Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Είμαστε μια ιστορική ανωμαλία. «Έθνος ανάδελφον», που λένε

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Μεγκουλίνα



Ένταξη: 15 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 08, 2008 10:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Είμαστε μια ιστορική ανωμαλία. «Έθνος ανάδελφον», που λένε Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τέτοια γενοκτονία, όπως στο ελληνικό στοιχείο τα τελευταία 25 χρόνια, δύσκολα συναντάται στην παγκόσμια ιστορία. Αν φθάσαμε στο σημείο ως μοναδική ελπίδα μας να προβάλλει ο κατά δήλωση “χαλαρής εθνικής συνειδήσεως” Γιωργάκης είναι να φεύγουμε μετανάστες.

Όπως μάς προτρέπουν οι Financial Times. Μάς το λένε ανοιχτά : Έχετε ένα προνομιακό οικόπεδο, με καλό κλίμα, ήλιο και θάλασσα. Το θέλουμε για να κάνουμε τα μπάνια μας και τις μπίζνες μας μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Ξεκουμπιστείτε ρε, από ‘κεί ! Μάς εμποδίζει η ιδιομορφία σας που δεν ισοπεδώνεται από την Νέα Τάξη.

Ήδη δεν μπορείτε να πάτε διακοπές στη χώρα σας (3 μέρες /νύχτες σε κάποιο θέρετρο κοστίζουν 1800 €).

Ήδη όλη η σημαντική ακίνητη ιδιοκτησία περνάει σε χέρια αλλοδαπών. Θα ακολουθήσουν και τα σπιτάκια σας, μέσω τραπεζών, και τα χωραφάκια σας, μέσω ανέχειας, θα πουλάτε ό,τι έχετε για να ζήσετε. (Ο βαρόνος Ρότσιλντ αγόραζε οικόπεδα στην Παλαιστίνη από το 1924)

Ήδη σάς καταστρέψαμε τον πρωτογενή τομέα με τα πιο ποιοτικά αγροτικά προϊόντα στην Ευρώπη. Δεν μπορείτε να θρέψετε τον εαυτό σας, περιμένετε λεμόνια Αργεντινής, πατάτες Αιγύπτου, ηλιέλαιο Ουκρανίας, πεπόνια Ισραήλ, καρπούζια Νοτίου Αφρικής.

Σας έμειναν λίγες ελιές - κάψαμε τις μισές πέρυσι, θα προσπαθήσουμε φιλότιμα, μήπως φέτος σάς αποτελειώσουμε. Επιδοτούμε τους εναπομείναντες αγρότες σας για να γίνονται αλκοολικοί αργόσχολοι, μέχρις εξαλείψεως.

Ήδη οι εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις που έκαναν επί μια τριακονταετία οι υπάλληλοί μας στο κεφάλι σας (τού κασίδη) έπιασαν τόπο : μιλάτε μια γλώσσα με 150 λέξεις και 30 “να πούμε”. Για όσα παιδιά επιμένουν ακόμα να μάθουν γράμματα αναλαμβάνουν οι ατζέντηδες ιδιωτικών πανεπιστημίων και ο Σύριζα.

Ήδη τα παιδιά σας, βλαμμένα μετά από 20 χρόνια lifestyle, απαξιούν οποιαδήποτε αξία γεννήθηκε σε αυτόν τον τόπο. Ποτίζοντας συστηματικά, μιθριδατικά, τη δημόσια ζωή σας με το δηλητήριο της υποκουλτούρας μας, διαμορφώνουμε το πνευματικό υπόβαθρο των επόμενων γενεών σκλάβων γραφείων.

Ήδη, αυτοί οι μελλοντικοί σκλάβοι χρωστάνε από κούνια 30.000 € έκαστος, έχοντας υποθηκευτεί 50 χρόνια για να «απολαύσουν» 20 μέρες τον περιφερόμενο θίασο των ανθρωποειδών χημικών εργαστηρίων, που αποκαλούνται «αθλητές».

Ήδη η τηλεόραση, οι πληρωμένοι από μάς πολιτικοί, δημοσιογράφοι, «ιστορικοί», «καθηγητές», λιακορεπούσηδες, κοντεύουν να σάς πείσουν ότι ούτε υπάρχετε ως έθνος ούτε δικαιούστε τα ιστορικά εθνικά σας εδάφη. Είσαστε μια «ιστορική ανωμαλία». Αντίθετα, όλοι οι γείτονές σας έχουν βάσιμα δικαιώματα πάνω στην πατρίδα σας, η οποία τούς επιβάλλει χρόνια το στυγνό ιμπεριαλισμό της !

Ήδη με τον εκφυλισμό τής έννοιας «προμήθειες ενόπλων δυνάμεων» από μιζωμένους λεχρίτες πολιτικούς, σιχαθήκατε να πληρώνετε για να υπερασπίζεστε το «χωράφι» σας. Συνεχίζουμε γαλουχώντας μια στρατιωτική ηγεσία που νοεί την έννοια «υπεράσπιση εθνικού χώρου» σαν play bouzouki - Zorba the Greek.

Ήδη, ακούτε όλα τα παραπάνω και δεν έχετε πλακώσει κανέναν μέχρι σήμερα. Εύλογη η απουσία ανακλαστικών : οι μισοί ζείτε με αντικαταθλιπτικά.
Ήδη, αφού η επίθεσή μας , παρ΄ όλα αυτά που θα είχαν γονατίσει τους περισσότερους, δεν απέδωσε πλήρως, το πολιτικό σας σύστημα μάς είναι άχρηστο. Τι τους πληρώνουμε ;

Προφήτης

από το antinews
_________________
«μας έλεγαν θα νικήσετε όταν υποταχθείτε, υποταχθήκαμε και βρήκαμε την στάχτη…»

Γ. Σεφέρης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες