτό που του ανήκει από τις ιδεολογικά δυσανάλογες περιουσίες της συνασπισμένης υποκρισίας.
Επειδή για τις ανάγκες του μάρκετινγκ προβλήθηκε και το παραμυθάκι ότι έτσι χτυπιέται ο καταναλωτικός μικροαστισμός, να διευκρινίσουμε ότι για μια πολυεθνική να αποκαταστήσει μια φθορά είναι κάτι το αμελητέο. Για μια μικρή έως μικρομεσαία όμως επιχείρηση αυτό είνια θάνατος. Ποσο μάλιστα όταν οι καταστροφές αφορούσαν στην συντριπτική τους πλειονότητα μικρά καταστήματα.
Το ίδιο ισχύει και για τις τράπεζες: οι καταστροφές είναι γελοίες μπροστά στα μυθώδη κέρδη τους.

Όμως τί γίνεται με τα κανάλια; Εκεί γιατί έμεινε ξεκρέμαστη η πορτοκαλί επανάσταση; Γιατί απλούστατα ο οχετός της καθεστωτικής προπαγάνδας αποκάλυψε προθέσεις αυτοχειρίας και ονόμασε το νατοϊκό και ασφαλίτικο σχεδιασμό "επανάσταση". Το Κεφάλαιο με τους πρετεντέρηδες και τους τριαναταφυλλοπουλαίους του κανάκεψε την επανάσταση...

Όλοι ξέρουμε ότι στα κανάλια η φύλαξη είναι μηδαμινή. Όχι τώρα. Πάντα. Κάποιες ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης "αναχιτίζουν" τον Κανέναν, αφού κανένας δεν θα είχε λόγο να χτυπήσει την καθεστωτική συνέχεια της δομής στην οποία ανήκει και λειτουργεί. Πόσο μάλιστα όταν αλληλολιβανίζονται αγαστά.
Προς το παρόν μοιάζουν ανίκητοι.
Επιστροφή στην κορυφή
έκφυλος κοκαϊνομανής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 16, 2008 9:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Είναι ασύλληπτος ο εκτραχηλισμός και η αναίδεια των καπιταλιστικών φερεφώνων...


Υπομονή...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες