Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η κουρδιστή τρομοκρατία και τα κουρδιστά ...βαποράκια

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 30, 2010 10:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η κουρδιστή τρομοκρατία και τα κουρδιστά ...βαποράκια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η κουρδιστή τρομοκρατία και τα κουρδιστά δημοσιογραφικά «βαποράκια» της



Δεν θα μπορούσε να κλείσει η χρονιά χωρίς το ανάλογο σκηνοθετημένο τρομοθέαμα.

Πρέπει να μην ξεχνάμε ΠΟΤΕ, ιδιαίτερα σε μέρες που κλείνει ο χρόνος και αρχίζει ο νέος, ότι υπάρχει πάντα η αόρατη και θανάσιμη απειλή: ο «δαίμονας» της τρομοκρατίας.

Η ελληνική κοινωνία και ο λαός της πρέπει να ζουν μέσα σε διαρκή ΤΡΟΜΟ, μέσα σε μια θανάσιμη «μονομαχία» των «τρομοκρατών» με το κράτος.

Μια σκηνοθετημένη μονομαχία του κράτους-παρακράτους με τα κατασκευάσματα του κράτους- παρακράτους.

Ένα ευφυές και δοκιμασμένο στρατήγημα των μυστικών υπηρεσιών που σπέρνει τον τρόμο και ομοβροντίες υστερικού τρόμο-θεάματος αποπροσανατολισμού, έτσι ώστε να παραπλανηθούν οι λαοί και να οδηγηθούν στην υπνωτική υποταγή τους στο κράτος και παρακράτος.

Ο στόχος των ποικίλων τρομοκρατικών κατασκευών μπορεί να διατυπωθεί απλά στο παρακάτω σχήμα της «μονομαχίας» κράτους και «τρομοκρατίας»: Το «καλό» και το «κακό»

Το κράτος, λοιπόν το «καλό» (συνολικά το καθεστώς) δίνει θανάσιμο αγώνα με το «κακό», τον άγνωστο, αόρατο και τρομερό «δαίμονα».

Μπροστά σε αυτή τη μεγάλη και μακάβρια απειλή ΠΡΕΠΕΙ οι πάντες να συνταχθούν με τον κράτος-προστάτη!!!

Ο λαός πρέπει να σταματήσει να «γκρινιάζει», πολύ περισσότερο να κινητοποιείται εναντίον του προστάτη- κράτους. Ο λαός πρέπει να περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα τα υπαρκτά του προβλήματα, πρέπει να ξεχάσει την κατοχή του και όλες τις άλλες συμφορές των δυναστών του και να συμμαχήσει (δηλαδή να υποταχθεί) στο κράτος και τους δημίους του για να καταπολεμηθεί ο ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ: η τρομοκρατία.

Αυτή είναι η συνταγή της κατασκευασμένης τρομοκρατίας που ζούμε: Να παραιτηθούμε από τα προβλήματα, από τις «απαιτήσεις» μας και τα δικαιώματά μας και να εκχωρήσουμε τα πάντα στο κράτος-προστάτη: Στο κράτος προτεκτοράτο των διεθνών μαφιών του χρήματος και των οργάνων τους…

Να αποδεχτούμε όλες τις χειροπέδες και τα ηλεκτρονικά φακελώματα (κάρτα του Πολίτη) για να καταπολεμηθεί αποτελεσματικά η «τρομοκρατία»: Η τρομοκρατία των «κουρδιστών παιχνιδιών» του κράτους!!!!

Έξυπνη συνταγή: Το κράτος και παρακράτος κατασκευάζει την τρομοκρατία, σκηνοθετεί το τρόμο-θέαμα και μας ζητά να πολεμήσουμε μαζί του εναντίον όλων αυτών που το κράτος και παρακράτος κατασκευάζει…

Αυτός είναι ο λόγος που η τρομοκρατία του κράτους και παρακράτους, όσο η κρίση και η σήψη του καθεστώτος βαθαίνει, θα πολλαπλασιάζεται και θα εμφανίζεται με ποικίλες μεταμφιέσεις και «επαναστατικές» υπογραφές…

Όταν ένα σύστημα καταρρέει, τόσο και περισσότερο, οι μυστικές του υπηρεσίες ασκούν την «υψηλή πολιτική» των τρομοκρατικών συνωμοσιών και του τρόμο-θεάματος…

Αυτό το καθεστώς της τρομοκρατίας θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες και τρομακτικότερες διαστάσεις στην περίοδο της κατοχικής μας δικτατορίας, η οποία μας οδηγεί στην ολοκληρωτική χρεοκοπία και κατάρρευση.

Τέτοιες τρομοκρατικές πράξεις κουρδισμένες από το κράτος και το παρακράτος θα ζήσουμε ακόμα πολλές…

Κάποια «αναλώσιμα υλικά» (κουρδισμένα τα περισσότερα) θα συλλαμβάνονται, απλώς, για να διασκεδάζουν τις αμφιβολίες της κοινής γνώμης και να εμφανίζουν και κάποιες νίκες του κράτος εναντίον του …εαυτού του!!!

Ο ελληνικός λαός, βεβαίως, έχει αντιληφθεί όλο αυτό το δόλιο και βρώμικο παιχνίδι της τρομοκρατίας.

Γι’ αυτό ματώνουν, τόσο πολύ, και οι άλλοι κουρδιστοί του τρόμο-θεάματος: Οι ύαινες των ΜΜΕ

Εναγωνίως τα κουρδιστά αυτά «βαποράκια» του καθεστώτος προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι υπάρχουν οι καταχθόνιοι αυτοί και φοβεροί τρομοκράτες που κτυπούν όποτε θέλουν και ό,τι θέλουν, δίχως να εντοπίζονται τα μεγάλα τους δίκτυα και τα εξοπλισμένα «κάστρα» τους από τις μυστικές υπηρεσίες που έχουν ακτινογραφήσει τα πάντα και γνωρίζουν τα πάντα….

Έρχονται τώρα και κάποια κουρδιστά ιστολόγια-βαποράκια, τα οποία έχουν θητεύσει στα λαγούμια της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών, να παπαγαλίσουν αυτά που έγραφαν οι μυστικές υπηρεσίες και τα ΜΜΕ, εδώ και δεκαετίας από την εποχή της «17Ν»: Περί «επαναστατικής» τρομοκρατίας…

Το φιάσκο της «17Ν» έχει αποδειχτεί, όπως και αυτό του ΕΛΑ (πρακτορικά κατασκευάσματα) και αυτά τα κουρδιστά «βαποράκια», παπαγαλίζουν τα ίδια «επιχειρήματα» της «αντιτρομοκρατικής»!!!

Σκαρίσανε όλοι οι κουρδιστοί…

Για να μας πουν τι; Τα χιλιοειπωμένα κλισέ της «αντιτρομοκρατικής», και των ποικίλων καθεστωτικών υπαλλήλων: Κλισέ που εμφανίζουν, με χυδαίες κοινωνιολογικές απλουστεύσεις, την τρομοκρατία έργο των αγανακτισμένων πολιτών.

Διαβάστε ένα τέτοιοι κουρδιστό βαποράκι:

«Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η εππική επιστροφή της Τρομοκρατίας δεν θα εκπλήξει κανέναν. Άλλωστε η μη απόδοση δικαιοσύνης, το καθεστώς ανομίας και αρπαχτής που εξακολουθεί να υπερασπίζεται η κυβέρνηση Παπανδρέου, αφήνει μια πικρή γεύση στους πολίτες οι οποίοι όλο και πιο συχνά απειλούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Κι αυτοί οι πολίτες δεν είναι από τη κούνια τους αναρχικοί η αντιεξουσιαστές…»

Μόνο ο Χρυσοχοΐδης θα έγραφε τόσο ξετσίπωτα τα αμερικάνικα σενάρια περί τρομοκρατίας…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 31, 2010 9:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θέλουν να καταστήσουν την Ελλάδα «βάση» της διεθνούς τρομοκρατίας



Αρχίζουν να διαφαίνονται καθαρά και οι ειδικοί στόχοι των νέων προβοκατόρικων τρομοκρατικών «επελάσεων».

Οι διεθνείς σπόνσορες της διεθνούς τρομοκρατίας (οι μαφίες του χρήματος) και τα όργανά τους (διεθνείς μυστικές υπηρεσίες) υφαίνουν το μύθο που τοποθετεί την Ελλάδα σαν «βάση» (ή μία από τις «βάσεις) των διεθνών τρομοκρατικών δικτύων!!!

Σταθερά και μεθοδευμένα και πολιτικά ενορχηστρωμένα προωθείται η «ιδέα» ότι η Ελλάδα αποτελεί ένα από τα «συνδετικά» κέντρα της διεθνούς τρομοκρατίας…

Αυτό το τρομοκρατικό παραμύθι ανταποκρίνεται ΑΜΕΣΑ στους ΑΜΕΣΟΥΣ δικτατορικούς στόχους του διεθνούς οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Ελλάδας.

Βρισκόμαστε υπό κατοχή και βιώνουμε τη στυγνή οικονομική και πολιτική δικτατορία των διεθνών ληστών και μαφιών του χρήματος.

Αυτό το οικονομικό και πολιτικό έδαφος της δικτατορίας απαιτεί και την ανάλογη κρατική, κατασταλτική, ακόμα και άμεσα στρατιωτική θωράκιση.

Η Ελλάδα πρέπει να μπει κυριολεκτικά στο «γύψο» και ο ελληνικός λαός να δεθεί με τις δικτατορικές αλυσίδες καταστολής της ΔΙΕΘΝΟΥΣ «αντι-τρομοκρατίας».

Πιο απλά: Πρέπει άμεσα να μπούνε σε εφαρμογή οι «χειροπέδες» της διεθνούς καταστολής (της τρόικας και CIA), το διεθνές νεοταξικό φακέλωμα και η διεθνής αστυνομική ΚΑΤΟΧΗ.

Γι αυτό στήνουν στην Ελλάδα αυτό το τρομοκρατικό ΟΡΓΙΟ και μέσω του υστερικού τρομο-θεάματος την κατατάσσουν σε μία από τις κεντρικές βάσεις της διεθνούς τρομοκρατίας:
Της τρομοκρατίας που κατασκευάζουν και οργανώνουν οι διεθνείς μηχανισμού της Νέας Τάξης (μυστικές υπηρεσίες).

Αυτός είναι και ο λόγος που τα κυβερνητικά ανδρείκελα επισπεύδουν την Κάρτα του Πολίτη και άλλα ηλεκτρονικά φακελώματα, με τη συμπαράσταση του πολιτικού, δημοσιογραφικού, εκκλησιαστικού κατεστημένου και των πολύχρωμων ιερατείων τους.

Αυτός είναι ο λόγος που ΟΛΑ τα κόμματα όχι μόνο δεν μιλούν για αυτόν τον εφιάλτη της Κάρτας του Πολίτη, αλλά ΣΥΣΣΩΜΑ επικαλύπτουν το μύθο της τρομοκρατίας και ρίχνουν νερό στο μύλο των διεθνών μυστικών υπηρεσιών…

Οι πάντες και ιδιαίτερα η «αριστερά» όχι μόνο δεν αποκαλύπτουν τα τρομοκρατικά σχέδια του διεθνούς ιμπεριαλισμού, αλλά αναπαράγουν εκ νέου τον παλιό, εντελώς ξεθωριασμένο σήμερα, μύθο της «ατομικής τρομοκρατίας»: Δηλαδή ότι η τρομοκρατία είναι έργο «αριστερών», ή «αριστερίστικων», ή «αναρχικών» ομάδων.

Το είδος αυτό της «ατομικής τρομοκρατίας» σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει, έχει πεθάνει εδώ και πάνω 70 χρόνια. Και όταν υπήρχε είχε βραχεία, πολύ βραχεία, διάρκεια.

Είχε επίσης άλλα μέσα και στόχους και κυρίως αναπτυσσόταν κάτω από άλλες, πολύ διαφορετικές, πολιτικές συνθήκες, οι οποίες σήμερα αυτά τα πολιτικά δεδομένα δεν υπάρχουν (έχουμε αναλύσει διεξοδικά το γιατί σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει «ατομική τρομοκρατία»).

ΟΤΑΝ σήμερα, με την πλούσια εθνική και διεθνή εμπειρία και το πλήθος των αποκαλύψεων για την κατασκευασμένη τρομοκρατία, αλλά και με το φιάσκο των οργανώσεων της «17Ν» και του ΕΛΑ, αναβιώνει αυτός ο μύθος της «ατομικής τρομοκρατίας, αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι στο παιχνίδι της ενορχηστρωμένης απάτης συμμετέχουν και τα κόμματα της «αριστεράς»…

Εξάλλου, χωρίς αυτά τα κόμματα, ο μύθος της τρομοκρατίας θα είχε καταρριφθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Αυτά τα κόμματα συντηρούν και αναπαράγουν το μύθο της τρομοκρατίας, παρέχοντας ισχυρό άλλοθι στο προβοκατόρικο, τρομοκρατικό έργο των μυστικών υπηρεσιών…

Γι αυτό σκαρίσανε και τα «κουρδιστά» βαποράκια των ποικίλων δημοσιογράφων και ιστολόγων οι οποίοι έχουν πολύχρονες και πάγιες διαπλοκές με τους υπονόμους της Ασφάλειας και των μυστικών υπηρεσιών…

Βγήκαν αυτοί οι αρουραίοι να νεκραναστήσουν τα παλιά και νόθα ιδεολογήματα περί «αριστερής» και «αναρχικής» τρομοκρατίας…

Εκτελούν τόσο τυφλά τη διατεταγμένη υπηρεσία τους που χάνουν και την απλή λογική: «τρομοκρατία» τέτοιων διαστάσεων και τέτοιας επιχειρησιακής ικανότητας, η οποία εκκολάπτεται μέσα σε «αριστερούς» και «αναρχικούς» χώρους, θα είχε εξαρθρωθεί ΠΡΙΝ ΚΑΝ κάνει το πρώτο βήμα.

Αυτοί οι χώροι είναι ακτινογραφημένοι με ακρίβεια και ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ από την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες…

Τα κουρδιστά «βαποράκια» το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, σαν χαφιέδες που είναι…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 31, 2010 10:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΜΙΑ ΕΥΧΗ

Εξόριστε,

Ένας άλλος εξόριστος σε χαιρετά. Η μαφιόζικη δυναστεία του χρήματος, κάποτε έλυνε τις υποθέσεις της με δικτατορίες.

Τώρα άλλαξαν τα πράγματα και η Μαφία δημοκρατικοποιήθηκε. Δεν επιβάλλει Δικτατορίες, επιβάλλει Τρομοκρατίες κι έτσι, ο στρατός καταστολής και αποκατάστασης της Δημοκρατίας επεμβαίνει.

Κατάλαβες Εξόριστε;

Ένας άλλος εξόριστος
που σου εύχεται

Καλή και αγωνιστική η Νέα Χρονιά
και είθε να είναι η τελευταία της Νέας Τάξης.


Αθήνα 31/12/2010
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 01, 2011 10:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πώς πιαστήκαμε στο δόκανο των μυστικών υπηρεσιών




Το σύνολο σχεδόν της αριστεράς, αιχμάλωτο των στερεοτύπων περί «ατομικής τρομοκρατίας», συνέβαλε στην εδραίωση του τρομοκρατικού μύθου που μας σέρβιραν οι μυστικές υπηρεσίες, μετά την πτώση της Χούντας.

Οι εύκολες «λύσεις» που δίνει πάντα το σχηματικό μυαλό, με δεδομένο το «επαναστατικό» κλίμα των πρώτων χρόνων της πτώσης της χούντας, μας οδήγησε στο να γίνουμε μέρος του τρομοκρατικού παιχνιδιού του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών…

Αναδημοσιεύω ένα κείμενό μου, γραμμένο τον Ιούνιο του 2000, το οποίο αποτελεί και την αυτοκριτική μου για τις πλάνες που είχα στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης…


«17 Νοέμβρη»: Η μεγάλη απάτη

Οι μύθοι ασκούν γοητεία και παγιδεύουν συχνά και τη σκέψη εκείνων που θέλουν να γκρεμίζουν και όχι να συντηρούν μύθους.

Πολλοί αριστεροί αγωνιστές, στα θέματα της τρομοκρατίας, έπεσαν στην παγίδα και νομιμοποίησαν το μύθο της τρομοκρατίας.

Αιχμάλωτος των επαναστατικών μου στερεοτύπων για την «ατομική τρομοκρατία», στήριξα και εγώ με φανατισμό, στα πρώτα χρόνια, το μύθο της «17 Νοέμβρη», ως μιας γνήσιας αριστερής οργάνωσης.

Οφείλουμε να δεχτούμε ότι ο μύθος της τρομοκρατίας θα είχε καταρρεύσει, αν δεν είχε στηριχθεί από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και τους «αντιεξουσιαστές». Φαίνεται ότι μας κολάκευε αυτάρεσκα το γεγονός να μας θεωρεί το κράτος «προθάλαμο» της τρομοκρατίας…

Η περίπτωση του «βομβιστή» Κρυστάλλη είναι αποκαλυπτική. Εάν δε έσπευδε ο ίδιος να αποκαλύψει τους δεσμούς του με την ΚΥΠ, οι «αριστεριστές» θα του είχαν δώσει τον τίτλο του «επαναστάτη»!!!

Επειδή ο σταλινισμός συκοφαντούσε πάντα κάθε επαναστάτη σαν προβοκάτορα, εμείς φτάσαμε στο σημείο να βαπτίζουμε επαναστάτη τον κάθε προβοκάτορα…

Έτσι, τους εκτελεστές της «17Ν» τους κατατάξαμε στην «επαναστατική αριστερά», στο κλασσικό μαρξιστικό σχήμα της «ατομικής τρομοκρατίας».

Αν και δεν υπήρχαν οι αντικειμενικές προϋποθέσεις και οι πολιτικοί όροι που γεννούν το φαινόμενο της αριστερής «ατομικής τρομοκρατίας», οι πρώτες επιλογές της «17Ν», που ήταν οι βασανιστές της χούντας, εξέφραζαν το συμπιεσμένο λαϊκό αίσθημα εκδίκησης, και αυτό ακριβώς εμφάνισε τη «17Ν» σαν αριστερή οργάνωση.

Εκτός λίγων εξαιρέσεων,
όλοι πιστέψαμε ότι πρόκειται περί μιας γνήσιας οργάνωσης «ατομικής τρομοκρατίας»…

Έτσι, οικοδομήσαμε το μύθο της «οργάνωσης-φάντασμα» και παγιδευτήκαμε σε αυτό το μύθο.

Από το φόβο (μιλάω πάντα για τους αριστερούς και όχι για το κράτος, τα κόμματα και τους υπαλλήλους τους) μήπως κατηγορηθούμε ότι προσεγγίζουμε τα γεγονότα με την αστυνομική λογική, παγιδευτήκαμε στην πολιτική λογική των μυστικών υπηρεσιών.

Γίναμε νεροκουβαλητές των μυστικών υπηρεσιών.

Χρησιμοποιηθήκαμε για την εδραίωση του μύθου της τρομοκρατίας: Για το στρατήγημα αυτό που μηχανεύτηκε ο ιμπεριαλισμός για να δικαιολογεί τη δική του βία και τρομοκρατία.

Ο ιμπεριαλισμός με το μύθο της τρομοκρατίας εμφανίζει τους πολίτες να απειλούνται όχι από το κράτος, αλλά μαζί με τα κράτος από έναν ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ. Το κράτος βρίσκεται σε νόμιμη άμυνα, γεγονός που του εξασφαλίζει τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ των πολιτών και το «δικαίωμα» ενίσχυσης της καταστολής.

Εάν εξετάσει κανείς τη δράση της «17Ν» σε όλα αυτά τα 26 χρόνια, θα διαπιστώσει ότι όχι μόνο αυτή δεν ανταποκρίνεται σε καμία λογική του αριστερού φαινομένου της τρομοκρατίας, αλλά αντίθετα, είναι πλήρως υποταγμένη στις προβοκατόρικες λογικές και πολιτικές επιδιώξεις του ολοκληρωτικού κράτους, του υπέρ-κράτους των ΗΠΑ.

Τι νόημα π.χ. μπορεί να έχει για έναν αριστερό «τρομοκράτη» η δολοφονία ενός Μομφεράτου, ενός Αθανασιάδη, ενός Μπακογιάννη ή η σημερινή, του Βρετανού ταξίαρχου Στίβεν Σόντερς;

Είναι πολύ «περίεργα» τα κριτήρια επιλογής των στόχων. Και όχι απλώς «περίεργα». Βρίσκονται έξω από κάθε λογική αριστερής τρομοκρατίας.


Ο στόχος του αριστερού τρομοκράτη είναι ένα πρόσωπο λαομίσητο και πολύ γνωστό του κράτους ή του κυβερνητικού μηχανισμού. Η φιλοσοφία της «ατομικής τρομοκρατίας» είναι το «κτύπημα» να προκαλέσει σύγχυση και αμηχανία στο κράτος-τρομοκράτη.


Αντίθετα,
τα κτυπήματα της «17Ν» προκαλούν σύγχυση στους πολίτες και εμφανίζουν το κράτος να ΑΥΤΟ-ΑΜΥΝΕΤΑΙ ενωμένο με τους πολίτες.

Τα κριτήρια επιλογής της «17Ν» βρίσκονται πολύ μακριά από τα κριτήρια επιλογής των αριστερών «τρομοκρατών».

Η στρατηγική της «ατομικής τρομοκρατίας» καθορίζεται από τις πολιτικές συνθήκες κάτω από τις οποίες βρίσκεται το λαϊκό κίνημα και υποτάσσεται στην ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ των λαϊκών αγώνων.

Δηλαδή, κάτω από σκληρές αυταρχικές συνθήκες, όταν αναπτύσσονται έντονες κοινωνικές διεργασίες που πολιτικά δεν μπορούν να εκφραστούν (στη χούντα π.χ.), εκδηλώνονται πράξεις αριστερής «τρομοκρατίας», σαν ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΕΡΗ, νευρική έκφραση αυτών που συντελούνται στα σπλάχνα της κοινωνίας.

Μπορεί επίσης
να εκδηλωθούν τέτοιες πράξεις «επαναστατικής τρομοκρατίας» και σε περιόδους κορυφωμένων λαϊκών αγώνων που δεν βρίσκουν πολιτική διέξοδο. Και τότε αποτελούν την ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΕΡΗ απόφυση και βιασύνη αυτών των αγώνων.

Η αριστερή «τρομοκρατία» μπορεί να θέλει να βιάσει τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά δεν είναι ΞΕΚΟΜΜΕΝΗ από τις πολιτικές και οργανωτικές ανάγκες των λαϊκών κινημάτων. Καθορίζεται και επηρεάζεται, όπως κάθε υπεραριστερή οργάνωση, από αυτές.

Επιδιώκει, δηλαδή, την πολιτική και οργανωτική κεφαλαιοποίηση των πράξεών της και την «εμφύτευση» της ένοπλης «παιδαγωγικής» της στα κοινωνικά κινήματα.

Επηρεάζεται και από τα αποτελέσματα των στρατηγικών της επιλογών.

Όταν δεν έχεις αποτελέσματα, δημιουργούνται, όπως σε κάθε πολιτική οργάνωση, όσο κλειστή και συνωμοτική κι αν είναι, οξύτατα προβλήματα στο εσωτερικό της. Προβλήματα που οδήγησαν, σε μικρή χρονική διάρκεια, στη διάλυση πολλές «νόμιμες» ομάδες και οργανώσεις της «επαναστατικής αριστεράς».

Η «17Ν» παραμένει σταθερή και «αναλλοίωτη» πάνω από 25 χρόνια δράση, χωρίς κανένα πολιτικό και οργανωτικό αποτέλεσμα και «όφελος».

Σήμερα, στο πολιτικό φόντο της Νέας Τάξης, αποκαλύπτεται όλη η απάτη της «17Ν».

Οι δολοφονίες της και οι προκηρύξεις της δεν είναι απλώς ΕΞΩ από μία αριστερή στρατηγική, έστω λαθεμένη και τρομοκρατική. Λειτουργούν συστηματικά αποπροσανατολιστικά και προωθούν ΑΝΟΙΚΤΑ τις πολιτικές επιδιώξεις των ΗΠΑ.

Σε μια συγκυρία που η νεοφιλελεύθερη καταιγίδα σαρώνει τα πάντα και αποτυπώνονται καθαρά οι μακάβριες πρακτικές της Νέας Τάξης, που απειλούν όχι μόνο τα δημοκρατικά κεκτημένα, αλλά και την ίδια ιστορική και ΕΘΝΙΚΗ μας υπόσταση, η «17Ν» «παρεμβαίνει» με γενικά αντι-ιμπεριαλιστικά κλισέ, χωρίς να θίγει στο παραμικρό τους ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ νεοταξικούς εφιάλτες.

Ακόμα και το τερατώδες πολεμικό έγκλημα κατά της Γιουγκοσλαβίας βρέθηκε έξω από την οπτική της…

Η «17Ν» είναι ο μύθος της «αριστερής τρομοκρατίας» που χρησιμοποιεί ο μεγάλος Αμερικάνος «αδελφός» για να προωθήσει τους δικούς του τρομοκρατικούς σχεδιασμούς και προβοκάτσιες.

Η «17Ν» είναι η «αριστερή» υπογραφή των εκτελεστών της CIA. Το αριστερό άλλοθι των τρομοκρατικών εγκλημάτων των ΗΠΑ…

Ιούνιος 2000
Περιέχεται στη συλλογή: «Μυθολογίες και μεταλλάξεις»

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες