Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο Άδωνις και το φάντασμα του Κομμουνισμού

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 21, 2014 9:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο Άδωνις και το φάντασμα του Κομμουνισμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Άδωνις και το φάντασμα του Κομμουνισμού



Με τον Άδωνι έχουμε ασχοληθεί συστηματικά, εδώ και πολλά χρόνια. Έχουμε καταγράψει την παραληρηματική γελοιότητα αυτού του τηλεπλασιέ και τις ναρκισσιστικές ψυχώσεις του ακροδεξιού πολιτικού του κιτς σε όλες τις «πολυεδρικές» διαθλάσεις του.

Σήμερα, όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ο αλαλάζων (τηλεοπτικώς) αυτός κλόουν δίνει και το στίγμα της φρενοβλαβούς κυβερνητικής κακουργίας και του δωσιλογισμού.

Σηματοδοτεί με τον πιο κραυγαλέο τρόπο το κυβερνητικό ΟΝΕΙΔΟΣ, το σαδιστικό ηδονισμό των «εκτελεστών συμβολαίων θανάτου», την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ της Πολιτικής, κάθε Ηθικής και Ανθρώπινης αξίας: Ο ψυχοπαθής ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ του δωσιλογισμού των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ.


Σε αυτό το κείμενο θα περιοριστούμε σε ένα ιδιαίτερο ψυχωτικό χαρακτηριστικό του: Στην υστερική του έξαψη και ανοησία που συνίσταται στο να βλέπει κάθε τι που δεν χωράει στο ραχιτικό και «χαλασμένο» μυαλό του σαν «κομμουνισμό».

Το άρθρο του Μπογιόπουλο, «Σιχαίνομαι τους κομμουνιστές», μας έδωσε το αρχικό έναυσμα…
Το άρθρο ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/03/blog-post_21.html


Το ξεκαρδιστικό σώου με τον Τράγκα, το «έναυσμα» το μετέτρεψε σε «απόφαση».

Το σώου αυτό ανάμεσα σε δύο «ήρωες» της ακροδεξιάς φιλοσοφίας και υστερικής δημοκοπίας, δεν βγάζει μόνο πολύ γέλιο, αλλά αποτυπώνει το επίπεδο και το γλωσσικό οπλοστάσιο δύο «ακτιβιστών» και «τηλεβόλων» του τηλεοπτικού θεάματος, οι οποίοι σιτίστηκαν στο ίδιο παχνί.

Το στοιχείο, όμως, που μας ενδιαφέρει εδώ είναι η νοσηρή εμμονή του Άδωνι να αφορίζει όποιον δεν συμφωνεί μαζί του, ακόμα και τον Τράγκα, σαν κομμουνιστή!!!

Διαβάστε, ακούστε και απολαύστε τους σπαρταριστούς αυτούς διαλόγους του πολιτικού σώου, υψηλού πολιτικού επιπέδου (!), εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8940.html




Το φάντασμα του κομμουνισμού τον κυνηγάει τον Άδωνι, του έχει γίνει εφιάλτης. Παντού βλέπει κομμουνιστές και από όλες τις γωνίες ξεπετάγονται κομμουνιστές.

ΟΙ μόνοι ΜΗ κομμουνιστές είναι ο Άδωνις και οι πολιτικοί του «νονοί» κάθε φορά.

Αυτήν την ψύχωση ο Άδωνις δεν την απέκτησε τώρα που βρίσκεται στην κυβέρνηση. Την έχει από παλιά. Όταν έφτυνε αυτούς που γλείφει σήμερα: Τότε αυτούς που έφτυνε (και τώρα γλείφει) ήταν «αριστεροί»!!!

Τον Ιούνιο του 2008 είχε δώσει μια συνέντευξη στον «Ελεύθερο Κόσμο» και υποστήριζε, με το γνωστό κομπασμό του (κομπασμός ανοησίας) ότι κυβερνάει ο σοσιαλισμός και η «δεξιά είναι υπό διωγμό».

Μας έλεγε τότε ο Άδωνις τις εξής ανεγκέφαλες και χυδαίες ταχυδακτυλουργίες:

Ότι η κυβέρνηση (της Ν.Δ. τότε), το «εκσυγχρονιστικό κράτος και παρακράτος ήταν «αριστερά» που είχαν κηρύξει πόλεμο στο μόνο γνήσιο κομμάτι της δεξιάς, στον ΛΑΟΣ!!!

Και ακόμα: Το 95% των δημοσιογράφων επειδή είχαν περάσει από την «αριστερά» είχαν επιβάλει καθεστώς «αριστερής» τρομοκρατίας.

ΔΗΛΑΔΗ οι «νταβάδες» (τσιράκι των οποίων είναι ο Άδωνις) είχαν μεταλλαχτεί σε «αριστερά» και είχαν κηρύξει πόλεμο κατά της «δεξιάς»!!!

ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ που ο Καρατζαφέρης και ο θίασός του κάνανε καθημερινές παρελάσεις από τα κανάλια!!!


Διαβάστε το κείμενο: «Ο Άδωνις και οι δεξιοί είναι υπό διωγμόν!!!»

ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2489


Μετά, αυτοί οι «αριστεροί» που κυβερνούσαν τη χώρα και είχαν κηρύξει πόλεμο στη Δεξιά μεταλλάχτηκαν, μια και ενώθηκαν με το θίασο του ΛΑ.Ο.Σ

Σήμερα που κυβερνούν οι ίδιοι οι παλιοί δωσίλογοι του 4ου Ράιχ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μέσα και ο Άδωνις) άλλαξαν και οι «αριστεροί» και «κομμουνιστές»: Είναι ΟΛΟΙ εκείνοι που δεν αποδέχονται την κυβέρνηση των δωσίλογων. Δηλαδή ολόκληρος ο ελληνικός λαός!!!

Να, γιατί, όσοι χλευάζουν το «όνειδος» της ψυχωτικής κυβερνητικής κακουργίας (τον Άδωνι) μεταλλάσσονται αυτόματα σε «κομμουνιστές». Ακόμα και ο Τράγκας…

Η παράνοια του τηλεπλασιέ είναι δίχως όρια…


Αύριο που θα τον κάψουν οι «νταβάδες» του (θα είναι από τα πρώτα αναλώσιμα υλικά τους) ΤΟΤΕ ο Άδωνις θα χαρακτηρίζει τσιριχτά αυτούς τους «νταβάδες» σαν «κομμουνιστές»…

Η ώρα για τον Άδωνι πλησιάζει, αλλά ο άμοιρος ζει μέσα στις εμμονές της ναρκισσιστικής του τύφλωσης…

Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 21, 2014 9:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σε αυτό το απόσπασμα:

http://www.youtube.com/watch?v=T9c9tHpF_Xs#t=629

κι ιδίως από το όγδοο λεπτό μέχρι περίπου το ενδέκατο, η λέξη "σίχαμα" αποδεικνύεται πολύ ανίσχυρη για να περιγράψει κατάλληλα ορισμένα ασπόνδυλα υποκείμενα.
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 22, 2014 9:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το γελοίο και το γλοιώδες της απληστίας των νεόπλουτων




Θεωρούμε σκόπιμο να θυμίσουμε κάποια παλιά μας κείμενα για τον Άδωνι.
Το Νοέμβριο του 2008 είχαμε γράψει ένα κείμενο με τίτλο: «Χρήμα και εξουσία Ή Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»
Παραθέτουμε ένα απόσπασμα σχετικό με τον Άδωνι:

«Ω, του Όμηρου η χώρα τι γαϊδάρους τρέφεις τώρα»!


Κάποτε αυτή η χώρα έβγαζε μεγάλους λογοτέχνες, φιλόσοφους, μουσικούς, θεατράνθρωπους και πολλούς άλλους πνευματικούς σκαπανείς. Σήμερα μας καταδυναστεύουν τα μηδενικά και οι ανεκδιήγητοι πλασιέ των σκουπιδιών και των ποικίλων διαστροφών.

Έχει καταντήσει σκάνδαλο αυτό που γίνεται με τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου. Με
αφορμή ένα κανιβαλικό παιχνίδι (η «ποίηση» της διαστροφής και της βαρβαρότητας), όλα τα κανάλια έχουν αναλάβει δωρεάν τις δημόσιες σχέσεις του ζεύγους. Η προβολή του διαστροφικού κανιβαλισμού έχει πάρει αποκρουστικές διαστάσεις.



Το ίδιο και η υποκρισία των φωνακλάδων ηθικολόγων παντός χρώματος: Ο αμοραλισμός κι εδώ βρίσκεται σε παράκρουση.

Δεν μας εκπλήσσει, λοιπόν, το τηλεπλασάρισμα, όχι μόνο της κοπριάς, αλλά και των φωνακλάδων ηθικολόγων, ιδιαίτερα των υστερικών τηλεπλασιέ, τύπου Άδωνι.

Τέτοιοι υστερικοί, τηλεπλασιέ-ηθικολόγοι δεν αποτελούν μόνο την ακραία μορφή του αμοραλισμού, του τυχοδιωκτισμού και του αριβισμού, αλλά και τα διατεταγμένα «πιόνια» των μηχανισμών της καπιταλιστικής σήψης…

Τέτοιοι τύποι, είναι τόσο μεθυσμένοι με το «εγώ» τους, έχουν φιλήσει τόσες μπότες και κατουρημένες ποδιές για να αναρριχηθούν και τόσο διαβρωμένοι που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.

Εμπορεύονται τα πάντα και ξεπουλάνε τα πάντα.

Μικρομπακαλίστικες ψυχές, έτοιμες να πουλήσουν τοις «μετρητοίς», «πατριωτισμούς», «αντιστάσεις» στο κατεστημένο, «ελληνικές αξίες», «πνεύμα και ηθική» αρκεί να μετρηθεί το όφελος στο τραπέζι της συναλλαγής: Της προβολής και του θεάματος, του χρήματος και της εξουσίας.

Πριν από λίγο καιρό,
αυτός ο «μαινόμενος» τηλεπλασιέ εναντίον της Νέας Τάξης, συμμετείχε σε ΝΑΤΟϊκή αποστολή στο Αφγανιστάν!!!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μια από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις εκείνου του «εμπορεύματος» που καταναλώνεται, από τους καθεστωτικούς πομπούς της πολιτικής αποβλάκωσης και ηθικής διαστροφής, σε ποικίλες μορφές…

Ολόκληρο το κείμενο θα το βρείτε ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=20633#20633

Τον Ιούλιο του 2009 είχαμε δημοσιεύσει το κείμενο: «Το γελοίο και το γλοιώδες της απληστίας των νεόπλουτων»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3493

Το παραθέτουμε ολόκληρο:


Το γελοίο και το γλοιώδες της απληστίας των νεόπλουτων




Η αθλιότητα και η αμηχανία ενός κόσμου που καταρρέει αποτυπώνεται πιο δραματικά και πιο χυδαία στην ακόρεστη απληστία της πολιτικά πολύχρωμης κάστας των νεόπλουτων.
Σε εποχές σήψης και παρακμής το γελοίο, το γλοιώδες, αλλά και η θηριώδης κακογουστιά παίρνουν απαίσιες μορφές, απαστράπτουσες στα πρόσωπα των νεόπλουτων της πολιτικής εξουσίας και των τηλεοπτικών κοπράνων.
Τηλεοπτικά κόπρανα (τα υποπροϊόντα της απληστίας του τηλεοπτικού νεοπλουτισμού) και οι νεόπλουτοι πολιτικοί γίνονται ένα κράμα, κράμα που καταγράφει με τα πιο γκρίζα χρώματα την τραγωδία της παρακμής: Τη μωρία του λογικού, την «αισθητική» βαρβαρότητα, τη χυδαιότητα και την καταθλιπτική ηθική μηδαμινότητα.

Όλα αυτά αποτυπώθηκαν, με όλους του συμβολισμούς της γλοιώδους νεοπλουτικής απληστίας στις φιέστες και στα τηλεοπτικά σώου γύρω από το γάμο του Άδωνι Γεωργιάδη και της Μανωλίδου. Το ίδιο το «κύτταρο» αυτής της σχέσης, συνέθετε το νεόπλουτο πολιτικό με τη νεόπλουτη του διεστραμμένου τηλεοπτικού θεάματος.

Εδώ δύο «διαστροφικά συστατικά» της παρακμής συναντήθηκαν: Η «διαστροφή» του νεόπλουτου πολιτικάντη με τη «διαστροφή» της νεόπλουτης του τηλεθεάματος των κοπράνων. Είναι αυτός και ο λόγος που πήρε αυτός ο γάμος τέτοιες θηριώδεις διαστροφικές διαστάσεις στην «αρένα» της αθλιότητας, του κιτσαριού και της παρακμής: Στα τηλεπαράθυρα των κοπράνων του καθεστώτος.

Η ψυχολογική πλευρά αυτής της απαστράπτουσας σκουριάς του νεοπλουτισμού δεν θα μας απασχολήσει, αν και αποτυπώνει πιο ζωντανά την ακόρεστη και σχιζοειδή δίψα για εξουσία.

Μας ενδιαφέρουν όμως οι αποτρόπαιοι κοινωνικοί συμβολισμοί και η βροντώδης πολιτική ψευτιά και υποκρισία αυτής της κατάστασης.

Και μας ενδιαφέρουν, γιατί ο κ. Άδωνις, θέλει να εμφανίζεται, όπως και το κόμμα του, με κομπασμό, αλλά και υστερικά «τσιρίγματα» αχαλίνωτα, ότι είναι εχθρός του κατεστημένου, ότι είναι «εξυγιαντής» της Πολιτικής, ότι είναι ηθικός ανακαινιστής και «αρχάγγελος» της «κάθαρσης»!!!

Φυσικά, εμείς γνωρίζουμε και έχουμε αναλύσει, ότι τέτοια υστερικά ξεφωνητά αποτελούσαν πάντα το κύριο χαρακτηριστικό των μεγαλύτερων πολιτικών απατεώνων και τυχοδιωκτών της ιστορίας.

Κάποιοι, ωστόσο, αφελείς, επιμένουν να μη θέλουν να δούνε ακόμα τι σημαίνει και τι εκφράζει όλος αυτός ο καιροσκοπικός και τυχοδιωκτικός θίασος του ΛΑ.Ο.Σ.

Ζήτημα 1ον:

Πώς είναι δυνατόν κάποιος να αναιρεί και να αμφισβητεί το κατεστημένο και τους ισχυρούς του χρήματος, όταν αποτελεί εξάρτημα των κτηνωδών μηχανισμών του χρήματος (ΜΜΕ) και της «αρένας» των κοπράνων του κατεστημένου: του τηλεθεάματος.

Όταν είσαι «εμπόρευμα» της εξουσίας του αγοραίου θεάματος, είσαι συστατικό στοιχείο αυτής της διαστροφικής, δικτατορικής εξουσίας, γρανάζι του καθεστωτικού ολοκληρωτισμού.

Συμπέρασμα πρώτον: Ο Άδωνις δεν είναι μια μικρή ατέλεια της καθεστωτικής απάτης. Είναι ενεργό γρανάζι αυτής της απάτης, ολοκληρωτικά υποταγμένος στο καθεστώς και ελεεινός δημοκόπος εναντίον δήθεν των μηχανισμών εξουσίας.

Ζήτημα 2ον

Πώς είναι δυνατόν να μιλάει κανείς για πνευματική και ηθική υπόσταση και ανάταση, για αξίες και ιδέες, όταν αποτελεί συστατικό υλικό μιας «μηχανής» (ΜΜΕ) που αλέθει ανθρώπους και ιδέες, που ισοπεδώνει βάρβαρα και ανελέητα κάθε αξία, κάθε σκέψη και κάθε αισθητική.

Πώς είναι δυνατόν να μιλάς για πολιτική, ήθος και ανατρεπτικό πνεύμα όταν αποτελείς την «πρώτη ύλη» του τελετουργικού θεάματος των ΜΜΕ και των μεσημεριάτικων «κοπράνων», δηλαδή των πλέον μοχθηρών μορφών δολοφονίας της σκέψης, της ψυχής, της αισθητικής και της συνείδησης των ανθρώπων.

Συμπέρασμα δεύτερο: Ο Άδωνις αποτελεί την πιο μοχθηρή και υπερφίαλη γκριμάτσα της εξουσιαστικής απληστίας των νεόπλουτων…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες