Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η δολοφονία του Γκιόλια: μαφιόζικο τρομοκρατικό κτύπημα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 19, 2010 9:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Η δολοφονία του Γκιόλια: μαφιόζικο τρομοκρατικό κτύπημα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η δολοφονία του Γκιόλια: Οι μαφιόζοι θέλουν να κλείσουν τα στόματα των «ενοχλητικών»



Ο Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και κατά μαφιόζικο τρόπο. Με την ίδια συνταγή που δολοφόνησαν τον Μπάμπαλη: Συνταγή μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Τότε οι μυστικές υπηρεσίες με τη μεταμφίεση της «17Ν» δολοφόνησαν έναν αρχιβασανιστή της χούντας: Γινόταν εκκαθάριση λογαριασμών εντός της CIA και ταυτόχρονα μας πλάσαραν την τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών με «επαναστατικό» πρόσωπο…

Σήμερα ανοίγουν τον κύκλο του αίματος, μεταφέροντας τον αμερικάνικο γκανγκστερισμό, και μέσα στο δημοσιογραφικό χώρο, δολοφονώντας δημοσιογράφους που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ και έχουν γίνει «ενοχλητικοί»…


ΣΗΜΕΡΑ έχουν γίνει ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. Τόσο αδίστακτοι που δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα, ούτε ανατρέχουν σε «επαναστατικά» άλλοθι…

ΣΗΜΕΡΑ μετατρέπουν ολόκληρη την Ελλάδα σε Σικάγο.

Την έχουν μετατρέψει σε Σικάγο με τα εκατομμύρια των εισαγόμενων αλλοδαπών και κυρίως με την ΕΙΣΑΓΩΓΗ όλων των μαφιών του διεθνούς εγκλήματος.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας θήτευσε στη «μεγάλη σχολή» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!

Αποτέλεσε τον κεντρικό πυλώνα των εκπομπών του και ΓΝΩΡΙΖΕ πολλά και ήρθε σε ΕΠΑΦΕΣ με ακόμα «πιο πολλά»!!!


Σε μια ορισμένη φάση ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΚΕ από αυτή τη «Σχολή». Ξεκίνησε μετά ένας ανηλεής και εξοντωτικός πόλεμος εναντίον του, με απειλές ανομολόγητες και αυθάδεια βαρβαρότητας.

Ο πόλεμος των μεγάλων συμφερόντων, σήμερα έχει πάρει μορφές οξύτατης παράνοιας, το ίδιο και ο πόλεμος ανάμεσα στους «μπράβους» των μεγάλων συμφερόντων (μυστικές υπηρεσίες και μαφιόζικες συμμορίες).

ΚΑΙ ο Σωκράτης Γκιόλιας ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ…

Αυτό είναι το πλαίσιο της στυγνής δολοφονίας του.

Η συνταγή: Η γνωστή μαφιόζικη που έχει ήδη εφαρμοστεί.

Ο Στόχος: Να επιβληθεί η τρομοκρατία της ΦΙΜΩΣΗΣ σε κάθε «ενοχλητικό», σε κάθε έναν που «γνωρίζει πολλά» και πάει να κουνηθεί…


Η γνωστή μας τρομοκρατία μεταφέρεται πλέον και στους «ειδικούς» χώρους, με πρώτο το δημοσιογραφικό χώρο. Αρχίζει να παθαίνει ρωγμές αυτός ο δημοσιογραφικός χώρος, μέσω των ιστολογίων, και πρέπει να πέσουν πάνω του βολές προειδοποιητικές, βολές θανάτου…

Η στυγνή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια αυτό το μήνυμα θέλει να περάσει: Το μήνυμα των μαφιόζων του χρήματος, των μπράβων τους και των μυστικών υπηρεσιών…

Το μήνυμα ότι δεν πρέπει κανείς να κοιμάται ήσυχος αν δεν συμμορφώνεται με «τας υποδείξεις»…

Ματαιοπονούν οι δήμιοι και οι μαφιόζοι τους…

Καμιά δολοφονία δεν μπορεί να αναχαιτίσει το ποτάμι της οργής της ελληνικής κοινωνίας. Αντίθετα το φουσκώνει…

Αυτοί που θα σαρωθούν στο τέλος θα είναι οι ίδιοι και τα αφεντικά τους…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 19, 2010 10:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μια λεπτομερή, σχετικά, ακτινογράφηση του «Πλαισίου: οικονομικό, κοινωνικό και δημοσιογραφικό.
Πάρα πολύ κατατοπιστικό για την προσέγγιση της μαφιόζικης δολοφονίας.

Από το «Κλασσικοπερίπτωση»:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/07/blog-post_8911.html




Μερικές αναμνήσεις απο την δημοσιογραφική ζωή του δολοφονημένου Σωκράτη Γκιόλια.


Η δολοφονία του Σ. Γκιόλια ,είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει πολλές συζήτήσεις στα τηλεοπτικά κανάλια και ακόμα περισσότερα σχόλια και άρθρα στο διαδίκτυο και στις εφημερίδες. Εμείς σαν "Κλασσικοπερίπτωση" αν και δεν μας λείπει η "φαντασία", δεν πρόκειται να μπούμε στον πειρασμό να ...εξιχνιάσουμε αυτή τη δολοφονία. Θα αρκεστούμε σαν γνήσιοι "συλλέκτες ειδήσεων" να παρουσιάσουμε μία μικρή "συρραφή" από δημοσιεύματα που αφορούσαν στην επαγγελματική του ζωή και τις δραστηριότητές του:

===========================================

Πόλεμος στα blogs: Troktiko, Γκιόλιας, Τριανταφυλλόπουλος, Αναστασιάδης

Ιστολόγιο "fimes"

Χαμός στην «ειδησεογραφική» μπλογκόσφαιρα. Απειλές, κατηγορίες, υπονοούμενα εκσφεντονίζονται από το troktiko.gr, το zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, τον Σωκράτη Γκιόλια, και τα blogs του Θέμου, ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν οι Γιώργος Κουρής και Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το ALTER, την Αυριανή και την Real News.

Ο πόλεμος ξεκίνησε από ένα άρθρο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο TV ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ του zougla.gr στο οποίο κατονόμαζε τον Σωκράτη Γκιόλια ως διαχειριστή του troktiko.blogspot.com.


Ο Σωκράτης Γκιόλιας απάντησε σε υψηλούς τόνους αρνούμενος οτι είναι πίσω από το troktiko και λέγοντας οτι φοβάται για την ζωή του.
Κατήγγειλε μάλιστα οτι ο Μάκης απειλούσε να πυροβολήσει τον Θέμο Αναστασιάδη στη διάρκεια του σκανδάλου Ζαχόπουλου, αλλά και οτι οι εργαζόμενοι στο zougla.gr είναι ανασφάλιστοι.

Ο Μάκης απάντησε και πάλι μέσα από το TV ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ,
κατηγορώντας τον Γκιόλια οτι... «πουλήθηκε» στον Κοντομηνά και διαβεβαιώνοντας τον οτι δεν κινδυνεύει. Δεν διέψευσε όμως τις κατηγορίες του Γκιόλια οτι σχεδιάζε την δολοφονία του Θέμου Αναστασιάδη, ούτε και οτι κακοπληρώνει τους εργαζόμενους στο zougla.gr… Ο Τριανταφυλλόπουλος ετοιμάζεται να πλήξει καίρια τον πρώην συνεργάτη του, Σωκράτη Γκιόλια, με σύμμαχο τον Γιώργο Κουρή. Το σενάριο θα ξετυλιχτεί τις επόμενες μέρες μέσα από την Αυριανή, ενώ την στάση του εξετάζει και ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Τα blogs του Θέμου Αναστασιάδη μόνο που δεν πανυγηρίζουν για τον «εμφύλιο» στο Τριανταφυλλοπουλικό στρατόπεδο και φροντίζουν να βάζουν λάδι στην φωτιά όσο μπορούν.

Εν τω μεταξύ, ένας ανελέητος πόλεμος έχει ξεκινήσει στα media με τον Μάκη να συμμαχεί με τον Χατζηνικολάου και το Πρώτο Θέμα με το Troktiko.

Τι κρύβεται πίσω από τον πόλεμο Γκιόλια-Troktiko-Μάκη

Η Συνέχεια εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/07/blog-post_8911.html


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Περαστικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 19, 2010 10:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στο στιλ της νέας εποχής

Πολλά λέγονται, περισσότερα πιθανολογούνται αλλά γεγονός είναι ότι η δολοφονία Γκιόλια καταδεικνύει ότι είμαστε πλέον σε άλλη εποχή.
Η δολοφονία δημοσιογράφων -αποδεδειγμένα ενοχλητικών δεν υπήρχε εδώ και δεκαετίες ως πιθανότητα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.
Διορθώστε με εάν δεν θυμάμαι καλά αλλά έχει να γίνει κάτι τέτοιο από τα χρόνια του εμφυλίου (Βιδάλης, σκοτώθηκε από παρακαρατικούς της Δεξιάς, Πολκ, που μάλλον τον έφαγαν μυστικές υπηρεσίες)

¶ρα το "τέλος της μεταπολίτευσης" δεν μας πάει ούτε στη χούντα ούτε στην αποστασία, αλλά μάλλον στα σκληρά μεταπολεμικά χρόνια του Εμφυλίου των παρακρατικών και του Σχεδίου Μάρσαλ.

Πάντως παρατηρώντας τις καταχωρήσεις των τελευταίων ημερών στο troktiko μόνο μία βρήκα που έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν τελικά θα "υπάρξει" και πώς.

Όπως έλεγαν λοιπόν επανειλημμένα χτες

Mην χάσετε αύριο στο troktiko
Αύριο θα δείτε πως λειτουργεί το κράτος της διαπλοκής μεταξύ σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία! Με φωτο και ντοκουμέντα

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_9327.html

Για να το δούμε και αυτό λοιπόν...
Επιστροφή στην κορυφή
Σωτήρης Στανωτάς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 19, 2010 2:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ουσία της δολοφονίας Γκιόλια….
Πηγή:
http://www.newstrap.gr/




Η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια δεν είναι ακόμη μια δολοφονία δημοσιογράφου. Με δεδομένη και την χρονική συγκυρία που έγινε (με τον κοινωνικό ιστό να διαλύεται υπό την κατοχή του ΔΝΤ και των εγχώριων συνεργατών του) πέρα από όλα τα άλλα εξευτελίζει ακόμη μια φορά κάθε έννοια Κράτους…..

Καταδεικνύει την διάλυση των πάντων, που επιτρέπει σε όσους θεωρούν ότι οι σφαίρες ανήκουν σε όποιον διαφωνεί μαζί τους η με τα αφεντικά τους, να θεωρούν πώς μπορεί να κυβερνά ο τρόμος και η εξαΰλωση όσων διαφωνούν ή ενοχλούν ή απλά έχουν διαφορετική άποψη. Είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους.

Ανεξάρτητα από επί μέρους διαφωνίες με τον δολοφονηθέντα –κυρίως με τον τρόπο που αντιλαμβανόταν και ασκούσε την έννοια Δημοσιογραφία- όλα δείχνουν πώς ως μέλος της περίφημης «σχολής Μάκη» και βασικός συνεργάτης του Τριανταφυλλόπουλου, για αρκετό καιρό, γνώριζε πολλά για πολλούς, κυρίως για θέματα που για κάποιους λόγους δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αρκετοί δημοσιογράφοι…

Κάποια η στιγμή, ή δεν άντεξε την πίεση και ένοιωσε αυτό που νοιώθουν αρκετοί δημοσιογράφοι, αηδία, δηλαδή και μανία που εκφράζεται με το «όλα στο φως» , ή απλώς, αποφάσισε να παίξει, σε άλλα επίπεδα, παιχνίδια που είχε μάθει καλά, δίπλα στον Μάκη .

Τα επίπλαστα κλάματα και οι οδυρμοί είναι βέβαιο πώς τις επόμενες ώρες και μέρες θα γεμίσουν τα ερτζιανά και τις τηλεοπτικές εικόνες , με έναν ρηχό και ανίερα καπηλευτικό τρόπο….

Οι… ταγοί της ενημέρωσης θα ξεδιπλώσουν και πάλι τον…Σέρλοκ Χόλμς που κρύβουν μέσα τους…..


Θα ψάχνουν να βρουν ποιους και με ποια θέματα ενόχλησε ο Γκιόλιας, αγνοώντας(ασφαλώς συνειδητά) πώς όλο το σύστημα των ΜΜΕ έχει ενταχθεί χρόνια τώρα σε ένα αέναο παιχνίδι με την κάθε μορφής εξουσία….

Η ουσία ως συνήθως θα χαθεί ανάμεσα σε τόση…ανάλυση, τόση υποδούλωση και τόση καπηλεία….

Και η αρχική ουσία είναι πώς οι Πολίτες της χώρας, είτε δημοσιογράφοι είτε όχι, είναι απροστάτευτοι και πώς στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία η διαφωνία και η πολυφωνία δεν γίνονται ανεκτές…

Με ότι αυτό συνεπάγεται και κυρίως …δείχνει γι αυτά πού έρχονται…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 19, 2010 3:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η μαφιόζικη δολοφονία: κάποιες δέσμες φωτός στο βάθος του πηγαδιού



Μια δολοφονία ανθρώπου είναι πάντα ένα γεγονός αποτροπιασμού που πυροδοτεί τα πένθιμα συναισθήματα και εξάπτει στο έπακρο τη λαϊκή φαντασία. Συνακόλουθα εγκλωβίζει τη σκέψη στη συναισθηματική φόρτιση και στα αστυνομικά σενάρια…

Αυτά τα στοιχεία παίρνουν γιγάντια διάσταση όταν ο αποτροπιασμός και το μαφιόζικο του εγκλήματος παίρνουν εντυπωσιακή και θεαματική μορφή, όταν δηλαδή η στυγνή δολοφονία αφορά επώνυμο άνθρωπο της δημοσιογραφίας με γνωστές «περιπέτειες» συγκρούσεων με άλλους «επώνυμους» ή «σταρ».

Τα πάντα πλέον περιτυλίγονται σε μια «ερεθιστική» σεναριογραφία και σε ένα «ηθικολογικό σάβανο».

Οι βιομηχανίες του θεάματος (οι «Νταβάδες» και τα «παπαγαλάκια» τους) ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ τα πάντα, επικαλύπτουν και ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ…

Ιδιαίτερα οι δημοσιογράφοι της διαπλοκής μας πουλάνε κηρύγματα ηθικής εναντίον των «βρώμικων ΜΜΕ», της «ανομίας» που κυριαρχεί και άλλα τέτοια ηχηρά. Πατενταρισμένοι δημοσιογράφοι διαπλοκής με τους υπονόμους των μυστικών υπηρεσιών καθιστούν «δολοφόνους» του Σωκράτη Γκιόλια την «ανομία» για τα μεγάλα σκάνδαλα και τις «διαπλοκές» των ΜΜΕ με τη «17Ν»!!!

Είναι να γελά κανείς όταν ακούει δημοσιογραφικά παράσιτα των βρώμικων διαπλοκών να «θρηνούν» κατά της «ανομίας της βρωμιάς» των αφεντικών τους, αλλά και των «πηγών» τους!!!

Κάτι δεν πάει καλά εδώ!!!

Οι αναθεματισμοί και οι θρήνοι αλλού στοχεύουν: Στον εγκλωβισμό της σκέψης μας στη θρηνώδη και γλυκερή ηθικολογία περί «ανομίας» και «διαπλοκής» γενικά και αφηρημένα.

Ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε πολιτικά νηφάλια.

Μια δολοφονία τόσο εντυπωσιακά και θεαματικά μαφιόζικη δεν μπορεί να γίνει αν δεν συντρέχουν σοβαρότατοι λόγοι. Το να «βουλώσουν» το στόμα κάποιου «ενοχλητικού» μπορούν εύκολα να το κάνουν με άλλους τρόπους πιο αθόρυβους και «επιστημονικούς».

Κάτι, λοιπόν, πολύ βαθύτερο και ευρύτερο συμβαίνει με τη δολοφονία του Σωκράτη.

Για να φτάσουν οι μαφιόζοι σε ένα τέτοιο θεαματικό και εντυπωσιακό έγκλημα πρέπει η κατάσταση να έχει εκτροχιαστεί τελείως και να έχει χαθεί ο έλεγχος.

Πρέπει ο πόλεμος μεταξύ των αρπακτικών και των «μπράβων» τους (μυστικές υπηρεσίες και συμμορίες) να είναι εκτός ελέγχου.

Αυτό θα πρέπει να είναι το σημείο αφετηρίας για να ερμηνεύσουμε αυτό το έγκλημα.

Είναι ένα έγκλημα που δίνει άλλη διάσταση στον οξύτατο πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα ποικίλα αρπακτικά. Ο πόλεμος ξεπέρασε τα όρια και είναι πόλεμος και με άλλα μέσα.

Η δολοφονία του Σωκράτη είναι, ταυτόχρονα, καθαρή τρομοκρατική προειδοποίηση προς τα άλλα αντιμαχόμενα στρατόπεδα και κυρίως προς τον ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ της δημοσιογραφίας. Δηλαδή προς τους δημοσιογράφους εκείνους της διαπλοκής που γνωρίζουν πολλά και κουνάνε την ουρά τους ή παίζουν τα δικά τους παιχνίδια…

Το μαφιόζικο αυτό έγκλημα επιχειρεί να κλείσει με στόκους τις ρωγμές που έχουν ανοιχθεί στο καθεστωτικό οικοδόμημα από το λυσσαλέο εσωτερικό πόλεμο των «νταβάδων».

Και ο Σωκράτης, αν σκεφτούμε χωρίς συναισθηματικές παρωπίδες, δημοσιογράφος της διαπλοκής ήταν. Δεν ήταν καμία «παρθένα».

Από τα μαγειρεία της διαπλοκής τράφηκε και ανδρώθηκε μέσα στη «μεγάλη σχολή» του αρχι-διαπλεκόμενου: Του Μάκη.

Από αυτή τη «σχολή» της ακραίας και πολυεδρικής διαπλοκής «βούτηξε» και ο Σωκράτης στον ωκεανό της διαπλοκής, έμαθε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και ΓΝΩΡΙΣΕ επίσης πάρα πολλούς του σιναφιού της διαπλοκής.


Ας μη κλείνουμε τα μάτια μπροστά στα γεγονότα και την ιστορία…

Με θεμέλιο όλα τα παραπάνω φτάνουμε και στο Μίτο της Αριάδνης:
Διαβάσαμε στο τρωκτικό:
«Mην χάσετε αύριο στο troktiko
Αύριο θα δείτε πως λειτουργεί το κράτος της διαπλοκής μεταξύ σωμάτων ασφαλείας και επιχειρηματία! Με φωτο και ντοκουμέντα»

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_9327.html

Τα παραπάνω λόγια του «Τρωκτικού» είναι καθαρά σε όσους γνωρίζουν από το καθεστώς της δημοσιογραφίας ή έχουν παρατηρητική οξύτητα γύρω από τις «συμπεριφορές» των ΜΜΕ.

Όταν έχεις μια συνταρακτική αποκάλυψη την «μπουμπουνίζεις» και δεν «προειδοποιείς»!

Όταν «προ-διαφημίζεις» το «συνταρακτικό» αποσκοπείς κάπου, δίνεις μήνυμα στους αποδέκτες, θέλεις να «διαπραγματευτείς».


Είναι άπειρα τα παραδείγματα μέσα στα ΜΜΕ τέτοιων «μηνυμάτων».

Τις περισσότερες των περιπτώσεων η «διευθέτηση» γινόταν και οι «αποκαλύψεις» πετιόντουσαν στον κάλαθο…


Και μη σκεφτεί κανείς ότι οι «διευθετήσεις» ήταν μόνο οικονομικού χαρακτήρα (το «οικονομικό» δέσποζε στους «τζογαδόρους» της δημοσιογραφικής διαπλοκής).

Οι «διευθετήσεις» διείσδυαν σε πιο βαθιά θέματα: Πολιτικά παιχνίδια και άλληλο-εκβιασμούς…

Τα πράγματα, όμως σήμερα είναι εκτός ελέγχου…

Οι «αξιωματικοί» και οι «στρατιώτες» των αντίπαλων «φατριών» είναι τα πρώτα θύματα της σφαγής…

Αναμένουμε να δούμε αν το «Τρωκτικό» θα αποκαλύψει αυτά που προανάγγειλε…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Παρ Αύγ 09, 2013 8:22 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 19, 2010 3:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Kαι ξαφνικά πρόεκυψε... Σέχτα πίσω από τη δολοφονία του Γκιόλια.
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 19, 2010 11:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η «σέχτα» που «Βουλώνει» κάθε «τρύπα»!!!



Νάτα μας! Εμφανίστηκε ο «σκοτεινός» και αόρατος δαίμονας να «βουλώσει» τις «τρύπες»: Η «Σέχτα» που δολοφονεί …αδιακρίτως!

Φαίνεται ότι κράτος και παρακράτος, οι πολιτικάντηδες κάθε κοπής και χρώματος, καθώς και αυτά τα ελεεινά ανθρωποειδή της δημοσιογραφίας και του θεάματος, πιστεύουν, μέσα στην παρασιτική αλαζονική βλακεία τους, ότι ο ελληνικός λαός τους ξεπερνάει σε βλακεία…


Βρήκαν το δολοφόνο: τη «Σέχτα» που τους υπέδειξαν οι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί.

Τα όπλα είναι της «σέχτας» μας λένε με τον στόμφο εκείνο της μεγάλης «ανακάλυψης»!

ΔΕΝ μας λένε όμως, ούτε καν θέτουν το ερώτημα σαν υπόθεση εργασίας, τούτο τo ουσιώδες: Η «Σέχτα» τίνος είναι;


Εδώ η «δαιμόνια σκέψη» των «ερευνητών» και των σεναριογράφων σταματά.

Η «Σέχτα» είναι ο «διάβολος», η «αόρατη απειλή», η υπεριστορική έννοια της τρομοκρατίας, το ΦΕΤΙΧ, το ΑΠΟΛΥΤΟ που πρέπει να γίνει ΑΠΟΔΕΚΤΟ σαν τέτοιο, σαν Πίστη: «πίστευε και μην ερεύνα»…

Έτσι τα πάντα μπορεί να αναχθούν σε αυτό το απόλυτο φετίχ, σε αυτή τη μεγάλη απάτη.

Ωραίο το παιχνιδάκι που ανακάλυψαν οι «νατβάδες» (διεθνείς και εγχώριοι) και οι μυστικές τους υπηρεσίες.


Κάθε δικό τους έγκλημα το φορτώνουν στον αόρατο εχθρό: Πάντα θα υπάρχει μια «σέχτα» για να καλύπτει τα εγκλήματά τους κατά της κοινωνίας και του ελληνικού λαού, τα θύματα από το δικό τους αλληλοσπαραγμό, τα «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών» ανάμεσα στους «μπράβους» τους, τις «εκκαθαριστικές επιχειρήσεις» στο εσωτερικό των μηχανισμών τους…

Η Συνταγή της «17Ν» απέδωσε τα μέγιστα: ΚΑΙ αναδιάταξη του οικονομικού χάρτη της χώρας έκανε (το «εθνικό κεφάλαιο «δολοφονήθηκε»…), ΚΑΙ ιδεολογική τρομοκρατία επέβαλε κωδικοποιώντας την σε νομοθετήματα (τρομονόμοι), ΚΑΙ πολιτικούς-εθνικούς αποπροσανατολισμούς προώθησε, ΚΑΙ ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στο εσωτερικό των μυστικών υπηρεσιών…

Πολλά παιχνίδια παίχτηκαν με τη «17Ν», την αριστερή αυτή υπογραφή των μυστικών υπηρεσιών…

Τώρα έχει εμπλουτιστεί η γκαρνταρόμπα των «τρομοκρατικών» ομάδων.

Τώρα κάθε «νταβάς» και κάθε φράξια των μυστικών υπηρεσιών μπορεί να έχουν και τη δική τους «επαναστατική» ομάδα. Η «αριστερή πρόοδος» το απαιτεί. Εκεί που έχουν τις παρακρατικές ομάδες τους και τις συμμορίες, τοποθετούν μια «επαναστατική» ετικέτα: «Σέχτα», «Ε.Α.» και λοιπά…

Έτσι λύνουν «επαναστατικά» ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ τους. Το ίδιο «επαναστατικά» διαπραγματεύονται μεταξύ τους, «υπογράφουν» τις «συμφωνίες» τους και άλληλο-εκβιάζονται…

Αυτό κάνουν και τώρα…

Και κάποιοι τους ακούνε και τους παίρνουν στα σοβαρά…


Αν καταλάβουμε ποιοι δημιούργησαν τη «σέχτα» καταλαβαίνουμε τα πάντα. Γιατί το ίδιο το κράτος και το παρακράτος αυτό-αποκαλύπτονται!!!

Συνθέστε το παζλ, ξεκινώντας από το ποιοι είναι οι κατασκευαστές, οι μαέστροι και οι «προπαγανδιστές» της «σέχτας» και θα καταλάβετε το ΠΟΙΟΙ και το ΓΙΑΤΙ δολοφόνησαν το Σωκράτη…

Εδώ πρέπει να μπει τελεία και παύλα στο κείμενο…

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 20, 2010 11:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τρομοκρατικές ιλαρό-τραγωδίες.



Μας έχουν συνηθίσει να «σκεφτόμαστε» στους ρυθμούς της «ηλεκτρονικής» εποχής μας…
Η εποχή μας είναι βιαστική, κλείνει γρήγορα τις αποσκευές της , τους φακέλους της, τα προσπερνάει όλα και προχωράει σε επόμενους …σταθμούς.
Έτσι χάνουμε το νόημα της Ιστορίας και της ζωής των ανθρώπων, αποχρωματίζουμε τις συνειδήσεις μας και αφυδατώνουμε τη σκέψη μας.


Πρέπει να παλέψουμε εναντίον αυτής της εφιαλτικής πορείας.
Τα ιστορικά και πολιτικά γεγονότα, η εκμετάλλευση και καταπίεση των ανθρώπων, η οδύνη τους, οι μνήμες και οι αγωνιστικές παραδόσεις, καθώς και οι μέθοδοι και τα παιχνίδια των δήμιων του κόσμου και των ποικίλων εξουσιαστών ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ που δεν κλείνονται μαζί με τους φακέλους, δεν τερματίζονται συνοπτικά και ελαφροσυνείδητα, παραμένουν ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΕΣ…

Το παρακάτω κείμενο φωτογραφίζει έξοχα, εύστοχα και παραστατικά το ιλαροτραγικό της εποχής μας…
ΠΗΓΗ
http://agauch-katerina.blogspot.com/2010/07/blog-post_19.html
Το πήραμε από:
http://listonplace.blogspot.com/2010/07/blog-post_5192.html


Ένα –παρα δρόμος


Να εξομολογηθώ την αμαρτία μου εγώ για άλλη τρομοκρατία ήθελα να γράψω σήμερα, άλλη ...τρομοκρατία μας προέκυψε.

Θα μου πεις η μια κρατική, η άλλη... παρακρατική, ένα ...παρά διαφορά.


Το νέο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης μας, αυτής ντε με το όραμα ...να σώσει την πατρίδα. Η οριστική κατεδάφιση του ΕΣΥ, της δημόσιας υγείας που περνάει έτσι στο ντουκου, έτσι στο πλαίσιο του ...εξορθολογισμού, του ...εκσυγχρονισμού, του απόλυτου ΚΥΝΙΣΜΟΥ, όταν τα δις στα -αχ να δεις πως τα λέγανε...πιρανχας σφυριζουν σαν σφαιρες. 6,5 για την ακριβεια. .

Και μα τω Θεώ, δεν ξέρω ποιο είναι πιο άνανδρο, πιο φρικιαστικό έγκλημα, να βλέπεις στα μάτια έναν άοπλο και να τον πυροβολείς, ή να περιφέρεσαι ανά τον κόσμο, με αεροπλάνα, τραίνα, πλοία, βαπόρια και κανό-τουρισμός και σοσιαλιστικές business- και αν τύχει να περάσεις κατά πατρίδα μεριά, να βάζεις την μεγαλοκοπέλα, το παιδί του κομματικού σωλήνα, την επαγγελματία ανεπάγγελτη, να ...νομοθετήσει ότι όποιος δεν έχει λεφτά να ...πεθάνει ο κερατάς, δεν θα τον γιατροπορεψω εγώ το Κράτος τζάμπα, εγώ εκτελώ με χειρουργική ακρίβεια το σχέδιο... «σώζω πατρίδα» τώρα.

Στην Ελλάδα, υπάρχει ένας νόμος πολιτισμού που αντέχει αιώνες τώρα. Ο νεκρός είναι δικαιωμένος. Οι λογαριασμοί του στη γη κλείνουν, οριστικά και αμετάκλητα. Και έτσι δεν πρόκειται να μιλήσω για τον νεκρό. Ούτε να κάνω επικήδειους, ούτε να σκυλεύω τον άσκαφτο ακόμα τάφο του.

Θέλω όμως να μιλήσω για αυτή την ...τρομοκρατία,
που καλώς διασθανθήκαμε όλοι από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε ότι πρόκειται περί κλασικού μαφιόζικου χτυπήματος. Γιατί το παρακράτος, μαφιόζικο ήταν πάντα, αυτό ξέρει, αυτό καταλαβαίνει, έτσι εκτελεί.

Η σέχτα… Αστείο και σαν λεκτικός προσδιορισμός για να επιλεγεί από μια αριστερή οργάνωση. Ακόμα και το παρακράτος... αδιάβαστο και απλοϊκό είναι σε αυτή τη χώρα. Μέχρι αστειότητος και φρικιαστικής γελοιότητος
Αλλά θα είναι το πρώτο «αστείο»;

Τηλέφωνα πρωθυπουργών παρακολουθούνται, εργαζόμενοι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια των δικτύων κινητής τηλεφωνίας αυτοκτονούν, πακιστανοί απάγονται, γυναίκες αλλοδαπές που δουλεύουν σε δημόσιους μεν χώρους αλλά με μαφιόζικες συμβάσεις και υπεργολαβίες του τρόμου βιτριολιζονται, βόμβες σκάνε τυχαία στα χέρια μικρών παιδιών από πατρίδες της κόλασης, εργαζόμενοι καίγονται ζωντανοί μέσα σε μια τράπεζα τη μέρα που η Αθηνα σειεται από ένα τα πιο μεγάλα συλλαλητήρια της μεταπολίτευσης, βόμβες περιφέρονται από πολιτικά σε υπουργικά γραφεία, με "καρφιτσωμένο" σημείωμα… του Καραβέλα για καυτές πληροφορίες για την υπόθεση της Siemens. Εκεί ξεπερνάμε και το πιο τρελό σενάριο, ο έμπιστος παρατρεχάμενος του υπουργού την πάει και βόλτα την βόμβα με το μέτρο. Εκρήγνυται στα χέρια του υπασπιστή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Ίσως ο πιο γκροτέσκος τίτλος Υπουργείου που θα μπορούσε να επινοηθεί. Ο Ηγεμονας του κανό και ο Επιθεωρητής Κάλαχαν ...έγραψαν. Η πραγματικότητα να ξεπερνάει και να ξερνάει οποιαδήποτε φαντασία.

Και σήμερα μια μαφία πυροβολεί έναν δημοσιογράφο, μαθητή της μεγάλης του Γένους σχολής, της σχολής των Τριανταφυλλόπουλων και των Αναστασιάδηδων. Των πατριαρχών της εκτέλεσης συμβολαίων.

Γιατί τον Γκιόλια; Γιατί όχι;


Ιδανικό θύμα. Η δολοφονία του έχει "εξαιρετικά ατού" για τοςυ δράστες.

Είναι αφύλακτος και ανυποψίαστος.
Σήμερα βγαίνουν όλοι οι... επώνυμοι της κάστας του-μηδε του δικηγόρου του εξαιρουμένου- να πουν ότι τον είχαν προειδοποιήσει επανειλημμένα. Ασφαλώς οι προειδοποιησεις τους δεν αφορουσαν τοςυ κινδυνους που διατρεχει απο την ...τρομοκρατία.

Και εκείνος κατεβαίνει αμέριμνος με τις πιζάμες,
χαράματα γιατί κάποιος που δηλώνει αστυνομικός του λέει στο θυροτηλέφωνο ότι του κλεβουν το αυτοκινητο…

Ο Γκιόλιας είναι ο μαθητευόμενος Αναστασιάδης και Τριανταφυλλόπουλος αλλά στο πολύ πιο απλοϊκό, με μεγάλο παρελθο΄ν και ακομα μεγαλυτερο μέλλον. Και επενδυοντας στο μέλλον, ...έχει το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα blog.

Είναι κάτι ιδιαίτερο το troktiko; Όχι. Απλοϊκό, λαϊκίστικο, γράφει ότι πουλάει.

Κάποιος που έχει γκόμενα, κάποιος που εθεάθη με κάποιον, κάποιος που μπορεί να είναι και gay. Και όλα αυτά διανθισμένα, με μπόλικες ματιές σε κρεβατοκάμαρες, ανθρώπων και εξουσιών, και με υφάκι Θέμου «σας λέμε ...αυτό αλλά ξέρουμε και περισσότερα». Ένα επιτυχημένο διαδικτυακό μεσημεριανάδικο.

Είναι επικίνδυνο το troktiko; Ασφαλώς όχι.

Τα συμβόλαια, τουλάχιστον τα μεγάλα, δεν εκτελούνται απο...troktika. Το troktiko είναι πολύ μικρό ψάρι, πολύ μικρός παίχτης για την διαφθορά σε ΚΑΘΕ επιπεδο της δημοσιογραφίας.

Το troktiko γράφει κάτι λίγα πολιτικοεπιχειρηματικάλαιφσταλικά από όσα ξέρει η μισή Αθήνα, ή ότι -όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μάθει σε μια περατζαδα μεταξυ Τσακαλωφ, Μηλιωνη , Βαλαωρίτου.

Το troktiko δεν ενοχλεί κανέναν. Αντίθετα όταν μπορούν το χρησιμοποιούν και για δημιουργία κρίσεων και την ...αντιμετώπιση τους.

Μα το παρακράτος όπως και η μαφία, δεν σκοτώνει μόνο αυτόν που ...θέλει να σκοτώσει.

Τα χτυπήματα έχουν ...παιδαγωγικό χαρακτήρα.

Τα χτυπήματα του παρακράτους όπως ΑΚΡΙΒΩΣ και της μαφίας έχουν και άρωμα αντιπερισπασμού.


Παλιες ιστοριες, απανταχου στο κόσμο. Και στην Ελλαδα ...επισης.

Τα χτυπήματα του μαφιόζικου παρακράτους ΠΑΝΤΟΥ, εμπεριέχουν πάντα και την προειδοποίηση. Προς πολλούς ...αποδέκτες. Πολλοί σμπάροι με ελάχιστες σφαίρες...

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Ποιος να ξέρει; Πάντως εγώ δεν ξέρω. Μήπως εσείς;


Υ.Γ. Ο Ιούλιος ήταν πάντα καυτός στην Ελλάδα, και λες και αυτός ο Ιούλιος να ζήλωσε την κάψα και άλλων.

Λες; Μπα ούτε μια στο εκατομμύριο, έχει πολύ ομερτά ακόμα γιατί έχει και τόσο μα τόσο λίπος να φαγωθεί ...ακόμα. Μέχρι κόκαλο. Α, σήμερα νοικιάσαμε και τον ουρανό μας στο Ισραήλ...

Επιστροφή στην κορυφή
ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 20, 2010 4:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:16 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5:16 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko.html
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_18.html
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_19.html
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/m-troktiko_9327.html
Επιστροφή στην κορυφή
ΔΙΟΓΕΝΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 20, 2010 6:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΚΟΥΝΕΒΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ



Έχουμε τρεις μεγάλες απορίες:




1.- Μήπως ο γνωστός, παντοδύναμος, δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ και μοναδικός υμνητής του Προμηθέα-Κούνεβα, μέσα στο κακόμοιρο το Ηρώδειο, μπορεί να μας εξηγήσει τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Τον Προμηθέα τον φάγανε οι Θεοί, αυτό το ξέρουμε. Την Κούνεβα, ποιοι ,πότε, πού, πώς, γιατί;; Δεν το μάθαμε ούτε θα το μάθουμε ποτέ. ΓΙΑΤΙ;;

2.- Μήπως κάποιος μπορεί να μας εξηγήσει γιατί όλα τα ΜΜΕ, όλες οι μυστικές υπηρεσίες, όλη η αντιτρομοκρατική, όλοι οι φίλοι κι όλοι οι εχθροί του δολοφονημένου Σωκράτη Γκιόλια, δέχτηκαν τόσο εύκολα την διαβόητη Σέχτα στο ρόλο του δολοφόνου; Και δεν ζήτησε κανένας, μα κανένας, να ανοίξει αμέσως το αρχείο του θύματος για να δούμε ΠΟΙΟΝ και ΠΟΙΟΥΣ εννοούσε όταν έγραφε, συνέχεια, στο ΤΡΩΚΤΙΚΟ, δυό μέρες πριν, ότι ετοιμάζει ΒΟΜΒΑ μεγατόνων για τις σχέσεις «μεγαλοεπιχειρηματία με τους τρομοκράτες;;;»

3.- Μήπως μπορούμε να μάθουμε τι έγινε ο μέγας επιτυχημένος Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, αυτός που εξόντωσε τη 17η Νοέμβρη, αυτός που εξάρθρωσε οριστικά όλους τους τρομοκράτες, ο καλύτερος Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο μέγας Αμερικανοπολυβραβευμένος κ.Χρυσοχοϊδης που επί των ημερών του όλοι οι κάτοικοι της Αττικής, νιώθουμε τάξη και ασφάλεια; Γιατί εξαφανίστηκε;

Είναι πολύ απασχολημένος; Ή μήπως τον κρατάνε στο απυρόβλητο οι μεγάλοι προστάτες του, επειδή, τον προετοιμάζουν για ηγέτη, στη μελλοντική ΕΘΝΙΚΗ κυβέρνηση ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ-ΝΤΟΡΑ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ;;;


Ρωτάμε και απάντηση δεν περιμένουμε..


20.7.10
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 11:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα πολιτικά άλλοθι της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών



Έχουμε αναλύσει διεξοδικά, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ότι η τρομοκρατία, που αδιάλειπτα μας κατακεραυνώνει μετά την πτώση της χούντας, είναι κατασκεύασμα των διεθνών μυστικών υπηρεσιών.

Και οι λόγοι αυτής της κατασκευής έχουν αναλυθεί διεξοδικά και πολύ κουραστικά για να καρφωθούν, σαν πρόκες, στα μυαλά μας…


Σήμερα, μόνο οι παντελώς ηλίθιοι δεν είναι σε θέση να το αντιληφθούν.

Η στρατηγική αυτής της τρομοκρατίας του κράτους και παρακράτους με μαέστρους τις μυστικές υπηρεσίες (των ΗΠΑ κατά κύριο λόγο) ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ σε πολλές επί μέρους τακτικές.

Οι κυρίαρχες τακτικές είναι η κατασκευή τρομοκρατικών ομάδων και θυλάκων με αριστερά και υπεραριστερά προσωπεία.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

α). Ομάδες εκτελεστών με διαφορετικές επωνυμίες «επαναστατικού» χρώματος. Από τη «17Ν» και τον «ΕΛΑ», μέχρι τις σημερινές της αυθάδους δολοφονικής κακουργίας: «Σέχτα», «Ε.Α.» και CIA…

β). Ομάδες και δίκτυα ιδεολογικής και πολιτικής τρομοκρατίας «επαναστατικών», «αντιρατσιστικών» και λοιπών ΕΠΩΝΥΜΙΩΝ: Ιδεολογικές και πολιτικές «εστίες» (θύλακες) της τρομοκρατίας της Νέας Τάξης και των μυστικών υπηρεσιών της.

Εδώ εντάσσονται τα indymedia, οι «Ιοί», τα ποικίλα «δίκτυα» των επιδοτούμενων δήθεν «αριστερών» και πάρα πολλοί δημοσιογραφικοί αστέρες…

Οι δύο αυτές κατηγορίες της τρομοκρατικής στρατηγικής της Νέας Τάξης και των μυστικών της υπηρεσιών παρείχαν και παρέχουν το «άλλοθι» όλων των εγκληματικών σχεδιασμών, όλων των πολιτικών παιχνιδιών, όλων των καταστροφικών προβοκατσιών, όλων των κακουργημάτων από τον εσωτερικό πόλεμο του κεφαλαίου και όλων των στυγνών δολοφονιών…

Σήμερα με την αποτρόπαια δολοφονία του Σωκράτη αυτό αποκαλύπτεται ολοκάθαρα. Επιχειρείται να καλυφτεί το στυγερό έγκλημα του εσωτερικού πολέμου των «νταβάδων» (η μαφιόζικη εκκαθάριση λογαριασμών) πίσω από τις κατασκευασμένες «αριστερές» τρομοκρατικές ετικέτες.

Ανέσυραν τη «Σέχτα» για να «βουλώσουν» τις «τρύπες».

Ενεργοποίησαν και τον ιδεολογικό-πολιτικό «αντιεξουσιαστικό» θύλακά τους, το indymedia, για να «επικυρώσουν» τη δολοφονία και να την εντάξουν στο «φαινόμενο» της «τρομοκρατίας».


Έτσι η έρευνα θα προσανατολιστεί στη σύλληψη των «τρομοκρατών», δηλαδή στη σύλληψη των …μυστικών υπηρεσιών, στη σύλληψη των …κατασκευαστών της τρομοκρατίας!!!!!!

ΟΙ όγκοι του υλικού που «κλάπηκε» (λόγω τρομοκρατικής αναγκαιότητας) από το Σωκράτη θα μείνει εφτασφράγιστο μυστικό. Το υλικό, δηλαδή που αποκαλύπτει το έγκλημα θα «σφραγιστεί» από τους δολοφόνους…

Το σκηνικό θα παιχτεί γύρω από τον αόρατο εχθρό: Την «τρομοκρατία»!!!

ΓιΆ αυτό όλα τα παπαγαλάκια των σπονσόρων, αλλά και των κομπάρσων της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών θυμήθηκαν τις «συγκρούσεις» του «Τρωκτικού» με τους «αντιεξουσιαστές» και το indymedia!!!


Ο Ρόλος αυτού του ιδελογικού και πολιτικού θύλακα της Νέας Τάξης και της τρομοκρατίας της είναι πασίγνωστος εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποκαλυφτεί από πολλά ιστολόγια.

Το ΡΕΣΑΛΤΟ από την πρώτη ημέρα της ύπαρξής του έχει αποκαλύψει πλήθος στοιχείων και επιχειρημάτων για αυτούς τους ιδεολογικούς και πολιτικούς τρομοκράτες και τις στοχεύσεις θυμάτων.

Το ίδιο το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει υποστεί το τρομοκρατικό έγκλημα με την αποτέφρωση των γραφείων του.

Και τότε το indymedia προανάγγειλε το εμπρηστικό έγκλημα: «Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου φτάνει πια η ανοχή!»
ΕΔΩ:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=944993


Περισσότερα γύρω από την αποτέφρωση του περιοδικού και την στοχοποίησή του από τις τρομοκρατικές εστίες διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3702


Τότε όλα μείνανε στο σκοτάδι…


Η σημερινή, όμως, δολοφονία του Σωκράτη, είναι ένα πρωτοφανές και θηριώδες έγκλημα χωρίς ιστορικό προηγούμενο στην ελληνική δημοσιογραφία, ένα έγκλημα που δεν μπορούσε να μείνει στο σκοτάδι, ένα έγκλημα που συντάραξε συθέμελα την ελληνική κοινωνία και προκάλεσε καταιγίδα λαϊκής οργής.

Δεν αρκούσε η «Σέχτα» για να βουλώσει τις τρύπες.

Έπρεπε να κινητοποιηθεί και να «κυκλοφορήσει» και το ιδεολογικό-πολιτικό άλλοθι της «Σέχτας». Χρειαζόταν το «τσιμέντο» τους «αντιεξουσιασμού», της «οξύτατης σύγκρουσης του Σωκράτη με τους αντιεξουσιαστές»!!!


Και μόνο αυτή η ψυχωτική χρησιμοποίηση των ιδεολογικών και πολιτικών τρομοκρατικών άλλοθι (Σέχτα- indymedia) από τους μηχανισμούς της προβοκάτσιας (ΜΜΕ) αποκαλύπτει την αγωνιώδη προσπάθεια των «νταβάδων» και των παρακρατικών υπηρεσιών τους να μεταθέσουν τη δολοφονία στα τρομοκρατικά κατασκευάσματά τους, να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό και να κρύψουν τα άπλυτά τους…

Να μην τρέφουμε αυταπάτες: Κανένας ιδεολογικός και πολιτικός τρόμος δεν υπήρχε από το «Τρωκτικό» για το καθεστώς.

Ούτε από τα ιστολόγια.
Μπορεί να μας κολακεύει να πιστεύουμε ότι έχουμε σπείρει τον ΤΡΟΜΟ στο καθεστώς, αλλά δεν είναι έτσι. Δεν κινδυνεύει το καθεστώς από τη Βαβέλ του εικονικού κόσμου του ιντερνέτ, μέσα στην οποία κυριαρχούν οι δυνάμεις αυτού του καθεστώτος.

Ο ΤΡΟΜΟΣ για το καθεστώς είναι η ΟΡΓΗ που συσσωρεύεται πιεστικά και εκρηκτικά μέσα στον ελληνικό λαό και όχι κάποια ιστολόγια (απειροελάχιστα) που τα διαβάζουν μερικές χιλιάδες άνθρωποι, κατά κανόνα εντελώς αποκομμένοι από τις ζυμώσεις και τις διεργασίες που γίνονται μέσα στην ελληνική κοινωνία.

ΚΑΜΙΑ, λοιπόν, πολιτική απειλή δεν ήταν το «Τρωκτικό». Στην ουσία πολτοποιούσε τα πάντα…

ΦΥΣΙΚΑ θα χρησιμοποιηθεί η δολοφονία του Σωκράτη, όπως και κάθε τρομοκρατική πράξη, για τη σφυρηλάτηση ακόμα πιο χαλύβδινων αλυσίδων γύρω από το σώμα της ελληνικής κοινωνίας ΚΑΙ για τον έλεγχο των ιστολογίων…

Η αφετηρία, όμως, αυτής της αποτρόπαιης δολοφονικής πράξης βρίσκεται αλλού. Αφορά τα εσωτερικά εγκλήματα και άπλυτα των νταβάδων.

Ο Σωκράτης κρατούσε στα χέρια του υδρογονοβόμβες.


Έχοντας θητεύσει, από την αρχή της δημοσιογραφικής του ζωής, στη μεγάλη σχολή της διαπλοκής (Μάκης) διαπλέχτηκε και αυτός με όλες τις ποικιλίες της διαπλοκής και όλα τα βρώμικα ανταγωνιστικά τους παιχνίδια (Κοντομηνάς-Θέμος κ.λπ).

Γνώριζε, συνεπώς, πάρα πολλά και είχε «φακέλους»-βόμβες.

Αυτό και μόνο τον καθιστούσε μεγάλο στόχο.


Κάπου το πολεμικό παιχνίδι και η διαχείριση του «παιχνιδιού» πήραν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ίσως και ο ίδιος ο Σωκράτης να μην ήταν τόσο «δεδομένος», ίσως να είχε αηδιάσει, ίσως να μην ήταν εντελώς ηθικά ισοπεδωμένος, ίσως, ίσως…

Τέτοια «ίσως» δεν τα ανέχονται οι «νταβάδες». Αποφασίστηκε, λοιπόν η «παραδειγματική» εκτέλεσή του!!!

Η αποτρόπαια δολοφονία του Σωκράτης έχει πολλούς «εσωτερικούς» αποδέκτες: Αποδέκτες στο εσωτερικό της βρώμικης διαπλοκής, σε ολόκληρο το σύμπαν των «νονών» του χρήματος και των «μπράβων» τους…

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ η δολοφονία χρησιμοποιείται και για τα συνολικότερα παιχνίδια τρομοκράτησης ολόκληρης της κοινωνίας, συνακόλουθα και των ιστολογίων…

ΕΞΑΛΛΟΥ γιΆ αυτό έχουν κατασκευαστεί οι «Σέχτες» και οι ιδεολογικοί ιμάντες της νεοταξικής τρομοκρατίας: indymedia και CIA…

Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης Κακαράς
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 12:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Με την άδειά σας συμπολίτες (Σέχτα ίσον δογματική αντίληψη)
Πηγή:
http://kakaras.wordpress.com/




Ομάδα στα πλαίσια Κόμματος με δογματικές αντιλήψεις είναι κατά τον ειδήμονα η Σέχτα ή Σέκτα.

Αν προσθέσουμε και το πασίγνωστο επαναστατών, έχουμε συμπολίτες τον αυτοπροσδιορισμό σας. Αλλά κάπου πάσχει η δική σας πρόθεση με την ονομασία και η ερμηνεία των φιλολόγων. Ούτε σε Κόμμα πρέπει να ανήκετε ενώ την επανάσταση ας την αφήσουμε ακόμα στα αζήτητα.

Δεν είναι τα γκάλοπ που οδηγούν τις αναφορές στο κείμενο τούτο. Είναι η ανάγκη να πούμε δυο λόγια δημόσια, μέρες που ΅ναι με την εκτέλεση του δημοσιογράφου που την αποδίδουν όλοι στην οργάνωσή σας. Ανεξάρτητα αν είναι τούτο γεγονός, εσείς θα το εξηγήσετε στο λαό υπέρ του οποίου σίγουρα πιστεύετε ότι δράτε, εδώ θα σταθούμε σε κάποιες διαστάσεις που ίσως δεν τις εξετάσατε όταν σχεδιάζατε την «επιχείρηση».

Το σίγουρο είναι πως τα Μέσα Ενημέρωσης ασχολούνται τις δύο ημέρες με την υπόθεσή σας. Εκπληκτική «επιτυχία» όσον αφορά τουλάχιστον την ανταπόκριση του κάθε είδους Τύπου.

Όλοι αυτοί πέρασαν σε τρίτη μοίρα, ξεχνώντας πως τέτοιες μέρες κάτι συνέβη στην Κύπρο το Ά74, επίσης πως τώρα δα ακριβώς κάτι συμβαίνει κάτω από το Καστελόριζο, με τους Τούρκους πάλι να πηγαινοέρχονται στην υφαλοκρηπίδα του νησιού.

Μια ματιά να ρίξουμε όμως ειδικά σΆ αυτό το τελευταίο. Θα γνωρίζετε πως «Κυριαρχικό Δικαίωμα» είναι εκείνο το οποίο δεν επιδέχεται διαπραγμάτευσης. Ως τέτοιο έχει χαρακτηριστεί και είναι το δικαίωμα που έχει κάθε χώρα στην υφαλοκρηπίδα της. Αυτό το δικαίωμα αμφισβητεί έμπρακτα η Τουρκία στα νησιά μας και τώρα με το Πίρι Ρέις και χθες με το άλλο και προχθές με ένα άλλο βορειότερα και πιο πίσω στα Ίμια…. Ενώ μόλις γράφονται αυτές οι γραμμές, μαθαίνουμε πως βγήκε πάλι το «Τσεσμέ» αυτή τη φορά εκεί γύρω στη Σαμοθράκη εφτά μόλις μίλια από την Αλεξανδρούπολη…. και πάει λέγοντας.

Είναι τυχαίο που κάθε φορά σχεδόν που συμβαίνουν τέτοια, η μεν ελληνική κυβέρνηση τηρεί «χαμηλούς τόνους» -έτσι ερμηνεύεται η ενδοτική πολιτική- παράλληλα δε έρχεται ένα συμβάν, όπως η εκτέλεση του δημοσιογράφου, να απασχολήσει την κοινή γνώμη ξεχνώντας υφαλοκρηπίδες και δικαιώματα και γκρίζες ζώνες και εναέριους χώρους;

Δεν ισχυρίζομαι πως αυτό επιδιώκει η εκάστοτε κυβέρνηση για να αναπνέουν κάποιοι απΆ τους κυβερνώντες με ανακούφιση. Το αποτέλεσμα όμως δεν αλλάζει, η προσοχή του κόσμου αλλού στρέφεται, ελάχιστοι ενοχλούνται που δεν αντιδρούν δυναμικά οι αρμόδιοι στα αλωνίσματα των Τούρκων.

Συγχρόνως η λαίλαπα έχει ξεσπάσει στα εργατικά και τα ασφαλιστικά.

Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως σοσιαλιστές σαρώνουν σήμερα ό,τι δεν κατάφερε καμία δεξιά ή φιλελεύθερη ή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση. Και αναφερόμαστε στα δικαιώματα που κέρδισαν οι εργαζόμενοι έναν αιώνα τώρα με αίμα και πολλούς νεκρούς και σε επαναστάσεις (χωρίς εισαγωγικά) και σε καθημερινούς αγώνες, χωρίς επιλεκτικές εκτελέσεις «εχθρών» και εχθρών του λαού.

Παράλληλα ακόμα μια ελεγχόμενη διαδικασία συγκάλυψης της απίστευτης ρεμούλας, με τις εξεταστικές αυτή τη φορά έρχεται να ρίξει τον κουρνιαχτό της στα συμβαίνοντα. Και ξαφνικά φανήκατε και σεις να πλουτίζετε τον κουρνιαχτό.


Και πώς να σας αποκαλεί κανείς συμπολίτες; Συντρόφους μήπως, εν τάξει αλλά ποιανών σύντροφοι είστε, συναγωνιστές ίσως, αλλά και πάλι ποιοι είναι οι υπόλοιποι που αγωνίζονται μαζί σας, αγωνιστές πιθανόν, αλλά εναντίων ποιων και υπέρ ποιων αγωνίζεστε; Και είναι τρόπος αυτός με τις εκτελέσεις, ή τις μπόμπες, δεν υπάρχει δηλαδή άλλος πιο πρόσφορος και δοκιμασμένος; Ή μήπως η έκφραση «τρομοκράτες» σάς είναι επιθυμητή;

Έχω και μια απορία ακόμα, καίτοι είναι πολύ δύσκολο να τα διατυπώνει αυτά κανείς δημόσια, σίγουρα θα βρεθούν ερμηνείες τούτων των γραμμών εδώ, που ο συντάκτης τους ούτε τις διανοήθηκε, αλλά τι να κάνουμε, πρέπει να πούμε τη γνώμη μας για τα συμβαίνοντα, έτσι δεν είναι; Να σφυρίζουμε αδιάφορα δεν είναι σωστό, είμαι βέβαιος πως ούτε και σεις το θέλετε, άλλο η σιωπή του τρόμου, σίγουρα σε κάποια από τις προκηρύξεις σας θα μιλάτε για την ελευθερία του λόγου, πόσοι άραγες δεν έμειναν σε φυλακές χρόνια ατέλειωτα για να κερδίσουμε αυτήν την ελευθερία, πόσοι δεν έδωσαν τη ζωή τους, δεν πόνεσαν από βασανιστήρια;

Έχετε μήπως κάποια τέτοια εμπειρία συνάνθρωποι και δώσατε στον εαυτό σας το δικαίωμα να επιλέγετε το θάνατο ως τιμωρία κάποιων, είστε κάποιο επαναστατικό δικαστήριο που προήλθε από διαδικασίες λαϊκής εξέγερσης που τελικά ή στη φάση της εξέλιξής της ή στην επικράτησή της και μετά αποφαίνεται για την ανάγκη θανάτωσης των εχθρών της (της επανάστασης εννοώ); Αυτή είναι η απορία μου, όχι πως έτσι και να ΅ταν θα είχατε το ακαταλόγιστο. Και γιατί αυτόν το δημοσιογράφο τον Γκιόλια, γιατί οποιονδήποτε θα ρωτήσω.

Αν είμαι με το μέρος των δυνάμεων καταστολής ρωτάτε και των διεφθαρμένων δημοσίων ανδρών, όπως είναι κάποιοι πολιτικοί και κάποιοι δημοσιογράφοι και κάποιοι άλλοι ακόμα;

Λέω πως δεν είμαι με το μέρος τους, τουλάχιστον όχι με τους φαύλους απΆ αυτούς, όχι με τους πουλημένους απΆ αυτούς, όχι με όσους δουλεύουν κόντρα στα συμφέροντα του λαού. Θα ΅θελα αλλιώτικα να κάνουν τη δουλειά τους, θα προτιμούσα, όπως και ο κόσμος, να τους αποδέχομαι με ευχαρίστηση, αφού θα λειτουργούσαν για την προστασία του πολίτη και για το συμφέρον του. Αυτό θα ΅θελα.

Θα πείτε πως η δικαιοσύνη δεν τους ακουμπάει όσους ισχυρούς λειτουργούν πάνω και έξω από κάθε νόμο και κάθε ηθική. Εγώ θα συμφωνήσω πως της δικαιοσύνης δεν της επιτρέπεται να τους ακουμπήσει, πως έτσι που έχουν στύψει τους λειτουργούς της δεν τους αφήνουν ούτε να αναπνεύσουν ώστε να πράξουν το δέον και προς αυτές τις κατευθύνσεις (έχουν κι αυτοί βέβαια τους δικούς τους υπεύθυνους), εσάς όμως ποιος σας όρισε, ποια επανάσταση σας έταξε λειτουργούς της;

Μήπως συμπολίτες και χωρίς να το θέλετε πιθανότατα, (εγώ να δεχτώ ακόμα κι αυτό κι ας λένε πολλοί για προβοκάτσιες και τέτοια) με τη δράση σας παίζετε το παιγνίδι ακριβώς εκείνων που λέτε πως τελικά πολεμάτε; Μήπως κάποιος κοντινός σας κρύβει κάτι που δεν το πιάσατε ούτε πρόκειται, μήπως, λέω, ένας απΆ όλους σας ανήκει και κάπου αλλού; Πιθανότατα δεν υπάρχουν μεταξύ σας πράκτορες, όμως πρέπει να δείτε ποιον συμφέρουν τελικά οι πράξεις σας;

Ποιον συμφέρει η λαίλαπα των αποκλειστικών ειδήσεων για εκτελέσεις της Σέκτας τις μέρες που αλωνίζουν στο Αιγαίο τα ξένα ωκεανογραφικά, την ώρα που καταργούνται αμετάκλητα ζώνες κυκλοφορίας αεροπλάνων, την ώρα που διαλύονται και ισοπεδώνονται οι εργαζόμενοι, ξέπνοοι προς το παρόν από τη συντριβή των δικαιωμάτων τους;

Όχι βέβαια, δεν είστε εσείς υπεύθυνοι που μας ήρθε το ΔΝΤ, ούτε για τις γκρίζες ζώνες, ούτε για το ότι γίναμε προτεκτοράτο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, είναι οι ποδηγέτες των κυβερνώντων κομμάτων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δηλαδή και του ΠΑΣΟΚ αποκλειστικοί και μόνοι υπεύθυνοι, είναι όσοι κερδίζουν από την υποδούλωση και της χώρας και των κατοίκων της, υπέρ των οποίων διατείνεστε πως αγωνίζεστε.

Πώς όμως να ερμηνεύσουμε τις συμπτώσεις με τις πράξεις σας;


Η γνώμη μου (καίτοι έχει αποτυπωθεί με έντονη πικρία στο εν πολλοίς βεβαίως άγνωστο Αλιώρι ) είναι πως με τον τρόπο που δράτε κουβαλάτε νερό στο μύλο αυτών ακριβώς που λέτε πως καταπολεμάτε. Δηλαδή της άρχουσας τάξης, των ιμπεριαλιστών, των κεφαλαιοκρατών, των μεγαλομετόχων Ελλήνων και ξένων, που δεν έχουν πατρίδα, δεν αναγνωρίζουν σύνορα όχι μόνο σε χώρες αλλά στους τρόπους δράσης για να επιβάλλουν το δικό τους νιτερέσο κόντρα στο δίκιο των πολλών.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 4:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Κλασσικοπερίπτωση έψαξε και βρήκε κάποια χαρακτηριστικά κομμάτια στο indymedia.

Και μάλιστα κάποια που συνδέουν το Ρεσάλτο με το Σωκράτη

Διαβάστε το «αφιέρωμα»:
«Ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν τους αλητήριους του indymedia!»
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/07/indymedia.html

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 24, 2010 8:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δύο μέρες είχε πέσει το σάιτ.
Δύο άρθρα σημαντικά γράφτηκαν




α) Η διαλεκτική του μαφιόζικου πολέμου των αρχόντων της διαπλοκής
ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.com/2010/07/blog-post_6814.html




Και:
ΟΙ «μαφίες» στα ΜΜΕ

http://resaltomag.blogspot.com/2010/07/blog-post_82.html

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 25, 2010 5:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Ταξίδι" στη ζούγλα της διαπλοκής...



Πράγματι, όπως εύστοχα υπογραμμίζει το «Κλασσικοπερίπτωση», το κείμενο της «Ζούγκλας» είναι ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στον κόσμο του: Τον κόσμο της ζούγκλας των μαφιών και του «κιντρινισμού».
Το κείμενο φυσικά της «Ζούγκλας υποκρύπτει την ανάλογη απολογητική δολιότητα: Ταχυδακτυλουργικά πετάει το «μπαλάκι» στην εξέδρα, αποκρύπτοντας πολλά και κυρίως τα της δικής του φωλιάς…
Η πλέον αποκαλυπτική παράγραφος είναι:
«Ο Σωκράτης επωμίζεται ρόλους που δεν είναι σε θέση, αλλά και δεν διαθέτει το «λογισμικό» για να τους φέρει εις πέρας. Σε παρόμοιες καταστάσεις το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ουδείς είναι ευχαριστημένος, ούτε τα συμφέροντα ούτε και οι κινούντες τα νήματα. Το μόνο σίγουρο είναι η συσσώρευση εχθρών, διαφορετικών αποχρώσεων και φυσικά διαμετρήματος!»


Όταν οι φύλαρχοι και οι ανθρωποφάγοι μιλούν για τον τόπο τους και τη ζωή τους σε αυτόν!
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/07/blog-post_6117.html


Εισαγωγικό σχόλιο της αναδημοσίευσης απο την "Κλασσικοπερίπτωση"

Ποιοί είναι οι πιο κατάλληλοι να περιγράψουν μια ζούγκλα με θηρία και ανθρωποφάγους;

Μα οι ίδιοι που επέλεξαν τη λέξη "ζούγκλα" ως σήμα κατατεθέν της κοινωνικής και δημοσιογραφικής τους ζωής.

Είναι απο τις λίγες φορές που νοιώθω περήφανος που γεννήθηκα σε μια πόλη με καυσαέρια και πολυκατοικίες και όχι ανάμεσα σε θηρία και κανίβαλους.

Ο μόνος λόγος που αναδημοσιεύω αυτό το ζουγκλοειδούς προέλευσης κείμενο είναι διότι αν και "ρετουσαρισμένο" από τον μάγο της φυλής, καταδεικνύει χωρίς να το θέλει το πώς οι φύλαρχοι της νεοταξικής ζούγκλας υπέσκαπταν - και εν πολλοίς υποσκάπτουν- τα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας .

Για μένα δεν είναι το πρόβλημα ποιός και με ποιόν τρόπο έβγαζε τα περισσότερα και τα "καλύτερα" σκάνδαλα, αλλά ποιός ασχολήθηκε και πώς με την γενεσιουργό αιτία των σκανδάλων και αυτό θα ήταν το μέτρο με το οποίο θα χαρακτηρίζαμε την δημοσιογραφική του στάση ηθική ή ανήθικη.

Το αποτέλεσμα της συνεχούς σκανδαλολογίας, σκανδαλοαποκάλυψης και σκανδαλοκουκουλώματος, που καλλιέργησαν σαν νέο δημοσιογραφικό στύλ οι φύλαρχοι της νεοταξικής ζούγκλας, δεν ήταν όπως διατείνονταν οι υπερασπιστές της δήθεν αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας, η λέπτυνση της αντίληψης του κοινού ή έστω η ωριμότερη πολιτική σκέψη, ούτε φυσικά αποτέλεσε αφορμή για βαθύτερες και ουσιαστικώτερες πολιτικές διεργασίες, διότι πολύ απλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Τα επιτελεία των δημοσιογραφικών φυλών της "Νέας Εποχής" είχαν βρεί έναν θαυμάσιο τρόπο αρκούντως μεταμφιεσμένο, ώστε μαζί με τους πολιτικούς και τους διαπλεκομένους με αυτούς τραπεζίτες, πετρελαιάδες και εφημεριδάδες να θολώσουν τόσο τα νερά που ο ψηφοφόρος αναγνώστης -τηλεθεατής, να βλέπει τον καρχαρία για ... τσιπούρα.

Υπό αυτή την έννοια, θεωρώ ότι το κείμενο των ζουγκλοδημοσιογράφων αν μη τι άλλο είναι ένα "ηθογραφικό " ταξίδι στα μέρη τους που καλό είναι να μην τα επισκεφτεί ποτέ κανείς έντιμος και καθαρός άνθρωπος.

Η ανάρτηση του zougla για το τελος του troktiko

Κώδικας Da Vinci με το αίμα του Σωκράτη

Γιατί ο Κοντομηνάς (που πυροδότησε τη βόμβα του Βατοπαιδίου) προσέλαβε ως ειδικό σύμβουλο το πνευματικό παιδί του πολυσυζητημένου Εφραίμ. Πώς ο «κομιστής» (που τον έχρισε διευθυντή στο Θέμα Radio) τον χρησιμοποιούσε για τα περίεργα παιχνίδια του μέσα από το blog troktiko.
Οι νεκροί δεν μιλούν. Πρόκειται για το αξίωμα πάνω στο οποίο στήνεται κάθε σκοτεινή δολοπλοκία. Είτε αυτή παρουσιάζεται με πολιτικό μανδύα είτε εμφανίζεται ως ενέργεια «υποκοσμικού» χαρακτήρα. Σε μία χώρα όπου η Πολιτική, μία πλευρά της επιχειρηματικότητας, μέρος της Διοίκησης και ο συμβατικός Υπόκοσμος συμπλέουν υπό καθεστώς θεσμικής ανοχής, η φράση «οι νεκροί δεν μιλούν» αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο λειτουργίας του «Συστήματος». Υπό αυτή την έννοια, ο Σωκράτης Γκιόλιας....

από μια στιγμή και μετά ήταν πιο χρήσιμος ως νεκρός για όλους εκείνους που τα τελευταία χρόνια επιχείρησαν (τα κατάφεραν ή δεν τα κατάφεραν δεν έχει σημασία) να τον χρησιμοποιήσουν. Πιστοί στο δόγμα της «στυμμένης λεμονόκουπας».

Αρκετό καιρό πριν από το τραγικό του τέλος, ο Σωκράτης Γκιόλιας προσπάθησε ανεπιτυχώς να δώσει μια μάχη οπισθοφυλακών σε ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του σύγχρονου νεολληνικού συστήματος θεσμικής μαφίας. Ήταν το κεφάλαιο του παραεκκλησια στικού κυκλώματος, το οποίο εξελίχθηκε στη γνωστή υπόθεση του παραδικαστικού. Γνωστός και αξιόλογος νομικός τότε κατήγγειλε την προσπάθεια εξαγοράς της σιωπής, αλλά και της επιρροής που διέθετε ώστε να μην αποκαλυφθούν τα ανομήματα της παρέας της «Χρυσοπηγής» είτε εντός Ελλάδος είτε εκτός. Οι πάντες ενθυμούνται τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις που «κλείδωσαν» τις υποθέσεις Γιοσάκη, Βαβύλη, Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κ.λπ.

Κάθε προσπάθεια εξαγοράς συνεπάγεται και εκβιασμό. Μικρό ή μεγάλο. Ηθικό ή οικονομικό... αλλά πάντως εκβιασμό. Ο γνωστός νομικός κοινοποίησε τότε την απόπειρα εξαγοράς του στο στενό δημοσιογραφικό κύκλο, ο οποίος άλλωστε είχε ενεργοποιηθεί για την αποκάλυψη των εγκλημάτων που συντελέστηκαν κατά την περίοδο του μακαριστού Χριστόδουλου. Ήταν η πρώτη φορά που το «Σύστημα» επιχείρησε να χρησιμοποιήσει τον Σωκράτη. Υπήρξε και μία δεύτερη η οποία, ως φαίνεται, λειτούργησε και ως πρόκριμα. Ήταν η υπόθεση της «θεσμικής ντόπας» ή αλλιώς της υπόθεσης Κεντέρη, Θάνου, Τζέκου. Όπως καταγράφουν και επισημαίνουν γνωστοί δημοσιογραφικοί και μη παράγοντες, ο κουμπάρος του Κεντέρη αλλά και γνώστης των παρασκηνίων του ελληνικού στίβου (ο Σωκράτης Γκιόλιας) διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο «θωράκισης» του τριδύμου που κατά πολλούς εξέθεσε και κατά άλλους δεν εξέθεσε τη χώρα μας στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Όλα τα παραπάνω δεν ήταν παρά η αρχή μιας τεθλασμένης και στρεβλής πορείας. Από το 2008 και μετά (και για ορισμένους ακόμη και πολύ νωρίτερα), ο Σωκράτης Γκιόλιας ενσωματώθηκε στο σύστημα του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά με τον τίτλο του ειδικού συμβούλου. Διά μέσου του συστήματος Κοντομηνά, ο -υπό την ιδιοκτησία του τότε- τηλεοπτικός σταθμός της Κάντζας άρχισε να αναμοχλεύει και να αναδεικνύει το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου. Πρόκειται για κομβικό σημείο, αφού ήταν ενδεχομένως και η στιγμή της κομβικής αντίφασης του Σωκράτη Γκιόλια μεταξύ των πραγματικών του «πιστεύω» και των επιχειρηματικών συμφερόντων που κλήθηκε να υπηρετήσει. Ο Γκιόλιας υπήρξε από τους πλέον πιστούς -εάν όχι ο πιστότερος- οπαδούς του ηγουμένου Εφραίμ. Ήταν πνευματικό του τέκνο και ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου ήταν ο πνευματικός του πατέρας, ο μέντοράς του αλλά και ο εξομολογητής του.

Στο εκδοτικό μέτωπο

Οι δραματικές εξελίξεις στο εκδοτικό μέτωπο με την υπόθεση Ζαχόπουλου, η αποχώρηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από το «Πρώτο Θέμα» και η ρήξη του με τον Θέμο Αναστασιάδη, η υπόθεση του κομιστή αλλά και η χαρακτηριστική υπόθεση της διακίνησης «μαύρου χρήματος» από τον Αναστασιάδη, με τις μαύρες σακούλες σκουπιδιών (ύψους 5.500.000 ευρώ), που εντοπίστηκαν στο κατάστημα της γαλλικής τράπεζας BNP, όλα αυτά λειτούργησαν καταλυτικά για τον Σωκράτη, ο οποίος τελικά επέλεξε στρατόπεδο.

Αφοσιώθηκε στην οικοδόμηση μηχανισμών στήριξης της ομάδας συμφερόντων που υπηρετούσε. Ο αποτελεσματικότερος μηχανισμός ήταν βεβαίως το blog troktiko, του οποίου το εμπορικό σήμα κατοχύρωσε ο αδελφός του. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνώριζαν εξαρχής πως πίσω από το μηχανισμό troktiko κρύβονταν συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα. Ο Σωκράτης Γκιόλιας γίνεται βασικό γρανάζι της μηχανής αυτής και, ως είθισται, του παραχωρείται και θεσμικός ρόλος, αυτός του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού Θέμα (πρώην ALPHA Radio), συμφερόντων Θέμου Αναστασιάδη και τμήματος του συστήματος θωράκισης και διεκδίκησης του εκδοτικού συμπλέγματος του οποίου ηγείται ο γνωστός πλέον ως «κομιστής». Είναι η εποχή των «αλλαγών» και των μεγάλων ανατροπών. Το «σύστημα Καραμανλή» αυτοκτονεί, το «σύστημα Παπανδρέου» έρχεται να το αντικαταστήσει, οι εκκρεμότητες (δικαστικές και οικονομικές), πιέζουν είτε με τη μορφή δικαστικών εξελίξεων, που αφορούν τον κ. Κοντομηνά (με τη γνωστή υπόθεση της Interamerican), είτε με τη μορφή της οικονομικής εξάρτησης του Θέμου Αναστασιάδη από τα συμφέροντα του κ. Γιώργου Μπόμπολα. Το troktiko σε όλες αυτές τις υποθέσεις διαδραματίζει ρόλο, όπως διαδραματίζει ρόλο και σε μείζονος σημασίας κοινωνικά θέματα (π.χ. στην υπόθεση Γρηγορόπουλου) και στις παράπλευρες εξελίξεις που είχαν σχέση με τη δολοφονία του εφήβου από αστυνομικούς. Ο Γκιόλιας μέσω του blog troktiko καλείται να λειτουργήσει συνδυαστικά. Τα προβλήματα διογκώνονται και η διαχείρισή τους προκαλεί αντιδράσεις. Ο Σωκράτης επωμίζεται ρόλους που δεν είναι σε θέση, αλλά και δεν διαθέτει το «λογισμικό» για να τους φέρει εις πέρας. Σε παρόμοιες καταστάσεις το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Ουδείς είναι ευχαριστημένος, ούτε τα συμφέροντα ούτε και οι κινούντες τα νήματα. Το μόνο σίγουρο είναι η συσσώρευση εχθρών, διαφορετικών αποχρώσεων και φυσικά διαμετρήματος!

Η κόντρα με το Indymedia


Από την περίοδο μετά την εξέγερση του Δεκεμβρίου αρχίζει, διακριτικά στην αρχή και πολύ εντονότερα στη συνέχεια, ο πόλεμος εντός της αποκαλούμενης blogόσφαιρας, μεταξύ του troktiko και της ιστοσελίδας Indymedia. Ο «πόλεμος» καταλήγει σε βίαια ξεσπάσματα, ιδιαίτερα μετά το δραματικό συμβάν στο υποκατάστημα της Τράπεζας Marfin και τον τραγικό θάνατο των εργαζομένων σε αυτή. Γράφει το Indymedia αμέσως μετά τη σύλληψητων μελών του Επαναστατικού Αγώνα: «Δεν είναι μόνο ρουφιάνος ο αλήτης οτρωκτικός, αλλά και ψεύταρος… Το τσουνάμι συκοφαντικών ρουφιανο αναρτήσεων απΆ τον τρωκτικό Γκιόλια συνεχίζεται ακάθεκτο».

Αμέσως μετά τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, στο Indymedia μπορεί έκπληκτος να αναγνώσει κανείς την εξής ανάρτηση: «Στην έκρηξη βόμβας στα χέρια του μικρού Αφγανού, είχες βγάλει σε ελάχιστο χρόνο τα συμπεράσματά σου και καταδίκαζες τους ΣΠΦ, τους αποκαλούσες ψευτοεπαναστάτες, χέσ..., άνανδρους, δολοφόνους. Όταν συλλήφθηκαν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα, πανηγύριζες και μιλούσες με απαξιωτικά λόγια για αυτούς. Σχολίαζες την εμφάνιση μιας εγκύου γυναίκας και τη χλεύαζες. Σχολίαζες τα πρόσωπα και την εμφάνιση των άλλων μελών, ενώ είχαν πρηστεί από τα χτυπήματα των αστυνομικών. Στους νεκρούς της Μarfin καταδίκασες όλο τον αντιεξουσιαστικό χώρο χωρίς στοιχεία. Ε, ΠΑΡΤΑΑΑ ΤΩΡΑ!».
Ο Γκιόλιας είναι ήδη νεκρός, η βαλλιστική έρευνα κατέδειξε πως τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν είναι τα ίδια που χρησιμοποιήθηκαν σε προηγούμενες επιθέσεις της οργάνωσης Σέχτα Επαναστατών και ο ανώνυμος σχολιαστής στο blog Indymedia ήδη προκαταλαμβάνει την κοινή γνώμη με μία θεώρηση που προαναγγέλλει το ιδεολογικό περιεχόμενο της επερχόμενης προκήρυξης ανάληψης ευθύνης για τη δολοφονία. Εντυπωσιάζει η «ευθύτητα» με την οποία εκδηλώνεται η αντίθεση με το troktiko και με τον Γκιόλια, θυμίζοντας άλλες εποχές, όταν σε διάφορους κύκλους της ρωσικής αναρχικής παράδοσης κυριαρχούσε το δόγμα του Νετσάγιεφ. Δόγμα σκληρό, οδυνηρό και σε πολλές περιπτώσεις αβασάνιστα αιμοσταγές.

Η μάχη των Επιγόνων

Την ημέρα που ο Σωκράτης Γκιόλιας έπεφτε νεκρός από 16 σφαίρες των 9 mm parabelum, το troktiko -περιέργως- με ειδική ανάρτηση αρνείται πεισματικά πως ο νεκρός δημοσιογράφος είναι και o διαχειριστής του blog. Προφανώς η ανάρτηση απηχεί μια ομάδα «επιγόνων», που κρίνει πως η στιγμή δεν είναι κατάλληλη -πιθανώς για λόγους δικαστικών εκκρεμοτήτων- για να ταυτοποιηθεί ο Σωκράτης με την ιστοσελίδα. Πριν καν στεγνώσει το μελάνι της πρώτης ανάρτησης, έρχεται δεύτερη, δια της οποίας «αποκαλύπτεται» πως ο διαχειριστής, ο οραματιστής, ο συντονιστής του blog είναι ο Σωκράτης Γκιόλιας. Προφανώς πρόκειται για άλλη μια δεύτερη ομάδα «επιγόνων» που έχουν εντελώς διαφορετική άποψη επί του ζητήματος. Λίγες ώρες αργότερα το troktiko ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του. Λίγες ώρες μετά η λειτουργία του blog συνεχίζεται. «Μάχη επιγόνων» ή απλά διαφορές συμφερόντων που εξαρχής κρύβονταν πίσω από τη διαδικτυακή δραστηριότητα του Σωκράτη Γκιόλια; Είπαμε «οι νεκροί δεν μιλούν».

Το Indymedia κατηγορούσε επανειλημμένως τον Γκιόλια για τις επαφές με την αστυνομία. Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του, ο φερόμενος ως δικηγόρος του, που για ένα χρονικό διάστημα ήταν αποδεδειγμένα νομικός του σύμβουλος ο κ. Γιάννης Μαρακάκης, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega αιφνιδιάζει τους πάντες, ακόμη και τους κύκλους που όπλισαν το χέρι του εκτελεστή. Ο κ. Μαρακάκης ευρύτερα γνωστός ως «συνοδός της Έλενας Ράπτη» βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και φερόμενος ως… «εραστής της λαίδης Τσάτερλι» για τα έντυπα και τις εκπομπές «κοινωνικής κριτικής» δηλώνει ανερυθρίαστα πως ο Σωκράτης Γκιόλιας διατηρούσε άψογες σχέσεις με τη ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., με διοικητές και την αντιτρομοκρατική.

Ο δικηγόρος δηλαδή του δολοφονηθέντος λίγες ώρες μετά τη δολοφονία υιοθετεί στο ακέραιο ενδεχόμενη άποψη των δολοφόνων και «δίνει στεγνά» τον νεκρό πελάτη του.

«Να ψάξουν στο τελευταίο εξάμηνο των αναρτήσεων που έγιναν στο troktiko» κάλεσε τις αρχές- μέσω του δελτίου του Mega- ο δικηγόρος του Σωκράτη Γκιόλια, Γιάννης Μαρακάκης. Προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση η αναφορά του ότι το θύμα είχε πολύ στενές σχέσεις με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί ενοχλήσεις και απειλητικά μηνύματα, ενώ διαβεβαίωσε ότι ήταν εντελώς ανυποψίαστος ότι θα μπορούσε να του συμβεί αυτό που συνέβη τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Κάπως έτσι σχολιάστηκε από όλους.

Μέσα σε ένα 24ωρο οι βασικοί παράγοντες που τα τελευταία χρόνια κινούσαν τα νήματα και χρησιμοποιούσαν μηχανισμούς που έστηνε ο Σωκράτης Γκιόλιας αποφάσισαν να χαράξουν μια νέα γραμμή άμυνας και «δίνουν» το νεκρό συνεργάτη τους που, δια του έγκυρου στόματος του δικηγόρου του, «αποκαλύπτουν» τις σχέσεις του δημοσιογράφου με την αντιτρομοκρατική. Πρόκειται για τέχνασμα; Πρόκειται για ελιγμό διαφυγής; Πρόκειται ενδεχομένως για απολογητική αμυντική τακτική του στυλ «να ποιος είναι ο ρουφιάνος πάντως δεν είμαστε εμείς», ώστε να αποφύγουν την όποια επιθετική ενέργεια στο μέλλον από ομάδα ένοπλης βίας; «Οι νεκροί δεν μιλούν». Είναι το αξίωμα πάνω στο οποίο στήνεται η κάθε σκοτεινή δολοπλοκία. Ο Σωκράτης Γκιόλιας είναι δυστυχώς νεκρός και δεν πρόκειται ποτό κανείς να μάθει αυτά που πραγματικά ήξερε και που πραγματικά θα άξιζε να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη.

http://news24gr.blogspot.com/2010/07/zougla-troktiko.html

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες