Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΣΥΡΙΖΑ: Μαφιόζικη αλητεία σε μορφές παράνοιας...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 20, 2020 7:41 am    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΡΙΖΑ: Μαφιόζικη αλητεία σε μορφές παράνοιας... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΡΙΖΑ: Μαφιόζικη αλητεία σε μορφές παράνοιας…



Έχουμε γράψει πολλές φορές και με όλους τους τόνους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ΠΟΤΕ καμία σχέση με την Αριστερά…

Ένα καθεστωτικό κατασκεύασμα ήταν από τα «υλικά» σήψης της Αριστεράς: Μια μικροαστική λουμπεναρία…

Όταν αυτά τα «υλικά σήψης» έγινα κυβέρνηση μεταλλάχτηκαν (διαλεκτική συνέχεια) σε μια μαφιόζικη αλητεία με «αριστερή» μεταμφίεση.


Αυτή η μεταμφιεσμένη μαφιόζικη αλητεία ΟΧΙ μόνο συνέθετε ΟΛΑ τα «δομικά» στοιχεία των καθεστωτικών κομμάτων των ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ κυβερνήσεων, αλλά προσέδιδε σ’ αυτά τα «δομικά στοιχεία» μορφές παράνοιας: Είναι η ΣΥΝΕΧΕΙΑ των προηγούμενων, αλλά με εξάρσεις κυνισμού, δραματοποιημένου παραλογισμού και ηλιθιότητας…

Έτσι αυτή η μεταμφιεσμένη συριζαίικη «αλητεία» ξεπέρασε, κατά πολύ, την «αυθεντική αλητεία» των άλλων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ). Ευθυγραμμίστηκε με τους «νόμους» των μαφιόζων του κοινού ποινικού εγκλήματος, με τους «νόμους» των «νονών» της νύχτας…

Τα όσα αποτρόπαια αποκαλύπτονται για το θηριώδες ΕΓΚΛΗΜΑ στο Μάτι (έγκλημα που ακόμα αποκρύπτεται η ΟΥΣΙΑ του εμπρησμού), κατατάσσουν πλέον το ΣΥΡΙΖΑ σε κείνους τους πολιτικούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που δεν δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ μαφιόζων της νύχτας.

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ΙΣΚΡΑ:
https://iskra.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b9-%ce%b8%ce%ac%cf%88%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af/


Αυτό το μαφιόζικο έκτρωμα που αποτελεί την «ομάδα κρούσης» του σύγχρονου φασισμού (του «αριστερού» φασισμού της Νέας Τάξης), ΠΡΕΠΕΙ να εξαφανιστεί από την πολιτική μας ζωή…

Σημείωση:
Για τον εμπρηστικό εφιάλτη στο Μάτι, συγκεντρωμένα κείμενα θα βρείτε εδώ:
https://resaltomag.blogspot.com/search?q=%CE%9C%CE%AC%CF%84%CE%B9

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 21, 2020 7:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ηγεσία του ΚΚΕ και οι «ίσες αποστάσεις»…



Η ηγεσία του ΚΚΕ για άλλη μια φορά συμπεριφέρεται σαν στρουθοκάμηλο…

Μπροστά στο ΕΓΚΛΗΜΑ της αποτέφρωσης του Ματιού, τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως μπροστά στις ακραίες μαφιόζικες πρακτικές της «αριστερής» αλητείας του ΣΥΡΙΖΑ, η ηγεσία του ΚΚΕ ακολουθεί την «κλασσική» και δόλια σταλινική συνταγή των «ίσων αποστάσεων» («τι Παπάγος τι Πλαστήρας)!!!


Εδώ αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα που εξευτελίζουν και συκοφαντούν κάθε έννοια Αριστερής «Θεωρίας και Πράξης» και η ηγεσία του ΚΚΕ μιλάει για κοκορομαχίες ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Αναγάγει το τεράστια πολιτικό ζήτημα των κυβερνητικών ΕΥΘΥΝΩΝ και των γκανγκστερικών μεθόδων και πρακτικών νονών της νύχτας «σε μία άθλια μικροκομματική αντιπαράθεση».

Διαβάστε εδώ:
http://odofragma-skas.blogspot.com/2020/07/1-2-102.html


Έτσι,
με αυτό το προσφιλές (για το ΚΚΕ) τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων» εξωραΐζεται και αθωώνεται η πολιτική του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ, καθώς (και αυτό είναι χειρότερο) αθωώνονται οι πρακτικές μαφίας και η κυνική φιλοσοφία μαφίας της συριζαίικης αλητείας.

Η δήθεν αμεροληψία της ηγεσίας του ΚΚΕ είναι σκανδαλωδώς μεροληπτική υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ…

Εδώ έχει μείνει εμβρόντητη όλη η Ελλάδα με αυτά που αποκαλύφτηκαν, τα οποία ξεπερνούν και τον υπόκοσμο του ποινικού εγκλήματος και η ηγεσία του ΚΚΕ συμπεριφέρεται σαν συγγενής του πολιτικού υπόκοσμου: Του «αριστερού», συριζαίικου υπόκοσμου…

Γι αυτό το κόμμα αυτό είναι καταδικασμένο και σε κοινοβουλευτικό αφανισμό, γιατί ως πολιτική δυναμική είναι ήδη νεκρό…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 21, 2020 5:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Κορωνοϊός Covid 19 που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ – Και πώς να προφυλαχθείτε
Του Ηλία Παπαναστασίου


Ήξεραν για τους νεκρούς και
δίνανε σώου...



Οι αποκαλύψεις των τηλεφωνικών συνομιλιών που έφερε στην δημοσιότητα η «Καθημερινή της Κυριακής» δεν επιβεβαιώσουν απλώς όλα όσα μήνες και χρόνια τώρα γράφουμε για την Λούμπεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κάτι παραπάνω.

Αποκάλυψαν την δολοφονική τους τάση και στάση όχι μόνο απέναντι στους 102 νεκρούς στο Μάτι άλλα και απέναντι στους χαρακτήρες όλων όσων αντιστέκονται όπως ο ακέραιος πυραγός πραγματογνώμων για την πυρκαγιά στο μάτι.


Έχουμε γράψει εκατοντάδες φορές πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμιά σχέση με την Ιστορική Αριστερά που γνωρίσαμε δεκαετίες τώρα. Αποτελεί ένα συνονθύλευμα Λούμπεν κοινωνικής προέλευσης και φασιστικής νοοτροπίας.

Έχουμε αναφέρει άλλες τόσες φορές πως δεν έχει σχέση με παραγωγικά στρώματα και κοινωνικές τάξεις παραγωγής και φυσικά δεν έχει την παραμικρή σχέση με την εργαζόμενη τάξη την οποία παρατηρεί τόσες φορές με τα κυάλια και από μεγάλη απόσταση.

Έχουμε τονίσει άπειρες φορές πως δεν έχει καμιά σχέση με την επιστημονική διαλεκτική θεωρία του Σοσιαλισμού, θεωρία που δεν τολμά ούτε να καπηλευτεί. Οι αναφορές τους στον Μαρξ είναι ανύπαρκτες ή χυδαιοποιημένες και απίστευτα διαστρεβλωμένες. Άλλωστε, ό,τι πιάνουν στα χέρια τους οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ το κακοποιούν και στο τέλος το δολοφονούν. Ο Μαρξ θα γλύτωνε;;;

Έχουμε υπερ–τονίσει πως η σχέση τους με το ήθος και την ηθική της Ιστορικής Αριστεράς είναι από ανύπαρκτη έως μηδενική. Το λεγόμενο «Ηθικό πλεονέκτημα» που περιφέρουν οι πολιτικοί απατεώνες του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ είναι ποντιακό ανέκδοτο τελευταίας κοπής.

Έχουμε επίσης αναφερθεί στην παροιμιώδη ανικανότητα και αχρηστία τους. Όμως μην ξεχνάμε πως εφόσον «Επειδή είναι ανίκανοι για οτιδήποτε δημιουργικό είναι ταυτόχρονα ικανοί για τα πάντα» γι’ αυτό και κάηκαν 102 συνάνθρωποι μας ενώ αυτοί έκαναν επικοινωνιακή πολιτική πάνω στα καμένα πτώματά τους και ταυτόχρονα απειλούσαν σαν μαφιόζοι και με χυδαίο τρόπο, την ακεραιότητα του Πραγματογνώμονα.

Βλέπετε, ο πολιτικός μαφιόζος Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ θεωρεί πολυτέλεια τον ανδρισμό. Χτυπάνε προσοχή μπροστά στις Μαρίες Αντουανέτες του ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν τους «καμπόσους» σε όσους υφιστάμενους υπάλληλους τους είναι συνεπείς στο καθήκον και φύλακες του νόμου.

Έχουμε τέλος προειδοποιήσει όλον τον Προοδευτικό χώρο πως ένα παρόμοιο Λούμπεν νεοφασιστικό μόρφωμα πρέπει πάση θυσία να απομονωθεί, να διαλυθεί, να εξαλειφθεί από προσώπου γης.

Επειδή όμως τα πολιτικά πτώματα όπως ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ αργούν να εξαφανιστούν και από τη δυσώδης μπόχα τους κινδυνεύουμε να μας μολύνουν, χρειάζεται για τον ΣΥΡΙΖΑ ένα ολοκληρωτικό Πολιτικό Lockdown. Απλά, πρέπει να τον βάλουμε σε καραντίνα για να μη μολύνει όλο το κοινωνικό σώμα και πολιτικό σύστημα με τον χειρότερο πολιτικό Κορωνοϊό της σύγχρονης ελληνικής πολιτικής ιστορίας, την ΣΥΡΙΖΙΤΙΔΑ δηλαδή την ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΗΣΗ και άλλων πολιτικών κομμάτων που κινδυνεύουν να μολυνθούν από τον ιό Covid 19 η SYRIZA–2020.

Όταν συναλλασσόμαστε μαζί τους – όποτε έχουμε τέτοια ατυχία– τους κρατάμε σε απόσταση ασφαλείας, δεν απαντάμε στα υβρεολόγια και χυδαίες εκφράσεις τους, δεν συζητάμε με επιχειρήματα γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν από μεριάς τους. Τους απομονώνουμε με κάθε τρόπο.

Οπλιζόμαστε με όλα τα αποθέματα Ηθικής και Κοσμοθεωρίας που έχουμε και δημιουργούμε ένα χαλύβδινο τείχος απέναντι τους. Όσο τους απομονώνουμε τόσο λυσσάνε και χυδαιολογούν, υβρίζουν και συκοφαντούν. Το να απαντάμε είναι χαμένος χρόνος επιπλέον δε, τους δίνουμε και αξία. Απλά, δεν υπάρχουν για μας και τους το δείχνουμε.

Ταυτόχρονα, τους χτυπάμε με όλη την δύναμη μας, αποκαλύπτουμε την ψυχολογία ερπετού και διπλής ηθικής του Λούμπεν χυδαιομικροαστού που έχουν, προφυλασσόμαστε από τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού που μόνο οι Λούμπεν κατέχουν σε τεράστιο βαθμό εφόσον διαθέτουν τεράστιο ιικό φορτίο.

Αρνούμαστε την οποιαδήποτε συνεργασία και επικοινωνία μαζί τους μέχρι να μας απαλλάξουν οριστικά από την παρουσία τους. Επαναφέρουμε τις αξίες της Δημοκρατίας, του Πατριωτισμού και του Σοσιαλισμού που δεν κακοποιήθηκαν απλώς αλλά δολοφονήθηκαν κυριολεκτικά από τους πολιτικούς μπράβους του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν παριστάνουμε τους Πόντιους Πιλάτους όπως το ΚΚΕ – που στην τελευταία ανακοίνωση του για τις αποκαλυπτικές τηλεφωνικές συνομιλίες στο Μάτι μιλάει για «Δικομματικό καυγά» κρατώντας ίσες αποστάσεις– αλλά αντίθετα, συμμετέχουμε στην καθημερινή κατεδάφιση του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ έχοντας σαν μοναδικό σύνθημα το SYRIZA delendus est! (O ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξαλειφθεί!).

Δεν μας ενδιαφέρει εάν επωφελείται η ΝΔ όταν μακροπρόθεσμα θα ωφεληθεί από την εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ μόνο το Προοδευτικό Κίνημα κατά πρώτο λόγο και όχι η ΝΔ.

Άλλωστε, μιλάει το ΚΚΕ για «ωφέλεια» στη ΝΔ όταν το 1989 προσπάθησε να διαμελίσει το ΠΑΣΟΚ και να φυλακίσει τον Ανδρέα Παπανδρέου με πλαστά στοιχεία;;;

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε την ηγεσία του ΚΚΕ ποιος αληθινά ωφελείται από την στάση «Πόντιου Πιλάτου» που υιοθετεί;

Μήπως το Προοδευτικό και Αριστερό Κίνημα; Δεν νομίζουμε.

Μήπως ωφελείται η ΝΔ; Μόνο προσωρινά και όχι μακροπρόθεσμα θα συμπληρώναμε εμείς.

Αντίθετα, μήπως το ΚΚΕ θέλει να κρατήσει «ζωντανό» τον ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας συνεχώς για «δικομματικό» καυγά και «ενδοαστικές» αντιθέσεις;

Για ποιο λόγο εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ απετέλεσε τον πραγματικό νεκροθάφτη του αριστερού κινήματος; Όμως, θα μας εξηγήσει το ΚΚΕ για ποιο λόγο στον «δικομματικό καυγά» μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το 1989 συμμάχησε με την ΝΔ σχηματίζοντας την Κυβέρνηση Τζαννετάκη; Αν θυμόμαστε καλά, συμμετείχε στην Κυβέρνηση Τζαννετάκη με «χαρωπή διάθεση» και με ενθουσιασμό, σχεδόν χοροπηδώντας. Κάνουμε λάθος;;;

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για την αφωνία των περισσότερων κομματιδίων και γκρουπούσκουλων της λεγομένης «επαναστατικής» Αριστεράς. Δεν τους αφορούν οι αποκαλύψεις; Δεν πρέπει να πάρουν θέση; Δεν τους αγγίζουν οι καταγγελίες; Πού είναι η «Κατιούσα» (φιλο–ΚΚΕ) και η «Εργατική Αλληλεγγύη»(ΣΕΚ) να γράψουν διαπρύσια άρθρα για τον άθλιο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν είδαμε τίποτε σπουδαίο .

Ας έχουν υπόψη τους όλοι οι προαναφερθέντες κύριοι πως χωρίς την εξαφάνιση του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να δουν άσπρη μέρα, ειδικότερα το ΚΚΕ. Όση αντιπολίτευση και να κάνουν, θα μεγαλώνουν τα κέρδη του ΣΥΡΙΖΑ, οι αριστερίστικες γρούπες θα εξαφανιστούν τελείως και το ΚΚΕ θα κινδυνεύσει να μην πλησιάσει ούτε το 5% στις επόμενες εκλογές. Ας το θυμούνται και να μην το ξεχάσουν ποτέ.

Ας έχουν υπόψη τους όλοι οι προαναφερθέντες πως η εξάλειψη του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ θα ωφελήσει τα μάλα το Προοδευτικό Κίνημα, αναγεννώντας το, κάνοντας ένα πλήρες restart δηλαδή ξεκινώντας από την αρχή.

Μόνο κάνοντας «Ολιστικού τύπου επανεκκίνηση» δηλαδή κυριολεκτικά ξεκινώντας από την αρχή– Κοινωνικά, Πολιτικά, Κοσμοθεωρητικά– θα μπορέσει το Προοδευτικό Κίνημα να δει «άσπρη μέρα» και θετική προοπτική. Μόνο τότε!

Επανεκκίνηση όμως σημαίνει να εξαλειφθεί, να εξαφανιστεί από προσώπου γης– κυριολεκτικά– η πολιτική συμμορία μαφιόζων που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο με τον πολιτικό θάνατο και εξαφάνιση του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ελπίδα για τις εργαζόμενες τάξεις και τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού να επανασυνδεθεί με τον Δημοκρατικό Πατριωτισμό και την προοπτική της Σοσιαλιστικής ανάπλασης της Ελληνικής Κοινωνίας. Αλλιώς, η μπόχα της σήψης του ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ πτώματος θα πνίξει με τις αναθυμιάσεις του την ελληνική κοινωνία. Θα προχωρήσει η παρακμή της ελληνικής κοινωνίας και οι χειμαζόμενες μάζες θα αποκτούν την νοοτροπία του Λούμπεν. Με άλλα λόγια, δίπλα στον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε έναν Λούμπεν Λαό και ένα Λούμπεν Έθνος. Αυτήν την προοπτική θέλουμε; Αυτό επιδιώκουμε ή ανεχόμαστε; Τότε είμαστε συνυπεύθυνοι και συνένοχοι.

Οι ευθύνες των προοδευτικών κομμάτων – ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ – είναι τεράστιες και αυτονόητες. Το ΚΙΝΑΛ αποστασιοποιείται – ευτυχώς– από την προοπτική συνεργασίας με τον Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ όμως το ΚΚΕ συνεχίζει να μιλά για «δικομματικές κοκορομαχίες» και «ενδοαστικές αντιθέσεις». Συνεχίζει δηλαδή την τακτική του Πόντιου Πιλάτου, κατά το κοινώς λεγόμενο , «να κάνει την πάπια».

Γιατί δεν τους καταγγέλλει – τους Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ– σαν πολιτικούς δολοφόνους της τιμής και ηθικής της Αριστεράς στην οποία περιλαμβάνει ο λαός και το ΚΚΕ; Γιατί δεν δράττεται της ευκαιρίας τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει να του δώσει την χαριστική βολή ώστε και η Αριστερά να ξαναγεννηθεί και το ίδιο το ΚΚΕ να ωφεληθεί πολιτικά και εκλογικά έχοντας βοηθήσει στην εξάλειψη του κύριου εμποδίου του προοδευτικού κινήματος στην Ελλάδα που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;

Φοβάται μήπως κατηγορηθεί για ανοχή η και συνεργασία με την ΝΔ;
Δηλαδή η ανοχή απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που έχει καταρρακώσει και συνθλίψει κάθε έννοια, ηθική και τιμή της Αριστεράς είναι καλύτερη;

Άλλωστε, το καλοκαίρι του 1989
το ΚΚΕ δεν είχε τέτοιες «αναστολές». Έπαιζε «τάβλι» με την ΝΔ κυνηγώντας τους «κλέφτες» του ΠΑΣΟΚ και τον «απατεώνα» Ανδρέα Παπανδρέου.

Η πολιτική καραντίνα στην οποία πρέπει να τεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει:

(α).
Παράλληλες προτάσεις και ευέλικτη, έξυπνη πολιτική από μέρους των προοδευτικών κομμάτων.

(β) Μια συνολική, όπως προαναφέραμε «ολιστικού τύπου» επανεκκίνηση του Προοδευτικού Κινήματος σε θεωρητική/επιστημονική, πολιτική και κοινωνική βάση. Ανάπλαση και περαιτέρω ανάπτυξη της Διαλεκτικής θεωρίας, πολιτική στρατηγική συμμαχιών που θα περιλαμβάνει την μεγάλη πλειοψηφία των μικροαστικών/μεσοαστικών και αγροτικών στρωμάτων – μικρομεσαίοι – και μαζική εκστρατεία δημιουργίας μιας νέας κοινωνικής πλειοψηφίας, ενός νέου Κοινωνικού Μπλοκ εξουσίας σε στρατηγική βάση.

Έχοντας υπόψη και όσα αναφέραμε στα τελευταία μας άρθρα για τον «Βασικό» και τον «Κύριο» αντίπαλο, πιστεύουμε πως υπάρχει θετικό έδαφος τα επόμενα χρόνια για μια Δημοκρατική/Πατριωτική και Σοσιαλιστική Αντιπολίτευση.

Διαβάστε και εδώ:
https://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11489

Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 22, 2020 8:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί ΤΩΡΑ καρατομείται το πτώμα;




Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, πλέον, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το ΟΝΕΙΔΟΣ των αριστερών παραδόσεων. Αυτό πλέον θεωρείται ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!

Αυτονόητο, πλέον, θεωρείται και το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε σε καθεστωτική αλητεία κάθε προγενέστερη κατάσταση: Μαφιόζικη αλητεία με «αριστερή» μεταμφίεση.


Αυτονόητο, επίσης, θεωρείται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρέτησε, με μεγαλύτερη δουλικότητα, δολιότητα και αποτελεσματικότητα τους στρατηγικούς σχεδιασμούς των υπερεθνικών κέντρων, καθώς και τους μαφιόζους του χρήματος.

Ο δωσιλογισμός και η προώθηση των εθνομηδενιστικών και πολύχρωμων ιδεολογημάτων της Παγκοσμιοποίησης προσέλαβαν εφιαλτικές διαστάσεις, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ…

Έτσι θεωρείται και εδώ αυτονόητο τούτο: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή του φασισμού, την «αριστερά» του 4ου Ράιχ…

Όταν, λοιπόν, έχουμε τόσα «αυτονόητα», τότε η σημερινή «πολιτική επιφάνεια» γίνεται «ανεξήγητη»: Η «επιφάνεια», διότι το βάθος ακόμα δεν φαίνεται…

Ποια είναι αυτή η πολιτική επιφάνεια;

Τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλύπτονται ΤΩΡΑ και μάλιστα με σφοδρότητα.

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ;


Και το σπουδαιότερο: ΓΙΑΤΙ καρατομούν το πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια περίοδο που καμιά πολιτική όξυνση δεν το δικαιολογεί και κανένας άμεσος κίνδυνος δεν υπάρχει για το κυβερνητικό οικοδόμημα.

Και δεν είναι μόνο, βεβαίως, ότι καρατομούν το πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ (τα «αυτονόητα» που λέγαμε), αλλά και ότι καρατομούν το πλέον δουλικό, δωσίλογο, και μαφιόζικο γρανάζι των διεθνών και εγχώριων μαφιόζων…

Βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που τα μεγάλα αφεντικά θυσιάζουν τα πιόνια τους, τα υπηρετικά εξαρτήματά τους, σαν το ΣΥΡΙΖΑ.

Το κάνουν, όμως ΠΑΝΤΑ, όταν οι κοινωνικές συγκρούσεις έχουν κορυφωθεί επικίνδυνα, σαν εκτονωτικές αποφορτίσεις, ή όταν η σήψη και κρίση του συστήματός τους έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ανεξέλεγκτο που είναι «όλοι εναντίον όλων»…

Κορυφωμένες κοινωνικές συγκρούσεις δεν έχουν ακόμα…

Αυτό που έχουμε και είναι ορατό και δια γυμνού οφθαλμού είναι η αδιέξοδη ΣΗΨΗ,ΠΑΡΑΚΜΗ και ΚΡΙΣΗ του διεθνούς ιμπεριαλισμού και της Παγκοσμιοποίησης.

Και το σπουδαιότερο:
Αυτή η κρίση κατάρρευσης του συστήματος, η οξύτατη ΣΗΨΗ και ΠΑΡΑΚΜΗ θα προσλάβουν εφιαλτικές διαστάσεις, λόγω Πανδημίας.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ που έρχεται δεν απειλεί μόνο τους λαούς, αλλά και μεγάλες μερίδες του κεφαλαίου δηλαδή και μαφιόζους του χρήματος.

Μια «νέα εποχή» ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας γεννιέται. Σε τέτοιες ιστορικές καμπές οξύνονται οι ανταγωνισμοί μεταξύ των πολυεθνικών, των ιμπεριαλιστών, των μαφιόζων του χρήματος και των εθνικών κρατών. Είναι το «σημείο καμπής» όπου λόγω ανυπαρξίας Λαϊκού Κινήματος, στη σφαίρα των καπιταλιστικών δυνάμεων είναι «όλοι εναντίον όλων»: Για μια καλύτερη θέση στην εποχή της νέας βαρβαρότητας που θα έρθει μετά την Πανδημία…

Σημείωση: Αυτή η «νέα εποχή», για την Ελλάδα, έχει και τη γεωστρατηγική διάσταση της πολεμικής όξυνσης με την Τουρκία.

Αναλυτικά στο άρθρο του Γ. Σιώζου:
«Αγία Σοφιά: Ένας υψηλός ιδεολογικός, πολιτισμικός και πολιτικός συμβολισμός».

Εδώ:
https://resaltomag.blogspot.com/2020/07/blog-post_28.html


Αυτή η νέα κατάσταση του «όλοι εναντίον όλων» οδηγεί και σε ανεξέλεγκτες πολιτικές συγκρούσεις, σε αποκαλύψεις που βγάζουν στον αφρό όλη τη ΣΗΨΗ και τη ΒΡΩΜΙΑ του συστήματος, καθώς και σε σχεδιασμούς αναπαλαίωσης του κομματικού και κυβερνητικού τοπίου.

Σε μια τέτοια ιστορική καμπή πρέπει να βρισκόμαστε…

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι «καμένο χαρτί» (αυτονόητο κι αυτό).

Αναζητούνται, λοιπόν και σχεδιάζονται αναπαλαιώσεις πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ, νέα σχήματα πάνω στα συντρίμμια και τα πτώματα των παλιών…

Μόνο έτσι
μπορεί να εξηγηθεί το ΓΙΑΤΙ τώρα καρατομείται ο ΣΥΡΙΖΑ το πιο αγαπημένο τέκνο του 4ου Ράιχ και των μαφιόζων του χρήματος…

Καρατομείται ένα από τα πιο αγαπημένα τέκνα του συστήματος για να μας προωθήσουν άλλα…

Θα αποτύχουν. Είναι τέτοια η σαπίλα και η κρίση που δεν μπορούν να αναπαλαιωθούν…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 31, 2020 8:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
H πολιτική Ποντίου Πιλάτου του ΚΚΕ και οι πολιτικές απάτες του ΣΥΡΙΖΑ
Του Ηλία Παπαναστασίου



Πολλά ερωτηματικά δημιουργούν πολλές τοποθετήσεις της ηγεσίας του ΚΚΕ και ειδικότερα η στάση του απέναντι στο πολιτικό πτώμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τις απίστευτες αποκαλύψεις σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικότερα για την ανείπωτη καταστροφή στο Μάτι των 102 απανθρακωμένων συμπολιτών μας και η οποία καταστροφή δεν οφείλεται απλώς στην «απειρία» αλλά κυριολεκτικά στην εγκληματική αμέλεια των Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και της μαφιόζικης συμπεριφοράς τους, ερωτάται η ηγεσία του ΚΚΕ εάν θα συναινούσε στην ποινική δίωξη των πολιτικών εγκληματιών του ΣΥΡΙΖΑ και της βέβαιης καταδίκης τους.


Εάν όχι, και πάλι ερωτάμε την ηγεσία του ΚΚΕ, του πλέον οργανωμένου κόμματος του εργατικού κινήματος και το οποίο παρόλη την φθίνουσα πορεία του και τον περιορισμό του σε ένα μετριότατο 5% του εκλογικού σώματος, αποτέλεσε και ακόμα αποτελεί την ελπίδα πολλών μαχητών του Λαϊκού κινήματος.

Γιατί σε μια εποχή σήψης του πολιτικού πτώματος του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ, σε μια συγκυρία όπου ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ πνέει τα λοίσθια και σε μια ιστορική περίοδο που αποτελεί «χρυσή ευκαιρία» για το εργατικό κίνημα να απαλλαχθεί από το δυσώδες πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια τέτοια περίοδο «μοναδικής ευκαιρίας» η ηγεσία του ΚΚΕ φαίνεται αν όχι να «βοηθά» τουλάχιστον να ανέχεται ή και να αδιαφορεί για την τύχη της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης των τελευταίων δεκαετιών που αποπροσανατόλισε τόσο κόσμο και δυσφήμισε όσο κανένας τον όρο «Αριστερά»;

Γιατί η ηγεσία του ΚΚΕ δεν βοηθά να δοθεί η χαριστική βολή στο πολιτικό πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ, σώζοντας έτσι όχι μόνο την δική του ακεραιότητα και τιμή αλλά και την τιμή της συνολικής Αριστεράς;

Γιατί δεν πρωτοστατεί στην πολιτική εξόντωση του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα των τελευταίων δεκαετιών βοηθώντας έτσι στην ανασύνταξη του εργατικού και σοσιαλιστικού/κομμουνιστικού κινήματος;

Γιατί δεν αναρωτιέται, δεν «σακατεύτηκε» εκλογικά το ίδιο το ΚΚΕ από τις απίστευτες πολιτικές απάτης και μαφιόζικης διαχείρισης κρίσεων του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ (Εκλογές Ιούνη 2012, όταν το ΚΚΕ σε 42 μέρες από τις εκλογές του Μάη του 2012 έχασε το 50% της εκλογικής του δύναμης υποχωρώντας από 8,5% στο 4,5%);;;

Γιατί ρωτάμε, μήπως δεν εισέπραξε το ίδιο το ΚΚΕ την δυσφήμιση του όρου «Αριστερά» και «Κομμουνιστής» από την δυσώδη χρήση του εκ μέρους του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ;;;

Γιατί ρωτάμε, μήπως το ΚΚΕ πιστεύει πως οι μάζες όταν απογοητευτούν από τον «ανύπαρκτο Αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε αυτόματα στο «καλό και συνεπή αριστερό» ΚΚΕ αυτόματα, τρέχοντας και με «χαρούμενη διάθεση»;

Γιατί ρωτάμε, έχει υπόψη του το ΚΚΕ το μέγεθος της πολιτικής δυσφήμισης και ιδεολογικής κηλίδωσης που υπέστη η Αριστερά συνολικά, συμπεριλαμβανομένου πάνω απ’ όλα του ίδιου, από τον «βίο και πολιτεία» του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ;;;

Γιατί ρωτάμε, μήπως νομίζει το ΚΚΕ, πως υιοθετώντας τμήματα της ατζέντας του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ – Φεμινισμός, «Πατριαρχία» – όπως τουλάχιστον μας πληροφορούν τα φιλικά του sites σαν την «Κατιούσα» θα ξεπεράσει ή και θα «αφομοιώσει» (!) τον ΣΥΡΙΖΑ;

Γιατί ρωτάμε, δεν καταλαβαίνει το ΚΚΕ πως ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ το ανταγωνίζεται ακόμη και στα αγαπημένα του θέματα, όπως ο Δημοκρατικός Στρατός και ο Εμφύλιος Πόλεμος; Γιατί τι ακριβώς είναι αν όχι «ανταγωνισμός» με το ΚΚΕ το κάμπινγκ που ανακοίνωσε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στον Γράμμο;

Γιατί ρωτάμε, δεν είναι ευτελισμός και απόλυτος ηθικός εκφυλισμός να «τιμώνται» οι μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού από τους Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ; Και ποια ήταν η αντίδραση του ΚΚΕ; Ένα «ειρωνικό» σχόλιο – της κακιάς ώρας – από την «Κατιούσα» στο Κάμπινγκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Τους ονομάζει «οπορτουνιστές» λες και έχουν καμιά σχέση οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ με το εργατικό κίνημα!

Γιατί ρωτάμε, μήπως το ΚΚΕ θέλει να τους κρατήσει ζωντανούς τους Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ για να συνεργαστεί στο μέλλον μαζί τους;

Ρωτάμε, μήπως;;;


Γιατί ρωτάμε, μήπως ελπίζει το ΚΚΕ, πως κρατώντας «χαμηλούς τόνους» απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ θα βγει κερδισμένο εκλογικά; Αλήθεια, είναι δυνατόν να έχει τέτοιες αυταπάτες;

Γιατί ρωτάμε, το ΚΚΕ «αποδυναμώνει» ιδεολογικά την στρατηγική του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ και περιορίζεται– σχεδόν αποκλειστικά – στoν Δημοκρατικό Στρατό; Μήπως γιατί η στρατηγική του ΕΑΜ ήταν η πλέον πετυχημένη στρατηγική επαναστατικού κινήματος σε όλη την κατεχομένη από τους ναζί Ευρώπη απέναντι στα αγροτικά και μικροαστικά/μεσοαστικά στρώματα κατακτώντας την πλειοψηφία του ελληνικού λαού;;; Και τα όποια στρώματα σήμερα το ΚΚΕ τα έχει ουσιαστικά εγκαταλείψει με την σεκταριστική του πολιτική – άσχετα με το τι ισχυρίζεται – στη ΝΔ και τους πολιτικούς αγύρτες και μαφιόζους του ΣΥΡΙΖΑ .

Γιατί ρωτάμε, έχει καταλάβει το ΚΚΕ πως η επιρροή του σε αυτά τα στρώματα έχει ελαχιστοποιηθεί τα τελευταία χρόνια; Μήπως έχει και το ίδιο το ΚΚΕ «κάποια» ευθύνη ή αντίθετα, φταίει ο «καπιταλισμός» και οι μάζες που δεν «το καταλαβαίνουν» ενώ το ίδιο έχει σωστή πολιτική;

Γιατί ρωτάμε, εάν η πολιτική σου είναι απομονωμένη από τις μεγάλες μάζες μήπως τελικά φταις εσύ και όχι μόνο οι μάζες; Μήπως το να ρίχνουμε την ευθύνη στις «αμόρφωτες» μάζες και το «χαμηλό» τους επίπεδο είναι νοοτροπία Θρησκευτικής Σέχτας και όχι Επαναστατικού κόμματος; Μήπως κάποιος Λένιν ανέφερε – και σωστά– πως κριτήριο «σοβαρότητας ενός επαναστατικού κόμματος είναι η κριτική και αυτοκριτική του απέναντι στα λάθη του»;

Γιατί επίσης, το ΚΚΕ θεωρεί «Δικομματικό καυγά» και «Κοκορομαχίες αστικών κομμάτων» τις αποκαλύψεις για τα «έργα και τις ημέρες» του ΣΥΡΙΖΑ;;;


Γιατί τέλος, βάζει στο ίδιο επίπεδο τον Μητσοτάκη και την ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ; Έχουν τις ίδιες ευθύνες στον λεγόμενο «Δικομματικό καυγά»; Σοβαρά μιλάμε; Ο Μητσοτάκης – σε τελευταία ανάλυση – δεν υποσχέθηκε «πως θα σχίσει» τα μνημόνια ούτε η ΝΔ πως θα «τιθασεύσει» τις αγορές και τον «καπιταλισμό».

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης δεν υποσχέθηκε υπερβολικά πράγματα προεκλογικά η δε Κυβέρνηση συνολικά έχει συμπεριφορά αβρότητας απέναντι στο ΚΚΕ. Αντίθετα, ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ «υιοθέτησε» αριστερή ατζέντα την οποία στην συνέχεια καταεξευτέλισε οριστικά χρεώνοντας και στο ΚΚΕ την πολιτική του σαπίλα.

Επίσης αντίθετα, ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ έταξε λαγούς με πετραχήλια φτωχαίνοντας τα μεγάλα στρώματα, ανατρέποντας το «Όχι» του Δημοψηφίσματος και υπογράφοντας Τρίτο Μνημόνιο. Θα φέρουμε τρία – 3 – παραδείγματα.

Το πρώτο αφορά τις συντάξεις.
Ο Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε απίστευτα πράγματα στους συνταξιούχους και τελικά:

(α). Έκοψε το ΕΚΑΣ στους φτωχούς χαμηλοσυνταξιούχους.

(β). θέσπισε τον Νόμο Κατρούγκαλου, μειώνοντας τις συντάξεις.

Η γνωστή Μαρία Αντουανέττα των Γιαννιτσών, Έφη Αχτσιόγλου, υποστήριζε φανατικά όταν ήταν υπουργός τον Νόμο Κατρούγκαλου και ταυτόχρονα προέτρεπε τους συνταξιούχους να μην προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας γιατί «δεν πρόκειται να δικαιωθούν»(!).

Σήμερα η κυρία αυτή
«κατηγορεί» την Κυβέρνηση γιατί δεν «δίνει» στους συνταξιούχους ακόμη και τα δώρα των γιορτών ή τις μειώσεις των επικουρικών.

Όταν βέβαια ήταν υπουργός έλεγε τα αντίθετα.

Πάντως στην συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής για το Νομοσχέδιο, είδαμε μια πολύ φιλική συνεργασία μεταξύ των αντιπροέδρων Βίτσα και Λαμπρούλη– ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ αντίστοιχα, αν θυμόμαστε καλά – ώστε «πάση θυσία» να βοηθηθεί η Μαρία Αντουανέττα των Γιαννιτσών να μιλήσει «κατακεραυνώνοντας» τους «νεοφιλελεύθερους» της ΝΔ(!!!).

Δεν πρόκειται για «θέατρο του παραλόγου» αλλά κυριολεκτικά για «Τσίρκο Μεντράνο» στο οποίο συμμετέχει και το ΚΚΕ τηρώντας «ίσες αποστάσεις» απέναντι στην αστική ΝΔ – και από την οποία δεν είχαμε ιδιαίτερες απαιτήσεις – και απέναντι στον «αριστερό» Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ που δολοφόνησε την Αριστερά ιδεολογικά.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, κύριοι του ΚΚΕ, δολοφόνησε την Αριστερά συνολικά και όχι η ΝΔ. Ο Λούμπεν υπονομευτής εξοντώνει και όχι ο ιστορικός αντίπαλος. Το να απευθύνεις «ισότιμα» κατηγορίες και στην αστική ΝΔ και στον «αριστερό» Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ για την κατάντια της Αριστεράς αποδεικνύει πως είσαι ή άσχετος θεωρητικά ή τελείως ουρανοκατέβατος! Μπορεί και τα δύο.

Δεύτερο παράδειγμα. Η προστασία της πρώτης κατοικίας στηρίχτηκε στο καλύτερο νομοθέτημα της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ του 2010, του νόμου Κατσέλη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβέρνηση είχε δεχτεί την κατάργησή του –Φλεβάρης του 2019– (α), είχε εισάγει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς – έγιναν 21.000 επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – (β) ο δε λαλίστατος Τσακαλώτος είχε υποστηρίξει πως «είναι χρήσιμοι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί»(!) (γ) και κυνήγησε αμείλικτα τους αγωνιστές του Λαφαζάνη τότε που αντιτάσσονταν στους πλειστηριασμούς επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ο Λαφαζάνης κυνηγήθηκε με βάρβαρο τρόπο φορτώνοντας του τα μισά αδικήματα του Ποινικού Κώδικα (δ). Και έρχονται σήμερα οι μαιτρ της πολιτικής απάτης, οι Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, να παραστήσουν τους προστάτες των λαϊκών συμφερόντων!!

Γιατί δεν καθιέρωσαν τη προστασία της Πρώτης Κατοικίας για κάποια χρόνια; Αντίθετα, άφησαν την προθεσμία να λήξει– 31/10/2019– ώστε η επόμενη κυβέρνηση να φορτωθεί όλο το βάρος. Ήξεραν πως θα χάσουν τις εκλογές και άφησαν τα πάντα, δηλαδή τα δύσκολα, για τους επόμενους!

Τρίτο παράδειγμα. Πριν λίγες βδομάδες βγήκε το πόρισμα για το Μάτι όπου ως γνωστόν οι ευθύνες του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκληματικές. Το ΚΚΕ, αναφερόμενος στο πόρισμα για το Μάτι, μιλά για «ευθύνες διαχρονικές των Κυβερνήσεων» και φυσικά για τις ευθύνες του «Καπιταλισμού».

Θα έπρεπε να συνεχίσει, να μιλά για τον Κατακλυσμό του Νώε, για τους Δεινοσαύρους ίσως και για τον Αδάμ και την Εύα. Πολύ ωραίος τρόπος να απαλλάξεις τους Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ από τις ευθύνες τους κατηγορώντας γενικόλογα το «σύστημα» και όλες τις Κυβερνήσεις.

Πραγματικά έχουμε συγκλονιστεί, συγχαρητήρια!


Εν κατακλείδι, εάν το ΚΚΕ δεν έχει καταλάβει ακόμη πως σήμερα υπάρχει η ευνοϊκότερη συγκυρία για να εξαφανιστεί πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ και με την εξαφάνισή του μπορεί να αναγεννηθεί το Προοδευτικό Κίνημα αλλά και το ΚΚΕ να ωφεληθεί εκλογικά και πολιτικά, τότε δεν αποδεικνύεται απλώς κατώτερο των περιστάσεων με την τακτική του Πόντιου Πιλάτου που υιοθετεί αλλά «κάτι» περισσότερο, συνεργός του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ.

Λυπούμαστε, αλλά αυτό είναι συνέργεια σε ηθική αυτουργία από μεριάς του ΚΚΕ. Αντίθετα, εμείς προτείνουμε καμιά συνέργεια με τους πολιτικούς απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τελικού αφανισμού του!

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες