Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα δολώματα του μαζικού ηδονοβλεπτισμού

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 15, 2011 11:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα δολώματα του μαζικού ηδονοβλεπτισμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα δολώματα του μαζικού ηδονοβλεπτισμού



Βρήκαν μεγάλο θέμα τα κανάλια και η αγοραία «ιδεολογία» της ερεθιστικής εμπορίας των σεξουαλικών «επιδόσεων» των μαφιών του χρήματος: Οι «σεξουαλικές παρενοχλήσεις» του Στρος Καν…

Είναι γνωστό ότι δίψα για χρήμα και εξουσία και η αχαλίνωτη σεξουαλική απληστία διατρέχουν τον ίδιο δρόμο. Δεν υπάρχει άνθρωπος της εξουσίας και του χρήματος που να μην είναι διεφθαρμένος και να μη διακατέχεται από ποικίλες διαστροφές και ιδιαίτερα από τις διαστροφές της σεξουαλικής παρενόχλησης και των ωμών βιασμών…


Εδώ, αυτό το σπορ τέτοιων διαστροφών ασκείται με βάρβαρη απληστία και από το πλήθος των μικρό-εξουσιαστών: Από μανδαρίνους και ποικίλα παράσιτα των κέντρων εξουσίας (οικονομικών, πολιτικών δημοσιογραφιών κ.λπ), από κάθε έναν που κατέχει κάποια εξουσία σε μαζικούς χώρους.

Ιδιαίτερα στο δημοσιογραφικό χώρο το σπορ «ανθεί»…

Είναι, λοιπόν, το λιγότερο, ακραία υποκρισία η ροζ φιλολογία και η ηθικολογική φλυαρία των ΜΜΕ και του θεάματος γύρω από το σεξουαλικό σκάνδαλο του Στρος Καν.

Όπως παλιότερα η ροζ φιλολογία για τον Κλίντον και τον Μπερλουσκόνι, έτσι και αυτή για το διεθνή μαφιόζο του χρήματος (Στρος Καν) είναι καταρχάς φαρισαϊκή, η οποία επικαλύπτει την ουσία: Όλοι οι εξουσιαστές και δήμιοι των λαών, οι ποικίλοι «νταβάδες», οι μαφιόζοι του χρήματος και τα τσιράκια του ΕΙΝΑΙ άκρως διεφθαρμένοι και διεστραμμένοι.

ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΕΣ των λαών. Πολυεδρικοί ΒΙΑΣΤΕΣ: οικονομικοί βιαστές, πολιτικοί βιαστές, σεξουαλικοί βιαστές!!!!

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμοί της εξουσίας και του χρήματος είναι το διαλεκτικό συμπλήρωμα όλων των άλλων αποτρόπαιων ΒΙΑΣΜΩΝ εναντίον των κοινωνιών και των λαών, εναντίον της ανθρωπότητας και της ίδιας της έννοιας Άνθρωπος.

Οι μεταπράτες και διαχειριστές της εξουσίας του χρήματος, όλη αυτή η «κλίκα» των χρηματιστών και των πολιτικών, είναι «φακελωμένοι» από τις υπηρεσίες των μεγάλων οικονομικών κέντρων εξουσίας (η πηγή της διαφθοράς και των διαστροφών) πολύμορφα. Τα «σεξουαλικά τους σκάνδαλα» βρίσκονται σε περίοπτη θέση των «φακέλων» τους: Αποκαλύπτονται όταν και αν το απαιτήσουν τα ύπουλα και δόλια πολιτικά τους παιχνίδια ή οι θανάσιμοι ανταγωνισμοί συμφερόντων…

Κάποιο πολιτικό, συνεπώς, παιχνίδι παίζεται και με τον Στρος Καν…

Το γεγονός όμως ότι ο μαφιόζος αυτός του ΔΝΤ αποκαλύπτεται διεφθαρμένος και διεστραμμένος δεν αλλάζει καθόλου την κατάσταση: ΟΧΙ μόνο από το γεγονός ότι όλοι το ίδιο διεφθαρμένοι και διεστραμμένοι είναι, αλλά διότι η ΠΗΓΗ του ελληνικού δράματος δεν έχει καθοριστεί από αυτούς τους μαφιόζους-εκτελεστές, αλλά από την ΕΣΤΙΑ της μαφίας: Το διεθνή ιμπεριαλισμό, τη Νέα Τάξη και τους «εγχώριους» υπαλλήλους δωσίλογους: «Νταβάδες», Πολιτικοί και τα παρασιτικά κυκλώματά τους: ΟΛΟΙ διεφθαρμένοι, διεστραμμένοι και ΒΙΑΣΤΕΣ…

O φετιχισμός του ατόμου, το ίδιο όπως ο φετιχισμός του εμπορεύματος επικαλύπτει την πραγματικότητα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Η σκανδαλολογία, ιδιαίτερα το «σεξουαλικό στριπτίζ» κάποιων επιλεκτικά «διεστραμμένων», λειτουργούν πάντα ως παραισθησιογόνο παραπλάνησης: Προσωποποιούν το «έγκλημα» και το εμφανίζουν ως έργο «κακών» και «διεφθαρμένων» υποκειμένων, ως ατομική «διαστροφή», ΚΑΙ ΟΧΙ ως διαστροφή του χρήματος και της εξουσίας, ως διαστροφή όλου του «κυκλώματος» των οικονομικών και πολιτικών «νονών» και των δωσίλογων παρασίτων τους…

Ας μην τσιμπάμε λοιπόν τα δολώματα της φαρισαϊκής ροζ φιλολογίας…

Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 16, 2011 8:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/05/blog-post_15.html

Αρκεί ένα ξερό "ΟΧΙ" στους ντόπιους και ξένους μαγαριστές της ζωής και της ψυχής μας




Το ιστολόγιο από το οποίο αναδημοσιεύουμε την περιεκτική και αποκαλυπτική εξιστόρηση της προαναγγελθείσης υποδούλωσης του έθνους μας ,διότι περί αυτού προκειται και όχι περί ενός απλού "ξεπουλήματος" των ασημικών, ονομάζεται "έχω μάτια και βλέπω":
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/05/blog-post_3164.html

Ωστόσο το ζητούμενο σε αυτόν τον τόπο, δεν είναι αν υπάρχουν Έλληνες με καλή "όραση" αλλά αν ο εγκέφαλός μας μπορεί να επεξεργαστεί πολιτικά τα ερεθίσματα της σύγχρονης βαρβαρότητας που διαρκώς λαμβάνει μέσα και έξω απο το κοινοβούλιο.

Αν δηλαδή γράψουμε πέντε αράδες παραπάνω ή πέντε αράδες παρακάτω για να περιγράψουμε την σαπίλα της τελικής μετάλλαξης του "αρχαίου" φραγκικού πολιτεύματος που χρησιμοποιεί με κάθε χυδαιότητα και θράσος ψήγματα δημοκρατίας, δεν θα έχουμε καταφέρει τίποτα άλλο παρά να ρίξουμε άλλη μια "φλασιά" στα μάτια των φίλων που μας επισκέπτονται και μας τιμούν με την ανάγνωσή των αναρτήσεών μας.

Η χώρα μας βρίσκεται λίγο πρίν την ολοκληρωτική υποδούλωση όχι μόνο στα ξένα "θεσμικά" διοικητικά και οικονομικά κέντρα, αλλά στον ίδιο τον "πυρήνα" της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δεν είναι τυχαίο το ότι από όλους τους οικονομικά "αδύναμους κρίκους" της οικουμένης επέλεξαν για θυσία στον "βωμό" τους την Ελλάδα, της οποίας τα προκατασκευασμένα "χάλια" φρόντισαν επιμελώς να τα κάνουν ακόμα χειρότερα, έτσι ώστε να γίνει το ιδανικό "όπλο" για την τρομοκράτηση όλων των Ευρωπαϊκών κυρίως λαών.

Η παγκόσμια κυβέρνηση για να επιβληθεί χρειάζεται δύο βασικά πράγματα:

Πρώτον να έχουν δημιουργηθεί οι "κατάλληλες" συνθήκες, ώστε οι λαοί με κουρελιασμένο ηθικό και εξοντωμένοι οικονομικά, να παρακαλούν για την εμφάνιση κάποιου "μεσσία".

Δεύτερον, να έχουν κατασκευασθεί και να έχουν επιβληθεί οι "προδιαγραφές" ενός παγκόσμιου συστήματος διαχείρισης της ελευθερίας των λαών.

Το δεύτερο σημείο είναι απολύτως απαραίτητο σε μια παγκόσμια τυραννία , μιας και οι κλασσικές μέθοδοι που χρησιμοποίησαν οι κατά τόπους και κατά καιρούς εμφανισθείσες δικτατορίες, ήταν εκ κατασκευής θνησιγενείς και αναποτελεσματικές ειδικά στις περιπτώσεις ελέγχου πολλών και διαφορετικών εθνικών οντοτήτων.

Αυτό λοιπόν που είναι ορατό και δια γυμνού οφθαλμού είναι ότι η σχεδιασμένη από την χρηματοπιστωτική ολιγαρχία οικονομική κρίση , της οποίας η "πρεμιέρα" έγινε - όχι ασφαλώς τυχαία - εντός του πραιτωρίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων και που όπως φαίνεται η τελευταία πράξη θα παιχτεί στην Ευρώπη, είχε και έχει ως στόχο την τρομοκράτηση των λαών μέσω ενός ανηλεούς ψυχολογικού πολέμου και μιας μεθοδευμένης ηθικά και οικονομικά εξόντωσης τους.

Τα προσδοκώμενα αποτελέσματα αυτής της δαιμονοειδούς και ύπουλης τρομοκρατίας, είναι ο πνευματικός ευνουχισμός του τρομοκρατούμενου έτσι ώστε να παραδοθεί στην ...μοίρα του ελπίζοντας στον "από μηχανής θεό".

Η ιδιόμορφη αυτή στείρωση της ανθρώπινης σκέψης σε συνδυασμό με την αποστείρωση των λαών απο αληθινά προοδευτικά ερεθίσματα, θα τον καταστήσουν άβουλο και δεκτικό σε κάθε είδους "σωστική μεταρρύθμιση" και πρωτοβουλία.

Το δεύτερο μέρος του σχεδίου, η επιβολή δηλαδή των συστημάτων ελέγχου και διαχείρισης της ελευθερίας του ανθρωπίνου προσώπου, έχει ήδη ξεκινήσει και απλώνεται από την Ινδία μέχρι την Γεωργία.
Μιλάμε για τις "τεχνικές εφαρμογές" της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, της οποίας την εμφάνιση επιθυμεί διακώς "fast and now" και ο δικός μας κατοχικός πρωθυπουργός.

Η Κάρτα του Πολίτη επιβάλλεται σε όλο και περισσότερα κράτη.
Έτσι δια της "πλαγίας οδού" και σε συνδυασμό με την "παγκοσμιοποιημένη", δηλαδή την εξαρτώμενη, οικονομία τους, τα "κράτη υποδοχείς", θα πέσουν σε λίγο σαν τα ώριμα φρούτα χάνοντας και τα τελευταία προσχήματα της εθνικής τους υπόστασης, προσχωρώντας στον ηλεκτρονικό (αρχικά) ζυγό της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα και απλώς τώρα η παγκόσμια κυβέρνηση κάνει τα τελευταία "μερεμέτια" πριν εγκαινιάσει την αόρατη και φρικτή οικουμενική φυλακή της.

Η Ελλάδα, για να επανέλθουμε, έπρεπε όχι μόνο για σημειολογικής αξίας λόγους, αλλά και εξ αιτίας του ότι έχει έναν λαό "αναρχικό και απείθαρχο" (κατά την ..διάγνωση του Κίσσινγκερ), να καεί πρώτη στην πυρά.
Πράγματι δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα απο αυτό της εικόνας του "αναρχικού " απείθαρχου και απρόβλεπτου -στην βάση του- Έλληνα , που βαδίζει σαν τον πρεζάκια χωρίς να τον ενδιαφέρει αν πέσει ακόμα και στην φωτιά για να πάρει την ...δόση του.

Αν τους αφήσουμε να μας μεταχειριστούν κατ΄αυτόν τον τρόπο, τότε δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να συνεχίσουμε να υπάρχουμε ούτε ως πρόσωπα αλλά ούτε και ως λαός.Θα έχουμε άπαξ και δια παντός αποκόψει κάθε ζωοποιό μας σχέση με την ιστορία και τις αξίες που μας τροφοδοτούσαν ακόμα και τότε που είμαστε ραγιάδες.Το χειρότερο είναι ότι θα έχουμε γίνει η αιτία να καταρρεύσει κάθε ελπίδα στον Ευρωπαίο πολίτη ο οποίος περιμένει απο μας όχι την εξόφληση του "Σάϊλοκ", αλλά το "σύνθημα" για να ξεσηκωθεί και αυτός εναντίον του.

Υπο αυτήν την έννοια δεν πρέπει η αντίστασή μας , ως ιστολόγια, να περιορίζεται μόνο στην αναφορά, την περιγραφή ή τον έστω και σκληρό σχολιασμό αυτής της φρίκης που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας.

Είναι αναγκαίο και εκ των συνθηκών επιβεβλημένο, να αποκτήσουμε εκείνο το φρόνημα των αγωνιστών και Μαρτύρων προγόνων μας, το οποίο θα παραγάγει εκείνον τον υγιή πολιτικό λόγο που θα ξαναγεννήσει το πραγματικό και γνήσιο Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο.

Τώρα παρά ποτέ πρέπει να δείξουμε ότι ως Έλληνες δεν είμαστε τόσο κουτορνίθια ώστε να καταπιούμε και αυτήν την φορά τη "φόλα" της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Να τους δείξουμε ότι δεν καταντήσαμε σαν τα πανικοβλημένα απο τα ΜΑΤ, τους λαθρομετανάστες, το ΔΝΤ, την Τρόϊκα, και τα πολιτικά "κόμματα", σκυλιά που θα τρέξουν στον πρώτο νερόλακκο για να πιούν και να ξεδιψάσουν.

Δεν το κάναμε ούτε το ΄21 , ούτε και το '40 και θα το κάνουμε τώρα;

Ας ξεκινήσουμε με ένα ξερό και αποφασιστικό "ΟΧΙ' τόσο στους ντόπιους όσο και στους ξένους μαγαριστές της ζωής και της ψυχής μας.

Διαβάστε τη συνέχεια:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/05/blog-post_15.html

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 17, 2011 10:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Βιασμός
Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος



Οσο θα παίζεται το έργο με τίτλο «Ο Ντομινίκ και η καμαριέρα», αξίζει να θυμόμαστε ότι:




Το παγκόσμιο «μπανιστίρι» του 1998, με θέμα τον Κλίντον και την Μόνικα Λεβίνσκι, ουδόλως απέτρεψε τον Κλίντον να βομβαρδίσει λίγους μήνες αργότερα τα Βαλκάνια.
*
Η φυλάκιση του πρώην Ισραηλινού προέδρου με την κατηγορία του βιασμού, ουδέποτε έθεσε σε αναστολή τις δολοφονίες των Παλαιστινίων.
*

Η «παράλληλη ζωή» του Μιτεράν καθόλου δεν επηρέασε την πολιτική του για τη δημιουργία 7 υπερπόντιων στρατιωτικών βάσεων με δύναμη πυρός 50.000 αντρών.




Τα «χατζατζαριλίκια» του Μπερλουσκόνι επουδενί εμπόδισαν τους «Ανιέλι» να επελαύνουν ως οδοστρωτήρας κατά των Ιταλών εργαζομένων.




Η καταισχύνη και η αποπομπή λόγω σκανδάλων του προέδρου της Κομισιόν, του Σαντέρ, μαζί με όλη την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ή του Βίλι Κλάες από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, ποτέ δεν επηρέασαν και ποτέ δεν «βελτίωσαν» κατ' ελάχιστο είτε το «χαρακτήρα» της ΕΕ, είτε του ΝΑΤΟ.



Οταν πρόκειται για τους μηχανισμούς τους, τις υπηρεσίες τους, τα «πρόσωπα - θεσμούς» τους, τους οργανισμούς τους, δεν είναι σύνηθες, αλλά δεν είναι και πρωτοφανές:

Ακόμα και τα καραγκιοζιλίκια τους, ακόμα και τα ξεφτιλίκια τους, ακόμα και την καμαρίλα τους, ακόμα και τη διαπόμπευση των «δικών τους», ακόμα και τις μεθοδεύσεις που χρησιμοποιούν για να βγάζουν από τη μέση ο ένας τον άλλον,
δεν έχουν κανέναν μα κανέναν ενδοιασμό, τέτοιοι που είναι και εφόσον το επιβάλλει η «δουλειά», να τα μετατρέπουν - οι ίδιοι - σε «θέαμα» πίσω από το οποίο εξελίσσεται κανονικότατα ο βιασμός της ανθρωπότητας.


ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6248717&publDate=17/5/2011

Επιστροφή στην κορυφή
Παπα- Ηλίας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 17, 2011 11:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φαρισαϊσμού αποθέωση...

http://papailiasyfantis.wordpress.com/



«Άναψε ο γιαλός και κάηκαν τα ψάρια», σχετικά με το σεξουαλικό παραστράτημα του κ. Στρος Καν.

Ιδιαίτερα, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο οι Ηρακλείς της αμερικανικής χρηστοήθειας έσπευσαν να τον συλλάβουν και να τον διαπομπεύσουν.

Και βέβαια δεν έχω την παραμικρή διάθεση να γίνω συνήγορός του.


Εκείνο, που θέλω είναι να εκφράσω το θαυμασμό μου για την ουρανομήκη και αβυθομέτρητη υποκρισία, όχι μόνο των Αμερικανών, αλλά και των απανταχού της Γης φαρισαίων:

Όταν για περιστατικά σχετικά με την ηθική του υπογαστρίου διαρρηγνύουν, δήθεν, τα ιμάτιά τους, διαμαρτυρόμενοι. Ενώ για τα απειράριθμα θανάσιμα σε βάρος ολάκερων λαών και εκατομμυρίων ανθρώπων κακουργήματά τους επαίρονται και κομπάζουν…

Όχι βέβαια, γιατί η ηθική του υπογαστρίου δεν έχει πρωταρχική σημασία για την ηθική συγκρότηση προσώπων και κοινωνιών. Αλλά, γιατί το απανταχού της Γης φαρισαϊκό κατεστημένο χρησιμοποιεί την ηθική του υπογαστρίου, για να κουκουλώνει το ρεσιτάλ του αμοραλισμού σε όλους τους άλλους τομείς της ηθικής του συμπεριφοράς:

Προσέξτε τι έκαναν και τι κάνουν, τώρα, στο όνομα της φαρισαϊκής τους ηθικής, οι κροκόδειλοι της Αμερικής:

Έκλαιγαν και θρηνούσαν, πριν μερικά χρόνια, για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Πρόεδρου τους Μπιλ Κλίντον.

Ενώ για το γεγονός ότι ο αξιότιμος κ. Κλίντον ήταν σε παγκόσμια κλίμακα ο πρωθιερέας της αδικίας και της κακουργίας, όχι μόνο δεν τον κατηγορούσαν, αλλά τον θαύμαζαν κιόλας και τον δόξαζαν.

Όπως βέβαια και στην περίπτωση του Στρος Σκαν. Ο οποίος προΐστατο του τοκογλυφικού μηχανισμού του ΔΝΤ. Με τον οποίο μεθοδεύονται, χάριν των τερατωδών συμφερόντων των διεθνών αρπακτικών, τα δεινά της πενίας και της δυστυχίας εκατομμυρίων ανθρώπων.

Κι όμως για χάρη του τοκογλυφικού μηχανισμού του ΔΝΤ το διεθνές ληστρικό κατεστημένο του καπιταλιστικού μεσαίωνα υποκλινόταν ενώπιον του κ. Στρος Καν. Με πρώτους βέβαια και καλύτερους τους δικούς μας εφιάλτες….

Γεγονός που συνιστά το αποκορύφωμα της ηθικής διαστροφής και υποκρισίας.

Αφού προκλητικά αποκαλύπτει ότι οι φαρισαίοι, όλων των τόπων και των εποχών, έχουν, δήθεν, κάμει το υπογάστριο κέντρο της υποκριτικής ηθικής τους ζωής.
Γιατί, προφανώς η ηθική του υπογαστρίου δεν ενοχλεί τα συμφέροντά τους.


Αλλά και γιατί παράλληλα είναι, εξαιτίας των σχετικών με το υπογάστριο σκανδαλωδών υποθέσεων ό, τι περισσότερο χρειάζεται, για να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη απ’ την καρδιά της ηθικής που είναι η δικαιοσύνη. Όπως ακριβώς και από την καρδιά του αμοραλισμού, που είναι η αδικία.

Για να μη μπορούν να καταλάβουν οι άνθρωποι ότι, χωρίς τη δικαιοσύνη, κανενός είδους ηθική δεν μπορεί να υπάρξει. Ούτε, ασφαλώς, και η ηθική του υπογαστρίου.

Γιατί εκεί, που βασιλεύει η κοινωνική αδικία, θα καλπάζει αναπόφευκτα και η σεξουαλική ασωτία.

Οι άνδρες, οι γυναίκες του καλού υπόκοσμου και τα σοκολατόπαιδά τους θα μεταφράζουν τον άδικο πλούτο τους σε άσωτη και παραλυμένη ζωή. Σε όλα τα επίπεδα και με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Και μάλιστα ιδιαίτερα σε βάρος των φτωχών και αδύναμων να αμυνθούν συνανθρώπων τους…

Επιστροφή στην κορυφή
δώρο άδωρο
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 22, 2011 6:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το δώρο των αμερικανών δεν απέδωσε.
Η δημοτικότητα του Σαρκοζύ εξακολουθεί να βρίσκεται στο ναδίρ:

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=402128
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες