Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η φρενοβλάβεια της «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 25, 2012 7:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η φρενοβλάβεια της «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η φρενοβλάβεια της «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ



Μια άγρια «αντιρατσιστική» θύελλα ξέσπασε από όλες τις πόρνες του καθεστώτος (πολιτικές, δημοσιογραφικές και κυρίως αυτές με τις «αριστερές» φορεσιές) εναντίον της αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου, επειδή η άμοιρη διατύπωσε, αντιγράφοντας, μάλλον, την άκρως σατιρική ατάκα:

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα.. Τουλάχιστον τα κουνούπια του δυτικού Νείλου..θα τρώνε σπιτικό φαγητό»!!!

Τα μεγάλα στόματα της «δημοκρατίας» και της «ανθρώπινης ευαισθησίας», τα κραυγαλέα λαρύγγια της «προόδου» και των υπόδουλων «αριστερών» στοχαστών, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και οι επιδοτούμενοι πράκτορες του νεοταξικού φασισμού (του πλανητικού ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ), όλοι αυτοί «ΕΘΙΓΗΣΑΝ» με το «ρατσισμό» της αθλήτριας και έπεσαν, σαν λυσσασμένες ύαινες, αλλά και με κραυγές «αντιρατσιστικής» παράκρουσης, να την κατασπαράξουν!!!

Ένα σατιρικό ανεκδοτάκι ανυψώθηκε σε μείζον πολιτικό ζήτημα και οδήγησε στον αποκλεισμό της αθλήτριας από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Αυτή η ενορχηστρωμένη ΕΠΙΘΕΣΗ της «αντιρατσιστικής» φρενοβλάβειας, από όλες τις νεοταξικές δυνάμεις των ποικίλων «αντιρατσιστικών» δικτυώσεων, εναντίον της Παπαχρήστου, δεν είναι δίχως δόλο και υπολογισμό: Αποτελεί και αυτή (η επίθεση) έναν κρίκο στην αλυσίδα των καθεστωτικών πραξικοπημάτων.

Για την πραξικοπηματική αλυσίδα διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6564

Είναι ένα «αντιρατσιστικό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του πλανητικού ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, με πολυεδρικούς στόχους:

α). Να συγκαλύψει, επικαλύψει και αποκρύψει τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ρατσισμό των ευρω-χουντικών καθεστωτικών δυνάμεων. Ένα θηριώδη και κτηνώδη ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και του λαού της…

Εδώ ζούμε τη μαλθουσιανή ΦΡΙΚΗ της άγριας και μοχθηρής λεηλασίας και καταστροφής του ελληνικού λαού, την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ εξόντωσή του (ο φασιστικός ρατσισμός των διεθνών ληστών και δημίων σε ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ και βάρβαρη επέλαση) ΚΑΙ τα δωσίλογα ανδρείκελα, καθώς και τα επιδοτούμενα «αριστερά τάγματα» του «αντιρατσισμού, αναγάγουν σε μείζον «αντιρατσιστικό» πολιτικό ζήτημα το ανέκδοτο μιας αθλήτριας…

ΠΛΗΡΗΣ αναστροφή της πραγματικότητας: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου, ιδιαίτερα το χρηματιστηριακού, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ σαν «αντιρατσισμός» και τα πολύχρωμα ιερατεία της εξουσίας, τα επιδοτούμενα όργανα των μαφιών του χρήματος και οι ποικίλες παραλλαγές της νεοταξικής «αριστεράς», ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ από λακέδες του πλανητικού φασισμού (ρατσισμού), σε φανατικούς «εχθρούς» του «ρατσισμού» («αντιρατσισμός»).

Τέτοια φρενοβλάβεια «αντιρατσιστικής» ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ: Ο Ελληνικός λαός δολοφονείται ανελέητα, η Ελλάδα διαλύεται συθέμελα (ρατσισμός δολοφονικής μοχθηρίας) και οι «εκτελεστές» και οι «ιμάντες» της ρατσιστικής επέλασης εναντίον του ελληνικού λαού, όλες οι πόρνες της Νέας Τάξης, ΩΡΥΟΝΤΑΙ «αντιρατσιστικά» εναντίον μιας ατομικής περίπτωσης (Παπαχρήστου) που ξεστόμισε ένα ανεκδοτάκι…

β). Έξω, όμως, από την ΑΠΑΤΗ της δόλιας αναστροφής των πραγμάτων, η «αντιρατσιστική» ψύχωση των υπαλλήλων του νεοταξικού φασισμού έχει και μια άλλη παράμετρο: Αυτή της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ «αντιρατσιστικής» ΦΙΜΩΣΗΣ, των πραξικοπηματικών «αντιρατσιστικών» ΔΙΩΞΕΩΝ.

Βγαίνουν πλέον από το οπλοστάσιο της Νέας Τάξης και των εκτελεστικών της οργάνων τα βαρέα όπλα εναντίον της ΟΡΓΗΣ του ελληνικού λαού που καθημερινά διογκώνεται: Τα «αντιρατσιστικά» πραξικοπήματα και διώξεις.

Το καθεστώς που κλιμακώνει την πραξικοπηματική του αυθάδεια, θα αρχίσει να χρησιμοποιεί μια πολυεδρική πραξικοπηματική επίθεση. Μία συνιστώσα αυτής της πραξικοπηματικής επίθεσης είναι και οι «αντιρατσιστικές» ΔΙΩΞΕΙΣ…

Σε αυτό το εφιαλτικό έργο θα έχει επιπλέον στηρίγματα και την «αριστερά» ΣΥΝΟΛΙΚΑ, η οποία, για άλλη μια φορά, θα δώσει το άλλοθι και το τεκμήριο…

ΟΛΑ μελετημένα. Τα σημερινά πραξικοπήματα της πλανητικής Νέας Τάξης (ο σύγχρονος φασισμός) θα έχουν τις ευλογίες και τη ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της ενσωματωμένης «αριστεράς» και των πολύχρωμων ιερατείων της «προόδου»…

γ). Τέλος, δεν πρέπει να μα διαφύγει και τούτο: Τέτοιας πράξεις «αντιρατσιστικής» φρενοβλάβειας και ΑΠΑΤΗΣ ρίχνουν νερό στο μύλο της «Χρυσής Αυγής»: Ενισχύουν στα μέγιστα το παρακρατικό παρακλάδι της Νέας Τάξης, του πλανητικού φασισμού.

Το παρακρατικό αυτό παρακλάδι είναι και αυτό ένα από τα γρανάζια της στρατηγικής των νεοταξικών πραξικοπημάτων που σχεδιάζονται εναντίον της Ελλάδας.


Το ενισχύουν, συνεπώς, για να παίξει το ρόλο του αύριο, πολύ σύντομα…

Μόνο που οι τεχνοκράτες της παγκόσμιας φασιστικής εξουσίας (Νέα Τάξη) δεν υπολογίζουν, ως συνήθως, σωστά. Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι το σύστημά τους καταρρέει τελεσίδικα και οι λαοί θα ξεχυθούν στους δρόμους (δεν θα αργήσουν). Τότε ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να τους σώσει και ΟΛΑ τα εφιαλτικά σχέδιά τους θα καταρρεύσουν και αυτά.

Η ΤΑΞΗ τους είναι κτισμένη στην άμμο…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 26, 2012 11:02 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ηγεσία του ΚΚΕ συντάχθηκε με το «αντιρατσιστικό» Μέτωπο…



Η ηγεσία του ΚΚΕ έσπευσε, τάχιστα, να συνταχθεί με στο Μαύρο Μέτωπο των νεοταξικών δυνάμεων…

Στα νέα ιδεολογήματα της παγκοσμιοποίησης («αντιεθνικισμός», «αντιρατσισμός», «ατομικά δικαιώματα» κ.λπ…), εν ριπή οφθαλμού, κατακτάται η καθεστωτική ΟΜΟΦΩΝΙΑ και συγκροτείται το Μαύρο Μέτωπο της νεοταξικής ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ…

Διαβάζουμε, σήμερα και μάλιστα στο πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη»:


«ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ Β. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
Στην καλλιέργεια εθνικής υπεροψίας η αιτία

Μία βασική αιτία που γεννά τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές, όπως της Β. Παπαχρήστου, είναι ο εθνικισμός και η εθνική υπεροψία, που καλλιεργούνται γενικότερα και ιδιαίτερα στο χώρο του αθλητισμού. Ο αποκλεισμός της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν αντιμετωπίζει από μόνος του το πρόβλημα. Η ουσιαστική του αντιμετώπιση προϋποθέτει πρώτα απ' όλα διαπαιδαγώγηση που θα καλλιεργεί τη φιλία και την αλληλεγγύη ανάμεσα στους λαούς, άρα προϋποθέτει αθλητισμό σε εντελώς διαφορετική βάση από το σημερινό του εμπορίου, της ντόπας και της κερδοφορίας του κεφαλαίου».

Κούφιες, δραματικά γενικόλογες και αόριστες φράσεις. Δεν θα μείνουμε σ’ αυτές, αλλά στην καθαρή καταδίκη της Παπαχρήσου για «εθνική υπεροψία», δηλαδή για «ρατσισμό».

Η ηγεσία του ΚΚΕ, παρά το στραπάτσο που έπαθε στις εκλογές, «μοχθεί» να αποδείξει και σε αυτούς που ψήφισαν ΚΚΕ, ότι είναι ολοκληρωτικά ενσωματωμένη στο ιδεολογικό και πολιτικό οικοδόμημα της Νέας Τάξης.

Όταν γίνεσαι ο «αριστερός ψάλτης» των ιδεολογημάτων της παγκοσμιοποίησης («αντιεθνικισμός», «αντιρατσισμός», «ατομικά δικαιώματα», πολυπολιτισμικά θεωρήματα κ.λπ…), ΤΟΤΕ και σε επίπεδο πολιτικής πρακτικής παρέχεις το τεκμήριο και το άλλοθι της πλανητικής, ιμπεριαλιστικής στρατηγικής, όσο και αν γαυγίζεις «ταξικά» εναντίον του καπιταλισμού και ιμπεριαλισμού…

Η ηγεσία του ΚΚΕ, σε όλα τα βασικά ζητήματα της εποχής μας ευλόγησε, άμεσα ή έμμεσα, το νεοταξικό εφιάλτη: Έστρωσε το δρόμο στα εθνοκτόνα σχέδια της Νέας Τάξης, συνέβαλε καθοριστικά στη διάλυση του οργανωμένου εργατικού και λαϊκού κινήματος, επικύρωσε την αντικατάσταση της προχωρημένης ταξικής συνείδησης των Ελλήνων εργατών με την αγελαία αλλοδαπή ταξική «ασυνειδησία»,, συνακόλουθα εγκατέλειψε κάθε πρακτικό αγώνα υπέρ των εργαζομένων και πολλά άλλα…

ΣΗΜΕΡΑ που ζούμε έναν εφιάλτη χωρίς ιστορικό προηγούμενο και μια ανελέητη, άγρια, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ πολεμική επιχείρηση των «αντιρατσιστών» Ευρω-ΛΗΣΤΩΝ και διεθνών ΔΗΜΙΩΝ, η ηγεσία του ΚΚΕ μιλάει για την «εθνική αλαζονεία» και το «ρατσισμό» της Παπαχρήστου: Μια ανεκδοτολογική παρωνυχίδα την εντάσσει, το κόμμα του «λαού», στο νεοταξικό, «αντιρατσιστικό» οπλοστάσιο ΕΝΑΝΤΙΟΝ του λαού…

ΠΛΗΡΗΣ ιδεολογική και πολιτική ευθυγράμμιση με το ευρω-αποικιοκρατικό καθεστώς…

Είναι τόσο καθεστωτικά διαβρωμένη και ενσωματωμένη η ηγεσία του ΚΚΕ που έχει ρίξει, παντελώς, στον κάλαθο των αχρήστων, και τις απλές κατακτήσεις της μαρξιστικής και σοσιαλιστικής σκέψης.

Ξεχνάει και το απλό επιστημονικό αξίωμα: Ότι το «αντιδόγμα» είναι και αυτό δόγμα: δόγμα εναντίον του «δόγματος»!

Το ίδιο και ο «αντιρατσισμός» είναι ρατσισμός: Ρατσισμός εναντίον του «ρατσισμού»!

Και τα δύο αυτά δόγματα (ρατσισμός-αντιρατσισμός) ανάγονται σε ιδεολογικό και πολιτικό θεώρημα ΠΑΝΤΑ από τις κυρίαρχες ελίτ της εξουσίας. Ιδιαίτερα σε εποχές κρίσεων και κοινωνικών αναστατώσεων τα ιδεολογήματα αυτά του μεγάλου κεφαλαίου και η ιμπεριαλιστική πολιτική αυτών των ιδεολογημάτων ανυψώνονται σε φρενοβλαβή, τρομοκρατική αυθάδεια.

Ο νεοταξικός, σήμερα, φασισμός έχει αναγάγει το ρατσισμό εναντίον του «ρατσισμού» («αντιρατσισμός) σε κυρίαρχο ιδεολόγημα και τρομοκρατική φρενολογία.

Στη θέση του «ρατσισμού» τοποθετούνται οι κοινωνίες, τα έθνη και οι λαοί, ιδιαίτερα οι αγωνιστικές, λαϊκές εκδηλώσεις εναντίον του καθεστώτος και της Νέας Τάξης.

Στη θέση του «αντιρατσισμού» βρίσκονται: Το διεθνές ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο, ιδιαίτερα το χρηματιστηριακό, τα καθεστώτα, τα πολύχρωμα ιερατεία της εξουσίας, τα επιδοτούμενα όργανα των μαφιών του χρήματος και οι ποικίλες παραλλαγές της ηττημένης και ενσωματωμένης «αριστεράς».

Γίνεται φανερό ότι ο «αντιρατσισμός» είναι η πομπώδης ιδεολογική και πολιτική φρενοβλάβεια της Νέας Τάξης κατά των εθνών και των λαών της υφηλίου.

Είναι δηλαδή ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ των ισχυρών και των οργάνων τους κατά των λαών, των Κινημάτων και των εθνικών και κοινωνικών τους υποστάσεων…

Στη Ελλάδα, ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΕΙ αυτή η ρατσιστική («αντιρατσιστική») μοχθηρία της Νέας Τάξης κατά του ελληνικού λαού και της εθνικής του ιστορικής συγκρότησης.

Σήμερα και οι τυφλοί βλέπουν ότι στο όνομα του «ρατσισμού» έχει κηρυχθεί ένας ανελέητος ρατσισμός («αντιρατσισμός») κατά του ελληνικού λαού, κατά της ιστορίας του και της εθνικής του υπόστασης…

Αυτή η «αντιρατσιστική» υστερία (ρατσισμός κατά της ελληνικής κοινωνίας) του καθεστώτος, των μηχανισμών του και των επιδοτούμενων οργάνων του, σήμερα έχει ενταθεί:

α). Συστηματική, καθημερινή και διαρκώς παραληρηματική «αντιρατσιστική» πλύση εγκεφάλου από τις προπαγανδιστικές ύαινες του καθεστώτος (ΜΜΕ) και τα επιτελεία των κομμάτων.

Με μπροστάρηδες τις ποικίλες παραλλαγές της νεοταξικής «αριστεράς».

β). Άγρια και σκανδαλώδη οικονομική και πολιτική ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ των «δικτύων» και των «εστιών» του «αντιρατσισμού».

γ). Υπόθαλψη, ανοχή και ενθάρρυνση της αλλοδαπής αυθάδειας, βαρβαρότητας και του υστερικού φανατισμού τους.

Παράλληλα: Κατασκευή, οργάνωση και καθοδήγηση πλήθους αλλοδαπών «ομάδων κρούσης» και «συμμοριών».

δ). Κατασκευές τρόμο-νόμων για το «ρατσισμό και την ξενοφοβία» που αποσκοπούν στο να θωρακίσει, το καθεστώς, ποινικά τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, των λαϊκών κινημάτων και της ελευθερίας του Λόγου!!!

Τώρα, με το ανεκδοτάκι της Παπαχρήσου, το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ δηλητήριο του καθεστώτος («αντιρατσισμός»), ενορχηστρωμένα και δόλια απλώνεται και διαχέεται σε μεγαλύτερες δόσεις: Το αθλητικό θέαμα παρέχει τη δυνατότητα στις «πόρνες» και «ύαινες» του καθεστώτος να απλώσουν το «αντιρατσιστικό» δηλητήριο και να μετατρέψουν τον «αντιρατσισμό» (το ΡΑΤΣΙΣΜΟ του καθεστώτος), σε προπαγανδιστικό τελετουργικό σώου…

Η ηγεσία του ΚΚΕ επέλεξε το στρατόπεδό της: Συντάχθηκε με τις δυνάμεις της Νέας Τάξης…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 26, 2012 5:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» ούτε τους χορηγούς του αντιρατσισμού» δεν είναι σε θέση να διακρίνουν…



Κάποιοι συνεχίζουν να είναι αστείοι και το χειρότερο: Ανίκανοι να διακρίνουν τον καθεστωτικό «αντιρατσισμό» και «αντιεθνικισμό», καθώς και τους σπόνσορες και χορηγούς τους…

Μέσα στην τυφλή εξαλλοσύνη τους και τον κρετινισμό τού κομματικού τους φανατισμού, συνεχίζουν να μας κατηγορούν αφοριστικά για «ταυτίσεις» με την παρακρατική Χρυσή Αυγή (τόσα κείμενα έχουμε γράψει επ’ αυτού), καθώς και με άλλες ακροδεξιές, «εθνικιστικές» δημαγωγίες…

Οι άμοιροι διακρίνουν το φύλλο και χάνουν το δάσος, ως συνήθως. «Ανακαλύπτουν» τις δικές μας «συμπλεύσεις», εντελώς επεισοδιακού, εξωτερικού και συμπτωματικού χαρακτήρα και δεν διακρίνουν τις δικές τους ΣΥΜΠΛΕΥΣΕΙΣ, στρατηγικού και βαθιά ιδεολογικού χαρακτήρα με τον καθεστωτικό «αντιεθνικισμό» και «αντιρατσισμό».

Δεν είναι σε θέση να διακρίνουν ότι σήμερα τα τρομοκρατικά ιδεολογήματα του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατσισμού» ΞΕΚΙΝΟΥΝ από τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας και από τις δυνάμεις του καθεστώτος.


Μπορεί ΑΜΕΣΑ να αντιληφθεί κανείς, αν δεν φοράει παρωπίδες και φυσικά δεν είναι εγκάθετος, τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ και τους σπόνσορες αυτών των ιδεολογημάτων:
Διεθνή ιμπεριαλιστικά κέντρα εξουσίας, Τράπεζες και άλλα καρτέλ του χρήματος, οι πολυπλόκαμες «μαφίες» του αθλητισμού, τα όργανα της ΕΕ και των ΗΠΑ, οι μεγάλες βιομηχανίες της «Ενημέρωσης», οι διεθνείς συμμορίτες τύπου Σόρος, το κράτος, το παρακράτος, τα κόμματα, οι ΜΚΟ, οι «αριστεροί» επιδοτούμενοι κάθε απόχρωσης, τα σώματα Ασφαλείας και οι μυστικές υπηρεσίες…

Σύσσωμο και ενορχηστρωμένα ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και τα όργανά του (Νέα Τάξη) προβάλλουν αφηνιασμένα με πακτωλούς χρημάτων τον «αντιρατσισμό» και «αντιεθνικισμό».

ΔΗΛΑΔΗ τον πλανητικό «εθνικισμό» και το νεοταξικό ΡΑΤΣΙΣΜΟ και ΦΑΣΙΣΜΟ εναντίον των εθνών και των λαών, εναντίον κάθε αγωνιστικής λαϊκής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ…

Τα πολύχρωμα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης, ιδιαίτερα αυτά με τις «αριστερές» μεταμφιέσεις, καμώνονται ότι δεν βλέπουν τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ και τους ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατισμού».

Κάνουν ότι δεν διακρίνουν ότι ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ και ΦΑΣΙΣΜΟΣ που υπάρχει είναι αυτός των προφητών του «αντιρατσισμού»: Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίον των λαών, εναντίον των θυμάτων και των δούλων που εξεγείρονται. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίον των Ελλήνων εργαζόμενων και πολιτών.

Ο ΜΟΝΟΣ ρατσισμός που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα είναι εναντίον των Ελλήνων, εναντίον των ιθαγενών αυτού του τόπου, εναντίον των ποικίλων λαϊκών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας ή εξέγερσης…

Όποιος δεν είναι επιδοτούμενος, ή μίσθαρνο όργανο του καθεστώτος και δεν έχει κομματικές και καθεστωτικές τσίμπλες στα μάτια ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.

ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ και την απαστράπτουσα φρενοβλαβή υποκρισία των οικονομικών και πολιτικών μηχανισμών που ωρύονται τάχα εναντίον του «ρατσισμού» ΚΑΙ τον χρηματοδοτούν αχαλίνωτα.

Η «αριστερά» ταυτίζεται σε βάθος και στρατηγικά με αυτόν τον «αντιρατσισμό» του χρηματιστηριακού κεφαλαίου, του Σόρος και των ποικίλων χορηγών…

Γι αυτό είναι νεκρή…

Και αυτό δεν το λέμε τώρα. Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, γραμμένο πριν από 12 χρόνια:


Αυτή η «αριστερά» είναι πολιτικά νεκρή




Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ τραγωδία της παρακμής δεν έχει την πηγή της στην αποσύνθεση του υπάρχοντος, αλλά στο γεγονός ότι δεν υπάρχει καμιά πολιτική δύναμη που να προωθεί και να αγωνίζεται για κάτι το αληθινά καινούργιο. Αυτή η καθυστέρηση της γέννησης του νέου (νέων ιδεών και νέων μορφών οργάνωσης) κάνει ώστε οι αποσυνθετικές συνέπειες της παρακμής να μην περιορίζονται αποκλειστικά στο τμήμα εκείνο της κοινωνίας που έχει συνταυτίσει την τύχη του με το κυρίαρχο καθεστώς, αλλά να επεκτείνονται σε ολόκληρη την κοινωνία.

Η ΠΑΡΑΚΜΗ χωρίς την καθυστέρηση του καινούργιου θα μπορούσε να θεωρηθεί και παράγοντας δημιουργίας, αφού με τη διάλυση δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ανώτερης σύνθεσης. Και το γεγονός ότι η σημερινή αριστερά μέσα σε αυτές της συνθήκες της διάλυσης και της γενικευμένης σήψης δεν μπορεί να ξεπεράσει τη μιζέρια της δείχνει ότι είναι ιστορικά ξεπερασμένη και πολιτικά νεκρή.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ αριστερά (και αυτό ισχύει και για την εξωκοινοβουλευτική αριστερά) έχει πήξει μέσα στο στερεοτυπείο του καθεστωτικού συστήματος παρακμής, είναι ένα απολίθωμά του. Δεν δίνει τίποτα το καινούργιο (αναμάσημα δογματικών θέσεων και επαναστατικών φράσεων κάνει), δεν παράγει καινούργια τραγούδια, καινούργια συνθήματα, καινούργιες ιδέες και μορφές οργάνωσης, δεν ξεφεύγει από τις αγκυλώσεις της και τα συντεχνιακά συμφέροντα της στιγμής, δεν ξεπερνάει το παρελθόν και δεν μπορεί να διακρίνει τα ιστορικά καθήκοντα της οργοουλικής εποχής της Νέας Τάξης.

ΣΕ ΜΙΑ εποχή που ο υπερεθνικός ιμπεριαλισμός έχει επιφέρει τεράστιες οπισθοδρομικές ανατροπές σε οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό, πολιτισμικό και πνευματικό επίπεδο (απειλεί ακόμα και τους «μηχανισμούς» της σκέψης), η αριστερά από εμπροσθοφυλακή που ήταν κάποτε έχει μεταβληθεί σε οπισθοφυλακή, σε θλιβερό ουραγό που φωτογραφίζει τα οπίσθια των γεγονότων.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ στα λόγια τη «Νέα Τάξη» και στην πράξη λειτουργεί σαν άλλοθί της. Μιλάει από τη μια για ταξική συνείδηση και οργάνωση του προλεταριάτου και από την άλλη στέκεται αμήχανη μπροστά στους μακάβριους μηχανισμούς της ιμπεριαλιστικής αγοράς εργασίας που ακρωτηριάζουν την ταξική συνείδηση και διαλύουν τις εργατικές οργανώσεις.

Για ποια οργάνωση της τάξης και ποια ταξική συνείδηση μπορεί να μιλήσει κανείς όταν η αγορά εργασίας έχει κατακλυστεί από τις στρατιές των λαθρομεταναστών και αλλοδαπών; Και όταν η αριστερά πρωτοστατεί στα νεκρά δόγματα του αντιρατσισμού ποιον εξυπηρετεί; Την ταξική συνείδηση και την οργάνωση της τάξης ή τη Νέα Τάξη, την αποδιοργάνωση της τάξης και τη γενική της εξαθλίωση;

ΜΗΠΩΣ όμως δεν γίνεται και το αριστερό δεκανίκι της Νέας Τάξης όταν αναγάγει στους μεγάλους κινδύνους της εποχής τον εθνικισμό και τη θρησκεία;

Από τον εθνικισμό και την Εκκλησία κινδυνεύει η Ελλάδα και γενικά η ανθρωπότητα ή από το υπερεθνικό, πλανητικό τέρας της Νέας τάξης που θέλει να καταργήσει κάθε εθνική συγκρότηση και συλλογική υπόσταση και να μας ρίξει πίσω σε ιστορικά στάδια προ πολλού ξεπερασμένα: σε μορφές αποικιοκρατίας με σύγχρονο μανδύα…


ΠΩΣ μπορεί αυτή η αριστερά που είναι καλουπωμένη μέσα σε ιδεολογήματα και νεκρές πολιτικές οριοθετήσεις και που σήμερα αποτελούν ιδεολογικά όπλα της Νέας Τάξης να εμπνεύσει τις λαϊκές μάζες και να γίνει γεννήτορας του νέου;

Πώς μπορεί να γίνει εκφραστής και οργανωτής της λαϊκής οργής όταν σε ζητήματα που κοχλάζει η λαϊκή οργή γίνεται ουρά της σημιτικής νέας δεξιάς; Η περίπτωση των ταυτοτήτων είναι ενδεικτική…

ΑΥΤΗ η αριστερά δεν μπορεί να δώσει τίποτα γιατί έχει πάψει να είναι αριστερά. Είναι ένα γρανάζι του συστήματος που συνηθίζουμε να το αποκαλούμε αριστερά λόγω του νόμου της αδράνειας.

ΦΥΣΙΚΑ μέσα στους κόλπους αυτής της αριστεράς, αλλά όχι και αποκλειστικά, κυοφορούνται τα σπέρματα του καινούργιου: Οι δυνάμεις που θα συναντηθούν και θα δημιουργήσουν το νέο δυναμικό επαναστατικό πόλο. Και σήμερα διακρίνουμε καθαρά ότι όσο τα συμπτώματα της παρακμής γίνονται φανερά σε ευρύτερους κύκλους, τόσο εντείνονται και οι τάσεις στο σύνολο της κοινωνίας που αγωνίζονται να την ξεπεράσουν. Η ζωή διεκδικεί τα δικαιώματά της κόντρα στους πολιτικούς μηχανισμούς της αποσύνθεσης…

Οκτώβριος 2000


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πάπα-Ηλίας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 28, 2012 8:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ανθελληνικό παραλήρημα...



Στην Αθήνα, πριν μερικά χρόνια, σε κάποιο αστικό λεωφορείο:

Καθόταν απέναντί μου ένας μετανάστης. Και μπαίνει, στο μεταξύ, μια γυναίκα. Η οποία, με τρόπο βίαιο, σηκώνει το μετανάστη, για να καθίσει η ίδια.

Ύστερα στρέφεται σε μένα και με ρωτάει:

-Δεν έκαμα καλά, πάτερ;

-Όχι, της αποκρίνομαι, δεν έκαμες καθόλου καλά!

Γιατί η συμπεριφορά σου αυτή δεν ταιριάζει καθόλου με τα ήθη της πατρίδας μας. Τα παλιότερα και τα τωρινά. Κι, ακόμη, γιατί μπορεί κι εσύ κάποια στιγμή να αναγκαστείς να μεταναστεύσεις. Και θα σε πικράνει πολύ μια ανάλογη συμπεριφορά εκ μέρους κάποιων ξένων σε βάρος σου!

Κι εξάλλου θυμούμαι που στο πανεπιστήμιο αποκαλούσαμε τους μαύρους συμφοιτητές μας, χιουμοριστικά, «κανίβαλους».

Κι εκείνοι. με την ίδια χιουμοριστική διάθεση, μας απαντούσαν εύστοχα:


«Εμείς τρώμε τους ανθρώπους, επειδή πεινάμε. Ενώ εσείς οι λευκοί τους σκοτώνετε, όχι από ανάγκη, αλλά από διαστροφή»!…

Η ρατσιστική συμπεριφορά της γυναίκας, στο πρώτο παράδειγμα, αποτελεί. για τα δεδομένα του τόπου μας, μια κακοήθη εξαίρεση.

Ενώ το, φαινομενικά, χονδροκομμένο αστείο, στο δεύτερο παράδειγμα, παρά τη φαινομενική του σκληρότητα, όχι μόνο δεν δημιουργούσε ρατσιστικές αποστασιοποιήσεις, αλλά προκαλούσε και φιλικότερες προσεγγίσεις.

Και ας έρθουμε τώρα στο διαβόητο «απόφθεγμα» της Βούλας Παπαχρήστου.


Που, σκόπιμα, κατά τη γνώμη μου, μεγιστοποιήθηκε, προκειμένου να την «κάψουν», ως αθλήτρια, στην πυρά της «ιερής» τους εξέτασης. Και όχι μόνο…

Τι λέει, λοιπόν, το απόφθεγμα;

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστο τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σιτικό φαγητό»»!…

Πρόκειται για ένα τελείως ανώδυνο αστείο. Που ωστόσο μεγιστοποιήθηκε παμπόνηρα από εκείνους, που σκόπιμα το δημιούργησαν και το προώθησαν στην αθλήτρια, για να την παγιδεύσουν.….

Γιατί απώτερος σκοπός τους δεν ήταν να πλήξουν και να δυσφημήσουν μόνο την αθλήτρια, αλλά, σε τελική ανάλυση, την ίδια την Ελλάδα.


Και αναρωτιέται κανείς, αν κάποιες περίεργες υποθέσεις ντοπαρίσματος Ελλήνων αθλητών, δεν είναι στημένες.


Εκ μέρους των κέντρων εκείνων, που με τη μετάλλαξη τροφίμων και φαρμάκων μεθοδεύουν την ρατσιστική επιλογή και τον αποδεκατισμό του ανθρωπίνου γένους.

Έτσι ώστε για μια ακόμη φορά, με την ευκαιρία των ολυμπιακών αγώνων, να μας διασύρουν παγκοσμίως. Όπως έχουν κάμει αλλεπάλληλες φορές τα τελευταία χρόνια.

Οι ίδιοι, ακριβώς, που, παράλληλα, με την οικονομική και τη μεταναστευτική, έχουν στήσει εναντίον μας και την επικοινωνιακή αγχόνη.

Δεδομένου ότι ελέγχουν, όχι μόνο την οικονομία, αλλά και τη συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ, παγκοσμίως.

Και ταυτόχρονα υποκινούν και συντηρούν πολεμικά μέτωπα σε βάρος διαφόρων χωρών (Αφγανιστάν, Ιράκ, Σερβία, Β. Αφρική, Συρία, κλπ).

Προκαλώντας, με το καταστροφικό τους όργιο και το ακατάσχετο μεταναστευτικό κύμα των εξαθλιωμένων λαών.

Τους οποίους αφήνουν να εισρέουν, δήθεν τυχαία, στην πατρίδα μας, χωρίς όμως να τους επιτρέπουν την περαιτέρω προώθηση.

Με αντικειμενικό τους σκοπό να μεταβάλουν τη χώρα μας σε ένα γκέτο ραγδαία διογκούμενης εγκληματικότητας. Και προϊόντος του χρόνου να δημιουργήσουν ένα ανθελληνικό εσωτερικό μέτωπο απελπισμένων αλλόφυλων και αλλόθρησκων.


Και έχουν το απύθμενο θράσος να μας κατηγορούν από πάνω και για ρατσισμό!

Οι «σούπερ-ρατσιστές» και κανίβαλοι, που καταληστεύουν και νέμονται τον πλούτο των λαών ολάκερης της Γης. Και καταδικάζουν εκατομμύρια ανθρώπων σε θάνατο.

Και μας κατηγορούν, προκειμένου να μας κλείνουν το στόμα, για να μην τολμούμε να καταγγέλλουμε το δικό τους βάρβαρο και κανιβαλικό ρατσισμό.

Καθώς τους ακομπανιάρουν, δυστυχώς, και τα δικά μας φασιστο-κόμματα και τα πληρωμένα φαστιστο-κάναλα και οι ορδές των ασυνείδητων φασιστο-δημοσιογράφων.

Που φωνάζουν για τον, δήθεν, φασισμό και ρατσισμό των Ελλήνων και των αθλητών μας, οι ξεδιάντροποι.

Ακολουθώντας το εφιαλτικό παράδειγμα του «λεφτά υπάρχουν» ή του «μαζί τα φάγαμε». Που χαρακτήριζαν τους Έλληνες «διεφθαρμένους», «κοπρίτες», κλπ.

Ενώ ταυτόχρονα κουκουλώνουν το ρεσιτάλ φασισμού και ρατσισμού, που δίνουν, ανελλιπώς και ανηλεώς. σε βάρος των Ελλήνων, οι δολοφόνοι της τρόικας του εσωτερικού και του εξωτερικού.


Καθώς αυτή τη στιγμή, κυριολεκτικά, καταληστεύουν και κατεδαφίζουν τα νοικοκυριά μας και την πατρίδα μας.
Προκειμένου να πετύχουν την εξαθλίωσή μας και τον εξολοθρεμό μας.…


Οι ελληνόφωνοι ανθέλληνες!….

Επιστροφή στην κορυφή
Αγχιδαίμων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 01, 2012 11:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ



Δηλαδή πρέπει σώνει και καλά το φαιό να το πούμε πράσινο, αλλιώς να σκάσουμε. Μα μήπως έτσι ακριβώς είναι;

Όλο το φάσμα των χρωμάτων του βούρκου που μας έχει πνίξει, φουσκώνοντας τα οπίσθιά τους σαν παγώνια αδύναμα επέπεσαν ομαδικά, με την αβάντα της, υποστηρικτικής όλων των οπισθίων, δύναμης της άχρωμης άρχουσας παγκόσμιας νέας τάξης (έτσι την έλεγε και ο Χίτλερ), εναντίον ενός κοριτσιού που τιμά δια του εαυτού του ολόκληρη τη χώρα και τον λαό μας: Της Βούλας Παπαχρήστου.

Και αναπολόγητη, δικτατορικά ως συνήθως, την απέκλεισαν, εφαρμόζοντας και εδώ, τόσον οι εντός (πρωτίστως), όσον και οι εκτός, το γνωστό, πλέον, για όποιον έχει αισθήσεις και αντιλαμβάνεται, κατευθυνόμενο ανθελληνικό Ρατσισμό τους και τον ενορχηστρωμένο ολομέτωπο πόλεμο για την ολοσχερή διάλυση και καταστροφή της Πατρίδας μας.

Δεν ντρέπονται, τουλάχιστον όσοι σφετεριζόμενοι τα δίκαια των λαϊκών αγώνων , καθώς και όσοι καπηλευόμενοι τα δίκαια των εθνικών αγώνων, τα οποία είναι ταυτόσημα και αλληλένδετα, συμμετείχαν στον αποκλεισμό της, αλλά κυρίως στην άδικη καταδίκη της; Για ένα ανεκδοτάκι, ήδη του συρμού λόγω της κατάντιας της χώρας μας.

Και η μεθοδευόμενη από ετών «αντιντόπα» πρακτική εναντίον γενικά και ειδικά των Ελλήνων αθλητών δεν μας παραβρωμάει; Πολλά τα «Αντί» τους τελευταίους καιρούς: «ΑντιΡατσιστές», «ΑντιΦασίστες», «ΑντιΚαπνιστές», «ΑντίΧριστοι», κοκ. Κι` έχει μάκρο η Άνοιξη (και της Πράγας και του Σαμαρά και των Αράβων). Ο Ρατσισμός και η Δικτατορία σε όλο τους υο Μεγαλείο. Δια του Χρήματος.

Δια του Χρήματος έχετε τη δύναμη των Όπλων και των Μέσων. Σε λίγο υπολογίζετε να έχετε και της Σκέψης (με τα τσιπάκια). Τους εαυτούς σας καταστρέφετε πρώτα και κατόπιν εμάς.

Σας ξέρομε πλέον ποιοί είσθε, και σας και τους εις τα οπίσθιά σας ευρισκόμενους, ιδιαιτερότατοι του Κόκα - Κώλου της Παγκόσμιας Βρώμας.

«Τα κάστρα συνήθως πέφτουνε από μέσα», αντιγράφω έναν σωστό φίλο. Δυστυχώς φίλε, εκτός και μάθουν τους πράκτορες.-

Επιστροφή στην κορυφή
Ελληνίδα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 02, 2012 6:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
''Οι Έλληνες πρέπει να υποφέρουν''



Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς τις αντιδράσεις που θα΄προκαλούσε μια τέτοια δήλωση, αν το υποκείμενό της δεν ήταν ''οι Έλληνες'', αλλά κάποιος άλλος λαός, π. χ. ''οι Αφρικανοί, Πακιστανοί, Αλβανοί κτλ. πρέπει να υποφέρουν'' και τη διατύπωνε κάποιος Έλληνας που δεν είχε την τύχη να είναι ενταγμένος στον πνευματικό κόσμο της χώρας. Είναι, επίσης, εύκολο να φανταστεί κανείς πώς θα χαρακτήριζαν τη φράση με άλλο υποκείμενο, π. χ. ''οι Αφρικανοί, Πακιστανοί, Αλβανοί κτλ. πρέπει να υποφέρουν'' οι ίδιοι άνθρωποι του πνευματικού κόσμου της Ελλάδας.


Για τη φράση, όμως, όπως διατυπώθηκε με υποκείμενο ''οι Έλληνες'', δε βρέθηκε κανείς να αντιδράσει έντονα και να ζητήσει ικανοποίηση. Ίσως, επειδή η φράση διατυπώθηκε από έναν άνθρωπο της πνευματικής αφρόκρεμας της Ελλάδας, τον Πέτρο Μάρκαρη σε συνέντευξή του στο Γερμανικό περιοδικό Spiegel. Φυσικά, αφού το είπε ο Πέτρος Μάρκαρης δεν υπάρχει περίπτωση να χαρακτηριστεί ρατσιστική, ή σαδιστική - ειδικά, αφού το είπε σε μια περίοδο όπου οι Έλληνες βάλλονταν από όλα τα κέντρα ανθελληνισμού εντός και εκτός της χώρας σε βαθμό που ακόμη και την εξαφάνισή μας να πρότεινε κάποιος, κάποιοι θα το χαιρέτιζαν ως σοφή πρόταση...

Η ακριβής φράση του Πέτρου Μάρκαρη ήταν ''αν πρόκειται να γίνουν μεταρρυθμίσεις στη χώρα, οι Έλληνες πρέπει να υποφέρουν'', και μπορεί κάποιος να πει ότι έχει δίκιο, έχει, όμως; Γιατί πρέπει να υποφέρουν οι Έλληνες για κάτι που το προκάλεσαν άλλοι, για κακοδιαχείριση και σκάνδαλα που έκαναν άλλοι; Γιατί να υποφέρουν οι Έλληνες που μια ζωή αμείβονταν με τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη και πλήρωναν τα ακριβότερα τρόφιμα, καύσιμα, υπηρεσίες στην Ευρώπη; Γιατί ο πνευματικός άνθρωπος Πέτρος Μάρκαρης προχωρά σ' αυτήν τη ρατσιστική γενίκευση σε έναν ολόκληρο λαό; - ρατσιστική, γιατί βασικό χαρακτηριστικό του ρατσισμού είναι η γενίκευση ενός αρνητικού χαρακτηριστικού στο σύνολο ενός πληθυσμού. Τη στιγμή, μάλιστα, που οι Γερμανοί της Μέρκελ, στους οποίους έδωσε συνέντευξη αναζητούσαν τέτοιες προφάσεις, για να επιβάλλουν τα σαδιστικά τους μέτρα στην Ελλάδα...


Επιπλέον, ο κ. Μάρκαρης διατυπώνει την άποψη πως το εξώφυλλο του Focus ήταν γι' αυτόν ενοχλητικό, αλλά η αντίδραση των Ελλήνων πολιτικών ήταν υπερβολική. Μάλιστα, σε ερώτηση σχετικά με πιθανή αντιγερμανική υστερία, απαντά πως οι Έλληνες έτρεφαν φιλικά αισθήματα προς τους Γερμανούς, αν και υπήρξαν κατακτητές τους, ενώ το αντίθετο συμβαίνει με Αμερικανούς και Άγγλους που ''υπήρξαν και απελευθερωτές της χώρας''! Δηλαδή, ένα μέλος της διανόησης της χώρας διαλαλεί πως Αμερικανοί και Άγγλοι απελευθέρωσαν την Ελλάδα! Κάποιοι ήρωες του 1821 και κάποια Εθνική Αντίσταση το '40 προφανώς δεν υπάρχουν για τον κ. Μάρκαρη. Ωστόσο, παραδέχεται, ότι αυτή η φιλική διάθεση προς τους Γερμανούς αλλάζει, διότι ''όποτε ζορίζονται (οι Έλληνες), αυξάνεται το πατριωτικό τους αίσθημα. Δυστυχώς αυτή είναι η νοοτροπία των Βαλκανίων'' - κάτι χυδαίες, ρατσιστικές επιθέσεις των Γερμανών προς τους Έλληνες και πάλι ξεφεύγουν απ' τον κ. Μάρκαρη...

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο κ. Μάρκαρης, αριστερής ιδεολογίας, εκφράζεται θετικά τόσο για τα μέτρα όσο και για το ρόλο της Γερμανίας και του ΔΝΤ στην επιτήρησή της εφαρμογής των μέτρων:


''Όπως και οι λοιπές χώρες της Ευρώπης, έτσι και η Γερμανία προσπαθεί να πείσει την Ελλάδα ότι πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα. Αυτό είναι σωστό σαν προσέγγιση γιατί χρειαζόμασταν κάποιον να μας τα πει. Οι Έλληνες δεν έχουν παρεξηγηθεί από την συμπεριφορά της γερμανικής κυβέρνησης.''


''Ο μόνος τρόπος για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο είναι αν η ΕΕ ή το ΔΝΤ καταφέρει να επιβλέψει με μεγάλη αυστηρότητα τα μέτρα λιτότητας. Χρειαζόμαστε δραστικές λύσεις!''


Δηλαδή, ο πνευματικός άνθρωπος της αριστεράς, Πέτρος Μάρκαρης, φροντίζει με τη συνέντευξή του σε ένα ξένο περιοδικό να καλλιεργήσει την εικόνα μιας Ελλάδας που χρειάζεται ξένους να της πουν ότι ''πρέπει'' να γίνουν αλλαγές και ότι ο μόνος τρόπος να βγει η χώρα απ' το αδιέξοδο είναι η ΕΕ και το ΔΝΤ να καταφέρουν να επιβλέψουν με μεγάλη αυστηρότητα τα μέτρα λιτότητας - μαστίγιο, οι Έλληνες πρέπει να υποφέρουν!. Μετά απορούμε με όσα κατά καιρούς δηλώνουν ξένοι αξιωματούχοι περί ξένων επιτρόπων και αυστηρότητας. Αφού η ίδια η αριστερή διανόηση σπεύδει να τους προσκαλέσει.... Αν τα λόγια αυτά δεν τα είχε πει ο Πέτρος Μάρκαρης, εύκολα θα μπορούσε να πει κανείς ότι ανήκουν - τηρουμένων των αναλογιών - σε κάποιον συνεργάτη των Γερμανών στα χρόνια της Κατοχής...


Μάλιστα, ο κ. Μάρκαρης τονίζει ότι χρειαζόμαστε δραστικές λύσεις - μήπως μία ''τελική λύση'', όπως χαρακτηρίζονταν το εβραϊκό ολοκαύτωμα απ' τους Ναζί; Δυστυχώς, τα όσα λέει ο κ. Μάρκαρης , κάποια στιγμή, - σαν άλλος Γιώργος Παπανδρέου - αποδίδει τη διαφθορά σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, είναι τα τέλεια επιχειρήματα για κάποια σενάρια της Γερμανικής κυβέρνησης και όχι μόνο που προβλέπουν ακόμη και στρατιωτική επέμβαση στην Ελλάδα, που ''δεν μπορεί να βρει μόνη της λύσεις''. Αλήθεια, ένας αριστερός, πνευματικός άνθρωπος σαν τον κ. Μάρκαρη δεν έχει συναίσθηση της χρήσης που μπορεί να έχουν τα λόγια του;


Η συνέντευξη είναι κάπως παλιά - του 2010 -, ωστόσο, είναι πολύ επίκαιρη, μιας και τον τελευταίο καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση για το τι είναι και τι δεν είναι ρατσισμός. Διαβάζοντας, λοιπόν, τη συγκεκριμένη συνέντευξη, νιώθει κανείς το ρατσισμό να πάλλεται ολοζώντανος, γεμάτος ενέργεια: οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι - εκτός από λίγους που πλέον χάνουν την υπομονή τους με τους πολλούς -, τους απελευθέρωσαν Άγγλοι και Αμερικάνοι, δεν καταλαβαίνουν μόνοι τους ότι χρειάζονται μεταρρυθμίσεις (είναι και ηλίθιοι) και μόνο, αν τους το επιβάλλει κάποιος με αυστηρότητα (δραστικές λύσεις - μαστίγιο), θα αλλάξει κάτι, οπότε πρέπει να υποφέρουν, άλλωστε διακατέχονται από τη νοοτροπία των Βαλκανίων, αυτό τα λέει όλα.


Φανταστείτε τι θα είχε πάθει π. χ. η Βούλα Παπαχρήστου, αν είχε πει αυτά ακριβώς τα πράγματα για τους Αφρικανούς. Αν είχε πει για παράδειγμα, ότι η διαφθορά αφορά το σύνολο των Αφρικανικών κοινωνιών που δέχτηκαν εκατομμύρια δολάρια από εράνους όλης της ανθρωπότητας τα οποία απέτυχαν να διαχειριστούν, γι' αυτό και κάποιος πρέπει να τους επιτηρεί αυστηρά, ώστε να εφαρμόσουν τα μέτρα λιτότητας που οι σοφοί λευκοί τους επιβάλλουν, μιας και δεν μπορούν μόνοι τους, και είναι δυσάρεστο ότι έχουν εχθρικά αισθήματα προς τους λευκούς, αλλά αναμενόμενο, μιας και διακατέχονται από την Αφρικάνικη νοοτροπία Αν είναι να γίνουν μεταρρυθμίσεις στην Αφρική, οι Αφρικανοί πρέπει να υποφέρουν..


Αλλά ο κ. Μάρκαρης δε συνάντησε καμία αντίδραση - ίσα, ίσα, οι Έλληνες που έπεσαν να φάνε την κ. Παπαχρήστου για δήθεν ρατσισμό, χειροκρότησαν τα λεγόμενα του κ. Μάρκαρη ως άκρως αληθινά και δεν ανακάλυψαν τίποτα το ρατσιστικό στην ενοχοποίηση και ταμπελοποίηση ενός ολόκληρου λαού για τις πράξεις λίγων, και την ταυτόχρονη στοχοποίησή του για κάθε πρόθυμο. Ίσως, επειδή ο κ. Μάρκαρης αρέσκεται να χαρακτηρίζει ρατσιστικά ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες ρατσιστές κι εθνικιστές, μολονότι δεκαετίες τώρα όχι μόνο φιλοξενούν πρόσφυγες (και όχι μόνο) απ' όλον τον κόσμο, δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες, τροφοδοτώντας τις οικονομίες των χωρών τους, αλλά δέχονται την εγκληματικότητα πολλών από αυτούς. Ίσως, πάλι επειδή ο κ. Μάρκαρης δηλώνει θαυμαστής του Ατατούρκ (''Foreigners not wanted'' - A conversation with Petros Markaris; SEER SouthEast Europe Review for Labour and Social Affairs (SEER SouthEast Europe Review for Labour and Social Affairs), issue: 01 / 2004, pages: 4550, on www.ceeol.com.), ό, τι και να πει αποκλείεται να είναι ρατσιστικό...

http://endelehia.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9921.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες