Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο "επαγγελματίας" μετανάστης

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ



Ένταξη: 08 Δεκ 2007
Δημοσιεύσεις: 9
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 08, 2007 2:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο "επαγγελματίας" μετανάστης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
GAZMEND CAPLLANI.
Ενας επαγγελματίας μετανάστης,ο οποίος μέσα από διάφορες ενασχολήσεις του,έχει καταφέρει να περνάει τα μηνύματα του και ταυτόχρονα να βγάζει όχι απλώς ένα καλό μεροκάματο,όπως οι περισσότεροι από εμάς,αλλά ένα σκασμό λεφτά.
Ας τα πάρουμε από την αρχή λοιπόν τα πράγματα.
Ο Gazmend Kapllani μετανάστευσε στην Ελλάδα από την Αλβανία το 1991, σε ηλικία 18 ετών. από τότε μένει νόμιμα στην Ελλάδα ως φοιτητής. Το 1997 παίρνει το πτυχίο του από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, στην Αθήνα, με κρατική υποτροφία. Το θέμα της διατριβής του είναι «Νεοτερικότητα και Ετερότητα – Η εικόνα του Αλβανών στον Ελληνικό Τύπο και των Ελλήνων στον Αλβανικό Τύπο». Ως δημοσιογράφος, εργάζεται για την εφημερίδα «Τα Νέα», την κρατική ραδιοφωνία NET 105,8, την αλβανική εφημερίδα Koha Jone, και την έκδοση Balkan Crisis Report του Ινστιτούτου Κάλυψης Πολέμων και Ειρήνης (IWPR). Είναι ακόμα ιδρυτικό μέλος της ΜΚΟ «Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών», μέλος του κεντρο-αριστερού εξω-κοινοβουλευτικού κόμματος Ανανεωτική Εκσυγχρονιστική Κίνηση της Αριστεράς (Α.Ε.Κ.Α.), και υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής των δικαιωμάτων των μεταναστών στα ελληνικά ΜΜΕ.

Πηγή www.greekhelsinki.gr



Αντιγράφω από την ιστοσελίδα www.anthropos.gr

ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που ιδρύθηκε το 2000 με έδρα την Αθήνα. Η λειτουργία του εγκρίθηκε με υπ’ αριθμό 5842/2001 απόφαση του Πρωτοδικείο Αθηνών.
Οι βασικοί σκοποί του Συλλόγου είναι:
Η υπεράσπιση και κατοχύρωση των κοινωνικών και πολιτιστικών δικαιωμάτων των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα
Η γνωριμία τους με τον ελληνικό πολιτισμό και η καλλιέργειά του, καθώς και η γνωριμία με άλλους πολιτισμούς
Η πληροφόρηση για θέματα που σχετίζονται με την ζωή τους στην Ελλάδα με κύριο σκοπό την ομαλή τους ένταξη στην ελληνική κοινωνία, διατηρώντας την πολιτιστική τους ταυτότητα.
Η προώθηση των πολιτιστικών σχέσεων Ελλάδα και Αλβανίας
Η εκπόνηση και πραγματοποίηση προγραμμάτων για τη διάσωση της πολιτιστικής ταυτότητας τους και την καλύτερη ένταξη στο πολιτιστικό πλαίσιο που ζουν, την πνευματική ολοκλήρωση και την κοινωνική ένταξη των μελών και ιδιαίτερα των νέων
Η εκπόνηση και πραγματοποίηση προγραμμάτων πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, παιδαγωγικών και άλλων για τους μετανάστες στην Ελλάδα
Η επικοινωνία και συνεργασία με άλλες κοινότητες και ενώσεις που επιδιώκουν ανάλογους σκοπούς στην Ελλάδα και σε τρίτες χώρες
Η συστηματική μελέτη και παρακολούθηση των προβλημάτων των Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα, όπου αυτοί είναι εγκατεστημένοι, και η προσπάθεια για την επίλυσή τους
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του το «Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών στην Ελλάδα» συνεργάζεται με διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς και φορείς όπως οι:
Human Rights Watch,
Amnesty International,
Minority Rights Group,
Ευρωπαϊκό Λόμπι Γυναικών,
Συνήγορος του Πολίτη,
Αλβανική Πρεσβεία,
Αμερικανική Πρεσβεία,
Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας,
ΙΜΕΠΟ – Ελληνικό Ινστιτούτο Μετανάστευσης
ΕΛΙΑΜΕΠ – Ελληνικό Ινστιτούτο για την Ελληνική και Εξωτερική Πολιτική
ΚΕΜΟ,
ΑNTIGONE,
ΕΡΤ (Ελληνική Ραδιοφωνία και Τηλεόραση),
Hellenic League for Human Rights, o Εργαστήρι Μελέτης της Μετανάστευσης και Διασποράς του Πανεπιστημίου Αθηνών,
Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι,
Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου
Αλβανικό Κέντρο Κινηματογράφου
ΕΡΓΟΝ Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης
ΚΕΚ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Έντυπα και Ηλεκτρονικά ΜΜΕ (Τα Νέα, Καθημερινή, κ.α.)
Ελληνικό Forum Μεταναστών
¶λλες Οργανώσεις Μεταναστών και Προσφύγων στην Ελλάδα, κ.α.
Το Στέκι Πολιτισμού Αλβανών Μεταναστών από το 2005 έως σήμερα συμμετέχει, ως ισότιμος εταίρος, στην υλοποίηση του Έργου «Οι Διαστάσεις της Ξενοφοβίας και η Προώθηση Πολυπολιτισμικών Προτύπων» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ» στο πλαίσιο της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας EQUAL Β’ Κύκλος.


Όπως βλέπετε,έχει πολύ ενδιαφέρον με ποιους συνεργάζεται η εν λόγω ΜΚΟ.
Ψάξτε λίγο τις υπόγειες σχέσεις όλων αυτών των οργανισμών και θα οδηγηθείτε εύκολα σε συμπεράσματα.
Από το 2005,επί κυβέρνησης ΝΔ,η ΜΚΟ του Καπλάνι,συμμετέχει στην αναπτυξιακή σύμπραξη «ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ» για την υλοποίηση του προγράμματος EQUAL της ΕΕ,που αφορά στην καταπολέμηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού και την προώθηση πολυπολιτισμικών προτύπων.
Σε επόμενο άρθρο μας θα δείτε ποιοι άλλοι συμμετέχουν στο project,και κάτω από την επίβλεψη ποιού Υπουργείου.
Επίσης θα δούμε τι ακριβώς είναι αυτό το πρόγραμμα (EQUAL).
Το μόνο που δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ,είναι πόσα χρήματα κοστίζει στον Ελληνα φορολογούμενο η «προώθηση των πολυπολιτισμικών προτύπων»,αφού το Ελληνικό Δημόσιο συμμετέχει κατά 25% στην συγχρηματοδότηση του έργου.
Μια ακόμα χρήσιμη πληροφορία θα ήταν,με τι κριτήρια επιλέχτηκε η συγκεκριμένη ΜΚΟ του Καπλάνι από την στιγμή που υπάρχουν δεκάδες άλλες παρόμοιες οργανώσεις και πόσα χρήματα εισέπραξε για την συμμετοχή της.

Υ.Γ.Υπάρχει μια ανώνυμη καταγγελία από εργαζόμενο στο κρατικό ραδιόφωνο την οποία εμείς δεν είμαστε σε θέση να διασταυρώσουμε.Η καταγγελία αναφέρεται στις μηνιαίες αποδοχές του Καπλάνι για τις εκπομπές του στο ραδιόφωνο,οι οποίες ανέρχονται στις 7.000 ευρώ.Αν ισχύει κάτι τέτοιο,τότε επαληθεύεται το ρηθέν από τον Σπύρο Καλογήρου «Είναι πολλά τα λεφτά Αρη».

Υ.Γ.2 Απολαύστε τον τρόπο που σκέφτονται τα «αδέλφια» μας,οι Αλβανοί για την Ελλάδα και τους Ελληνες.

"Why do Albanians hate Greeks so much?
This is so funny, Greeks trying to reason. Greeks are the biggest hypocrite, ethnocentric, and pedophile peoples of the world. The only reason that they are afraid of us is because they see that we are starting to control their own country. Just wait, democracy does wonders. Soon, Greece will be erased off the map, naturally."


Τουλάχιστον δεν κρύβονται.Ισχυρίζονται ότι παίρνουν τον έλεγχο της χώρας.Διαφωνεί κανείς;



WWW.KARSILAMAS.BLOGSPOT.COM
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ευχαριστούμε τις Η.Π.Α.



Ένταξη: 28 Αύγ 2007
Δημοσιεύσεις: 4
Τόπος: Βούρκος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 08, 2007 3:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα ερώτημα που δεν έχει απάντηση: Πώς γίνεται να σε πληρώνει ο "ξενοφοβικός" και "κρυπτοεθνικιστής" λαός ώστε να τον βρίζεις μέσα από την ΕΡΤ ως ρατσιστή κι εσύ να παίρνεις τον μισθουλάκο σου και όλα ωραία και καλά, είναι πράγματι άλλο ένα από τα τόσα αξιοπερίεργα της Πλάσεως.

¶λλο ερώτημα: Πώς γίνεται, ταυτόχρονα, μια κυβέρνηση του Κεφαλαίου, αυτή της ΝΔ, να σου εξασφαλίζει την εκπομπή σου από το Πρώτο Πρόγραμμα της χώρας (διάολε!!!), μια αντιδραστικότατη κυβέρνηση ενός Κράτους που "κυνηγά και σκοτώνει τους μετανάστες" και που τους "μαντρώνει" ή τους "σκουπίζει" με "απελάσεις", κι εσύ από εκεί, από την ΕΡΤ, να μοιράζεις από δώ κι από 'κει κατηγορίες για ρατσισμό, ξενοφοβία και λοιπές καραμελίτσες; Είναι σαν ο Παπαδόπουλος να έδινε εκπομπή στον Παναγούλη από την ΥΕΝΕΔ για να κατηγορεί από εκεί την Χούντα και το αστυνομοκρατούμενο Κράτος των Απριλιανών. Χοντρή πλάκα, ε; Κι όμως ο κύριος Καπλάνι είναι ικανότερος, πιο έξυπνος και φυσικά πιό δημοκράτης από τον Παναγούλη. In god we trust κι από 'κει και πέρα όλα είναι δυνατά, έτσι κύριε Γκαζμέντ;

Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο τους ...."αφελείς". Ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει και που πάει το πράμα. Δεν είναι ανάγκη να δούμε ότι η τάδε ΜΚΟ συνεργάζεται με το american embassy ή το τάδε council της ΕΕ ή του ΝΑΤΟ ή του Σόρος για να καταλάβουμε τί καπνό φουμάρει κανείς. Ιδιαίτερα όταν αυτός ο "κανείς", ευνοούμενος αντικομμονιστής όσο ελάχιστοι από τον Εμφύλιο και δώθε, αποτελεί έναν από τους λόγους που σε σπρώχνουν στον πειρασμό να αρχίσεις να συμπαθείς, παραπάνω απ' όσο πρέπει και όσο και να μην θες, τον Χότζα, ο οποίος μπροστά στον Μπερίσα, το ΝΑΤΟ, τον UCK, και τις προπαγάνδες Σημίτη υπέρ Τσενάι, ήταν ΑΓΙΟΣ.

"Επαγγελματίες μετανάστες" λέει κάποιος. "Νίκος Ξανθόπουλος", "Μάνα γιατί με γέννησες" και "Αμάρτησα για το παιδί μου" θα πώ εγώ. Για όλους αυτούς που μέσα από ΕΡΤ, Λαμπράκηδες, Πανεπιστήμια, ό,τι γουστάρεις και αγαπάς, προπαγανδίζουν πάνω στην γραμμή η οποία λέει:

"η Ελλάδα είναι μια Καλιφόρνια που κατοικείται από τεμπέληδες ιθαγενείς, κι εμείς, οι φτωχοί και κατατρεγμένοι από τον ελεεινό κομμουνισμό μετανάστες, περνώντας τα σύνορα, προς την ελευθερία του Μάνου και του Ανδριανόπουλου, γίναμε άνθρωποι κάνοντας 59 δουλειές (θέληση να υπάρχει και ο καπιταλισμός σε βοηθά να πας μπροστά) και σπουδάσαμε και προκόψαμε, κι εσείς είσαστε τεμπέληδες ρατσιστές και καρμοίρηδες κι όλο κλαίγεστε, και αρνείστε να βάλετε τα κεφάλια μέσα, και πάρτε παράδειγμα από μένα, φτωχό παιδί ήμουνα και πού έφτασα (ευχαριστώ Ανδριανόπουλε και Γκαργκάνα και Χριστοδουλάκη), και άμα κανείς θέλει πολλά μπορεί, νεοφιλελευθερισμός να υπάρχει κι έχει ο θεός, και τι κακό που ήταν το ανατολικό μπλοκ, και ο Κάστρο είναι φασίστας που φωτογραφίζεται δίπλα στον Πινοσέτ, και μόνο οι βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ θα μας σώσουν, και ζήτω η ιδιωτική πρωτοβουλία, και καλλίτερα Σημίτης και Μητσοτάκης παρά Χότζα, και καλλίτερα ¶ουντι παρά Ντάτσια και Λάντα, και δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω, και εκείνος που παλεύει σκληρά πάντα αμοίβεται αρκεί δημοκρατία να υπάρχει (του Λαμπράκη, του Κλίντον, του Γιαννίτση και του Γιακουμάτου) και όλα γίνονται, και, και, και, και...

Έιναι μετά λοιπόν να απορείς πώς, μολονότι "αντιρατσιστής", εντούτοις το ρατσιστικό και κατασταλτικό Κράτος των ξενοφοβικών ελλήνων, σου παρέχει όλα τα μέσα (και τις εκπομπές) για να το καταγγείλεις(!!!)
Πλάκα δεν έχουμε;;

"Επαγγελματίες μετανάστες". Ή αλλιώς Νίκος Ξανθόπουλος. Ή μάλλον ούτε Ξανθόπουλος. Βασιλάκης Καήλας. Πάει και τελείωσε. Το Νάτο να 'ν' καλά (κατά το "υγεία νά 'χουμε") και όλα τα άλλα ξαναγίνονται (με σχέδιο Μάρσαλ και Χάλυμπάρτον)...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ



Ένταξη: 08 Δεκ 2007
Δημοσιεύσεις: 9
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 09, 2007 7:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οπως θα δείτε εδώ http://www.kekdiastasi.edu.gr/default.asp?id=300030015&lcid=1032
ο "επαγγελματίας" μετανάστης,είναι και...διευθυντικό στέλεχος.
Μιλάμε για πολλή φτώχια,καταραμένη φτώχια.
Αχ μωρέ τον κακόμοιρο,κρίμα είναι.Η ρατσιστική και ξενόφοβη Ελλάδα-κατά τα λεγόμενα του-,τον σπούδασε,τον τρέφει (με πέντε-έξι δουλειές),του δίνει ελεύθερα και χωρίς κανέναν περιορισμό το δικαίωμα να εκφράζεται.
Αλήθεια στην δική του χώρα,θα μπορούσε ένας αλλοδαπός να τύχει της ίδιας μεταχείρισης;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Φιλικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 10, 2007 2:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φυλλομετρώντας το blog του εν λόγω κυρίου διαπιστώνεις την εμμονή για το πότε θα ψηφίσουν οι μετανάστες στην Ελλάδα, για το πόσο στεναχωρημένοι είναι με τις συνθήκες εδώ και γενικά με το πόσο ρατσιστές είμαστε οι Έλληνες.
Ποιοι Έλληνες δηλαδή ... γιατί ο κύριος Καπλάνι το αμφισβητεί κι αυτό.
Υπήρχε αναρτημένο στο blog του ένα σχετικά πρόσφατο κείμενο που ουσιαστικά έθετε θέματα DNA και έλεγε ουσιαστικά ότι δεν υπάρχουν έθνη στη Βαλκανική και τέλος πάντων μην το παιδεύουμε άλλο ας ανοίξουμε τα σύνορα κτλ. Τον πληροφορώ ότι η Ελλάδα είναι μια "πρωτοπόρος" χώρα και είναι η μόνη χώρα στη Βαλκανική με ανοιχτά ως ανύπαρκτα σύνορα. Ο ίδιος είναι το ζωντανο παράδειγμα.
Το κείμενο ήταν σαν να βγήκε από Νατοϊκό γραφείο προπαγάνδας. Αλλά φαίνεται το αφαίρεσε, το κάρφωμα έβγαζε μάτι.
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 10, 2007 2:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πρόκειται για τον Αλβανό Μπίστη, παιδιά. Φερέφωνο των Η.Π.Α., θιασώτης του "πολυπολιτισμού", εντολοδόχος των κοσμοπολιτών. Μόνο που οι κοσμοπολίτικες απόψεις του δεν θα είχαν την πέραση και την ανταποδοτικότητα(5-6 δουλειές) στην πατρίδα του. Εκεί βλέπεται ο εθνικισμός καλπάζει και κάτι τέτοιους "Μπίστηδες" τους εξάγουν. Δεν τους χρειάζονται τέτοιοι εντός των συνόρων τους. Στο εξωτερικό, και δη στην Ελλάδα, τους είναι απείρως χρησιμότεροι καθώς εκούσια ή ακούσια εξυπηρετούν τα εθνικιστικά και επεκτατικά σχέδια των Τιράνων, υπό την σκέπη του Αμερικανού πάντοτε.
_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ



Ένταξη: 08 Δεκ 2007
Δημοσιεύσεις: 9
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 10, 2007 9:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάποια ευρωπαϊκά ινστιτούτα σε αγαστή συνεργασία με την ΕΕ και τις ΜΚΟ του Σόρος,χρηατοδοτούν προγράμματα εκπαίδευσης σε μετανάστες.Ηδη στην Ελλάδα διάφορα ΚΕΚ και ΙΕΚ διοργανώνουν τέτοια προγράμματα.Μαντέψτε σε τι τους εκπαιδεύουν.
Στην δημοσιογραφία,τα ΜΜΕ και την έρευνα αγοράς.
Σ'αυτά τα προγράμματα συνεργάζονται εταιρίες όπως η VPRC,ALPHA τηλεόραση.Human strategy,και πλλές άλλες.
Ολα αυτά βασίζονται στο προγραμμα DREAM EQUAL της ΕΕ περί "αντιμετώπισης της ξενοφοβίας και του ρατσισμού στα ΜΜΕ".
Οπως καταλαβαίνετε μιά νέα γενιά διαμορφωτών της κοινής γνώμης ετοιμάζεται,ώστε σε συνεργασία με τους ήδη υπάρχοντες ντόπιους δημοσιογράφους-πράκτορες να ποδηγετήσουν την Ελληνική κοινωνία.
Σύντομα στο blog μου θα δημοσιεύσω και ονόματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 11, 2007 11:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το πόσο οι "αντιρατσιστές" έχουν χάσει κάθε κοινωνική, ταξική πυξίδα και κρίνουν τα γεγονότα ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, δηλαδή με φυλετικούς όρους φαίνεται από τα ακόλουθα:

ΠΡΩΤΟΝ: Ένας πολυσεθίτης, ακριβοπληρωμένος και χωμένος παντού δεν καταγγέλλεται σαν άνθρωπος του συστήματος αλλά προωθείται και υποστηρίζεται ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ στο όνομα του "αντιρατσισμού". Για τον Καπλάνη μιλώ και όλους τους εγκάθετους μηχανισμούς μεταναστών

ΔΕΥΤΕΡΟΝ.Όλες αυτές οι οργανώσεις υπέρ των μεταναστών από πού προωθούνται και συντηρούνται με πακτολό χρημάτων.
Από το εργατικό και λαϊκό κίνημα ή από τα υπερκαπιταλιστικά πολυεθνικά ιδρύματα;
Και όμως και εδώ υστερικά και άκρως ρατσιστικά προπαγανδίζονται από τους "ταξικούς" αριστερούς αυτές οι οργανώσεις μεταναστών και τα λοιπά, πάντα στο όνομα του "αντιρατσισμού".

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η ταξική πάλη έχει υποκατασταθεί ΠΛΗΡΩΣ από τα "αντιρατσιστικά" ιδεολογήματα. Οι ταξικοί, κοινωνικοί όροι έχουν αντικατασταθεί από τους "φυλετικούς"!!!

Αυτός είναι ο νέος "ναζισμός". η Μετεξέλιξη του παλιού που αναστρέφει την πραγματικότητα και αντι της καπηλείας του "εθνικού", έχουμε τη νέα καπηλεία: του πολυεθνικού, του ρατσιστικού κοσμοπολιτισμού...
ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ όλοι αυτοί ...αριστεροί!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΙΝΗΜΑ ΛΑΟΥ



Ένταξη: 08 Δεκ 2007
Δημοσιεύσεις: 9
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 11, 2007 5:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δημοσκόπηση της VPRC: Το 74,2% των δημοσιογράφων (σε όλη τη χώρα σε όλα τα Μέσα) δεν είναι ικανοποιημένοι από την ποιότητα της ενημέρωσης που προσφέρουν τα ΜΜΕ. Μόνο 3,3% θεωρούν ότι η τηλεόραση δείχνει τα γεγονότα όπως είναι. Το 45,1% απαντά ότι η TV τα δείχνει αρκετά διαφορετικά και το 21% εντελώς διαφορετικά. Το 53,9% των Ελλήνων δημοσιογράφων θεωρούν ότι τα ΜΜΕ δεν ελέγχουν την εξουσία αλλά την ασκούν!".

Ηδη οι συμμετέχοντες στην επιχείρηση "άλωση" του τύπου,ξεκίνησαν δουλειά.
Το ότι η τηλεόραση και ο τύπος εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων είναι για πέταμα,το ξέρουν και οι πέτρες.
Το θέμα είναι τι γίνεται?
Θα υπάρξουν ΜΜΕ ανεξάρτητα,αμερόληπτα,αντικειμενικά?
Η απλά η απαξίωση του Τύπου θα επιφέρει αλλαγές που θα τις επιβάλλουν τα διαπλανητικά αφεντικά.
Ηδη στο blog μου ξεκίνησα μιά σειρά από άρθρα που σκοπό έχουν να καταδείξουν τις προσπάθειες των νεοταξιτών να αλώσουν τα υπάρχοντα ΜΜΕ.

www.karsilamas.blogspot.com
_________________
"Όσοι έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ σκοπό έχουν να σχεδιάσουν, να διαδώσουν και να δημιουργήσουν ένα σύστημα δογμάτων και πεποιθήσεων, τα οποία θα υπονομεύσουν την ανεξάρτητη σκέψη". - Νόαμ Τσόμσκυ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
φιλαλήθης



Ένταξη: 04 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 410
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 11, 2007 8:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παράθεση:
Αυτός είναι ο νέος "ναζισμός".

Αυτό είναι μία βαθύτατη αλήθεια... Και ο κ.Φίλιας το διαβλέπει(λόγω των ναζιστικών συμβόλων κ.α. που ..."κοσμούσαν" αυτά τα μέρη) αυτό στις πλουτοκρατικές, αποκρυφιστικές "σέκτες" που -ομολογημένα-
συμμετείχαν και οι ("πλανητάρχες")
Kerry και Bush, ήτοι την Skull and Bones (http://en.wikipedia.org/wiki/Skull_and_bones) του(διαβόητου) πανεπιστημίου Yale των Ή.Π.Α..

Βεβαίως και το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης, των "Ενωμένων Πολιτειών της Ευρώπης", που καταγγέλουν και ο Λένιν και η Ρόζα Λούξεμπουργκ, έχει πρόγονό του και τον Αδόλφο Χίτλερ, πλην του Καρλομάγνου, π.χ..
Αυτό το έχει παρατηρήσει κάπου και το Α.Σ.Κ.Ε. σε σχετική του "μελέτη".
Υπάρχει ακόμη και ο σχετικός όρος: "4ο Ράιχ". Να και κάτι ενδιαφέρον σχετικά με αυτόν τον όρο:

The term is sometimes used by Eurosceptics to refer to what they consider the worst excesses of the European Union.

Από εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Fourth_Reich
_________________
Α.«Μη πεποίθατε επ' άρχοντας, επί υιούς ανθρώπων, οις ουκ έστι σωτηρία» (Ψαλμ.145, 3)
Β."....κλοπή είναι η οπωσδήποτε και οθενδήποτε αποκτηθείσα ιδιοκτησία....": Μέγας Βασίλειος, "Ασκητικά", 34,1-2
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες