Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το κατοχικό πλαίσιο και η αυθάδεια της υποκρισίας του

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 11, 2011 1:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το κατοχικό πλαίσιο και η αυθάδεια της υποκρισίας του Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το δικτατορικό κατοχικό πλαίσιο και η αυθάδεια της πολιτικής υποκρισίας



Το καθεστώς της δικτατορικής κατοχής που ζούμε σήμερα είναι ιστορικά πρωτόγνωρο και ανεπανάληπτο. Ένας εφιάλτης ολοκληρωτικής και βάρβαρης ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας ΚΑΙ «ολοκληρωτισμού» της πολιτικής υποκρισίας και αναισχυντίας.

Δεν είναι μόνο η στραταρχική, δικτατορική κυβέρνηση των ανδρεικέλων που εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας, με πρωτοφανή αγριότητα και πωρωμένη αυθάδεια υποκρισίας.


Είναι όλο το καθεστωτικό οικοδόμημα, όλα τα κόμματα, όλοι οι μηχανισμοί (ορατοί και αόρατοι), όλα τα θεσμικά (και παρακρατικά) όργανα του καθεστώτος που αποτελούν αναπόσπαστο, «πλουραλιστικό», μέρος του γενικού κατοχικού πλαισίου και της θηριώδους υποκρισίας του.

Τον τόνο τον δίνουν τα τρομοκρατικά όργανα της νεοταξικής προπαγάνδας: Τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα το τηλεοπτικό θέαμα της τρομοκρατικής κακουργίας.

Δεν έχει κανείς παρά να ανοίξει τα δελτία του mega, αλλά και των άλλων καναλιών για να «απολαύσει» την ωμή, δόλια και χυδαία, κανιβαλιστική δικτατορική μοχθηρία των γενιτσάρων «μπράβων» του καθεστώτος.

Τα κανάλια αποτελούν σήμερα την ανοικτή και κομπάζουσα τρομοκρατική μορφή της δικτατορικής κατοχής μας.




Ο έντυπος Τύπος αποτελεί την κεκαλυμμένη, ύπουλη και πονηρά δόλια συνιστώσα αυτής της κατοχικής δικτατορίας.

Το ίδιο και τα κόμματα, όλα τα κόμματα. Αυτά αποτελούν το «δημοκρατικό» ντεκόρ αυτής της κατοχικής, δικτατορικής αθλιότητας και βαρβαρότητας. Αποτελούν τα γρανάζια της δικτατορικής μηχανής, τα «δημοκρατικά» και πολύχρωμα στολίδια της νεοταξικού, κατοχικού εφιάλτη.

Ωρύονται όλα τα κόμματα, συχνά με υστερικές κραυγές, εναντίον της κυβέρνησης των ανδρεικέλων, αλλά ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στη «νομιμότητα» της κατοχής μας και στους κατοχικούς θεσμούς της.

ΟΛΑ τα κόμματα νομιμοποιούν «αντιπολιτευτικά» την κατοχή και τη δικτατορία που έχουν επιβάλει τα όργανα των διεθνών μαφιών του χρήματος.

Έχουν διαπραχτεί από την κυβέρνηση τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, εγκλήματα εσχάτης προδοσίας και τα κόμματα τα νομιμοποίησαν ΠΟΛΙΤΙΚΑ με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στα κατοχικά θεσμικά όργανα: Στη Βουλή της κατοχικής απάτης που επικυρώνει την πλαστή, κατασκευασμένη και νόθα πλειοψηφία» της κυβέρνηση των ανδρεικέλων.

Υφαρπάζεται με δόλο και με θηριώδη ψέματα η ψήφος του ελληνικού λαού και αμέσως μετά μπαίνουν σε εφαρμογή τα «συμβόλαια θανάτου» του εξαπατημένου ελληνικού λαού και τα κόμματα απλώς φωνασκούν δημαγωγικά, αλλά ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ στην επικύρωση και νομιμοποίηση της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ και της εκτέλεσης των εγκλημάτων της εσχάτης προδοσίας...

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο, διαλύουν την Ελλάδα με μοχθηρία πρωτοφανή, την αφανίζουν κυριολεκτικά και τα κόμματα απλώς διαμαρτύρονται και καταναλώνουν φλύαρες καταγγελίες, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ στη «νομιμότητα» των εγκλημάτων εσχάτης προδοσίας.

Φωνασκούν για κατοχική κυβέρνηση, αλλά ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στους θεσμούς και τη «δημοκρατία» της ΚΑΤΟΧΗΣ: Εκλογικές διαδικασίες, Βουλή κ.λπ…




Το Σύνταγμα, το αστικό Σύνταγμα, έχει αλωθεί και τα κόμματα δηλώνουν «νομιμότητα» σε αυτή την κατοχική κατάλυση…

Εκτελούνται απανωτά πολιτικά πραξικοπήματα και τα κόμματα απλώς ψελλίζουν αμήχανα, και πρακτικά τα νομιμοποιούν όλα…

Εδώ έχουμε την ολοκληρωτική πραξικοπηματική κατάλυση κάθε έννοιας «λαϊκής κυριαρχίας», εξελέγησαν δήμαρχοι και κοινοτικοί άρχοντες με ποσοστά 15% (ολοκληρωτική κατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας) και τα κόμματα ούτε καν καταγγέλλουν αυτό το εκλογικό πραξικόπημα…

Σε όλα τα ζητήματα, τα κόμματα δίνουν το άλλοθι και το τεκμήριο στο κατοχικό δικτατορικό πλαίσιο. Στηρίζουν «αντιπολιτευτικά» και συμμετέχουν σε αυτό το δικτατορικό πλαίσιο…

ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δε απευθύνεται στο λαό για την οργάνωση της ανατροπής της κυβέρνησης και του δικτατορικού, κατοχικού πλαισίου.

ΟΛΑ ζητούν την πτώση της κυβέρνησης ΕΚΛΟΓΙΚΑ. Δηλαδή μέσω των «δημοκρατικών» διαδικασιών της κατοχικής δικτατορίας. Ζητούν με απλά λόγια, μέσω του καθεστώτος που είναι ΚΑΤΟΧΙΚΟ, πάγια και πολύπλευρα δικτατορικό, να αλλάξουν την κυβέρνηση: Να βάλει δηλαδή ο Μανωλιός τα ρούχα του αλλιώς!!!!!

Τέτοια υποκρισία και απάτη…

Ο λαός εντελώς στο περιθώριο. Έχει δικαίωμα ΜΟΝΟ να εκλέξει την κυβέρνηση της δικτατορικής κατοχής του.

Η Ηγεσία του ΚΚΕ και γενικά της καθεστωτικής «αριστεράς» μιλάει για «ανυπακοή» και κατέβασμα του λαού στο δρόμο: Εδώ επενδύεται η κατοχική δικτατορική απάτη με «επαναστατικά» λαϊκά προσκλητήρια.

Μόνο που αυτά τα «προσκλητήρια» είναι καθαρά εκλογικά, είναι «προσκλητήρια» εκλογικής εμπορίας και απάτης. Δηλαδή στοχεύουν όχι στην οργάνωση των λαϊκών αγώνων, αλλά στην εκλογική διάσωση και ενίσχυση αυτών των κομμάτων μέσα στο δικτατορικό, κατοχικό πλαίσιο.

Ο καυγάς είναι για το πάπλωμα: Πώς θα ενισχύουν τις θέσεις τους μέσα στο υπάρχον, κατοχικό καθεστωτικό πλαίσιο.

Δεν αμφισβητούν το καθεστωτικό πλαίσιο στην πράξη. Απλώς περισσότερες θέσεις ζητούν μέσα σε αυτό το νεοαταξικό πλαίσιο της κατοχής μας.

Αν αμφισβητούσαν το κατοχικό πλαίσιο ΟΧΙ μόνο δεν θα συμμετείχαν ενεργητικά σε αυτό, ΑΛΛΑ θα ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ το λαό στο δρόμο για την έμπρακτη αμφισβήτηση και ανατροπή της Κατοχικής δικτατορίας.

Δεν θα έκαναν κομματικές παρελάσεις και φιέστες απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά θα έκτιζαν (έχουν τις δυνάμεις) ΕΝΙΑΙΟ-ΜΕΤΩΠΙΚΕΣ Επιτροπές αγώνα του λαού και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του αγώνα του, ΠΑΝΤΟΥ…

Τέτοιες ενιαίο-μετωπικές Επιτροπές, όχι κομματικά ψευδώνυμα, θα συσπείρωναν σήμερα όλη την κοχλάζουσα λαϊκή ΟΡΓΗ και θα σάρωναν τα κατοχικά ανδρείκελα και τα όργανά τους…


Δεν μιλάμε για ανατροπή του καπιταλισμού και σοσιαλιστική επανάσταση. Μιλάμε για ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ πάνω σε πολύ συγκεκριμένα ζητήματα υπεράσπισης των δικαιωμάτων του ελληνικού λαού, υπεράσπισης της εθνικής και κοινωνικής μας υπόστασης, δίωξης των κατοχικών δικτατόρων και των ανδρεικέλων τους, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ αυτής της ίδιας της αστικής δημοκρατίας…

Τα κόμματα και αποκόμματα της «αριστεράς» απλώς φωνασκούν. Ενώ, στα λόγια, συμφωνούν πάνω σε πολλά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ζητήματα, στην πράξη δεν προωθούν καμία ΚΟΙΝΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ αγωνιστική κινητοποίηση και ΟΡΓΑΝΩΣΗ του λαού έξω από τα εκλογικά παζάρια με το καθεστώς της ΚΑΤΟΧΗΣ…

Με την ίδια ΛΟΓΙΚΗ κινούνται και οι «Κινήσεις Ανεξάρτητων Πολιτών». Αυτές είναι ακόμα χειρότερες: Απλώς μαζεύονται σε αίθουσες για να ακούσουν τις ασυναρτησίες και τις μπαγιάτικες σάλτσες του Μεσσία και τις γελοιότητες των κομπάρσων και των καθεστωτικών «γερόντων»!!!!

Εδώ η καθεστωτική αθλιότητα και η καταθλιπτική πολιτική κενότητα σμίγουν με το γελοίο: Ιδεολογική, πολιτική και ηθική κατάπτωση γερασμένης μικροαστικής κακομοιριάς και νοσηρού ναρκισσισμού…

Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 12, 2011 11:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιατί τα κόμματα δεν σαλπίζουν λαϊκό προσκλητήριο ανατροπής της κυβέρνησης;



Η κυβέρνηση των δωσίλογων ανδρεικέλων εκτελεί με την ψυχρότητα του πωρωμένου δολοφόνου την Ελλάδα και τον λαό της και τα κόμματα απλώς ψελλίζουν ηχηρές, αλλά ξύλινες δημαγωγικές καταγγελίες.

Ούτε καν το σύνθημα «Κάτω η κυβέρνηση» δεν θέτουν.

Αυτό το σύνθημα είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ αυτή τη στιγμή.

Σύνθημα όχι για εμπορική πολιτική κατανάλωση, αλλά ως προσκλητήριο να κατεβεί ο λαός της Ελλάδας στο δρόμο.

Αν η Αντιπολίτευση καλούσε το λαό στο δρόμο με το σύνθημα «κάτω η κυβέρνηση» των ανδρεικέλων και του ξεπουλήματος της Ελλάδας, η κυβέρνηση αυτή θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος.

Και όμως τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τα λοιπά αποκόμματα δεν καλούνε το λαό στο δρόμο για την ανατροπή της κυβέρνησης.

Ούτε καν θέτουν το πανελλήνιο αίτημα της ανατροπής αυτής της κυβέρνησης που καθημερινά εκτελεί τα συμβόλαια θανάτου των διεθνών μαφιών του χρήματος.

Αυτή η αβανταδόρικη και «πονηρή» στάση της Αντιπολίτευσης που απλώς αναλώνεται στην στείρα κατανάλωση καταγγελιών, είναι εξίσου δωσίλογη: Παρέχει το «δημοκρατικό», αντικυβερνητικό δήθεν ντεκόρ της δικτατορικής επιβολής των αποφάσεων της τρόικας και των ανδρεικέλων της.

Και ακόμα:
Ανοίγει ακόμα περισσότερο την όρεξη των αρπακτικών της διεθνούς κερδοσκοπίας και αναλγησίας.



Έτσι οι αδίστακτοι μαφιόζοι του ΔΝΤ, μετά από μεκρές συνομιλίες και συμφωνίες με τα κυβερνητικά ανδρείκελα, αποφάνθηκαν και εξήγγειλαν με θηριώδες θράσος: Ως Ελληνες χρωστάτε 350 δισ. ευρώ. Μέχρι το 2015 θα πρέπει να ξεπουλήσετε ό,τι έχετε και δεν έχετε για να εισπράξετε 50 δισ. ευρώ και να τα δώσετε στους τοκογλύφους. Και τότε, το 2015, αφού θα έχετε ξεπουλήσει όχι νησιά, δάση, βουνά και παραλίες, αλλά μέχρι και την τελευταία πέτρα που υπάρχει σε αυτό τον τόπο, εφόσον δεν έχει αυξηθεί κι άλλο το χρέος σας (που θα αυξηθεί), θα χρωστάτε «μόνο» 300 δισ. ευρώ!!!!!!

Παράλληλα, κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ, μιλούν για νέα αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, για νέες μειώσεις συντάξεων και νέες μειώσεις μισθών!

Να υπενθυμίσουμε ακόμα: Αυτά που επέβαλαν με το πρώτο μνημόνιο, το 2010, και τα οποία οδήγησαν την εργαζόμενη κοινωνία στα Τάρταρα, αποτιμήθηκαν σε εισπρακτικά μέτρα ύψους 5 δισ. ευρώ.

Δηλαδή σήμερα έρχονται και ζητούν από τον ελληνικό λαό να αποδεχτεί μια πολιτική που είναι... δέκα φορές επαχθέστερη από αυτή που ήδη βιώνει!



Εδώ πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε παράκρουση κατοχικού ολοκληρωτισμού, σε θηριώδη και ολοκληρωτική λεηλασία του ελληνικού λαού, σε εφιαλτικό και ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Ελλάδας, σε πωρωμένη αυθάδεια δωσιλογισμού και εθνικής μειοδοσίας.

Και όμως! Μπροστά σε αυτή τη νέα ΦΡΙΚΗ, η αντιπολίτευση απλώς καταναλώνει κούφιες φραστικές καταγγελίες και εκλογικές δημαγωγίες.

Τι περιμένουν δηλαδή τα κόμματα, τα αποκόμματα και τα «είδωλα» των «ανεξάρτητων κινήσεων»; Να καταστραφεί και να πουληθεί και το τελευταίο λιθαράκι της χώρας μας, και να μπει ο ελληνικός λαός στο φέρετρο για να έρθουν μετά αυτοί να διαχειριστούν την τελική ταφή μας;

Γιατί δεν καλούν τον ελληνικό λαό στο δρόμο με κεντρικό σύνθημα: «Κάτω η κατοχική κυβέρνηση των ανδρεικέλων»!

ΟΙ αφηρημένοι πατριωτισμοί και τα δήθεν «πατριωτικά μέτωπα» είναι απλώς για πολιτική κατανάλωση και εκλογική εμπορία.

Η πράξη κρίνει τους πάντες και τα πάντα.


Και η πρώτη πράξη σήμερα, το αλφάβητο, είναι: Να καλέσουν τα κόμματα και τα αποκόμματα το λαό στο δρόμο για να γκρεμιστεί αυτή η κυβέρνηση.
Ένα το σύνθημα: «Κάτω η κυβέρνηση»!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 12, 2011 1:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάτω και οι «μπράβοι» των ΜΜΕ



Στο σύνθημα «κάτω η κυβέρνηση των ανδρεικέλων» θα πρέπει να προστεθεί και το σύνθημα: «Κάτω οι τηλεοπτικοί και δημοσιογραφικοί μπράβοι του δωσιλογισμού».

Ο θίασος του mega (Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας και CIA) αποτελεί την πιο κραυγαλέα και μοχθηρή «εμπροσθοφυλακή» των «νταβάδων» και της δωσίλογης καθεστωτικής φιλοσοφίας.

Τώρα θεατρινίζουν δήθεν κατά των δικτατορικών απαιτήσεων της τρόικας, με τον ίδιο πρόστυχο και ύπουλο τρόπο που μέχρι χθες αυθαδίαζαν υμνολογικά υπέρ της τρόικας και των ανδρεικέλων της.

Τα έμμισθα τσιράκια της δωσίλογης μοχθηρίας και υμνολογίας των μαφιών του χρήματος, τα οποία με φασιστικό τραμπουκισμό λιθοβολούν, συκοφαντούν και βρίζουν καθημερινά κάθε αντίσταση κατά του κατοχικού καθεστώτος, καμώνονται ότι θίχτηκαν για τις ωμές και «άκομψες» γκριμάτσες του καθεστώτος που υπηρετούν με υπερβάλλοντα «έμμισθο» ζήλο…

Παίζουν ένα άθλιο και παραπλανητικό θέατρο αντάξιο της φασιστικής, αυθάδους φιλοσοφίας τους…

Δεν αποκαλύπτουν τίποτα, απλώς «θίγονται» σαν τις «πόρνες» από το «ύφος» των διεθνών «νταβάδων» τους!!!

Ούτε για το νέο πακέτο που προωθεί η κυβέρνηση κρατικής ενίσχυσης των τραπεζών ύψους 30 δισ. ευρώ, βγάζουν άχνα.

Οι τράπεζες έχουν ενισχυθεί, από το 2009, με πάνω από 108 δισ. και οι λακέδες των καναλιών και της «ενημέρωσης» το καταπίνουν αμάσητο!!!

Αυτοί εκτελούν τα «συμβόλαια» των «νταβάδων» τους: Να συκοφαντούν, να πελεκίζουν και να βρίζουν, ακούραστα και με τον πωρωμένο ηδονισμό του διεστραμμένου καθεστωτικού «μπράβου», τους κολασμένους: τον τσαλαπατημένο και λεηλατημένο ελληνικό λαό…

Κάτω, λοιπόν και οι «μπράβοι» των ΜΜΕ


Πρέπει να ζωντανέψει ξανά το σύνθημα του Κολοκοτρώνη: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»

Παραθέτουμε, ενδεικτικά, ένα από τα πάρα πολλά κείμενά μας, που έχουμε γράψει στο παρελθόν γι αυτούς τους γενίτσαρους του δωσιλογισμού.



Οι «ήρωες» των ΜΜΕ: Ο μακάβριος μορφασμός των δυναστών

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά, σε σειρά άρθρων μας, το ρόλο και τη λειτουργία των ΜΜΕ: Βιομηχανίες παραγωγής και αναπαραγωγής των «ιδεών» των οικονομικών ελίτ εξουσίας και όλων των εκκριμάτων και των σκουπιδιών της πλανητικής βαρβαρότητας.
Έχουμε, επίσης, υπογραμμίσει, ότι τα ελληνικά ΜΜΕ αποτελούν τους αυλοκόλακες και μεταπράτες των πλανητικών αφεντικών και είναι κατεχόμενα από τους διεθνείς μηχανισμούς του καπιταλιστικού συστήματος και τις υπηρεσίες του νεοταξικού κράτους.
ΟΙ «ήρωες» των ΜΜΕ και οι τηλεοπτικοί σταρ, ως σύνολο, αποτελούν ένα τσίρκο καταγέλαστο μαζί και τραγικό, έναν κόσμο απάτης και δωσιλογισμού…
Σε αυτό το τσίρκο εξέχοντα ρόλο έχουν τα αριστερά ναυάγια. Όλοι αυτοί οι ήρωες των σαλονιών με το αριστερό, προοδευτικό και αριστερίστικο προσωπείο σκέφτονται και ξεγελιούνται έμμισθα. Ακόμα χειρότερα: έχουν αναλάβει και το «βαρύ φορτίο» να εμφανίσουν και να προβάλλουν την καθεστωτική αθλιότητα και βαρβαρότητα σαν «πρόοδο» και μονόδρομο.
Μέσα σε μια κοινωνία θεμελιωμένη πάνω στην αθλιότητα, τα πιο άθλια προϊόντα είναι οι λακέδες της αθλιότητας: Το καταγέλαστο αυτό τσίρκο των «ηρώων» και των «σταρ» των ΜΜΕ.

Ο Πρετεντέρης και οι λοιποί φαιδροί των ΜΜΕ ανήκουν σε αυτό το τσίρκο. Το τραγικό γι’ αυτόν τον καταγέλαστο «θίασο» της απάτης είναι ότι τα μέλη του προσλαμβάνουν την κομπάζουσα ημιμάθειά τους για ευφυΐα και το θράσος της δουλικής υμνολογίας του κατεστημένου ως «ανεξάρτητη» και «γενναία» άποψη!!!
Βγήκε, λοιπόν, ο Πρετεντέρης, αυτό το φερέφωνο του σημιτισμού και του Λαμπρακιστάν να υβρίσει σκαιότατα ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν συμφωνεί με τις ταχυδακτυλουργίες του Νίμιτς. Αποκάλεσε όσους αντιδρούν στην αμερικανική κακουργία, δηλαδή το 95% των Ελλήνων, «βαρεμένους», «ανόητους», «καραγκιόζηδες» και άλλα τέτοια «ευγενή» κοσμητικά επίθετα.
Για να μην είμαστε «βαρεμένοι» και «κουνημένοι» πρέπει να σκύβουμε τον τράχηλο στους Αμερικανούς.
Για να μην είμαστε «καθυστερημένοι» και «ανόητοι» πρέπει να είμαστε προσκυνημένοι και δωσίλογοι και να ξεπουλάμε την ιστορία μας, την εθνική μας υπόσταση, τις αξίες μας και όλα τα υπάρχοντά μας…

Αυτή είναι η φιλοσοφία αυτού του καταγέλαστου ιερατείου των ΜΜΕ: Ο δωσιλογισμός και το ξεπούλημα της ιστορίας μας, των αγώνων μας και των εαυτών μας. Αυτό δηλαδή που κάνει καθημερινά το τσίρκο των ΜΜΕ, το ανάγει σε φιλοσοφία ζωής, σε ιδεολογία και ευαγγέλιο των ανθρώπινων αξιών: Το «ευαγγέλιο» της αμερικανικής αυτοκρατορίας…
Δεν έχουν αντιληφθεί όλοι αυτοί οι Πρετεντέρηδες ούτε τούτο το απλό: Στη ζωή και μέσα στις κοινωνίες υπάρχουν δύο ειδών ζωντανά όντα: Εκείνα που έχουν μια σπονδυλική στήλη και συνεπώς μπορούν να βαδίζουν και καμιά φορά να τρέχουν και εκείνα που δεν έχουν και συνεπώς δεν μπορούν παρά να έρπουν ή να κολλάνε σαν παράσιτα σε άλλους.
Ο Πρετεντέρης και οι όμοιοί τους ανήκουν στο δεύτερο είδος. Έχουν θυσιάσει και το έσχατο μόριο της ελεύθερης θέλησής τους για κάποιο υλικό ή κοινωνικό όφελος, για αναρρίχηση και εξουσία. Και ζητούν αυτό να το κάνει και ο ελληνικός λαός. Να γίνει δηλαδή όμοιός τους: Να μην έχει σπονδυλική στήλη, να μεταλλαχτεί σε ερπετό που να μυρίζει και να γλείφει την Πλανητική εξουσία και τους ιπποκόμους της, σε μια μάζα πειθαρχημένη, άβουλη και αποκτηνωμένη.
Τότε θα αποκτήσει και ο λαός την ευφυΐα του Πρετεντέρη και των λοιπών λακέδων της εξουσίας.

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 12, 2011 3:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το καταγέλαστο τσίρκο των ανδρεικέλων



Τα ανδρείκελα πάσης φύσεως έχουν την ψυχολογία και τις «συνταγές» των προβοκατόρων: Εκτελούν τις υπηρεσίες των αφεντικών τους με υπερβάλλοντα ζήλο και με τον ίδιο ζήλο ξιφουλκούν στα λόγια, ιδιαίτερα όταν εκτεθούν πολύ, εναντίον των αφεντικών τους.

Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων έχει γίνει καταγέλαστη: Εκτελεί με ασυνήθιστη εγκληματική πώρωση τις εντολές της τρόικας και σκούζει εναντίον της, τώρα που η τρόικα διατύπωσε και στα λόγια ανοικτά τις ΕΝΤΟΛΕΣ που έχει, όχι μόνο αποδεχτεί η κυβέρνηση, αλλά και ήδη εκτελεί με δικτατορική αυθάδεια…

Τι θλιβεροί προβοκάτορες αυτοί οι δωσίλογοι της κυβέρνησης και οι δημοσιογραφικές «πόρνες» του καθεστώτος.

Γαυγίζουν σαν δαρμένα σκυλιά επειδή τα αφεντικά τους διατύπωσαν και προφορικά αυτά που εκτελούν στην ΠΡΑΞΗ καθημερινά: Τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της…

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα «εθίγησαν» από τις ωμές και «άκομψες» εξαγγελίες των «νονών» τους και άρχισαν τα «γαυγίσματα» περί παρέμβασης στα εσωτερικά μας!!!!!

Εδώ εκτελούν κυριολεκτικά τις προσταγές των διεθνών «νονών», εδώ βρισκόμαστε υπό δικτατορική κατοχή της τρόικας, δηλαδή ΟΧΙ φραστική παρέμβαση στα εσωτερικά μας, αλλά ολοκληρωτική ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, και τα κυβερνητικά ανδρείκελα, σαν κοινές «πόρνες», σκούζουν για τις λεκτικές διατυπώσεις των πράξεων που εκτελούν…

Τέτοια υποκρισία και απάτη και τόσο άθλιο και κακόγουστο θέατρο…

Αλλά και τέτοια προβοκατόρικη αναίδεια, αυθάδεια και αναλγησία…

Οι εκτελεστές δολοφόνοι «ωρύονται» γιατί τα αφεντικά τους (το συνδικάτο της διεθνούς μαφίας του χρήματος), διατύπωσαν τα συμφωνηθέντα εγκλήματα τα οποία με υπέρμετρο ζήλο εκτελούν και τους …εξέθεσαν!!!!

Αλλά και η στάση της Αντιπολίτευσης κινείται στις ίδιες «συνταγές» της θεατρικής καθεστωτικής παράστασης, των εκλογικών μανουβρών και της ΑΠΑΤΗΣ.

Η Αντιπολίτευση ζητά την παραίτηση απλώς του Παπακωνσταντίνου!!!!

Αθωώνει έτσι συνολικά την κυβέρνηση, εστιάζοντας μόνο σε ένα υπουργό της.

Δηλαδή η κυβέρνηση ΣΥΝΟΛΙΚΑ και ο Πρωθυπουργός ειδικά, δεν γνωρίζουν το έγκλημα!!!

Δεν εκτελούν τα «συμβόλαια θανάτου» της τρόικας!!!

Τέτοια συγκάλυψη του εγκλήματος, τόση αβυσσαλέα υποκρισία και ξετσιπωσιά και από την Αντιπολίτευση!!!

Ούτε καν στα λόγια δεν αναιρεί την κυβέρνηση ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Μοιάζει η Αντιπολίτευση κάνει κηρύγματα ηθικής σε διευθυντές οίκων ανοχής: Το δωσίλογο πρωθυπουργικό ανδρείκελο και το τσίρκο του…

Αντί, η Αντιπολίτευση να καλέσει τον κόσμο στο δρόμο με κεντρικό σύνθημα «κάτω αυτή η κυβέρνηση των ανδρεικέλων», ζητά την παραίτηση ενός υπουργού: Τέτοιες δόλιες εκλογικές μανούβρες για να διασώσει την ΠΡΑΚΤΙΚΗ της κυβέρνησης, δηλαδή τα εγκλήματα που έχει εκτελέσει και αυτά που θα εκτελέσει ακόμα…

Αν αυτό δεν είναι διάσωση της κυβέρνησης και καθεστωτική συμπαιγνία τότε οι λέξεις έχουν χάσει κάθε νόημα…

Η Αντιπολίτευση ΠΡΑΚΤΙΚΑ βάζει πλάτες στην τρόικα και στα εγκλήματα της κυβέρνησης και κτυπάει φιλολογικά το σαμάρι…

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 13, 2011 11:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι κίβδηλοι και το θράσος τους
Από Paganeli
http://paganeli.wordpress.com/



Είναι συστατικό στοιχείο του θράσους. Του θράσους της κυβέρνησης Παπανδρέου απέναντι στους δεσμώτες που η ίδια έφερε στην Ελλάδα: Να κομπορρημονεί, να λεονταρίζει, και ταυτοχρόνως να εκποιεί.

Του Γρηγόρη Ρουμπάνη

*Κομπορρημονεί μετά την απόφαση (και καν όχι πρόταση) των εκπροσώπων της τρόικας για εκποίηση του δημοσίου πλούτου παριστάνοντας τους απογόνους της Φιλικής Εταιρείας.

*Λεονταρίζει παριστάνοντας τον …γνήσιο εκπρόσωπο του ελληνικού λαού, ο οποίος μάχεται κόντρα στη σκληρή καθημερινότητα που η ίδια έχει επιβάλλει.

*Και ταυτοχρόνως εξακολουθεί να εκποιεί το μόχθο των εργαζομένων και των παιδιών τους με επαχθή φορολογία, παράλογη και επίπονη αύξηση του κόστους ζωής στα βασικά αγαθά, στο κόστος των μετακινήσεων, στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και σε τόσα άλλα.

Θράσος. Ο ελληνικός λαός έχει τον λόγο, καμώνεται ο Γιώργος Πεταλωτής σε μεταμεσονύχτια δήλωσή του και αφού παρήλθαν κοντά δέκα ώρες από τις δηλώσεις των ανθυπάτων. Απαράδεκτη η συμπεριφορά του απεσταλμένου του, λέει ο Γιώργος Παπανδρέου στον καλό φίλο του Ντομινίκ Στρος Καν, με τον οποίο επικοινώνησε το πρωί (ώρα Αμερικής), για να εισπράξει από τον κύριό του πλήρη κατανόηση, μαγκιές πουλάει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, το ίδιο και ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Δημήτρης Ρέππας περιφερόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ορρωδούν ενώπιών τους
ο Παπαφλέσσας και ο Διάκος, υποκλίνονται οι Σάκο και Βαντσέτι, υποχωρούν από το προσκήνιο οι διακόσιοι της Καισαριανής. Να περάσει ο Γιώργος Παπανδρέου. Ως ο μόνος γνήσιος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού. Του λαού, τον οποίο κορόιδεψε όχι μόνο προεκλογικά (το 2009) λέγοντας «λεφτά υπάρχουν», αλλά και μετεκλογικά με έναν ψεύτικο προϋπολογισμό την ώρα που ο εκλεκτός του υπουργός Οικονομικών μιλούσε για Τιτανικό, όπως και παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών, όταν υποσχόταν πως δεν θα επιβληθεί αύξηση φόρων, για να ανατρέψει την επομένη των αποτελεσμάτων άλλη και υπόσχεσή του.

Να δώσει τον τόνο λοιπόν μιας προεκλογικής αναμέτρησης. Αν έχει το θάρρος. Και να ξεκινήσει την περιοδεία του θιάσου του από τα διόδια. Και να την κλείσει στην Κερατέα. Να περάσει από τα νοσοκομεία, τα ιατρεία του ΙΚΑ, τα εφημερεύοντα φαρμακεία, τα πανεπιστήμια, τα υπό συγχώνευση σχολειά, τους σταθμούς του μετρό και τα αμαξοστάσια των αστικών συγκοινωνιών, το Αιγάλεω, το Περιστέρι, την Τούμπα, τη Λάρισα, την Τρίπολη, τα Γιάννενα, τη Ζάκυνθο, κι αλλού όπου ο λαός τον αναμένει να τεθεί επικεφαλής των αγώνων του.

Αλλά θάρρος έχουν οι τίμιοι. Θράσος οι κίβδηλοι.


Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 13, 2011 7:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ»: Ο κώδωνας της κοροϊδίας




Αυτή η «Αριστερή Πρωτοβουλία» του ΠΑΣΟΚ μάς δουλεύει χειρότερα από τον ΓΑΠ και το θίασό του.

Κάθε τόσο και λιγάκι βγάζει και κάποιες ανακοινωσούλες που «κρούουν», όπως μας λέει, τον «κώδωνα του κινδύνου».

Διαβάστε εδώ:

http://press-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_1435.html

Δεν κουράστηκε να κρούει διαρκώς τον «κώδωνα του κινδύνου»;

Εδώ η κυβέρνηση δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο, έχει κατεδαφίσει και αποτεφρώσει τα πάντα και οι «αριστεροί» μας κρούουν ακόμα τον «κώδωνα του κινδύνου»!!!

Καλά δεν ντρέπονται να δουλεύουν και να περιφρονούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού τόσο βάναυσα και ξετσίπωτα, τόσο κραυγαλέα και κυνικά;

Φαίνεται ότι η απάτη βρίσκεται μέσα στα οστά και στο μεδούλι αυτού του κόμματος.

Οι «αριστερές του πρωτοβουλίες» φοράνε ακόμα πιο απαίσιες φορεσιές απάτης: Είναι γελοιογραφικές γκριμάτσες της ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ πασοκικής απάτης.

Εδώ το κόμμα τους
αποτελεί την πιο μοχθηρή αιχμή των μαφιών του χρήματος και η κυβέρνηση είναι το ανδρείκελο αυτών των μαφιών, η οποία εκτελεί με υπερβάλλοντα ζήλο τα συμβόλαια θανάτου και αφανισμού της ελληνικής κοινωνίας, και αυτοί οι «αριστεροί», «αγκυροβολημένοι» μέσα στο ΠΑΣΟΚ, μιλούν ακόμα για «κώδωνες κινδύνου»!!!

Και το χειρότερο: «Η Αριστερή Πρωτοβουλία καλεί για άλλη μια φορά τον Πρωθυπουργό της χώρας και Πρόεδρο του Κινήματος να αναλογιστεί τις ευθύνες…».

Καλούν το νέο Τσολάκογλου, ο οποίος έχει αποσαθρώσει ήδη και κατεδαφίσει τα πάντα, να αναλογιστεί τις ευθύνες του!!!

Καλά αυτοί οι άνθρωποι που ζούνε; Σε κανέναν άλλον πλανήτη;

Δεν διαθέτουν ούτε εγκέφαλο, ούτε ίχνος τσίπας; Τόσο ωμά και αδίστακτα μας δουλεύουν;

Αυτή βεβαίως η αχρειότητα δεν είναι δίχως δόλιο υπολογισμό: καταγράφουν, με τις ανέξοδες ανακοινώσεις τους, «αντιπολιτευτικές» ρητορείες, έτσι, ώστε, αύριο που το κόμμα τους θα καταρρεύσει να τις χρησιμοποιήσουν σαν «μετοχές» στο νέο πολιτικό σκηνικό!!!

Αυτοί «έκρουαν των κώδωνα»!!!!!!



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Φεβ 14, 2011 6:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το άκρον άωτον της κατοχικής ξεφτίλας.
Με τη «σουβλερή» πένα του Στάθη:



αντ' Αυτών

Συνεχίζουν οι νεοναζί (αλλά μόνον οι νεοναζί πλέον) τις διαδηλώσεις στη Δρέσδη επιχειρώντας να εμφανίσουν τον βομβαρδισμό της από τους Συμμάχους τον Φλεβάρη του 1945 ως «έγκλημα πολέμου».

Η υπόθεση «έγκλημα πολέμου» ξεφούσκωσε (χρειάστηκαν έντονες συζητήσεις, δημοσιεύσεις, έρευνες κι επανεξακρίβωση στοιχείων) αλλά η γενικότερη τάση αναθεώρησης της ιστορίας, έτσι ώστε να διευκολύνονται σημερινές πολιτικές επιδιώξεις, συνεχίζεται. Σε πολλές χώρες.

Ετσι συνέβαινε κι έτσι συμβαίνει με τη διαχείριση της ιστορίας σε πολιτικό επίπεδο, όσο κι αν, σε επιστημονικό επίπεδο, αυτό πάντα θα ανατρέπεται...



Επιτέλους, ποιος (απ' αυτούς τους τρεις τροϊκανούς) κυβερνάει αυτήν τη χώρα;


Το ωραίον είναι που ενοχλήθηκε ο Γιωργάκης κι «εξέφρασε τη δυσφορία του» (κι ο Πάγκαλος τη δυσπεψία του) με το ξεμπρόστιασμα της κυβέρνησης απ' τους τρεις (μπουνταλάδες, είναι η αλήθεια) υπαλλήλους των τοκογλύφων.

Διότι αυτά που λένε οι τροϊκανοί αυτά θα γίνουν!

Και είναι το άκρον άωτον της ξεφτίλας (ξεφτίλα δε εστί η νιοστή της υποκρισίας) να βγαίνουν στο μεϊντάνι και να οδύρονται για την καταρράκωση της εθνικής αξιοπρέπειας (της ποιαςWink -ποιοι; Ο κυρ Καρχιμάκης, ο κυρ Ρέππας κι όλοι οι άλλοι θιχθέντες απ' την ουρά των γαϊδάρων;...

Αυτοί που έθεσαν τη χώρα υπό την Κατοχήν της Τρόικας, διαμαρτύρονται διότι οι τροϊκανοί... κάνουν χρήση της Κατοχής. Διότι τους ξεβρακώνουν, αποκαλύπτοντας όχι μόνο τι διαταγές θα δώσουν, αλλά και ποιος θα τις εκτελέσει;

Διαμαρτύρεται ο Γιωργάκης κι είναι σαν να διαμαρτύρεται ο τοπικός Κουίσλινγκ στην τοπική κομαντατούρ.

Λεονταρισμοί από ποντίκια που βρυχώνται.
Από ανθρώπους που στα λόγια χτίζουν ανώγια και κατώγια ενώ στις πράξεις σκάβουν τάφους και μνημούρια...

Αυτήν τη στιγμή οι άνεργοι στη χώρα κινούνται γύρω και πάντως πάνε για ένα εκατομμύριο.

Από τους εργαζόμενους, σύμφωνα με το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας, ένα με ενάμισι εκατομμύριο είναι οι ανασφάλιστοι. Αν σε αυτά τα μεγέθη προστεθεί και το ειδικό βάρος του μεταναστευτικού, η κατάσταση είναι εκρηκτική.

Είναι λοιπόν δυνατόν να πιστεύει η κυβέρνηση ότι η λύση σε τέτοια προβλήματα μπορεί να είναι η διά νόμου κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, οι ατομικές συμβάσεις εργασίας, ή οι συμβάσεις μιας ημέρας;

Αν το πιστεύει καλό είναι να μη βιαστεί να πουλήσει τα λιμάνια μας, να 'χουμε από κάπου να πάμε να πέσουμε να πνιγούμε...

ΥΓ.: Για τους ραγιάδες το ζητούμενο εξακολουθεί να παραμένει το αν θα μας υπαγορεύουν τους όρους των κατοχικών δυνάμεων οι κυβερνώντες εντολοδόχοι τους ή απ' ευθείας οι ίδιοι οι κατακτητές...

ΠΗΓΗ:
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=251046


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 15, 2011 10:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"ΠΟΥΛΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ;"
Κλασσικοπερίπτωση:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/02/blog-post_15.html




Αδέλφια μου μια "δυσκολία" με έκανε να μην μπορώ να γράψω για κάμποσες μέρες και κει που έλεγα να πιάσω πάλι να φωνάζω μαζί σας, ήλθε το κακό μαντάτο του ξεπουλήματος της πατρίδας μας.

Δεν είναι το ότι η κομαντατούρα έβγαλε το ανακοινωθέν της, δεν είναι ούτε το ότι οι σφετεριστές προδότες είχαν κρυφτεί στα φουστάνια της καθαρίστριας της Μέρκελ, είναι ότι δεν είδα κανέναν ΕΛΛΗΝΑ να σηκώνεται αυθόρμητα και ακαθοδήγητα , να κλείνει την πρετεντοτηλεόραση και να κατεβαίνει κάτω στο Σύνταγμα να φωνάξει, να σφίξει τη γροθιά και να παλαίψει για την λευτεριά και την υποληψή του.

Αυτή η εικόνα του παραδομένου με τσάκισε.

Που είναι οι σπίθες σου Θεοδωράκη;

Που είναι ο τσαμπουκάς σου Δημαρά;

Που ήσουνα το Σάββατο το πρωί σύντροφε του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ;

Τι περίμενες ρε μεταλλαγμένε ψοφοδεή αριστερέ του Τσίπρα και των αλλωνών για να βγείς στους δρόμους;


Ερεθιστήκατε και αναψοκοκκινήσατε βρωμόγυφτοι πλασιέδες του ευρω- Μαρξ και του ευρω-Έγκελς όταν είδατε το σκισμένο κοράνι και τώρα που οι ξένοι επικυρίαρχοι και οι ντόπιοι λακέδες θέλουν να πουλήσουν ακόμα και τον τάφο του πατέρα και του αδελφού μας, εσείς όπως και όλοι οι άλλοι γαργαρίζετε τα πολιτικά σας σάλια μπροστά στα μικρόφωνα και στις κάμερες.

Που ήταν ο παλιός συγκάτοικος του κατοχικού κυβερνήτη όταν στίς 2 τα ξημερώματα το γιουσουφάκι του ΓΑΠ παρίστανε για χάρη του τον "αστραπόγιαννο";

Πού είχες κρυφτεί για τόσες ώρες ρε θλιβερέ Ελλαδέμπορε και περιστεροχεσμένε ψηφοφόρε του μνημόνιου;

Σε ποιά τρύπα είχατε λουφάξει εσείς οι μαυροφορεμένοι "εραστές του δωδεκαθέου" με τα άρβυλα και τα ξυρισμένα σαν κώλους κεφάλια; Μήπως θα βγαίνατε από το λαγούμι σας αν το ανακοινωθέν της κομαντατούρας το διάβαζε κανένας μαύρος;

Εσείς τα ψευτοαντιεξουσιαστικά θρασίμια με τα κράνη και τις κουκούλες δικαιολογείστε που δεν βγήκατε. Η καλύτερη στιγμή της θλιβερής ζωής σας ήταν εκείνη που ο φράγκος τελάλης του κατακτητή έφτυνε και έκαιγε την Ελληνική σημαία μπροστά σε όλες τις κάμερες. Εξ άλλου και να βγαίνατε απο τους υπονόμους των αριστοκρατικών σας προαστείων τι θα βρίσκατε να κάψετε;

Το μόνο που σας είχε αφήσει για να κάψετε η "εξουσία" την οποία δήθεν πολεμάτε ήταν πριν μήνες κάποιοι αθώοι εργαζόμενοι στην Marfin .

Δεν αντέχω άλλο. Τα γράμματα στο πληκτρολόγιο θόλωσαν όπως θόλωσε και η σκέψη μου.

Δεν φταίει η ήττα, δεν φταίει που σε λίγο θα είμαι όπως και όλοι οι άλλοι Έλληνες πεινασμένος και απελπισμένος και που δεν θα έχω να ταϊσω τα παιδιά μου. Φταίει που δεν βλέπω καμία Ελληνική σημαία να κυματίζει μεσίστια στα μπαλκόνια όσων σπιτιών δεν έχει πάρει ακόμα η τράπεζα και κανέναν συμπολίτη μου στους δρόμους.

Μην περιμένετε απο δαύτους στην βουλή ούτε απο εκείνους τους δήθεν "ανυπάκουους" που έστησαν τα παραμάγαζα έξω απο αυτήν, να σας καλέσουν να υπερασπιστείτε την δημοκρατία και την εθνική μας κυριαρχία.

Ακούστε τις ματωβαμένες πέτρες αυτού του τόπου που σας φωνάζουν να ξυπνήσετε απο τον λήθαργο.

Ξυπνείστε, σηκωθείτε, βγείτε στους δρόμους και φωνάξτε στον διπλανό σας να σας ακολουθήσει σε μια πορεία λυτρωτική και περήφανη.

Αδέλφια μου Έλληνες. Ρωτείστε τον εαυτό σας αν θα μπορεί να ζήσει απο δω και πέρα σαν ραγιάς προσδοκώντας απλως να τον λυπηθεί ο δήμιος.

Πιό κάτω ένα μικρό απόσπασμα απο τα απομνημόνεύματα του Μακρυγιάννη, στον τάφο του οποίου μας προσκαλούν απο τηλεοράσεως οι " Έλληνες" ταγματασφαλίτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων να πάμε να κατουρήσουμε.

Διαβάστε το και εύχομαι να κυλήσει απο τα μάτια σας εκείνο το λυτρωτικό δάκρυ που έκανε κάποτε τα πρόβατα να γίνουν θεριά ανήμερα και αγωνιστές της "Πϊστης του Χριστού της Αγίας και της Ελευθερίας της πατρίδας"



...Τότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί, πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας δια τις μέσα πληγές όπου δέχομαι δια τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι:

«Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη». Εγώ, στην άθλιαν κατάστασίν μου, τους λέγω: «Αδελφοί, με αδικείτε. Ελλάδα δεν πουλάω, νοικοκυραίγοι μου.

Τέτοιον αγαθόν πολυτίμητον δεν έχω εις την πραμάτειαν μου. Μα και να τό’ χα, δεν τό’ δινα κανενός. Κι’ αν πουλιέται Ελλάδα, δεν αγοράζεται σήμερις, διότι κάνατε τον κόσμον εσείς λογιώτατοι, να μην θέλει να αγοράσει κάτι τέτοιο». ...

Πατρίδα να θυμάσαι εσύ αυτούς όπου, δια την τιμήν και την λευτερίαν σου, δεν λογάριασαν θάνατο και βάσανα. Κι’ αν εσύ τους λησμονήσεις, θα τους θυμηθούν οι πέτρες και τα χώματα, όπου έχυσαν αίματα και δάκρυα. Θεέ, συχώρεσε τους παντίδους, που θέλουν να μας πάρουν τον αγέρα που αναπνέομεν και την τιμήν που με ντουφέκι και γιαταγάνι πήραμε. Εμείς το χρέος, το κατά δύναμιν, επράξαμεν. Και αυτοί βγήκαν σήμερον να προκόψουν την Πατρίδα.

... Αυτοί είναι οι ανθρώπινοι λύκοι, που φέραν δυστυχήματα και κίντυνον εις τον τόπον. Ας όψονται.

... Αυτοί γίναν οι σημαντικοί της Πατρίδος και οι άλλοι να χαθούν. Δεν ξηγιώνται γλυκότερα να φυλάξωμεν Πατρίδα και να δούμεν λευτερίαν πραγματικήν. Ρωμαίγικον δεν φτιάχνεται χωρίς ούλλοι να θυσιάσουν αρετήν και πατριωτισμόν. Και χωρίς να πάψει η μέσα, η δική μας τυραγνία.

Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον.

Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα. Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν.

Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτα της τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερα κακά από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας».

Ένας δικός μου αγωνιστής μου έφερε και μου διάβασεν ένα παλαιόν χαρτί, που έγραψεν ο κοντομερίτης μου Άγιος παπάς, ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Τον εκρέμασαν εις ένα δέντρον Τούρκοι και Εβραίοι, διότι έτρεχεν ο ευλογημένος παντού και εδίδασκεν Ελλάδα, Ορθοδοξία και Γράμματα. Έγραφεν ο μακάριος εκείνος ότι: «Ένας άνθρωπος να με υβρίσει, να φονεύσει τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον αδελφόν μου και ύστερα το μάτι να μου βγάλει, έχω χρέος σαν χριστιανός να τον συγχωρήσω. Το να υβρίσει τον Χριστόν μου και την Παναγία μου, δεν θέλω να τον βλέπω». ...

Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί.

Και βγήκαν ακόμη να’ ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη και την φοβούντα. Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες.

Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε. Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον.

Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας! Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους.


Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια.

Ντροπή Έλληνες!
Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Φεβ 15, 2011 1:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το σήριαλ της απάτης: Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο…



Φαίνεται ότι τα βλακώδη σήριαλ των τηλεοπτικών κοπράνων, αποτελούν την πρώτη ύλη και των καθεστωτικών σεναριογράφων κάθε κοπής και χρώματος.

Τόσο βάναυσα περιφρονούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Χειρότερα και από τα εμετικά τηλεοπτικά σήριαλ…


Γι αυτούς του χοντροκομμένους θεατρινισμούς γύρω από την «ηθική αγανάκτηση» των ανδρεικέλων σχετικά με την ωμότητα των δηλώσεων της τρόικας (των κυνικών υπαλλήλων των διεθνών μαφιών του χρήματος), έχουμε γράψει ήδη πολλά.

Το ίδιο και για τους θεατρινισμούς των κούφιων λόγων της Αντιπολίτευσης και όλων των κομμάτων του πολιτικού παζαριού.

Όλο αυτό το κακόγουστο θέατρο είναι τόσο στημένο που βγάζει μάτι…

Εδώ έχουν δρομολογηθεί και ΑΠΟΦΑΣΙΑΣΤΕΙ νέα εφιαλτικά μέτρα ύψους 70 δισ. ευρώ μέχρι το 2015, και κυβέρνηση, κόμματα και οι «πόρνες» της δημοσιογραφίας παίζουν ένα κακοστημένο και κακογραμμένο σήριαλ!!!

Ακούμε από αυτόν τον αξιοθρήνητο Πεταλωτή, τους κυβερνητικούς παράγοντες και λοιπούς του καθεστωτικού θιάσου αστειότητες για μωρά παιδιά, του τύπου:

«Ο ρόλος της τρόικας είναι πολύ συγκεκριμένος και περιορισμένος (...) Τις πολιτικές μας τις εφαρμόζουμε εμείς. Και όχι απλώς τις εφαρμόζουμε. Τις σχεδιάζουμε και τις υλοποιούμε μέχρι κεραίας (...) Η τρόικα θα πρέπει να αποδαιμονοποιηθεί. Πρόκειται για εκπροσώπους - υπαλλήλους των οργανισμών, των φορέων οι οποίοι αποτελούν τους πιστωτές μας».

Οι άθλιοι δωσίλογοι
μας λένε ότι τις πολιτικές εξόντωσης τις εφαρμόζουν αυτοί, αλλά χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, επειδή οι υπάλληλοι της διεθνούς μαφίας αποκάλυψαν τις «πολιτικές» που αποφάσισαν από κοινού με την κυβέρνηση και τις εφαρμόζουν πιστά τα ανδρείκελα!!!

Να μη δαιμονοποιούμε την τρόικα μας λένε, γιατί αυτοί οι «φουκαράδες» είναι υπάλληλοι των «πιστωτών» μας: της διεθνούς μαφίας του χρήματος!!!!

Για τις ΕΝΤΟΛΕΣ αυτών των μαφιών που κομίζουν οι υπάλληλοι της τρόικας και ΕΚΤΕΛΟΥΝ τα δωσίλογα ανδρείκελα δεν μας λένε ΤΙΠΟΤΑ…

Απλώς «αγανακτούν ηθικά» επειδή οι υπάλληλοι της τρόικας, έπαιξαν, ίσως, άσχημα και ωμά τον διατεταγμένο θεατρικό τους ρόλο!!!!

Γι αυτά που είπαν τσιμουδιά. Αλλά και τι να πούνε, αφού αυτά είναι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ των διεθνών οργανισμών και «πιστωτών» που ευλαβικά ΕΚΤΕΛΕΙ η κυβέρνηση…

Αυτές, λοιπόν οι αποφάσεις είναι ακριβώς αυτές που ξεστόμισαν οι τροϊκανοί και θα εκτελέσουν τα δωσίλογα κυβερνητικά ανδρείκελα.

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ που έχει αποδεχτεί η κυβέρνηση και θα εκτελέσει είναι:




1). Να επιταχυνθεί μέχρι τα τέλη Μάη η γενικευμένη εφαρμογή του νόμου για τις επιχειρησιακές συμβάσεις και τις ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις.

Στόχος: να γίνουν μεγάλες περικοπές μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

2) Να επιβληθούν επιπλέον βάρβαρα μέτρα ύψους 19 δισ. ευρώ ή 8% του ΑΕΠ για την περίοδο 2012-2014.

3) Να εφαρμόσουν νέες αντιασφαλιστικές ανατροπές βάζοντας στο στόχαστρο τα επικουρικά ταμεία και τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

4) Να προχωρήσουν σε μαζικό ξεπούλημα της κινητής και ακίνητης δημόσιας περιουσίας (επιχειρήσεις, λιμάνια, γη, παραλίες, αεροδρόμια, κρατικές μετοχές κ.ά.) με στόχο την είσπραξη 50 δισ. ευρώ ως το 2015.

Σύμφωνα με τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, από το πρόγραμμα των «αποκρατικοποιήσεων» θα πρέπει να εισπραχθούν 15 δισ. ευρώ. μέσα στη διετία 2011-2012.

5)
Να καταργήσουν πλήθος κοινωνικών παροχών, επιδομάτων, αλλά και φοροαπαλλαγών που αφορούν χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

6) Να εφαρμόσουν άμεσα το «ενιαίο μισθολόγιο» στο δημόσιο τομέα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2011, που θα οδηγήσει σε σημαντικές μειώσεις μισθών για χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους.

7) Να προωθήσουν νέες περικοπές στις ΔΕΚΟ, μέσω της περαιτέρω μείωσης του προσωπικού τους ή ακόμη και κλείσιμο ορισμένων που θα οδηγήσει και σε απολύσεις προσωπικού.

Cool Να χορηγήσουν επιπλέον 30 δισ. ευρώ με τη μορφή «εγγυήσεων» προς τις τράπεζες. Οι συνολικές κρατικές ενισχύσεις προς τις τράπεζες έχουν φτάσει πλέον τα 108 δισ. ευρώ! Περίπου το 1/3 του δημόσιου χρέους!

Όπως βλέπουμε οι υπάλληλοι της τρόικας και λίγα είπαν…

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα και η Αντιπολίτευση απλώς κοκορομαχιών διυλίζοντας τον κώνωπα πάνω στο κακοστημένο σήριαλ των δηλώσεων…

Για άλλη μια φορά όλες οι καθεστωτικές δυνάμεις επιχειρούν να μας υπνωτίσουν με τα χάπια του εκλογικού παιχνιδιού και των στημένων τηλεοπτικών σήριαλ των καυγάδων, των κραυγών και των δήθεν διαφωνιών…

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 16, 2011 6:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αχόρταγοι!
Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟ





Οταν βλέπω τον Πεταλωτή να παίρνει ξημερώματα το καριοφίλι και να τουφεκάει την τρόικα, γιατί ανακοίνωσε το «Πωλείται η Ελλάς», παίρνοντας την μπουκιά από το στόμα του Παπακωνσταντίνου, κάτι παθαίνω.

ΠΑΘΑΙΝΩ επίσης όταν βλέπω υπουργούς να φορούν φουστανέλα και να βγαίνουν στις ραχούλες για να αντισταθούν σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει, λέει, υπεύθυνη κυβέρνηση που κάποτε -και όπως πάντα κατόπιν εορτής- θα ενημερώσει, λέει, τη Βουλή και το λαό γι' αυτά που αποφασίζει.


ΚΑΙ ΠΩΣ να μην πάθω,
όταν ακούω τον πρωθυπουργό, που μήνες τώρα έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του για εκποίηση του κοινού μας πλούτου, να δηλώνει... οργισμένος ότι θα νομοθετήσει την απαγόρευση πώλησης δημόσιας γης;

ΑΥΤΟΣ δεν είπε, τον Σεπτέμβριο του 2010 σε ομιλία του στη Νέα Υόρκη, ότι «ξεκινούμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που εφαρμόζεται σε ένα ευρύτατο φάσμα τομέων, όπως μεταφορές, ενέργεια, τηλεπικοινωνίες, ακίνητα, ΔΕΚΟ και τράπεζες, μέσω απ' ευθείας πώλησης, υπογραφής σύμβασης παραχώρησης, δημόσιου διαγωνισμού, ιδιωτικοποιήσεων, στρατηγικών συνεργασιών ή εταιρειών holding»;

ΚΑΙΡΟΣ να σοβαρευτούμε.
Αν αυτά που λένε τώρα είναι αλήθεια, τότε γιατί νομοθέτησαν το fast track; Γιατί δεν προχώρησαν τα σχέδια για μητροπολιτικό πάρκο στο Ελληνικό; Γιατί οργάνωσαν τις περιοδείες real estate στα Αραβικά Εμιράτα; Γιατί γυρνούν από χώρα σε χώρα διαλαλώντας την πραμάτεια;

ΑΚΟΜΗ μια φορά, άλλα λένε και άλλα εννοούν. Γι' αυτό και το ΙΣΤΑΜΕ «Ανδρέας Παπανδρέου» εδώ και καιρό μελετά ποια κομμάτια της χώρας μπορούν να «αξιοποιηθούν» και φτιάχνει καταλόγους προς χρήση των ενδιαφερομένων.

ΟΤΑΝ λοιπόν βλέπεις σε έκδοση του επίσημου think tank του ΠΑΣΟΚ να καταγράφονται λιμάνια, ακτές, κρατικές γαίες, βουνά και νησιά, ένα μόνο συμπέρασμα μπορεί να βγει.




ΕΙΝΑΙ αποφασισμένοι να πουλήσουν ό,τι μπορούν ή, για να το πούμε με το δικό τους γλωσσάρι, να ιδιωτικοποιήσουν όλα όσα τους επιτρέψουμε.

ΑΛΛΩΣΤΕ, ο πατριάρχης του καπιταλισμού της καταστροφής, Μίλτον Φρίντμαν, με τα εγχειρίδια του οποίου πορεύονται οι ειδικοί του ΔΝΤ και οι καθ' ημάς σοφοί, αυτά πρέσβευε.

ΟΛΑ για τις αγορές! Στην κοινωνία που θέλουν, μόνιμες θέσεις εργασίας και ΣΣΕ δεν υπάρχουν. Οπως δεν υπάρχει κοινός πλούτος, κοινωνική πρόνοια, συντάξεις και δημόσια παιδεία.

ΚΟΥΠΟΝΙΑ εκπαίδευσης, λοιπόν, σαν κι αυτά που ήδη, ντροπαλά, κάποιοι προτείνουν και στη χώρα μας. Ωρομίσθιοι εργαζόμενοι και επιχειρησιακές συμβάσεις, σαν κι αυτές που ήδη δρομολογούνται και εδώ. Και πωλητήριο σε ό,τι ορέγονται οι απρόσωπες αγορές με τις επώνυμες τσέπες.

Ο ΚΟΣΜΟΣ των φριντμανιακών είναι αχόρταγος. Οσο τους αφήνουμε, δεν θα σταματήσουν να (μας) μασάνε.

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&
id=251967[/size]
[size=12]
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες