Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ιντερνετικές προβοκάτσιες...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 30, 2014 8:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Ιντερνετικές προβοκάτσιες... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ιντερνετικές προβοκάτσιες…



Κάποια ιστολόγια ανακυκλώνουν ένα γεγονός που έλαβα χώρα το Δεκέμβριο του 2009 και το εμφανίζουν σαν σημερινό.

Διαβάζουμε:


«Στο «Ρεσάλτο» συνελήφθησαν τα παιδιά του Νιώτη Μετά το "ντού' που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο στο Κερατσίνι…
…Η προσαγωγή των παιδιών του Γρηγόρη Νιώτη, η οποία αργότερα μετετράπη σε σύλληψη, έγινε στο στέκι «Ρεσάλτο» στο Κερατσίνι . Πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι στο οποίο οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης…».

ΕΔΩ:
http://sentrasout.blogspot.gr/2014/01/blog-post_28.html

Αυτό αναπαράγεται και από άλλα ιστολόγια…
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν σημειώνεται ότι αυτό συνέβη το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου του 2009.


Φυσικά κάθε υποψιασμένος αντιλαμβάνεται την προβοκατόρικη αυτή αναπαραγωγή μιας πολύ παλιάς είδησης. Ο Νιώτης σήμερα δεν είναι όχι μόνο Αντιπρόεδρος της Βουλής, αλλά ούτε καν βουλευτής: Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα γι αυτούς που τρώνε αμάσητα κάθε «είδηση» και είναι πολλοί…

Και όμως αυτοί η «είδηση» ανακυκλώνεται, μετά από 4 χρόνια από κάποια ιστολόγια, σαν σημερινό γεγονός: Κάποια σκοπιμότητα, σίγουρα θα εξυπηρετεί αυτή η προβοκάτσια, εν όψει της στρατηγικής των μυστικών υπηρεσιών για την κατασκευή χώρων της «τρομοκρατίας»!!!

Εκείνη την εποχή είχανε κάψει και το ΡΕΣΑΛΤΟ: το δικό μας και όχι του Κερατσινίου. Είχαμε, συνεπώς, ασχοληθεί με την υπόθεση αυτή. Πολλά κείμενα μας βρίσκονται, ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3953


Θα αναδημοσιεύσουμε ένα που σχετικό με τη σύλληψη των παιδιών του Νιώτη:


Παιδιά βουλευτή του ΠΑΣΟΚ συνελήφθησαν στο στέκι αντεξουσιαστών!
Τι γίνεται κύριε Παπανδρέου;


Ανάμεσα στους συλληφθέντες κατά την χθεσινή έφοδο της αστυνομίας σε στέκι αντεξουσιαστών στο Κερατσίνι, βρίσκονται και τα δύο παιδιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρη Νιώτη.

Η προσαγωγή των παιδιών του Γρηγόρη Νιώτη, η οποία αργότερα μετετράπη σε σύλληψη, έγινε στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι «Ρεσάλτο».

Πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι που χρησιμοποιείται από αντιεξουσιαστές, στο οποίο οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Ο κ. Νιώτης επιβεβαίωσε τη σύλληψη των παιδιών του, λέγοντάς μας ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε τόσο με τον υιό του όσο και με την κόρη του ήταν σήμερα το πρωί. «Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι, στο οποίο μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περνά τον ελεύθερο χρόνο του».

Ο Γρηγόρης Νιώτης τόνισε χαρακτηριστικά «Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στα παιδιά μου, άλλωστε είναι ενήλικες, η κόρη μου είναι δικηγόρος και ο υιός μου είναι στο μεταπτυχιακό του».

Με "σπουδές" που μάλλον έχουν επεκταθεί στο χώρο του μεταπτυχιακού για την Δικαιοσύνη, την λειτουργία και την απόδοσή της, λοιπόν, είναι τα παιδιά του κυρίου Νιώτη.

Πέρα από το δράμα του πατέρα, ίσως θα πρέπει να σταθούμε σε ένα άλλο δράμα.
Σε αυτό της οικογένειας που έχει καταστραφεί και διαπιστώνεται τραγικά μέσα στις οικογένειες διαπρεπών ανδρών της πολιτικής μας ζωής (δεν θα ήθελα να θυμηθώ παραδείγματα του παρελθόντος...).

Η πολιτεία βάλλεται μέσα από τους καλύτερους, τους περισπούδαστους, τους ευκατάστατους γόνους της. Και αυτό δεν είναι ένα απλό γεγονός. Το αδιέξοδο εκείνων που ποτέ δεν έχουν μοχθήσει για να καταφέρουν κάτι στη ζωή τους, εκείνων που τους προσφέρθηκαν τα πάντα και εκείνων που η ανία τους οδήγησε να εγκληματούν, να βυσοδομούν και να καταστρέφουν τους κόπους των απλών πολιτών, να στρέφονται κατά της (έστω και κακής) δημοκρατίας, είναι μία διαπίστωση τραγική.

Και την τραγικότητά της βιώνουμε σήμερα στους δρόμους της Αθήνας, σε στέκια των "ανθρώπων των σκιών", των "χρήσιμων ηλιθίων", όπως τους αποκαλούν αυτοί που έχουν χειραγωγήσει τον στρατό των ρέμπελων και των μπαχαλάκηδων...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 30, 2014 9:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ιντερνετικές προβοκάτσιες... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρος έγραψε:

Ο Νιώτης σήμερα δεν είναι όχι μόνο Αντιπρόεδρος της Βουλής, αλλά ούτε καν βουλευτής: Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα γι αυτούς που τρώνε αμάσητα κάθε «είδηση» και είναι πολλοί…



Φυσικά κι είναι ψιλά γράμματα γι'αυτούς που καταπίνουν αμάσητα κάθε είδηση και κυρίως εκείνες που ανακυκλώνονται από πολύ σοβαρά (αλλά μιλάμε για πολύ σοβαρά όμως) μπλογκς και σάιτς.
Διότι μια ζωή το ζητούμενο για τους γελοίους που χάφτουν ό,τι βλέπουν είναι πώς να επιβεβαιώσουν το καχεκτικό εγώ τους και να βγάλουν τους υπολοίπους "χαφιέδες" κι "υπόπτου ηθικής".
Φοβάμαι ότι δεν γίνομαι σαφής και φαίνονται μπερδεμένα τα λεγόμενά μου.
Όμως δεν θα αναφέρω -και συνεπώς δεν θα διαφημίσω- τα γελοία εκείνα πρόσωπα (στην ουσία πρόκειται για ένα, κάργα αρρωστημένο και θλιβερό) κι ας μη βοηθάω έτσι να καταλάβουν οι αναγνώστες για ποιόν μιλάω.

Στο κάτω-κάτω δεν τον ξέρει στην ουσία ΚΑΝΕΙΣ...

Ας μείνει να βράζει ο αστείος και θλιβερός ανθρωπάκος μέ το ζουμί του.
Επιστροφή στην κορυφή
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 30, 2014 4:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



Ροβεσπιέρρε, οι γνωστοί "επανασταταράδες" δε νομίζω πως καταπίνουν
αμάσητο ό,τι παίρνει το μάτι τους στο νέο χόμπι τους, το ίντερνετ.

Εξάλλου εδώ που τα λέμε κόβει πολύ το μάτι τους...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 30, 2014 4:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι καταγέλαστοι…

Μετά τη δημοσίευσή μας για το προβοκατόρικο δημοσίευμα το σχετικό με τη σύλληψη των παιδιών του Νιώτη (Δεκέμβριος 2009) το ιστολόγιο που παραπέμπουμε κατέβασε την παραπλανητική και προβοκατόρικη ανάρτηση…

Κάποιοι άλλοι αστείοι συνεχίζουν το χαβά τους. Προσπαθούν να «αποδείξουν» ότι ο πετεινός είναι κεφάλας, με το έτσι θέλω: Τόσο καταγέλαστοι έχουν [color=red]γίνει…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γαβριάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 30, 2014 10:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΙΓΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ



Οι περιπτώσεις του είδους εκείνου της φρενοβλάβειας που απαντάται σε άτομα τα οποία δεν διστάζουν να διαστρεβλώνουν αγρίως την αλήθεια ώστε να την προσαρμόσουν στις διαστάσεις τις δικής του ελλειπτικής αντίληψης αλλά και για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του νοσηρού τους "εγώ" -καθώς παράπλευρες σκοπιμοτήτες- είναι κάτι που δεν ξενίζει ιδιαίτερα μιας και συναντάται αρκετές φορές γύρω μας. Συνήθως τέτοια κρούσματα τα προσπερνά κανείς με αδιαφορία ή με μια αυθόρμητη συγκατάβαση συμπόνοιας εξαιτίας της λύπησης και του οίκτου που προκαλούν.
Ωστόσο τα περιστατικά που αναδύονται ατόφια από το ανεξερεύνητο χάος της ψυχικής αβύσσου είναι αυτά που αφορούν στην κατηγορία του ψυχαναγκασμού και της ιδεοληψίας. Ειδικά ο τομέας του ψυχαναγκασμού, αν και προϋποθέτει ένα συγκεκριμένο ψυχολογικό υπόβαθρο για να ευδοκιμήσει, εκδηλώνεται σχεδόν πάντα με κρούσματα κατά τα οποία το θύμα εθελοντικά και ηδονικά θα προτιμήσει να εγκλωβιστεί σε ένα φαύλο κύκλο αυτοταπείνωσης και αυτοτιμωρίας καθώς και ακραίας μαζοχιστικής υποτέλειας για να ξορκίσει τις φοβίες του. Το τελετουργικό της "τυφλής υποταγής" και του απόλυτου ευθυγραμμισμού προς το πρόσωπο στο οποίο ο ψυχικά πάσχων έχει προσδέσει τις ελπίδες της λύτρωσής του, αποτελεί κάθε φορά για τον κλονισμένο ψυχισμό ένα υποτιθέμενο είδος προσωπικής "πανάκειας" που, από μια στιγμή και μετά, αυτοματοποιημένα καταφεύγει.
Κρούσματα τέτοια που πιθανόν να διαφεύγουν λανθάνοντα, απαντώνται κατά κόρον στην ομαδική ψυχολογία της σέχτας. Εκεί, γύρω από τον ελλειπτικό ηγέτη, περιφέρονται οι υπόλοιπες, ακόμη πιο αδύναμες, ψυχικά, υπάρξεις αντλώντας έτσι από το περίσσευμα της εγωϊστικής ψυχοπάθειας του "αρχηγού" το απαραίτητο δυναμικό για να φορτίσουν τα ερεβώδη χάσματα από την ιδεοληψία που τους ταλαιπωρεί.
Στη σημερινή περίπτωση της δήθεν αναβίωσης της ιστορίας με το Ρεσάλτο Κερατσινίου, όλη αυτή η ψυχοπαθολογία του ψυχαναγκασμού και των συναφών συνδρόμων, αποτυπώθηκε σε όλες της τις εκφάνσεις σε ένα χαρακτηριστικό και συγκεκριμένο δείγμα σέχτας, καθώς την παράκρουση του "ηγέτη" τη διαδέχθηκε η τυφλή, πλην όμως συνειδητή, προσαρμογή των άλλων στις χονδροειδείς ψευδαισθήσεις του ηγέτη-θεραπευτή τους.
Ήδη ξεκίνησαν να εκδίδονται τα "ανακοινωθέντα" και τα "πορίσματα", και οι δηλώσεις πλήρους σύμπλευσης, τη στιγμή που είναι προφανές πως αν η ψυχική ανισσοροπία στην οποία έχουν περιέλθει δεν ήταν τόσο μεγάλου βαθμού, ίσως να διέκριναν τον παραλογισμό πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ η Ιστορία να επαναληφθεί τόσο ακέρεια: ίδιος αριθμός σφυριών, αντιασφυξιογόνων μασκών, κονταριών, ντεπόζιτων κλπ.
Αλλά το τονίσαμε, η σεχταριστική φρενοβλάβεια τα καθιστά λεπτομέρειες όλα αυτά...


Ασφαλώς υπάρχει κι ένα ακόμη υπόβαθρο. Ωστόσο όχι ψυχιατρικής χροιάς.
Υφίσταται μεγάλη η ανάγκη να "εξωραϊστουν", με τάχα "αριστερή" τεκμηρίωση, οι προχθεσινές δραστηριότητες της Χ.Α. στο Κερατσίνι...
Επιστροφή στην κορυφή
Βαγγέλης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 30, 2014 11:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος



Στο μεγαλοφυή Θερβάντες, ο ταλαίπωρος Σάντσο Πάντσα από στοιχειώδη συμπόνοια στο αφεντικό του προσπαθεί να το αποτρέψει από τις κουτσουκέλες και να του απομυθοποιήσει τα εμπύρετα παραληρήματα.

Στις σέχτες, απεναντίας, οι λοιποί τρόφιμοι σπρώχνουν εγκληματικά τον αρχι-ψυχοπαθή αρχηγίσμο ακόμη περισσότερο προς το ψυχικό Έρεβος και την παράκρουση.
Επιστροφή στην κορυφή
Βαγγέλης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 31, 2014 12:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρος έγραψε:

Κάποιοι άλλοι αστείοι συνεχίζουν το χαβά τους. Προσπαθούν να «αποδείξουν» ότι ο πετεινός είναι κεφάλας, με το έτσι θέλω: Τόσο καταγέλαστοι έχουν γίνει…



Θύμιο, διαφωνώ. Δεν είναι καταγέλαστοι. Ο ηλίθιος που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του εμπαθή ξερόλα και του αναίσχυντου ιντριγκαδόρου, που κόβει και συρράπτει υστερικά με τη ξετσιπωσιά αλλά και τον κρετινισμό του πιο ποταπού σταλινικού, δεν είναι ούτε καταγέλαστος.

Είναι εμετικά αποκρουστικός.


Η σεχταριστική περιθωριοποίηση (σε σχιζοφρενή βαθμό παρθεναγωγείου) κι η εκκωφαντική καταδίκη στην ιστορική αφάνεια, αν όχι και τον αποτροπιασμό, είναι οι αναπόφευκτες συνέπειες...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες