Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΣΚΙΝΙΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 01, 2008 11:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
[color=red]Πυροβολούν τον πιανίστα ή τον λαό;[/color]

Δεν μας φτάνει που έχουμε χάσει τον ύπνο μας με το οικονομικό κραχ της παγκοσμιοποίησης, δεν μας φτάνει που η Ορθοδοξία βάλλεται πανταχόθεν, δεν μας φτάνει που ο Καραμανλής απεδείχθη ελαχιστότατος στο να ελέγξει τα βρωμολίγουρα της Νέας Πλουτοκρατίας, δεν μας φτάνει η φτώχεια μας, δεν μας φτάνουν οι Σκοπιανοί κι οι Τούρκοι, δεν μας φτάνει που μας ..κλέβουν το νερό (!), έχουμε τώρα και το θέμα των εκλογών.
Εχουν αρχίσει τα σενάρια για πρόωρες εκλογές!

Αντι ο Πρωθυπουργός της χώρας να σταθεί στο ύψος του (ή έστω στο βάρος του) και να αποκεφαλίσει όλα τα λαμόγια, να στηρίξει τη φτώχεια και να μας αποδείξει ότι ΥΠΑΡΧΕΙ, σκέπτεται να καταφύγει σε εκλογές. Λες και οι εκλογές θα λύσουν τα προβλήματα..
Το μόνο θετικό που μπορεί να προκύψει από μια πρόωρη εκλογική αναμέτρηση, είναι ότι θα φουσκώσει και πάλι η τσέπη των μεγαλοεκδοτών και των μεγαλοκαναλαρχών.

Οι εκλογές ΤΩΡΑ, σε αυτή διεθνή συγκυρία και με αυτά τα εθνικά προβλήματα που μας ταλανίζουν, μόνο κακό θα προκαλέσουν.. Νεοδημοκράτης δεν είμαι ούτε ψήφισα ποτέ μου Δεξιά, αλλά πάνω απ' όλα κι από σοσιαλισμούς κι από κόμματα, βάζω το γενικότερο συμφέρον και το συμφέρον της πατρίδας μας.

Στην πρόσφατη σύναξη της ΝΔ, ο Αρκάς Πέτρος, στην ομιλία του διαμαρτυρήθηκε γιατί "Αντί να διορθώσουν κάποιοι τη μουσική, προτίμησαν να πυροβολήσουν τον πιανίστα". Φαίνεται όμως ότι κάποιοι, δεν έχουν στόχο μόνο τον πιανίστα, ΑΛΛΑ ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό...

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΟΡΑ...Από κάθε άποψη...
(http://skinious.blogspot.com/2008/10/blog-post_02.html)[/b]
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες