Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καζάκης: Ταχυδακτυλουργίες και τελετουργικά σώου

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 14, 2012 10:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καζάκης: Ταχυδακτυλουργίες και τελετουργικά σώου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καζάκης: Ταχυδακτυλουργίες και τελετουργικά σώου



Ο συνδυασμός της απελπισίας με την κατακλυσμιαία άγνοια και ανοησία αποτελεί το μίγμα εκείνο από το οποίο γεννιούνται και τρέφονται τα τέρατα του σκότους.

Αν δεν ζούσαμε αυτό το «μίγμα» της παράνοιας δεν θα υπήρχε το έδαφος ύπαρξης και τροφής για το πλήθος των πολιτικών εκτρωμάτων που ξεφυτρώνουν, σαν τα μανιτάρια. Δεν θα υπήρχε αυτή η ειδωλολατρική ποικιλία των αυτό-αναγορευμένων Μεσσιών και των προσώπων-ειδώλων.

Δεν θα μπορούσαν πολιτικοί τσαρλατάνοι και ταχυδακτυλουργοί σαν τον Καζάκη να εμφανιστούν δημόσια δίχως να γίνουν καταγέλαστοι και να τους πάρουν με κλούβια αυγά…

Δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να εμφανιστούν ξανά τα φασιστικά τελετουργικά των λαμπαδηδρομιών…

Επειδή, λοιπόν, το κακό με τον Καζάκη παράγινε και οι καθεστωτικές «συνταγές» της προβολής του ξεδιπλώνονται σταθερά και μεθοδευμένα και επειδή η «κοπριά» του «μίγματος» απελπισία- άγνοια-ανοησία έχει διογκωθεί, θα εκθέσουμε κάποια αλφαβητικά ζητήματα, πολύ συνοπτικά και όσο γίνεται πιο απλά και κατανοητά.


Ζήτημα 1ον: Τα τρικ της αχαλίνωτης μπούρδας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Καζάκης, πέταξε τον κάτωθι ογκόλιθο της εντυπωσιακής εξαπάτησης:

«Η Αστυνομία να συλλάβει τον δοτό πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας»!!!

Στην ίδια συνέντευξη, σαν καρδινάλιος χιλιάδων καρατίων, σαν να αποτελεί κεντρικό παράγοντα της πολιτικής ζωής και ηγετική φυσιογνωμία της Αριστεράς, μας λέει ότι θα δρομολογήσει επαφές με την Παπαρήγα, τον Τσίπρα και άλλες «αντιμνημονιακές» δυνάμεις, τις οποίες θα καλέσει να υπογράψουν «ΚΟΙΝΗ δήλωση» η οποία «θα απευθύνεται στις Ενοπλες Δυνάμεις, στην Αστυνομία, στους δημοσίους υπαλλήλους και θα τους καλεί να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της χώρας»!!!

Ολόκληρη η συνέντευξη ΕΔΩ:
http://www.newsbomb.gr/bloggers/giorgos-hristoforidis/fytilies/story/113908/d-kazakis-i-astynomia-na-syllavei-ton-prothypoyrgo

Τέτοια σχιζοφρένεια ΑΠΑΤΗΣ και τυχοδιωκτικών τρικ εντυπωσιασμού των ηλιθίων και αφελών, δύσκολα συναντάς.

Η ΑΠΑΤΗ: Καλεί ο Καζάκης το κράτος και τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς (δηλαδή, το κράτος των ιμπεριαλιστών και τους νεοταξικούς μηχανισμούς του, μέσα εδώ είναι και το παρακράτος) να συλλάβουν τον ΕΑΥΤΟ τους και τα πολιτικά τους, εκτελεστικά όργανα!!!

Το κράτος αυτό το ελεγχόμενο από τις διεθνείς μαφίες του χρήματος και από το παρακράτος των μυστικών υπηρεσιών, το κράτος αυτό που αποτελεί τη μεγάλη βιομηχανία της ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ του τρόμου των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων), το κράτος που αποτελεί τις ΕΝΟΠΛΕΣ ορδές του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου εναντίον του ελληνικού λαού και το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ των κουκουλοφόρικων προβοκατσιών, αυτό το κράτος καλεί ο Καζάκης να συλλάβει τα ηγετικά πολιτικά όργανα των αφεντικών αυτού του κράτους και του καθεστώτος συνολικά!!!!

Ο Καζάκης, δολίως και σκοπίμως (δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος), παρασιωπά και παρακάμπτει την κοινωνική φύση του κράτους και το ρόλο του.

Πολύ περισσότερο παρακάμπτει τούτο: Ότι οι μηχανισμοί του κράτους, σήμερα βρίσκονται κάτω από τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ έλεγχο των πλανητικών μηχανισμών του κεφαλαίου, κρατικών και παρακρατικών…

Διαβάστε πιο αναλυτικά για το Κράτος, εδώ:
http://www.resaltomag.gr/181.mag

Μόνο η οργανωμένη ΕΞΟΥΣΙΑ του λαού, τα όργανα, δηλαδή, της αυτό-οργάνωσης του εξεγερμένου λαού, μπορεί να συλλάβουν τα όργανα της ευρω-χούντας, ΕΞΩ και ΕΝΑΝΤΙΑ στα όργανα του κράτους της πλανητικής χούντας και των εγχώριων «νταβάδων».

Γι αυτό ο Καζάκης δεν μιλά καθόλου και για τις προβοκάτσιες που οργανώνει αυτό το κράτος, με τους κουκουλοφόρους, τους εμπρησμούς, τις ποικίλες κτηνωδίες και τις τρομοκρατικές ομάδες, εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και των λαϊκών κινημάτων…

Όταν ζητάς από αυτό το κράτος να «συλλάβει» τους πολιτικούς του εκφραστές πώς να μιλήσεις για το κράτος και το παρακράτος της προβοκάτσιας και των τρομοκρατικών, δολοφονικών σκηνοθεσιών εναντίον του λαού;

Και μόνο αυτό το πυροτέχνημα της ΑΠΑΤΗΣ αποκαλύπτει τον πολιτικό χαρακτήρα και το ρόλο του Καζάκη…

Το τρικ του τσαρλατανισμού: Το κάλεσμα προς Παπαρήγα και Τσίπρα για να υπογράψουν την «έκκληση» Καζάκη προς το κράτος.

Εδώ ο Καζάκης σκηνοθετεί ένα προβοκατόρικο τέχνασμα στη στρατηγική της αυτό-προβολής του ειδώλου του.

Ο Καζάκης γνωρίζει πολύ καλά ότι καμία ηγεσία υπαρκτού κόμματος δεν είναι δυνατόν να συνυπογράψει με έναν αυτό-αναγορευμένο «ηγέτη», κοινωνικά και πολιτικά ανύπαρκτο.

Πόσο μάλλον η ηγεσία του ΚΚΕ η οποία, τουλάχιστον, δεν καλλιεργεί αυτή τη θανάσιμη αυταπάτη για το καπιταλιστικό κράτος. Ότι, δηλαδή, αυτό το κράτος θα «συλλάβει» το «δοτό» πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο αυτού του κράτους…

Γιατί, λοιπόν, σκηνοθετεί αυτό το τυχοδιωκτικό πυροτέχνημα ο Καζάκης;

Πρώτον: Θέλει να εμφανιστεί και να αυτό-προβληθεί, ιδιαίτερα στον κόσμο της Αριστεράς, σαν ΙΣΟΤΙΜΟΣ παράγοντας με το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ…

Μέχρι τώρα φιλοτεχνούσε -με σκηνοθετημένα σώου από τα ΜΜΕ των «νταβάδων»- το πορτρέτο του ισότιμου «αιρετικού» πολιτικού «συντελεστή» με τους παράγοντες του καθεστώτος: Σκηνοθετημένο πολιτικό σώου με τον Άδωνι Γεωργιάδη και στον ΑΝΤΕΝΝΑ με το Μιχελάκη, τον εκπρόσωπο της ΝΔ!!!

Για τον Καζάκη, τα προπαγανδιστικά «εργαλεία» των «νταβάδων» είναι, σχεδόν, καθημερινά «ξεκλείδωτα»!!!! Μέσα σ’ ένα χρόνο κι από το πουθενά έγινε ο σταρ των ΜΜΕ!

Δεύτερον: Ο Καζάκης, γνωρίζοντας ότι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρνηθούν να «πλασάρουν» την ΟΥΤΟΠΙΑ της απάτης που τους σερβίρει, θέλει να χρησιμοποιήσει αυτήν την άρνηση σαν ένα επιπρόσθετο «στοιχείο» δημαγωγικής προβολής του και πολεμικής εναντίον των δύο αυτών κομμάτων…

Εδώ, βεβαίως, καταγράφεται και η αντινομία του τυχοδιωκτισμού του. Από τη μια, ο Καζάκης, καρατομεί το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ, σαν δεκανίκια του καθεστώτος και από την άλλη τα καλεί αυτά τα δύο κόμματα («δεκανίκια») σε «κοινή δήλωση» εναντίον του καθεστώτος!!!!

Ζήτημα 2ον: Αποδοχή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και κατοχής

Έχουμε αναλύσει κατά κόρον και σήμερα απαστράπτει τούτο:
«Η προγραμματισμένη, νεοταξική «εισβολή» των αλλοδαπών αποτελεί το εργαλείο, το πρακτικό εργαλείο της αυτοκρατορικής εξουσίας για την άλωση των εθνών, την κατάλυση των κοινωνικών και ιστορικών κατακτήσεων των εργαζομένων, την πολτοποίηση του πολιτισμού και των ιστορικών παραδόσεων, την υπονόμευση του συνεκτικού ιστού της Ορθοδοξίας, την κατάτμηση της Ελλάδας και εργαλείο των εμφύλιων αλληλοσπαραγμών.
Όσοι, λοιπόν μιλούν εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης και θορυβούν «πατριωτικά» χωρίς να θέτουν την πολιτική αιχμή των προβλημάτων, δηλαδή χωρίς να στρέφονται πρώτα και κύρια εναντίον του νεοταξικού «εργαλείου» (της αλλοδαπής «εισβολής»), αερολογούν στην καλύτερη περίπτωση και στη χειρότερη αποτελούν τις ιδεολογικές εφεδρείες του καθεστώτος».


Πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/154.mag
και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/164.mag

Ο Καζάκης ΟΧΙ μόνο έχει «πνίξει» το ΜΕΓΑ αυτό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας και τις ολέθριες επιπτώσεις του (σιωπηρή αποδοχή της νεοταξικής στρατηγικής), αλλά έχει υιοθετήσει και ΑΝΟΙΚΤΑ τη λαθρομεταναστευτική στρατηγική του πλανητικού κεφαλαίου και των καθεστωτικών κομμάτων.


Για τον Καζάκη «Έλληνας είναι όποιος επενδύει στην Ελλάδα»!
Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6245

Ζήτημα 3ον: Το «πνίξιμο» των μεγάλων εθνικών θεμάτων

Μια άλλη στρατηγική επιλογή της Νέας Τάξης είναι η κατάτμηση της Ελλάδας σε ανεξάρτητα «δουκάτα» με την κατασκευή «μειονοτήτων» και «εθνοτήτων».


Στη βάση αυτής της στρατηγικής προωθήθηκε και το ανάλογο «συμβόλαιο»: Ο Καλλικράτης.

Στη βάση αυτής της στρατηγικής προωθείται η ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας, της Θράκης, ακόμα και της Κρήτης, καθώς και η αποδοχή του ονόματος «Μακεδονία» για τα Σκόπια.

Πάνω σε όλα αυτά τα ΠΕΛΩΡΙΑ εθνικά ζητήματα ο Καζάκης σιωπά σκανδαλωδώς…

Το χειρότερο είναι άλλο: Το 2006 (εντελώς πρόσφατα δηλαδή) και σε μια εποχή που η Ελλάδα βομβαρδιζόταν από τα σχέδια του Νίμιτς για την αποδοχή του ονόματος «Μακεδονία» για τα Σκόπια, ο Καζάκης μετέφρασε έργο Βρετανού πράκτορα που μίλαγε για τις «μακεδονικές φυλές», την «κατασκευή μακεδονικού κράτους», την «κατασκευή κρητικού κράτους», κλ.π…

Διαβάστε ΕΔΩ:

http://press-gr.blogspot.com/2012/02/blog-post_194.html

Το 2006 (!!!) ο Καζάκης, ο επίδοξος «εθνικός ηγέτης», μετέφρασε βιβλίο βρετανού πράκτορα γραμμένο το 1906(!!!) για να τεκμηριώσει τα «επιχειρήματα» των Σκοπίων!!!!


Θα συνεχίσουμε με τρία ακόμα σοβαρά ζητήματα…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Λέλος Μπιστιρλής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 15, 2012 1:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Επανάσταση και πραξικόπημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ας αρχίσουμε από το πιπεράτο.
"Καλό" πραξικόπημα ονομάζεται η επανάσταση. (κάτι σε γεράκο παττακό, μου θυμίζει που έλεγε

για τον δρόμο που έφτιαξε στην μάνα του)

Αρχές Δεκεμβρίου του 2011 με επώνυμο και τίτλους εμφανίζεται κείμενο όπου μία του φράση

είναι: "…το τελευταίο τμήμα του έθνους που απομένει να μιλήσει: τον ελληνικό στρατό."
[[url]epammes.blogspot.com/2011/12/blog-post_4674.html[/url]]

Λίγες μέρες μετά με επώνυμο και τίτλο εμφανίζεται στο επίσημο site κείμενο με τίτλο

"Επανάσταση και πραξικόπημα"
[[url]epam-hellas.org/Politikos_dialogos/446/Epanastasi_kai_praxikopima.htm[/url]]

Οι δύο επώνυμες απόψεις έχουν ως συγγραφείς δύο από τα μέλη της προσωρινής (ο θεός να την

κάνει) Πολιτικής Επιτροπής του ΕΠΑΜ.
Εμφανίζονται σε [[url]epam-hellas.org/contactus[/url]]

Στον πρόλογο εμφανίζεται ως περίληψη της συνέντευξης: "Τέταρτο: να καλέσουν τις ένοπλες

δυνάμεις και την αστυνομία να μην επέμβουν στην πολιτική διαμάχη."
Εντός του κειμένου της συνεντεύξεως η φράση: "Θα καλέσουμε την Αστυνομία να συλλάβει το

δοτό πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τύποις."

Η ερώτηση που θα ήθελα να σου κάνω είναι η εξής: Εσύ ή εγώ θα φωνάξουμε στην Αλέκα ότι είναι

τρομερά επικίνδυνο να δεχτεί για συνομιλία οποιονδήποτε γυρολόγο;
Ο κουμουνιστοφάγος καρατζαφύρερ φαντάζεσαι την χαρά που θα κάνει αν γίνουν τέτοιου είδους

συναντήσεις;
Ιδέα μου είναι; Ή ο Ανδρέας ήταν μπλεγμένος με το στράτευμα και οι συνταγματάρχες έτρεξαν να

μας σώσουν από το "κόκκινο" πραξικόπημα;
Ρε, τι παθαίνει ο άνθρωπος όταν λέει Δημήτρης και του απαντούν Ανδρέας…

Η καλύτερη μέθοδος αν είσαι ηγέτης πολιτικού φορέα είναι να λες πάντα σε άλλους πολιτικούς

φορείς τι να κάνουν. Εξακριβωμένο! Και συμφέρον αφού δεν στοιχίζει τίποτα εκτός από

κινδύνους για τους άλλους.
Οι δέκα χιλιάδες(αυτοεκτίμηση) που τρέχουν ξοπίσω σου χάνουν την βούληση να σε ρωτήσουν:

ΕΣΥ τι κάνεις;
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 15, 2012 10:09 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΛΟΓΙΚΗ των πραξικοπημάτων ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩ


Όταν καλείς το κράτος, όπως ο Καζάκης, και ιδιαίτερα τους κατασταλτικούς του μηχανισμούς να συλλάβουν «το δοτό πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο», ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ γίνεσαι θιασώτης των βοναπαρτιστικών πραξικοπημάτων του κράτους. Είναι σαν καλείς το κράτος σε ανοικτό πραξικόπημα για να σώσει το καθεστώς που καταρρέει…

Είναι άλλο οι εξεγέρσεις του λαού και οι επαναστατικές κοινωνικές διεργασίες που επιφέρουν ρωγμές στο κρατικό οικοδόμημα, συντρίβουν τις δομές και ιεραρχίες και ΑΠΟΚΟΒΟΥΝ κομμάτια του στρατού και είναι εντελώς διαφορετικό το κράτος και οι ένοπλες δομές του να αναλαμβάνουν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΟΛΟ.

Αυτή την πραξικοπηματική λογική (Εκ των άνω) την αναπτύσσει και ο Κλασσικοπερίπτωσης ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/02/blog-post_14.html

Επίσης πολύ εύστοχα την περιγράφει και η ομάδα «ΑΡΔΗΝ-ΡΗΞΗ», στα κάτωθι:

"Πέρα από αυτά, όμως, το ολίσθημά του είναι βαρύτατο, γιατί είναι ο πρώτος που θέτει στο δημόσιο λόγο μια λογική κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και βίαιης ανατροπής από τα πάνω. Και να μαστε σίγουροι ότι σ’ αυτή τη λογική θα τσιμπήσουν διάφοροι από εδώ και πέρα, με διαφορετικά κίνητρα, από τον Καρατζαφέρη και τη Χρυσή Αυγή που ενισχύεται μέχρι τη Διαμαντοπούλου και τον Βορίδη. Οι Γερμανοί, πάντως, δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα με μια τέτοια εξέλιξη.
Το έργο που πάει να παιχτεί είναι πολύ παλιό και το έχουμε δει δεκάδες φορές. Το έχει δε περιγράψει πολύ καλά ο Μαρξ στην περίφημη 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη: Όταν οι αντίπαλες δυνάμεις αδυνατούν να δώσουν μια λύση στην αποσταθεροποίηση, ακόμα και μέσα από τη σύγκρουση, παρεμβαίνει το Κράτος, ως «ανεξάρτητος παράγων» και επιβάλει διά του ξίφους τη δικιά του λύση. Εδώ βέβαια δεν έχουμε μια διοικητική κρατική τάξη που να είναι σε θέση να επιβάλει κάτι τέτοιο. Όμως, διαθέτουμε ακόμα κατασταλτικούς και στρατιωτικούς μηχανισμούς που θα μπορούσαν να κινητοποιηθούν, ιδιαίτερα αν ενεργοποιηθούν από διάφορα ντόπια και ξένα συμφέροντα – που υπάρχουν και λειτουργούν ανοικτά τώρα που οι μάσκες έχουν πέσει. Και να είμαστε βέβαιοι, ιδιαίτερα αν υπάρξει διευρυμένη αποσταθεροποίηση εν μέσω μιας χρεοκοπίας, ότι τέτοιες πρωτοβουλίες θα βρουν πολλούς υποστηρικτές από τα κατεστραμμένα μικροαστικά και λαϊκά στρώματα – γιατί πάντα, όταν το χάος κυριαρχεί σε μια κοινωνία, πρώτα την πληρώνουν οι φτωχοί. Ο καθείς λοιπόν, ας αναλάβει τις ευθύνες του γι’ αυτά που λέει κι αυτά που κάνει.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, οποιαδήποτε προσπάθεια ανατροπής του υφιστάμενου σάπιου πολιτικού καθεστώτος, η οποία ασφαλώς και είναι αναγκαίο να συντελεστεί, πρέπει να διαθέτει οργάνωση, σχέδιο και όραμα για τη χώρα. Ειδάλλως θα καταλήξει στο αντίθετό της…"


Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:
http://ardin-rixi.gr/archives/3792


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 15, 2012 10:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ πάνω στα ταχυδακτυλουργικά τρικ του Καζάκη
Λαμπαδηδρομίες και το ιστορικό κριτήριο



Οι λαμπαδηδρομίες, τα σώου με πυρσούς, λαμπάδες και καραμούζες, αποτελούν ένα φασιστικό τελετουργικό ψυχικής δόμησης της λαϊκής οργής και απελπισίας γύρω από «αρχηγούς» και «Μεσσίες».

Κάθε ολοκληρωτικό καθεστώς, ιδιαίτερα ο ναζισμός, χρησιμοποίησε κατά κόρον τέτοιου είδους τελετουργικά μοντέλα των «μαζικών ψυχώσεων», μοντέλα ψυχαναγκαστικής χειραγώγησης της «αγελαίας» απελπισίας (ψευδής συνείδηση) και υποταγής του «αγελαίου πλήθους» στα είδωλα του ολοκληρωτισμού…

Τέτοια τελετουργικά μοντέλα «μαζικής δράσης» αποτελούν την ακραία μορφή ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ των πολιτικών κινημάτων, της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ και ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΙΑΣ του λαού από τα «πρόσωπα» των «ηγετών» και τους «εθνοσωτήρες».

Γράφαμε πριν από λίγο καιρό:

«Για να προσανατολιστεί κανείς μέσα στο σημερινό τυφώνα των πολιτικών, «εθνοσωτήριων» ψαλμωδών πρέπει να εξετάσει προσεκτικά το ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ των πολιτικών σχέσεων που προωθούν αυτοί οι «ψαλμωδοί» με το λαό. Είναι χαρακτήρας που θέτει ΠΡΑΚΤΙΚΑ ως υποκείμενο των εξελίξεων το λαό, την πολιτική και οργανωτική του ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ συγκρότηση ή τοποθετεί ΠΡΑΚΤΙΚΑ το λαό και την ξεχειλίζουσα οργή του στη θέση του ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ της εκλογικής κερδοσκοπίας, προβολής και αναρρίχησης των «ψαλμωδών»…

Οι σχέσεις που αναπτύσσουν και εδραιώνουν με το Λαό τα κόμματα, οι ηγέτες και η πληθώρα των νέων «σωτήρων» που ξεφυτρώνουν, σαν τα Μανιτάρια σήμερα (με την συστηματική, διακριτική και δόλια προβολή τους από τους μηχανισμούς προπαγάνδας), είναι το Α και το Ω της πολιτικής έρευνας και κριτικής.

Ο «εθνοσωτήριος» Λόγος που αναπτύσσει και εδραιώνει εκλογικές σχέσεις μεταξύ κόμματος και λαού, που ερημώνει το κινηματικό τοπίο, που καταλύει τη διαλεκτική κλίμακα και τις «σκαλωσιές» ενός ισχυρού στελεχικού δυναμικού μέσα στο αγωνιστικό γίγνεσθαι αλλά εστιάζει τα πάντα στην εκλογική σχέση του κομματικού «πληρεξούσιου» με τα λαό, είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ καθεστωτικός και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ελεγχόμενος από τους μηχανισμούς των μεγάλων αφεντικών…».


Ενδεικτικά παραπέμπουμε στα άρθρα:
α). Οι δύο «όψεις» των «εθνοσωτήριων ψαλμών
β). «Μεγάλες φιλοδοξίες και μικρές φιλοδοξίες»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6141

Και μόνο αυτή η ακραία, γελοιογραφική βοναπαρτιστική ΛΟΓΙΚΗ του Καζάκη και τα τελετουργικά των λαμπαδηδρομιών του, αποκαλύπτουν το χαρακτήρα των ιδεών του και τον καθεστωτικό του ρόλο…

Ιστορικός γρίφος-τεχνάσματα ηρωοποίησης

Η ιστορία είναι ο καθρέπτης ενός πολιτικού, το τεκμήριο της αξιοπιστίας του.

Η ιστορία του Καζάκη είναι ένας γρίφος, ένα επτασφράγιστο βιβλίο. Ξεπήδησε από το ΠΟΥΘΕΝΑ, στον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δίχως να υπάρχει καμία σφραγίδα της δράσης του (θεωρητική, πολιτική) και δίχως να γνωρίζει κανείς την ιστορική του διαδρομή, τις σπουδές του και τις επαγγελματικές του εργασίες και διασυνδέσεις: Όταν ξεφυτρώνεις έτσι ξαφνικά και το παίζεις «ηγέτης» και «εθνοσωτήρας» τουλάχιστον πρέπει να προσκομίζεις και κάποιο βιογραφικό…

Οι αγωνιστές δεν έχουν να κρύψουν ΤΙΠΟΤΑ, ούτε τα ολισθήματά τους, είναι διάφανοι. Καταχνιές μυστηρίου γύρω από την ιστορική σου διαδρομή αποτελούν πάντα δόλιες απόπειρες επικάλυψης και απόκρυψης «σκοτεινών σημείων»…

Ο Καζάκης εμφανίστηκε ξαφνικά, το τελευταίο διάστημα, σαν αρθρογράφος στο «Ποντίκι», ΧΩΡΙΣ να είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος…

Το σπουδαιότερο είναι άλλο: Χωρίς να είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος, εμφανίζεται, πάλι από τον ουρανό, να έχει καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο του Κοντομηνά!!!

Και το ακόμα πιο σπουδαίο: Πολιτικό πρόσωπο, ιδρυτής και ηγέτης του ΕΠΑΜ έχει καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο του Κοντομηνά και μάλιστα στα φυλλάδια του ΕΠΑΜ καθιστά την εκπομπή σημείο πολιτικής αναφοράς!!!

Αυτό δεν έχει ιστορικό προηγούμενο:
Πολιτική οργάνωση ή «Μέτωπο» ή αρχηγός πολιτικής κίνησης να έχει καθημερινή ΕΚΠΟΜΠΗ σε ραδιόφωνο «νταβά»!!!

Εκπομπή προώθησης, υποτίθεται, αντικαθεστωτικών θέσεων. Ουσιαστικά εκπομπή διαφήμισης του Καζάκη και εφαλτήριο για την αναρρίχησή του στα κανάλια των «νταβάδων», με προεξέχον το ΑΝΤΕΝΝΑ: Σχεδόν σε καθημερινή βάση εμφανίζεται ο Καζάκης, ο «εχθρός» του συστήματος!!!

Εδώ, δημοσιογράφοι «αστέρες» με πολυετή υπηρεσία στη δημοσιογραφία και με υψηλές διασυνδέσεις δεν κατάφεραν ή δεν τόλμησαν να έχουν εκπομπές όταν μεταπήδησαν στον πολιτικό στίβο.

Απλό παράδειγμα: Ο Δημαράς και πολλοί άλλοι…

Ο Καζάκης,
φαίνεται, είναι πιο έξυπνος από αυτούς, και από το ΠΟΥΘΕΝΑ, «εξαπάτησε» τον Κοντομηνά…

Τώρα η «ηρωική έξοδος» του Καζάκη από τον …Κοντομηνά είναι θέατρο για μωρά παιδιά. Είναι η γνωστή συνταγή που αναλύουμε στο παρακάτω άρθρο:

«Τα «βαποράκια των «ειδικών αποστολών» («αποκαλύψεων»)»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6250

Ο Καζάκης, όταν άρχισε να βοά η συνεργασία του με τον Κοντομηνά και ιδιαίτερα μετά το άρθρο της Ρήξης, έκανε ηρωική έξοδο…

Το άρθρο της «Ρήξης» ΕΔΩ:
http://ardin-rixi.gr/archives/3580

Δεν μας είπε όμως το ΟΥΣΙΩΔΕΣ: Πώς συνδέθηκε με τον Κοντομηνά και πώς τον «έπεισε» για καθημερινή εκπομπή του «Μετώπου» του…

Σημείωση 1η : Η «συνταγή» τέτοιων «ηρωικών συγκρούσεων» με τους εργοδότες ή κατασκευής αιρετικών «άλλοθι» είναι ΚΑΘΕΣΤΩΣ μέσα στα ΜΜΕ των «νταβάδων»…

Σημείωση 2η: Η «συνταγή έχει εφαρμοστεί, από πολύ παλιά και από την ασφάλεια. Έστελνε, ακόμα, και δικούς της ανθρώπους στην εξορία για να τους προβάλλει σαν ήρωες…

Θα τελειώσουμε αύριο, αν βρούμε χρόνο, με το θεωρητικό μέρος των ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΩΝ θέσεων του Καζάκη: Με τις θεωρητικές και πολιτικές ακροβασίες του…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΚΛΕΟΞΑΝΘΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 16, 2012 10:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σχετικά με τον συγγραφέα του βιβλίου "Μακεδονία" που μετέφρασε ο Καζάκης

H.N. Brailsford

Μερικά πρόσθετα στοιχεία από τη βιογραφία του Η. N. Brailsford: Yπήρξε επίσης μέλος της Φαβιανής Εταιρείας (Fabian Society) ενός κινήματος που ιδρύθηκε το 1884 (θεωρείται ένα think tank).
Στοιχεία σχετικά με τους απογόνους της Φαβιανής Εταιρείας μπορείτε να βρείτε στο γαλλικό: http://www.comprendrelenouvelordremondial.fr/?cat=5

Μεταφράζουμε ενδεικτικά:
«Στην ουσία, η πλειοψηφία των συνωμοτικών ομάδων και οργανώσεων που δούλεψαν για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και οι οποίες ενεργούν, σήμερα ακόμη, προς όφελος της πολιτικής της Παγκοσμιοποίησης και προς την οικοδόμηση μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, αποτελούν φυσικούς απογόνους της Φαβιανής Εταιρείας. Πρόκειται για τη Λέσχη Bilderberg , το Ινστιτούτο Aspen κι αργότερα τη Λέσχη της Ρώμης και την Τριμερή Επιτροπή. Εν κατακλείδι παρ’ όλο που οι ομάδες αυτές , τα Ιδρύματα, η επιτροπή, δεν διεκδίκησαν ποτέ την καταγωγή τους από τη Φαβιανή Εταιρεία αποτελούν τους κατιόντες της και έχουν αναλάβει τις δύο ιδέες - φάρους του «Φαβιανισμού»: τη σύνθεση των δύο μεγάλων συστημάτων και τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».
En fait, la plupart des groupes et organisations semi-secrets qui œuvrèrent à la construction européenne et qui, aujourd’hui encore, agissent en faveur d’une politique mondialiste et de l’édification d’un gouvernement mondial, sont les enfants naturels de la Société fabienne. Il s’agit du Groupe de Bilderberg, de l’Institut Aspen, puis plus tard, du Club de Rome et de la Commission Trilatérale. En définitive, bien que ces groupes, instituts, commission ne se revendiquent pratiquement jamais de l’héritage fabien, ils en sont tous les descendants, et reprennent à leur compte les deux idées phares du Fabianisme : la synthèse des deux grands systèmes et la création d’un gouvernement mondial.



Όσο για το κατά πόσον μπορεί να θεωρείται σήμερα πράκτορας ή δημοσιογράφος αρκούν δύο κουβέντες: Ως μέλος της Διεθνούς Επιτροπής που ιδρύθηκε το 1913 στους κόλπους του Κληροδοτήματος Carnegie εστάλη (!) μετά το τέλος των Βαλκανικών Πολέμων μαζί με τον Paul Milioukov στη «Μακεδονία» και σ’ άλλες περιοχές των Βαλκανίων ως οι καλύτεροι γνώστες των περιοχών αυτών προκειμένου να ερευνήσουν και να πληροφορήσουν την κοινή γνώμη για τις θηριωδίες καθώς και να αντλήσουν τα συμπεράσματα από τη διεξαγωγή των διεθνών πολέμων με τις σύγχρονες τότε μεθόδους. Το 1914 δημοσίευσαν τα αποτελέσματα της έρευνας. Ωστόσο, η δράση της επιτροπής και τα πορίσματά της δεν αναγνωρίσθηκαν από την Αθήνα και το Βελιγράδι, που κατηγορούσαν και τα δύο στελέχη της για σαφή φιλοβουλγαρική στάση.

Ο νοών νοείτω!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 16, 2012 8:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διαβάστε και ένα πολύ καλό κείμενο του Γιώργου Ρακκά
ΕΔΩ:
http://ardin-rixi.gr/archives/3805

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 17, 2012 7:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καζάκης: «εθνο-απελευθερωτικές» ζαριές στο καθεστωτικό τάβλι.




Το θεμέλιο κάθε τεχνάσματος απάτης είναι οι γενικεύσεις και τα αποφθεγματικά σχήματα του λόγου. Με τις γενικολογίες και με τις ρητορικές κατασκευές συγκαλύπτεις πάντα την ΟΥΣΙΑ των συγκεκριμένων ζητημάτων και μετατρέπεις, ταχυδακτυλουργικά, το σωστό σε λάθος.

Με το να λέει κανείς γενικά σωστά πράγματα δίχως να προσδιορίζει συγκεκριμένα το ΠΟΙΟΙ θα τα υλοποιήσουν και ΠΩΣ, είναι σαν να μη λέει τίποτα.

Άφθονες σωστές γενικότητες και απλουστεύσεις μπορεί να καταναλώσει κανείς, π.χ., εναντίον του καπιταλισμού, της ΕΕ, του Ευρώ κ.λπ, δίχως να λέει τίποτα. Ένας τέτοιος πολιτικός λόγος (σήμερα σ’ αυτόν ασκούνται με ιδιαίτερη επιτυχία και οι ίδιες οι καθεστωτικές δυνάμεις), είναι λόγος της καταναλωτικής καταγγελίας και πολιτικής εμπορίας.

Το να μιλάς εναντίον του καπιταλισμού, της ΕΕ, του Ευρώ κ.λπ., δίχως να θέτεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ τη στρατηγική της ανατροπής τους και τη διαλεκτική των προγραμματικών και τακτικών (πολιτικών και οργανωτικών) ζητημάτων αυτής της ανατροπής, απλώς αερολογείς και δημοκοπείς.

Το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ζήτημα κάθε πολιτικής πρότασης είναι το ζήτημα της ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Δηλαδή ποια ΕΞΟΥΣΙΑ θα την προωθήσει (την πρόταση) και θα την υλοποιήσει, συνακόλουθα πάνω σε ποιες κοινωνικές δυνάμεις θα στηριχτεί αυτή η ΕΞΟΥΣΙΑ και το πώς ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ θα συγκροτηθούν και θα λειτουργούν αυτές οι δυνάμεις.

Αιτήματα, όπως έξω από την ΕΕ και το Ευρώ και επαναφορά στο εθνικό μας νόμισμα, όλα αυτά ΓΕΝΙΚΑ είναι σωστά.

Μένουν, όμως μετέωρα, και γίνονται αντικείμενο απλής εκλογικής εμπορίας, αν δεν χαραχτούν και προσδιοριστούν και οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ δρόμοι (πολιτικοί και οργανωτικοί) του αγώνα, αν δεν τεθεί συγκεκριμένα το κοινωνικό ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ της εξουσίας αυτού του αγώνα.

Δεν συγκροτούνται πολιτικά κινήματα χωρίς κοινωνικό υποκείμενο, πρόγραμμα, προοπτικές και όραμα, με γενικολογίες, με αποφθεγματικές και ξύλινες «εθνικές» ρητορείες.

ΠΟΙΕΣ δυνάμεις και ΠΩΣ θα ηγηθούν αυτού του αγώνα για την απελευθέρωση από τις τανάλιες της ΕΕ και του ευρώ και την επαναφορά μας στη δραχμή;

Με ποιο πρόγραμμα, με ποια οργανωτική συγκρότηση και με ποια μέσα θα γίνουν όλα αυτά;


Θα γίνουν από ένα ρωμαλέο και οργανωμένο λαϊκό κίνημα ή από τις υπάρχουσες καθεστωτικές δυνάμεις, μέσω της εκλογικής απάτης;

Ο Καζάκης αυτό-αναγορεύεται σε πολιτικό κίνημα δίχως να δίνει ΚΑΜΙΑ απάντηση σε όλα τα στρατηγικά και τακτικά πολιτικά ζητήματα.

Ο Λαός, μας λέει, γενικά, θα τα υλοποιήσει, με το ΕΠΑΠ και το «Μεσσία» του.

Το πώς δεν μας το εξηγεί. Προφανώς εννοεί ότι όταν πιστέψει ο λαός στο είδωλό του θα τον ανακηρύξει σωτήρα του, μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες και τις λαμπαδηδρομίες του!!!

ΟΤΑΝ, συνεπώς δεν τίθενται ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αυτά τα ζητήματα και στη ΒΑΣΗ της ανασυγκρότησης, ανάπτυξης και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (αυτό-οργάνωσης) ενός μαχητικού κινήματος ΤΟΤΕ αερολογούμε και «λιπαίνουμε» το έδαφος στα δόλια καθεστωτικά σχέδια και στις στρατηγικές επιδιώξεις των διεθνών ιμπεριαλιστικών κύκλων.

Είναι γνωστό ότι η αδιέξοδη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ καπιταλιστική κρίση οξύνει τους ανταγωνισμούς ανάμεσα στα διεθνή αρπακτικά και οδηγεί αναπόφευκτα στη χρεοκοπία τις δορυφορικές καπιταλιστικές δυνάμεις.

Αυτή η δεδομένη και αντικειμενική πτώχευση των λαών και η χρεοκοπία χωρών θα ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ από τις ισχυρές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

Συνεπώς, η έξοδος από την ΕΕ και το Ευρώ, καθώς και η επαναφορά στη δραχμή αποτελούν μια ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ εξέλιξη της κρίσης ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ, την τελική πράξη της αναπόφευκτης χρεοκοπίας μας. Μια πράξη που τα ιμπεριαλιστικά επιτελεία και οι πολιτικές τους δυνάμεις ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και ασφαλώς θα επιχειρήσουν να την αξιοποιήσουν ΠΑΝΤΑ προς όφελός τους και εναντίον του λαού.

Το ζήτημα, λοιπόν, που μπαίνει δεν είναι να «λαδώνουμε» ΕΜΕΙΣ τα «γρανάζια» αυτών των «νταβάδων» της χρεοκοπίας μας, αλλά να αγωνιζόμαστε (θεωρητικά, πολιτικά, οργανωτικά) για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, τον ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ και τη ΘΩΡΑΛΙΣΗ του λαϊκού κινήματος για να προωθήσει και να ΕΠΙΒΑΛΕΙ τις δικές του λύσεις σχετικά με την αποχώρηση από την ΕΕ, το Ευρώ και την επαναφορά μας στη δραχμή…

Με δοσμένη τη σημερινή κατάσταση του λαϊκού κινήματος το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ αυτής της εξέλιξης (έξω από την ΕΕ, το Ευρώ, επαναφορά στη δραχμή) δεν θα είναι ο λαός, αλλά οι δυνάμεις της Νέας Τάξης και τα ανδρείκελά τους.

ΜΟΝΟ ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ λαός, ΜΟΝΟ το δικό του ΚΙΝΗΜΑ και η δική του ΕΞΟΥΣΙΑ αποτελούν ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.

Ο αγελαίος και «εκλογικός λαός» (οι ψηφοφόροι) δεν είναι πολιτικό υποκείμενο, αλλά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ του καθεστώτος και των κομμάτων του, «υλικό» για τα πολιτικά παιχνίδια των δημίων και αρπακτικών.

Αυτά είναι αλφαβητικά ζητήματα της ΘΕΩΡΙΑΣ και της ΠΡΑΞΗΣ των μαζικών αγωνιστικών κινημάτων…

Αυτά τα ΒΑΣΙΚΑ ζητήματα, ο Καζάκης, ταχυδακτυλουργικά τα εξαφανίζει.

Ο Καζάκης πετάει ΕΝΤΕΛΩΣ το κεντρικό ζήτημα της ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Δεν μας λέει συγκεκριμένα ποια ΕΞΟΥΣΙΑ και με ποιο τρόπο θα υλοποιήσει τις «σωστές προτάσεις» (αλλά αφηρημένες προτάσεις), επαναφοράς της δραχμής, με ποιες δυνάμεις και με ποιο τρόπο θα λυθεί το ΕΘΝΙΚΟ ζήτημα, δηλαδή θα απελευθερωθεί η Ελλάδα ΕΘΝΙΚΑ.

Στην πράξη, όπως έχουμε αναλύσει και αποδείξει πολλές φορές, το μόνο που προωθεί είναι το ξύσιμο των ενστίκτων της λαϊκής απελπισίας και οργής και την εκλογική κερδοσκοπία τους, μάλιστα με τις πιο ακραίες καθεστωτικές μορφές, αυτές του Βοναπάρτη και του Μεσσία.

Ο Καζάκης επιχειρεί να στηριχτεί πάνω στην απελπισία μιας «αγελαίας μάζας», οικοδομεί σχέσεις με αυτή τη «μάζα» σταλινο- καισαρισμού και τελετουργικών ψυχώσεων (αυτά ήδη τα έχουμε αναπτύξει).

Τέλος, ακροβατεί με απλουστευτικά, ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα πάνω στο στρατηγικά ΚΕΝΤΡΙΚΟ ζήτημα: Αυτό της αδιάσπαστης ενότητας ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΥ.

Ο Καζάκης φλυαρεί πάνω στο αφηρημένο σχήμα της «εθνικής ανεξαρτησίας» και «απελευθέρωσης» (σήμερα πολλές καθεστωτικές δυνάμεις δημαγωγούν παρόμοια, αύριο ΟΛΕΣ), παρακάμπτοντας και παρασιωπώντας δολίως τούτο: ΟΤΙ καμία εθνική απελευθέρωση, δηλαδή ΠΟΛΙΤΙΚΗ εθνικής απελευθέρωσης δεν μπορεί να ΥΠΑΡΞΕΙ, δίχως να πατάει στα βάθρα και της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ απελευθέρωσης.


Σήμερα, το Εθνικό και το Κοινωνικό ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ περισσότερο από κάθε άλλη εποχή.

Σε καθεστώς παγκοσμοιοποίησης και Νέας Τάξης δεν μπορεί να υπάρξει εθνική απελευθέρωση, δηλαδή ΠΟΛΙΤΙΚΗ απελευθέρωση, δίχως την ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ και ΙΧΥΡΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ των ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ απελευθερωτικών δυνάμεων.

Οι λαϊκές αυτές «κοινωνικές δυνάμεις» με κεντρικό σπόνδυλο τους εργαζόμενους σήμερα βρίσκονται σε κάθετη και ασυμφιλίωτη ΡΗΞΗ με κάθε «εθνικό» καπιταλιστικό στοιχείο, με κάθε δήθεν «εθνική» αστική δύναμη, για τον απλούστατο λόγο ότι όλα αυτά τα «στοιχεία» και οι «δυνάμεις» (καπιταλιστικές) ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ αναπόσπαστο γρανάζι του παγκοσμιοποιημένου ιμπεριαλιστικού κυκλώματος και του καθεστώτος των ανδρεικέλων της Νέας Τάξης.

Εθνικό-απελευθερωτικά κινήματα και «Μέτωπα» με τις παλιές μορφές δεν ΜΠΟΡΕΙ σήμερα να υπάρξουν.
Τα παλιά αυτά «κινήματα» και «Μέτωπα» είχαν, ως ηγετική έκφραση και αιχμή την εθνική αστική τάξη, μια τάξη που σήμερα δεν είναι ΕΘΝΙΚΗ, αλλά πολυεθνική και γρανάζι της πλανητικής Νέας Τάξης.

Όποιος, συνεπώς, εγκλωβίζει τον ελληνικό λαό στην ΟΥΤΟΠΙΑ του αφηρημένου «εθνικού», δίχως να θέτει ξεκάθαρα το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ υπόβαθρο αυτού του «εθνικού» και τις πολιτικές στρατηγικές του «κοινωνικού» ΕΞΑΠΑΤΑ το λαό και προσφέρει τις υπηρεσίες του προς την κατεύθυνση της ΔΙΑΣΩΣΗΣ του καθεστώτος από την κατάρρευσή του.

Με «εθνικά λαϊκά μέτωπα» που ισοπεδώνουν τις κοινωνικές και πολιτικές οριοθετήσεις, τα ιστορικά αγωνιστικά υποκείμενα και τα ιστορικά κεκτημένα των αγωνιστικών παραδόσεων, με το κράτος της Νέας Τάξης, με διατάγματα κυβερνητικά και ιδιαίτερα με εκλογές, ΔΙΧΩΣ την ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΥΤΟ-οργάνωση του λαού, ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να προχωρήσει, ΚΑΜΙΑ εθνική απελευθέρωση δεν μπορεί να κάνει ούτε ένα βήμα…


ΟΣΟΙ δουλεύουν για την αυτό-αναγορευσή τους σε Μεσσίες και διαφημίζονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ σαν ηγέτες «επαναστάτες», όσοι οργανώνουν κλακαδόρους και «αποσπάσματα» ψυχώσεων απελπισίας, όσοι απλώς επιχειρούν να κερδοσκοπήσουν πάνω στη λαϊκή οργή, αυτοί είναι καθεστωτικά γρανάζια του νεοταξικού εφιάλτη…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες