Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αντι-κινεζική υστερία, Ποιοί την υποκινούν...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 22, 2020 10:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αντι-κινεζική υστερία, Ποιοί την υποκινούν... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αντι–κινεζική υστερία – Ποιοι την υποκινούν και ποιους εξυπηρετεί (Εξαιρετικό!)
Του Ηλία Παπαναστασίου




Η κατάσταση της πανδημίας στον πλανήτη εδώ και δύο περίπου μήνες έχει δημιουργήσει μια κατάσταση άνευ προηγούμενου για την διεθνή οικονομία του καπιταλισμού, το εναπομείναν «Κοινωνικό Κράτος», τις τεράστιες μάζες των ανέργων και επαγγελματιών, τις εκατοντάδες χιλιάδες νοσηλευόμενους και τις πάνω από 160.000 χιλιάδες των νεκρών, μια αληθινή δηλαδή Κόλαση του Δάντη με εκατόμβες θυμάτων!

Η αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας χώρισε τον πλανήτη σε δυο μπλοκ, αυτό της Δύσης και αυτό της Άπω Ανατολής με πρώτη την Κίνα.


Στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Ιταλία κατά πρώτο λόγο αλλά και η Ισπανία και Γαλλία πλήρωσαν τεράστιο κόστος με τις ΗΠΑ να καταλαμβάνουν πλέον τις πρώτες θέσεις σε απώλειες που ξεπερνούν ήδη τους 42.000 νεκρούς (ΗΠΑ).

Αλλά και στο πρώτο, το Δυτικό μπλοκ οι διαφορές στην αντιμετώπιση της κρίσης ήταν εμφανείς χωρίζοντας τις Δυτικές και Δυτικότροπες χώρες του φιλελεύθερου καπιταλισμού σε δυο υπο–μπλοκ, αυτό της «ανοσίας της αγέλης» (ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία κατά πρώτο λόγο) και αυτό της αυστηρής καραντίνας από τις πρώτες μέρες (Ελλάδα, Κεντροευρωπαϊκές χώρες, Βαλκανικές).

Οι χώρες –υποστηρικτές της θεωρίας της «Ανοσίας της Αγέλης» πλήρωσαν και πληρώνουν τεράστιο κόστος και εξαιτίας των απανωτών περικοπών των συστημάτων Δημόσιας υγείας τα τελευταία είκοσι χρόνια αλλά και λόγω της επικράτησης της αυστηρής προτεσταντικής αντίληψης του καπιταλισμού σύμφωνα με την οποία προέχει η «Λειτουργία της οικονομίας» δηλαδή του καπιταλισμού και μετά ακολουθεί η «σωτηρία» μεγάλων ομάδων του πληθυσμού, ειδικότερα των ηλικιωμένων και των φτωχών/απόκληρων της κοινωνίας.

Το «Κόστος θανάτου» είναι άνισα κατανεμημένο ανάμεσα στα εύπορα στρώματα και τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις Αμερικανικές μεγαλουπόλεις με την διαλυμένη κατάσταση των αμερικανικών νοσοκομείων και τις τεράστιες απώλειες πληθυσμού ανάλογα με την κοινωνική διαστρωμάτωση.

Μια σύγκριση μεταξύ του πλούσιου Μανχάταν και του φτωχού Μπρονξ είναι χαρακτηριστική και ακόμα χαρακτηριστικότερη η εκσκαφή ομαδικών τάφων στο «νησί των απόκληρων», το νησί Χαρτ της Νέας Υόρκης.

Είναι γεγονός πως ανάλογη κατάσταση είδαμε και στην Μεγάλη Βρετανία με τις επανειλημμένες ανόητες δηλώσεις του Μπόρις Τζόνσον ή στην Ιταλία όπου το σύστημα υγείας παρόλη την παραδοσιακά καλή υποδομή του – ειδικότερα στον Βορρά– δεν «άντεξε», λόγω των τεράστιων περικοπών στον τομέα της Δημόσιας Υγείας τα τελευταία 10 χρόνια, στο κύμα των νοσηλευθέντων με τραγικά αποτελέσματα.

Ο «κεντροαριστερός» Κόντε δεν τα κατάφερε αλλά ούτε και το «Βασίλειο της Σοσιαλδημοκρατίας» που – λέγεται Σουηδία – πήγε καλύτερα. Ο ανεκδιήγητος και γελοίος Λέβεν, Σοσιαλδημοκράτης Πρωθυπουργός, συνειδητά αδιαφόρησε για τους χιλιάδες ηλικιωμένους που πέθαιναν μόνοι τους διαψεύδοντας έτσι τον μεγάλο μύθο περί «Σουηδικού Κοινωνικού Κράτους».

Το ίδιο βέβαια συνέβη και στην Ισπανία με Σοσιαλιστή Πρωθυπουργό και «ΣΥΡΙΖΑΙΟ» συναρχηγό (Ιγγλέσιας των PODEMOS).

Απέναντι σε αυτά τα «Σοσιαλδημοκρατικά» ανδρείκελα ακόμη και ένας Φιλελεύθερος αστός της Κεντροδεξιάς όπως ο Μητσοτάκης φαντάζει πιο «ευαίσθητος» και λιγότερο οπαδός της αγοράς. Είναι ένα από τα παράξενα της Ιστορίας ή μια «πονηριά της Ιστορίας» (Hegel) όπου οι Φιλελεύθεροι Αστοί αναγκάζονται να υιοθετήσουν – λόγω συνθηκών συναγερμού – θεωρητικά «Μοντέλα ανάγκης» που υπονομεύουν την Κοσμοθεωρία τους.

Επαναλαμβάνουμε λόγω ανάγκης, όμως το κάνουν. Και αντίθετα από τους ομοϊδεάτες τους σε άλλες χώρες, ειδικότερα τις Αγγλοσαξονικές που ακολουθούν την «Θεωρία της Ανοσίας της Αγέλης».

Αλλά και αντίθετα από τους Σοσιαλδημοκράτες –υποτιθέμενους αντιπάλους του Φιλελευθερισμού – που αποδείχτηκαν τα μεγαλύτερα «Κοινωνικά καθάρματα» συναγωνιζόμενα τον απίστευτο πολιτικό απατεώνα Τραμπ που προσπαθεί να κερδίσει τις εκλογές του Νοέμβριου με «επανεκκίνηση της οικονομίας» αδιαφορώντας για τις χιλιάδες των θυμάτων, τις περικοπές του άθλιου συστήματος υγείας των ΗΠΑ και την υπονόμευση των αλλαγών στον τομέα της υγείας που εισήγαγε ο Ομπάμα, ίσως το θετικότερο μέτρο της οκτάχρονης θητείας του.

Ο Τραμπ, προσπαθώντας να ταΐσει σανό μεγάλα στρώματα πανηλιθίων ψηφοφόρων στοχεύει:

(α). Στην επανεκκίνηση της οικονομίας για να κατοχυρώσει τις ψήφους εργαζομένων και ιδιοκτητών κυρίως μεσαίας και μικρής κοπής.

(β). Το βασικότερο, στοχεύει στην ανάδειξη ενός «εχθρού», στην δαιμονοποίησή του και στην αναγόρευσή του, στην συνείδηση των Αμερικανών ψηφοφόρων, σαν του κύριου «φταίχτη», του άθλιου «υπαίτιου» της πανδημίας, του ύπουλου και «αντιδημοκρατικού» Ασιάτη που έκρυβε μέσα του τον Ιό και μάλιστα όχι τον οποιονδήποτε Ιό αλλά τον «Κομμουνιστικό Ιό» ή τον «Κομμουνιστικό Ιό των Κιτρινιάρηδων»!

Είναι γεγονός πως μια συνεχής, αδιάλειπτη και σαρωτική πλύση εγκεφάλου υφίστανται οι Αμερικανοί πολίτες από την μέρα που γεννιούνται. 75 χρόνια μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δηλαδή σε διάστημα 2,5 γενεών ο Αμερικανός Πολίτης υπέστη την μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου της νεώτερης Ιστορίας.

Με όπλο την Εικόνα και αναγορεύοντας τον Αστικό Πολιτισμό σε «Πολιτισμό Εικόνας» οι Αμερικανοί «Κεφαλαιοκράτες της Εικόνας και της Ψυχαγωγίας» του Hollywood και της TV διέπλασαν σχεδόν τρεις γενιές Αμερικανών σε γενιές της τσιχλόφουσκας, της χυδαίας προπαγάνδας του American Dream και του υστερικού αντικομουνισμού με τεράστια δόση ρατσισμού και ξενοφοβίας απέναντι σε άλλους λαούς, ειδικότερα της Ασίας.

Γενεές επί γενεών Αμερικανών,
«έμαθαν» για τους άλλους λαούς, για τις άλλες κουλτούρες, για την Ιστορία (ειδικότερα του 20ου Αιώνα) ή για την Ιστορία άλλων λαών μέσα από τις ταινίες του Hollywood.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο δεν υπάρχει καμιά Αμερικανική Παραγωγή για την μάχη του Στάλινγκραντ (πλην μιας όπου ξεχειλίζει η χυδαία αντισοβιετική προπαγάνδα), όπου έγινε η πραγματική καμπή του πολέμου σε βάρος των Ναζί παρά μόνο για την απόβαση της Νορμανδίας ή το Περλ Χάρμπορ.

Ακόμη και σήμερα μετά την πτώση του Ανατολικού Μπλοκ, οι «κακοί» παραμένουν οι Ρώσοι, οι Σέρβοι και οι Άραβες σε βαθμό όχι απλά εκνευριστικό αλλά εγκληματικά χυδαίο.

Δεν μιλάμε για τον Αμερικανικό Στρατό που εκθειάζεται με αστείο τρόπο και δείχνεται μάλιστα να πολεμά για τα ιδανικά της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

Ούτε αναφερόμαστε στις ταινίες για τον πόλεμο του Βιετνάμ όπου ακόμα και οι Αμερικανοί Παραγωγοί δυσκολεύονται να κρύψουν τα εγκλήματά τους ή τον πόλεμο του Αφγανιστάν όπου οι εγκληματίες Ταλιμπάν παρουσιάζονται σαν «Αγωνιστές της Ελευθερίας» έχοντας σαν ηγέτη τον Συλβέστερ Σταλόνε.

Δεν αναφερόμαστε βέβαια στους Σέρβους που παρουσιάζονται μονίμως – όπως και οι Ρώσοι– σαν μαφιόζοι και εγκληματίες ξεχνώντας τον τιτάνιο αγώνα του μεγάλου Σερβικού λαού εναντίον των Ναζί.

Ακόμη και ο τρόπος φιλήματος ή το σεξ «σχηματοποιήθηκε» μέσω των ταινιών του Αμερικανικού Κινηματογράφου για να μην μιλήσουμε για όλη την «κουλτούρα» της καθημερινότητας.

Είναι χαρακτηριστικό πως όλες οι Ταινίες του Hollywood αρχίζουν και ξεκινούν με την Νέα Υόρκη, το μεγάλο τους καμάρι και η «φιγούρα» του Αμερικανικού Τρόπου ζωής.

Μια «Φιγούρα» που ξεφτιλίστηκε σε όλο τον κόσμο με τις ανεπάρκειες του συστήματος και τις απίστευτες ελλείψεις των Νοσοκομείων που ταιριάζουν περισσότερο σε Τριτοκοσμική χώρα παρά στην Υπερδύναμη του Πλανήτη, με τους ομαδικούς τάφους των αποκλήρων στο νησί Χαρτ και την τεράστια φτώχεια που αποκαλύφθηκε κάτω από το χαλί της επίπλαστης «Αμερικανικής ευημερίας».

Άθλια κατάσταση Δημόσιου Συστήματος Υγείας και φτώχεια για την οποία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο Τραμπ και ο χυδαίος νεοπλουτισμός των «αυτοδημιούργητων» που είναι η ιδεολογική του σημαία.

Ταυτόχρονα, η δήθεν ανάκαμψη της οικονομίας είναι περισσότερο «στατιστικού» παρά ουσιαστικού χαρακτήρα.

Μέχρι την πανδημία η ανεργία ναι μεν έπεσε όμως με δουλειές του ποδαριού και κακοπληρωμένες ενώ ο παραγωγικός τομέας της οικονομίας περνά βαθειά ύφεση και κρίση συγκριτικά με τον χρηματοπιστωτικό.

Ήδη τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες ο άνεργοι αυξήθηκαν 22 εκατομμύρια και το επίδομα των 1.200–1500 δολαρίων του Τραμπ ισοδυναμεί με 1.000 ευρώ και συγκρινόμενου του αμερικανικού κόστους ζωής ισοδυναμεί με 600–700 ευρώ στην Ελλάδα. Εάν επίσης σκεφτούμε πως το Αμερικανικό Δημόσιο Ταμείο δεν είναι διατεθειμένο και λόγω αδυναμίας αλλά και λόγω ιδεολογίας να επιδοτεί ανέργους επ΄ άπειρω, προέχει για τις αμερικανικές κεφαλαιοκρατικές μερίδες η επανεκκίνηση της οικονομίας. Ούτε μπορούν ούτε θέλουν να δώσουν χρήματα σε άνεργους και στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας που απαιτεί τεράστιες δαπάνες.

Ο Αμερικανικός καπιταλισμός είναι ο πλέον σκληρός, προτεσταντικού τύπου καπιταλισμός της Παγκόσμιας Ιστορίας όπου – κυριολεκτικά– επικρατεί το ρητό «Θάνατός σου η ζωή μου»

Παίρνοντας υπόψη και την εξάρτηση του από τον Κινέζικο Γίγαντα (1,5 τρις δολάρια αμερικανικού δημόσιου χρέους σε ομόλογα έχουν οι Κινέζοι στα χεριά τους) και πολύ περισσότερο τον σκληρό και πετυχημένο ανταγωνισμό των Κινέζων που κατέχουν ήδη το 25% της παγκόσμιας Οικονομίας, δεν είναι μεγάλη η απόσταση για να βρεθεί ο «εχθρός», ο αποδιοπομπαίος τράγος και ο δαιμονοποιημένος αντίπαλος.

Εάν μάλιστα βαφτεί με τα χρώματα του Κομμουνισμού, το κίτρινο χρώμα της φυλής και τον «μυστικισμό» του Ασιάτη – παλαιό κατάλοιπο της Αποικιοκρατίας– τότε η Κίνα είναι ο καλύτερος υποψήφιος. Κόκκινη, «Κομμουνιστική», Κίτρινη και Ασιατική, έχει όλα τα πλεονεκτήματα και θετικά προσόντα του «δαίμονα».

Τι άλλο λοιπόν θέλουμε;

Εκεί που πηγαίναμε «τόσο καλά» οικονομικά, ήλθαν οι Κομμουνιστές της Κίνας να μας υπονομεύσουν είτε συνειδητά με τα μυστικά τους εργαστήρια βακτηριολογικού πολέμου είτε «κατά λάθος» λόγω ανικανότητας. Τόλμησαν οι Κινέζοι πρώην κούληδες της πρώην Αποικίας να μας ανταγωνιστούν και μάλιστα πετυχημένα! Όμως μην στενοχωριέστε! Ακόμη και να χάσουμε τρις, θα τους καθίσουμε στο σκαμνί και θα ζητήσουμε αποζημίωση τρισεκατομμυρίων.Στο φουλ, λοιπόν, όλες οι μηχανές της Αμερικανικής και Δυτικής προπαγάνδας.

By the way, που λένε και οι Αγγλοσάξονες,
η Ισπανική Γρίπη των 50 εκατομμυρίων του 1918, ξεκίνησε από Σφαγείο Χοίρων της Πολιτείας Κάνσας των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην περιοχή Haskell και κατέληξε στη Γαλλία μέσω των Αμερικανικών στρατευμάτων που έφευγαν για την Ευρώπη όπως υποστηρίζει σε άρθρο του στα «ΝΕΑ» την Μ. Εβδομάδα, Τετάρτη 14/4/2020, ο γκουρού του Ελληνικού Νεοφιλελευθερισμού-Φιλελευθερισμου Ανδρέας Ανδριανόπουλος και καθηγητής σε Βρετανικό Πανεπιστήμιο, δηλαδή υπεράνω κάθε υποψίας για φιλοκινέζικη προπαγάνδα.

Τι γίνεται κύριε Τραμπ, πόση αποζημίωση θα πληρώσετε για τα 50 εκατομμύρια των νεκρών από την Ισπανική γρίπη του 1918; Όμως τι μπορεί να περιμένει κανείς από μια χώρα η οποία όπως είπε ο μεγάλος Oscar Wilde «Η Αμερική είναι το μοναδικό παράδειγμα στη παγκόσμια ιστορία μιας χώρας που πήδηξε από την βαρβαρότητα στην παρακμή χωρίς να παράξει πολιτισμό».

Δεν παίρνουν υπόψη τους πως οι Κινέζοι ειδοποίησαν τον ΠΟΥ ήδη από τις 31/12/2019 για «Πνευμονία αγνώστου προέλευσης».

Δεν παίρνουν υπόψη τους πως στην αρχή κάθε επιδημίας ή πανδημίας όλοι οι επιστήμονες δυσκολεύονται να καθορίσουν ευθύς εξαρχής τα χαρακτηριστικά κάθε ιού. Ακόμη και σήμερα πολλά χαρακτηριστικά του ιού παραμένουν άγνωστα.

Δεν παίρνουν υπόψη τους τον τεράστιο, τιτάνιο και μυθικών διαστάσεων αγώνα που έδωσαν οι Κινέζοι για να συγκρατήσουν και να νικήσουν τελικά συγκρατώντας την πανδημία και μάλιστα σε μια χώρα 1,4 δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

Οι Δυτικοί γιατί δεν προετοιμάστηκαν το δίμηνο που οι Κινέζοι έδωσαν τον αγώνα τους;


Δεν παίρνουν υπόψη τους το εξαιρετικά συγκροτημένο σύστημα υγείας των Κινέζων, την άρτια οργάνωσή τους και τον άψογο σε βαθμό τελειότητας δείκτη Συλλογικής Συνείδησης. Φροντίζουν να υποτιμούν, να υποβαθμίζουν με σκανδαλώδη τρόπο ακόμη και να γελοιοποιούν το σύστημα πολιτειακής και κρατικής συγκρότησης της Κίνας.

Αυτό όμως το σύστημα αντιμετώπισε την πανδημία με πετυχημένο τρόπο, έκτισε νοσοκομεία σε πέντε μέρες, φρόντισε πολίτες με άψογο τρόπο και εφάρμοσε την καραντίνα σε εκατομμύρια άτομα με συγκεντρωτικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Οι δήθεν ανεπτυγμένες Δυτικές χώρες άφηναν τους ηλικιωμένους να πεθαίνουν κατά χιλιάδες όχι γιατί δεν μπορούσαν αλλιώς αλλά γιατί δεν ήθελαν. Ήταν η εφαρμογή ενός Κοινωνικού Μαλθουσιανισμού με εξαιρετικό τρόπο.

Η δεύτερη ομάδα χωρών που αντιμετώπισε την Πανδημία του Κοροναϊού με ηγέτη την Κίνα έδωσε τα καλύτερα αποτελέσματα βγαίνοντας αποτελεσματικά και προσεκτικά από την κρίση και βοηθώντας με ιατροφαρμακευτικό υλικό και γιατρούς πολλές άλλες χώρες, βοήθεια που οι Δυτικοί θέλουν να υποβαθμίσουν με κάθε τρόπο.

Ας μην ξεχνάμε πως «Η Κίνα κατάφερε να βγάλει από την φτώχεια 800 εκατομμύρια ανθρώπων σε μερικές δεκαετίες» (Δήλωση Μητσοτάκη πριν το ταξίδι του στην Κίνα τον Νοεμβρη του 2019, ανθρώπου «φύσει και θέσει» αντίπαλου του Κινεζικού Μοντέλου).

Αυτή η χώρα που προορίζεται για μελλοντικός Ηγέτης του Πλανήτη, αυτή η χώρα που συνδυάζει Δημόσια Ιδιοκτησία, Σοσιαλιστικό Συνεταιρισμό και Ελεγχόμενο Βιομηχανικό/Εξαγωγικό Καπιταλισμό, όντας δηλαδή μια χώρα Μεικτής Οικονομίας με Ηγεσία και Ηγεμονία του Κομμουνιστικού Κόμματος, Κόμματος που πολεμούσε στον παρτιζάνικο Αγώνα για 25 χρόνια και ηγήθηκε της πλέον πολυάνθρωπης Επανάστασης της Παγκόσμιας Ιστορίας, της Κινέζικης, αυτή λοιπόν η χώρα που μετατράπηκε από Αποικία στην Δεύτερη και από αρκετές απόψεις στη πρώτη Οικονομική Δύναμη του Πλανήτη, αυτή λοιπόν η χώρα αξίζει καλύτερης μεταχείρισης!

Δεν είναι η «Καπιταλιστική Κίνα» όπως ισχυρίζονται οι κάθε λογής αριστεριστές από τους χρεωκοπημένους νεο–τροτσκιστές – προσβολή για τον ίδιο τον Τρότσκι– μέχρι τους εξωνημένους Σοσιαλδημοκράτες, και από το ανεκδιήγητο ΚΚΕ που παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο μεταξύ των δυο «Καπιταλισμών» του Αμερικανικού και του Κινεζικού μέχρι τους ανεγκέφαλους της ΟΑΚΚΕ, αλλά μια μεγάλη, ανεπτυγμένη, ηρωική και εξαιρετικά πολιτισμένη χώρα!

Αλλά δεν είναι ούτε η «Κομμουνιστική» – οικονομικά τουλάχιστον– χώρα όπως ωρύονται οι Ακροδεξιοί/Νεοφιλελεύθεροι Αγγλοσαξωνικού τύπου όλων των χωρών.

Αντίθετα, είναι μια μεικτή οικονομικά χώρα, με τρεις (3) κύριους τομείς της Οικονομίας: τον Κρατικό, τον Συνεταιριστικό Σοσιαλιστικού Τύπου και τον Καπιταλιστικό ελεγχόμενου τύπου.

Οικονομικά είναι μια «Μεικτή Οικονομία» αλλά Πολιτικά/Πολιτειακά έχει Σοσιαλιστικό χαρακτήρα με κυριαρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος. Αυτό άλλωστε είναι που δεν συγχωρούν οι Δυτικοί, την Κυριαρχία του Κομμουνιστικού Κόμματος και τον μεικτό χαρακτήρα της οικονομίας που τους συναγωνίζεται επάξια.

Άλλωστε, τα πρώτα δέκα (10) χρόνια της Ρωσικής Επανάστασης και πριν την Αναγκαστική Κολεκτιβοποίηση στα τέλη της δεκαετίας του 1920, δεν είχε και η Σοβιετική Ένωση Μεικτό οικονομικό χαρακτήρα; Δεν υπήρχε ελεγχόμενος Καπιταλισμός της ΝΕΠ (Νέα Οικονομική Πολιτική) με εισήγηση του Λένιν του 1921 και αφού απέτυχε ο «Πολεμικός Κομμουνισμός» της περιόδου 1917–1920;

Ο ίδιος ο Λένιν δεν μιλούσε για «Πέντε Οικονομικούς σχηματισμούς στην Σοβιετική Ένωση» δηλαδή μετά την Επανάσταση του Οκτωβρη; Οι Νεπμαν τι ήταν, δεν ήταν μικρή και μεσαία αστική τάξη έστω και ελεγχόμενη;

Το ίδιο δεν συμβαίνει και στο γειτονικό Βιετνάμ
– ας τονιστεί πως μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα το Βιετνάμ είχε 0 νεκρούς – με την ανάπτυξη της Μικρής και Μεσαίας Αστικής Τάξης, στην Ουγγαρία του Γιάνος Κάνταρ την δεκαετία του 1980 ή στην Γιουγκοσλαβία της Σοσιαλιστικής Αυτοδιαχείρισης;

Μήπως σκέφτηκαν ποτέ οι αριστεριστές αλλά και το «Ποντιοπιλατικό» ΚΚΕ για ποιο λόγο η Κίνα, το Βιετνάμ, η Κορέα και η Κούβα δεν κατέρρευσαν το 1989 όπως τα λεγόμενα σοσιαλιστικά καθεστώτα της Α. Ευρώπης, αλλά αντίθετα άντεξαν, εξελίχτηκαν και έγιναν παγκόσμιες Οικονομικές Δυνάμεις (Περίπτωση Κίνας);

Άντεξαν γιατί ακριβώς δεν ήταν «δοτά» από τον Κόκκινο Στρατό το 1945 όπως έγινε στην Ανατολική Ευρώπη, αλλά αντίθετα τα καθεστώτα της Άπω Ανατολής – της Κούβας περιλαμβανόμενης – βγήκαν μέσα από μεγάλες, μαζικότατες λαϊκές επαναστάσεις εκατομμυρίων (Κινεζική, Βιετναμική, Κορεατική, Κουβανική). Ήταν ατσαλωμένα ιδεολογικά, είχαν μεγάλους ηγέτες –Μάο, Χο τσι Μινχ, Κιμ Ιλ Σουνγκ, Φιντέλ Κάστρο – και αντίστοιχα επαναστατικά κόμματα με εξαιρετικά πετυχημένη ιστορία.

Ο Δυτικός καπιταλισμός γνωρίζει εκ των προτέρων την κρίση που θα αντιμετωπίσει από τα μεγάλα στίφη των ανέργων και πεινασμένων μαζών. Προετοιμάζεται από τώρα να τους ταΐσει «ιδεολογικό σανό» βουτηγμένο στο χρώμα του Κομμουνισμού και του «Ασιατισμού».

Όντως, παραφράζοντας τα λόγια των Marx–Engels «Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από τον Πλανήτη, αυτό του Κομμουνισμού με Ασιατικά χαρακτηριστικά, σχιστά μάτια και Κίτρινη Προέλευση».

Αρχίζει λοιπόν ένα μεγάλο κυνηγητό «Μαγισσών του Σάλεμ» όπως συνηθίζουν όλοι οι Προτεστάντες. Με τα Μέσα Ενημέρωσης που ελέγχουν θα «δώσουν τα ρέστα τους» στην πλύση εγκεφάλου.

Εμείς όμως, εμείς τι θα κάνουμε; Θα τους αφήσουμε έτσι; Θα παραστήσουμε τον Πόντιο Πιλάτο –ΚΚΕ– καταγγέλλοντας τον ανταγωνισμό «δυο αστικών τάξεων» ή μήπως θα καταδικάσουμε τον (δήθεν) «Κρατικό Καπιταλισμό» των Κινέζων όπως κάνει o «νεοτροτσκιστικός» συρφετός του θεωρητικά αγράμματου Tony Cliff;

Μήπως θα συμβιβαστούμε με τον «Σοσιαλδημοκρατικό» θεωρητικό υπόνομο του «αντικινεζισμού»;

Τίποτε απ’ όλα αυτά! Θα δώσουμε συγχαρητήρια στους Κινέζους, ένα μεγάλο μπράβο για το τιτάνιο άθλο τους, θα τους συμπαρασταθούμε για όσα μεγαλειώδη κατάφεραν και θα τους υποστηρίξουμε για όλα τα δύσκολα που θα αντιμετωπίσουν! Κινέζοι και Έλληνες έχουν τεράστιους, παμπάλαιους και αξεπέραστους Ιστορικούς Πολιτισμούς. Θα το ξεχάσουμε;

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 07, 2020 9:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα πολύ επικίνδυνα αντικινεζικά παιχνίδια των μαθητευόμενων μάγων που μας κυβερνούν…
Του Γιώργου Μητραλιά



Αυτό που εντυπωσιάζει δεν είναι τόσο ότι ο Τραμπ δημιούργησε εκ του μηδενός μια Κίνα κατηγορούμενη πως «εξήγαγε» ή ακόμα και «κατασκεύασε» τον κοροναϊό. Προερχόμενοι (οι ισχυρισμοί) από ένα μυθομανή και ρατσιστή κλόουν πασίγνωστο για την ικανότητά του να εφευρίσκει αποδιοπομπαίους τράγους και ο οποίος κατάφερε να ανέβει αποδίδοντας συστηματικά στους άλλους τις δικές του κουταμάρες και λοιπές εγκληματικές πράξεις, τέτοιοι ισχυρισμοί δεν εκπλήσσουν.
Αντίθετα, αυτό που θα μπορούσε να εκπλήξει είναι ότι τα ΜΜΕ και οι περισσότερες καγκελαρίες στην Ευρώπη σπεύδουν να ακολουθήσουν τον Τραμπ στην εξαιρετικά επικίνδυνη αντικινεζική εκστρατεία του, «ξεχνώντας» την πλήρη αναξιοπιστία αυτού του άθλιου υποκειμένου...(1)

Είναι λοιπόν τουλάχιστον περίεργο που τα ίδια ευρωπαϊκά ΜΜΕ που συνηθίζουν να εκστασιάζονται με τα κατορθώματα του άγριου κινέζικου καπιταλισμού και κυρίως, οι ίδιες ευρωπαϊκές καγκελαρίες που επικρίνονται εδώ και δεκαετίες για την επίμονη άρνησή τους «να ανακινήσουν το ζήτημα της (συστηματικής) παραβίασης των ανθρώπινων δικαιωμάτων από το κινέζικο καθεστώς» στις συναντήσεις τους με τους ηγέτες του Πεκίνου, δείχνουν τώρα τέτοιο αντικινεζικό μένος.

Είναι επίσης εξίσου περίεργη η ευκολία με την οποία υιοθετούν ακόμα και τις πιο παραληρηματικές δηλώσεις αυτού του Τραμπ, του οποίου όμως δεν κρύβουν ούτε τον αντιευρωπαϊσμό, ούτε τις ψυχικές του διαταραχές.

Πώς λοιπόν εξηγούνται όλα αυτά; Τι συμβαίνει και όλος αυτός ο καλός ευρωπαϊκός κόσμος αποφασίζει ξαφνικά να ευθυγραμμιστεί με τον Τραμπ για να καταγγείλει μια Κίνα που παρουσιάζει σαν πηγή όλων των σημερινών δεινών μας;

Γιατί αυτές οι σκανδαλώδεις συμπεριφορές που αγγίζουν τα όρια της επιστροφής στους καιρούς της διαβόητης... «κίτρινης απειλής»;

Απλούστατα συμβαίνει ότι τόσο ο Τραμπ όσο και τα ΜΜΕ και οι καγκελαρίες της Ευρώπης θέλουν να φορτώσουν στην Κίνα τις δικές τους γκάφες και ανοησίες και κυρίως, τις δικές τους εγκληματικές παραλήψεις κατά τη διαχείριση της πανδημίας του κοροναϊού!

Και αυτό επειδή είναι πασιφανές ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε κάποια οποιαδήποτε παροδική κρίση, αλλά μπροστά σε κάτι το κατακλυσμικό με ιστορικά διακυβεύματα, που απειλεί -τουλάχιστον εν δυνάμει- τα διάφορα κατεστημένα καθώς αποκαλύπτει τις αμαρτίες των κυβερνώντων και τα σύμφυτα ελαττώματα του συστήματος που αυτοί υπηρετούν πιστά.

Προσοχή λοιπόν επειδή, ανεξάρτητα από τις αρχικές προθέσεις των ευρωπαίων πρωταγωνιστών της, αυτή η αντικινεζική εκστρατεία έχει τη δικιά της δυναμική, μυρίζει μπαρούτι και μπορεί να ξεφύγει από κάθε έλεγχο από τη στιγμή που -κι ας μην το ξεχνάμε- εμπνευστής της είναι αυτός ο Τραμπ που δεν είναι μόνο τρελός για δέσιμο και εκτός κάθε ελέγχου αλλά και παραπάνω από επικίνδυνος πολεμοκάπηλος...

Να λοιπόν γιατί αυτά τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ
και αυτοί οι Ευρωπαίοι κυβερνήτες επιμένουν να κατηγορούν την Κίνα για τα πάντα, όπως για παράδειγμα ότι κρύβει τον αληθινό αριθμό των νεκρών της από κοροναϊό, την ίδια ώρα που σχεδόν όλες οι ευρωπαϊκές χώρες -όπως εξάλλου και οι Ηνωμένες Πολιτείες- έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο, και μάλιστα συχνά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα!

Και επίσης, να γιατί τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, και κυρίως εκείνα της Γαλλίας, δεν διστάζουν να αποσιωπήσουν και να λογοκρίνουν συστηματικά τις πιο έγκυρες επιστημονικές φωνές μόνο και μόνο επειδή τολμούν να αντικρούσουν την αντικινεζική τους προπαγάνδα. Αρχής γενομένης από τις τοποθετήσεις εκείνων που αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως οι πιο αδιαμφισβήτητα σεβαστές και έγκυρες:

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) και τα ιατρικά περιοδικά μεγάλου κύρους The Lancet και Nature.

Ιδού λοιπόν μια πρόσφατη ιδιαίτερα εύγλωττη δήλωση του αρχισυντάκτη του The Lancet Richard Horton
που θα αγνοούσαμε αν, κάνοντας ζάπινγκ, δεν είχαμε πέσει εντελώς τυχαία στη συνέντευξη που του έπαιρνε στις 27 Απριλίου στο CNN η γνωστή δημοσιογράφος του Κριστίν Άμανπούρ:

«Έπρεπε να ευγνωμονούμε τις κινεζικές αρχές και ακόμα πιο πολύ τον ΠΟΥ, επειδή έκαναν ό,τι μπορούσαν για να προειδοποιήσουν τον κόσμο για τη σοβαρότητα αυτής της πανδημίας. Δυστυχώς, πολλές δυτικές δημοκρατίες δεν πήραν στα σοβαρά αυτές τις προειδοποιήσεις. Αυτά δεν είναι τα λόγια που ακούμε αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύω πως είναι αυτά που βρίσκονται πιο κοντά στην αλήθεια και όχι τα άλλα που ακούμε σήμερα”! (2)

Πράγματι, πρέπει να έχει χάσει κανείς τη μνήμη του
για να μην θυμάται τα ΜΜΕ (ειδικά τα γαλλικά) να κοροϊδεύουν ή και να καταγγέλλουν για ατέλειωτες ώρες τις κινεζικές αρχές που αποκαλούσαν «υστερικές», επειδή αυτές τολμούσαν να επιβάλουν, τον περασμένο Γενάρη, μέτρα «βάρβαρα» όπως το αυστηρό «μένουμε σπίτι», που θα ήταν τάχα «εντελώς απαράδεκτα στις φιλελεύθερες δημοκρατίες μας». Και κυρίως, τα ΜΜΕ και τους κυβερνήτες μας που έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις προειδοποιήσεις που έρχονταν από την Κίνα και τον ΠΟΥ καθώς προτιμούσαν να παρουσιάζουν τον Covid-19 ως μια...ανώδυνη «γριπούλα» που θα εξαφανιζόταν χωρίς να προκαλέσει μεγάλα δεινά.

Και το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι ότι είναι οι ίδιοι δημοσιογράφοι, τα ίδια ΜΜΕ και οι ίδιοι πολιτικοί που τολμούν σήμερα να ξανακαταγγείλουν την Κίνα, αλλά για λόγους διαμετρικά αντίθετους από εκείνους που επικαλούνταν πριν από μόλις λίγες βδομάδες!...

Το αξιοθρήνητο θέαμα που προσφέρουν οι ηγέτες του καπιταλιστικού κόσμου με την ευκαιρία της πανδημίας του κοροναϊού, θα προκαλούσε τα γέλια υπό έναν όμως όρο: Ότι θα αποκλειόταν κατηγορηματικά πως θα οδηγούσε σε εφιαλτικές καταστάσεις, όπως π.χ. σε συρράξεις μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων.

Δυστυχώς, με ένα Τραμπ αποφασισμένο
να κάνει τα πάντα για να παραμείνει γατζωμένος στην εξουσία και τους κυριότερους ευρωπαίους ηγέτες να επιλέγουν να τον ακολουθήσουν στις αντικινεζικές προκλήσεις του, δεν είναι από εδώ και πέρα απίθανο να ωριμάσει στο μυαλό κάποιων από τους κυβερνήτες μας, με τον Τραμπ επικεφαλής τους, ο πειρασμός του εφιαλτικού παλιού... «σύντομου πολεμικού περιπάτου » που θα ήταν καλοδεχούμενος για να τους βγάλει από τα σημερινά τους αδιέξοδα. Η συνταγή είναι παλιά και αφελείς εκείνοι που θα πίστευαν πως δεν έχει πέραση στους χαλεπούς καιρούς μας…

Σημειώσεις

1. Βλέπε και το αμέσως προηγούμενο κείμενό μας «Ο πυρομανής Τραμπ πιάνει δουλειά πυρπολώντας ό,τι απομένει από την αμερικανική δημοκρατία » : https://www.contra-xreos.gr/arthra/1453-o-pyromanis-tramp-epiase-doyleia.html

Και γενικότερα, όποιοι και όποιες επιθυμούν να έλθουν σε επαφή με το κλίμα που επικρατεί αυτό το καιρό στην αμερικανική κοινωνία αλλά και να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι για τα γεγονότα και τις εξελίξεις στην κορυφή και ειδικότερα στη βάση της βοειοαμερικανικής κοινωνίας, πρέπει να γνωρίζουν ότι όλα αυτά καλύπτονται με χιλιάδες τοποθετήσεις, πληροφορίες και αναλύσεις, κείμενα, βίντεο και εικόνες των ίδιων των αμερικανικών κινημάτων, προοδευτικών οργανώσεων, και ιστοσελίδων, που ανεβαίνουν κάθε δυο ώρες στο Facebook “Έλληνες για το μαζικό κίνημα του Μπέρνι Σάντερς” που επιμελούμαστε εδώ και 4 χρόνια: https://www.facebook.com/GreeksForBerniesMassMovement/

2. “We should be grateful to the authorities in China, additionally greatly to the World Health Organization, because they did all they could to alert the world as to the seriousness of this pandemic. Unfortunately, it was many western democracies that didn’t take those signals seriously enough. That is not the narrative that we’re hearing played out at the moment, but I do believe that’s closer to the truth than what we’re hearing currently”.

ΠΗΓΗ:
https://www.contra-xreos.gr/arthra/1456-ta-poly-epikindyna-antikinezika-paihnidia.html

Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 12, 2020 10:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
H Κίνα, η υπαρξιακή κρίση του καπιταλισμού και η Ιερά Εξέταση της πανάθλιας Δύσης
Του Ηλία Παπαναστασίου



Έχουμε αναφερθεί στα τελευταία άρθρα μας στο ΡΕΣΑΛΤΟ στην ελεεινή εκστρατεία συκοφάντησης της Δύσης και ειδικότερα της Αμερικής σε βάρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού. Και όλα αυτά:

–Όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση μεταξύ του Ιολογικού Εργαστήριου της Γιουχάν και της πανδημίας του Κορονοϊού.


–Όταν ομάδα ειδικών επιστημόνων σε δημοσίευσή τους στα γνωστά περιοδικά Lancet και Nature επίσης αποκλείουν κάθε σχέση μεταξύ εργαστήριου της Κίνας και της διάδοσης του Κορονοϊού.

–Όταν ο Δρ. Φάουτσι, επικεφαλής της Ειδικής ομάδας Επιστημόνων για την Πανδημία στην Αμερική –με άλλα λόγια, ο Αμερικάνος Τσιόδρας– επίσης αποκλείει την σύνδεση μεταξύ Κορονοϊού και Κινέζικου Εργαστήριου στη Γιουχάν ερχόμενος σε σύγκρουση με τον άθλιο και παθολογικό ψεύτη Τραμπ ο οποίος τον εξανάγκασε σε παραίτηση ανακαλώντας όμως αργότερα.

–Όταν χώρες με εξαιρετικό επιστημονικό δυναμικό όπως η Ρωσία αποκλείουν επίσης την σύνδεση του Κορονοϊού με τεχνητούς παράγοντες.

–Όταν
η μεγάλη πλειοψηφία των επιστημόνων συνδέει τον ιό με την φύση και την διάδοσή του μέσω ξενιστή από τα ζώα στον άνθρωπο.

–Όταν τέλος δεν υπάρχει καμιά συγκεκριμένη απόδειξη για τις αβάσιμες και άθλιες στην στόχευσή τους κατηγορίες των Αμερικάνων και ειδικότερα του δίδυμου Τραμπ και Πομπέo που συστηματικά επιδίδονται στο σπορ της σπίλωσης και των κατηγοριών, ειδικότερα εναντίον του Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας. Γεγονός καθόλου τυχαίο.

Εάν προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε αυτή την συμπεριφορά των Αμερικάνων και της Δύσης, πολύ–πολύ συνοπτικά μπορούμε να σταχυολογήσουμε και να κατηγοριοποιήσουμε σε τρεις ομάδες τις αιτιολογίες της αντι–Κινεζικής υστερίας.

Πρώτος λόγος της αντι–Κινεζικής υστερίας.

Το παγκόσμιο, διεθνοποιημένο καπιταλιστικό σύστημα
περνάει ίσως την μεγαλύτερη κρίση μετά την κρίση του 1929, με αλυσιδωτές καταστροφές εταιρειών, μαζικές απολύσεις, πρωτοφανή αύξηση φτώχειας σε τρεις μήνες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την οργάνωση συσσιτίων φαγητού στην –υποτίθεται– ευημερούσα Ελβετία η στην υπερανεπτυγμένη Γαλλία με ανάλογα συσσίτια για εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια φτωχοποιημένους και εξαθλιωμένους εργαζομένους.

Αληθινός ζόφος και συνθήκες νεκροταφείου για τον Κροταλία– Καπιταλισμό που εξαθλιώνει με γεωμετρική πρόοδο τις τεράστιες μάζες των εργαζομένων με εκρηκτικές συνέπειες για την ίδια τους την ζωή.

Ήδη πάνω από 30 εκατομμύρια Αμερικανοί εργαζόμενοι έχουν πλέον απολυθεί και αγωνίζονται, πάση θυσία, να πάρουν ένα επίδομα ανεργίας χάνοντας ταυτόχρονα κάθε ασφάλιση.

Η αποθέωση του αγγλοσαξονικού προτεσταντικού καπιταλισμού που είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες καταργεί κάθε ασφαλιστικό δικαίωμα εφόσον απολυθείς διαθέτοντας ταυτόχρονα τουλάχιστον 28–30 εκατομμύρια ανασφάλιστων στις ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα έχει μειωθεί η βιομηχανική παραγωγή σε διψήφια νούμερα και με ανάλογη πτώση εξαγωγών η αμερικανική οικονομία μπήκε ήδη σε μια πορεία άνευ προηγουμένου υπαρξιακής κρίσης πρωτοφανών διαστάσεων.

Σε αυτή την κατάσταση τι καλύτερο από έναν δαιμονοποιημένο εχθρό, έναν Βελζεβούλη που μάλιστα θα έχει και τα ανάλογα χαρακτηριστικά. Δεν θα είναι WHASP –White, Anglo–Saxon, Protestant– αλλά άλλης φυλής, πολύ διαφορετικής, κάπως μυστηριώδους και με ύποπτο παρελθόν λόγω Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (Ιάπωνες). Εάν τώρα προσθέσουμε και λίγο αντι–κομμουνιστική ιδεολογία το σουφλέ δένει καλά και σερβίρεται στις κατευθυνόμενες και ηλιθιοποιημένες μάζες των ψηφοφόρων.

Έτσι, ενώ μέχρι πρότινος η Κίνα εγκωμιάζονταν γιατί – υποτίθεται – ακολούθησε τον καπιταλιστικό δρόμο, ξαφνικά τώρα οι Αμερικανοί θυμήθηκαν το Τέρας Καθοσιώσεως που είναι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα μετατρέποντας εν μια νυκτί την «Καπιταλιστική Κίνα» σε «Κομμουνιστική Κίνα».

Κατευθυνόμενος αντι–κινεζικός ρατσισμός εναντίον των «κιτρινιάρηδων» Κινέζων συν παραδοσιακός Αμερικανικός αντι–κομμουνισμός ψυχροπολεμικής περιόδου Μακάρθυ και Άλεν Ντάλες φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μίγμα προπαγάνδας Made in USA με υπολογισμένες δόσεις αμερικάνικης ξενοφοβίας και παρανοϊκού αντικομουνισμού κατάλληλου προς χρήση από τους Αμερικανούς Deplorables (Αξιοθρήνητους, θλιβερούς) των χαμηλών και εξαθλιωμένων στρωμάτων.

Τι άλλο θέλουμε; Εκεί που πηγαίναμε τόσο καλά στην οικονομία ήλθαν οι διαβολεμένοι κιτρινιάρηδες κομμουνιστές της Κίνας και μας αύξησαν την ανεργία από το 3,4% στο 14–15%. Εμείς δεν φταίμε αλλά οι Κομμουνιστές της Κίνας και γι’ αυτό βαράτε τους αλύπητα! Και μάλιστα με ρυθμό καταιγιστικής προπαγάνδας προσπαθούν να διοχετεύσουν το μήνυμά τους με καθημερινές δηλώσεις του υστερικού και Παρανοϊκού Τραμπ σε συγχορδία με το δεύτερο βιολί που λέγεται Μάικλ Πομπέο.

Θα μου πείτε, υπάρχουν στοιχεία και γιατί δεν τα αποκαλύπτει ο Πομπέο που αναφέρεται συνέχεια στο Ιολογικό Ινστιτούτο της Γιουχάν;;

Και εμείς απαντάμε. Γιατί υπήρχαν στοιχεία για τα «χημικά όπλα» του Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ με αποτέλεσμα να βομβαρδιστεί ανελέητα η χώρα του;

Γιατί δεν εμφανίστηκαν ποτέ και πουθενά αυτά τα «στοιχεία» 17 χρόνια τώρα από το 2003;

Μήπως υπήρχαν στοιχεία για τα «χημικά» όπλα του Άσσαντ στη Συρία με αποτέλεσμα να βομβαρδιστεί από τον Αμερικανικό στόλο η Συρία τον Απρίλη του 2017;

Επίσης, μήπως βρήκατε στοιχεία για τα «μυστικά» όπλα του Καντάφι στην Λιβύη με αποτέλεσμα να βομβαρδιστεί η χώρα, να ανατραπεί η Κυβέρνησή του και να δολοφονηθεί με φρικτό τρόπο ο ίδιος ο Καντάφι;

Μήπως υπάρχουν στοιχεία
για τα δήθεν πυρηνικά όπλα του Ιράν με αποτέλεσμα το ίδιο το Ιράν να υφίσταται ανηλεές εμπάργκο που προκάλεσε ήδη τον θάνατο χιλιάδων αμάχων λόγω της μη δυνατότητας εισαγωγής φαρμάκων;

Είναι απλό Κύριοι, δεν υπάρχουν στοιχεία για όλους τους προαναφερθέντες δαιμονοποιημένους εχθρούς της Αμερικής.


Αλλά ούτε και για την Κίνα υπάρχουν στοιχεία. Απλά ο στόχος είναι η Κίνα και όχι μόνο για λόγους αποπροσανατολισμού των μεγάλων μαζών αλλά και για λόγους οικονομικούς.

Οι ελεεινοί Αμερικανοί δεν δέχονται την εκπληκτική άνοδο της Κινεζικής οικονομίας και κοινωνίας και ούτε είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την πρωτοκαθεδρία της παγκόσμιας Οικονομίας στην Κίνα. Θέλουν να την γονατίσουν, να την απομυζήσουν οικονομικά μέσω εμπάργκο και μηνύσεων – ήδη προχώρησε στην πρώτη μήνυση ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι – και να την επαναφέρουν γονατισμένη στο καθεστώς αποικίας που υπήρχε 80 χρόνια πριν και μάλιστα διαμελισμένη.

Γι’ αυτό, ο πράκτορας της Δύσης, ο άθλιος Ερντογάν προσπάθησε να διεισδύσει στην περιοχή της Δυτικής Κίνας που κατοικούν 100 εκατομμύρια Ουιγούροι – πληθυσμοί Κινεζικής και Τουρανικής Καταγωγής, Μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα– αλλά συνάντησε το ατσάλινο τείχος της Κινεζικής Κυβέρνησης και του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος το οποίο με πάνω από 90 εκατομμύρια μέλη αποτελεί τον σιδερένιο βραχίονα του «Κινέζικου Δρόμου για τον Σοσιαλισμό» όπως αναφέρει στο ίδιο το καταστατικό του το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας.

Συνοπτικά μιλώντας, οι Αμερικανοί θέλουν να συντρίψουν την δεύτερη – και σε πολλούς τομείς πρώτη – οικονομία του Κόσμου μια και καλή, στοχοποιώντας την και εξαθλιώνοντάς την, γονατίζοντάς την και διαμελίζοντας την.


Αυτό είναι ο στρατηγικός στόχος των Αμερικανών!

Γι αυτό δημιούργησαν συμμαχία των αγγλόφωνων κρατών της παλαιάς Βρετανικής Αυτοκρατορίας– Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδάς, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο – εναντίον της Κίνας και η οποία συμμαχία πιέζει όλο και περισσότερο την Κίνα με προβοκατόρικες ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Γι’ αυτό προκαλεί η Αμερική την Κίνα και τον Κινεζικό Στόλο στην Θάλασσα της Νότιας Κίνας, λες και η Θάλασσα της Νότιας Κίνας – 15000 με 20.000 χιλιόμετρα μακριά από την Αμερική – ανήκει στις ΗΠΑ!

Το έργο της πειθούς των μαζών δεν είναι τόσο δύσκολο εάν υπολογίσουμε τα απίστευτα μέσα προπαγάνδας που κατέχει ο Αμερικανικός Καπιταλισμός. Από την Βιομηχανία του Θεάματος δηλαδή τον Κινηματογράφο και τα έντυπα, την Τηλεόραση και τα Social Media (Facebook, Instagram, Twitter κλπ.), το θέατρο και την βιομηχανία ενημέρωσης που ελέγχεται από 5–10 μεγάλες Εταιρείες–Μεγαθήρια (CNN, CBS, NBC, BBC κλπ).

Ο μηχανισμός του Θεάματος είναι όχι απλά πανίσχυρος και αποτελεσματικός αλλά στηρίζεται και στην Ιστορική Παράδοση Προπαγάνδας των Αμερικανών που 75 χρόνια τώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο έχει εγγράψει στο «Αμερικανικό DNA» τριών περίπου γενεών την «Αμερικανική αντίληψη» του Κόσμου, την «Αμερικανική ιδεολογία» του Προτεσταντικού Καπιταλισμού όλων των αποχρώσεων ελέγχοντας δισεκατομμύρια μαζών στον κόσμο και στην Αμερική.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν την μεγάλη δύναμη πυρός της Αμερικάνικης προπαγάνδας με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Σε δημοσκόπηση που έγινε στην Γαλλία, τον Μάη του 1945 το 58% των Γάλλων πίστευε πως η Σοβιετική Ένωση ήταν ο νικητής και δαμαστής του χιτλερικού στρατού και μόνο το 20–25% πίστευε το ίδιο για τους Αμερικανούς. Στην δεκαετία του 2010 το ποσοστά έχουν αντιστραφεί τελείως υπέρ των Αμερικανών.

Αλήθεια,
μήπως έχετε υπολογίσει πόσες ταινίες Αμερικάνικες – κατά 99% ευνοϊκές για το «American Dream»– έχουν δει τα τελευταία 75 χρόνια οι Αμερικανοί αλλά και –περίπου – τρεις γενεές κατοίκων του Πλανήτη;

Έχετε δει παγκοσμίως Τηλεοπτικά Κανάλια
να αμφισβητούν σοβαρά την «Αμερικανική άποψη» πλην των Ρωσικών και Κινεζικών κυρίως; Για σκεφτείτε τα αποτελέσματα στις συνειδήσεις αλλά και στο υποσυνείδητο.

Όλα αυτά αποτελούν στόχο της Αμερικανικής Ελίτ δηλαδή της Αμερικανικής Αστικής Τάξης που θέλει να επανασχεδιάσει στρατηγικά τον παγκόσμιο γεωστρατηγικό χάρτη αλλά και τον οικονομικό συντρίβοντας κυριολεκτικά κατά πρώτο λόγο την Κίνα.

Συσπειρώνονται κατά πρώτο λόγο στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα αλλά διακλαδώνονται και στον άλλο εταίρο του δικομματισμού, το Δημοκρατικό Κόμμα.

Στην Ελλάδα λόγω του ιστορικού και απόλυτα δικαιολογημένου Αντι–αμερικανισμού τα επιχειρήματα του Τραμπ δεν εγκολπώνονται εύκολα από τον ελληνικό λαό παρόλη την πλύση εγκεφάλου.

Υποστηρίζονται κυρίως από την σκληρή αντι–κομμουνιστική Δεξιά της Ακροδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – π.χ. από την ακροδεξιά και Καραμανλική εφημερίδα «Δημοκρατία»– ή από τον ανεκδιήγητο Βελόπουλο και τον εξίσου απερίγραπτο Καλόγερο του Βεργίνα–TV στην Θεσσαλονίκη.

Ήδη, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Εταιρείας Interview το 37% των Ελλήνων «απαιτεί εξηγήσεις» από την Κίνα, γεγονός που δείχνει το βαθμό διάδοσης της Αμερικανικής προπαγάνδας ακόμη και στην Ελλάδα. Το παρατηρείς άλλωστε και μάλιστα πολύ εύκολα και στο Facebook όπου οι κάθε λογής Ακροδεξιοί «στήνουν στον τοίχο» την Κίνα.

Εν αντιθέσει με την Αστική, Φιλελεύθερη πτέρυγα της ΝΔ – ηγεμονική μέχρι στιγμής – που κρατάει διακριτικές αποστάσεις. Δεν ακούσαμε κάποιον υπουργό της ΝΔ – έως τώρα – να υποστηρίζει τις απόψεις του Τραμπ για την Κίνα και δεν ξεχνάμε τις δηλώσεις του Μητσοτάκη πριν το ταξίδι του στην Κίνα – 3 με 6 Νοέμβριου 2019– πως «η Κίνα κατάφερε και έβγαλε από την φτώχεια 800 εκατομμύρια ανθρώπους». Τις αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας και τις υπογραμμίζουμε, έντονα και διαρκώς για να δείξουμε την διαφορά αντιλήψεων στον ελληνικό αστισμό (Αντικομμουνιστική Ακροδεξιά και Φιλελεύθερη αστική Κεντροδεξιά ).

Όπως αναφέρουμε και την αξιοπρεπέστατη στάση της ναυαρχίδας του ελληνικού φιλελεύθερου αστισμού στον χώρο του Τύπου, της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Δημοσίευσε – ατόφια, ολόκληρη – την απάντηση του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας και των Κινέζων επιστημόνων στις συκοφαντίες του Τραμπ. «Κάτι» που δεν έκανε ούτε ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ, ούτε η ΑΥΓΗ ούτε η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ή το ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

Αυτά σαν απάντηση στους Λούμπεν «Αριστερούς» του ΣΥΡΙΖΑ και στους «πούρους» Λενινιστές του ΚΚΕ η τους –υποτιθέμενους– «Τροτσκιστές» του ΣΕΚ.

Αυτά παθαίνει η «Αριστερά» –εντός ή εκτός εισαγωγικών – όταν δεν έχει θεωρία επιστημονικού χαρακτήρα και όταν πάσχει από αχρωματοψία. Γι΄ αυτήν την «Αριστερά» υπάρχουν δυο χρώματα, το άσπρο και το μαύρο. Ο έγχρωμος Κινηματογράφος της είναι άγνωστος όπως και τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου.

Γι αυτήν την «Αριστερά» η πυρηνική διαμάχη ΗΠΑ –Κίνας είναι «διαμάχη δυο καπιταλισμών» και «δυο αστικών Τάξεων».

Κανένας από αυτούς τους κύριους δεν κάνει μια σοβαρή διαλεκτική/μαρξιστική ανάλυση του Κινεζικού Κοινωνικού Σχηματισμού που είναι ένας συνδυασμός Συνεταιριστικού Σοσιαλισμού (Αγροτική Οικονομία), Βιομηχανικού/Εξαγωγικού Καπιταλισμού και Δημοσίων Εταιρειών που αφορούν ιδιαίτερα την Κοινωνική και Πολιτιστική Υποδομή. Γι αυτούς έτσι και έχεις καπιταλισμό – έστω και ελεγχόμενο όπως στην Κίνα– είναι έγκλημα καθοσιώσεως και πιθανότατα ο Λένιν θα έπρεπε να εκτελεστεί σαν προδότης μια και ήταν ο κύριος εισηγητής της πολιτικής του Μικρού και Μεσαίου Καπιταλισμού στην Ρωσία (Νέα Οικονομική Πολιτική, ΝΕΠ, Μάρτιος του 1921 και Εισήγηση του στη ΚΕ στο 10ο Συνέδριο του Ρωσικού Κομμουνιστικού Κόμματος μετά την αποτυχία του «Πολεμικού Κομμουνισμού» της περιόδου 1917–1920. Βλέπετε ο Λένιν όπως και Μαρξ – Βλ. Πρόλογος στην «Κριτική της Πολιτικής Οικονομίας» – ήξεραν πολύ καλά πως ο Καπιταλισμός δεν καταργείται με διατάγματα. Αντίθετα, πολλοί στο «Σινάφι της Αριστεράς», το πιστεύουν ακόμη και σήμερα, εκατό περίπου χρόνια μετά τον Λένιν!).

Θα πρέπει – επίσης– να μην ξεχνάμε και την θρησκευτική διάσταση του Αμερικανικού Καπιταλισμού που είναι ο Καπιταλισμός που κυνηγάει μονίμως – από το 1690 στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης– τις «Μάγισσες του Σάλεμ». Ο Αμερικανικός Καπιταλισμός είναι ένας συνδυασμός Τεχνολογικού Ορθολογισμού στην Επιστήμη και την Βιομηχανία αλλά και απίστευτου ανορθολογισμού σε επίπεδο Κοινωνίας, μαζών ή Κοινωνικού Κράτους. Κάτω από το Λούστρο της Επιστημονικής τελειότητας και του Τεχνολογικού Ορθολογισμού κρύβεται ο ανορθολογισμός των Προτεσταντών που μισεί τον αντι–καπιταλισμό και την επιστήμη σε επίπεδο Φύσης και Κοινωνίας (Π.χ, η θεωρία του Δαρβίνου παραμένει ακόμη απαγορευμένη σε αρκετές πολιτείες των Αμερικανών).

Ο θεός των Προτεσταντών είναι το Δολάριο και το Χρηματιστήριο ή δε Κόλαση αντιπροσωπεύει όσους αρνούνται την Ανταλλακτική Αξία. Η Αμερική ένωσε τον καπιταλισμό με την Κοινωνία καταργώντας την Δημοκρατία και τον Διαφωτισμό ή τον Ουμανισμό. Η Εκκλησία του Χριστού είναι το Χρηματιστήριο, η Βίβλος το Δολάριο και το Κοινωνικό Κράτος ο Αρχάγγελος Γαβριήλ.

Όσοι πεθαίνουν φτωχοί είναι άξιοι της μοίρας τους γιατί δεν φρόντισαν έγκαιρα να «πλουτίσουν». Οι δε άστεγοι είναι τα λύματα της αποχέτευσης και τους χρησιμοποιούμε σαν παράδειγμα των αποτυχημένων (losers) που δεν κατάφεραν να γίνουν «αυτοδημιούργητοι».

Όποιος αμφισβητεί την κυριαρχία του Δολαρίου είναι άνθρωπος του Σατανά και εχθρός του Θεού εφόσον Θεός είναι το Δολάριο και αξίζει να καεί στην πυρά (Η Αμερικανική Κοινωνία έχει έναν εντονότατο θρησκευτικό χαρακτήρα και αμφισβητούμενη Κοσμικότητα του Κράτους. Είναι η προσωποποίηση των Πουριτανών (Puritans) Προτεσταντών, εξυμνεί τον Ιουδαϊσμό και την Παλαιά Διαθήκη σε κάθε ταινία του Hollywood, υποστηρίζει τον Καθολικισμό κυρίως λόγω των Ιρλανδών της Αμερικής, σιγοντάρει σκανδαλωδώς τον Ισλαμισμό και ειδικότερα τον Φονταμενταλιστικό για ανατροπή αντι-αμερικανικών καθεστώτων αλλά και λόγω του πετρελαίου των Σαουδαράβων που το έχει ανάγκη, τέλος αντιπαθεί τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό γιατί είναι έντονα αντι–καπιταλιστικός με ισχυρότατες τάσεις «Κοινοτισμού» και «Θρησκευτικού Κομμουνισμού»). Αποδείξεις δεν χρειάζονται για να δικαστεί εφόσον η απόφαση είναι προειλημμένη και είναι προειλημμένη γιατί αμφισβητούνται τα βάθρα της Θρησκείας δηλαδή το Δολάριο.

Μήπως το «Κίνημα» Me too μέσω του οποίου καταστρέφονται καριέρες, αυτοκτονούν άνδρες και διασύρονται συνειδήσεις δεν είναι κυνηγητό «Μαγισσών του Σάλεμ»; Με μια απλή κατηγορία και χωρίς αποδείξεις και ακροαματική διαδικασία αδιάσειστων στοιχείων η κάθε μισανδρική και υστερική Αμερικανίδα, φεμινίστρια και μη, έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει τον οποιονδήποτε άνδρα.

Εάν λοιπόν οι Αμερικανοί υποστηρίζουν και θεσμοποιούν «κινήματα» τέτοιου φασιστικού χαρακτήρα σε βάρος του μισού πληθυσμού τους – άνδρες– θα διστάσουν να εφαρμόσουν κάτι ανάλογο για την Κίνα;

Εάν κατασκευάζεις «εχθρούς» μέσα στη χώρα σου λόγω της παράνοιάς σου θα διστάσεις να κάνεις το ίδιο για τον μεγαλύτερό σου αντίπαλο σε ολόκληρο τον Πλανήτη;


Ο δεύτερος λόγος της αντι-Κινεζικής υστερίας


Οργανώνουν όλη αυτή την εκστρατεία οι Αμερικανοί
διότι είναι – δυστυχώς γι αυτούς– το μαύρο χάλι του ανύπαρκτου Κοινωνικού τους Κράτους, η άθλια κατάσταση του Συστήματος υγείας τους και οι φρικτές εικόνες των ομαδικών τάφων στη νήσο Χαρτ ή τα τεράστια φορτηγά – χωρίς ψύξη– με τα δεκάδες φέρετρα το καθένα.

Η υπερδύναμη που λέγεται Αμερική εξευτελίστηκε μη μπορώντας να αντιμετωπίσει την κρίση και μη τολμώντας να κοιτάξει προς Κίνα μεριά που έφτιαχνε Νοσοκομεία σε έξι μέρες και φρόντιζε επαρκώς τους κατοίκους της.

Η αστραφτερή Αμερική και η λουστραρισμένη Νέα Υόρκη – το προπαγανδιστικό καμάρι των ταινιών του Χόλλυγουντ– αποκάλυψαν την αληθινή κατάσταση μεγάλων στρωμάτων και κάτω από την καλογυαλισμένη κρυστάλλινη επιφάνεια αποκαλύφθηκε απότομα και ξαφνικά η εξαθλίωση αφρικανικού τύπου.

Δεν ήταν ένα απλό χαστούκι στο κύρος της Αμερικής αλλά μια τρανταχτή σφαλιάρα από την οποία η Αμερική δεν θα συνέλθει ποτέ.

Ακόμη αναρωτιούνται οι Αμερικανοί πως γίνεται οι πρώην Κούληδες Κινέζοι και μια πρώην Αποικία που πλήρωνε εξευτελιστικές αποζημιώσεις στους Δυτικούς Αποικιοκράτες όταν απέτυχε η Επανάσταση των Μπόξερς στην Κίνα το 1900, να πετύχει να δαμάσει, να ελέγξει και να αποσοβήσει την Πανδημία του Κορονοϊού;

Έχοντας μάλιστα προειδοποιήσει – η Κίνα–
τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) από τις 31/12/2019 για «έναν νέο ιό πολύ επικίνδυνο με πνευμονικά συμπτώματα»!

Αντίθετα με τα απίστευτα ψέματα των Αμερικανών,
η Κίνα προειδοποίησε έγκαιρα την Αμερική, και γενικότερα την Δύση, αλλά η τελευταία αδιαφόρησε. Μάλλον χάρηκε –είμαστε σίγουροι– που ο μεγάλος οικονομικός της αντίπαλος έπαθε τέτοια ζημιά. Πολλοί Δυτικοί ειρωνευόντουσαν την Κίνα για τα υποτιθέμενα «αυταρχικά» μέτρα καραντίνας που έπαιρνε για να σωθεί ο πληθυσμός της (Εάν η Κίνα ήταν Σαουδική Αραβία δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα διαμαρτυρίας και συκοφαντιών, να είστε απολύτως βέβαιοι).

Μάλλον οι Κινέζοι θα έπρεπε να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Βρετανίας– «ανοσία της αγέλης»– ή της «Πολιτικά ορθής» και παρηκμασμένης Σουηδίας που έφτασε περίπου τους 4.000 νεκρούς αδιαφορώντας για τον πληθυσμό της και ειδικότερα τους ηλικιωμένους.

Σήμερα – 11/5/2020– η σεβαστή υπουργός της Σουηδίας παραδέχτηκε δημόσια πως «αποτύχαμε τελείως, δεν ενδιαφερθήκαμε και δεν καταφέραμε να σώσουμε τους ηλικιωμένους». Σωπάτε καλέ κ. Hallgren κι εμείς που νομίζαμε πως ενδιαφέρεσθε.

Ο τρίτος λόγος της αντι-Κινεζικής υστερίας.

Είναι ο στρατηγικός στόχος επανάκτησης της παγκόσμιας ηγεμονίας που κινδυνεύει να χαθεί από την πανίσχυρη Κίνα.

Οι Αμερικανοί – πολύ το φοβόμαστε – είναι ικανοί να φτάσουν σε πυρηνικό πόλεμο με την Κίνα και θρασύτητα μάλιστα δήλωσαν πως δεν θα πληρώσουν το 1,5 τρις δολαρίων χρέος τους που κρατά η Κίνα. Στην απερίγραπτη απελπισία τους που χάνουν είναι ικανοί να φτάσουν όχι απλά «στα άκρα» αλλά και να τα ξεπεράσουν.

Έχοντας ανάγκη από συμμάχους προσπαθούν να στρέψουν όλο τον πλανήτη εναντίον της Κίνας σαν υπεύθυνη για την πανδημία Κορονοϊού προτρέποντας η υποχρεώνοντας τους συμμάχους τους – οι Αμερικανοί – να ζητήσουν αποζημιώσεις τρισεκατομμυρίων από την Κίνα με στόχο να την γονατίσουν τελείως και να την εξοντώσουν. Όπως ακριβώς έκαναν με την Σοβιετική Ένωση και των «Πόλεμο των άστρων» του Ρήγκαν σε βάρος της.

Γι αυτούς τους λόγους:

(α). Έχουν ανάγκη να συμμαχήσει όλος ο Πλανήτης μαζί τους σε βάρος της Κίνας.

(β). Θεωρούν αναγκαία την εντατικοποίηση μιας τεράστιας προπαγανδιστικής εκστρατείας μέσω των μηχανισμών που ελέγχουν και ήδη προαναφέραμε. Είναι η επανέκδοση της Προπαγανδιστικής Τέχνης του Josef Goebbels των Ναζί που έλεγε χαρακτηριστικά «Πες πολλά ψέματα, στο τέλος κάτι θα μείνει»

(γ). Τέλος, θέλουν να εξαφανίσουν οτιδήποτε θυμίζει από μακριά Κομμουνιστικό παρόν ή παρελθόν. Γι αυτούς η Κίνα δεν «είναι δικιά τους», ακόμη και με τον ελεγχόμενο Καπιταλισμό που διαθέτει (Εδώ επικρατεί το ιδεολογικό κριτήριο σε βάρος του φυλετικού. Π.χ. Γιατί δεν πολεμούν οι Αμερικανοί τους επίσης «Κίτρινους» Νοτιοκορεάτες ή τους «Κίτρινους» Ιάπωνες;;; ).

Η Κίνα έχει Κόκκινη σημαία με πέντε αστέρια, έχει Κομμουνιστικό Κόμμα, έχει ελεγχόμενο καπιταλισμό αλλά και σοσιαλισμό. Όλα αυτά για τον παρανοϊκό και γελοίο Αμερικανό είναι «κακά πράγματα», του «Διαβολου».

Ο αμερικανικός λαός που φαντάζεται παντού εχθρούς και Μάγισσες, είναι ένας λαός που κάθε λίγο και λιγάκι εισβάλλει στα Κολλέγια και Πανεπιστήμια σκοτώνοντας δεκάδες σπουδαστές, μια χώρα που βομβαρδίζει λαούς δεκάδες χρόνια τώρα και κολυμπά στην βία και στο αίμα με τους περισσότερους φυλακισμένους – περίπου δυο εκατομμύρια– στον κόσμο, είναι μια χώρα που «πέρασε κατευθείαν από την Βαρβαρότητα στην Παρακμή χωρίς να παράξει Πολιτισμό» (Oscar Wilde).

Μια τέτοια χώρα που συνδυάζει Βαρβαρότητα και Παρακμή είναι μια επικίνδυνη χώρα, ικανή για τα πάντα, με ελεγχόμενο συνειδησιακά πληθυσμό και χρησιμοποιώντας ναζιστικές μεθόδους. Είναι μια χώρα που μισεί ή περιφρονεί τους άλλους λαούς, ειδικότερα τους Ρώσους, Κινέζους, Ιρανούς και Άραβες.

Και εάν το τελευταίο σας θυμίζει την αντι–σλαβική θεωρία του Undermenschen (Υπανθρώπων) των Ναζί καιρός να σκεφτείτε πως οι πατεράδες μας πολέμησαν τους Ναζί στον Πόλεμο. Εμείς θα αφήσουμε την Αμερικανική εκδοχή τους να κυριαρχήσει χωρίς αμφισβήτηση;;;

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες