Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η Συμφωνία των Πρεσπών και η εξευτελιστική κωλοτούμπα της ΝΔ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 19, 2019 8:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η Συμφωνία των Πρεσπών και η εξευτελιστική κωλοτούμπα της ΝΔ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η Συμφωνία των Πρεσπών και η εξευτελιστική κωλοτούμπα της ΝΔ
Από Κ. Μ.




Δεν πέρασαν παρά μόνο μερικοί μήνες που η ΝΔ κατάγγελνε την Συμφωνία των Πρεσπών και μιλούσε για εκχώρηση απαράγραπτων εθνικών δικαιωμάτων όπως η Μακεδονική Εθνότητα και η Μακεδονική γλώσσα, ενώ στη βάση αυτή συμμετείχε στα ογκώδη συλλαλητήρια για την υπεράσπιση της Μακεδονίας με το σύνθημα η “Μακεδονία είναι ελληνική”

Από την πρώτη στιγμή που ΝΔ έγινε κυβέρνηση όλα τούτα τα πολύ ορθά και άλλα πολλά που η ΝΔ δεν μπορούσε και δεν ήθελε να ομολογήσει για την Νατοϊκή Συμφωνία των Πρεσπών πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων λες και έχουν έκτοτε περάσει αιώνες.

Πρώτος ο αρχηγός της ΝΔ έκανε την κωλοτούμπα λογοκρίνοντας μέσω του ΑΠΕ ακόμα και τα όσα εγκωμιαστικά είπε η Βρετανίδα πρωθυπουργός για τις Πρέσπες και την “Βόρειο Μακεδονία” για να ακολουθήσουν ο Υπ. Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, οι οποίοι ενώ πριν έσουρναν τα εξ’ αμάξης στη Συμφωνία, τώρα ζητούσαν την “απαρέγκλιτη εφαρμογή της”.

Το κωμικόν, βέβαια, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφού ειρωνεύτηκε την κωλοτούμπα της ΝΔ, εφάμιλλη εκείνων που αμέτρητες φορές ο ίδιος έχει διαπράξει, την αξιοποίησε για να υπογραμμίσει το πόσο ο ίδιος δικαιώθηκε με το ανοσιούργημα των Πρεσπών!

Αντί η κωλοτούμπα της νεοφιλελεύθερης και Νατοϊκής ΝΔ να γίνει πειστήριο για το πόσο επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα, την ειρήνη και την συνεργασία λαών και χωρών είναι η “Συμφωνία των Πρεσπών” αποτελεί για τον αμετανόητο ΣΥΡΙΖΑ απόδειξη της ορθότητας της.

Κρίμα! Μωραίνει Κύριος.


ΠΗΓΗ:
https://iskra.gr/%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%b5%cf%83%cf%80%cf%8e%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%cf%83/
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες