Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 28, 2007 1:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από την Οργανωτική Επιτροπή της 8ης Δεκεμβρίου ανακοινώνονται τα εξής:

1) Αυτό το Σάββατο πρώτη του μήνα, μια εβδομάδα ακριβώς πριν την κινητοποίηση της 8ης Δεκεμβρίου, αποκλείουμε συμβολικά στις 7 το απόγευμα την Σταδίου στο ύψος της πλατείας Κολοκοτρώνη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόκρυψη από το σύνολο σχεδόν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της μεγάλης συγκέντρωσης των Ελλήνων της Αυστραλίας, ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας, αλλά και τη διαφαινόμενη απόκρυψη των δικών μας κινητοποιήσεων. Μπόρεσαν να κρύψουν 50.000 Έλληνες στην Μελβούρνη… Εμάς από το κέντρο της Αθήνας, πως άραγε θα μας κρύψουν.

2) Καλούνται οι συμπατριώτες της Βορείου Ελλάδος που επιθυμούν το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου να σταθούν δίπλα μας στην πλατεία Κολοκοτρώνη, να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6974147238 ή με τα e-mail info@stoxos.gr και info@patriwtes.gr .

3) Στα ίδια τηλέφωνα και e-mail επικοινωνίας οι συμμαχητές του Λεκανοπεδίου μπορούν να απευθύνονται προκειμένου να προμηθευτούν έντυπο υλικό προώθησης της πρωτοβουλίας μας.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες