Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
«Προσφυγική» τραγωδία: Η χαριστική βολή για την Ελλάδα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠαλαίμαχοςΈνταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 01, 2016 12:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: «Προσφυγική» τραγωδία: Η χαριστική βολή για την Ελλάδα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Προσφυγική» τραγωδία: Η χαριστική βολή για την ΕλλάδαΈχουν ενταθεί τα ναυάγια και οι πνιγμοί «προσφύγων» στο Αιγαίο, καθώς και η συνακόλουθη υστερία εμπορίας της ΦΡΙΚΗΣ…

Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται…

Πριν από τρεις μήνες, στο άρθρο μας, «“Πρόσφυγες”: Η δολιότητα των “ανθρωπιστικών” δακρύων…», γράφαμε μεταξύ άλλων:


«Τα μεγαλύτερα εγκλήματα συγκαλύπτονται με το εμπόριο της φρίκης τους και το εμπόριο του «ανθρωπισμού» (ψευτοανθρωπισμός).
Είναι τέτοια η «ανθρωπιστική» καταιγίδα για την τραγωδία των «προσφύγων» (των οργανωμένων μεταναστευτικών εισβολών προς την Ευρώπη) που λειτουργεί τρομοκρατικά: Ουδείς τολμά να μιλήσει για το στρατηγικό, ιμπεριαλιστικό ΕΓΚΛΗΜΑ, που επικαλύπτεται από την τραγωδία των «προσφύγων», που επικαλύπτεται από την «ανθρωπιστική» εμπορία της ΦΡΙΚΗΣ τους…»
«… Πρέπει, δηλαδή, να αποκαλύπτουμε και την ΟΡΓΑΝΩΣΗ και «σκοπιμότητα» των πνιγμών, την οργάνωση και «σκοπιμότητα» της μετατροπής του Αιγαίου σε «νεκροταφείο ψυχών».
Τα ίδια αυτά διεθνή κέντρα ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ και προωθούν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την τραγωδία των πνιγμών, το «νεκροταφείο ψυχών», ακριβώς για να συσκοτίσουν, επικαλύψουν και αποκρύψουν το στρατηγικό ιμπεριαλιστικό τους στόχο: Την ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ εισβολή «προσφυγικών» στρατιών προς την ΕΕ, η οποία θα αξιοποιηθεί για την ισοπέδωση της εργατικής ευρωπαϊκής τάξης και για τα κέρδη των αφεντικών (μια στρατηγική επιδίωξη πιεστική λόγω της κρίσης).
Οι ιμπεριαλιστές δολοφονούν, αφανίζουν τους λαούς, πνίγουν αυτούς που μεταφέρουν οι ίδιοι, σπέρνουν τη ΦΡΙΚΗ, ΚΑΙ κατόπιν εμπορεύονται αυτήν την ΦΡΙΚΗ «ανθρωπιστικά» για να συγκαλύψουν τη δική τους ΚΤΗΝΩΔΙΑ, αλλά και τους βαθύτερους στόχους τους. Στη προκειμένη περίπτωση τη μεταφορά νέων δούλων προς την ΕΕ για την κατάλυση και ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των λαϊκών κατακτήσεων…».


Ολόκληρο το κείμενο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9974

Διαβάστε και το: «“Προσφυγικό”: Μέχρι πότε θα κλείνουμε τα μάτια;».
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10025
Εξαιρετικά αποκαλυπτικό είναι και το κείμενο του Νίκου Κλειτσίκα:
«Μια επιχείρηση εμπορίου ανθρώπινης σάρκας... με κέρδη δισεκατομμυρίων!».
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2016/01/blog-post_110.html


Όργιο δισεκατομμυρίων, λοιπόν και όργιο εμπορικών και καταναλωτικών δακρύων και ΟΥΔΕΙΣ τολμά να το αποκαλύψει, ούτε καν να ψελλίσει…

Κανένας δεν αναρωτιέται το πώς γίνεται με τέτοια σύγχρονα μέσα παρακολούθησης και ελέγχου των ΠΑΝΤΩΝ, να μη συλλαμβάνεται ούτε ένας δουλέμπορος: Ούτε από τις ελληνικές αρχές, ούτε από τις τούρκικες!!!

Μόνο οι παντελώς ηλίθιοι δεν μπορούν να αντιληφτούν ότι όλη αυτή η φιλολογία περί δουλεμπορίας είναι ένας μύθος.

Η «δουλεμπορία» και οι δουλέμποροι είναι έργο και γρανάζια (πράκτορες) του μηχανισμού που σχεδιάζει και οργανώνει την «προσφυγική» ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Τις μετακινήσεις των «προσφύγων», τα ναυάγια και το πνίξιμο των θυμάτων τους.

Στο μηχανισμό αυτόν των πλανητικών κέντρων εξουσίας (οικονομικών και πολιτικών) εντάσσονται και οι άπειρες ΜΚΟ, οι ποικιλία των επαγγελματιών «αντιρατσιστών», καθώς και μάζα των «χρήσιμων ηλιθίων» που σέρνουν…

Διαβάστε και το άρθρο:
11 δις δολ. από τον Σόρος για τις ΜΚΟ που μεταφέρουν και υποδέχονται μουσουλμάνους μετανάστες στην Ελλάδα
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=10046


ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ φυσικά στη ΦΡΙΚΗ αυτή των σχεδιασμένων ναυαγίων στο Αιγαίο, των προμελετημένων και ανατριχιαστικών εγκλημάτων των πνιγμών, αλλά και των υστερικών «ανθρωπιστικών» δακρύων, οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας, τα κόμματα και τα ΜΜΕ: Τα ιδεολογικά φερέφωνα των κτηνάνθρωπων της πλανητικής εξουσίας, του 4ου Ράιχ…

Στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια, προωθούσαν τις λαθρομεταναστευτικές εισβολές και τον αλλοδαπό εποικισμό. Εδώ αναπτύχτηκαν, ιδιαίτερα και με υπερβάλλοντα ζήλο (με το αζημίωτο), και τα ανάλογα πολυπολιτισμικά ιδεολογήματα των μαφιόζων του χρήματος: «αντιρατσισμός», ο «ανθρωπισμός» κ.λπ (τα έχουμε αναλύσει κατά κόρον).

Εδώ στη χώρα μας, με το «εργαλείο» της αλλοδαπής εισβολής και του εποικισμού, αλλά τα τρομοκρατικά ιδεολογήματα του χρηματιστηριακού κεφαλαίου (με μπροστάρηδες τους «αριστερούς»), ΔΙΕΛΥΣΑΝ τα ΠΑΝΤΑ: Κατακτήσεις και δικαιώματα της εργατικής τάξης, τους ιμάντες τις λαϊκής κίνησης, κάθε συλλογικό (πολιτικό και οργανωτικό) έμβρυο της εργατικής τάξης, «έμβρυο» ταξικής συνείδησης…

Η σημερινή, σχεδιασμένη και οργανωμένη «προσφυγική ΤΡΑΓΩΔΙΑ, εκτός των άλλων που αναφέρουμε στα παραπάνω άρθρα, αποσκοπεί και στο ΤΕΛΙΚΟ κτύπημα της χώρας μας: Στη χαριστική βολή!!!

Επιδιώκεται να γίνει η Ελλάδα ΟΧΙ μόνο στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστατών («νεκροταφείο ψυχών»), αλλά μια χώρα ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ: Ένα αθροιστικό σύνολο από εποικιστικές ζώνες τεραστίων διαστάσεων (γκέτο)…


Το ολοκληρωτικό και τελεσίδικο τελείωμα της Ελλάδας επιδιώκουν…

Αυτήν τη διαδικασία της τελειωτικής εκτέλεσής μας «στρώνουν» με τη σχεδιασμένη ΦΡΙΚΗ των ναυαγίων και των πνιγμών, με την ΥΣΤΕΡΙΑ και ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ της «ανθρωπιστικής» ΕΜΠΟΡΙΑΣ…

Στην πρωτοπορία η «αριστερή» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ…

Ιδεολογικά και πολιτικά υποστυλώματα: το πλήθος των «αριστεριστών» του επαγγελματικού «αντιρατσισμού», των «αντιρατσιστών» του Σόρος, αλλά και των «χρήσιμων ηλιθίων» που παπαγαλίζουν τη φιλοσοφία και τα «τσιτάτα» του ψευτοανθρωπισμού και των «ατομικών δικαιωμάτων»…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κάτοικος Αγ.Παντελεήμονα
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 02, 2016 1:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Να συμπληρώσω:

Πάνω από 4.000 επαγγελματίες «αντιρατσιστές» ντόποιοι και ξένοι των ΜΚΟ, που χορηγούνται από τα 11 δις που διαθέτει ο Σόρος για το μεταναστευτικό, έχουν εγκατασταθεί στην Μυτιλήνη για να υποδέχονται τους «λαθρο»μετανάστες και να λειτουργούν σαν τραμπούκοι της νέας τάξης ενάντια στις αυθόρμητες αντιδράσεις των νόποιων πολιτών, και σε μερικές περιπτώσεις διαμαρτυρίας, να τους έχουν προπηλακίσει αφού προηγουμένως τους έχουν κολλήσει την ρετσινιά πως είναι χρυσαυγίτες!!!

Με τους πνιγμούς τους «λαθρο»μεταναστών και «προσφύγων» ο σκοπός τους είναι να να δημιουργήσουν το κατάλληλο ψυχολογικό ανθρωπιστικό συγκινησιακό υπόβαθρο στον ελληνικό λαό ώστε να δεχτεί «αδιαμαρτύρητα» και χωρίς αντιστάσεις την αθρόα έλευση των λαθρομεταναστών και σε μεγάλο βαθμό προσωρινά το έχουν καταφέρει.

Συνεπώς οι πνιγμοί στο Αιγαίο είναι ένα καλόοργανωμένο σχέδιο των ΗΠΑ-ΕΕ, με την συμμετοχή της Ελλάδας και Τουρκίας.

Αν οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν ήταν στο κόλπο κανένας από τους τούρκους δουλέμπορους , στην ουσία πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών , δεν θα μπορούσαν να εισέλθουν στα ελληνικά ύδατα χωρίς να εντοπιστούν και να συλληφθούν από το ελληνικό πολεμικό ναυτικό και να δικαστούν για τα εγκλήματα τους.

Κατά συνέπεια είναι εντελώς ανυπόληπτες και αστείες οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του υφυπουργού για το μεταναστευτικό του Μουζάλα -πρώην γγ, γραμματέα της ΜΚΟ των γιατρών χωρίς σύνορα και μέλους της για 27 χρόνια- όταν ανέφερε στους δημοσιογράφους πως είναι αδύνατον να φυλαχθούν τα θαλάμια ύδατα του Αιγαίου όταν και οι πιο άσχετοι γνωρίζουν πως με την σημερινή τεχνολογία των εξελιγμένων δορυφορικών ραντάρ εντοπίζονται μέχρι και τα «κουνούπια».

Τα φερέφωνα του 4ου Ράιχ των ΗΠΑ-ΕΕ των ελληνικών κομμάτων, των διεφθαρμένων ΜΜΕ, και των εργατοπατέρων όλων των χρωμάτων μας λένε αυτά τα αισχρά ψέματα για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους για το διαρκές έγκλημα που συντελείτε κατά του ελληνικού λαού και της χώρα με την δικής τους εθνοπροδοτική συμμετοχή.

Όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και την εθνοπροδοσία τους θα την πληρώσουν πολύ ακριβά. Και αυτή η στιγμή δεν είναι και πολύ μακριά!!!
Επιστροφή στην κορυφή
και πούσε ακόμα...
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 06, 2016 5:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάτοικοι της Λέσβου- Έχουμε πόλεμο εδώ
Τα άκουσε ο Μουζάλας-Όλα είναι ψεύτικα-Να φύγουν από εδώ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=epNWPJQQXMU
Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 06, 2016 5:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
O «λαθρο»εποικισμός ξεσηκώνει τον ελληνικό λαό
Σίνδος: Εισβολή κατοίκων στο δημοτικό συμβούλιο για το κέντρο μετεγκατάστασης

Ηλικιωμένος αγρότης την έπεσε σε επαγγελματία «αντιρατσιστή» λέγοντας πως πληρώνετε με 2.000 χιλ ευρώ για είναι υπέρ του κέντρου μετεγκατάστασης.

http://www.zougla.gr/greece/article/sindos-isvoli-katikon-sto-dimotiko-simvoulio-gia-to-kentro-metegatastasis
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες