Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Κατατέθηκε το «Σύμφωνο Συμβίωσης» για τους ομοφυλόφιλους...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3100

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 10, 2015 6:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Κατατέθηκε το «Σύμφωνο Συμβίωσης» για τους ομοφυλόφιλους... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κατατέθηκε το «Σύμφωνο Συμβίωσης» για τους ομοφυλόφιλους…
Η «αριστερή» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, ήρθε να δώσει τις χαριστικές βολές στην ελληνική κοινωνία και το λαό της: Να εκτελέσει αυτά τα «συμβόλαια θανάτου» της Νέας Τάξης τα οποία δεν θα μπορούσε να εκτελέσει ούτε η μοχθηρία της Δεξιάς…

Το μακάβριο αυτής της πράξης (των χαριστικών βολών) είναι τούτο: Εμφανίζονται οι δολοφονικές εκτελέσεις με …προοδευτικό μαντύα.


Εκτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ τα «συμβόλαια θανάτου» του 4ου Ράιχ και αυτόν τον αποτροπιασμό τον εμφανίζει σαν «αναγκαιότητα» και «πρόοδο»…

`Επιβάλλει και νομιμοποιεί αυτή η «αριστερή» κυβέρνηση ό,τι το πιο παρακμιακό και διεστραμμένο της «ελεύθερης αγοράς» και της χρηματιστηριακής κακουργίας, στο όνομα της προοδευτικότητας: Ντύνει όλα τα νοσήματα της καπιταλιστικής σήψης και παρακμής με το μανδύα της …προοδευτικότητας…

Έτσι τώρα σπεύδει η «προοδευτική» κυβέρνησης της …υστερικής ΠΑΡΑΚΜΗΣ να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια. Ανάγει, δηλαδή την ομοφυλοφιλία, μια κοινωνική και ψυχολογική διαστροφή, σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ…

Έχουμε αναλύσει, σε πολλά κείμενά μας, ότι ο στρατηγικός στόχος του πλανητικού, χρηματιστηριακού κεφαλαίου είναι η διάλυση των κοινωνιών και η μετατροπή τους σε πολυπολιτισμικό «χυλό», σε ασύνδετα και ανταγωνιστικά «τεμάχια».

Διαλύεις τη συνοχή μιας κοινωνίας όταν τη μετατρέπεις σε πολιτική και ηθική ζούγκλα, όταν υψώνεις τη σήψη και τις κοινωνικές διαστροφές, τα «κόπρανα» αυτής της σήψης, σε «ατομικό δικαίωμα», σε «πολιτικό αίτημα».

Αυτό το «συμβόλαιο θανάτου» εκτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το νομοσχέδιο για τους γάμους και τις υιοθεσίες των ομοφυλοφίλων: Καθιστά «πολιτικό δικαίωμα» μια κοινωνική και ψυχολογική διαστροφή, η οποία αποτελεί ένα από τα στρατηγικά όπλα της Νέας Τάξης για την κατάργηση των φύλων, την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των κοινωνιών και τη μετατροπή τους σε αγελαίες «αγορές» ανθρώπων, πλήρως χειραγωγήσιμους…

Το Μάιο του 2014 γράφαμε, μεταξύ άλλων στο άρθρο μας: «Επιχειρούν να καταργήσουν και τα «όρια» των φύλων…»:

«ΟΛΑ στο μίξερ της Νέας Τάξης…
Η ιδεολογία της Νέας Εποχής (το έχουμε αναλύσει κουραστικά) είναι η ισοπέδωση των ΠΑΝΤΩΝ, μέσω των παρά φύση επιμειξιών και των ποικίλων διαστροφικών νοσημάτων που η ίδια η κακουργία της πλανητικής αγοράς και των μηχανισμών της παράγει και αναπαράγει.
Αυτή η ιδεολογία της μολυσματικής και διαστροφικής ισοπέδωσης (ή η ιδεολογία του «πολτού») παράγεται και αναπαράγεται σε όλα τα επίπεδα: Πολιτικό, κοινωνικό, πνευματικό, ψυχολογικό, σεξουαλικό κ.λπ…
Από την κατάργηση των τάξεων (πάλη των τάξεων) φτάσαμε στο ΤΕΛΟΣ των Εθνών, της Ιστορίας, των Ιδεών (ιδεολογιών) κ.λπ…
Στόχος της Νέας Τάξης είναι η κατάργηση κάθε ταυτότητας: Κοινωνικής, πολιτικής, πολιτισμικής, ιστορικής, εθνικής, σεξουαλικής κ.λπ…
ΤΩΡΑ οι σαλπιγκτές του πλανητικού φασισμού σαλπίζουν και το ΤΕΛΟΣ των δύο ξεχωριστών φύλων…».


Το άρθρο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8943


Πριν από λίγες ημέρες ο μαρξιστής Δημήτρης Πατέλης (καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης), σε ομιλία του τεκμηρίωσε, επιστημονικά, τις παραπάνω απόψεις.

Ακούστε την ολιγόλεπτη ομιλία του εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=Jh_iGIxc9oc


Περιττό να πούμε ότι χίμηξαν να τον κατασπαράξουν οι «υπέρ επαναστάτες» των «δικαιωμάτων»…

Μια γεύση θα την πάρετε εδώ:
http://antarsya.gr/node/3621

Για αυτούς τους «υπέρ-επαναστάτες» που μιλούν και στο όνομα του Μαρξισμού θα αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω άρθρο μας:
Η καπιταλιστική μυθολογία της παρακμής
αναπαράγεται από κάποιους θλιβερούς
«αριστερούς», σαν «ανθρώπινο δικαίωμα»!!!

Μαζί με άλλα σχετικά βρίσκεται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2410


Η καπιταλιστική μυθολογία της παρακμής
αναπαράγεται από κάποιους θλιβερούς
«αριστερούς», σαν «ανθρώπινο δικαίωμα»!!
!


Η ιδεολογική καθίζηση της εποχής μας, η πτώση και ρουτινοποίηση της σκέψης, η απουσία αγωνιστικού ήθους και η νοσηρή παθητικότητα μοιραία αναπαλαίωσαν όλα τα αστικά ηθικά αξιώματα της σκλαβιάς και υποταγής και εδραίωσαν την ιμπεριαλιστική, νεοταξική μυθολογία των «ανθρώπινων δικαιωμάτων» και της «ατομικής ελευθερίας»: Μυθολογία που τοποθετεί την πραγματικότητα με το κεφάλι προς τα κάτω.

Το θλιβερό της ιστορίας είναι ότι οι «προφήτες» αυτής της παρακμιακής μυθολογίας είναι τα «ναυάγια» και τα «ρετάλια» της αριστεράς: Από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις «ακροαριστερές» σέχτες που ορκίζονται στο όνομα του Μαρξισμού. «Μαρξιστές» που καρατομούν και δολοφονούν καθημερινά τον Μαρξ.

Το αλφάβητο του μαρξισμού

Αν είχαν, όλοι αυτοί, στοιχειώδη επαφή με την μαρξιστική θεωρία θα γνώριζαν τα εξής απλά:
α). Ο σύγχρονος άνθρωπος και η συνείδησή του αιωρούνται μεταξύ ευρύτατων φιλοσοφικών, πολιτικών και νομικών μύθων: καπιταλιστικοί μύθοι που αποκρύπτονται επιμελώς πίσω από ηθικές αφαιρέσεις και αξιώματα ή από κείνο το νόθο πλάσμα, που λέγεται «κοινή λογική».
β). Ο άνθρωπος στον καπιταλισμό τοποθετείται στην κορυφή, θεωρείται κυρίαρχος, αλλά στην πραγματικότητα αυτός ο άνθρωπος δεν είναι παρά ένα άτομο απωλεσμένο, αλλοτριωμένο και παραδομένο στην κυριαρχία απάνθρωπων, κτηνωδών όρων και συνθηκών.
γ). Τα περιβόητα δικαιώματα του ανθρώπου για ελευθερία «δεν βασίζονται στον δεσμό ανθρώπου με άνθρωπο, αλλά στον διαχωρισμό ανθρώπου από άνθρωπο». Είναι τα δικαιώματα του εγωιστικού συμφέροντος που οδηγούν στο να μη βρίσκει ο καθένας στον άλλον την πραγματοποίηση, αλλά τον περιορισμό της ελευθερίας του.
δ). Η χρηστικότητα των αστικών μύθων αποσκοπεί: στην ιδεολογική θεοποίηση του αστικού ατομισμού, στην εξάλειψη των κοινωνικών (ταξικών) οριοθετήσεων και στον πολιτικό αποχρωματισμό της συνείδησης: Στην ισοπέδωση κάθε συλλογικής, κοινωνικής συνείδησης και στη Ζούγκλα του «όλοι εναντίον όλων»!
Αυτά αποτελούν το φιλοσοφικό-ηθικό αλφάβητο της μαρξιστικής θεωρίας.

Η μυθολογία των «δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων»


Σαν υστερικές ύαινες οι μαρξίζοντες και ροζ αριστερούληδες φωνασκούν για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων». Φωνασκούν για «το δικαίωμα του ανθρώπου να καθορίζει ο ίδιος τη σεξουαλική του ζωή».
Οι άμοιροι αυτοί μαρξίζοντες δεν έχουν κατανοήσει ούτε το κοινωνικό αλφάβητο του μαρξισμού. Γιατί ποτέ το άτομο δεν καθορίζει το ίδιο τη ζωή του σε επίπεδο ατομικό!!! Η συμπεριφορά και οι «επιλογές» του ατόμου καθορίζονται από τους φυσικούς και κοινωνικούς νόμους: τους ιστορικούς όρους και τις κοινωνικές συνθήκες μέσα στις οποίες ζει και λειτουργεί.
Οι άνθρωποι-έλεγε ο Μαρξ- κάνουν την ιστορία τους, αλλά την κάνουν σε συνθήκες που καθορίζουν τη δράση τους, σε συνθήκες που δεν έχουν επιλέξει οι ίδιοι, αλλά τους έχουν κληροδοτηθεί από τις προηγούμενες γενεές. Επομένως οι επιλογές και οι ενέργειές τους δεσμεύονται από τις προϋπάρχουσες συνθήκες, φυσικές και κοινωνικές.
Σεξουαλικά οι άνθρωποι δεσμεύονται από το ίδιο τους το φύλο το οποίο επίσης δεν επιλέγουν και από τους κοινωνικούς νόμους που και αυτούς δεν επιλέγουν.
Το «ατομικό δικαίωμα», λοιπόν της «ελεύθερης επιλογής», είναι από μόνο του μια αντί-επιστημονική μπαρούφα που αναιρεί την ιστορική διαλεκτική, συνακόλουθα την ίδια λογική της μαρξιστικής θεωρίας.
Αποτελεί, ακόμη και ένα σόφισμα σύνθετης απάτης.

Α. Η απάτη του «ατομικού δικαιώματος».

Οι αφαιρέσεις συγχωρούν τις αμαρτίες. Η έκκληση στο «ατομικό δικαίωμα» των ομοφυλοφίλων ταχυδακτυλουργικά μετατοπίζει το «κοινωνικό» σε «ατομικό», ταυτίζοντας ιστορικές-κοινωνικές φόρμες με το «ατομικό δικαίωμα». Εξισώνει, πιο απλά, τις φυσικές και κοινωνικές σχέσεις με τις «ατομικές», το «δικαίωμα» των ετερόφυλων με το «δικαίωμα» των ομοφυλόφιλων.
Σοφιστεία καραμπινάτη. Κανένα «ατομικό δικαίωμα» ετερόφυλων δεν υπάρχει για να αντιπαρατίθεται με το «δικαίωμα των ομοφυλόφιλων». Η ετεροφυλία δεν κατοχυρώθηκε πολιτικά και νομικά. Ήταν η φύση που την καθόρισε και όχι το οποιοδήποτε πολιτικό και νομικό καθεστώς.
Ούτε η οικογένεια αποτελεί «ατομικό δικαίωμα». Ήταν ιστορικό κοινωνικό αίτημα που στηρίχτηκε στο φυσικό νόμο της αναπαραγωγής και διαιώνισης της ζωής και κατοχύρωσε κοινωνικά (ταξικά) τα συμφέροντα της αναπαραγωγής και διαιώνισης της φυσικής και κοινωνικής ζωής.
Ούτε το κράτος είναι «ατομικό δικαίωμα». Αποτέλεσε την πολιτική δομή κατοχύρωσης των κοινωνικών συμφερόντων της οικογένειας, του κοινωνικού αυτού κυττάρου της «φυσικής» αναπαραγωγής της ζωής.
Είναι ταχυδακτυλουργία, συνεπώς, να μιλάμε για τα «ατομικά δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων, «δικαιώματα» που τα προωθεί η καπιταλιστική βαρβαρότητα για να τινάξει στον αέρα και τους φυσικούς και κοινωνικούς νόμους, για να ισοπεδώσει ολοκληρωτικά την κοινωνία των ανθρώπων και να μεταλλάξει τη «φύση» σε «παραφύση»!!!

Β. Η παρακμή δεν μπορεί να αποτελέσει κατοχυρωμένο πολιτικό δικαίωμα.

Η άλλη σοφιστική απάτη είναι ότι η προώθηση τέτοιων «ατομικών δικαιωμάτων» νομιμοποιεί και εδραιώνει πολιτικά, συνακόλουθα και νομικά τη σήψη και τις «διαστροφές» ενός συστήματος το οποίο, αυτό και μόνο παράγει και αναπαράγει αυτές τις «διαστροφές».
Οι ομοφυλόφιλοι, όπως και κάθε άνθρωπος (ακόμα και ο χειρότερος εγκληματίας» έχει τα ίδια ατομικά δικαιώματα με τους άλλους. Κανένας νόμος δεν απαγορεύει τις ομοφυλοφιλικές ή άλλου είδους «αλλόκοτες» σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση στο πώς θα χρησιμοποιήσει ο καθένας το σώμα του και την «ψυχή» του.
Ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετικό την «ατομική συμπεριφορά» να την ανάγουμε σε πολιτικό και νομικό αίτημα διεκδίκησης, να την ανυψώνουμε υπεράνω της «φύσης» και του κοινωνικού συλλογικού «εγώ»: υπεράνω των νόμων της κοινωνίας και των συλλογικών κοινωνικών σχέσεων.
Όλοι γνωρίζουμε ότι εκτός από την ομοφυλοφιλία υπάρχει ακόμα πλήθος σεξουαλικών «επιλογών». Παραλλαγές υποκατάστατων της φυσιολογικής μεταξύ των φύλων σχέσης, ψυχολογικά νοσήματα των κοινωνικών διαστροφών της καπιταλιστικής ζούγκλας: Η κτηνοβασία είναι κι αυτή φαινόμενο της σεξουαλικής ζωής, η κοπρολαγνεία, η νεκροφιλία, ο σαδομαζοχισμός και πολλά άλλα.
Στη σοφιστική βάση των «ατομικών δικαιωμάτων» των ομοφυλόφιλων, γιατί να μην κατοχυρωθούν και αυτά τα δικαιώματα;
Σήμερα έχουμε τους ομοφυλόφιλους. Αύριο θα αρχίσουν τις «παρελάσεις» (αυτές τις χειροκροτεί η «αριστερά») των άλλων: Όλων των «κοπράνων» της καπιταλιστικής σήψης.
Φτάσαμε στο σημείο το παγκόσμιο κράτος και όλα τα ΜΜΕ, μαζί με τους θλιβερούς «αριστερούς», να προσπαθούν ανοικτά να νομιμοποιήσουν στην «κοινή γνώμη» την ομοφυλοφιλία και κάθε άλλη «αλλόκοτη» συμπεριφορά. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι η σύγχρονη κοινωνία έχει φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι της παρακμής, όπως είχε συμβεί με την πλήρη έκκληση των ηθών, λίγο πριν την κατάρρευση, της Αρχαίας Ρώμης και αργότερα των φεουδαρχικών καθεστώτων…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 11, 2015 10:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ιδεολογία των γκέι και το «σκιάχτρο» (Αμβρόσιος)…Βρισκόμαστε υπό το κράτος της τρομοκρατίας της «κουλτούρας των γκέι». Μια ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία που επιχειρεί να επιβάλει το «αφύσικο» ως «φυσικό», το «ανώμαλο» ως «ομαλό», το «πολιτικό δικαίωμα» των διαστροφών ως «πρόοδο»…

Το «οπλοστάσιο» και αυτής της τρομοκρατίας παράγεται, όπως κάθε τρομοκρατικό «όπλο», στις πολεμικές βιομηχανίες της Νέας Τάξης: Στους πλανητικούς μηχανισμούς της χρηματιστηριακής κακουργίας, του σύγχρονου φασισμού (4ο Ράιχ).

Τα «πεδία μαχών»: Τα κανάλια των «νταβάδων», οι σύγχρονες αυτές ιδεολογικές εστίες της πλύσης του εγκεφάλου, του τρόμο-θεάματος και του κανιβαλισμού κάθε άποψης που αμφισβητεί την ιδεολογία και την «κουλτούρα» των γκέι: τα ιδεολογήματα και την «κουλτούρα» των μαφιόζων του χρήματος…

Οι «επίλεκτες ομάδες», οι «ομάδες κρούσης»: Οι οργανικοί διανοούμενοι και καλλιτέχνες της Παγκοσμιοποίησης (σήμερα το σύνολο σχεδόν των διανοουμένων και των καλλιτεχνών είναι οικότροφοι του καθεστώτος και των «νταβάδων»), οι «επαγγελματίες» του είδους («αριστερών» αποχρώσεων), πληθώρα ΜΚΟ, καθώς και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»: «αριστεροί» κάθε φυράματος και «αριστεριστές»…

ΟΛΟΙ αυτοί, αν ξεμυτίσει κάποιος και αντιταχθεί στην «κουλτούρα» των γκέι και την ιδεολογική της τρομοκρατία, χιμούν επάνω του με πρωτοφανή αγριότητα και τον κατακρεουργούν…

Όλοι αυτοί δεν συζητούν, δεν επιχειρηματολογούν, δεν νοιάζονται για την αλήθεια, δεν ερευνούν την αλήθεια, απλώς σκούζουν, βρίζουν, αφορίζουν, στιγματίζουν, τρομοκρατούν…

Η μέθοδός τους είναι δόλια, προβοκατόρικη, «απόσταγμα» της «κουλτούρας» των γκέι: Πιάνονται από κάποιες «ακρότητες» και «γραφικότητες» για να πετάξουν έξω από τη σκάφη, μαζί με τις σαπουνάδες και το παιδί…

Πιάνονται, π.χ. από το «γραφικό» και «παραληρηματικό» Αμβρόσιο των Καλαβρύτων, για να αφορίσουν και να στιγματίσουν κάθε άποψη που αμφισβητεί την «κουλτούρα» των γκέι και αποκαλύπτει τους παραγωγούς, τους σπόνσρες και τις σκοπιμότητες αυτής της «κουλτούρας».

Με τέτοιες ταχυδακτυλουργίες παρακάμπτουν όλα τα ΟΥΣΙΩΔΗ ζητήματα της ομοφυλόφιλης ιδεολογίας και της «κουλτούρας», παρακάμπτουν και εξαφανίζουν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ διάσταση του ζητήματος: Αυτή της νάρκωσης, ισοπέδωσης και διάλυσης των κοινωνιών που προωθείται μέσω της επιβολής της ομοφυλοφιλίας σε «πολιτικό δικαίωμα» (το αναλύουμε στο προηγούμενο άρθρο μας).

Ύπουλη και προβοκατόρικη μέθοδος, ανάλογη της «πουστιάς» κάθε εξουσίας: Ταχυδακτυλουργικά κατασκευάζουμε αντίπαλο έναν «γραφικό» ή «υστερικό» (τον Αμβρόσιο π.χ.) για να μην απαντήσουμε σε τίποτα και παράλληλα να αφορίσουμε, να στιγματίσουμε και να τρομοκρατήσουμε κάθε σοβαρή και πολιτική αντίληψη επί του θέματος.

Ας αφήσουν λοιπόν τον Αμβρόσιο (το «σκιάχτρο» τους) και ας απαντήσουν όλοι αυτοί οι φωνακλάδες της «κουλτούρας» και των «δικαιωμάτων» των γκέι, στις τεκμηριωμένες απόψεις και τους πολιτικούς προβληματισμούς που έχουν τεθεί από πολλούς και από το ΡΕΣΑΛΤΟ…

Όποιος θέλει διάλογο και δεν τον τρομάζει η ΑΛΗΘΕΙΑ «ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα». Φτάνουν πια οι υπεκφυγές και οι μονομαχίες σε μια σκάφη νερό με προβοκατόρικες ατάκες τύπου Αμβρόσιου…

Και κάτι τελευταίο. Να μας απαντήσουν όλοι αυτοί, οι ποικιλόχρωμοι κατασκευαστές των διαστροφικών «δικαιωμάτων», το πού οδηγεί η συνέπεια των απόψεών τους, η τελική τους κατάληξη;

Το έχουν σκεφτεί αλήθεια; Η τελική κατάληξη, δηλαδή η πολιτική επιβολή της γκέι «κουλτούρας» είναι ο ΘΑΝΑΤΟΣ της Φύσης και του Ανθρώπου. Η νέκρωση της ΖΩΗΣ, δηλαδή της αναπαραγωγής της ζωής…


Αυτό θέλουν οι ληστές και οι δήμιοι της υφηλίου: Νεκροταφεία ζωής, νεκροταφεία της Φύσης και των Ανθρώπων, για να κατασκευάσουν υποζύγια και ρομπότ, μέσα στους σωλήνες της τεχνολογίας: Αυτή είναι η ΛΟΓΙΚΗ των ομοφυλόφιλων ιδεολογημάτων, στην τελική της κατάληξη…

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 16, 2015 11:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»…Είναι να γελάς με κάποιους «αριστερούς» οι οποίοι, εναγωνίως και δολίως, επιχειρούν να «τεκμηριώσουν» το πολιτικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ομοφυλοφιλίας με τους κλασσικούς του μαρξισμού.

Μη βρίσκοντας φυσικά γραφτά των κλασσικών υπέρ της ομοφυλοφιλίας ανατρέχουν, σκοπίμως δηλαδή δολίως, σε τεχνάσματα και αυθαιρεσίες που ταυτίζουν το «πολιτικό δικαίωμα» της ομοφυλοφιλίας με την ποινικοποίησή της και τη δίωξη.


Βεβαίως δεν αρκούνται σε αυτή την αναγωγή της δίωξης των ομοφυλοφίλων σε πολιτικό δικαίωμα αναγνώρισης της ομοφυλοφιλίας, αλλά επιχειρούν να συνδέσουν τη μαρξιστική κριτική εναντίον της αστικής οικογένειας με την πολιτική αναγνώριση της ομοφυλοφιλίας: Τέτοια μικροαστική πονηράδα και κατεργαριά…

Δόλια κατεργαριά διότι οι κλασσικοί του μαρξισμού έχουν τελεσίδικα χαρακτηρίσει την ομοφυλοφιλία ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ και ΟΥΔΕΠΟΤΕ την αναγνώρισαν ως πολιτικό δικαίωμα…

ΟΥΔΕΠΟΤΕ τέθηκε από το σοσιαλιστικό κίνημα το αίτημα του εμπλουτισμού του σοσιαλιστικού προγράμματος με την πολιτική αναγνώριση της ομοφυλοφιλίας.

Η Οκτωβριανή Επανάσταση κατάργησε την ποινικοποποίηση και τη δίωξη των ομοφυλοφίλων, δεν κατοχύρωσε κανένα πολιτικό δικαίωμα και προγραμματική διεκδίκηση πολιτικής αναγνώρισης των ομοφυλοφίλων.

Οι κλασσικοί του μαρξισμού δε υιοθέτησαν ΠΟΤΕ την ανόητη και αντιεπιστημονική άποψη της σημερινής νεοταξικής «αριστεράς»: Ότι δηλαδή η ομοφυλοφιλία είναι πολιτικό δικαίωμα και διεκδίκηση!

Αντίθετα χαρακτήρισαν την ομοφυλοφιλία κοινωνική και ψυχολογική διαστροφή και ζήτημα ΕΝΤΕΛΩΣ «προσωπικό»…

Αυτή την άποψη διατυπώνει ο Ένγκελς στην περίφημη μελέτη του για την «καταγωγή της οικογένειας».

Θεωρεί μάλιστα ότι οι αρχαίοι Έλληνες τιμωρήθηκαν με τη «διαστροφή της ομοφυλοφιλίας» για την καταπίεση που επέβαλαν στη γυναίκα.

Ξέρουμε τι λένε για τον Ένγκελς κάποιες τραυματικές περιπτώσεις φιλελευθέρων μικροαστών: ότι είναι ένα «σεξιστικό γουρούνι»!

«Διαστροφή» επίσης χαρακτηρίζει την ομοφυλοφιλία ένα άλλο «σεξιστικό γουρούνι», ο Λένιν, σε μια δημοσιευμένη συνομιλία του με την Κλάρα Τσέτκιν, το 1920.

Διαβάστε ένα παλιό μας κείμενο: Ομοφυλοφιλία και ο «αριστερός» ερμαφροδιτισμός
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2410


Βεβαίως αυτές τις απόψεις τις παρασιωπούν οι κατεργάρηδες της «αριστεράς» των «δικαιωμάτων» των γκέι…

Επιχειρούν, όπως είπαμε και να εμφανίσουν, με ποικίλα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα, τους κλασσικούς, ΥΠΕΡ των πολιτικών δικαιωμάτων των γκέι.

Διαβάστε τις σύνθετες ταχυδακτυλουργίες τέτοιων κειμένων, εδώ:
http://www.pandiera.gr/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B7/

Θα τους στενοχωρήσουμε με ένα άκρως «ρατσιστικό»(!) κείμενο του Ένγκελς, βρίσκεται και αυτό, εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2410


Επιστολή του Friedrich Engels στον Karl Marx για την ομοφυλοφιλία…
Μάντσεστερ 22 Ιουνίου 1869

Αγαπητέ Μαυριτανέ (Dear Moor),

Δεν ξέρω αν ο καιρός σε εσάς είναι τόσο καλός όσο εδώ, αλλά η ημέρα έχει μικρύνει τόσο που πρέπει να ανάβουμε το γκάζι από τις 4 το απόγευμα.

Και είναι εκνευριστικό να διαβάζεις και να γράφεις όταν δεν ξέρεις αν είναι μέρα ή νύχτα.

Η Τάσι [Ελέανορ Ένγκελς]είναι πολύ ευδιάθετη.

Σήμερα το πρωί όλη η οικογένεια πήγε για ψώνια και αύριο το απόγευμα θέλουν να πάνε στο θέατρο.

Διάβασε το Χέρμαν και Δορωθέα[Γκαίτε]με κάποια δυσκολία εξ αιτίας της φλυαρίας αυτού του ειδυλιακού φιλισταίου.

Τώρα τις έδωσα την νεότερη Εντα που περιέχει μερικές κάλές ιστορίες.

Από την παλιότερη μπορεί να διαβάσει τα τραγούδια του Σίγκουρντ και της Γκαντρούν.

Επίσης παίζει πιάνο με ενεργητικότητα.

Μαζί ξαναδιαβάσαμε αυτόν τον Δανό τον Kjämpeviser.

Ωστε αυτή είναι η επιτυχία του Γουλιέλμου.

Η σερνικοθήλυκη και η εντελώς θηλυκή πλευρά των Λασσαλλιστών ενώθηκαν!

Πραγματικά πέτυχε κάτι σημαντικό.

Ο Σβάϊτσερ φυσικά θα επανεκλεγεί αν σκεφτεί κανείς την βιασύνη με την οποία έγινε η δουλειά -και για μια ακόμα φορά θα είναι ο εκλεκτός της γενικής προσπάθειας για απελευθέρωση.

Ο Γουλιέλμος κρατάει μια έντονη σιωπή γιαυτό το γεγονός.

Το Ουρανιοειδές βιβλίο [λογοπαίγνιο Uranus/Your anus] που μου έστειλες είναι ένα πολύ περίεργο κατασκεύασμα.

Περιέχει πολύ ανώμαλες αποκαλύψεις.

Οι παιδεραστές έχουν αρχίσει να μετριούνται μεταξύ τους και ανακάλυψαν ότι είναι δύναμη στο κράτος.

Το μόνο που τους λείπει είναι η οργάνωση αλλά σύμφωνα με αυτή τη πηγή υπάρχει ήδη κρυφά.

Και φυσικά μιας που έχουν ανθρώπους σε όλα τα παλιά και ακόμα και στα καινούργια κόμματα, από τον Ρόσινγκ ως τον Σβάϊτσερ,δεν μπορεί παρα να νικήσουν.

Το σύνθημα θα είναι τώρα Guerre aux cons,paix aus trous-de-cul [πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες].

Εσύ και εγώ είμαστε τυχεροί που, λόγω ηλικίας, δεν έχουμε φόβο να πληρώσουμε σε είδος τους νικητές.

Αλλά οι νέοι;

Παρεπιπτόντως μονάχα στην Γερμανία ένας τύπος σαν αυτόν θα μπορούσε να εμφανιστεί δημόσια, να κάνει αυτές τις αισχρότητες θεωρία και να πει περάστε.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχει βρει το θάρρος να δηλώσει δημόσια ότι είναι τοιούτος και για τα μάτια του κόσμου πρέπει να λειτουργεί από μπροστά αν όχι να μπαίνει από μπροστά όπως είπε κάποτε κατά λάθος.

Περιμένει μέχρι να ισχύσει ο νέος Ποινικός Κώδικας της Βόρειας Γερμανίας που αναγνωρίζει τα droits du cul [δικαιώματα της κωλοτρυπίδας] για να λειτουργήσει ανοιχτά.

Τότε τα πράγματα θα γίνουν δύσκολα για τους φουκαριάρηδες σαν εμάς, που πάμε από μπροστά και έχουμε μια παιδιάστικη μανία με τις γυναίκες.

Αν μπορεί να χρησιμεύσει για κάτι ο Σβάιτσερ θα ήταν να μάθει από τον συγκεκριμένο κύριο λεπτομέρειες για τους παιδεραστές σε υψηλές θέσεις.

Κάτι που δεν πρέπει να είναι δύσκολο μια που είναι δικός τους.

Στο τέλος της βδομάδας ο Σόρλεμμερ θα πάει στην Γερμανία μέσω Γκρίμσμπυ και Ρόττερνταμ.

Οι απεργίες στα εργοστάσια βαμβακιού σταμάτησαν σήμερα το πρωί όταν έφυγαν οι τύποι του Ολντχαμ.

Έτσι η υπερπαραγωγή δεν συναντάει πια εμπόδιο.

Τέλος.

Χαιρετισμούς

Δικός σου Φρίντριχ Ένγκελς


Θα κλείσουμε με ένα μικρό σχόλιό μας, γραμμένο και αυτό παλιά, εδώ κι αυτό:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2410


Συνοπτικά περί ομοφυλοφιλίας

Στην πρωτόγονη εποχή, όταν οι άνθρωποι ζούσαν φυσικά ομοφυλοφιλία δεν υπήρχε.
Το φύλο είναι η «φύση» του κάθε ατόμου, μια «φύση» που δεν την «επιλέγει» το άτομο. Οι σχέσεις των φύλων, όταν δεν επιδρούν παράγοντες που να τις αλλοιώνουν είναι απλές και καθαρές, είναι αυτό που καθορίζει η «φύση».
Με το πέρασμα από την πρωτόγονη εποχή στην εποχή των «κοινωνιών» δημιουργήθηκαν και οι «όροι» που άρχισαν να επιδρούν καταλυτικά και στις φυσικές σχέσεις των ανθρώπων. Μπήκαμε πλέον σε περιόδους κοινωνικών εξαρτήσεων, ανταγωνισμού των ανθρώπων, εξουσιαστικών σχέσεων. Αυτά προκάλεσαν και απόσπαση του ανθρώπου από τη «φύση» του, ποικίλες παρεκκλίσεις στην ερωτική και σεξουαλική ζωή.

Η ομοφυλοφιλία, όπως και άλλες σεξουαλικές «επιλογές» (είναι πάρα πολλές) αναπτύχθηκε ως συνέπεια αυτών των κοινωνικών εξουσιαστικών σχέσεων. Ένα βιβλίο που ερμηνεύει όλη αυτή την ιστορική πορεία είναι του Ένγκελς: «Η καταγωγή της οικογένειας, της ιδιοκτησίας και του κράτους».

Οι παρεκκλίσεις, συνεπώς από τη «φύση» αποτελούν κοινωνικό προϊόν και όχι ζήτημα «ελεύθερης επιλογής».
Τα φαινόμενα αυτά αναπτύχθηκαν ασφαλώς και στην αρχαιότητα, όπως και στη φεουδαρχία: κοινωνίες ταξικές και ανταγωνιστικές ήταν κι αυτές. Ο καπιταλισμός που ανήγαγε το άτομο σε θεότητα και προωθεί τη ζούγκλα, «όλοι εναντίον όλων», τα γιγάντωσε.

Και τα φαινόμενα αυτά της αλλοτρίωσής μας από τη φύση μας (σωματική και ψυχική), «άνθιζαν» επιδημικά σε εποχές παρακμής των εκάστοτε κοινωνιών: Αρχαιότητα, φεουδαρχία. Η παρακμή των καθεστώτων πολλαπλασιάζει την έγκληση ηθών, το αχαλίνωτη έκρηξη της καταπίεσης των ενστίκτων κ.λπ.

Σήμερα, που ζούμε στο απόγειο της παρακμής και της σήψης του καπιταλιστικού καθεστώτος, δεν έρχονται απλώς στην επιφάνεια σαν χείμαρρος, αλλά το ίδιο το καθεστώς της πλανητικής τάξης πραγμάτων επιχειρεί να τα επιβάλλει σαν πολιτικό, «προοδευτικό» αίτημα και να τα κατοχυρώσει νομικά. Δηλαδή να κατοχυρώσει την κοινωνική παρακμή και τη διάλυση των πάντων.

Δεν αντιδρούμε, συνεπώς από ηθικό πουριτανισμό. Αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Πιστεύουμε ότι αυτά τα ζητήματα είναι «ιδιωτικά». Δεν αρνούμαστε σε κανέναν το δικαίωμα των σεξουαλικών του ιδιαιτεροτήτων.

Αρνούμαστε, όμως, στο πλανητικό κράτος και τις παραφυάδες του, να κατοχυρώσουν νομικά και πολιτικά τις κοινωνικές και ψυχολογικές «διαστροφές» του συστήματός τους και τις «προσωπικές» σεξουαλικές συμπεριφορές.


Εξάλλου, τα ζητήματα αυτά ούτε η κοινωνία τα έχει θέσει, ούτε τα λαϊκά κινήματα. Τα θέτουν μόνο τα «έμμισθα γκέτο» των ιμπεριαλιστικών, νεοταξικών μηχανισμών: Τα πολιτικά φερέφωνα του κεφαλαίου…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 19, 2015 11:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γράφτηκε ότι η Ελεονώρα Μάρξ, κόρη του Καρόλου Μάρξ υπήρξε ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Ισχύει;
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3100

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 19, 2015 2:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν το γνωρίζουμε. Ούτε το έχουμε διαβάσει ποτέ...
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 23, 2015 6:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η κατοχική Βουλή υπερψήφισε το Σύμφωνο Συμβίωσης


Η «επανάσταση» της νεοαταξικής
Παρακμής, με ηγέτη τον
Βαλλιανάτο…


Η κατοχική Βουλή συναινετικά υπερψήφισε το Σύμφωνο Συμβίωσης. Αυτό τα λέει όλα…

Όταν το σύνολο, σχεδόν, των δωσίλογων ανδρεικέλων των μαφιόζων του χρήματος και του 4ου Ράιχ «εκτελεί» με τόση προθυμία τις «εντολές» (Σύμφωνο Συμβίωσης), τα λόγια περιττεύουν.

Και μόνο αυτό το γεγονός της συναινετικής δωσίλογης ομοψυχίας καταδεικνύει, με τον πλέον κατηγορηματικό και τελεσίδικο τρόπο, τον «προοδευτικό» χαρακτήρα του Συμφώνου Συμβίωσης…


Και ό,τι είναι «προοδευτικό» για την «ελεύθερη αγορά» και τους μηχανισμούς της πλανητικής χρηματιστηριακής κακουργίας, είναι μαύρη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τις κοινωνίες και ΕΦΙΑΛΤΗΣ για τους λαούς…

Ό,τι είναι «προοδευτικό» για τους δωσίλογους υπαλλήλους των νέων αποικιοκρατών, είναι καταστροφή και διάλυση των εθνών, των κοινωνιών και των Ανθρώπων…

Και μόνο, συνεπώς, ότι κι αυτό το «Συμβόλαιο Θανάτου» (Σύμφωνο Συμβίωσης) το υπερψήφισαν όλες οι δωσίλογες κατοχικές δυνάμεις τα λέει ΟΛΑ…

Κάποιες απ’ αυτές θέλησαν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους: Με την απουσία τους από την ψηφοφορία…

Αυτοί ουσιαστικά ψηφίζουν ΝΑΙ στο Σύμφωνο Συμβίωσης και με κουτοπόνηρο τρόπο επιχειρούν να διαφοροποιηθούν, κοροϊδεύοντας τους ψηφοφόρους τους…

Το πώς ψήφισε η κατοχική Βουλή διαβάστε εδώ:
http://www.enikos.gr/politics/360399,Me-eyreia-pleioyhfia-perase-to-Symfwno-Symviwshs-.html

Η κατοχική, συνεπώς, Βουλή υπερψήφισε, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, την εντολή των «νταβάδων» του χρήματος, με πρωτοπόρους τους υστερικούς του νεοφιλελευθερισμού και του «αριστερού»
δωσιλογισμού: ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ και Λεβέντη!!!

Υπάρχει, αλήθεια, μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό, για το πόσο «προοδευτικό» είναι αυτό το «Σύμφωνο»;;;

Αλήθεια οι «αριστεριστές», αυτοί οι εραστές των πολιτικών δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, τι έχουν να πούνε;;;

Και αν αυτά τα κραυγαλέα πολιτικά δεδομένα δεν τους προβληματίζουν, οι εικόνες του μπουρδέλου της Βουλής (που υπερψήφισε το Σύμφωνο Συμβίωσης), ούτε αυτές τους προβληματίζουν;;;

Οι εικόνες του διαλόγου μεταξύ Κατσίκη και Αμυρά, αλλά και οι εικόνες της ομοφυλόφιλης πολιτικής και ηθικής ασυδοσίας και ισοπέδωσης στα θεωρεία της Βουλής, δικαιώνουν και νομιμοποιούν το λαϊκό σύνθημα: «Να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή»…

Από μια τέτοια Βουλή μπορεί να βγει τίποτα το προοδευτικό;

Το ερώτημα απευθύνεται στους ντούρους «αριστεριστές»…

Επιστροφή στην κορυφή
ΕξόριστοςΈνταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 23, 2015 8:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Ζουράρις και η «επανάσταση» των διαστροφών…


Όταν τέτοιες εικόνες κοινωνικού βούρκου
γίνονται «πολιτικό δικαίωμα», τότε
προελαύνει ο νέος φασισμός: Του 4ου Ράιχ


Για μία ακόμη φορά ο Ζουράρης υπερψήφισε ένα επαίσχυντο νομοσχέδιο.

Είχε υπερψηφίσει και το νομοσχέδιο για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε παιδιά λαθρομεταναστών.

Τότε στο άρθρο μας, «Ζουράρις: Οι μάσκες πέσανε», γράφαμε μεταξύ άλλων:


«Ο Ζουράρις ΠΑΝΤΑ ένας κάλπικος παράς ήταν. Ένας επιτήδειος έμπορας των εθνικών ζητημάτων και απέραντα καιροσκόπος και νάρκισσος.
Θορυβούσε «πατριωτικά» αλλά ΠΑΝΤΑ κρατούσε πεισματικά το στόμα του κλειστό πάνω στις πολιτικές αιχμές των εθνικών και κοινωνικών ζητημάτων: Μεταναστευτικό, Ιθαγένεια, Καλλικράτης, άλωση της Ορθοδοξίας, μουσουλμανική κατοχή και τα παιχνίδια που παίζονται με το μουσουλμανικό στοιχείο, Κάρτα του Πολίτη και πολλά άλλα…
Έχει αποδεχτεί ακόμα και την «αξιοποίηση της Εκκλησιαστικής περιουσίας για την εξόφληση του χρέους» ΚΑΙ τη ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του Αιγαίου με τον τούρκικο επεκτατισμό…
Γνωστές ακόμα και οι πολιτικές του πτήσεις: Υποψήφιος το 2000 με το ΚΚΕ, υμνητής του τηλεοπτικού κόμματος Αβραμόπουλου («θα έσπαγε το δικομματισμό»), συνύπαρξη με τον Παπαθεμελή, μετά στη «Σπίθα» του Μίκη και τελευταίως με τους ΑΝΕΛ: Εδώ …πέτυχε το στόχο, βγήκε βουλευτής…».


Ολόκληρο το άρθρο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2015/06/blog-post_26.html


Διαβάστε, επίσης και εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2015/10/blog-post_78.html


Υπογραμμίζουμε ιδιαίτερα τα εξής:
«Ο Ζουράρις είναι και αυτός ένας θορυβώδης χαμαιλέοντας που κατά περίσταση και …μελετημένα το παίζει λέοντας…».


Αυτή η Βουλή των χαμαιλεόντων βαπτίζει την ΠΑΡΑΚΜΗ και τη ζωώδη λύσσα των διαστροφών …πρόοδο!!!

Η «επανάσταση», όμως, των διαστροφών (κάθε είδους) και του κοινωνικού βούρκου είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ…


ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι η θορυβώδης βαρβαρότητα και τρομοκρατία των γκέι και των λεσβιών: Είναι τα εκκρίματα του καπιταλιστικού πολιτισμού που δεν χωνεύονται και ξερνιούνται από το λαρύγγι της Νέας Τάξης, με ανεξάντλητα αποθέματα αγριότητας και σκοταδισμού…_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Σόδομα και Γόμορα
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 24, 2015 11:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λυσσομανάνε κάποια μπλογκ που την πατήσανε τόσα χρόνια με το υποτιθέμενο «ορθόδοξο φρόνημά» του.
Δεν καταλάβατε. Δεν του καίγεται καρφί (ήλος στην καθομιλουμένη του).
Έχει βρει καινούργιους ψηφοφόρους, από το εκλογικό σώμα των κιναίδων.


Επιστροφή στην κορυφή
Κώστας Οικοδόμος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 31, 2015 8:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Που μας οδηγεί το σύμφωνο συμβίωσης της ομοφυλοφιλίας

Η Dawn Stefanowicz ε μία διεθνώς αναγνωρισμένη ομιλήτρια, συγγραφέας και μέλος της «Επιτροπής Μαρτυρίας του Ινστιτούτου Δικαιωμάτων του Παιδιού» που ζεί στον Καναδά και είναι ένα από τα έξι ενήλικα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων που πρόσφατα κατέθεσαν έκθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, ζητώντας από το Δικαστήριο να σεβαστεί την αρχή των πολιτών να διατηρήσουν τον ορισμό του γάμου μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας ώστε τα παιδιά να γνωρίζουν και να μπορούν να ανατραφούν από τους βιολογικούς γονείς τους.

Μετέφερε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αμερικής, το τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στον Καναδά, στο διάστημα 10 χρόνων που ισχύει η καθιέρωση του γάμου μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Ας την παρακολουθήσουμε:

Στον Καναδά, οι ελευθερίες του λόγου, του τύπου, της θρησκείας, και του συνεταιρίζεσθαι, υποφέρουν σε μεγάλο βαθμό λόγω της πίεσης από την κυβέρνηση. Η συζήτηση για τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου, που λαμβάνει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μπορούσε να έχει νομική υπόσταση στον Καναδά σήμερα. Κι' αυτό, επειδή λόγω των νομικών περιορισμών σχετικά με την συγκεκριμένη συζήτηση, αν πουν ή γράψουν οτιδήποτε θεωρείται «ομοφοβικό» (συμπεριλαμβανομένων, εξ ορισμού, οτιδήποτε αμφισβητεί τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου), θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την πειθαρχική δίωξη, την απώλεια της εργασίας, ή την νομική δίωξη από την κυβέρνηση.

Ξανά και ξανά, μας λένε ότι “το να επιτραπεί στα ζευγάρια του ιδίου φύλου η πρόσβαση στο χαρακτηρισμό του γάμου δεν θα στερήσει από κανέναν οποιαδήποτε δικαιώματα.” Αυτό είναι ψέμα.

Όταν ο γάμος του ιδίου φύλου νομιμοποιήθηκε στον Καναδά το 2005, η ανατροφή των παιδιών αμέσως επαναπροσδιορίστηκε. Ο νόμος του Καναδά για τον γκέι γάμο, Bill C-38, περιελάμβανε μια διάταξη για να διαγραφεί ο όρος «φυσικός γονέας» και να αντικατασταθεί σε όλους τους τομείς με το ουδέτερο φύλου “νόμιμος γονέας” στον ομοσπονδιακό νόμο. Τώρα όλα τα παιδιά έχουν μόνο «νόμιμους γονείς», όπως ορίζεται από το κράτος. Διαγράφοντας νομικά τη βιολογική γονεϊκότητα με αυτόν τον τρόπο, το κράτος αγνοεί το βασικότερο δικαίωμα των παιδιών: την αμετάβλητη, την εγγενή τους λαχτάρα να γνωρίζουν και να ανατραφούν από τους δικούς τους βιολογικούς γονείς.

Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας πυραύλων για να γνωρίζεις ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι ανατομικά, βιολογικά, φυσιολογικά, ψυχολογικά, ορμονικά, και νευρολογικά διαφορετικοί μεταξύ τους. Αυτές οι μοναδικές διαφορές παρέχουν δια βίου οφέλη για τα παιδιά που δεν μπορούν να αναπαραχθούν από τους “νομικούς” γονείς ιδίου φύλου παίζοντας διαφορετικούς ρόλους των δύο φύλων ή επιχειρώντας να υποκαταστήσουν το χαμένο αρσενικό ή θηλυκό πρότυπο στο σπίτι.


Στον Καναδά, θεωρείται διάκριση να πείς ότι πραγματικός γάμος είναι αυτός μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας ή ότι κάθε παιδί θα πρέπει να γνωρίζει και να ανατρέφεται από τους βιολογικούς παντρεμένους γονείς του. Δεν είναι μόνο πολιτικά ανορθόδοξο να το πείτε. Μπορεί να επιβαρυνθείτε με δεκάδες χιλιάδες δολάρια σε νομικά έξοδα, πρόστιμα, και να αναγκαστείτε να υποστείτε "εκπαίδευση ευαισθησίας"....

Όποιος θεωρήσει οτι προσβάλλεται από κάτι που έχετε πει ή γράψει, μπορεί να κάνει μια καταγγελία στα Δικαστήρια Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στον Καναδά, οι οργανώσεις αυτές (ανθρωπίνων δικαιωμάτων) αστυνομεύουν τις απόψεις, τιμωρούν τους πολίτες για οποιαδήποτε έκφραση θεωρείται ότι έρχεται σε αντίθεση με την ιδιαίτερη σεξουαλική συμπεριφορά. Χρειάζεται μόνο μία καταγγελία εναντίον ενός προσώπου για να έρθει ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο και θα κοστίσει στον κατηγορούμενο δεκάδες χιλιάδες δολάρια, έρευνες στο σπίτι του, και κατάσχεση αντικειμένων που θα θεωρηθούν χρήσιμα για την απόδωση εναντίον του κατηγορίας ότι προπαγανδίζει το μίσος..

Ο ενάγων που κάνει την καταγγελία έχει όλα τα νομικά του έξοδα πληρωμένα από την κυβέρνηση. Όχι όμως ο εναγόμενος. Ακόμη και αν ο κατηγορούμενος κριθεί αθώος, δεν μπορεί να ανακτήσει τα δικαστικά του έξοδα. Αν βρεθεί ένοχος, πρέπει να πληρώσει πρόστιμα στο πρόσωπο (-α) που έφερε στο προσκήνιο την καταγγελία.

Αν οι πεποιθήσεις σας, οι αξίες και οι πολιτικές σας απόψεις είναι διαφορετικές από το κράτος, κινδυνεύετε να χάσετε την επαγγελματική σας άδεια, τη δουλειά ή επιχείρηση, και ακόμη και τα παιδιά σας.
Οι γονείς μπορούν να περιμένουν την κρατική παρέμβαση όταν πρόκειται για τις ηθικές αξίες, την ανατροφή των παιδιών και την εκπαίδευση, και όχι μόνο στο σχολείο. Το κράτος έχει πρόσβαση στο σπίτι σας για να σας επιβλέπει ως γονέα, να κρίνει την καταλληλότητά σας. Και αν στο κράτος δεν αρέσει αυτό που διδάσκετε στα παιδιά σας, το κράτος θα προσπαθήσει να τα πάρει από το σπίτι σας.

Οι εκπαιδευτικοί δεν μπορούν να κάνουν σχόλια στα κοινωνικά τους δίκτυα, να γράφουν επιστολές προς τους συντάκτες, να συζητούν δημόσια, ή να ψηφίζουν σύμφωνα με τη δική τους συνείδηση στον δικό τους χρόνο. Μπορούν να είναι πειθαρχημένοι ή να χάσουν κάθε πιθανότητα θητείας. Μπορεί να απαιτηθεί από την ιδιοτροπία ενός γραφειοκράτη να παρακολουθήσουν μαθήματα "επανεκπαίδευσης και κατάρτισης ευαισθησίας" ή να απολυθούν επειδή "σκέφτονται πολιτικά ανορθόδοξα".

Όταν ο γάμος του ιδίου φύλου δημιουργήθηκε στον Καναδά, η ουδέτερη γλώσσα από άποψη φύλου κατέστη νομική εντολή. Το νέο λεξιλόγιο (Newspeak) διακηρύσσει ότι αποτελεί δυσμενή διάκριση να υποθέσεις ότι ένα ανθρώπινο ον είναι αρσενικό ή θηλυκό, ή ετεροφυλόφιλο. Έτσι, για να είμαι περιεκτική, ειδική γλώσσα χωρίς φύλο χρησιμοποιείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την κυβέρνηση, τους χώρους εργασίας, και κυρίως τα σχολεία, για να αποφευχθεί να εμφανίζεται αδαής, ομοφοβική ή ότι κάνει διακρίσεις. Ένα ειδικό πρόγραμμα σπουδών χρησιμοποιείται σε πολλά σχολεία για να διδάξει στους μαθητές πώς να χρησιμοποιούν την κατάλληλη γλώσσα ουδέτερη από άποψη φύλου. Εν αγνοία πολλών γονιών, η χρήση των όρων των δύο φύλων για να περιγράψουν τον άντρα και τη γυναίκα, τον πατέρα και τη μητέρα, την Ημέρα της Μητέρας και την Ημέρα του Πατέρα, και «αυτόν» και «αυτήν», σταδιακά εξαλείφονται στα σχολεία του Καναδά.


Η ελευθερία να συγκεντρωθείς και να μιλήσεις ελεύθερα για το γάμο άνδρα-γυναίκας, την οικογένεια και την σεξουαλικότητα, είναι τώρα περιορισμένη. Οι περισσότερες θρησκευτικές κοινότητες έχουν γίνει «πολιτικά ορθές» για να αποφύγουν τα πρόστιμα και την απώλεια του κοινωφελούς στάτους. Τα καναδικά μέσα ενημέρωσης περιορίζονται από το καναδικό Ραδιόφωνο, την Τηλεόραση και την Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (CRTC), η οποία είναι παρόμοια με την FCC. Αν το οτιδήποτε μέσο ενημέρωσης θεωρείται ότι εισάγει διακρίσεις, οι άδειες μετάδοσης μπορεί να ανακληθούν, και «φορείς για τα ανθρώπινα δικαιώματα» μπορούν να χρεώνουν πρόστιμα και να περιορίσουν τις μελλοντικές μεταδόσεις στον αέρα.

Αν αυτό δεν είναι ισοπεδωτικός φασισμός της κοινωνικής ζωής, τότε τί είναι;
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 01, 2016 9:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Grexit:
http://grexitblog.blogspot.gr/


Οι κομμουνιστές και ο γάμος των ομοφυλοφίλωνΚάποιοι υποτιθέμενοι μαρξιστές και κομμουνιστές κυρίως από το χώρο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην προσπάθειά τους να βρουν επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν την στάση τους πάνω στο ζήτημα του γάμου των ομοφυλοφίλων προσπαθούν να δημιουργήσουν την εξής σύγχυση.

Μπερδεύουν το ζήτημα των διώξεων και των διακρίσεων εναναντίον των ομοφυλοφίλων με το ζήτημα της πολιτικής αναγνώρισης (1) του γάμου των ομοφυλοφίλων και του υποτιθέμενου "δικαιώματος" στον αυτοπροσδιορισμό του φύλου.


Εδώ πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς. Η πολιτική στόχευση του συμφώνου συμβίωσης δηλαδή του γάμου (για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας) αλλά και του ''ακτιβισμού'' της κακιάς ώρας των ΜΚΟ LGBT (που χρηματοδοτούνται γενναιόδωρα από το κεφάλαιο) είναι η εξίσωση των ετερόφυλων ζευγαριών με όλα τα υπόλοιπα και η νομική και πολιτική αναγνώριση του ''δικαιώματος'' στον αυτοπροσδιορισμό του φίλου και ακόμα και στην αλλαγή του βιολογικού φίλου με εγχείρηση.

Οι κύριοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι λοιποί αριστεριστές που μάλιστα κάνουν πολεμική στο ΚΚΕ εδώ(2)και εδώ(3) για την σωστή στάση του πάνω στο ζήτημα, ξεχνούν την εξής τεράστια υλική διαφορά που επιβάλλει την διαφορετική αντιμετώπιση από την κοινωνία των ετερόφυλων ζευγαριών από τα υπόλοιπα: Τα ετερόφυλα ζευγάρια αποτελούν το πρωταρχικό και μοναδικό κύτταρο αναπαραγωγής και ανάπτυξης της κοινωνίας. Τα υπόλοιπα επουδενί δεν διαδραματίζουν κάποιον ανάλογης σημασίας ρόλο αν διαδραματίζουν και κάποιον.


Οι αυτοαποκαλούμενοι κομμουνιστές και δήθεν εκπρόσωποι του ιστορικού υλισμού απαιτούν την εξίσωση και την ίδια αντιμετώπιση εντελώς ανόμοιων πραγμάτων.

Την κεφαλαιώδη διαφορά που αναφέραμε πιο πάνω παριστάνουν ότι δεν την αντιλαμβάνονται ενώ είναι ηλίου φαεινότερη. Κανένα κείμενο από τα δεκάδες που υποστηρίζουν το σύμφωνο συμβίωσης και την υπόλοιπη αντζέντα των LGBT δεν μπαίνει στον κόπο να αναφέρει αυτήν την ''ασήμαντη'' λεπτομέρεια.

Αντίθετα η όλη επιχειρηματολογία τους στηρίζεται στο να μπερδεύουν τις διακρίσεις κατά των ομοφυλοφίλων και τις διάφορες γελοίες δηλώσεις των ακροδεξιών κλόουν τύπου Αμβρόσιου και Χρυσής Αυγής οι οποίοι κερδοσκοπούν πάνω στο ζήτημα για να δημιουργήσουν το δίπολο σκοταδισμός-πρόοδος.

Όποιος δεν είναι υπέρ του Βαλλιανάτου (του ακραιφνή νεοφιλελεύθερου) τσουβαλιάζεται μαζί με τον Άνθιμο.

Το παράδοξο είναι ότι δεν αισθάνονται καμία ανάγκη να απολογηθούν για την ταύτισή τους με το κατοχικό κοινοβούλιο και με όλα τα μνημονιακά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, Λεβέντης και δεκάδες βουλευτές της Ν.Δ).

Μέχρι και η Ντόρα ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης αλλά φαίνεται ότι το να βρίσκεσαι στην ίδια μεριά με όλους τους μνημονιακούς νεοφιλελεύθερους δεν είναι σκοταδισμός…

Και καλά ο Βαλλιανάτος και οι LGBT ΜΚΟ αυτοί μιά ζωή ήταν αγκαλιά με νεοφιλελεύθερους οι κύριοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν προβληματίζονται;

Αυτό το υποτιθέμενο δίπολο σκοταδισμού-προόδου από μαρξιστική σκοπιά είναι εντελώς ψευδεπίγραφο. Καμιά διάκριση εναντίον των ομοφυλοφίλων αλλά και καμία πολιτική αναγνώριση συμφώνων συμβίωσης, γάμων και σίγουρα καμιά αναγνώριση του υποτιθέμενου δικαιώματος στον αυτοπροσδιορισμό του φύλου. Κάποιοι έχουν φτάσει στο σημείο να μας λένε ότι είναι ατομικό δικαίωμα κάποιος να επεμβαίνει με τεχνικά μέσα στο σώμα του για να αλλάξει το βιολογικό του φύλο, για εμάς αυτό είναι απλά αλλοτρίωση.

Οι σεξουαλικές ιδιαιτερότητες του καθενός είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και δεν υπάρχει κανένα σοβαρό επιχείρημα που να μπορεί να αποδείξει ότι επιτελούν κάποια κοινωνική λειτουργία ώστε να υπάρχει η ανάγκη νομικής και πολιτικής αναγνώρισης.

Σε αυτό οι υποστηρικτές της LGBT αντζέντας απαντούν ότι τα διάφορα ζευγάρια θα μπορούν με το σύμφωνο συμβίωσης και το γάμο να αποκτήσουν κληρονομικά διακαιώματα (4)

Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα πια πόσο απέχει η λογική τους από τη μαρξιστική σκέψη.

Γιατί το κέντρο ακριβώς της μαρξιστικής κριτικής στην αστική οικογένεια είναι η σκιά που ρίχνει η ατομική ιδιοκτησία πάνω στην οικογένεια. Όλο το αστικό δίκαιο που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γάμου και την υλική συνδιαλλαγή που αλλοιώνει και επηρεάζει αρνητικά την ελεύθερη ένωση δύο ανθρώπων θέλουν να το επεκτείνουν και αυτό το βαπτίζουν αυθαίρετα ατομικό δικαίωμα.

Μέμφονται το ΚΚΕ ότι έχει μείνει στην εποχή του Ένγκελς (5)

Από πότε οι κομμουνιστές θεωρούν τις αναλύσεις του Ένγκελς ξεπερασμένες; Για να δικαιολογήσουν τις ταχυδακτυλουργίες τους έβγαλαν τον Ένγκελς ξεπερασμένο.

Ένα λάθος έκανε το ΚΚΕ στο συγκεκριμένο θέμα κράτησε πολύ χαμηλά τους τόνους της αντιπαράθεσης.


Από όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη που τηρείται και επίσης η μόνη που οι δανειστές δεν φέρνουν την παραμικρή αντίρρηση.

Το αντίθετο μάλιστα όλοι οι ευρωπαϊστές λένε ότι η Ελλάδα έχει μείνει πολύ πίσω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Η LGBT αντζέντα δεν εκπροσωπεί τα άτομα με διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις. Όλες αυτές οι οργανώσεις ούτε μαζικές διαδικασίες έχουν, ούτε εκλογικέςς ούτε τίποτα. Είναι ΜΚΟ που όσοι ανακατεύονται κονομάνε χοντρά. Γι' αυτό είναι μονοθεματικές και σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα νεοφιλελεύθερες. Δεν είναι τυχαίο ότι σε μιά εποχή που σε όλο το δυτικό καπιταλισμό που βρίσκεται σε σήψη παίρνονται μόνο αντιδραστικά μέτρα ενώ η αντζέντα αυτή προωθείται γοργά και ψηφίζεται με ευρείες πλειοψηφίες από τα κοινοβούλια.

Η στόχευση είναι όχι μόνο η περαιτέρω αποδόμηση της κοινωνίας και της οικογένειας αλλά και του ίδιου του ατόμου.

Άτομα που βρίσκονται σε σύγχυση ακόμα και για ποιό είναι το φύλο τους είναι πλήρως αλλοτριωμένα για να αντιδράσουν και να αντισταθούν. Αυτό το αντιλαμβάνονται οι πάντες γι' αυτό οι ακροδεξιοί τυχοδιώκτες δημαγωγούν ξέροντας ότι η κοινή γνώμη είναι σε μεγάλο βαθμό εναντίον της LGBT αντζέντας.

Μόνο οι χρήσιμοι ηλίθιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν το καταλαβαίνουν. Μετά απορούν και προσπαθούν να εξηγήσουν ανεπιτυχώς την άνοδο της ακροδεξιάς πανευρωπαϊκά.


Από αυτοαποκαλούμενους κομμουνιστές που θεωρούν τον Ένγκελς ξεπερασμένο δεν είναι να περιμένει κανείς και πολλά.

Σημειώσεις:


(1) http://www.pandiera.gr/%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B7/

(2). http://www.pandiera.gr/%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CF%82/

(3). http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/12/blog-post_761.html

(4). http://vathikokkino.gr/archives/100978

(5). http://www.pandiera.gr/%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%89-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CF%82/

Επιστροφή στην κορυφή
ΠαλαίμαχοςΈνταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 973

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 01, 2016 7:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «μαρξιστές» που ζητούν την κατοχύρωση της «ομοφυλοφιλικής» Ιδιοκτησίας…


Ο φίλος του ΓΑΠ είναι
ΠΑΝΤΟΥ...
Με χρηματοδότη το Σόρος
(δική του ομολογία
)Το προηγούμενο άρθρο, «Οι κομμουνιστές και ο γάμος των ομοφυλοφίλων», τελειώνει ως εξής:

«Από αυτοαποκαλούμενους κομμουνιστές που θεωρούν τον Ένγκελς ξεπερασμένο δεν είναι να περιμένει κανείς και πολλά».

Θα συμπληρώναμε: «Οι κομμουνιστές που θεωρούν τον Ένγκελς ξεπερασμένο (και μαζί μ’ αυτόν και τον Μαρξ, οι δύο τους πάνε πακέτο), έχουν ασπαστεί ενθέρμως τα «αξεπέραστα» ιδεολογήματα του νεοφιλελευθερισμού»!!!


Πράγματι είναι εντυπωσιακό και συνάμα τραγικό, άνθρωποι που επικαλούνται το μαρξισμό να θεωρούν «αξεπέραστο» το νεοφιλελευθερισμό και «ξεπερασμένο» το μαρξισμό!!!

Κάποιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βαθιά ποτισμένοι με τα νεοφιλελεύθερα ιδεολογήματα επιχειρούν να τα εισάγουν και στη μαρξιστική θεωρία με τεχνάσματα και ταχυδακτυλουργίες.

Τις ταχυδακτυλουργίες αυτές τις αναλύει το προηγούμενο άρθρο, καθώς και το δικό μας:
Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»…
Εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2015/12/blog-post_80.html


Σημείωση: Κάποιος από αυτούς, ο Ειρηναίος Μαράκης, έγραψε ότι: «Η Ελεονόρα Μαρξ (κόρη του Καρλ Μαρξ) έγραφε και έκανε ομιλίες για την απελευθέρωση των γυναικών και των ομοφυλόφιλων».

Μπορεί να προσκομίσει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο των ισχυρισμών του; Επειδή στο άρθρο του λέει πολλά ψέματα και μπερδεύει, δολίως, την ποινική δίωξη των ομοφυλοφίλων με την πολιτική τους αναγνώριση, θεωρούμε ότι ψευδώς και δολίως ισχυρίζεται αυτά για την Ελεονόρα Μαρξ…

Ας έρθουμε τώρα σε κάποια ζητήματα
που αποκαλύπτουν περίτρανα τη σχέση των «μαρξιστών» της ομοφυλοφιλίας (ΑΝΤΑΡΣΥΑ και «αριστεριστές») με το Μαρξισμό.

Το πιο πάνω άρθρο, «Οι κομμουνιστές και ο γάμος των ομοφυλοφίλων», αποκαλύπτει, σε ικανοποιητικό βαθμό, την ιδεολογία του νεοφιλελευθερισμού που διαπερνά τα κείμενα αυτών των αυτό-αποκαλούμενων κομμουνιστών…

Ιδιαίτερα ξεμπροστιάζει αυτούς τους περίεργους «μαρξιστές» (των ΜΚΟ και CIA), τους «επαγγελματίες» διακινητές ΟΛΩΝ των νεοταξικών προτάσεων και ιδεολογημάτων, στον τομέα της «Ιδιοκτησίας»:

«Γιατί το κέντρο ακριβώς της μαρξιστικής κριτικής στην αστική οικογένεια είναι η σκιά που ρίχνει η ατομική ιδιοκτησία πάνω στην οικογένεια. Όλο το αστικό δίκαιο που αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς του γάμου και την υλική συνδιαλλαγή που αλλοιώνει και επηρεάζει αρνητικά την ελεύθερη ένωση δύο ανθρώπων θέλουν να το επεκτείνουν και αυτό το βαπτίζουν αυθαίρετα ατομικό δικαίωμα».

Καταλάβατε τώρα γιατί οι φωστήρες αυτοί θεωρούν τον Ένκγελς ξεπερασμένο; Τον θεωρούν ξεπερασμένο διότι θέτει και αναλύει, μεγαλοφυώς, όλα αυτά τα ζητήματα, στην περίφημη εργασία του για την «Καταγωγή της Οικογένειας, της ατομικής ιδιοκτησίας και του κράτους».

Στο κέντρο της Μαρξιστικής Κριτικής (και όχι μόνο στο συγκεκριμένο έργο του Ένκγελς) είναι το ζήτημα της Ατομικής Ιδιοκτησίας.

Την Ατομική Ιδιοκτησία που διαβρώνει τις ανθρώπινες σχέσεις, την Οικογένεια και όλο το οικοδόμημα των καπιταλιστικών κοινωνικών δομών και σχέσεων, οι «μαρξιστές» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θέλουν να την εισάγουν, ως θετική εξέλιξη, και στις παρακμιακές μορφές των σεξουαλικών σχέσεων, στις σχέσεις των διαστροφών και της σεξουαλικής αποσύνθεσης, στις σχέσεις που δεν έχουν γεννηθεί από ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ: Ούτε της Φύσης, ούτε της Κοινωνίας…

Είναι η ίδια η καταπιεστική βαρβαρότητα της Ατομικής Ιδιοκτησίας και του καπιταλισμού που γιγάντωσε την ΑΠΟΣΠΑΣΗ του ανθρώπου από τη Φύση του, καθώς και τις σεξουαλικές παρεκκλίσεις και ποικίλες διαστροφές…

Αυτήν τη Βαρβαρότητα της «Ατομικής Ιδιοκτησίας», οι «μαρξιστές» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την αποθεώνουν και ζητούν και τη νομική της κατοχύρωση, αντί να κατεδαφίσουν το αίτιο της βαρβαρότητας, όπως κάνει η Θεωρία του Μαρξισμού: Την Ατομική Ιδιοκτησία…

Και η νεοφιλελεύθερη κατρακύλα δεν έχει όρια. Δεν ζητούν μόνο την κατοχύρωση της Ιδιοκτησίας στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις της καπιταλιστικής αποσύνθεσης, αλλά ζητούν, αυτοί οι ορκισμένοι εχθροί του συστήματος και της εξουσίας, τις πολιτικές και νομικές λύσεις, από τα χέρια της καπιταλιστικής ΕΞΟΥΣΙΑΣ, από τα χέρια των νέων αποικιοκρατών…

Κρατικά πιστοποιητικά ζητούν αυτοί οι εχθροί του κράτους και της καπιταλιστικής εξουσίας.

Και ισχυρίζονται ότι είναι μαρξιστές…


Είσαι «μαρξιστής» για κλάματα όταν ζητάς λύσεις από τα χέρια της καπιταλιστικής εξουσίας και ΟΧΙ από τα χέρια του εργατικού και λαϊκού Κινήματος. Αλλά πώς μπορούν να μπούνε τέτοιες διαστροφές στα μαζικά κινήματα; Θα τους πάρουν με τις πέτρες…

Γι αυτό εισάγονται (με πακτωλούς χρημάτων) αυτά τα αποσυνθετικά φαινόμενα από το κεφάλαιο, τους μαφιόζους του χρήματος (τύπου Σόρος), τις ΜΚΟ και τις ποικίλες μυστικές υπηρεσίες…

Οι ποικίλοι «αριστεροί» και «αριστεριστές» αποτελούν τον ιμάντα …εισαγωγής και διακίνησης, αλλά και το άλλοθι τέτοιων δηλητηρίων: Άλλοι ασκούν επαγγελματικά το έργο και άλλοι αποτελούν τη μάζα των χρήσιμων ηλιθίων…

Ας μη μας το παίζουν όμως και μαρξιστές…

Σε λίγο θα βαπτίσουν και τον Βαλλιανάτο …μαρξιστή!!!


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 01, 2016 9:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Eίναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο όταν βλέπεις υποτιθέμενους αναρχοαυτόνομους, αντικρατιστές, αριστεριστές να ζητάνε κρατικό πιστοποιητικό τού έρωτα τους δλδ τελετές σε δημαρχεία, όπου πιθανόν ο δήμαρχος να ναι κάποιος "Μπέος" ή συμβόλαια σε συμβολαιογραφεία κοκ
Οι "αντισυμβατικοί" που αμφισβητούν την παραδοσιακή οικογένεια, να επιδιώκουν επίμονα να έχουν κρατική σφραγίδα στην ελεύθερη-υποτίθεται- απόφαση ερωτικής συμβίωσης με τον/την σύντροφο τους ...
κι όταν παίρνουν αυτή την κρατική πιστοποίηση της ερωτικής τους επιλογής να πανηγυρίζουν λές και άλωσαν τα θερινά ανάκτορα της ολιγαρχίας...

Ένα σχόλιο που είδα στο facebook και περιγράφει πλήρως τη πραγματικότητα.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες