Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καραμπελιάς υπέρ της κατοχικής κυβέρνησης,

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 26, 2014 8:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Καραμπελιάς υπέρ της κατοχικής κυβέρνησης, Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ:
http://apergospastis.blogspot.gr/2014/12/blog-post_25.html


Καραμπελιάς υπέρ της κατοχικής κυβέρνησης, «της εθνικής συναίνεσης» και κατά των εκλογών



Η περίπτωση του Καραμπελιά και τα όσα υποστηρίζει ειδικά τελευταία δεν είναι για μας καθόλου ευχάριστη. Γιατί μπορεί ουδέποτε να μην συμφωνούσαμε απόλυτα σε όλα με τον Καραμπελιά αλλά τουλάχιστον και ειδικά πριν τεθεί το ζήτημα της εξόδου από το ευρώ η στάση του ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπής.

Γιατί το Άρδην
και για την Νέα Τάξη μιλούσε και με τα ιδεολογήματά της (εθνομηδενισμός, κοσμοπολιτισμός, ανοιχτά σύνορα) ερχόταν σε σύγκρουση. Έδωσε σημαντικές ιδεολογικές μάχες και μάλιστα σε μιά εποχή που όσοι αντιστέκονταν στο σημιτικό συρφετό και στον εκσυγχρονισμό ήταν μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Όμως όταν η κρίση άρχισε να θέτει τα μεγάλα διλήμματα ο Καραμπελιάς άρχισε να γέρνει προς την πλευρά των καθεστωτικών δυνάμεων. Το είχαμε πει από την αρχή της κρίσης δεν είναι δυνατόν να δηλώνεις αντιμνημονιακός και ταυτόχρονα να είσαι υπέρ της άνευ όρων παραμονής στην ευρωζώνη.

Σήμερα αν θέλεις να εφαρμόσεις ένα διαφορετικό πρόγραμμα από αυτό των μνημονίων και της τρόικας πρέπει τουλάχιστον να κάνεις στάση πληρωμών του χρέους και να διαγράψεις το μεγαλύτερο μέρος του.

Φυσικά οι δανειστές, οι περίφημες αγορές και η τρόικα δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Όπως δεκάδες φορές έχουν ξεκάθαρα δηλώσει εκβιαστικά δεν δέχονται καμιά διαπραγμάτευση με οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν δεν παρθούν όλα τα μέτρα που απαιτούν θα διακόψουν την ρευστότητα πράγμα που η αρχιτεκτονική της ευρωζώνης τους επιτρέπει. Άρα μία πραγματική αντιμνημονιακή κυβέρνηση πρέπει απαραίτητα να είναι έτοιμη να αποχωρήσει τουλάχιστον από την ευρωζώνη για αρχή.

Από την αρχή ο Καραμπελιάς ακολούθησε την περπατημένη και των υπόλοιπων ''αντιμνημονιακών'' (ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,Χ.Α) που παρά τις μεγάλες διαφορές τους σε αυτό συγκλίνουν. Ντούρος αντιμνημονιακός αλλά πάση θυσία παραμονή στην ευρωζώνη με την γνωστή καραμέλα της καλύτερης διαπραγμάτευσης.

Ο Καραμπελιάς κάνοντας επίκεντρο της ανάλυσής του τις γεωπολιτικές ισορροπίες και επειδή αυτές είναι αρνητικές για την Ελλάδα ενώ και οι ηγεσίες ανίκανες και το λαϊκό σώμα αλλοιωμένο και πλαδαρό άρα πρέπει να περιμένουμε (την έξοδο από το ευρώ την θεωρεί μεγάλη καταστροφή οικονομική και γεωπολιτική) μέχρι να διαμορφωθεί μιά άλλη κατάσταση (πως από μόνη της;) πιο ευνοϊκή. Κινούμενος πάνω σε μία τέτοια λογική και έχοντας κόψει κάθε αναφορά σε ταξικές αναλύσεις και σε όρους δημιουργίας κινήματος άρχισε να κατρακυλά κάθε μέρα και σε πιο αντιδραστικές απόψεις.

Γιατί όταν ανάγεις σε φετίχ την γεωπολιτική ισορροπία και το εθνικό (υπερταξικά και αφηρημένα) και επίσης υιοθετείς την καθεστωτική κινδυνολογία των κατοχικών ανδρεικέλων με απλά διαφορετικά προσχήματα και άλλη φρασεολογία μοιραία καταλήγεις να προτείνεις τα ίδια πράγματα.


Ειδικά το τελευταίο κειμενό του για το ζήτημα της εκλογής προέδρου δημοκρατίας είναι άνω ποταμών ή καλύτερα ο Καραμπελιάς έχει διαβεί εντελώς τον Ρουβίκωνα είναι πλέον ανοικτά στην άλλη πλευρά του ποταμού.

Αφού αρχικά παίρνει ως δεδομένα τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων (πλήρως κατευθυνόμενες από τα ΜΜΕ) θεωρώντας ότι ο λαός δεν θέλει εκλογές, μετά κινδυνολογεί όπως τα κατοχικά ανδρείκελα, τα ΜΜΕ (ελληνικά και ξένα) και όλοι οι εκπρόσωποι του υπερεθνικού κεφαλαίου. Τελικά καταλήγει σε αυτό που εμείς είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή των μνημονίων, δηλαδή ότι οι δανειστές δεν δέχονται καμιά διαπραγμάτευση (λόγω γεωπολιτικής συγκυρίας κατά Καραμπελιά) για να φτάσει όμως σε εντελώς αντίθετο συμπέρασμα και πρόταση. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να διαπραγματευτεί και δεν αποτελεί αξιόπιστη εναλλακτική λύση άρα δεν πρέπει να γίνουν εκλογές.

Άμεση στήριξη δηλαδή Σαμαρά-Βενιζέλου και μάλιστα με το επιχείρημα των κατοχικών δυνάμεων ότι η έξοδος από το ευρώ είναι καταστροφή.

Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Και εμείς πιστεύουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πατάει σε δύο βάρκες και δεν αποτελεί αξιόπιστη λύση όμως δεν είναι δυνατόν γι' αυτό το λόγο να στηρίξουμε την παραμονή των δοσίλογων στην εξουσία. Δεν μπορεί να μιλάς για γενικευμένη ανατροπή των διεφθαρμένων ελίτ και ταυτόχρονα με το επιχείρημα ότι όλοι τους είναι επικίνδυνοι για την χώρα να προτείνεις ως καλύτερη λύση τους Σαμαροβενιζέλους ή την ''συναίνεση'' των νταβάδων. Φάσκεις και αντιφάσκεις για να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα.

Γιατί το να γκρεμιστεί η συγκυβέρνηση έστω και εκλογικά (το καλύτερο θα ήταν να έπεφτε κινηματικά λόγω διαδηλώσεων και κινητοποιήσεων όπως ο ΓΑΠ) είναι απλά το πρώτο βήμα για γενικευμένη ανατροπή των διεφθαρμένων ελίτ και για την δημιουργία κινήματος. Όμως ο Καραμπελιάς πλέον δεν σκέφτεται με όρους δημιουργίας κινήματος αλλά με αφηρημένους όρους εθνικού συμφέροντος και στρατηγικής με μπόλικο ''ρεαλισμό'' δηλαδή μνημονιακή κινδυνολογία και υποταγή στην υφιστάμενη γεωπολιτική πραγματικότητα.

Θα του υπενθυμίσουμε ότι τους αρνητικούς συσχετισμούς πολιτικούς και γεωπολιτικούς δεν τους ανέτρεψε ποτέ η αναμονή αλλά τα κινήματα. Εδώ δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε παραδείγματα από την ιστορία του εργατικού κινήματος αρκούν παραδείγματα αστικών και εθνικών επαναστάσεων γιατί δυστυχώς ο Καραμπελιάς έχει φτάσει πιό πίσω και από τον αστικό φιλελευθερισμό. Η ελληνική επανάσταση και η γαλλική επανάσταση είναι τα πιό χαρακτηριστικά παραδείγματα. Είχαν να αντιμετωπίσουν την εχθρότητα όλης της συνασπισμένης απολυταρχικής Ευρώπης όμως η ίδια η δυναμική τους πυροδότησε μεγάλες αλλαγές και άλλαξε τους συσχετισμούς δύναμης και τις ισορροπίες.

Σήμερα για να βγούμε από το βάλτο της ακινησίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο καταποντισμός της κατοχικής κυβέρνησης. Μόνο έτσι θα πυροδοτηθούν εξελίξεις και αλλαγές και θα ξαναμπεί η κοινωνία σε κίνηση.

Γιατί το πιεστικό δίλλημα μνημόνια ή διαγραφή του χρέους και έξοδος τουλάχιστον από το ευρώ υπάρχει από την αρχή της κρίσης, άσχετα αν ο Καραμπελιάς έκανε ότι δεν το έβλεπε και θα υπάρχει και για το επόμενο χρονικό διάστημα. Αντίθετα ακούμε για μιά ριζικά νέα και ρηξικέλευθη πρόταση που ούτε καν σκιαγραφείται και τελικά καλούμαστε να υποστούμε τους Σαμαροβενιζέλους.

Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες για τον ΣΥΡΙΖΑ όμως επουδενί δεν θεωρούμε τις εκλογές και την άνοδο του στην εξουσία καταστροφή. Όποιος σκέφτεται με όρους δημιουργίας και ανάπτυξης κινήματος καταλαβαίνει ότι η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ θα προκαλέσει μεγάλα αδιέξοδα στο καθεστώς, θα ανοίξει πολλά νέα ζητήματα, θα διαλύσει αυταπάτες ,θα απελευθερώσει δυνάμεις και θα προκαλέσει πολιτικές αλλαγές ακόμα και στο εσωτερικό άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Μάλιστα αν υπήρχε και ένας συγκροτημένος πόλος που θα πρότεινε εθνική και κοινωνική απελευθέρωση με μονομερή διαγραφή του χρέους και έξοδο από ευρώ, ΕΕ που θα πίεζε το ΣΥΡΙΖΑ από αριστερά θα μιλάγαμε με καλύτερους όρους.

Ο Καραμπελιάς πάντα μιλούσε και δικαίως για το αποκλεισμό του από τα ΜΜΕ και τα πανεπιστήμια. Φαίνεται τελευταία με την βράβευσή του από την Ακαδημία Αθηνών
http://ardin-rixi.gr/archives/103396
και την προβολή του απο το Βήμα
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=661750&wordsinarticle=%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82

ότι αυτός ο αποκλεισμός αίρεται. Αυτό δεν σημαίνει νίκη του εθνικού στρατοπέδου όπως έγραψε κάποιος, απλά έχει σχεδόν ταυτιστεί με τις καθεστωτικές απόψεις όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο ζήτημα εκλογής προέδρου και διεξαγωγής εκλογών.

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 26, 2014 4:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καραμπελιάς: Οι μάσκες έπεσαν…



Τίποτε δεν μας εκπλήσσει, πλέον, με τον Καραμπελιά…

Μια ιστορία από τυχοδιωκτικά ζικ-ζακ…

Σήμερα δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Η εποχή μας είναι τόσο σκληρή και αδιέξοδη που σπάει κόκκαλα. Κατακλυσμιαία και η σήψη της …καθεστωτικής Λογικής: Βγάζει ορμητικά στον αφρό τους κάλπικους παράδες…


Από πολύ παλιά είχαμε επισημάνει και αναλύσει τη λογική του καθεστωτικού λόγου του Καραμπελια, μια λογική «κρυμμένη» πίσω από «αριστερά» κλισέ, «πατριωτικές» ρητορείες, κοινωνιολογικές αφαιρέσεις και σοφιστείες…

Αυτή τη Λογική του Καραμπελιά την αναλύουμε στο παρακάτω κείμενο, γραμμένο το Νοέμβριο του 2009.
Μαζί με άλλα σχετικά βρίσκεται εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=22444#22444


Σήμερα οι μάσκες έπεσαν: Ανοικτά στηρίζει την κυβερνητική συμμορία του 4ου Ράιχ…

Να μην ξεχάσουμε και έναν άλλο ακόμα, πρόσφατο, άθλο του Καραμπελιά γύρω από το Κυπριακό!!!
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9458


Καραμπελιάς: Η ακαδημαϊκή «αριστερή» ρητορεία
και η νεοταξική λογική…



Με τον Καραμπελιά υπάρχουν πολύ διαφορετικές οπτικές, σε στρατηγικά ζητήματα, στα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας: Σε ζητήματα που είναι κομβικά και δείχνουν από ποια πλευρά είσαι…

Διευκρίνηση:
Φυσικά αναφερόμαστε στο «σκληρό» πυρήνα του «Άρδην» και της «Ρήξης» και όχι στο «χώρο» γύρω από αυτά τα έντυπα…

Ο Καραμπελιάς μέσα στα χρόνια της ιδεολογικής και πολιτικής αφασίας διαμόρφωσε ένα «χώρο» αφηρημένου και ακαδημαϊκού, αριστερού δήθεν, «πατριωτισμού»: Αυτό, βεβαίως ήταν κάτι σημαντικό για ένα πρώτο στάδιο και καταλογίζεται στα θετικά του Καραμπελιά.

Δεν του αρνούμαστε αυτή την πολιτική προσφορά…

Τα αρνητικά αρχίζουν από τον «ιδεολογικό άξονα» αποκρυστάλλωσης των πολιτικών αντιλήψεων του Καραμπελιά: Ένας «άξονας» «ακαδημαϊκός» και ως εκ τούτου υποταγμένος στην κυρίαρχη καθεστωτική «αριστερή» αντίληψη.

Ο «άξονας» αυτός συνίσταται σε τούτο: Στη γενική, ιστορικά αφηρημένη και ακαδημαϊκή θεώρηση των πραγμάτων. Το «συγκεκριμένο» διαλυόταν μέσα στο «αφηρημένο», το ΠΟΛΙΤΙΚΟ εξαφανιζόταν μέσα στην ακαδημαϊκή, κοινωνιολογική αφαίρεση.

Με άλλα λόγια: Τα πάντα είχαν υποταχθεί στη δαιμονοποίηση της παγκοσμιοποίησης. Οι αναλύσεις του Καραμπελιά περιορίζονταν σε αφηρημένες ιστορικές αναφορές, σε γενικολογίες πολιτικές που εξωράιζαν ή εξαφάνιζαν την πολιτική αιχμή των μεγάλων προβλημάτων.

Ο Καραμπελιάς δεν μίλησε ποτέ συγκεκριμένα πολιτικά πάνω στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ζητήματα της εποχής μας. Κοινωνιολογούσε, αφηρημένες και ακαδημαϊκές αναλύσεις έκανε, από τις οποίες αφαιρούσε την επικίνδυνη πολιτική τους αιχμή και τις έντυνε με την καθεστωτική «αριστερή» ρητορεία.

Γι αυτό
σε όλα τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας έχει διολισθήσει (συνειδητά ή ασυνείδητα δεν έχει σημασία) στη νεοταξική λογική την οποία υποτίθεται ότι πολεμάει.

Αυτό εύκολα μπορεί να το διαπιστώσουμε, αν δεν μείνουμε στην εξωτερική όψη των λόγων και των γραφτών του Καραμπελιά, αλλά στη λογική που διαπερνάει τους λόγους και τα γραπτά του.

Υπάρχουν, σήμερα, κάποια ΚΟΜΒΙΚΑ ζητήματα που καταγράφουν ανάγλυφα τις πραγματικές σου θέσεις και το στρατόπεδο που ανήκεις.

Ας εξετάσουμε αυτά τα ΚΟΜΒΙΚΑ ζητήματα της εποχής μας.

Αλλοδαπή εισβολή…

Το μέγιστο αυτό ζήτημα ο Καραμπελιάς το αντιμετωπίζει σύμφωνα με την κυρίαρχη αντίληψη των Συριζαίων, του ΚΚΕ και όλων των «αντιρατσιστών»!!!

Μιλάει γενικά και αφηρημένα για το πρόβλημα, σαν το «αυθόρμητο» προϊόν της Παγκοσμιοποίησης. Καταγράφει κάποια εξωτερικά συμπτώματα του εφιάλτη (αυτά τα καταγράφουν σήμερα όλοι και τα κυβερνητικά κόμματα») και ΑΦΑΝΙΖΕΙ κυριολεκτικά το πολιτικά σημαντικότερο και το πολιτικά «συγκεκριμένο: ότι η λαθραία αλλοδαπή εισβολή, κατοχή και ο εποικισμός της ελληνικής κοινωνίας ΑΠΟΤΕΛΕΙ στρατηγική συνιστώσα της Νέας Τάξης, σχεδιασμένος και οργανωμένος πολιτικός προσανατολισμός των ποικίλων μηχανισμών και υπηρεσιών του πλανητικού ιμπεριαλισμού.

Ο Καραμπελιάς αθωώνει πάντα το πολυεδρικό σύστημα των νεοταξικών μηχανισμών, με τη μέθοδο της παρασιώπησης και της «συνωμοσιολογίας».


Σε όλα τα ζητήματα οι μηχανισμοί (δηλαδή η συγκεκριμένη πολιτική του κράτους, των κομμάτων και των ποικίλων υπηρεσιών) μένουν στο απυρόβλητο. Τα πάντα εστιάζονται στο «αυθόρμητο» των δεινών της παγκοσμιοποίησης, στην κοινωνιολογούσα ρητορική της ακαδημαϊκής καταγγελίας η οποία δαιμονοποιεί το «τέρας» (παγκοσμιοποίηση), αλλά εξαφανίζει τους πολιτικούς μηχανισμούς του «τέρατος» και τον πολιτικό ρόλο και τις λειτουργίες αυτών των μηχανισμών.

Σε όλα τα ζητήματα παίζει ταχυδακτυλουργικά πάνω σε αυτά τα πλήκτρα…

Παραπέμπουμε για περισσότερα στη συζήτηση εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1830



Τρομοκρατία

Η «τρομοκρατία» αποτελεί σήμερα την αιχμή του δόρατος της Πλανητικής, ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης: Το πλέον προνομιούχο μέσο άσκησης της εξουσίας της.

Είναι ευανάγνωστο πλέον και στον πιο αφελή, ιστορικά, αλλά και καθημερινά επιβεβαιωμένο ότι οι μηχανισμοί του Νοεταξικού κράτους κατασκευάζουν και προωθούν ένα πολύμορφο και εφιαλτικό δίκτυο τρομοκρατικών πράξεων, οργανώσεων και ιδεολογικών σπονσόρων.

Μέσα σε αυτούς τους «ιδεολογικούς σπόνσορες» είναι και ο Καραμπελιάς.

ΟΧΙ μόνο δεν αποκάλυψε, ούτε κατάγγειλε τους «κατασκευαστές» της τρομοκρατίας και τα πολιτικά τους σχέδια, αλλά παρείχε απλόχερα και το άλλοθι της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών.

Παντού και πάντα υποστήριζε το «αυθόρμητο» της τρομοκρατίας και ευθυγραμμιζόταν πλήρως με τις αντιλήψεις του καθεστώτος και των «αντιτρομοκρατικών» υπηρεσιών: Ότι οι «τρομοκράτες» είναι πλανημένοι «αριστεροί αγωνιστές»!!!

Γι’ αυτό είχε γίνει και μαϊντανός των ΜΜΕ στα θέματα της τρομοκρατίας: Έδινε τις «ιδέες» του καθεστώτος.

Και εμπράκτως: Πήγε και μάρτυρας υπεράσπισης του Κουφοντίνα!!!

ΠΟΤΕ, μα ποτέ, δεν αναφέρεται σε μυστικές υπηρεσίες και σπόνσορες της τρομοκρατίας. Δέχεται αυτό που λένε οι Αμερικανοί.

Και για τους Δίδυμους Πύργους, ακόμα και τώρα, υποστηρίζει ότι ήταν έργο των Αράβων!!!

Το ζήτημα της τρομοκρατίας είναι ουσιαστικό για έναν αγωνιστή εναντίον της Νέας Τάξης: Δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεσαι με τα ιδεολογήματα των Αμερικανών και να μην αποκαλύπτεις τα μακάβρια παιχνίδια που παίζονται από τους Αμερικανούς, τα κράτη και τους καθεστωτικούς μηχανισμούς.

Ασφαλώς και στο ζήτημα των εμπρησμών μιλάει περί ανέμων και υδάτων, για οικοπεδοφάγους και λοιπά φαιδρά της αγοραίας κατανάλωσης!!!

Και για τον εμπρησμό του ΡΕΣΑΛΤΟ, πάλι μιλάει για «αγανακτισμένους νεαρούς»!!!

Θα το εξετάσουμε ιδιαίτερα αυτό, γιατί αποκαλύπτει όλη τη φιλοσοφία του Καραμπελιά…

«Δεκεμβριανά»

Στα «δεκεμβριανά» κινήθηκε πάνω στην κρατούσα αντίληψη περί «εξέγερσης της νεολαίας»: Πανομοιότυπη της «Ελευθεροτυπίας» και των «Ιών».

Με γενικόλογες κοινωνιολογικές αφαιρέσεις
περί «εξαθλίωσης» και «κατασπαραγμού» των νέων από το σύστημα, πέταξε στο κάλαθο των αχρήστων, όλη αυτή την κουκουλοφόρικη υστερία και την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ έλλειψη ιδεολογικού και πολιτικού στίγματος των «δεκεμβριανών»…

Πέταξε όλη την Ιστορία και τη Θεωρία περί εξεγέρσεων.

Δεν ασχολήθηκε καθόλου με το νεοταξικό σχέδιο της προβοκάτσιας, τους στόχους αυτού του σχεδίου, καθώς και με τους σπόνσορες και καθοδηγητές των κουκουλοφόρων και των άλλων «επαναστατικών σεχτών» που μας προέκυψαν!!!

Όλα για τον Καραμπελιά
είναι το «αυθόρμητο» προϊόν της σήψης και της απελπισίας των νέων, λες και τόσα χρόνια η νεολαία δεν βρισκόταν σε κατάσταση οξύτατης και «αιμοβόρας» καταπίεσης…

Ο Καραμπελιάς στα ζητήματα της «τρομοκρατίας» (και τα «δεκεμβριανά» αποτελούν συνιστώσα αυτής της «τρομοκρατίας»), αποκαλύπτεται εντελώς με ποιο στρατόπεδο είναι και ποιες αντιλήψεις έχει: Τις καθεστωτικές των «συριζαίων» και των «Ιών»…

Σκοπιανό

Και εδώ έχει την καθεστωτική αντίληψη της διπλής ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Αυτή τη θέση που ξεστόμισε πριν από μερικούς μήνες σε συζήτηση στη Θεσσαλονίκη τον έφερε σε άγρια σύγκρουση με τους δασκάλους της Β. Ελλάδας, το Ζουράρι και άλλους: Τον αποκήρυξαν…

Νεοταξικά ιδεολογήματα

Δέχεται τα ιδεολογήματα του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατσισμού»: ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα έχει καταδικάσει: Πλήρης ευθυγράμμιση με τους «Ιούς»!!!

Αυτά για μας είναι κομβικά σημεία για το ποιόν και το ρόλο του.

Φυσικά γνωρίζουμε και την τυχοδιωκτική πολιτική του ιστορία…

Αυτά είναι αρκετά προς το παρόν.

Θα επανέλθουμε για τις «θέσεις» του πάνω στον εμπρησμό του ΡΕΣΑΛΤΟ…




_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 27, 2014 9:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Μητσοτάκης …διάβασε Καραμπελιά!!!



Φαίνεται ότι ο Μητσοτάκης διάβασε το άρθρο του Καραμπελιά και εμπνεύστηκε…

Και έκραξε: ΟΧΙ εκλογές, διότι αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα τινάξει τα πάντα στον αέρα!!!

Ανατριχιαστική ομοιότητα πολιτικής λογικής μεταξύ Μητσοτάκη και Καραμπελιά…


Το να ταυτίζεται, όμως, η «διαλεκτική» της σκέψης σου με αυτή του Μητσοτάκη, αυτό και μόνο καταγράφει δραματικά το πολιτικό σου κατάντημα, αλλά και τη θανάσιμη αγωνία του καθεστώτος, το οποίο κινητοποιεί ΠΙΕΣΤΙΚΑ τους ΠΑΝΤΕΣ και ενορχηστρωμένα στην κινδυνολογική υστερία και δωσίλογη αυθάδεια εναντίον των εκλογών και του ΣΥΡΙΖΑ…

Πίεση επιθανάτιων σπασμών που οδηγεί στο πέσιμο των μασκών…

Αν είναι δυνατόν να βρίσκεσαι στο ίδιο στρατόπεδο με τον «αρχάγγελο» της «Κάθαρσης», τον ΕΦΙΑΛΤΗ του «πηκτού» και «συνθετικού» ΨΕΥΔΟΥΣ, τον Μητσοτάκη, αυτήν τη ΜΟΧΘΗΡΗ αλεπού του δωσιλογισμού…

Φυσικά όταν επιστρατεύεται και αυτός ο βρικόλακας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβάνεται κανείς το οδυνηρό αδιέξοδο του κατοχικού καθεστώτος και τη θανάσιμη αγωνία των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ: Της κυβερνητικής συμμορίας…

Πάντα σε κάθε κρίσιμη «ιστορική στιγμή» («καμπή»), ο Μητοστάκης εμφανίζεται ή μάλλον τον «εμφανίζουν»(!) για να διατυπώσει τους «χρησμούς» του και να σηματοδοτήσει τις «έκτακτες» εξελίξεις…

Για να σπείρει τα τρομοκρατικά διλήμματα και τις αιμοχαρείς κινδυνολογίες προκειμένου να ΥΠΟΤΑΧΤΕΙ ο ελληνικός λαός στη δικτατορική «νομιμότητα» των μαφιών του χρήματος, των «αντισυνταγματικών» Μνημονίων και τη δολοφονική μανία των δημίων του.

Βγήκε και τώρα ο δράκουλας για να μας πει ότι με το ΣΥΡΙΖΑ θα τιναχτούν τα ΠΑΝΤΑ στον αέρα!!!

Μα αυτό θέλει ο ελληνικός λαός: Να τιναχτούν τα ανδρείκελα των ληστών και δημίων του, οι δολοφόνοι του και οι αποτεφρωτές της Ελλάδας στον αέρα…

Όταν κινδυνολογεί ο Μητσοτάκης αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη διαφήμιση για το ΣΥΡΙΖΑ…

ΟΛΟΙ δουλεύουν για το ΣΥΡΙΖΑ και αυτός δεν το αντέχει και κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει στη ζωή τους ξοφλημένους και τις συμμορίες του 4ου Ράιχ…

Επιστροφή στην κορυφή
Ανένδοτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 19, 2015 5:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όσο πλησιάζει η Κυριακή των εκλογών, ο Γιώργος Καραμπελιάς με το «Άρδην» αποκαλύπτει ξεδιάντροπα πλέον το νέο του απεχθές πρόσωπο. Έτσι, πριν αλέκτωρα φωνήσαι ...κίνησε η αλεπού για το παζάρι!
Βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία; Δεν θέλω να το πιστέψω.
Καλόπιστα (για πόσο ακόμαWink το αποδίδω με την φράση του Σοφοκλή σε ελεύθερη μετάφραση «το κακό φαίνεται για καλό σε αυτόν του oποίου το μυαλό ο θεός οδηγεί προς την άτη - δηλ. στη συμφορά»

Διαβάστε το κείμενο του Χρίστου Δάλκου (καθηγητή μέσης εκπαίδευσης) εδώ: http://ardin-rixi.gr/archives/114844
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες