Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα blogs των Νταβατζήδων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ολυμπιάδα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 03, 2008 9:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Τα blogs των Νταβατζήδων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://olympia.gr/2008/10/02/nonews/


Τα blogs των Νταβατζήδων

Μέσα στους ανεξάρτητους δικτυακούς τόπους που συμβάλλουν (με τα λάθη τους βεβαίως) στην ανιδιοτελή - αυτόνομη ενημέρωση, λογικό ήταν να αναπτυχθούν και ιστοσελίδες κατευθυνόμενου περιεχομένου με σκοπό να εξυπηρετήσουν άνομα συμφέροντα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το nonews-news που πραγματικά καταδεικνύει τη γύμνια και την ανικανότητα των βαρώνων της ενημέρωσης ακόμα και να κρατήσουν τα προσχήματα της προπαγάνδας τους.
Ας μην ξεχνάμε πως οι ίδιοι κύκλοι που προσπαθούν να εκπροσωπηθούν τώρα με δικτυακούς τόπους χαλκευμένης ύλης, ήταν οι ίδιοι που δημιούργησαν τις γελοίες κατηγορίες εναντίον του press-gr. Θυμόμαστε όλοι τους εκπροσώπους των νταβατζήδων της ενημέρωσης να γελοιοποιούνται στα τηλεπαράθυρα, μη γνωρίζοντας βασικούς όρους όπως “διαχειριστής”, “σχόλιο”, “κατοχύρωση” κ.α.
Σε αυτό το μήκος κύματος, έφτασαν να αποκαλούν τη σελίδα του ΡΕΣΑΛΤΟ ως περιθωριακή, διότι τόλμησε να κατακρίνει το Λάκη Λαζόπουλο. Λοιπόν κύριοι, επειδή πλέον το επίπεδο αφύπνισης του πολίτη καθιστά την ύπαρξη σας φαιδρή και απόβλητη, μάθετε ότι μια ιστοσελίδα στην οποία γράφουν ΕΠΩΝΥΜΟΙ και λειτουργεί με δικτυακό πρόθεμα ανιχνεύσιμο, αυτόματα καθαιρεί το οποιοδήποτε δικαίωμα κριτικής από οποιονδήποτε δικτυακά ανύπαρκτο. Εκτός βεβαίως εάν θέλετε να φανερώσετε τις θλιβερές υπάρξεις σας οπότε τουλάχιστον θα προσφέρετε λίγη χαρά στον πικραμένο - από τα αφεντικά σας - λαό.
Εν κατακλείδι, επειδή φαίνεται ότι η μνήμη σας είναι ανάλογη της ευφυίας σας, θα σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε τι γράφατε για το Λαζόπουλο πριν τα αφεντικά σας συνεταιρισθούν:

http://nonews-news.blogspot.com/2008/05/blog-post_2342.html Όπου ο Λάκης παρουσιάζεται ως καρπαζοεισπράκτορας και οσφυοκάμπτης.

http://nonews-news.blogspot.com/2008/05/blog-post_19.html Όπου ο Λάκης παρουσιάζεται ως “Μακάκας” και Αλαζών.

Αν λοιπόν η εμπεριστατωμένη κριτική του Θ.Π. είναι “περιθωριακή”, τότε η δική σας ονοματοδοσία και επιχειρηματολογία μάλλον κάνει το “απόβλητη” να φαντάζει mainstream.

Το ότι λειτουργείτε υπό καθεστώς συναλλαγής λοιπόν είναι πασιφανές. Μήπως όμως δεν αξίζετε ούτε τα ψιχία των απολαβών σας;

Ακολουθούν ολόκληρα τα άρθρα - κοσμήματα:

18.5.08

Το “σύνδρομο” της Λάρισας…

Λαζόπουλος-Ψυχάρης…Πόσο;; Ποιός να ξέρει;; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου … όταν, μάλιστα προέρχεται και από το κρεβάτι της “εντατικής” (ψυχανάλυσης).
Ο Λαζόπουλος συνάντησε τον παλιό….

… εργοδότη του, Σταύρο Ψυχάρη, την Πέμπτη το απόγευμα και μίλησαν για αρκετές ώρες. Τί είπαν;; Ποιός ξέρει;; Ο Λαζόπουλος όμως κάνει αυτή την επαφή μετά την συνέντευξη που έδωσε στον (άνθρωπο του Ψυχάρη) Σταύρο Θεοδωράκη. Είναι τυχαίο;;

Επίσης, είναι φως-φανάρι πως ο Λαζόπουλος κάνει ανοίγματα προς το Mega (παρά τις ηγεμονικές αμοιβές που έχει στον Alpha) και εκμεταλλευόμενος την συχνότητα του Alpha. Ο κος Λαζόπουλος ξέθαψε ξαφνικά τον Αρναούτογλου (σε βάρος της Μενεγάκη) και μ’ ένα σάλτο (μορτάλε;; Θα δούμε…) βρέθηκε στο “ντιβάνι” του Mega.

Την Πέμπτη συνέχισε με τον Ψυχάρη, απέναντι στον οποίο είχε πάντα ένα κόμπλεξ επαρχιωτισμού και κατωτερότητας. Από την εποχή (δεκαετία του ‘80) που έγραφε κάτι χρονογραφηματάκια στο “Βήμα”.

Την Πέμπτη τί “φιλικές” καρπαζιές να του ‘ριξε άραγε ο Ψυχάρης;;
Θα μάθουμε.
Subscribe to this feed • Save to del.icio.us • Add to del.icio.us • Email this
Αναρτήθηκε από nonews-NEWS στις 10:02


19.5.08
Η μέθη, οι Ερινύες και οι … ανοησίες
Τελευταία ο Λαζόπουλος έχει μια τάση να βλέπει το δέντρο και να χάνει το δάσος Η μέθη της επιτυχίας…
Ο Αριστοφάνης δεν ξέπεσε ποτέ. Αυτός, κοντά είναι… Στην ιστορία του Κούλογλου (και πριν πέσει το μαχαίρι) έκανε ένα …

…σχόλιο που κάποιοι (όπως ο ανόητος ο Σωκράτης)υποστήριξαν (κακώς βέβαια) πως αυτός έφαγε τον δημοσιογράφο…

Ο Λαζόπουλος έκανε αμέσως δύο λάθη. ΠΡΩΤΟΝ, μπήκε στην περιπέτεια να απαντήσει, λέγοντας μάλιστα και καλές κουβέντες για τον Κούλογλου και ΔΕΥΤΕΡΟΝ, να απευθύνει το δημόσιο ερώτημα: “Για να δούμε, οι συνάδερφοι του τώρα θα τον υποστηρίξουν ή θα την κάνουν μούγκα;;”
Κύριε Λαζόπουλε, δεν σε έχουμε για μαλάκα. Αλλά, μπας και ξέρεις πόσους ανέργους έχει το ταμείο των δημοσιογράφων (γραφιάδες των 700 ευρώ);;
Γι΄αυτούς δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς. Ούτε εσύ (δεν πουλάνε όπως τα σκουπίδια Βας-Βας, “εθνικός σταρ” κλπ που κατά κόρον προβάλλεις). Ο Κούλογλου έπαιρνε μισθό ηγεμόνα, 40.000 ευρώ το μήνα!!!! Ένα…
Δύο…Έχεις ξαναδεί για απολυμένο δημοσιογράφο να κάνουν ερώτηση στη Βουλή;; Να χαλάνε τον κόσμο με ανακοινώσεις τα κόμματα της αντιπολίτευσης;; Να πηγαίνει το θέμα μέχρι και στην Ευρωβουλή;;
12 ολόκληρα χρόνια ο Κούλογλου ήταν στην ασφάλεια και την ευδαιμονία της κρατικής εύφορης κοιλάδας. Εσύ, με 4% και 5%, άντε 6,5%, θα στεκόσουν ποτέ στην κρατική τηλεόραση και κυρίως, θ σε ανεχόντουσαν όχι 12 χρόνια αλλά 12 ημέρες;;
Με το συμπάθειο… Μπας και είσαι μαλάκας;;

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 03, 2008 10:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα "όπλα" των λακέδων

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο ενός λακέ, ιπποκόμου των «νταβάδων».
Εδώ:
http://nonews-news.blogspot.com/2008/10/blog-post_6709.html
Ρίξτε και μια γενική ματιά στο μπλογκ για να διαπιστώσετε το επίπεδο της «δημοσιογραφίας» των λακέδων.



«Νταβατζής, νταβατζή ου ποιεί...
Πήραν τα μυστριά οι νταβατζήδες. Τα 60άρια και βάλε που χτυπάει ο Λαζόπουλος, τους κάθονται στο στομάχι.

Βγαίνει στον αέρα μια περιθωριακή ιστοσελίδα (resaltomag), ρίχνει πυροτεχνήματα του στυλ "Ο νταβατζή του νταβά", κάνει και κάποιες αναλύσεις του κωλ... "Το κοσκίνισμα των σκουπιδιών και η...

...ανακύκλωση των υποπροϊόντων της σήψης δεν είναι σάτιρα".


Και η συνέχεια, γνωστή. Troktiko και press-gr τα αναδημοσιεύουν αμέσως και όσοι πιστοί προσέλθετε στα λασπόλουτρα.

Να κάνουν κριτική στο Λαζόπουλο (κι' εμείς έχουμε κάνει), το καταλαβαίνουμε. Ο βρώμικος πόλεμος όμως, είναι άλλο πράγμα...»


ΣΧΟΛΙΟ


Τα μίσθαρνα όργανα των «νταβάδων» είναι το χειρότερο είδος λακεδισμού. Είναι ιπποκόμοι λακέδες και γλοιώδεις γλείφτες των αφεντικών τους. Τέτοιοι είναι οι διάφοροι δημοσιοκάφροι που σε καθημερινή βάση ξεσκονίζουν αχαλίνωτα τα αφεντικά τους για λίγα ψιχία. Πολλοί από αυτούς παρέχουν τις υπηρεσίες τους και δωρεάν, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο…
Το παραπάνω μπλογκ, μάλλον δεν έχει ούτε αυτά τα προσόντα. Είναι δραματικά φτηνό, απελπιστικά ανεπαρκές και ανεγκέφαλο.
Δεν μπορεί να καταλάβει ούτε το απλό: Ότι όταν κάποιο κείμενο αναπαράγεται από όλον σχεδόν τον ιστοχώρο παύει να είναι «περιθωριακό». Και είναι αυτό ακριβώς που πόνεσε τους λακέδες των νταβατζήδων.
Αυτοί οι αρουραίοι των υπονόμων, που εκ του ασφαλούς αφορίζουν, είναι τόσο πνευματικά ανύπαρκτοι που δεν μπορούν ούτε να ψελλίσουν ένα κάποιο επιχείρημα εναντίον των κειμένων που αφορίζουν.
Και πολύ ορθά υπογραμμίζει η Ολυμπιάδα τούτο: Δεν έχουν ούτε το ηθικό δικαίωμα να συκοφαντούν κρυμμένοι στην ανωνυμία τους. Τέτοια γενναιότητα «άποψης» διαθέτουν. Φυσικά αν αποκάλυπταν το όνομά τους θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι.
Μας προσάπτει, λοιπόν αυτή η αλητεία, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι πήραμε «εντολή» να κτυπήσουμε το Λαζόπουλο. Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια.
Για τον «Μαέστρο» της νεοταξικής μουσικής γράφουμε εδώ και πάνω από ένα χρόνο. Στο περιοδικό και εδώ:



Δεκέμβριος 2007
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1976&postdays=0&postorder=asc&start=0


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2374


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ολυμπιάδα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 03, 2008 10:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι Κλόουν εργάζονται επί πληρωμή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ακριβώς σύντροφε, αυτό δε μπορούν να δεχτούν οι "κωλοτούμπες" του διαδικτύου. Τη σταθερότητα θέσης. Την σταθερή άποψη. Γιατί η διαχρονικότητα εξαρτάται από την αλήθεια. Και το λάθος βεβαίως είναι στο πρόγραμμα και μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή θέσης. Αλλά οι έμμισθες εναλλαγές άποψης παραπέμπουν μάλλον σε γελωτοποιούς. Ούτε καν νταβατζήδες. Διασκεδαστές της αυλής της εκάστοτε εξουσίας.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες