Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Μαρινάκης-Αλαφούζος: Μας δουλεύουν απροκάλυπτα...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 28, 2017 12:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μαρινάκης-Αλαφούζος: Μας δουλεύουν απροκάλυπτα... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μαρινάκης-Αλαφούζος: Μας δουλεύουν απροκάλυπτα…


Τα ίδια που είπε και
ο Αλαφούζος...Για το ποδόσφαιρο έχουμε γράψει πολλές φορές, δείχνοντας ότι αποτελεί το πιο σάπιο κομμάτι του καθεστώτος: Αποτυπώνει πιο «φανταχτερά» όλη τη σηπτική του αθλιότητα και τη δικτατορική (μαφιόζικη) αυθάδειά του…

Έχουμε δείξει, επίσης, σε σωρεία άρθρων, τη διείσδυση των αρχιμαμαφιόζων του ποδοσφαίρου στην πολιτική.

Τα σχετικά άρθρα, για όποιον ενδιαφέρεται, βρίσκονται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=43


Σήμερα έχουμε περάσει σε μια νέα φάση της ποδοσφαιρικής αθλιότητας: Στη «Συγκέντρωση και Συγκεντροποίηση» των μαφιόζων…

Στον καπιταλισμό της σήψης και της ολοκληρωτικής παρακμής ο δρόμος της «Συγκέντρωσης και Συγκεντροποίησης» του Κεφαλαίου οδηγεί στη «συγκέντρωση και συγκεντροποίηση» των μαφιών και των νονών του χρήματος.

Το πεδίο αυτής της «Συγκέντρωσης και Συγκεντροποίησης» είναι ο χώρος των ΜΜΕ. Εδώ πλέον «συνωστίζονται», ανταγωνιστικά, όλοι οι μαφιόζοι της ποδοσφαιρικής σαπίλας: Από το Μαρινάκη και τον Αλαφούζο μέχρι το νέο «νονό»: Τον Ιβάν Σαββίδη…

Τα ΜΜΕ, πλέον, οδηγούνται σε ένα καθεστώς, όχι απλώς προπαγανδιστικού ολοκληρωτισμού (αυτό ήδη υπήρχε), αλλά σε ένα καθεστώς ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ της φαιάς Πανούκλας, στα χέρια των μαφιόζων και των νονών του ποδοσφαίρου.

Πλέον η πληροφόρηση, η ψυχαγωγία και το θέαμα συγκεντρώνονται στα …στιβαρά χέρια ολίγων διαχειριστών της φαιάς ποδοσφαιρικής Πανούκλας: Στις κοινοπραξίες Βαρδινογάννη-Μαρινάκη-Αλαφούζου από τη μια και από την άλλη στα χέρια της νέας μαφιόζικης κατασκευής (συριζαίικης συνταγής): Του Ιβάν Σαββίδη.

ΟΙ εστίες και οι «παράγκες» τις ποδοσφαιρικής δυσωδίας θα μας ταΐζουν με τις «αξίες» τους» και τις «ιδέες» τους…

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες τους με όλο το δημοσιογραφικό τους κύκλωμα και με «οπαδούς-χρήσιμους ηλιθίους» θα αποτελούν το αντικείμενο των πολιτικών παιχνιδιών τους…

Αυτή η δήλωση του Αλαφούζου περί «κυβερνητικής διαπλοκής και λαθραίων τσιγάρων» αποτελεί την κακόγουστη φάρσα αυτών των νέων παιχνιδιών της ποδοσφαιρικής μαφίας.

Εδώ έχει διαλύσει ο Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό, τον έχει καταστήσει ομαδούλα της γειτονιάς, εδώ διασύρθηκε από το Λεβαδειακό και το μόνο που βρήκε να πει ήταν τα περί κυβερνητικής διαπλοκής!!!

Φυσικά δεν θα μιλήσουμε για τον Παναθηναϊκό.
Από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει ότι με Αλαφούζο προκοπή δεν υπάρχει…

Απλώς εδώ θέλουμε να δείξουμε τα νέα κακόγουστα παιχνίδια των μαφιόζων του χρήματος και το νέο καθεστώς που εκκολάπτεται στο χώρο των ΜΜΕ…

Παιχνίδια εμπαιγμού των φιλάθλων. Παιχνίδια εκμετάλλευσης και εμπορίας των ποδοσφαιρικών συναισθημάτων…


Παιχνίδια που απαστράπτουν με τη «Συγκέντρωση και Συγκεντροποίηση» Μαρινάκη-Αλαφούζου κ.λπ.

Το να συμπλέει ο Μαρινάκης με τον Αλαφούζο, αυτό και από μόνο του αποδεικνύει ΟΧΙ μόνο το μέγεθος της ποδοσφαιρικής ΑΠΑΤΗΣ, αλλά και τις πολιτικές συνωμοσίες που εξυφαίνονται.

Η ταυτόχρονη ΣΥΜΠΤΩΣΗ απόψεων του Αλαφούζου με το δημοσιογραφικό όργανο του Ολυμπιακού («Γαύρος») σηματοδοτεί περίτρανα ΟΧΙ απλώς τα παιχνίδια των μαφιόζων του Ποδοσφαίρου, αλλά και τον επαρμένο ΚΥΝΙΣΜΟ του ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ των φιλάθλων…

Με το ποδοσφαιρικό αφιόνι μας δουλεύουν ψιλό γαζί…

Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 30, 2017 11:11 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Είναι το Ποδόσφαιρο έξω από την Πολιτική;Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί προπαγάνδας (ΜΜΕ, κόμματα και CIA), ιδιαίτερα η δημοσιογραφία της ποδοσφαιρικής σήψης, ανακάλυψε (!!!) τώρα, με τις γελοιότητες του Αλαφούζου περί «κυβερνητικής διαπλοκής» στο Ποδόσφαιρο, το πόσο «λάθος» και μεγάλο «κακό» είναι η σύνδεση του Ποδοσφαίρου με την Πολιτική!!!

Η όρασή τους είχε χαθεί όταν ο Μαρινάκης, ΕΥΘΕΩΣ, χρησιμοποιούσε τον «Ολυμπιακό» για την κατάληψη του Δήμου Πειραιά. Εδώ δεν υπήρχε ΑΜΕΣΗ σύνδεση του ποδοσφαίρου με την πολιτική!!!

Ούτε, επίσης, υπήρξε ΑΜΕΣΗ σύνδεση του ποδοσφαίρου με την πολιτική, όταν ένας άλλος «νονός», ο Μπέος, εμπορεύτηκε ασύστολα το ποδόσφαιρο για την πολιτική του αναρρίχηση…

Διαβάστε ένα σχετικό μας κείμενο:
«Το ποδόσφαιρο …εισβάλει στην πολιτική αρένα!!!»
Εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6442.html


Τέλος, όλοι αυτοί οι ηθικολόγοι της ποδοσφαιρικής δημοσιογραφικής πορνείας, δεν έβγαλαν τις παρωπίδες τους, ούτε όταν ο νέος εισβολέας στο Ποδόσφαιρο, Ιβάν Σαββίδης, ανοικτά σηματοδότησε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το «εργαλείο» για πολιτικούς στόχους: Και η διείσδυση στο χώρο των ΜΜΕ είναι πολιτικός στόχος.

Και η ΟΜΟΛΟΓΙΑ (Σαββίδη) στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ότι λειτούργησε σαν «λαγός», επιβεβαιώνει την άμεση πολιτική διαπλοκή με την κυβέρνηση…

Οι παρωπίδες πολλών δημοσιογράφων αφαιρέθηκαν τώρα με τη γελοία, αλλά και βλακώδη «πολιτική παρέμβαση» Αλαφούζου…

Η μεγάλη, όμως, ΑΠΑΤΗ
των κατεστημένων προπαγανδιστικών μηχανισμών και των αρουραίων της δημοσιογραφίας συνίσταται σε τούτο: Στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να εμφανίσουν το Ποδόσφαιρο (το σύγχρονο όπιο) ΕΞΩ και ΥΠΕΡΑΝΩ της Πολιτικής, σαν κάτι το «αυτόνομο» και «ανεξάρτητο».

Καταρχάς το Ποδόσφαιρο, ως δομή, θεσμική λειτουργία και θέαμα, είναι το ίδιο μια ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του συστήματος με συγκεκριμένους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ στόχους: Το αφιόνι του φανατισμού, τη συσκότιση της κριτικής σκέψης, τους τεχνητούς (αταξικούς) διχασμούς, την ψυχωτική βαρβαρότητα, τη χειραγώγηση των λαϊκών στρωμάτων και πολλά άλλα.

Η ίδια η «διαπλοκή» Κράτους, παρακράτους, ποδοσφαιρικών κυκλωμάτων, σωματείων, παραγόντων κ.λπ είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ λειτουργία…

Με την ευρεία έννοια ΤΙΠΟΤΑ δεν υπάρχει ΕΞΩ και Υπεράνω της Πολιτικής.

Το Ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα με την εμπορευματοποίησή του, δηλαδή με το πέρασμά του στα χέρια των ισχυρών του χρήματος και των «νονών» του χρήματος, είναι ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟ στην Πολιτική, διαπλέκεται με το οικοδόμημα της καπιταλιστικής εξουσίας.

Μέχρι χθες η διαπλοκή αυτή, οι σχέσεις, δηλαδή, ποδοσφαίρου και πολιτικής, ήταν ΕΜΜΕΣΕΣ, ακριβώς όπως είναι κάθε «νορμάλ» σχέση Κεφαλαίου και Πολιτικής.

Το κεφάλαιο κυβερνάει δια πολιτικών αντιπροσώπων, έμμεσα και όχι άμεσα…

Οι άμεσες, επεμβάσεις του κεφαλαίου, αποτελούν παρακμιακά συμπτώματα της δυσλειτουργίας του ελληνικού καπιταλισμού, λόγω της ιστορικής του καθυστέρησης και όχι τον κανόνα.

Σήμερα, λόγω του καθεστώτος της νέας αποικιοκρατίας μας, τείνουν να γίνουν κανόνας οι ΑΜΕΣΕΣ πολιτικές επεμβάσεις του κεφαλαίου, ιδιαίτερα των μαφιόζων του χρήματος (αυτό όμως είναι αντικείμενο ξεχωριστής ανάλυσης).

Το δρόμο των ΑΜΕΣΩΝ πολιτικών παρεμβάσεων, στο Ποδόσφαιρο, τον άνοιξε ο Μαρινάκης με την ευθεία εισβολή του στην πολιτική αρένα (αυτό που η όραση πολλών δημοσιογράφων δεν είδε).


Από τότε επισημαίναμε ότι το «πείραμα» Μαρινάκη θα γενικευτεί, αν πετύχει. Γράφαμε:

«Κάθε «μαφιόζος» του χρήματος και «νονός» του ποδοσφαίρου θα «επενδύει» πάνω στο ποδοσφαιρικό αφιόνι του οπαδού και θα το μετατρέπει σε πολιτική υστερία, σε πολιτικό αφιόνι: ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Δηλαδή πλήρης ισοπέδωση των ιδεολογικών οριοθετήσεων και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (το νεοταξικό αίτημα περί ΤΕΛΟΥΣ των ιδεολογιών και της ιστορίας).

Ολόκληρο το κείμενο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/04/blog-post_4012.html

Σήμερα γενικεύεται η άμεση πολιτική παρέμβαση των ποδοσφαιρικών μαφιών: Οι ομάδες αρχίζουν να μετατρέπονται σε όργανα πολιτικής προπαγάνδας, σε «τοπικές» των κυβερνητικών κομμάτων.

Ο αγώνας της «παράγκας» τώρα δικαιώνεται!!!

Μαρινάκης-Αλαφούζος ανοίγουν, νέα, ΚΟΙΝΗ πολιτική παράγκα από τη μια, και από την άλλη ο Ιβάν Σαββίδης ανοίγει τη δική του συριζαίκη «παράγκα»…

Από την ΕΜΜΕΣΗ διαπλοκή Ποδοσφαίρου και Πολιτικής (αυτή που ΠΑΝΤΑ υπήρχε) φτάνουμε στην ΑΜΕΣΗ ταύτιση του Ποδοσφαίρου με την Πολιτική…

Και η τραγωδία, μόλις έχει αρχίσει: Βρίσκεται στα πρώτα επεισόδια…


ΥΓ.
Φυσικά όλη αυτή η άμεση πολιτικοποίηση της μαφιόζικης ποδοσφαιρικής λειτουργία δεν εδραιώνει μόνο τις δυνάμεις του 4ου Ράιχ (με «αριστερές» και δεξιές λεοντές), αλλά, αντικειμενικά στηρίζει και το ΣΥΡΙΖΑ: Τον εμφανίζει σαν «εξυγιαντή» και πολέμιο της «Διαπλοκής» και σαν το ισχυρό «ανάχωμα» απέναντι στη Δεξιά.

Τα «αριστερά» ανδρείκελα του 4ου Ράιχ
τα οποία διαπλέκονται με τους διεθνείς (αλλά και εγχώριους) μαφιόζους του χρήματος, οι επαρμένες και μοχθηρές δυνάμεις της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΣΥΡΙΖΑ) εμφανίζονται σαν εχθροί της δεξιάς και της «διαπλοκής»…

Τελικά μήπως ο Αλαφούζος και ο Μαρινάκης παρέχουν σωσίβιο στο ΣΥΡΙΖΑ;

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες