Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Περιμένουμε να μας σώσουν

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 22, 2010 11:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Περιμένουμε να μας σώσουν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ναι! Περιμένουμε να μας σώσουν οι φονιάδες!! Αυτοί που μας δάνεισαν, μας τάϊσαν καλά-καλά, μας έκαναν "θρεφτάρια" και είναι τώρα έτοιμοι να μας ξεκάνουν. Τους χρειάζονται, συν τοις άλλοις, όργανα μεταμοσχεύσεων για να προωθήσουν την αγάπη. Τη θυσιαστική αγάπη και να γίνουμε Κόσοβο ή κάτι άλλο σαν την Ινδία, όπου πουλάνε τα νεφρά τους για να βγάλουν τίποτα ψιλά και να μη πεθάνουν της πείνας.

Διαβάστε αυτό εδώ :

"Οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί στην υπόθεση «Medicus» που καταζητούνται με διεθνές ένταλμα από την Ιντερπόλ, είναι ο 60χρονος Ισραηλινός Χάρελ Μόσε και ο 53χρονος τούρκος χειρουργός Γιουσούφ Σονμέζ... Οι δύο αλλοδαποί γιατροί πήραν άδεια άσκησης επαγγέλματος από τον πρώην γραμματέα του υπουργείου Υγείας του Κοσόβου Ιλίρ Ρετσάι, τον οποίο λάδωνε το κύκλωμα." "Ελευθεροτυπία",21/11/2010 Νικόλας Ζηργάνος.

Αυτά αφορούν στο νεοσύστατο κράτος που έφτιαξαν ένα Σαββατόβραδο, όταν εκεί στον ΟΗΕ η δουλειά είχε σχολάσει λόγω πενθήμερου. Είναι το Κόσοβο του Free World.

Και μετά διαβάσετε αυτό (σημ. αν έστελνα ΓΡΑΜΜΑ στην εφημερίδα, δεν θα το δημοσίευε ποτέ, το έκανα στο παρελθόν) το σχόλιο που άφησα σε ιστοσελίδα:


- Τι πράγματα είναι αυτά! Τι φριχτά πράγματα είναι αυτά που γράφετε, εσείς, ένα θρησκευτικό υποτίθεται ιστολόγιο, βασιζόμενο στις ειδήσεις μιας κιτρινοφυλλάδας.

Σας παρακαλώ να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που έχετε και να μην αμαυρώνετε την Καινή Διαθήκη, όπου ως γνωστόν, ο απ. Παύλος λέγει "μαρτυρώ γαρ υμίν ότι ει δυνατόν τους οφθαλμούς υμών εξορύξαντες αν εδώκατέ μοι". Μας το υπενθυμίζουν άλλωστε και οι αίροντες τας ψυχάς ημών.(*)

Είδατε τι λέγει; "Ει δυνατόν", αλλά τότε που το έλεγε, αυτό δεν ήταν δυνατό. Σήμερα όμως, με την βοήθειαν του θεού, αυτό το κάνουμε και όποιος θέλει να δώσει τα μάτια του (σημ. και να γίνει αόμματος) αυτό μπορεί να το κάνει. Καθ΄ όσον "μείζονα ταύτης αγάπην ουδείς έχει, ίνα τις την ψυχήν αυτού θη υπέρ των φίλων αυτού".

Κι αυτό μας το θυμίζουν οι αίροντες τας ψυχάς.

Όλοι αυτοί που κατηγορούνται ότι προέβαιναν σε εγκληματικές μεταμοσχεύσεις, τα θύματα και οι θύτες, ήταν όλοι "φίλοι" και είχαν την "μείζονα αγάπην". Άλλοι για τα λεφτά και άλλοι αφιλοκερδώς. Οι φίλοι σκότωναν τους φίλους για τους φίλους. Για να αποκτήσουν (οι δολίως φονευόμενοι!) την "μείζονα ταύτης αγάπην". Όσοι έπαιρναν τα όργανα και ζούσαν, θα άναβαν αυτοί κάθε μέρα τα κεριά, τα καντήλια και τα λιβάνια. Θα πήγαιναν αυτοί στις εκκλησιές, θα νήστευαν, θα έκαναν μεγάλους σταυρούς, εδαφιαίες μετάνοιες

"άδοντες και ψάλλοντες εν τη καρδία υμών τω Κυρίω, ευχαριστούντες πάντοτε υπέρ πάντων".

Διότι κατόρθωσαν το ακατόρθωτο. Πλαστογράφησαν, στρέβλωσαν, διέφθειραν στην εντέλεια και πλήρως την Αλήθεια, την Αγάπη, την Ελευθερία. Και ύστερα, σου λέει, να περιμένουμε από αυτούς τους αδίστακτους φονιάδες νά΄ρθουν να μας σώσουν.

Όσο για την "εθναρχούσα" αυτή είναι ανύπαρκτη, γεμάτη από πράκτορες.


(*) Βλέπε : "Εκκλησία και Μεταμοσχεύσεις", Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, Ειδική Επιτροπή επί της Βιοηθικής, Αθήνα 2001
και,
"Εκεί που δεν φαίνεται ο Θεός", Νικολάου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 22, 2010 3:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εκεί κάτω στη Γάζα έστειλαν το χωροφύλακα με ένα τανκς για να πάει να καθαρίσει την περιοχή. Ήταν μια επταμελής οικογένεια, γλύτωσε ένα κοριτσάκι. Η είδηση από την sibilla

Αν δεν τα έκαναν αυτά, πώς θα φτιάχνονταν οι μάρτυρες και πώς θα συνέχιζε το παραμύθι της τρομοκρατίας;

Τώρα που από το δίδυμο "ο καλός καουμπόη" και ο "κακός κοζάκος",τελείωσε κι έμεινε μόνος του ο "καλός καουμπόη", τι θα έκανε;

Τα εξάσφαιρα θα σκούριαζαν, οι σφαίρες θα του ήταν άχρηστες. Κι αυτός μια ζωή είχε μάθει να σκοτώνει.

Καλώς ήλθατε στον κόσμο της τρομοκρατίας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες