Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΣΥΡΙΖΑ: Φλύαρος "αντικαπιταλισμός" του παχέος εντέ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
το ουζερί του Μπελαμή
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 28, 2008 6:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΡΙΖΑ: Φλύαρος "αντικαπιταλισμός" του παχέος εντέ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ

Με κάλυψε ο κ. Βγενόπουλος



Ο Γ. Δραγασάκης είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ. Χτες εκπροσώπησε το κόμμα του σε ημερίδα της ΟΤΟΕ σχετικά με την κρίση, στην οποία συμμετείχε και ο αντιπρόεδρος της «Μαρφίν», Α. Βγενόπουλος. Ξεκινώντας την ομιλία του, το στέλεχος του ΣΥΝ είπε: «Το έργο μου έχει διευκολυνθεί πάρα πολύ, διότι το μισό πακέτο προτάσεών μας (σ.σ. του ΣΥΝ) το έχει κάνει ο κ. Βγενόπουλος. Οπότε αυτά που είχα σκοπό να πω, για την ανάπτυξη του δημόσιου ελέγχου της Εθνικής Τράπεζας ή για τη δημιουργία ενός πυρήνα τραπεζών δημοσίου συμφέροντος, το θέμα αυτό έχει καλυφθεί». Λίγο παρακάτω, αναφερόμενος στο ιδεολογικό περιεχόμενο των προτάσεων του ΣΥΝ, ανέφερε: «Είναι μια κλασική κεϋνσιανή συνταγή αυτό που λέω. Δεν είναι κάτι το τόσο καινοφανές». Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει...

http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=4836902&publDate=28/11/2008



Αυτοί είναι οι "αριστεροί" που θα μας εισάγουν στην "αντικαπιταλιστική" δράση, αγκαλιά με τον Πρωτόπαπα και το Καρχιμάκι. Το μαυραγοριτικό σκυλολόι του ΔΟΛ μάλιστα, δεν έχασε ευκαιρία σήμερα να "κάνει πνεύμα" λέγοντας "μπράβο" στην Κουτσίκου που τόλμησε να εμφανιστεί με πατερίτσες και μάλιστα κόκκινες "συμβολίζοντας έτσι την έμπρακτη στήριξη που έχει η παράταξή της από το ΚΚΕ".

Αυτό είναι το ήθος αλλά και, πραγματικά δίχως ειρωνεία, η ωμή και ειλικρίνεια της συνασπισμένης υποκρισίας, που υπό την επίρρεια της μπέκρας και της χασισοποσίας ξέρει να κάνει μια χαρά τον μάγκα και τον "αντικαπιταλιστικό νταή".

Μπροστά στο Κεφάλαιο όμως η κυνική ομολογία των υπηρετών του είναι αφοπλιστική και η υποταγή τους υ-πο-δειγ-μα-τι-κή!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 28, 2008 7:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συνασπισμίτικος "αντικαπιταλισμός" του παχέος εντέρου...


Κρίμα που τόσο χαρακτηριστικός τίτλος και δεν μου τον χώρεσε η αρχική καταχώρηση. Δεν μπορούσα να βρώ άλλη περιγραφή για τους επαναστάτες της καφετέριας και του γκομενιλικιού που έχουν ξεχαρβαλωθεί να μαζεύουν ένσημα από φιλανθρωπίες, αντιομοφοβίες, αντιξενοφοβίες και θεατρικές παραστάσεις.

Αυτοί οι διερμηνείς της σύγχρονης Γκεστάπο που έχουν κεφαλαιοποιήσει σε βουλευτιλίκι το ραχατλκίκι, τον βρωμόστομα, την φούμα και το ουϊσκάκι, είναι καλοί μέχρι εκείνο το κεφάλαιο του αντικαπιταλισμού "όπου ο άνθρωπος είναι πάνω από τα κέρδη" σε καμιά κουλτουρομάξωξη στον ΙΑΝΟ, κανένα χάπενινγκ στο Γκάζι με την Athens Voice, και καμιά πρεμιέρα του Αλμοδοβάρ με χορηγό την Heineken και το "Head & Shoulders".

Διαφορετικά, μακριά από τον ΙΑΝΟ, του Ψυρρή, το θερινό σινεμά του Κολωνακίου και τις πρεμιέρες της Λυρικής, ξεχνάμε το επαναστατιλίκι και το αντισυστημικό καμάκι και χτυπάμε προσοχές στον Βγενόπουλο. Αμ, έτσι είμαστε εμείς. Με τα κινήματά μας, τις οικολογίες μας και τα βιογραφικά μας. Για χαζούς μας περνάτε;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
τρανσαμινάσες
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 28, 2008 7:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτό το αστείο για "τις κόκκινες πατερίτσες της Κουτσίκου που συμβολίζουν την αγαστή συνεργασία κλπ." είναι το γνώριμο "καλαμπούρι" του πασοκικού υποκόσμου και τψν ελεεινών κολαούζων τους που είναι η νεοταξική πρωτοπορία μέσα στον Σύριζα. Ας μην θυμίσουμε περιστατικά, κάποια μάλιστα και πολύ πρόσφατα. Τα προκοίλια και τα τσιγαριλίκια θα μας μιλήσουν για το ΚΚΕ!!

Η τραγικότητα όμως είναι άλλη. Αυτό το επίπεδο, αυτή η υποστάθμη ήθους, συγκοινωνόν δοχείον με την εκσυγχρονιστική βλέννα και τον συριζαϊκό δωσιλογισμό, είναι ο μέγας Άρχων του Πολιτισμού, ο "l' etat c'est moi" της πνευματικής δημιουργίας του τόπου.

Σε αυτόν τον Λαμπράκη παραδόθηκε, ελέω θεού, η διαμόρφωση και η καλλιέργεια συνειδήσεων, αυτός είναι ο Αυτοκρατορικός τοποτηρητής των γραμμάτων και των τεχνών στην αποικία μας.

ά, ρε, πηγάδες που πρέπει να ταΐσουμε γιατί έχουν χρόνια να φάνε...
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΑΤΑΛΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 28, 2008 8:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ξεχειλίζει η αγανάκτηση, αλλά έτσι ακριβώς είναι.

Η επανάσταση των συνασπισμένων «χρήσιμων αριστερών» ολοκληρώθηκε με την κατάληψη των «Χειμερινών Ανακτόρων» του Λαμπρακιστάν.
Το «σοσιαλιστικό όραμα» όλων αυτών των πολύχρωμων «εκσυγχρονιστών» και «αντιεξουσιαστών» ήταν πώς θα «κατακτήσουν» το Κολωνάκι…
Το πέτυχαν: Και οικότροφοι του Συγκροτήματος είναι και στο Κολωνάκι οραματίζονται τις νέες ιδέες…
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες