Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Νεοναζιστικός υπόκοσμος

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 25, 2008 5:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Νεοναζιστικός υπόκοσμος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νεοναζιστικός υπόκοσμος

Τα απόβλητα του ναζιστικού υπόκοσμου ανακυκλώνουν πάντα της γκεμπελικές ακαθαρσίες τους. Με τους επαγγελματίες αυτούς συκοφάντες δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Κάθε απάντηση στις προβοκατόρικες προκλήσεις τους νομιμοποιεί αυτά τα νεοναζιστικά απορρίμματα.
Εκτοξεύουν, λοιπόν, αυτοί οι αρουραίοι των υπονόμων, εν κρυπτώ και με κουκούλα, διάφορα συκοφαντικά σενάρια εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ: Ότι έχουμε κάνει συμφωνία με στελέχη του ΛΑΟΣ για να μη τους κτυπάμε, ως εκ τούτου «εξαλείψαμε» ή ελαττώσαμε την πολιτική πάλη κατά της αμερικανικής αυτοκρατορίας, ότι είμαστε «παράρτημα» του ΚΚΕ και πολλές τέτοιες φαιδρές αθλιότητες και ανεγκέφαλα αστυνομικά παραμύθια.
Επαγγελματίες ψευδολόγοι, γνήσια τέκνα του ναζιστή Γκέμπελς.
Φαίνεται ότι απευθύνονται σε πολιτικούς κρετίνους, σε «είδη» του φυράματός τους. Γιατί με μια απλή ανάγνωση των κειμένων μας (και εδώ μέσα και στο περιοδικό) αποκαλύπτεται το ψεύδος.
Εκτός κι αν η κατηγορηματική μας άρνηση να ανοίξουμε οποιονδήποτε διάλογο μαζί τους ή με προβοκατόρικα και βλακώδη κείμενα στελεχών του ΛΑΟΣ, σημαίνει και αποδοχή του αμερικανισμού και σηματοδοτεί συμφωνίες με την «ακροδεξιά»!!!
Τόσο ηλίθιους προβοκάτορες, τόσο ανεγκέφαλα κακέκτυπα του γκεμπελισμού, πράγματι δεν έχω συναντήσει στην πενηντάχρονη συνειδητή πολιτική μου δραστηριότητα.
Αλλά μήπως και ο «εθνικομπολσεβικισμός» στην εποχή μας, αυτό το γελοίο «σμίξιμο» του Χίτλερ με τον Λένιν, δεν αποτελεί μια τερατώδη πολιτική κακογουστιά και βλακώδη απάτη;


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κατά..ΣΚΙΝΙΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 26, 2008 12:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τη διάβασα κι εγώ την επίθεση, σήμερα. Τα πλανεμένα "φαιοκόκκινα" μαυρολούλουδα σε τι υστερούν άραγε από τους εγκληματίες της ιστορίας που στο όνομα του σοσιαλισμού εγκλημάτισαν κατά της ανθρωπότητας? Οταν ο λύκος δεν μπορεί να φάει την κοκκινοσκουφίτσα, ενδύεται ελκυστικόν "μανδύαν". Ο ναζιστής γίνεται εθνικομπολσεβίκος και τότε γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Αλοίμονο στα παιδάκια που δεν αναγνωρίζουν το "λύκο". Αγαπητοί σύντροφοι, κρατάτε γερά. Δεν είδατε τίποτα ακόμα. Το ιδεολογικό χάος, μεγαλώνει με συμπαντικές ταχύτητες.. και όποιον πάρει ο ...λύκος! Τα μάτια μας ανοιχτά, φαίνεται να είναι η έσχατη εποχή της πολιτικής και οι ψευδοπροφήτες της Νέας Τάξης μετέρχονται τα πάντα για να επικρατήσει ο Πλανητικός Αρχων.
Επιστροφή στην κορυφή
αποτριχωτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 26, 2008 8:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πρόκειται για μία νέα ψωρίαση που αποσκοπεί να μαζεύει αφελείς και από ακροδεξιά και από ακροαριστερά. Μιλάμε για έναν εξωραϊσμένο νεοναζισμό που απευθύνεται σε όσους συχαίνονται τα Χρυσά Αυγά. Για αυτό μιλάνε για διαφάνεια, πολιτική τιμιότητα, κλπ
έχουν και ένα κόλημα με τους ...Ρώσους, οι οποίοι γι αυτούς δεν είναι πια "υπάνθρωποι Σλάβοι" (σύμφωνα με την καθαρόαιμη ναζιστική παπάρα) αλλά οι πιό ...καθαροί Άρειοι. Πιό καθαροί και από τους πολυαγαπημένους τους Γερμανούς!!!
Το Internet τους έχει δώσει κάποια ώθηση αλλά αν δείτε το alexa δεν έχουν παρά λίγες δεκάδες αναγνώστες την ημέρα. Οπότε μην ασχολείστε με τρίχες
Επιστροφή στην κορυφή
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 26, 2008 11:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα νεο-καθάρματα καταλογίζουν στο Ρεσάλτο ραδιουργίες σε βάρος τους.
Προσπαθούν να αποκτήσουν αγωνιστική υπόσταση με γελοιότητες που μόνο οι ίδιοι κι άλλοι ακροδεξιοί (βλέπε ΛΑΟΣ) μπορούν να επινοήσουν.
Ένας αριστερός μόνο να γελάσει μπορεί με τέτοιες
αστειότητες!

Πάντως, εκείνοι που πρέπει, γνωρίζουν ποιοι μιλούν με αυτά τα χρυσά αυγά του φιδιού και τους παρωτρύνουν σε διαβολές εναντίον του Ρεσάλτο.
Είναι κρίμα και συνάμα ντροπή κάποιοι κονδυλοφόροι με "αριστερή" ταμπέλα και περγαμηνές να συναγελάζονται με το "αυγό του φιδιού" που έβαλε φαιοκόκκινα λέπια μπας και ξεγελάσει κανένα αφελή.
Άραγε, πόσο ακόμη θα κατρακυλίσουν μέσα στην ιντριγκαδόρικη μιζέρια τους;

Αν περιμένουμε λίγο, θα δούμε πού θα οδηγήσουν αυτό τον απίθανο συρφετό, όλες αυτές οι... καβαλλαρίες με χρυσαυγόφιδα, αμαζόνες με φαιορόζ κιλότες και άλλους ακροδεξιούς παρακμίες που αναζητούν ελκυστικό ένδυμα για να καλύψουν την άδεια και ποταπή ύπαρξή τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 27, 2008 12:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι νεοναζί προβοκάτορες συνεχίζουν να συκοφαντούν το ΡΕΣΑΛΤΟ. Παλιότερα μιλάγανε για «συμφωνίες» με Κρατζαφέρη. Τώρα σαν θαυμαστές του Γκαίμπελς, αλλάξανε παραλλαγή: Τώρα έχουμε κάνει «συμφωνία» με τη φράξια Βορίδη-Χαρίτου για να κτυπάμε Καρατζαφέρη και να «ευνοούμε» τον αμερικανισμό των Βορίδη Χαρίτου!!!
Τέτοιους ηλίθιους και αξιοθρήνητους προβοκάτορες δύσκολα συναντάς. Τον ΛΑΟΣ τον κτυπάμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Ο Καρατζαφέρης είναι εκφραστής αυτού του προβοκατόρικου πόλου, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει. Δεν ασχολούμαστε με τις διάφορες «φράξιες» του ΛΑΟΣ, ούτε προβάλλουμε καμία. Ούτε συζητάμε με καμία, ούτε έχουμε οποιαδήποτε επαφή με ΚΑΝΕΝΑΝ. Αυτά είναι κατασκευάσματα των διάφορων αρουραίων των υπονόμων, των εγκάθετων πρακτορίσκων του ιντερνέτ που υποδύονται «αριστερούς» ρόλους και «ανεμίζουν» σφυροδρέπανα: Όλο αυτό το φαιοκόκκινο, «ακροδεξιό», χαφιεδίστικο και ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ κύκλωμα που δρα με «παραλλαγές» και «αριστερές» μεταμφιέσεις.
Γι’ αυτό δεν τολμούν όλοι αυτοί οι ελεεινοί να κάνουν μια καταγγελία εναντίον μας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ και επώνυμη. Διαρρέουν απλώς «πληροφορίες», λειτουργούν δηλαδή, όπως οι μυστικές υπηρεσίες, γρανάζια των οποίων είναι.


ΟΛΑ τα γραπτά μας αποδείχνουν τι πιστεύουμε για το ΛΑΟΣ και τις φράξιές τους: ΙΔΙΟΣ ΟΧΕΤΟΣ.
Παραθέτω ένα απόσπασμα από το τεύχος που κυκλοφορεί στις 3 Ιουλίου που ξεμπροστιάζει τους συκοφάντες. Είναι απόσπασμα από μεγάλο κείμενο κατά του ΛΑΟΣ, με τίτλο:
«ΛΑΟΣ: Τυχοδιωκτικός αμοραλισμός, χωρίς όρια και αναστολές»



Το πολύ μικρό απόσπασμα:


Ο κάλπικος αντιαμερικανισμός

Ένα άλλο τρικ τσαρλατανισμού και ανυπόφορου δημαγωγικού αμοραλισμού είναι ο κάλπικος αντιαμερικανισμός του. Και εδώ πουλάει ανέξοδες κορώνες εναντίον της Νέας Τάξης και της πλανητικής αυτοκρατορίας. Φυσικά, τώρα που στριμώχνονται τα πολιτικά μας πράγματα αρχίζει να αλλάζει το πολιτικό λογύδριο του Καρατζαφέρη και της ομάδας του: Τώρα αρχίζουν να δηλώνουν με πράξεις και με λόγια υποταγή στο μεγάλο Αφεντικό και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Συγκεκριμένα:
α). Ο ίδιος ο Καρατζαφέρης επισκέφτηκε την κατοχική κυβέρνηση του Ιράκ και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα της!!!
β). Ίδια στάση και από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αυτός επισκέφτηκε το κατεχόμενο Αφγανιστάν, συνοδεύοντας τη ΝΑΤΟϊκή δύναμη κατοχής: καθαρή, έμπρακτη δήλωση υποταγής στη Νέα Τάξη και τους Αμερικανούς.
γ). Γραπτά στην Α1 και αλλού (Χαρίτος και Σία), αλλά και δηλώσεις του ηγετικού πυρήνα του ΛΑΟΣ υπέρ της Αμερικής, στο εξής πνεύμα: «Η προτεραιότητά μας είναι οι ΗΠΑ και η οικοδόμηση μιας πραγματικής στρατηγικής συνεργασίας μαζί τους»!!!
Αυτοί είναι οι πολέμιοι της Νέας Τάξης!!! Εκτός και αν δεν έχουν αντιληφθεί ότι η αυτοκρατορία των ΗΠΑ είναι η αποτρόπαια αιχμή της πλανητικής βαρβαρότητας της Νέας Τάξης…
Φυσικά, εμάς δεν μας εκπλήσσει αυτός ο κάλπικος αντί-νεοταξισμός του ΛΑΟΣ. Αλλά κάποιοι που αγνά τον ακολουθούν ας τον μελετήσουν καλύτερα. Ας διαβάσουν στο πρόγραμμά του και τούτο: «Θεωρούμε ότι αποτελεί πολιτικό πραγματισμό η αναγνώριση της σημαντικής θέσης των ΗΠΑ στον κόσμο, τόσο λόγω του ότι αποτελούν τη μοναδική σημερινή υπερδύναμη όσο και για την ιστορική προσφορά τους στους αγώνες εναντίον του φασισμού, και επιδιώκουμε μια καλή και αρμονική σχέση μαζί τους»!!!
Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε ακόμα και τούτο: Το προνομιακό πολιτικό πεδίο της δημαγωγίας του ΛΑΟΣ ήταν η εμπορία του «μεταναστευτικού». Τώρα όχι μόνο «συμμαζεύεται», αλλά και αναπαράγει τα νεοταξικά ιδεολογήματα του αντιρατσισμού. Έχει συγκροτήσει μάλιστα και Επιτροπή Αντιρατσισμού με μέλη της αλλοδαπούς!!!

Ο τυχοδιωκτικός αμοραλισμός χωρίς όρια και αναστολές…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Διονύσης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 27, 2008 5:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αν κοιτάξει κανείς τα sites που συκοφαντούν το Ρεσάλτο, θα πρέπει να πιάσει τη μύτη του από την κακοσμία.
Μόνο από αυτούς που παρουσιάζουν ως είδωλα τους, εγχώρια και ξένα, σύγχρονα και παλιότερα, καταλαβαίνει κι ο πιο καλόπιστος αμέσως με τι ακροδεξιό βούρκο έχει να κάνει.
Το κατεστημένο ρίχνει εναντίον του Ρεσάλτο, ό,τι παρακρατικά κόπρανα είχε στο ψυγείο εδώ και χρόνια.
Η σήψη και η παρακμή του αστικού καθεστώτος καθρεφτίζεται στα μέσα που χρησιμοποιεί...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 27, 2008 6:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλώς όρισες Διονύση!
Μου άρεσε αυτό: «παρακρατικά κόπρανα που είχε στο ψυγείο εδώ και χρόνια»

Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβουν αυτά τα «παρακρατικά κόπρανα» και κάθε λωποδύτης, φαιοκόκκινος-«ακροδεξιός» ή πράκτορας και «άρρωστος» (υπάρχουν και τέτοιοι μέσα στο ιντερνέτ) είναι τούτο: Δεν μπορεί να υποκαταστήσει το ιντερνέτ την πραγματικότητα και κυρίως την ιστορική και πολιτική ταυτότητα των αγωνιστικών κινημάτων.
Μπορεί να αναρτούν φωτογραφίες του Μαρξ, Τσε, Λένιν κ,λπ., μπορεί να χρησιμοποιούν σαν εμβλήματα σφυροδρέπανα και άλλα επαναστατικά σύμβολα, αλλά δεν μπορούν να βγουν από τα «λαγούμια» τους, να εμφανίσουν την ιστορική και πολιτική τους ταυτότητα.
Τα επαναστατικά κινήματα δεν είναι απρόσωπα. Έχουν «πρόσωπο»!!!
Το ιντερνέτ δεν είναι απλώς απρόσωπο, αλλά και εικονικό. Οι ιντερνετικές σημαίες, και αφίσες, τα ιντερνετικά επαναστατικά λόγια κ.λπ δεν έχουν καμιά αξία χωρίς το «πρόσωπο» της ιστορικής, επαναστατικής πρακτικής.
Απλώς όλα αυτά τα «παρακρατικά κόπρανα» και οι ποικιλία των πρακτόρων και «αριστερά» μεταμφιεσμένων προβοκατόρων αγωνίζονται να σπείρουν τη σύγχυση, να παραπλανήσουν τους αφελείς, να ψαρέψουν σε θολά νερά και να οικοδομήσουν δίκτυα προβοκάτσιας.
Δεν μπορούν όμως ΠΟΤΕ να βγουν στην επιφάνεια, να δείξουν τα πρόσωπά τους, να δράσουν στην ΠΡΑΚΤΙΚΗ των κινημάτων με πολιτική οντότητα και πολιτικό «πρόσωπο». Δεν έχουν «πρόσωπο» και χωρίς «πρόσωπο» δεν μπορεί να παρέμβεις ΠΡΑΚΤΙΚΑ στα λαϊκά κινήματα.
Εξάλλου, όλοι αυτοί δεν πιστεύουν στα λαϊκά κινήματα. Αυτό αποκαλύπτεται αμέσως στα γραπτά τους, όταν τα μελετήσει κανείς προσεκτικά. Στάζουν μια οργανική απέχθεια και περιφρόνηση σε κάθε τι το κινηματικό και μαζικό. «Τρομοκρατικές» ομαδούλες του ιντερνέτ είναι με διάφορες μεταμφιέσεις και παραλλαγές. Και όπως κάθε τέτοια «τρομοκρατική ομαδούλα» είναι, οι περισσότερες (υπάρχουν και γνήσιες και αυθεντικές ομάδες), εγκάθετες διάφορων παρακρατικών-πρακτορικών κέντρων.
Δεν αξίζει, συνεπώς, να ασχολείται κανείς με όλο αυτό το βόθρο: Εντελώς ανύπαρκτο πολιτικά και πρακτικά ανώδυνο. Χωρίς πολιτικό «πρόσωπο» και χωρίς καμιά δυνατότητα να αποκτήσουν. Αρουραίοι των υπονόμων θα μείνουν για πάντα…


Υ. Γ. είναι τέτοια η φενοβλαβής διαστροφή τους (πολιτική και σεξουαλική) που μας βομβαρδίσουν με ένα κατακλυσμιαίο κύμα πορνογραφημάτων.
Τέτοια είναι η λύσσα τους κι αυτά τα όπλα τους.

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 27, 2008 9:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αποκλείστηκε το παρακάτω I.P.:
72.9.231.170
Διοχέτευε πορνογραφικό υλικό κατά κύματα.
Γίνονται και οι ανάλογες ενέργειες...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες