Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η φρενοβλαβής «πονηρία» της προβοκάτσιας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 5:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η φρενοβλαβής «πονηρία» της προβοκάτσιας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η φρενοβλαβής «πονηρία» της προβοκάτσιας



Ζούμε στιγμές ασύλληπτης μοχθηρής κακουργίας.

Οι ταξιαρχίες των μαφιόζων του χρήματος (οι σύγχρονοι αποικιοκράτες) και τα καθεστωτικά τους ανδρείκελα επιτίθενται, αφηνιασμένα, σε ΟΛΑ τα μέτωπα, για την εξόντωσή μας, την ολοκληρωτική καταστροφή μας, τη μετατροπή της Ελλάδας σε μια γεωγραφική επαρχία-αποικία, για την τερατώδη σύγχυσή μας, τη διάλυση και δολοφονία της σκέψης μας…

Η σημερινή προβοκάτσια του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών (σύγκρουση των κουκουλοφόρων με την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ), αποτελεί μια ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ της «επιστήμης» των προβοκατσιών:
Μια στρατηγική που «πατάει» πάνω στην ειρηνόφιλη και πυροσβεστική πολιτική της ηγεσίας του ΚΚΕ, πάνω στο φετιχισμό της «νομιμότητας» (υποταγή στη «νομιμότητα» της καθεστωτικής βαρβαρότητας), πάνω στην ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ του να προωθήσει την ΑΥΤΟ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ του Κινήματος, την δημιουργία και θωράκιση άλλων μορφών εξουσίας: Της Εξουσίας των Λαϊκών Επιτροπών Αγώνα (τα έχουμε αναπτύξει πολλές φορές).

Με δύο λόγια:
η νέα προβοκατόρικη στρατηγική ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ την πολιτική του καθεστωτικού «αριστερού δεκανικιού» της ηγεσίας του ΚΚΕ, πολιτική που ΠΡΑΚΤΙΚΑ νομιμοποίησε και νομιμοποιεί το σημερινό κατοχικό καθεστώς.



Η Νέα «πονηρή» στρατηγική της προβοκάτσιας του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών, «επιστημονικά» επεξεργασμένη, ΕΠΙΛΕΓΕΙ ως προνομιακό χώρο της το ΚΚΕ: Πολλαπλές οι στοχεύσεις και πολλά τα οφέλη…

Σημείωση: ήδη ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Το ΠΑΜΕ απεσύρθη από το Σύνταγμα, όπου είχε γίνει πόλος ΑΓΩΝΑ, αφήνοντας τους μαχητές που συσπειρώθηκαν στις γραμμές του στο έλεος του παρακράτους…

Θα τα αναπτύξουμε ΟΛΑ αυτά ευθύς αμέσως, αφού πρώτα δώσουμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το «Κλασσικοπερίπτωση»:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/10/blog-post_6858.html


Οι φασίστες αντιεξουσιαστές της εξουσίας επιχείρησαν δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των διαδηλωτών του ΠΑΜΕ



Μόλις γύρισα από την πλατεία Συντάγματος στην οποία βρισκόμουν μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μου που διαδήλωναν εναντίον όχι μόνο της αναμφισβήτητα κατοχικής κυβέρνησης αλλά και εναντίον όλου του συστήματος που την εξέθρεψε και την δυνάμωσε. Δεν υπήρχε καμία άλλη φωνή παρά μία που εκφράστηκε πολλές φορές με το σύνθημα «αέρα , αέρα να φύγει η χολέρα».

Από το πρωί είχε "διαδοθεί" η ...πληροφορία ότι κατά το μεσημέρι και λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία στη Βουλή, τα "τάγματα εφόδου" της Νέας Τάξης Πραγμάτων δηλαδή οι αλήτες - πράκτορες με τα μαύρα που αυτοαποκαλούνται "αντιεξουσιαστές" (μια ιδιότητα εξ άλλου που απέδωσε και ο ίδιος ο κατοχικός πρωθυπουργός για τους ταγματασφαλίτες της θλιβερής του κυβέρνησης).

Πράγματι πριν από λίγη ώρα τα "ΜΑΤ με τα μαύρα και τις κουκούλες" επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ με πέτρες και μολότωφ τραυματίζοντας δεκάδες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

Ακόμα και ο πιο αφελής, μόνο που έβλεπε τα κατά τα άλλα δραστήρια ΜΑΤ να στέκονται απαθείς και αμέτοχοι την στιγμή που οι αντιεξουσιαστές "συνάδελφοί" τους είχαν "πιάσει δουλειά", αντιλήφθηκε ότι αυτά τα κατακάθια απλώς εκτελούσαν εντολές.


ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ.

Όλοι όσοι πήγαν είτε με το ΠΑΜΕ που πήρε την πρωτοβουλία να περικυκλώσει τη Βουλή, είτε με τα σωματεία της ΓΣΕΕ , της ΑΔΕΔΥ, των ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ κ.α , ήξεραν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν από την μια τα ΜΑΤ με τα άσπρα και από την άλλη τα ΜΑΤ με τα μαύρα κράνη και τις κουκούλες , όμως η απόφασή τους και χθες και σήμερα ήταν να μείνουν και έμειναν.

Κανείς θεσμικός ή εξωθεσμικός τραμπούκος του παρακράτους των Βρυξελλών ή κάθε άλλης ευρωατλαντικής συμμορίας δεν θα μπορέσει να μαγαρίσει ή πολύ περισσότερο να ανακόψει την ορμή ενός λαού που έχει πάρει πλέον απόφαση να φτάσει τον Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα μέχρι τέλους.

Οι μαυροντυμένοι τραμπούκοι του παρακράτους και οι δυνάμεις καταστολής του ...κράτους όχι μόνο δεν κατάφεραν αυτήν τη φορά να διαλύσουν την παλλαϊκή συγκέντρωση, αλλά αντιθέτως την δυνάμωσαν.

Μετά την είδηση για αυτές τις προβοκατόρικες επιθέσεις, χιλιάδες από τους "πρωινούς" διαδηλωτές επιστρέφουν. Αυτή τη στιγμή οι εικόνες από το ελικόπτερο του χαφιεδοκάναλου (ΣΚΑΪ) δείχνουν ότι διαρκώς αυξάνει το πλήθος των διαδηλωτών.

Έφτασαν οι προδότες και οι τύραννοι να μας προειδοποιούν μέσα από την Βουλή να κάνουμε πίσω αλλιώς θα ζήσουμε "μέρες του Απριλίου του ΄67.

Αυτά όλα δείχνουν ότι φοβούνται όχι για το αύριο βέβαια της πατρίδας μας, αυτό το έχουν ήδη προδιαγράψει, αλλά για το δικό τους.
Ο λαός αποφάσισε και δεν κάνει πια πίσω.


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 9:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο σιωπηλός Λόφος και οι μαυροντυμένοι τραμπούκοι του παρακράτους

Συχνά επισκέπτομαι τις πρωινές ώρες το Λόφο του Στρέφη. Το θέαμα που συναντά κανείς γνωστό. "Πηγαδάκια" απο αναρχοαυτόνομους (υποθέτω) και θλιβερά ερείπια ανθρώπων εθισμένων σε παραισθησιογόνα (δεν υποθέτω). Τα μηχανάκια πηγαινοέρχονται, αυτοκίνητα παρκαρισμένα και μουτζούρες παντού. Διάσπαρτες σύριγγες συναντάς σε κάθε σου βήμα.




http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/10/blog-post_20.html

Αυτά συμβαίνουν σε μέρες συνηθισμένες και όχι ανήσυχες, όπως ήταν η σημερινή και η χθεσινή (19 και 20/10/2011) ή κάποιες άλλες που πέρασαν και άφησαν πίσω τους αποκαΐδια και νεκρούς. Μέρες σαν αυτές που μόλις πέρασαν, κυριολεκτικά αδειάζουν το ρημαγμένο Λόφο του Στρέφη και μπορεί κανείς να απολαύσει την ηρεμία, όσο αυτό είναι δυνατόν από την αντιαισθητική ρυπαρότητα των βράχων. Ψυχή δεν υπάρχει.

Τι συμβαίνει; Πώς και χάνονται τα πηγαδάκια και εξαφανίζονται πλήρως οι μηχανόβιοι που τον ανεβοκατεβαίνουν; Πέφτει σύνθημα ότι "σήμερα έχουμε γιουρούσι";

Μάλλον αυτό ισχύει, τους δίνουν το σινιάλο και οι μαυροντυμένοι τραμπούκοι του παρακράτους εμφανίζονται για να διαδηλώσουν κι αυτοί κατά των εξουσιαστών που μας κυβερνούν. Άλλος όμως είναι ο στόχος. Να επιτεθούν και να διαλύσουν όλους όσους συγκεντρώνονται και βροντοφωνάζουν "Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΄74, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ". Το είδαμε ξεκάθαρα σήμερα 20 Οκτωβρίου του σωτηρίου έτους 2011 να εκτυλίσσεται στους πέριξ δρόμους του Κοινοβουλίου. Όπου μια κυβέρνηση μισθωτών πολιτικών εργολάβων κλήθηκε να ψηφίσει ένα πολυνομοσχέδιο για τους είλωτες ενός ιδιωτικού οικοπέδου, που άλλοτε ήταν κράτος.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, το μεροκάματο της "πρέζας" βγήκε, η αποστολή εξετελέσθη.

.......... .............. ................

Την άλλη μέρα ο Λόφος του Στρέφη ήταν γεμάτος από τα γνωστά πηγαδάκια. Σύριγγες πεταμένες εδώ κι εκεί. Τα μηχανάκια πηγαινοέρχονταν. Μια κανονική μέρα είχε ξημερώσει πάλι στον σιωπηλό Λόφο του Στρέφη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 10:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/10/blog-post_9797.html


Για την απόφαση του ΠΑΜΕ να αποχωρήσει:"Μία κουταλιά πίσσα αρκεί να χαλάσει ένα βαρέλι μέλι"



Η φράση που χρησιμοποιήσαμε ως τίτλο της παρούσας ανάρτησης δεν είναι δική μας. Ανήκει σε κάποιον που τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο συνέδριο του ΚΚΕ , θεωρείτο τρόπον τινά "μακρυνός ιδεολογικός συγγενής".

Η φράση λοιπόν "Μια κουταλιά πίσσα αρκεί να χαλάσει ένα βαρέλι μέλι" ανήκει στον... μπολσεβίκο επαναστάτη , θεωρητικό του μαρξισμού Λέοντα Τρότσκι.

Αυτόν δηλαδή που αρχικά διαγράφτηκε και μετά απο λίγα χρόνια δολοφονήθηκε απο το σταλινικό καθεστώς.

Αυτή λοιπόν η φράση, που ειπώθηκε μάλιστα απο το στόμα ενός θεωρητικού του μαρξισμού, κατά την ταπεινή μας άποψη, μπορεί να χαρακτηρίσει την σημερινή απόφαση του ΠΑΜΕ να αποχωρήσει, αναιρώντας έτσι την δική του υπόσχεση-πρόσκληση να περικυκλώσει τη Βουλή μέχρι ...τέλους.

Ο ελληνικός λαός ανταποκρίθηκε σε αυτήν την πρόσκληση και κατέβηκε στο Σύνταγμα χωρίς να βάλει ως πρόθεμα σε αυτήν την επιλογή του, τις πολιτικές ή κομματικές διαφορές ή ομοιότητες με τον ιδεολογικό προσανατολισμό του ΠΑΜΕ.

Κατέβηκαν στο Σύνταγμα ακόμα και οι ιδεολογικά ξένοι ή οι αδιάφοροι προς το ΠΑΜΕ , δείχνοντας έτσι ότι: "αυτό που μας ενώνει είναι πολύ σπουδαιότερο απο εκείνα που ενδεχομένως μας χωρίζουν".

Εξ άλλου όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την παλλαϊκή διαμαρτυρία όταν είδαν την επίθεση των παρακρατικών αλητηρίων, όχι μόνο δεν έφυγαν αλλά πείσμωσαν και έφεραν πίσω ακόμα και όσους είχαν αποχωρήσει πριν τα επεισόδια.

Όταν λοιπόν είδαν στα ξαφνικά, να φεύγουν εκείνοι που απο το πρωί τους κερνούσαν το "μέλι του αγώνα", αμέσως ένοιωσαν την πίκρα της "πίσσας" στο στόμα τους.

Αντιλαμβανόμαστε
ότι η απόφαση αυτή ήταν αποτέλeσμα κομματικών εκτιμήσεων για την μετέπειτα δράση του παρακράτους .Όμως όλα αυτά, τόσο το ΠΑΜΕ όσο και όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την συγκέντρωση, τα ήξεραν απο την αρχή. Ήξεραν δηλαδή με ποιούς έχουν να κάνουν και τι θα αντιμετωπίσουν.

Δεν κατηγορούμε το ΠΑΜΕ
επειδή περικύκλωσε τη Βουλή και περιφρούρησε ως όφειλε άριστα την συγκέντρωσή του. Αυτου του είδους οι δόλιες "κατηγορίες" είναι υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ (βλ. δηλώσεις Άδωνι Γεωργιάδη στο δελτίο του ALTER και στον Χατζηνικολάου).

Επικρίνουμε το ΠΑΜΕ διότι δείλιασε εμπρός στο παρακράτος και φοβούμενο τις συνέπειες απο την παραπέρα δράση του έφυγε.

Το πρώτο θύμα της Τρόϊκας και των ντόπιων εργολάβων της καταστροφής δεν τους πείσμωσε, αλλά αντιθέτως τροφοδότησε τον "επιτελικό ορθολογισμό" της κομματικής ηγεσίας και την οδήγησε σε αυτή - δεδομένων των συνθηκών - ιστορική απόφαση.

Για τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν το σημερινό καθεστώς, ως ανήθικο, προδοτικό, φορέα συνταγματικής εκτροπής κλπ, όμως δεν είδαμε σήμερα κανένα απο αυτά να βγεί έξω μαζί μας στερώντας απο την κυβέρνηση ακόμα και εκείνη τη κοινοβουλευτική "νομιμοποίηση" που έδωσε η παρουσία τους σε μία συζήτηση για το πώς θα εξοντωθούμε.

Τους δώσαμε την ευκαιρία να μας δείξουν εμπράκτως ότι είναι με τον λαό και όχι με εκείνους που μετέτρεψαν το κοινοβούλιο σε θέατρο σκιών και χωράφι με σκιάχτρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 20, 2011 11:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ποιος «διόρισε» το ΠΑΜΕ φρούραρχο της Βουλής;



Η προβοκάτσια, όπως έχουμε υπογραμμίσει επανειλημμένα, έχει αναχθεί σε επιστήμη από τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες και τους εγχώριους παρακρατικούς μηχανισμούς.

Η νέα κουκουλοφόρικη τακτική της προβοκάτσιας εναντίον του ΚΚΕ είχε πολλαπλούς στόχους.


Αρχικά να ανακάμψει την ορμή της λαϊκής παλίρροιας, να βάλει φραγμούς στη δυναμική της εξεγερμένης οργής, να σπείρει μαζί με τον τρόμο, την ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ και την ηττοπάθεια στον εξεγερμένο λαό.

Όταν το πιο οργανωμένο κόμμα, όπως είναι το ΚΚΕ, το βάζει στα πόδια μπροστά στην επίθεση του παρακράτους αυτό σπέρνει την απογοήτευση και την ηττοπάθεια και αφήνει στους αγωνιστές την πικρή γεύση της δειλίας και της προδοσίας…

Μια άλλη επίσης διάσταση είναι ακόμα χειρότερη:
Αριστερό κόμμα να συγκρούεται ΟΧΙ με τις δυνάμεις καταστολής (σύγκρουση που εμψυχώνει και τους νεκρούς), αλλά με παρακρατικούς «διαδηλωτές», γεγονός που οδηγεί σε λογική σύγκρουσης και με αληθινούς διαδηλωτές που βρίσκονται ΕΞΩ από το «κάδρο» του ΚΚΕ…

Έτσι το τέχνασμα αυτής της νέας
, επιστημονικά δουλεμένης και «πονηρής» προβοκάτσιας πέτυχε τους ιδεολογικούς και πολιτικούς της στόχους:

Να εμφανίσει και να υψώσει την ηγεσία του ΚΚΕ, ακόμα περισσότερο, σε θεματοφύλακα της καθεστωτικής «νομιμότητας», σε φρούραρχο της Βουλής!!!!

Η ηγεσία του ΚΚΕ εγκλωβίστηκε μέσα στα ίδια τα γρανάζια της καθεστωτικής της νομιμότητας και της εκλογικής εμπορίας των αγώνων του ελληνικού λαού.

Όταν ένα κόμμα πολιορκεί με το στρατό του τη Βουλή, απλώς για το θέαμα, για το θεαθήναι (πολιορκία για την πολιορκία), ουσιαστικά βάζει το θώρακά του στην υπεράσπιση της Βουλής.

Οι αγώνες όμως δεν είναι φιέστες ούτε κομματικές παρελάσεις θεάματος. Ούτε φυσικά έχει την επαναστατική νομιμότητα οποιοδήποτε κόμμα να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τις ποικίλες μορφές έκφρασης της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Η ηγεσία του ΚΚΕ
περικύκλωσε τη Βουλή απαγορεύοντας σε οποιονδήποτε, εκτός του κομματικού της στρατού, να εκδηλώσει την ΟΡΓΗ του εναντίον αυτού του αστικού ορνιθώνα.

Από πού αλήθεια αντλεί αυτή την αυθαιρεσία, ποιο ΚΙΝΗΜΑ εξουσιοδότησε την ηγεσία του ΚΚΕ να μονοπωλήσει την περικύκλωση της Βουλής;


Η ίδια η λογική του ΚΚΕ, λογική αυθαίρετης και τελεσιγραφικής υποκατάστασης του λαϊκού κινήματος (σταλινισμός), το εγκλώβισε στα καθεστωτικά πλαίσια ΟΧΙ μόνο περιφρούρησης της Βουλής, αλλά και στα πλαίσιο της «πονηρής» προβοκάτσιας του παρακράτους.


Η πολιορκία για την πολιορκία της Βουλής (οι αγώνες θέαμα και τα παιχνίδια της καθεστωτικής ειρηνοφιλίας και υποταγής στην καθεστωτική «νομιμότητα») αποτελούν πολύ γόνιμο έδαφος για κάθε είδους παρακρατική προβοκάτσια.

Το παρακράτος άδραξε την ευκαιρία. Εξαπέλυσε τους κουκουλοφόρους εναντίον της περιφρούρησης του ΚΚΕ και το ανάγκασε να αγωνιστεί ΟΧΙ για την κατάρρευση των ανδρεικέλων, αλλά για τη σωτηρία τους: Το ΚΚΕ έβαλε τα μέλη του να υπερασπιστούν τη Βουλή που υποτίθεται την περικύκλωσαν για να την καταδικάσουν!!!!

Το ΚΚΕ λειτούργησε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σαν «προστάτης» της Βουλής και σαν «εχθρός» του λαϊκού αισθήματος της οργής που έχει καταδικάσει τελεσίδικα αυτό το κατοχικό άντρο και τα δόλια παιχνίδια των ποικίλων και πολύχρωμων πολιτικάντηδων…

Η Ηγεσία του ΚΚΕ για άλλη μια φορά λειτούργησε ΠΡΑΚΤΙΚΑ υπέρ του καθεστώτος και έδωσε σανίδα σωτηρίας στα ανδρείκελα και «υλικό» ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ στις δημοσιογραφικές πόρνες του καθεστώτος…

ΟΛΟ το ζήτημα του γενικού λαϊκού ξεσηκωμού έχει πλέον μετατοπιστεί στις συγκρούσεις των κουκουλοφόρων με το ΚΚΕ και στους σκυλοκαυγάδες μεταξύ των εκλογικών «αριστερών» εμπόρων…


Η «σανίδα σωτηρίας» έχει και μια άλλη πτυχή ακόμα πιο καταστροφική.


Αντί ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ να επικεντρωθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εναντίον του καθεστώτος και των ανδρεικέλων του, διαθλάται σε εσωτερικές έριδες και συγκρούσεις ΕΝΤΟΣ του εξεγερμένου λαού, με το ΠΑΜΕ να αυτό-αναγορεύεται σε εγγυητή της αστικής νομιμότητας (τα ΜΑΤ απλώς παρακολουθούσαν!!!) και να πρωτοστατεί στο διωγμό άλλων τμημάτων του εξεγερμένου λαού…

Το καθεστωτικό οικοδόμημα καταρρέει και διαιρείται και εμείς φροντίζουμε να διαιρούμε ΠΟΛΙΤΙΚΑ την εξεγερμένη λαϊκή οργή και να την χρησιμοποιούμε ακόμα και για το αλληλλοφάγωμά μας…


Πολλοί, ίσως, να αναρωτηθούν: «Μα τόσο ηλίθια είναι η ηγεσία του ΚΚΕ και εγκλωβίστηκε τόσο εύκολα στα προβοκατόρικα παιχνίδια του παρακράτους…»;

Η ηλιθιότητα είναι συνάρτηση του πολιτικού σου προσανατολισμού και της ενσωμάτωσής σου σε ένα καθεστώς που παράγει ηλιθιότητα.


Η ηγεσία του ΚΚΕ,
με άλλοθι τα «επαναστατικά» λόγια εναντίον του καθεστώτος και την ξύλινη «ταξική γλώσσα», ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ εντός του καθεστώτος: Αποτελεί το «αντικαπιταλιστικό» σωσίβιο του καθεστώτος…

Παιχνίδι καθεστωτικό και νομιμοποίησης της κατοχικής κυβέρνησης δεν είναι να συμμετέχει στη Βουλή των ανδρεικέλων της τρόικας;

Παιχνίδι στήριξης αυτής της κυβέρνησης δεν είναι να καλεί σε τελετουργικές πολιορκίες της Βουλής και την ίδια ώρα να σπεύδει η Παπαρήγα να συναντήσει το πρωθυπουργό ανδρείκελο;

Και ο άλλος θεατρίνος, ο Τσίπρας, να δίνει και αυτός το δικό του σώου. Να πηγαίνει στον ΓΑΠ για να τον …φτύσει: σώου πολιτικής απάτης και διαφημιστικής εκλογικής παράκρουσης.

Συμμετέχουν στη Βουλή και νομιμοποιούν ΠΟΛΙΤΙΚΑ τα «συμβόλαια θανάτου» των ανδρεικέλων, καλούν το λαό να κατέβει στο δρόμο και να πολιορκήσει τη Βουλή και αυτοί παίζουν θέατρο με το ΓΑΠ και συμμετέχουν και στην …πολιορκημένη Βουλή!!!!!

Όταν παίζεις τέτοια καθεστωτικά παιχνίδια δεν νοιάζεσαι για ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ του λαϊκού κινήματος, απλώς χρησιμοποιείς, σαν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ εκλογικής εμπορίας και καθεστωτικής διαπραγμάτευσης το λαό και την ΟΡΓΗ του.

Και φυσικά γίνεσαι και γρανάζι των προβοκατσιών του κράτους και του παρακράτους…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 10:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ένα αποκαλυπτικό κείμενο του «Ριζοσπάστη»



Ο «Ρ» αποκαλύπτει πράγματι το σχεδιασμό της προβοκάτσιας και τους στόχους της: Να εμφανίσει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ σαν θεματοφύλακες της αστικής νομιμότητας και φρούραρχους της Βουλής.

Ο ίδιος ο «Ρ» δικαιώνει την ανάλυσή μας.

Το βασικό, όμως, ζήτημα, είναι άλλο: Ότι ενώ είχε ΓΝΩΣΗ και ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ των προβοκατόρικων σχεδιασμών δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ και άφησε τα πράγματα να εξελιχτούν ΑΚΡΙΒΩΣ στη βάση των προβοκατόρικων στόχων.

Δηλαδή έριξε νερό στο μύλο του παρακράτους.


Η ίδια η στρατηγική της ηγεσίας του ΚΚΕ εκκολάπτει και τρέφει τέτοιου είδους παρακρατικές προβοκάτσιες.

Όταν διαλαλείς ότι έχουμε άγριο ταξικό πόλεμο, όταν καλείς τον κόσμο σε ανυπακοή και σε ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ, όταν καλείς σε ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ της Βουλής, εν μέσω μιας θυελλώδους λαϊκής ΟΡΓΗΣ, δεν μπορεί να πηγαίνεις ξυπόλυτος στα αγκάθια: Πρέπει να οργανωθεί και να θωρακιστεί και ΑΝΑΛΟΓΑ ο λαός που θα ανταποκριθεί μαχητικά και οργισμένα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Με όρους τελετουργικών σώου και παρελάσεων δεν μπορεί να προωθήσεις την ανάπτυξη και οργάνωση του λαϊκού ξεσηκωμού και ΟΥΤΕ παίζουν με το δυναμισμό και την ΟΡΓΗ του λαού: ΟΡΓΗ εναντίον των «εκτελεστών» του στη Βουλή…

Η ηγεσία του ΚΚΕ τι περίμενε δηλαδή. Ότι το κράτος και το παρακράτος θα αντιμετώπιζαν μια εκρηκτική κατάσταση ξεχειλισμένης ΟΡΓΗΣ με ροδοπέταλα;

Ή ότι το κράτος και το παρακράτος θα αξιοποιούσαν την ειρηνική φιέστα του ΚΚΕ για τρομοκρατικές προβοκάτσιες, για επιβεβαίωση της ΥΠΟΤΑΓΗΣ του στη «νομιμότητα», για ποικίλους αποπροσανατολισμούς και διχόνοιες στο εσωτερικό της κινητοποιημένης λαϊκής οργής και πολλά άλλα…

Η ίδια η λογική της «κινηματικής» φιέστας και του θεάματος, δηλαδή ΛΟΓΙΚΗ κομματικής, εκλογικής εμπορίας της λαϊκής αγανάκτησης, είναι ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.


Γι αυτό και ΟΛΟΙ τους ήταν ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ…

Εκατοντάδες χιλιάδες οργισμένου λαού ήταν στο δρόμο (γενικός ξεσηκωμός), η Βουλή βρισκόταν σε κλοιό, τα ΜΑΤ κτυπούσαν ανελέητα, είχαμε και νεκρό και οι κήρυκες του ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ, αντί να είναι ΕΞΩ με το λαό ήταν ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ (το θέατρο της απάτης) και αγόρευαν: Το θέατρο του ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ…

Διαβάστε το αποκαλυπτικό κείμενο του «Ρ»


Πώς ετοιμαζόταν το κλίμα της προβοκάτσιας




Το κλίμα για τη χτεσινή προβοκατόρικη δολοφονική επίθεση είχαν ξεκινήσει να το διαμορφώνουν, μέρες τώρα, μηχανισμοί του αστικού κράτους και αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Από την περασμένη Τρίτη μέχρι και χτες, την ώρα της επίθεσης στους διαδηλωτές αλλά και μετά, υπήρξε ένα άθλιο μπαράζ δημοσιευμάτων, μηνυμάτων, ανώνυμων ή με ψευδώνυμο που όλα είχαν κοινή συνισταμένη ότι το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ έχουν αναλάβει το ρόλο των δυνάμεων καταστολής για να προστατέψουν είτε το κτίριο του Κοινοβουλίου είτε την ίδια την κυβέρνηση είτε τους βουλευτές, για να μπορέσει να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο!

Αξίζει να θυμίσουμε ότι την περασμένη Κυριακή το «ΒΗΜΑ», αναφερόμενο στα γεγονότα της 5ης Μάη 2010, μέρα πανεργατικής απεργίας, όταν οι προβοκάτορες επιχείρησαν με διπλό χτύπημα να συκοφαντήσουν μια από τις μεγαλύτερες εργατικές κινητοποιήσεις και να ενεργοποιήσουν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς σε βάρος της, έγραψε:

«Οι γεροδεμένοι κομμουνιστές, αντί να καταλάβουν τα (πρώην) Ανάκτορα, υπάκουσαν και τα προφύλαξαν εμποδίζοντας το "συνασπισμό" ακροαριστερών και παρακρατικών να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό από την πλευρά του Μνημείου του Αγνωστου Στρατιώτη. Για μία ακόμη φορά το ΚΚΕ έσωσε την αστική δημοκρατία»...

Το «ΒΗΜΑ» με προβοκατόρικο τρόπο επιχειρεί να παρουσιάσει το ΚΚΕ σαν κόμμα συστημικό, επειδή στην πραγματικότητα, τον περασμένο Μάη, το ΠΑΜΕ περιφρούρησε τη συγκέντρωσή του από τους προβοκάτορες, ακροδεξιούς και άλλα στοιχεία που είχαν στημένη την προβοκάτσια με την επιχείρηση εισβολής στη Βουλή, την ώρα που η απεργιακή συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων περνούσε μπροστά από τον Αγνωστο Στρατιώτη.

Στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» της περασμένης Τρίτης υπάρχει άρθρο που αναφέρει:

«Το ΚΚΕ με την αδιαλλαξία του απλώς εξυπηρετεί το ισχύον σύστημα, που το χρησιμοποιεί σαν άλλοθι της δημοκρατικής του λειτουργίας»...

Μερικά μηνύματα στο διαδίκτυο που ετοίμαζαν το κλίμα για την προβοκάτσια

Η επιχείριση της προβοκάτσιας εντάθηκε την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη. Με μηνύματα σε γνωστά ιστολόγια διάφοροι προετοίμαζαν το έδαφος και σχολίαζαν ότι η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ για περικύκλωση της Βουλής από όλες τις πλευρές, είναι «μια ενέργεια που υποκαθιστά τα ΜΑΤ, για να περιφρουρηθεί η Βουλή από το οργισμένο πλήθος»...

Προχτές, Τετάρτη, το ΠΑΜΕ με χιλιάδες και χιλιάδες διαδηλωτές, συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα. Και πάλι διάφορες ιστοσελίδες - και ενώ το κέντρο της Αθήνας από την Ομόνοια μέχρι το Σύνταγμα βούλιαζε στην κυριολεξία - έριχναν λάδι στη φωτιά και μιλούσαν για «ψευτοεπαναστάτες που προστατεύουν τη Βουλή», «για ΚΝΑΤ που κάνουν τη δουλειά των ΜΑΤ» και άλλα παρόμοια.

Η κορύφωση

Μέχρι που φτάσαμε σε έναν πραγματικό βομβαρδισμό από τέτοια μηνύματα σε σελίδες στο διαδίκτυο, που ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης και μέχρι την ώρα που οι κουκουλοφόροι σε διατεταγμένη υπηρεσία χτυπούσαν τη διαδήλωση για να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

Ας δούμε ορισμένα από αυτά τα δεκάδες μηνύματα που αναπαράγονταν μέσα σε δευτερόλεπτα από διάφορες ιστοσελίδες:

Πέμπτη, 10.41 π.μ.:

«Παιδιά το νου σας με τους προστάτες της αστικής χούντας τους πρώην συντρόφους του ΚΚΕ. Εδειξε χθες σε πανελλήνιο επίπεδο το ρόλο που έχει στο σάπιο αυτό σύστημα».

Πέμπτη, 11.13 π.μ.:

«Το ΠΑΜΕ θα κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας, ακόμα και να δώσει κόσμο, ακόμα και δεύτερη Βάρκιζα, ακόμα και για σώμα με σώμα ξύλο είναι ικανοί...».

Πέμπτη, 11.13 π.μ.:

«Σήμερα τα ΜΑΤ περισσεύουν άλλοι προστατεύουν την Βουλή για αυτό δεν υπάρχουν μπάτσοι πουθενά. Τα κανάλια το λένε χύμα πως οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ θα περιφρουρήσουν την Βουλή από τυχόν επεισόδια».

Πέμπτη, 11.58 π.μ.:
«Το ΚΚΕ περιφρούρησε πάλι τη Βουλή των Ελλήνων»...

Το αποκορύφωμα ήταν ένας συγχρονισμός από μηνύματα λίγη ώρα πριν τη δολοφονική επίθεση, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το εξής:

Χτες, Πέμπτη λίγη ώρα πριν την επίθεση στη διαδήλωση, στις 13.14 μ.μ. υπάρχει μήνυμα που γράφει:
«Κοσμος κραζει τα ΚΝΑΤ του παμε που εχουν κανει περιφρουρηση μπροστα στο φρακτη και δεν αφηνουν τους απεργους να πληδιασουν. Εφτασαν σε σημειο να ζητανε δμοσιογραφικες ταυτότητες για να αφησουν τον κοσμο να περασει».

Εντεκα λεπτά αργότερα, στις 13.25 μ.μ. στο ίδιο σαΐτ γράφει:
«Ματατζιδες δεν υπαρχουνε πουθενα, εχει αναλαβει το ΠΑΜΕ μπροστα απο την βουλη ομαδα περιφρουρισης με μετωπο προς τον κοσμο να κοιτανε τσαμπουκαλεμενοι τον απλο διαδηλωτη Στα σκαλια της πλατειας με το που βγανεις στην Αμαλιας 3-4 σειρες ΚΚΕδων νταβατζιλικη μπλοκο να σου σπασουνε τον τσαμπουκα αλλα δεν πτοειτε κανεις. Η μέρα είναι μεγάλη και ακόμα είναι πολύ νωρίς»...

Σε άλλη ιστοσελίδα, ένα λεπτό αργότερα, στις 13.26, εμφανίζεται το ίδιο ακριβώς μήνυμα με τίτλο: «Το ΠΑΜΕ περιφρουρεί τους βουλευτές του σάπιου καθεστώτος... Αληθινή Ενημέρωση». Γράφει:

«Ματατζιδες δεν υπαρχουνε πουθενα, εχει αναλαβει το ΠΑΜΕ μπροστα απο την βουλη ομαδα περιφρουρισης με μετωπο προς τον κοσμο να κοιτανε τσαμπουκαλεμενοι τον απλο διαδηλωτη Στα σκαλια της πλατειας με το που βγανεις στην Αμαλιας 3-4 σειρες ΚΚΕδων νταβατζιλικη μπλοκο να σου σπασουνε τον τσαμπουκα αλλα δεν πτοειτε κανεις. Κοσμος κραζει τα ΚΝΑΤ του παμε που εχουν κανει περιφρουρηση μπροστα στο φρακτη και δεν αφηνουν τους απεργους να πληδιασουν. Εφτασαν σε σημειο να ζητανε δμοσιογραφικες ταυτότητες για να αφησουν τον κοσμο να περασει».

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Το κείμενο και στο ένα σαϊτ και στο άλλο, είναι ακριβώς το ίδιο και με τα ίδια ορθογραφικά και συντακτικά λάθη...

ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6504181&publDate=21/10/2011



_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
επικινδυνες σχεσεις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 12:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: απο το 1997 κραταει η κολωνια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Να κατοχυρωθεί με νόμο ο συνδικαλισμός στην Αστυνομία
Συναντήσεις με εκπροσώπους των Ενώσεων Αστυνομικών Χανίων και Ηρακλείου είχε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Πρόταση νόμου για την κατοχύρωση των συνδικαλιστικών ελευθεριών του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας θα φέρει σύντομα στη Βουλή το ΚΚΕ. Αυτό τόνισε προχτές ο Γιάννης Νάκης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος για τα Σώματα Ασφαλείας, μιλώντας με τους εκπροσώπους της Ενωσης Αστυνομικών Νομού Χανίων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με την Ενωση η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, που πραγματοποιεί περιοδεία στις αστυνομικές υπηρεσίες της Κρήτης.

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί ενημέρωσαν τα στελέχη του Κόμματος για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως είναι ο περιορισμός των συνδικαλιστικών τους ελευθεριών και η στέρηση συνταγματικών τους δικαιωμάτων, τα προβλήματα ωραρίου, μισθολογίου, ο διαχωρισμός των ΣΑ από το Στρατό, το πρόβλημα της παρατεταμένης υπερωριακής απασχόλησης των αστυνομικών της υπαίθρου χωρίς να αμείβονται κλπ. Οι εκπρόσωποι του Κόμματος διαπίστωσαν τις τραγικές συνθήκες εργασίας στο κτίριο της Αστυνομίας, το οποίο είναι ακόμα γιαπί, τις ελλείψεις υλικοτεχνικής υποδομής (αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά μέσα και άλλα), που δυσχεραίνουν το έργο της Αστυνομίας κλπ.

Το ΚΚΕ, τόνισε ο Γ. Νάκης, είναι υπέρ της πλήρους κατοχύρωσης των συνδικαλιστικών ελευθεριών στα Σώματα Ασφαλείας και της εφαρμογής και στο χώρο αυτό του νόμου 1264. Το ΚΚΕ θα καταθέσει σύντομα πρόταση νόμου. Σημείωσε επίσης ότι πρέπει να προχωρήσει ο εκδημοκρατισμός στα ΣΑ και να υπάρξει αναπροσανατολισμός τους στη δίωξη του εγκλήματος και όχι του λαϊκού κινήματος. Τέλος, η αντιπροσωπεία δεσμεύτηκε να στηρίξει στην παραπάνω κατεύθυνση τη λύση των βασικών προβλημάτων των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας.

Στο Ηράκλειο
Χτες, έγινε συνάντηση αντιπροσωπειών του ΚΚΕ και των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Υπαλλήλων και Αξιωματικών της Αστυνομίας του Νομού Ηρακλείου.

Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών εξέθεσαν στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ τα σοβαρά προβλήματα των αστυνομικών του νομού. Τόνισαν ιδιαίτερα το πρόβλημα έλλειψης αστυνομικού μεγάρου στο νομό για τη στέγαση των υπηρεσιών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην εξοικονόμηση δυνάμεων, τις σοβαρές ελλείψεις στην υλικοτεχνική υποδομή των υπηρεσιών, τις άσχημες συνθήκες δουλιάς, τις εκατοντάδες των ρεπό που οφείλονται στο προσωπικό, τις υπερωρίες, νυχτερινά και αργίες, για τα οποία δεν προβλέπεται αποζημίωση, καθώς και στο αντιδημοκρατικό σύστημα κρίσεων - προαγωγών κ. ά.

Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ εξέφρασαν τη συμπαράσταση του Κόμματος στα αιτήματα των αστυνομικών και στάθηκαν ιδιαίτερα στην ανάγκη εκδημοκρατισμού των Σωμάτων Ασφαλείας, στον αναπροσανατολισμό τους στη δίωξη του κοινού και οργανωμένου εγκλήματος και όχι του λαϊκού κινήματος. Επίσης στάθηκαν στην ανάγκη απόδοσης πλήρους συνδικαλιστικών ελευθεριών με βάση το νόμο 1264/82. Διαπίστωσαν για άλλη μια φορά ότι και στο Νομό Ηρακλείου οι κυριότερες ελλείψεις στην επάνδρωση και εξοπλισμό των υπηρεσιών, αφορούν τις υπηρεσίες προσφοράς στον πολίτη και σημείωσαν ότι πρέπει να γίνει αναπροσανατολισμός των δαπανών του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, στην κατεύθυνση βελτίωσης της οικονομικής θέσης των εργαζομένων και των συνθηκών εργασίας τους και όχι για την ενίσχυση και στήριξη κατασταλτικών τμημάτων και μηχανισμών (π. χ. ΣΕΝΓΚΕΝ) με πολλά δισεκατομμύρια, κάτι που γίνεται ως τώρα.

Επισήμαναν τη θέση του ΚΚΕ για την ανάγκη ύπαρξης ξεχωριστού αστυνομικού μισθολογίου, που να παίρνει υπόψη του τις ιδιαιτερότητες της δουλιάς, καθώς επίσης και για την ανάγκη εφαρμογής στον κλάδο των όσων προβλέπονται στην εργατοϋπαλληλική νομοθεσία (νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες κτλ.).

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ υποσχέθηκε την προβολή συγκεκριμένων προβλημάτων και θέσεων για τους αστυνομικούς του Ηρακλείου, μέσα από τη Βουλή.



http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=3704335&publDate=1997-11-08%2000:00:00.0
Επιστροφή στην κορυφή
Ελληνίδα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 4:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρος έγραψε:
Ποιος «διόρισε» το ΠΑΜΕ φρούραρχο της Βουλής;



Η προβοκάτσια, όπως έχουμε υπογραμμίσει επανειλημμένα, έχει αναχθεί σε επιστήμη από τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες και τους εγχώριους παρακρατικούς μηχανισμούς.

Η νέα κουκουλοφόρικη τακτική της προβοκάτσιας εναντίον του ΚΚΕ είχε πολλαπλούς στόχους.


Αρχικά να ανακάμψει την ορμή της λαϊκής παλίρροιας, να βάλει φραγμούς στη δυναμική της εξεγερμένης οργής, να σπείρει μαζί με τον τρόμο, την ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ και την ηττοπάθεια στον εξεγερμένο λαό.

Όταν το πιο οργανωμένο κόμμα, όπως είναι το ΚΚΕ, το βάζει στα πόδια μπροστά στην επίθεση του παρακράτους αυτό σπέρνει την απογοήτευση και την ηττοπάθεια και αφήνει στους αγωνιστές την πικρή γεύση της δειλίας και της προδοσίας…

Μια άλλη επίσης διάσταση είναι ακόμα χειρότερη:
Αριστερό κόμμα να συγκρούεται ΟΧΙ με τις δυνάμεις καταστολής (σύγκρουση που εμψυχώνει και τους νεκρούς), αλλά με παρακρατικούς «διαδηλωτές», γεγονός που οδηγεί σε λογική σύγκρουσης και με αληθινούς διαδηλωτές που βρίσκονται ΕΞΩ από το «κάδρο» του ΚΚΕ…

Έτσι το τέχνασμα αυτής της νέας
, επιστημονικά δουλεμένης και «πονηρής» προβοκάτσιας πέτυχε τους ιδεολογικούς και πολιτικούς της στόχους:

Να εμφανίσει και να υψώσει την ηγεσία του ΚΚΕ, ακόμα περισσότερο, σε θεματοφύλακα της καθεστωτικής «νομιμότητας», σε φρούραρχο της Βουλής!!!!

Η ηγεσία του ΚΚΕ εγκλωβίστηκε μέσα στα ίδια τα γρανάζια της καθεστωτικής της νομιμότητας και της εκλογικής εμπορίας των αγώνων του ελληνικού λαού.

Όταν ένα κόμμα πολιορκεί με το στρατό του τη Βουλή, απλώς για το θέαμα, για το θεαθήναι (πολιορκία για την πολιορκία), ουσιαστικά βάζει το θώρακά του στην υπεράσπιση της Βουλής.

Οι αγώνες όμως δεν είναι φιέστες ούτε κομματικές παρελάσεις θεάματος. Ούτε φυσικά έχει την επαναστατική νομιμότητα οποιοδήποτε κόμμα να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τις ποικίλες μορφές έκφρασης της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Η ηγεσία του ΚΚΕ
περικύκλωσε τη Βουλή απαγορεύοντας σε οποιονδήποτε, εκτός του κομματικού της στρατού, να εκδηλώσει την ΟΡΓΗ του εναντίον αυτού του αστικού ορνιθώνα.

Από πού αλήθεια αντλεί αυτή την αυθαιρεσία, ποιο ΚΙΝΗΜΑ εξουσιοδότησε την ηγεσία του ΚΚΕ να μονοπωλήσει την περικύκλωση της Βουλής;


Η ίδια η λογική του ΚΚΕ, λογική αυθαίρετης και τελεσιγραφικής υποκατάστασης του λαϊκού κινήματος (σταλινισμός), το εγκλώβισε στα καθεστωτικά πλαίσια ΟΧΙ μόνο περιφρούρησης της Βουλής, αλλά και στα πλαίσιο της «πονηρής» προβοκάτσιας του παρακράτους.


Η πολιορκία για την πολιορκία της Βουλής (οι αγώνες θέαμα και τα παιχνίδια της καθεστωτικής ειρηνοφιλίας και υποταγής στην καθεστωτική «νομιμότητα») αποτελούν πολύ γόνιμο έδαφος για κάθε είδους παρακρατική προβοκάτσια.

Το παρακράτος άδραξε την ευκαιρία. Εξαπέλυσε τους κουκουλοφόρους εναντίον της περιφρούρησης του ΚΚΕ και το ανάγκασε να αγωνιστεί ΟΧΙ για την κατάρρευση των ανδρεικέλων, αλλά για τη σωτηρία τους: Το ΚΚΕ έβαλε τα μέλη του να υπερασπιστούν τη Βουλή που υποτίθεται την περικύκλωσαν για να την καταδικάσουν!!!!

Το ΚΚΕ λειτούργησε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σαν «προστάτης» της Βουλής και σαν «εχθρός» του λαϊκού αισθήματος της οργής που έχει καταδικάσει τελεσίδικα αυτό το κατοχικό άντρο και τα δόλια παιχνίδια των ποικίλων και πολύχρωμων πολιτικάντηδων…

Η Ηγεσία του ΚΚΕ για άλλη μια φορά λειτούργησε ΠΡΑΚΤΙΚΑ υπέρ του καθεστώτος και έδωσε σανίδα σωτηρίας στα ανδρείκελα και «υλικό» ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ στις δημοσιογραφικές πόρνες του καθεστώτος…

ΟΛΟ το ζήτημα του γενικού λαϊκού ξεσηκωμού έχει πλέον μετατοπιστεί στις συγκρούσεις των κουκουλοφόρων με το ΚΚΕ και στους σκυλοκαυγάδες μεταξύ των εκλογικών «αριστερών» εμπόρων…


Η «σανίδα σωτηρίας» έχει και μια άλλη πτυχή ακόμα πιο καταστροφική.


Αντί ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ να επικεντρωθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εναντίον του καθεστώτος και των ανδρεικέλων του, διαθλάται σε εσωτερικές έριδες και συγκρούσεις ΕΝΤΟΣ του εξεγερμένου λαού, με το ΠΑΜΕ να αυτό-αναγορεύεται σε εγγυητή της αστικής νομιμότητας (τα ΜΑΤ απλώς παρακολουθούσαν!!!) και να πρωτοστατεί στο διωγμό άλλων τμημάτων του εξεγερμένου λαού…

Το καθεστωτικό οικοδόμημα καταρρέει και διαιρείται και εμείς φροντίζουμε να διαιρούμε ΠΟΛΙΤΙΚΑ την εξεγερμένη λαϊκή οργή και να την χρησιμοποιούμε ακόμα και για το αλληλλοφάγωμά μας…


Πολλοί, ίσως, να αναρωτηθούν: «Μα τόσο ηλίθια είναι η ηγεσία του ΚΚΕ και εγκλωβίστηκε τόσο εύκολα στα προβοκατόρικα παιχνίδια του παρακράτους…»;

Η ηλιθιότητα είναι συνάρτηση του πολιτικού σου προσανατολισμού και της ενσωμάτωσής σου σε ένα καθεστώς που παράγει ηλιθιότητα.


Η ηγεσία του ΚΚΕ,
με άλλοθι τα «επαναστατικά» λόγια εναντίον του καθεστώτος και την ξύλινη «ταξική γλώσσα», ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ εντός του καθεστώτος: Αποτελεί το «αντικαπιταλιστικό» σωσίβιο του καθεστώτος…

Παιχνίδι καθεστωτικό και νομιμοποίησης της κατοχικής κυβέρνησης δεν είναι να συμμετέχει στη Βουλή των ανδρεικέλων της τρόικας;

Παιχνίδι στήριξης αυτής της κυβέρνησης δεν είναι να καλεί σε τελετουργικές πολιορκίες της Βουλής και την ίδια ώρα να σπεύδει η Παπαρήγα να συναντήσει το πρωθυπουργό ανδρείκελο;

Και ο άλλος θεατρίνος, ο Τσίπρας, να δίνει και αυτός το δικό του σώου. Να πηγαίνει στον ΓΑΠ για να τον …φτύσει: σώου πολιτικής απάτης και διαφημιστικής εκλογικής παράκρουσης.

Συμμετέχουν στη Βουλή και νομιμοποιούν ΠΟΛΙΤΙΚΑ τα «συμβόλαια θανάτου» των ανδρεικέλων, καλούν το λαό να κατέβει στο δρόμο και να πολιορκήσει τη Βουλή και αυτοί παίζουν θέατρο με το ΓΑΠ και συμμετέχουν και στην …πολιορκημένη Βουλή!!!!!

Όταν παίζεις τέτοια καθεστωτικά παιχνίδια δεν νοιάζεσαι για ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ του λαϊκού κινήματος, απλώς χρησιμοποιείς, σαν ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ εκλογικής εμπορίας και καθεστωτικής διαπραγμάτευσης το λαό και την ΟΡΓΗ του.

Και φυσικά γίνεσαι και γρανάζι των προβοκατσιών του κράτους και του παρακράτους…



Πολύ σωστή ανάλυση και, δυστυχώς, ο διχασμός επετεύχθη:όποιος εκφράζει τις απόψεις που αναφέρετε κι εσείς αντιμετωπίζεται από τους αγωνιστές εναντίον του καθεστώτος ως μικρόψυχος και ανάλγητος. Από εκεί που πρωταγωνιστής ήταν ο λαός, χωρίς κομματικούς και ιδεολογικούς διαχωρισμούς, τώρα πρωταγωνιστής έγινε ένα κόμμα, το ΚΚΕ, που πολλές φορές έχει στηρίξει το καθεστώς.

Φοβάμαι πως το ΚΚΕ είναι της άποψης: αν πρόκειται ο αγώνας να μην είναι κατοχυρωμένος στο ΚΚΕ, καλύτερα να μη γίνει αγώνας...
Επιστροφή στην κορυφή
ανωνυμος ελληνας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 5:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μια ψυχραιμη αποψη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
2. Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα
(με αφορμή τα γεγονότα της 20ής Οκτωβρίου 2011)
του Κώστα Λεγάκη

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Όταν είδα το ΚΚΕ να καταλαμβάνει αξημέρωτα την πλατεία Συντάγματος, αμέσως ο νους μου πήγε στο κακό. Ήξερα ότι τούτο το κόμμα-ανώνυμη εταιρεία –που δεν νοιάζεται για το δυνάμωμα του κινήματος, αλλά για το δικό του δυνάμωμα– δεν θα άφηνε κανέναν να του πάρει το «πρώτο τραπέζι πίστα».
Έτσι, έστησε (για πολλοστή φορά) μια τέλεια οργανωμένη παράσταση (κυριολεκτικά, με όρους θεάματος) που, ως συνήθως, θα ήταν πολιτικά ακίνδυνη και θα είχε διπλό όφελος: πρώτον, θα προστάτευε το αστικό κοινοβούλιο από ενδεχόμενη συγκρουσιακή διάθεση του κόσμου και, δεύτερον, θα παρείχε στο κόμμα τα τηλεοπτικά πρωτεία, κρατώντας για τον εαυτό του και μόνο τα εύσημα της «πρωτοπορίας», τσιμπώντας ίσως μερικές ψήφους από το φιλοθέαμον κοινό.
Το στήσιμο του ΚΚΕ στην πλατεία ήταν εμφανές τι σκοπό είχε. Να μην επιτρέψει σε κανέναν να πλησιάσει στο κοινοβούλιο. Τα περί «περικύκλωσης του κοινοβουλίου» προκαλούν γέλιο, μιας και όταν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο, δεν αφήνεις τους βουλευτές να μπουν στο κοινοβούλιο και όχι τους του διαδηλωτές να μπουν στην πλατεία. Το ότι καθόλη την ώρα της παραμονής του στην πλατεία το μέτωπο της περιφρούρησης ήταν προς τα έξω, μη αφήνοντας να περάσουν στην πλατεία, όχι τίποτα «περίεργοι», αλλά ούτε καν συγκροτημένα μπλοκ εργατικών σωματείων, το αποδεικνύει περίτρανα. Επιπροσθέτως, η «πολεμική στολή» της περιφρούρησης (παλούκια, κράνη κ.λπ.) αποδεικνύει ότι ήταν προετοιμασμένοι για σύγκρουση και βέβαια ακούγονται τουλάχιστον αστείες οι περιγραφές των δημοσιογράφων των αστικών ΜΜΕ περί «απλών διαδηλωτών που δέχονται επίθεση και συγκρούονται με κουκουλοφόρους».
Το ΚΚΕ δεν το ενδιέφερε να περιφρουρήσει τη διαδήλωση ούτε από τις δυνάμεις καταστολής ούτε από τους «μπάχαλους», το μόνο που το ενδιέφερε ήταν να κρατήσει το χαράκωμα.
Για τους παραπάνω λόγους, το ΚΚΕ φέρει απόλυτα την πολιτική ευθύνη για ό,τι έγινε.

Από την άλλη μεριά, έχουμε την συγκεκριμένη ομάδα αναρχικών που επιτέθηκε. Δεν μιλάω γενικώς και αορίστως για αναρχικούς (όπως και παραπάνω δεν μιλάω για κομμουνιστές, αλλά για το ΚΚΕ), αυτός ο χώρος δεν είναι ενιαίος και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ενιαία. Δεν μιλάω, επίσης, για «προβοκάτορες», «παρακρατικούς» ή ότιδήποτε παρόμοιο. Κάτι τέτοιο άπτεται του αστυνομικού ρεπορτάζ κι εγώ δεν ξέρω απ' αυτά. Ακόμη κι αν ισχύει, δεν είναι αυτό που χαρακτηρίζει τις συγκεκριμένες ομάδες.
Οι ομάδες αυτές, δρώντας επίσης στο επίπεδο του θεάματος (όπως ακριβώς και το ΚΚΕ) δεν ανέχτηκαν το ότι κάποιος άλλος τους πήρε την «πρώτη σειρά της μαρκίζας». Έπρεπε, σαν γνήσια πρωτοπορία που θεωρούν και οι ίδιοι τον εαυτό τους, να πάρουν πίσω τον πρωταγωνιστικό ρόλο που τους έκλεψαν. Ήταν μια ακόμη (ανάμεσα στις πολλές άλλες) απολίτικη, χουλιγκάνικη συμπεριφορά, μια άλλη εκδοχή της εργολαβίας του κινήματος. Τα «μαύρα κομάντα» ανέλαβαν για άλλη μια φορά να σώσουν την τιμή του κινήματος, χωρίς να το ρωτήσουν όμως...
Δεν είμαι apriori εναντίον της βίας. Η άσκηση της βίας όμως είναι υπόθεση του ίδιου του κινήματος και όχι υπόθεση κάποιων αυτόκλητων ζορό. Ας μην μιλήσει κανείς για «χύμα κόσμο» που αντέδρασε – ο χύμα κόσμος δεν πηγαίνει πλήρως εξοπλισμένος στις διαδηλώσεις. Επίσης, σε κάθε περίπτωση, η βία ασκείται εναντίον του κράτους και των οργάνων του και όχι εναντίον συνδιαδηλωτών, ό,τι ιδεολογικές διαφορές κι αν έχουμε.
Δυστυχώς, η συγκεκριμένη ομάδα δεν αρκέστηκε να χτυπήσει την περιφρούρηση του ΚΚΕ (κάτι που, ενδεχομένως, θα μπορούσε να δικαιολογηθεί με κάποιον τρόπο) – οι πέτρες και οι μολότωφ χτυπούσαν και κόσμο που δεν ανήκε στα ΚΝΑΤ.

Οι δύο πιο πάνω λογικές δεν είναι κάτι παραπάνω από διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Του νομίσματος της εργολαβίας του κινήματος. Μιας εργολαβίας που είτε κόκκινη είναι είτε μαύρη πνίγει τον αυθορμητισμό, την αυτενέργεια και τη δυναμική του κινήματος. Είναι μια λογική που στέλνει τον κόσμο στο σπίτι του.

Το κίνημα είναι ανάγκη να σταθεί αντιμέτωπο με αυτές τις λογικές. Να πάρει πρωτοβουλίες και να μην σέρνεται πίσω από γεγονότα που καθορίζουν άλλοι. Ας αφήσει τους εργολάβους χωρίς εργολαβία, να τσακώνονται μόνοι τους. Η παράσταση με τίτλο «συγκρούσεις στο κέντρο» πρέπει να λάβει τέλος. Είναι καιρός να αποκεντρωθεί ο αγώνας, να γίνουν εξεγερσιακές διαδηλώσεις στις γειτονιές, να μεταφερθεί η σύγκρουση στους εργασιακούς χώρους και στις σχολές, εκεί που ξέρει ο ένας τον άλλον. Σε χώρους και περιοχές που οι δυνάμεις καταστολής δύσκολα μπορούν να ελέγξουν. Διάβασα κάπου μια πετυχημένη φράση: «τέρμα στη “φάκα” του Συντάγματος»*. Προσυπογράφω.

ΥΓ. Από τη σύγκρουση φάνηκε και το εξής: έσπασε ο μύθος περί του «αήττητου» του ΠΑΜΕ. Έχω την αίσθηση ότι η αναρχική ομάδα θα έπαιρνε φαλάγγι τους Κνίτες, εάν δεν παρενέβαιναν τα ΜΑΤ. Αυτό, ενδεχομένως, να φουσκώσει τα μυαλά των συγκεκριμένων αναρχικών και να δοκιμάσουν ξανά να επιτεθούν στο ΚΚΕ στο μέλλον. Εύχομαι, τούτη την ώρα που διαλύεται το σύμπαν να μην ξεκινήσει κάποια βεντέτα...
*http://eanatropi.wordpress.com
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 21, 2011 9:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η κουκουλοφόρικη υποκρισία χωρίς όρια…



Αν δεν ζούσαμε τη φρίκη του θανάτου μας θα γελούσαμε με την προκλητική υποκρισία των «μωρών παρθένων»: Πολιτικών, ΜΜΕ και ποικίλων ακαδημαϊκών…

Κάποιοι, μάλιστα δημοσιογραφικοί αστέρες της έμμισθης εξαπάτησης του MEGA, καμώνονται και τους «έκπληκτους» από τις καταγγελίες της Παπαρήγα για τη σύνδεση αστυνομίας-κουκουλοφόρων: Έκπληκτοι για ένα γεγονός που είναι γνωστό και στοιχειοθετημένο εδώ και πάρα πολλά χρόνια και μάλιστα στην Ελλάδα το ζούμε τις τελευταίες δεκαετίες, σχεδόν, σε καθημερινή βάση…

Βεβαίως αυτή η «έκπληξη» των «μωρών παρθένων» δεν είναι δίχως ιδεολογική και πολιτική ιδιοτέλεια. Εστιάζουν τα πάντα, παρακάμπτοντας όλα αυτά τα εφιαλτικά που ζούμε, στη «μεγάλη» αστυνομική «αποκάλυψη» της γνωστής, σε κάθε Έλληνα, σύνδεσης αστυνομίας- κουκουλοφόρων.

Έτσι όλα τα σοβαρά πολιτικά ζητήματα επικαλύπτονται και αποκρύπτονται, η εκρηκτική λαϊκή εξέγερση εναντίον της κατοχικής κυβέρνησης, αλλά και εναντίον ΟΛΩΝ των καθεστωτικών κομμάτων-ανδρεικέλων εξαφανίζεται κυριολεκτικά και η πολιτική σκέψη καταδυναστεύεται από τα γαργαλιστικά σήριαλ (καθαρά αστυνομικού χαρακτήρα) της διαπλοκής Κουκουλοφόρων-αστυνομίας…

Δαιμονοποιούμε την προβοκατόρικη σύνδεση αστυνομίας-κουκουλοφόρων
(πασίγνωστη σήμερα και στα μωρά παιδιά) για να αποκρύψουμε τους πραγματικούς οργανωτές, καθοδηγητές και σπόνσορες αυτής της προβοκατόρικης διαπλοκής, τα εγκλήματα αυτής της κυβέρνησης και τη δολοφονική της υστερία εναντίον του ελληνικού, τον εμπαιγμό όλων των κομμάτων, καθώς και τα πολυεδρικά πολιτικά παιχνίδια που παίζουν ΟΛΟΙ για την αναχαίτιση της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και την εξαπάτηση του ελληνικού λαού.

Σε αυτό το παιχνίδι παίζει και η ηγεσία του ΚΚΕ…

Η Παπαρήγα έχει την τιμητική της…

ΟΙ πάντες εστιάζουν τα ΠΑΝΤΑ στο αστυνομικό σκέλος της προβοκάτσιας εναντίον του ΚΚΕ και στο «νοσηρό», τυπικό γεγονός της διαπλοκής των κουκουλοφόρων με θύλακες της αστυνομίας…

Καταγγέλλουν, καταδικάζουν και αναθεματίζουν την προβοκάτσια κουκουλοφόρων-αστυνομικών, προωθώντας και υλοποιώντας έτσι τους στρατηγικούς και τακτικούς στόχους αυτής της προβοκάτσιας: Τη διάσωση της καταρρέουσας κυβέρνησης (έστω πολύ βραχύβια), την παράκαμψη των πολιτικών ευθυνών (ιδιαίτερα των «αριστερών» κομμάτων), και τη συγκάλυψη των άθλιων θεατρικών παραστάσεων των κομμάτων (τα αναλύουμε όλα παραπάνω).

Εστιάζουμε τα πάντα στα απλοϊκά, τυπικά και εξόχως αστυνομικά χαρακτηριστικά της προβοκάτσιας για να προωθήσουμε και υλοποιήσουμε τα ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά της προβοκάτσιας και για να αποκρύψουμε, για άλλη μια φορά, τα αφεντικά αυτής της, γνωστής και χρόνιας, προβοκατόρικης πρακτικής.

Αν και έχουμε γράψει σωρεία κειμένων πάνω στους σκηνοθέτες και σπόνσορες αυτής της προβοκατόρικης στρατηγικής, θα επανέλθουμε με την αναδημοσίευση ενός πρόσφατου άρθρου μας.

Είναι δημοσιευμένο εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5801


Κουκουλοφόροι-προβοκάτορες: Η σκηνοθεσία για να κτυπηθεί η λαϊκή οργή




Η προβοκάτσια, οι προβοκάτορες και οι χαφιέδες είναι τόσο παλιά όσο και το εργατικό και λαϊκό κίνημα. Πάντα οι δυνάμεις του κεφαλαίου, δίπλα στους μηχανισμούς του κράτους, δημιουργούσαν τους παρακρατικούς τους μηχανισμούς: Προβοκατόρικες ομάδες και ένοπλες συμμορίες, ειδικά ασκημένες ενάντια στα κινήματα, όπως ορισμένες ράτσες σκυλιών για κυνήγι…

Σήμερα, σε καθεστώς παγκοσμιοποίησης, η προβοκάτσια δεν έχει μόνο αναχθεί σε «επιστήμη», αλλά έχει ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΘΕΙ και αποτελεί ένα από τα στρατηγικά και πλέον προνομιούχα όπλα των διεθνών και εγχώριων μυστικών υπηρεσιών εναντίον των λαών και των κινημάτων.

Η «επιστήμη» αυτή της συγκρότησης μηχανισμών προβοκάτσιας και στρατολόγησης χαφιέδων πήρε στις μέρες μας τεράστιες και αποκρουστικές διαστάσεις και πολυεδρικές μορφές. Δίπλα στους «κλασσικούς» προβοκάτορες και χαφιέδες, προστέθηκε ένα πολυπλόκαμο και πολύχρωμο δίκτυο προβοκατόρων: Από κατασκευασμένες τρομοκρατικές ομάδες και ένοπλες συμμορίες μέχρι τις στρατιές των κουκουλοφόρων.

Ήδη από το 1978 ο στρατηγός Ουίλιαμ Γιαρμπόρο, καθοδηγητής των ειδικών υπηρεσιών της CΙΑ, δήλωνε:

«Η λεγόμενη "τυφλή" τρομοκρατία είναι μια τακτική, επεξεργασμένη από τη CΙΑ, σε συνεργασία με διάφορους ατλαντικούς οργανισμούς. Η τακτική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως σαν βασικό στοιχείο για διάφορα προγράμματα, που έχουν σαν σκοπό να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις και να πείσουν τον πληθυσμό να συμφωνήσει με την εγκαθίδρυση ισχυρού αστυνομικού κράτους»...

Στο «Εγχειρίδιο για τις μυστικές υπηρεσίες - Επιχειρήσεις σταθεροποίησης - Κατασκοπία»,
που συντάχθηκε από το αμερικανικό στρατιωτικό επιτελείο το 1970 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια δεκαετία αργότερα, γίνεται λόγος για «διείσδυση ειδικών πρακτόρων» σε διάφορες οργανώσεις, οι οποίες «υπό τον έλεγχο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αρχίζουν βίαιες και άλλες πράξεις» στο έδαφος ξένων χωρών. Στόχος τους - σημειώνεται - είναι η δικαιολόγηση της επιβολής ενισχυμένων κατασταλτικών μέτρων από τη σύμμαχο προς τις ΗΠΑ κυβέρνηση εναντίον των εσωτερικών της αντιπάλων και των λαϊκών κινητοποιήσεων.

Για την ευόδωση του εγχειρήματος «η χρησιμοποίηση ακροαριστερών οργανώσεων» - όπως αναφέρεται σχετικά στο «εγχειρίδιο» - «μπορεί να οδηγήσει στο ζητούμενο στόχο»...

Σχετικά με το «εγχειρίδιο» διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/168.mag

Ο «Ριζοσπάστης» φέρνει στο φως ένα σχετικά πρόσφατο έγγραφο της EUROPOL για τη συγκρότηση δικτύων προβοκατόρων, χαφιέδων και κουκουλοφόρων: Το Εγκόλπιο του προβοκάτορα…


Διαβάστε εδώ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6329417&publDate=1/7/2011

Τα προβοκατόρικα δίκτυα των κουκουλοφόρων αποτελούν την πλέον σύγχρονη μορφή προβοκάτσιας εναντίον της λαϊκής ΟΡΓΗΣ και των λαϊκών κινημάτων.

Οι στόχοι εδώ της διεθνούς και εγχώριας μαφίας του χρήματος και των υπηρεσιών τους δεν είναι μόνοι οι γνωστοί και «κλασσικοί»: Τρομοκράτηση των κοινωνιών και των λαών, ΓΕΝΙΚΗ συκοφάντηση των κινημάτων, προώθηση τρομονόμων και ανοικτού αστυνομικού κράτους.

Δίπλα σε αυτούς υπάρχει και ένας νέος «ειδικός» στόχος: Να δαιμονοποιηθούν οι κουκουλοφόροι και να ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ με κάθε δυναμική (οργανωμένη ή ανοργάνωτη) έκφραση της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Τα δίκτυα των κουκουλοφόρων προβοκατόρων, ιδιαίτερα σήμερα, ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ, μέσω του τηλεοπτικού θεάματος, των κομμάτων και όλων των απολογητών του καθεστώτος, σε ένα τρομοκρατικό ΔΑΙΜΟΝΑ, στη βάση του οποίου ταυτίζεται και εξισώνεται κάθε λαϊκή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ που «σπάει» τη «νομιμότητα» της καθεστωτικής ΒΙΑΣ και παρανομίας.

Κατασκευάζονται από όλα τα προπαγανδιστικά μαντεία του καθεστώτος οι απλές τυπικές εξισώσεις:


α). Κουκουλοφόροι = προβοκάτορες δαίμονες.

Με το εξισωτικό αυτό εκλαϊκευτικό σχήμα εμφανίζονται οι κουκουλοφόροι σαν «τέρατα» αυτόνομα και ανεξάρτητα, δίχως πατρότητα και μητρότητα, δίχως αυτούς που τους κατασκευάζουν, οργανώνουν και σκηνοθετούν τη δράση τους: Κράτος, παρακράτος, κυβέρνηση, κόμματα, ΜΜΕ και ιδιαίτερα οι μυστικές υπηρεσίες και οι μηχανισμοί των «νταβάδων (διεθνείς και εγχώριοι)…

Σήμερα χαρακτηρίζουν, σχεδόν όλοι, προβοκάτορες τους κουκουλοφόρους, αλλά δεν λένε τσιμουδιά γύρω από το τίνος προβοκάτορες είναι, ποιους σπόνσορες έχουν, ποιοι τους κατασκευάζουν και τους κινούν και το ΓΙΑΤΙ!!!



β). Όσοι συγκρούονται με τις δυνάμεις καταστολής και αντιτάσσονται δυναμικά στην κρατική βία = Κουκουλοφόροι!!!!

Εδώ ακριβώς εστιάζεται η ιδεολογική και πολιτική προβοκάτσια της δαιμονοποιημενης κουκουλοφορίας: Να δώσει το «άλλοθι» στους μηχανισμούς του καθεστώτος (κυβέρνηση, ΜΜΕ, κόμματα και πολύχρωμες εστίες του «πνεύματος»), να κτυπήσουν, να συκοφαντήσουν, να «μαγαρίσουν», να τρομοκρατήσουν και να αναχαιτίσουν κάθε δυναμική και συγκρουσιακή πράξη του λαού με τη ΒΙΑ του καθεστώτος.

Ό,τι υπερβαίνει το «ειρηνικό κάδρο» του καθεστώτος και των κομμάτων, τον κανόνα της καθεστωτικής (και κομματικής) «νομιμότητας» (η υπέρτατη ΒΙΑ του καθεστώτος), θα χαρακτηρίζεται προβοκατόρικο και θα ταυτίζεται με τους προβοκάτορες-κουκουλοφόρους του καθεστώτος.


Αυτό έγινε και στις πρόσφατες θηριωδίες του κράτους και του παρακράτους εναντίον των λαϊκών συγκεντρώσεων και των «αγανακτισμένων πλατειών»: Μεγάλα τμήματα του λαού ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ και ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ με την κακουργηματική ΒΙΑ του καθεστώτος και τη «νομιμότητα» της κυβέρνησης των ανδρεικέλων. Αυτά τα μαζικά τμήματα της «λαϊκής αντίστασης» χαρακτηρίστηκαν συλλήβδην προβοκάτορες και ταυτίστηκαν με τους κουκουλοφόρους…

Κάθε έκφραση λαϊκής ΑΥΤΟ-ΑΜΥΝΑΣ και ΑΝΤΙ-ΒΙΑΣ ταυτίστηκε με τη ΒΙΑ των κουκουλοφόρων-προβοκατόρων…

Η χυδαία απλουστευτική, αλλά τελετουργικά θεαματική, σύγκρουση ανάμεσα στους «μπάτσους» και τους κουκουλοφόρους (πιόνια του ίδιου προβοκατόρικου παιχνιδιού) και η δραματοποίηση, δηλαδή δαιμονοποίηση αυτή της «σύγκρουσης» από τα κόμματα, ένα και μόνο στόχο έχει: Να ταυτίσει ΣΙΩΠΗΡΑ τις βίαιες συγκρούσεις του λαού με το καθεστώς (εκδηλώθηκαν παντού) με τη σκηνοθετημένη «σύγκρουση» Αστυνομίας-κουκουλοφόρων…

ΟΤΑΝ συνεπώς μιλάει κανείς, όπως και η ηγεσία του ΚΚΕ, μόνο για προβοκάτορες, κουκουλοφόρους και για τη βία των «μπάτσων», δίχως να αποκαλύπτει το σκηνοθετημένο αυτό παιχνίδι και του δόλιους σκοπούς του, τότε πετάει έξω από τη σκάφη, μαζί με τις σαπουνάδες και το μωρό: Τις δυναμικές πράξεις της λαϊκής ΟΡΓΗΣ εναντίον της καθεστωτικής ΒΙΑΣ, συνακόλουθα την κινηματική λογική της λαϊκής ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ…

ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ και ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στο προβοκατόρικο παιχνίδι του καθεστώτος:
Αυτό της ταύτισης κάθε πράξης που το αμφισβητεί και το αναιρεί, με τις προβοκατόρικες πράξεις που το ίδιο στήνει και σκηνοθετεί…



Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες