Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο συβαριτισμός της φτώχειας και η στρατηγική της Ελίτ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 03, 2024 10:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο συβαριτισμός της φτώχειας και η στρατηγική της Ελίτ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο συβαριτισμός της φτώχειας και η στρατηγική της Ελίτ



Του
Ηλία Παπαναστασίου


«Σε μια βάρβαρη κοινωνία, ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τα πλέον ευάλωτα μέλη της. Είναι λοιπόν αφέλεια να θεωρεί κάποιος ότι η Ν.Δ., με την πιστοποιημένη κοινωνική αναλγησία της, θα ευαισθητοποιούνταν στα δικαιώματα των ομοφύλων, πόσο μάλλον στα δικαιώματα των παιδιών.

Το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, όπως και αυτό της νομιμοποίησης των μουσουλμάνων μεταναστών, ετοιμάστηκε από τη Ν.Δ. επειδή της το ζήτησαν οι εκπρόσωποι της παγκόσμιας ελίτ στην Αθήνα.

Πράγματι, δεν πρέπει να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι η αμερικανική πρεσβεία των Αθηνών, από την κυβέρνηση της οποίας εκπορεύεται η παγκοσμιοποίηση, είχε υψώσει την σημαία των ΛΟΑΤΚΙ+ στην είσοδο του οικήματός της.

Η αμφισβήτηση και η διάλυση των διαχρονικών καταξιωμένων κοινωνικών δομών, και η αντίστοιχη δημιουργία νέων είναι η επιδίωξη των ελίτ.» (Antinews, 29/1/2024).

Εάν θέλουμε να «καταγράψουμε» συνοπτικά και με ρυθμό σφυροκοπήματος την σημερινή νεοελληνική πραγματικότητα, θα μπορούσαμε συνοπτικά να μιλήσουμε :

(α) Για τοξική, δυστοπική και αφόρητα πνιγηρή ατμόσφαιρα συβαριτισμού και ψυχοπαθολογικού ωχαδερφισμού, τυλιγμένα αμφότερα σε μια συσκευασία «Συβαριτισμού φτώχειας» όπου η εντεινόμενη και διαρκώς αυξανόμενη φτώχεια και εξαθλίωση είναι τυλιγμένη με το περιτύλιγμα του «ψευδοσυβαριτικού σνομπισμού» του νεοελληνικού εκφυλισμού. Εξαθλίωση, φτώχεια, «συβαριτισμός της παρακμής, ούτε καν της ακμής» και διάχυτος σαν πλημμύρα αύρας εκφυλισμού, χαρακτηρίζουν όλη την ελληνική κοινωνία του τελευταίου προθανάτιου σταδίου.

(β) Ο «Λόγος της Παρακμής» εδώ και 15-20 μέρες αποδόμησε τον «Λόγο των δύο φύλων» μέσω του «Δικαιωματισμού» των (υποτιθεμένων) «παραπλήσιων φύλων, 62 τον αριθμό μέχρι στιγμής... Εάν προσθέσουμε την «Δικαιωματιστική υστερία» των Μέσων Ενημέρωσης που προσπαθεί μανιωδώς και σχετικά αποτελεσματικά μέχρι στιγμής, να προσαρμόσει τα εγκεφαλικά κύτταρα των μαζών στα προτάγματα της Woke Culture δηλαδή στην Ιδεολογία του Μετα-Ανθρώπου της Πολιτικής Ορθότητας, τότε αναδύεται ο δυστοπικός Μετα-Άνθρωπος και η δυσωδία του Μετα-Φύλου όπου η Αρρενωπότητα «εξαϋλώνεται» στον ομοφυλοφυλισμό και η Θηλυκότητα «εξαερώνεται» στον επιθετικό λεσβιασμό. Μέσα σε 15 μέρες οι Νεοέλληνες έμαθαν την «Γλώσσα των Οικογενειακών Ομοφυλόφιλων», λησμονήσαν την φτώχεια τους και την απίστευτη ακρίβεια, δέχτηκαν μεγάλες υποχωρήσεις στα Εθνικά Θέματα και τις οποίες ούτε καν «πήραν χαμπάρι»!

Παντού οι λαοί της Ευρώπης διαδηλώνουν κατά μάζες, οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι για νέο Εμφύλιο Πόλεμο, μετά 160 χρόνια περίπου, όμως στην Ελλάδα ο ελληνικός λαός, ζώντας σε ένα αποχαυνωμένο Γαλατικό χωριό, μαζοχιστικά υπομένει αγόγγυστα την δυστροπία του, ψέλνοντας το «Ωσαννά» υπέρ της παρούσης Κυβερνήσεως, παρόλα όσα γράφονται. Δικαιολογημένα ο Χάξλευ αλλά και ο Όργουελ, ανακηρύσσουν ως «Γίγαντα Προπαγάνδας» τον Μητσοτάκη. Δεν νομίζετε;

ΠΗΓΗ
http://resaltomag.blogspot.com/2024/02/blog-post.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες