Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Νέο σήριαλ τρομοθεάματος, σηματοδοτεί νέες συμφορές

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 01, 2010 6:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Νέο σήριαλ τρομοθεάματος, σηματοδοτεί νέες συμφορές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νέο σήριαλ ηλίθιου τρομοθεάματος, αλλά σηματοδοτεί και νέες συμφορές



Το κράτος και το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει πλέον κάθε επαφή ΟΧΙ μόνο με την πραγματικότητα, αλλά και με τους «μηχανισμούς» της απλής λογικής.

Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι σκαρώνουν, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, τόσο κραυγαλέα βλακώδεις και νευρικές πράξεις πολιτικής σύγχυσης και τρομοκράτησης της κοινής γνώμης με το αντίστοιχο βλακώδες τελετουργικό θέαμα των ΜΜΕ.

Μια ομάδα ηλιθίων «τρομοκρατών» σκορπάνε επιστολές βόμβες προς πρεσβείες, ταυτόχρονα και περιμένοντας …πότε θα συλληφθούν!!!


Ηλίθια η πράξη: περνάμε και σκορπάμε επιστολές βόμβα ταυτόχρονα και σε παραπλήσια σημεία.

Ηλίθιος ο στόχος: Στις πρεσβείες της Ολλανδίας και της Χιλής. Γιατί άραγε σε αυτές τις πρεσβείες, τι πολιτικά σηματοδοτούν;

Να δούμε πώς θα το εξηγήσουν οι φωστήρες της «αντιτρομοκρατικής»…

Ηλίθια και η συμπεριφορά: Διαπράττουν τρομοκρατική πράξη δίχως να τηρούν ούτε το αλφάβητο της συνωμοτισμού.

Αντιθέτως: Είναι δεόντως προετοιμασμένοι και περιμένουν να συλληφθούν με τα αλεξίσφαιρα, τις μεταμφιέσεις και τις ανάλογες πλάκες γραμμοφώνου: «είμαι πολιτικός κρατούμενος», είπε (μας λένε), ο ένας: άλλη ηλίθια «κατασκευή»!!!

Απορεί κανείς με την τόση ηλιθιότητα.

Και απορεί ακόμα περισσότερα με τούτο: Πώς είναι δυνατόν ακτινογραφημένοι «τρομοκράτες» (τόσο ηλίθιοι) από τις μυστικές υπηρεσίες (έτσι δήλωσε η αντιτρομοκτρατική) και με τέτοια μέσα παρακολούθησης που υπάρχουν, να κυκλοφορούν ανενόχλητοι, να έχουν εξοπλισμούς, αλεξίσφαιρα γιλέκα, γιάφκες, υλικά μεταμφίεσης και πολλά άλλα «είδη» ΚΑΙ να προβαίνουν σε τρομοκρατικές πρακτικές…

Φαίνεται ότι το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες βρίσκονται σε μεγάλη νευρική πίεση για να σκαρώνουν τόσο ηλίθιες τρομοκρατικές ενέργειες και να πιστεύουν ότι είναι πανηλίθιος ο ελληνικός λαός για να χάφτει τέτοιες κακότεχνες και βλακώδεις τρομοκρατικές κατασκευές…

Το καθεστώς του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται υπό κατάρρευση και το παρακράτος προχωρεί σε βεβιασμένες τρομοκρατικές πράξεις σύγχυσης και τρομοθεάματος.

Ίσως έτσι πιστεύουν ότι θα αξιοποιήσουν την κατασκευασμένη τρομοκρατία τους για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό παραμονές εκλογών…

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ: Γιατί τέτοιες σκέψεις και πράξεις πανικού (εξ αντικειμένου ηλίθιες) δεν ξεγελούν κανένα…

Το σήριαλ που θα παιχτεί και εδώ δεν θα ξεγελάσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ…

Ωστόσο, αυτό το νέο σήριαλ σηματοδοτεί τούτο: ότι η κατάσταση για το καθεστώς είναι τόσο απελπιστικά αδιέξοδη που θα αρχίσει νέος ΚΥΚΛΟΣ άγριων και κατασκευασμένων τρομοκρατικών πρακτικών από τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες: Από τρομοκρατικές πρακτικές των πρακτορικών «συμμοριών» του αίματος (οι γνωστές «επαναστατικές» ομάδες), μέχρι «αλλοδαπές εξεγέρσεις» ή κουκουλοφόρικες, τύπου «Δεκεμβριανών».

Υπάρχουν κάποια «σημάδια» αποκαλυπτικά στον ορίζοντα:

α). «Αριστερίστικο» ιστολόγιο που εργολαβικά έχει αναλάβει την υμνολογική στήριξη των «επαναστατών-τρομοκρατών», προανάγγειλε, πριν από μια εβδομάδα(!), τα σημερινά γεγονότα της σύλληψης των «επιστολών-βομβών»!!!

β). Στη σημερινή «Ελευθεροτυπία» υπάρχει ρεπορτάζ για τις «συμμορίες» των αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας από τη Γεωργία Δάμα, με τίτλο: «Στην Ομόνοια βασιλεύει και ο νόμος του Ισλάμ»!!!




Η Γεωργία Δάμα ξαφνικά ανακαλύπτει και περιγράφει τη ΦΡΙΚΗ από τις αλλοδαπές «μαφίες» και διατυπώνει τους φόβους της Ένωσης Μουσουλμάνων:

«ότι από τη μία μεριά ακραίες ομάδες, φανατικοί ακροδεξιοί, και ισλαμιστές από την άλλη μπορούν να ταράξουν την κοινωνική ειρήνη. Κι αν οι μουσουλμάνοι ξεσηκωθούν, δεν μπορούν να τους συγκρατήσουν, γιατί είναι απελπισμένοι, άνεργοι και πιστεύουν πως αν σκοτωθείς υπερασπιζόμενος το δίκιο σου, θα πας στον παράδεισο. Γι' αυτό όσοι ζητούν την εφαρμογή της σαρίας πρέπει να μεταναστεύσουν σε χώρες όπου εφαρμόζεται».

Ολόκληρο το ρεπορτάζ εδώ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=219088


τα γεγονότα μιλούν μόνα τους, αρκεί να τα συνθέσουμε και να μην τα εξετάζουμε σαν σκόρπια κομμάτια…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ιακωβίνα ( ; )
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 01, 2010 7:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Alpha TV μόλις τώρα είπε ότι κάθε νύχτα, επί τρεις μήνες, έχουν μεταφερθεί με το ΚΤΕΛ, 30.000 λαθρομετανάστες προς 1.500 ευρώ το κεφάλι που παίρνει η μαφία.
Αναφέρθηκε επίσης, αν κατάλαβα καλά, ότι το ελλνικό κράτος παίρνει 6.500 ευρώ.
Γιατί παρουσιάζονται αυτά τώρα;
Γιατί δεν μπορώ να στείλω το μήνυμα σαν Ιακωβίνα;
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 01, 2010 8:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν εγκρίνονται τα μηνύματα απ' ευθείας...
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 01, 2010 8:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η απορία

Ιακωβίνα : "Ο Alpha TV μόλις τώρα είπε ότι κάθε νύχτα, επί τρεις μήνες, έχουν μεταφερθεί με το ΚΤΕΛ, 30.000 λαθρομετανάστες προς 1.500 ευρώ το κεφάλι που παίρνει η μαφία. Αναφέρθηκε επίσης, αν κατάλαβα καλά, ότι το ελλνικό κράτος παίρνει 6.500 ευρώ.Γιατί παρουσιάζονται αυτά τώρα;"

Κυπριανός : Επειδή θέλουν η μάχη να δοθεί στην ενδοχώρα, εντός των τειχών και όχι απ΄ έξω. Με την Τουρκία δεν τους βγαίνει, το σχέδιο "μπάζει". Το Κυπριακό έχει κολλήσει. Με το σκοπιανό κι αυτό γέρνει. Πάνε να γίνουν ρεζίλι παγκοσμίως με τη νόθευση της Ιστορίας. Το είπε δικός τους ο Γκλιγκόρωφ, το είπε και ο μάστορας της διπλωματίας ο Κισσινγκερ. Η Αλβανία είναι στη φάση της προθέρμανσης και περιμένει το πράσινο φως.

Θα μας γεμίσουν, μας γέμισαν ήδη, ισλαμική φανατίλα, Αυτοί θα αρχίσουν να σφάζουν και άλλοι, θα τους υποδεικνύουν επιλεκτικά ποιούς να "καθαρίζουν" μέσα από το σωρό των εγγεραμμένων.

"Somebody must do the dirty job" και οι προστάτες των δημοκρατικών και ελεύθερων αρχών και αξιών, δεν λερώνουν οι ίδιοι τα χέρια τους. Φρόντισαν να τα πλύνουν όπως ο δάσκαλός τους : «Αθώος ειμί από του αίματος του δικαίου τούτου». Μας έχουν τους Έλληνες - όχι τους λαθραίους λακέδες τους - για "ξέκαμα".

Ψηφίστε τους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 01, 2010 10:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι "γελοίες" "τρομοκρατικές" ενέργειες
http://skinious.blogspot.com/2010/11/blog-post.html


Τώρα αυτό που πάνε να μας σερβίρουν τι είναι;

Είναι "σοβαροί" τρομοκράτες αυτοί που ετοιμάζουν μια επιστολή-βόμβα με αποστολέα Πάγκαλο και αποδέκτη Σαρκοζί;;; Και παρόμοιες επιστολές στέλνουν στις πρεσβείες του Μεξικού (Wink της Ολλανδίας (Wink. Παρακαλείται κάποιος φωτισμένος να μας δώσει τη σημειολογία των επιλογών αυτών.


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 03, 2010 12:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ρεσάλτο «επιστολών βομβών»
και η τρομολαγνεία




Φαίνεται ότι οι σπόνσορες, οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας περνάνε τον ελληνικό λαό για «αμερικανάκι»: Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια.

Βεβαίως είναι ποτέ δυνατόν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και τα πολιτικά και δημοσιογραφικά τους ανδρείκελα στη χώρα μας να σκέφτονται διαφορετικά;


Πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαό τρώει αμάσητο το αμερικανικό χόρτο των χολιγουντιανών τρομοκρατικών κατασκευών και υπνωτίζεται από το λάγνο τρομοθέαμα…

Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι τόσο χοντροκομμένες και ηλίθιες τρομοκρατικές σκηνοθεσίες…


Εκτός και αν ο πλανητικός ηγεμόνας,
μέσα στη φρενοβλαβή, στραταρχική αυθάδειά του, θέλει και επιδιώκει να δείχνει ανοικτά το μακάβριο πρόσωπό του.

Αυτή, ωστόσο η ηγεμονική, αυθάδης ηλιθιότητα κάνει και ένα καλό: Αποκαλύπτει το βαθύ και αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα στον ελληνικό λαό και στους μηχανισμούς του καθεστώτος.

Οριοθετεί και βαθαίνει το χάσμα στη χώρα μας. Είναι ένα αγεφύρωτο χάσμα ανάμεσα σε δύο χώρες.

Από τη μια είναι ο λαός που δεν έχει λόγο που είναι αποκλεισμένος από το λόγο και από την άλλη αυτοί που έχουν λόγο: Οι πολιτικοί, οι κρατούντες και οι υπηρέτες τους και κυρίως οι δημοσιογράφοι του καθεστώτος.

Αυτό το χάσμα εκφράζεται τέλεια στο γεγονός ότι αυτοί που έχουν λόγο (το κατεστημένο) βρίσκονται πολύ μακριά και πλήρως αποκομμένοι από αυτούς που δεν έχουν λόγο, από το λαό.

Αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει μεγάλα οχυρά και ασπίδες προστασίας, φράγματα μπράβων γύρω από τους ανθρώπους της εξουσίας. Τέτοια που οι «προστατευμένοι» του καθεστώτος δεν ξέρουν πια το τι λένε, ούτε φυσικά το τι σκέφτονται αυτοί που δεν έχουν λόγο (λαός).

Στο αυτιστικό υπερθέαμα της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών τα ψεύδη της εξουσίας και η ηλιθιότητα των μπράβων του καθεστώτος (όλων αυτών που έχουν λόγο) «ακτινοβολούν» εκτυφλωτικά.


Η τροχιά εδώ του καθεστωτικού ψεύδους και της απάτης του τρομοθεάματος, αλλά και της ηλιθιότητας των μπράβων του καθεστώτος παίρνει μορφές παράκρουσης.


Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, σημειολόγοι, διανοούμενοι, ειδικοί της κοινής γνώμης και όλοι οι άλλοι ηλίθιοι που χαϊδεύονται σαν πόρνες με την εξουσία, αναφέρονται και αναλύουν με «σοβαρότητα» την «τρομοκρατία».


Είναι τέτοια η «σοβαρότητα» που κλείνουν τα μάτια ΟΧΙ μόνο στην ΙΣΤΟΡΙΑ και στη ΓΝΩΣΗ των τρομοκρατικών προβοκατσιών του κράτους και των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και σε απλά γεγονότα που καταγράφουν με το πιο κατηγορηματικό τρόπο το σκηνοθετημένο έργο και τους πολιτικούς στόχους του.

Το πεδίο όλων αυτών που έχουν λόγο είναι η «αλήθεια» του καθεστώτος και κυρίως τα σενάρια που διοχετεύουν οι μυστικές υπηρεσίες.

Τέτοια «σοβαρότητα»: Να αποδέχονται την «αλήθεια» των μυστικών υπηρεσιών!!!

[size=18]Αυτή η «αλήθεια» είναι και η βάση αυτής της τελετουργικής παράστασης που παίζεται μέσω του τρομοθεάματος.
[/size]

Και εδώ ακριβώς βρίσκεται η ΟΥΣΙΑ της δαιμονοποιημένης τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών και της μεγάλης ΑΠΑΤΗΣ του λάγνου τρομοθεάματος.

Τρομοκρατία των μυστικών και τρομοθέαμα είναι αξεδιάλυτη σκηνοθεσία.

Αν υπήρχε σήμερα (υπόθεση εργασίας κάνουμε γιατί, σήμερα, δεν μπορεί να υπάρξει) αυθεντική αριστερή τρομοκρατία (δηλαδή στα παλιά πρότυπα της «ατομικής τρομοκρατίας), ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΜΑΤΟΣ…

Το τρομοθέαμα είναι η κεντρική πολιτική συνιστώσα της σκηνοθετημένης τρομοκρατίας του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών: Των πλανητικών σήμερα…

ΟΛΕΣ, λοιπόν, οι πόρνες του καθεστώτος (πολιτικές δημοσιογραφικές και διανοούμενες) αποτελούν ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ της τρομοκρατικής απάτης, λειτουργικό σκηνικό του τρομοκρατικού έργου που το σχεδιάζουν, το γράφουν και το σκηνοθετούν τα πλανητικά κέντρα εξουσίας και τα εγχώρια «προτεκτοράτα» τους…

Δεν υπάρχει Έλληνας πολίτης που να μην καταλαβαίνει αυτό το δόλιο τρομοκρατικό έργο που παίζεται σήμερα.


Μόνο τα επεισόδια του έργου, τα ηλίθια σενάρια και η υστερία των ΜΜΕ για την τρομερή και δαιμονοποιημένη απειλή είναι αρκετά για να πείσουν, ακόμα και τους αφελείς, ότι εδώ κάτι βρωμάει, κάτι παίζεται…

Και όσο ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται αυτή την απάτη και τα κακόγουστα, αλλά και ηλίθια τρομοκρατικά σενάρια, ΤΟΣΟ και πιο υστερικά αυτοί που έχουν λόγο αποκαλύπτουν το ρόλο τους, αλλά και την αβυσσαλέα βλακεία του.

ΟΙ μπράβοι του καθεστώτος και τα βαποράκια των μυστικών υπηρεσιών δεν ξέρουν πια το τι λένε.

Παρακολουθήστε ένα δελτίο της Τρέμη για να αντιληφτείτε το μέγεθος και την άβυσσο της ηλιθιότητάς τους, αλλά και τη διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν.



Ας δούμε τον πίνακα των τελευταίων τρομοκρατικών πράξεων για να φανεί πιο λαμπερά ο ρόλος και η ηλιθιότητα των μπράβων του καθεστώτος:

α). Ξαφνικά, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, μας προέκυψε ένας βομβαρδισμός από «επιστολές- βόμβες», στις πρεσβείες.

β) Οι βαλλόμενες πρεσβείες ήταν σχεδόν όλες ευρωπαϊκές. Στην αρχή μας έδωσαν την Ολλανδική και της Χιλής και μετά άλλες ευρωπαϊκές με κατάληξη: «βόμβα» στο Σαρκοζί και τη Μέρκελ!!!

Σε ένα τέτοια ρεσάλτο βομβών κατά των πρεσβειών, από «αντιεξουσιαστές» τρομοκράτες δύο σημαδιακές πρεσβείες δεν θίχτηκαν: Η αμερικανική και η ισραηλινή!!!

Κτυπήθηκε, ωστόσο, η βουλγαρική και της Χιλής: Με ποιο «αντιεξουσιαστικό» σκεπτικό;

γ). Μία τέτοια επιδρομή «φακέλων-βομβών» προϋποθέτει οργάνωση αρκετών ατόμων, υλικό, γιάφκες και γενικά επιχειρησιακή δικτύωση και ικανότητα.

Αυτές οι δομές που δεν μπορεί να στερεωθούν από τη μία μέρα στην άλλη λειτουργούν και παρεμβαίνουν εδώ και πολύ καιρό χωρίς η Ασφάλεια και οι μυστικές υπηρεσίες που γνωρίζουν, με τα μέσα παρακολούθησης που διαθέτουν και το χρώμα των εσωρούχων μας, να τις έχουν εξαρθρώσει...

Αυτό γίνεται ακόμα πιο δραματικά αποκαλυπτικό από τα ίδια τα λόγια της αντιτρομοκρατικής: Ότι γνώριζαν την οργάνωση και είχαν μάλιστα εδώ και ένα χρόνο εντοπίσει τα ονόματα πολλών μελών της!!!

«Αντιεξουσιαστές» εντοπισμένοι και εξαφανισμένοι, αλλά πάντα δρώντες!!!

Παραμύθια για μωρά παιδιά!!!

ΤΩΡΑ που τους χρειάστηκαν τους συνέλαβαν εν ριπή οφθαλμού και αύριο θα εμφανίσουν πολλά ακόμα «ευρήματα» και άλλες συλλήψεις!!!

Τέτοια αυθάδεια παραλογισμού και ηλιθιότητας ζούμε. Μας περνάνε «αμερικανάκια»!!!


ΜΟΝΟ οι παντελώς ηλίθιοι δεν καταλαβαίνουν την προβοκατόρικη αυτή σκηνοθεσία, η οποία τώρα επεκτείνεται και στους «ευρωπαϊκούς στόχους»!!!

Προφανώς με αυτό το σκηνοθετημένο τρομοκρατικό έργο και τρομοθέαμα επιδιώκεται και η προλείανση του εδάφους για παρέμβαση της ΕΕ στα ζητήματα της Ασφάλειας.

Μάλλον ετοιμάζουν και μια δικτατορία των μυστικών υπηρεσιών της ΕΕ και των ποικίλων κατασταλτικών της μηχανισμών στην Ελλάδα για την «ασφάλεια» των …Ευρωπαίων εταίρων…

Φυσικά αυτό του γιουρούσι των ταχυδρομικών βομβών είναι η αφετηρία του σκηνοθετημένου έργου, ένα πρώτο επεισόδιο.


Θα επακολουθήσουν ακόμα πιο τρομοκρατικά επεισόδια για να προωθήσουν τα εφιαλτικά σχέδιά τους εναντίον της χώρας μας.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν, ακόμα και ΑΜΕΣΑ επεισόδια με στόχο να ακυρώσουν τις εκλογές. Παίζει και αυτό το σενάριο.

Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι τα νέα επεισόδια του σήριαλ να παιχτούν μετά τις εκλογές…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 03, 2010 10:23 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τρομοκρατία : Δεν είναι ούτε "επανάσταση" ούτε "αντίσταση" είναι το καμουφλαρισμένο "εκρηκτικό δέμα" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων"
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/11/blog-post_03.html




Το ζητούμενο όμως τούτες τις μέρες δεν είναι η ανάλυση της προσωπικότητας των "τρομοκρατών", αλλά το πως τελικά η "τρομοκρατία", που είναι και το πιο έξυπνο εφεύρημα της "Νέας Τάξης Πραγμάτων", χρησιμοποιείται διαρκώς σαν πρόσχημα για την ανάπτυξη σε θεσμικό και τεχνικό επίπεδο, ενός παγκόσμιου συστήματος διαχείρισης και ελέγχου της ελευθερίας των ανθρώπων, το οποίο όταν θα ολοκληρωθεί θα αποτελέσει και την ασφαλή "έδρα" πάνω στην οποία θα "κάτσει" η πολυδιαφημισμένη "παγκόσμια κυβέρνηση".


Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στα γεγονότα του τελευταίου 48ωρου τα οποία είναι λίγο -πολύ γνωστά σε όλους.

Ενδεικτικά μόνο θα αναφέρουμε ότι το "κερασάκι στην τούρτα" που προσεφέρθη δωρεάν και σε ικανές για ευρεία κατανάλωση ποσότητα, ήταν η εύρεση "εκρηκτικού δέματος" απο τις υπηρεσίες ασφαλείας της Γερμανίδας καγκελαρίου κ. Μέρκελ. Το "δέμα" αυτό είχε αποσταλεί απο την Ελλάδα στην καγκελαρία της Γερμανίας, ένω αυτό που προοριζόταν για τον Γάλλο πρόεδρο, είχε ήδη βρεθεί στην Αθήνα, ευτυχώς πριν ...ταξιδέψει.

Τα τηλεοπτικά δελτία είχαν συνεχώς αναφορές για δέματα που βρέθηκαν σε πρεσβείες, στο αεροδρόμιο ακόμα και για ένα που ανατινάχθηκε απο τις αστυνομικές υπηρεσίες στο προαύλιο της βουλής.

Πέρα από τα εύλογα ερωτήματα και τις απορίες που προκύπτουν απο αυτή την "τυχαία" επανεμφάνιση της δήθεν made in Greece τρομοκρατίας, υπάρχουν δεκάδες σημεία που...αποδεικνύουν ότι η βλακεία είναι το βασικώτερο χαρακτηριστικό αυτών που σχεδιάζουν τέτοιες προβοκατόρικες ενέργειες.

Αν και το έχουμε γράψει δεκάδες φορές θα το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά.

Όλες, μα όλες οι τρομοκρατικές ενέργειες στην Ελλάδα προέρχονταν απο αλητήριους δολοφόνους οι οποίοι εκτελούσαν πάντοτε τις εντολές των επιτελείων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Ότι και να έχουν δηλώσει στο παρελθόν τα "αναλώσιμα τεμάχια" ή όπως συνηθίσαμε να λέμε οι "συλληφθέντες τρομοκράτες" δεν μας μπορούν να μας πείσουν ότι είναι "επαναστάτες" ή ένοπλοι "αντιεξουσιαστές".

Στην καλύτερη περίπτωση επρόκειτο για στρατολογημένους ηλίθιους με δολοφονικά ένστικτα που είχαν μεταμφιέσει για προσωπικούς ψυχολογικούς τους λόγους αυτά τα ένστικτα σε ιδεολογικές αναγκαιότητες του "αγώνα".

Στην ουσία όλες αυτές οι συμμορίες της παραγωγής τρόμου αποτελούν τα καλοσχεδιασμένα "τάγματα εφόδου" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".


Είτε λοιπόν πρόκειται για κουκουλοφόρους που καίνε την Αθήνα, είτε για δολοφόνους με καλάσινικωφ, είτε για θρασύδειλους που βάζουν βόμβες σκοτώνοντας ανύποπτα παιδάκια, είτε για αλητήριους κατασκευαστές και διανομείς εκρηκτικών δεμάτων, ο παρανομαστής πάντοτε θα είναι ο ίδιος και θα περιγράφει μια μεταμφιεσμένη μορφή ενός διαχρονικού και διακομματικού παρακράτους.

Το ζητούμενο όμως τούτες τις μέρες δεν είναι η ανάλυση της προσωπικότητας των "τρομοκρατών", αλλά το πως τελικά η τρομοκρατία ,που είναι και το πιο έξυπνο εφεύρημα της "Νέας Τάξης Πραγμάτων, χρησιμοποιείται διαρκώς σαν πρόσχημα για την ανάπτυξη σε θεσμικό και τεχνικό επίπεδο, ενός παγκόσμιου συστήματος διαχείρισης και ελέγχου της ελευθερίας των ανθρώπων, το οποίο όταν θα ολοκληρωθεί θα αποτελέσει και την ασφαλή "έδρα" πάνω στην οποία θα "κάτσει" η πολυδιαφημισμένη "παγκόσμια κυβέρνηση".

Σκεφτείτε μόνο τι προκάλεσε η αιματηρή "τρομοκρατική επίθεση" στους δίδυμους πύργους. Θα μπορούσε άραγε να υπάρξει τέτοια άμβλυνση της έννοιας "ελευθερία" σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αν δεν υπήρχε η 11η του Σεπτέμβρη;

Φυσικά αυτός ο "νέος παγκόσμιος εχθρός" ήταν το πρόσχημα για την κατάληψη του Ιράκ και τον σφαγιασμό εκατοντάδων χιλιάδων αθώων συνανθρώπων μας. Η "τρομοκρατία" ήταν η αφορμή (και όχι η αιτία) να κατασκευαστούν τα σύγχρονα στρατόπεδα εξόντωσης και βασανισμού με την ...νομιμοποίηση του παγκόσμια "αναμφισβήτητου" ηθικά , και εξ Αμερικής επιβεβλημένου, πολέμου εναντίον της.

Απο τότε οι λέξεις "τρομοκρατία" και "τρομοκράτης" έγιναν ένα ρούχο που το παγκόσμιο σύστημα έχει την δυνατότητα να φορέσει σε όποιον δεν "συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις".

Ενδεικτική αυτής της "νέας ιδεολογίας" είναι π.χ ότι το Ευρωκοινοβούλιο σύντομα θα ψηφίσει νόμο ο οποίος θα περιγράφει ως "τρομοκράτη" όποιον αρνείται να παραλάβει την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα (εδώ την είπαν "Κάρτα του Πολίτη").

Θυμίζουμε ότι στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ήδη έχει ψηφιστεί νόμος ο οποίος δίνει το δκαίωμα στις εθνικές ή Ευρωπαϊκές αρχές να χαρακτηρίσουν την συμπεριφορά προσώπων ή κομμάτων ως "εξτρεμιστική" πράγμα που θα τους επιτρέπει να τους αφαιρέσουν δικαιώματα ή και να τους θέσουν εκτός νόμου. Αυτή η θεσμική "θωράκιση" της Ευρώπης ήλθε να καλύψει το ...κενό ανάμεσα στον "τρομοκράτη" και τον "φιλήσυχο" πολίτη.

Με δύο λόγια ή είσαι απόλυτα υποταγμένος στο σύστημα, έχοντας απλώς τον χαρακτηρισμό "ύποπτος" ,αφού ήδη με την "συνθήκη Σένγκεν" καταργήθηκε το "τεκμήριο της αθωότητας", ή εάν εκφράζεις αντιρρήσεις τότε θα είσαι εξτρεμιστής ή τρομοκράτης και φυσικά διωκόμενος.

Η "τρομοκρατία" θα λέγαμε συμπερασματικά, είναι το ένα απο τα πολλά επίπεδα της ιδεολογικής πλατφόρμας της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" που είναι ο αληθινός τρομοκράτης και ο γνησιώτερος εκφραστής της απόλυτης βαρβαρότητας.
Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 03, 2010 8:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο τρομοκρατικός ιησουϊτισμός



Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μετά τα «Δεκεμβριανά» έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος της ιμπεριαλιστικής τρομοκρατίας: Η σπορά της τρομοκρατίας παντού.
Οι «συστημένες» βόμβες είναι ένας κρίκος αυτού του νέου κύκλου.
Γράφαμε πριν ένα χρόνο ακριβώς:



Ο νέος κύκλος του παιχνιδιού

Ένας νέος κύκλος «τρομοκρατίας» ανοίγει. Ήδη οι τρομοκρατικές προβοκάτσιες των μηχανισμών της τρομοκρατικής υπερδύναμης έχουν κλιμακωθεί και διαχυθεί στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας με ποικίλες μορφές και προβιές!!!
Σήμερα ζούμε το εξής εφιαλτικό: Διαλύουν την ελληνική κοινωνία, κτυπούν κάθε ιστορικό και εθνικό της ιστό, φιμώνουν κάθε ιδέα που αμφισβητεί το νεοταξικό καθεστώς και ενώ συκοφαντούνται και διώκονται οι ιδέες παράλληλα ενθαρρύνονται και νομιμοποιούνται οι τρομοκρατικές συμμορίες!!!
Οι κουκουλοφόροι αλωνίζουν. Βιοπραγούν, καίνε βιβλιοπωλεία, καταστρέφουν καταστήματα, γεμίζουν την Αθήνα με βόμβες μολότοφ, τρομοκρατούν τα πανεπιστήμια, καταναλώνουν ένα ιδιότυπο γκανγκστερισμό σε κάθε λαϊκή εκδήλωση, εισβάλλουν σε τοπικές κοινωνίες και πολλά άλλα και παραμένουν …ασύλληπτοι!!!
Βλέπουμε λοιπόν ότι η τρομοκρατική στρατηγική της νέας αυτοκρατορίας διασπείρεται και διαχέεται στο σύνολο της κοινωνίας με ποικίλες μορφές. Έχουμε περάσει σε έναν ανώτερο κύκλο. Οι κλειστές συνωμοτικές ομάδες («επαναστατικές» υπογραφές των μυστικών υπηρεσιών) πλαισιώνονται από ένα ιδιότυπο «αντάρτικο» μέσα σε ένα πλήθος διάσπαρτων συμμοριών.
Οι συμμορίες αυτές των κουκουλοφόρων (κι αυτές με «επαναστατικές» ταμπέλες) οργανώνονται και κατευθύνονται από τους διεθνείς μηχανισμούς τρομοκρατίας και προβοκάτσιας. Οι μηχανισμοί αυτοί αξιοποιούν την αθλιότητα, την εγκληματικότητα και την αποκτήνωση κάποιων κομματιών της νεολαίας (κυρίως αλλοδαπής) και συγκροτούν τα νέα αποσπάσματα του φασισμού (του νεοταξικού, αυτοκρατορικού φασισμού, γιατί αυτός μόνο σήμερα υπάρχει και κανένας άλλος), με «αναρχική» και «αντιεξουσιαστική» ετικέτα. Τους «αναρχοναζί»!
Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τις ετικέτες και τα πολιτικά ψευδώνυμα, η διαλεκτική του νέου αυτοκρατορικού φασισμού είναι η ίδια με τον παλαιό φασισμό: ΟΡΓΑΝΩΣΗ της εγκληματικότητας και της αθλιότητας που δημιουργεί το καπιταλιστικό σύστημα. Οργάνωση όλων των αποθεμάτων της αγριότητας που δεν τα χωνεύει.


ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:



Η κατασκευασμένη τρομοκρατία
ή
Η ιστορία δεν είναι συνωμοσιολογία




Σαν πρόκες πρέπει να καρφώνονται οι λέξεις
Να μην τις παίρνει ο άνεμος.

Μανόλης Αναγνωστάκης


Πρέπει κάποια ζητήματα, όσο και αν είναι αυτονόητα και ιστορικά αδιαμφισβήτητα, να τα επαναλαμβάνουμε κουραστικά: Να τα καρφώνουμε σαν πρόκες, «να μη τα παίρνει ο άνεμος».

Από την πρώτη ημέρα της έκδοσης του ΡΕΣΑΛΤΟ
αναλύουμε, σε σωρεία άρθρων μας, το αυτονόητο: Ότι η σύγχρονη τρομοκρατία στις πολύχρωμες ποικιλίες της (από τις τρομοκρατικές ομάδες, τις επιδρομές των κουκουλοφόρων και τις «εξεγέρσεις» τους μέχρι τους επιδοτούμενους «αντιρατσιστές) αποτελούν έργο των μυστικών υπηρεσιών.

Δεν χρειάζεται να διαθέτει κανείς μεγάλη «φαντα-CIA» για να αντιληφθεί ότι όλα αυτά τα παιχνίδια του Χρυσοχοϊδικου τρόμο-θεάματος, καθώς και της επιδοτούμενης «αντιρατσιστικής υστερίας (αναλύονται σε άλλα άρθρα) αποτελούν το πολυπλόκαμο δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών, με στρατηγικούς και άμεσα πολιτικούς στόχους της πλανητικής εξουσίας.

Και όμως ουδείς θέτει τα αυτονόητα ερωτήματα: Ποιοι κινούν τα νήματα (ανενόχλητοι και ασύλληπτοι), αυτής της χρόνιας και συστηματικής νεροποντής των εγκληματικών ενεργειών;

Πώς γίνεται αυτή η πολυπλόκαμη τρομοκρατική «επιδημία», μια «επιχείρηση» με τόσα υποκαταστήματα εξοπλισμών και μαζικών «πωλήσεων», να μένει στο σκοτάδι και να μην εξαρθρώνεται ούτε ένα υποκατάστημά της, παρά να συλλαμβάνοντα μόνο κάποια «αναλώσιμα» σκόρπια «υλικά»; Γιατί γίνονται όλα αυτά; Πού αποσκοπούν;

Κανένα απ’ όλα αυτά τα ερωτήματα δεν τίθεται!!!

Σύσσωμοι οι ευνούχοι της εξουσίας (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, διανοούμενοι και «ειδικοί») μας πρήζουν τα αυτιά με τα πολυφορεμένα, αφηρημένα κλισέ του κοινωνιολογισμού για τα αδιέξοδα της κοινωνίας, την εξαθλίωση και την απελπισία των νέων ή με ανέξοδους ηθικούς αναθεματισμούς.

Με τέτοιου είδους ταχυδακτυλουργίες και δόλιες αφαιρέσεις παρακάμπτουν τα αυτονόητα: Τα συγκεκριμένα πολιτικά ερωτήματα, τη «συγκεκριμένη ανάλυση της συγκεκριμένης κατάστασης», καθώς και την ιστορική γνώση…

Αλλά οι ευνούχοι της εξουσίας δεν αρκούνται μόνο σε αυτά. Προσπαθούν απεγνωσμένα να απαξιώσουν και οποιαδήποτε αναφορά και ανάλυση ξεκινάει από το αυτονόητο, καθώς και από τη συσσωρευμένη ιστορική εμπειρία.

Πεισματικά και υστερικά στιγματίζουν
σαν συνωμοσιολογία οποιαδήποτε άποψη καταγγέλει το προβοκατόρικο και κατασκευασμένο έργο αυτών των πρακτικών. Λοιδορούν οποιονδήποτε τολμήσει να συνδέσει αυτό το μακάβριο τρομοκρατικό θέαμα με τις μυστικές υπηρεσίες και τα παιχνίδια της εξουσίας.

Τα σύγχρονα νεοταξικά ιδεολογήματα και τα μίσθαρνα όργανά τους κρύβονται πίσω από την ταχυδακτυλουργική αναστροφή των εννοιών: Η σύγχρονη ρατσιστική φρενοβλάβεια κρύβεται πίσω από την «αντιρατσιστική» υστερία, οι σύγχρονοι φασίστες που καίνε και καταστρέφουν τα πάντα καλύπτονται πίσω από την «αντιφασιστική» ρητορική…

Το ίδιο οι συνωμοσιολόγοι και οι συνωμότες του καθεστώτος κρύβονται πίσω από την «αντι-συνωμοσιολογία»!!!

Αυτοί, λοιπόν οι συνωμοσιολόγοι της «συνωμοσιολογίας»,
θέλουν να μας πείσουν ότι η Ιστορία είναι υστερική συνωμοσιολογία. Γι’ αυτό «φεύγουν» μακριά από την ιστορία, όπως ο διάβολος από το λιβάνι.

Ας φρεσκάρουμε λίγο την ιστορία με κάποια συνοπτικά γεγονότα, τα οποία έχουμε πολλές φορές αναφέρει και αναλύσει:

α). 1969: τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρώμη και το Μιλάνο, με 16 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Με καθυστέρηση δέκα ετών αποδείχτηκε ότι ήταν έργο της CIA, με ακροδεξιά προβιά.

β). Αποκαλύψεις στη δεκαετία του 1990:
Τόσο πίσω από τρομοκρατική επίθεση του Αυγούστου του 1974, στην Ιταλία, με 12 νεκρούς στο «τρένο «Ιτάλικους», όσο και πίσω από τα τρομοκρατικά πλήγματα στην Μπολόνια με 80 θύματα, τον Αύγουστο του 1980, βρισκόταν η μασονική στοά «Ρ-2», επικεφαλής της οποίας ήταν ο προσωπικός φίλος του Ρήγκαν και παλιός «γνώριμος» της CIA, ο Λίτσο Τσέλι…

γ). 2.000: Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «La Republica», ο επικεφαλής της στρατιωτικής αντικατασκοπίας της δεκαετία του ’70, ο Τζαναμέλιο Μαλέτι, αποκέλυψε:

«Ο σταθμός της CΙΑ στη Γερμανία προμήθευσε σε ακροδεξιές ομάδες πυρομαχικά και εκρηκτικούς μηχανισμούς, λειτουργούσε ως σύνδεσμος ανάμεσα στις ακροδεξιές οργανώσεις της Ιταλίας και της Γερμανίας, ενώ, παράλληλα, τους υπαγόρευε και τον τρόπο δράσης τους».

Στόχος της CIA - κατά τον Μαλέτι - «να εμποδίσει με την τρομοκρατική συνδρομή της άκρας Δεξιάς τη στροφή της κοινωνίας στην Ιταλία και στη Γερμανία προς την Αριστερά»...

δ). Ο στρατηγός Ουίλιαμ Γιαρμπόρο, καθοδηγητής των ειδικών υπηρεσιών της CΙΑ, δήλωσε στο περιοδικό «L' Europeo» (29/9/1978):

«Η λεγόμενη "τυφλή" τρομοκρατία είναι μια τακτική, επεξεργασμένη από τη CΙΑ, σε συνεργασία με διάφορους ατλαντικούς οργανισμούς. Η τακτική αυτή χρησιμοποιείται κυρίως σαν βασικό στοιχείο για διάφορα προγράμματα, που έχουν σαν σκοπό να αποσταθεροποιήσουν τις κυβερνήσεις και να πείσουν τον πληθυσμό να συμφωνήσει με την εγκαθίδρυση ισχυρού αστυνομικού κράτους»...

ε). Στο «Εγχειρίδιο για τις μυστικές υπηρεσίες - Επιχειρήσεις σταθεροποίησης - Κατασκοπία», που συντάχθηκε από το αμερικανικό στρατιωτικό επιτελείο το 1970 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια δεκαετία αργότερα, γίνεται λόγος για «διείσδυση ειδικών πρακτόρων» σε διάφορες οργανώσεις, οι οποίες «υπό τον έλεγχο των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αρχίζουν βίαιες και άλλες πράξεις» στο έδαφος ξένων χωρών. Στόχος τους - σημειώνεται - είναι η δικαιολόγηση της επιβολής ενισχυμένων κατασταλτικών μέτρων από τη σύμμαχο προς τις ΗΠΑ κυβέρνηση εναντίον των εσωτερικών της αντιπάλων και των λαϊκών κινητοποιήσεων.

Για την ευόδωση του εγχειρήματος «η χρησιμοποίηση ακροαριστερών οργανώσεων» - όπως αναφέρεται σχετικά στο «εγχειρίδιο» - «μπορεί να οδηγήσει στο ζητούμενο στόχο»...

ζ). Η δολοφονία Μόρο. Ποιος ωφελήθηκε και πώς αξιοποιήθηκαν οι «Ερυθρές Ταξιαρχίες»; Σύμφωνα με τις δηλώσεις στο περιοδικό «Πανόραμα» (8/8/1978) των Πικολί και Τζαμπερλέτι (πρώην γραμματέα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και πρώην υπουργού Εσωτερικών, αντίστοιχα).

«Ο Μόρο πλήρωσε με τη ζωή του την προσπάθεια να αποδεσμεύσει την Ιταλία από την "υπό εποπτεία ελευθερία" στην τροχιά των ΗΠΑ και επειδή αρνήθηκε να αποκλείσει την είσοδο του ΙΚΚ στην κυβερνητική πλειοψηφία, παρά την πίεση του Πενταγώνου και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ»...


Σημείωση: Πάνω σε αυτό το θέμα, συγκλονιστικά αποκαλυπτικό είναι και το βιβλίο του Τζανφράνκο Σανγκουινέττι: «Περί της τρομοκρατίας και του κράτους» (εκδόσεις «Ύψιλον»).


η). «Ουάσιγκτον Ποστ» τον Αύγουστο του 1981:
«Η CΙΑ επιστρέφει αθόρυβα στις παλιές μεθόδους εκτέλεσης των μυστικών υπονομευτικών επιχειρήσεων» και «υποστηρίζει κρυφά τις αντικυβερνητικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν...»,

Τότε προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα πως «δημιουργός» του Μπιν Λάντεν και της «Αλ Κάιντα» είναι οι ΗΠΑ...

Περιοριστήκαμε σε μερικά μόνο «στιγμιότυπα»
από τη διεθνή εμπειρία σχετικά με τη διασύνδεση αυτού που αποκαλείται «τρομοκρατία» με τα πασίγνωστα σκοτεινά κέντρα, με τις μυστικές υπηρεσίες και τους διαβόητους μηχανισμούς.

Τα ντοκουμέντα είναι γνωστά και τα στοιχεία αδιάψευστα.

Ελληνικά στιγμιότυπα:

α). Η πασίγνωστη «Κόκκινη Προβιά».
β). Οι «ορφανές βόμβες» στην Αθήνα
γ). Το βαν στην πλατεία Αμερικής με τους Αμερικανούς πράκτορες που φυγαδεύτηκα άρον-άρον από την Ελλάδα το 1993.
δ). Τα «κλιμάκια» από FBI μέχρι Σκότλαντ Γιαρντ που αποτέλεσαν το πλέον ορατό (υπο)προϊόν της μαφιόζικης δράσης των κατά καιρούς κουμπουροφόρων.
ε). Τα φιάσκα των δήθεν εξαρθρώσεων της «17Ν» και του δήθεν Ε.Λ.Α., με τους κατασκευασμένους ενόχους, τους συνεργαζόμενους, τους πράκτορες που «έδεναν» τα χαλκευμένα κατηγορητήρια, καθώς και με τους «συνεργαζόμενους» δικηγόρους και μάρτυρες…

Όλα αυτά δεν τα «σκαλίζει» κανένας. Είναι συνωμοσιολογία!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 03, 2010 9:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάποια καθεστωτικά «παπαγαλάκια» από κοινού με κάποιους «χρήσιμους ηλίθιους», στερημένους παντελώς όχι μόνο από ιστορική και πολιτική γνώση, αλλά και από εγκέφαλο (δεν γνωρίζουν ούτε να διαβάζουν τα κείμενα) μας επιτίθενται με υβριστικές ατάκες του τύπου: ότι είμαστε συκοφάντες γιατί δεν λέμε ονόματα!!!
Ποια ονόματα θέλουν; Πώς λέγονται οι «σπόνσορες» και οι πράκτορες που σκηνοθετούν την τρομοκρατία;
Τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ και τις οργανωτικές δομές της τρομοκρατίας τα λέμε ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ.
Δυστυχώς δεν είμαστε καθοδηγητές της CIA για να γνωρίζουμε και τις αστυνομικές τους ταυτότητες. Αλλού να απευθυνθούν για αυτές...





Παραθέτουμε για όσους γνωρίζουν ανάγνωση και έχουν απαραιτήτως εγκέφαλο να διαβάσουν τα παρακάτω:


Περί τρομοκρατίας

Το ζήτημα της τρομοκρατίας το έχουμε αναλύσει σε όλες του τις εκφάνσεις.
Θα παραπέμψουμε ενδεικτικά σε κάποια κείμενα.

Κείμενα γενικής, στρατηγικής τοποθέτησης:


1) Η νέα τρομοκρατική μασκαράτα και οι τσαρλατάνοι
http://www.resaltomag.gr/171.mag


2) Οι «σπόνσορες» και οι σκηνοθέτες της τρομοκρατίας
http://www.resaltomag.gr/168.mag


Κείμενα συγκεκριμένης ανάλυσης:

1). «ΣΕΧΤΑ»: Το ανατριχιαστικό σάλπισμα της φασιστικής βίας

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3498



2). Τρομοκρατική σχιζοφρένεια
και
τρομολαγνική υστερία

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=19896#19896



3). Τα προβοκατόρικα τρομοκρατικά παιχνίδια

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2090





Και για την τρομοκρατία της κουκουλοφόρικης «εξέγερσης»:

1). Είναι αδίστακτοι

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2918

2). ΜΜΕ: Το ατσάλινο χέρι του εφιάλτη

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2938


3). Μετατρέπουν την ελληνική κοινωνία σε εφιαλτική ζούγκλα

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2988



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 03, 2010 10:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παρά το ότι αναλύετε πολύ καλά την κατάσταση,πιστεύω ότι δεν τα λένε συνοπτικά,ενώ είναι πολύ απλά τα πράματα! Το όλο σκηνικό εννοείται πως είναι στημένο! Αν προσέξατε,τα ΕΛΤΑ δεν δουλεύαν για 2 μέρες. Γιατί αυτό; Για να μας περάσουν σιγά σιγά,τον έλεγχο των γραμμάτων και των δεμάτων,λογοκρισία δηλαδή φανερή δικτατορία!! Αυτός είναι ο άμεσος στόχος. Και προφανώς όπως σωστά αναφέρετε κι εσείς,θα το επεκτείνουν σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής,δήθεν για την "ασφάλεια" μας.Σας λέει κάτι το Πανοπτικόν του Τζέρεμυ Μπένθαμ; Μια φυλακή όπου ο κάθε κρατούμενος είναι αμφιθέατρο για τους επιτηρητές του. Εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν! Επίσης,κρατήστε στο μυαλό σας μια ημερομηνία:Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Είναι πληροφορία "εκ των ένδον",για πιθανές εθνικές εκλογές,και φημολογείται πως μάλλον τότε θα τις κάνει ο Τζωρτζ. Προφανώς αν ισχύει αυτό,επιβεβαιώνεστε κι εσείς που φωνάζετε εδώ και καιρό ότι βιάζονται για κυβέρνηση "εθνικής ενότητας",συγκυβέρνηση δηλαδή με αναπαλαίωση του πολιτικού συστήματος για να παίξουν τα παιχνίδια τους οι γνωστοί νταβατζήδες!
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 03, 2010 10:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φίλε Μακεδώνα πρέπει να τα αναλύουμε λεπτομερειακά τα γεγονότα γιατί με "συνοπτικές διαδικασίες" φαίνεται να μιλάς αυθαίρετα, χωρίς πολιτική τεκμηρίωση.

Εδώ δεν καταλαβαίνουν πολλοί το "αναλυτικό" και σε κατηγορούν για συνωμοσιολόγο, φαντάσου τι θα γινόταν με το "συνοπτικό".

Το μεγάλο πρόβλημα σήμερα είναι να μάθουμε να σκεφτόμαστε και ΟΧΙ να μιλάμε τηλεγρφαφικά, έστω και αν ...επαληθευόμαστε...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 03, 2010 11:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το πρόβλημα ...

Είναι να μάθουμε να σκεπτόμαστε. Αλλά όταν έχεις τηλεοπτικούς τύπους όπως ο Λαζόπουλος με τις πλακίστες του και από κάτω τα παλαμάκια του ... γκαζόν (*), κάθε φορά που η πλακίτσα θίγει ένα σοβαρό ζήτημα, τότε η σκέψη γίνεται κι αυτή "πλακίτσα". Γίνεται χάχανο και το "γκαζόν" πάει για κούρεμα.

Το τηλεθέαμα είναι ο καλύτερος μπαρμπέρης της σκέψης και η μόδα των ξυρισμένων κεφαλών α λα Κότζακ, τα λέει όλα. Flat, "γουλί" να γίνει η σκέψη, κρανίο του Νεάτερνταλ.

Το έχετε αναλύσει το φαινόμενο "Λαζόπουλος" και τούτο το σχόλιο που σας αφήνω, είναι μια προσθήκη σε όσα έχετε γράψει.


(*) Ε, όχι να γράφουμε και για βλήτα, θα πέσουν διαμαρτυρίες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες