Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το έγκλημα που συντελείται δεν έχει ιστορικό προηγούμενο

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 11:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Το έγκλημα που συντελείται δεν έχει ιστορικό προηγούμενο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το έγκλημα που συντελείται δεν έχει ιστορικό προηγούμενο



Η ελληνική κοινωνία απειλείται με ολοκληρωτικό αφανισμό.

Ένας άγριος, ανελέητος και ολοκληρωτικά καταστροφικός πόλεμος έχει κηρυχτεί, από τις ελίτ του χρήματος και τους πολιτικούς τους μηχανισμούς, εναντίον των εργαζόμενων και του ελληνικού λαού σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα: Οικονομικό, κοινωνικό, εθνικό, πολιτικό, πολιτισμικό και πνευματικό.


Η ελληνική κυβέρνηση, ξεπερνώντας κάθε όριο προκλητικότητας και κυνισμού κλιμακώνει καθημερινά τις άγριες επιθέσεις της εναντίον των εργαζόμενων, του λαού γενικότερα και της οικονομικής και εθνικής υπόστασης της ελληνικής κοινωνίας.

Σφαγιάζει τα λαϊκά εισοδήματα και καρατομεί χωρίς έλεος, αδυσώπητα, κυνικά και βάρβαρα όλα τα κεκτημένα δικαιώματα του ελληνικού λαού.

Τώρα Η κυβέρνηση
συζητάει με το ευρωατλαντικό κλιμάκιο των τεχνοκρατών της ΕΕ, του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που βρίσκονται στην Αθήνα, την προώθηση επιπρόσθετων μέτρων για την ανατροπή και το σφαγιασμό του ιδιωτικού τομέα:

· Μείωση μισθών και συντάξεων στον ιδιωτικό τομέα.

· Απελευθέρωση του ορίου των απολύσεων.

· Επίσπευση των αντιασφαλιστικών ανατροπών που προβλέπει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο για αύξηση των ορίων ηλικίας και μείωση των συντάξεων (με εφαρμογή τους από το 2013).

Παράλληλα ΕΕ και ΔΝΤ ζητούν ταχύτερους ρυθμούς στην εκπόνηση νομοθεσίας που θα καταργεί επί της ουσίας τις συλλογικές συμβάσεις.

Μια λίστα, δίχως τέλος, εξόντωσης του λαού, χρεοκοπίας και αποτέφρωσης της ελληνικής κοινωνίας.

Και όλα αυτά για τις δανειακές ανάγκες, δηλαδή για την ανατροφοδότηση και την τερατώδη διόγκωση του δημόσιου χρέους!!!

Το δημόσιο χρέος έχει δαιμονοποιηθεί για να ανατροφοδοτηθεί και να διογκωθεί τερατωδώς.


Ανυψώνεται σε τερατώδη, τρομοκρατική απειλή το δημόσιο χρέος, σε τρομερό «σκιάχτρο» για να χρεοκοπήσει η ελληνική κοινωνία και να λεηλατηθεί ο ελληνικός λαός, να διογκωθούν τα κέρδη της καπιταλιστικής αναλγησίας και κακουργίας, αλλά και να διογκωθεί ασύλληπτα ο «δαίμονας» του δημόσιου χρέους!!!

Ένας φαύλος κύκλος: Λεηλασία των λαών, χρεοκοπία και αποτέφρωση των κοινωνιών, υπερκέρδη των καπιταλιστικών καρτέλ του χρήματος και θηριώδη υπερχρέωση των κρατών…

Αυτός είναι ο πιο βάρβαρος καπιταλιστικός παραλογισμός, η πλέον κυνική καπιταλιστική κακουργία, αλλά και η πλέον ασύλληπτη και θηριώδη καπιταλιστική απάτη: Αυτοί που λεηλάτησαν τα πάντα, που εξόρυξαν τα μάτια των ανθρώπων και βυθίζουν τις κοινωνίες στα τάρταρα της καταστροφής, αυτοί που τα κέρδη τους σήμερα, σε εποχή κρίσης, έχουν γιγαντωθεί σε δυσθεόρατα ύψη, αυτοί απαιτούν ΤΩΡΑ νέες αλυσίδες υπερχρέωσης!!!

Και το «επιχείρημα» της μεγάλης απάτης, το «επιχείρημα»-τρομοκράτης, η αποφυγή της χρεοκοπίας!!!

Για ποια χρεοκοπία, όμως μιλάνε όλοι αυτοί οι ληστές και τα πολιτικά και δημοσιογραφικά τσιράκια τους;

Για τη χρεοκοπία του συστήματός τους; Αυτό ας χρεοκοπήσει γιατί όσο ζει και αναπνέει ακόμη, οδηγεί στη χρεοκοπία και στην ολοκληρωτική καταστροφή τις κοινωνίας, τα έθνη και τους λαούς.

Ο ελληνικός λαός και η ελληνική κοινωνία ήδη έχουν οδηγηθεί σε χρεοκοπία. Καμία χρεοκοπία δεν μπορεί να φοβηθούνε πλέον. Τα πάντα έχουν χάσει. Αυτό που απομένει είναι να «χάσουν» τις αλυσίδες τους, να απαλλαγούν από τις τανάλιες της χρεοκοπίας τους: Από το σύστημα των ληστών και των απατεώνων…

Δεν μπορεί ο ελληνικός λαός να επωμιστεί την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους. Αυτό όχι μόνο δεν είναι δικό του χρέος, αλλά αντίθετα αποτελεί τη λεηλασία της δικής του εργασίας, την κερδοσκοπική εκμετάλλευση του δικού ιδρώτα. Το δικό του αίμα ήπιαν τα αρπαχτικά του κεφαλαίου και το μετέτρεψαν σε υπερκέρδος και σε «χρέος» για να μην του αφήσουν ούτε σταγόνα αίμα…

Η άρνηση πληρωμής του δημόσιου χρέους αποτελεί σήμερα την επαναστατική αιχμή μια «πλατφόρμας» για την ανασυγκρότηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Και εδώ ακριβώς πιστοποιείται και μια άλλη χρεοκοπία: Η χρεοκοπία της Αριστεράς, η ανυπαρξία ενός συνειδητού και οργανωμένου αριστερού κινήματος.

Οι δυνάμεις που μιλάνε στο όνομα της Αριστεράς δεν έχουν καμία σχέση με την επαναστατική Θεωρία και Πράξη. Τα «αριστερά» άλλοθι της καπιταλιστικής ισοπέδωσης, εξόντωσης και απάτης είναι.

Τόσο ευνοϊκές, ώριμες και «επαναστατικές» συνθήκες για την ανασυγκρότηση και οργάνωση των εργατικών και λαϊκών κινημάτων, ίσως να μην έχουν ιστορικό προηγούμενο.


Τι κάνει το ΚΚΕ (για τον ΣΥΝ δεν μιλάμε, αυτός ήδη αποτελεί την ιδεολογική μαγκούρα της Νέας Τάξης);

Το ΚΚΕ, απλώς διαπιστώνει το κακό, το καταγγέλλει και το αναθεματίζει, αφού πρώτα φρόντισε να καταστρέψει κάθε «συνθήκη» αγώνα και οργάνωσης (έχουμε γράψει σχετικά σε άλλα άρθρα).

Το ΚΚΕ, απλώς φλυαρεί ταξικά και μοιρολογεί με κούφιες «επαναστατικές» φράσεις και ήχους.

Καλεί και σε παρελάσεις απεργιών και φιέστες κινητοποιήσεων καθαρά εκτονωτικών, έτσι για τις εντυπώσεις, όπως τα κρατικά και κυβερνητικά συνδικάτα.

Αντί να προωθήσει τη δημιουργία Ενιαίο-Μετωπικών πρωτοβουλιών και Επιτροπές αυτό-οργάνωσης που θα δώσουν προοπτική και Οργάνωση στους αγώνες, καταναλώνεται σε κομματικές φιέστες και σε βερμπαλισμούς του τύπου: «κατεβείτε στο δρόμο»!!!

ΚΑΝΕΙΣ δεν κατεβαίνει στο δρόμο δίχως να βλέπει προοπτική, δίχως να συμμετέχει και ο ίδιος στις αποφάσεις και την οργάνωση των αγώνων, ΔΙΧΩΣ να υπάρχει σχέδιο για κλιμάκωση σκληρών αγώνων, δίχως Πίστη και Όραμα, δίχως αυτενέργεια…

Οι εργαζόμενοι και οι λαοί χύνουν το αίμα τους και θυσιάζονται όταν συμμετέχουν οι ίδιοι στις αποφάσεις και την οργάνωση των αγώνων, όταν ο αγώνας τους δεν είναι απλός το να καταβαίνουν στο δρόμο κάτω από κομματικές σημαίες και λάβαρα…

Το ΚΚΕ προς αυτή την κατεύθυνση της λαϊκής αυτενέργειας και οργάνωσης δεν κοιτάζει καθόλου…

Το ΚΚΕ ούτε σε πρωτοβουλίες, στοιχειωδώς ενωτικές με άλλες δυνάμεις δεν προχωρεί.

Υποκαθιστά
τις λαϊκές μάζες και τις καλεί σε κομματικές φιέστες, εκλογικού χαρακτήρα για τη δική του εκλογική επιβίωση.

Πάνω όμως σε καμένη γη και σε στάχτες δεν μπορεί να επιβιώσει κανείς…

Η ελληνική κοινωνία απειλείται με αφανισμό και το ΚΚΕ δεν μπορεί στοιχειωδώς να κινητοποιήσει δυναμικά τον ελληνικό λαό προς την κατεύθυνση της ρωμαλέας ανασυγκρότησης και οργάνωσης του μαζικού επαναστατικού κινήματος.

Είναι ιστορικά ξοφλημένο και αποτελεί τον πυροσβέστη της λαϊκής οργής και οργάνωσης…
_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 12:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τριπλή δικτατορία
Πηγή:
http://trelogiannis.blogspot.com/


Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 1:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τέλος εποχής
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/04/blog-post_5038.html




Από το Καστελόριζο επέλεξε ο πρωθυπουργός να ανακοινώ
σει ότι η χώρα μας προσέφυγε στον μηχανισμό στήριξης, μέσω σχετικής επιστολής προς την ΕΕ και το ΔΝΤ, με την οποία ζητούμε την ενεργοποίησή του.


«Σηκώσαμε τα μανίκια για να αντιστρέψουμε το κλίμα»
είπε ο πρωθυπουργός, «πήραμε δύσκολα μέτρα που πολλές φορές πόνεσαν» και μετά από ένα πραγματικό μαραθώνιο, όπως είπε, διεκδικήσαμε και καταφέραμε μία ισχυρή απόφαση της ΕΕ για ένα πρωτόγνωρο μηχανισμό


Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 1:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ "ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΕΣ" (ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ...ΒΟΥΛΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ)
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/04/blog-post_3017.html





Πριν απο λίγο τέλειωσε η θεατρική παράσταση του κ. Παπανδρέου ο οποίος θέλοντας να υποδυθεί τον πατριώτη πήγε στο Καστελόριζο για να μας ανακοινώσει την παράδοση της χώρας στην εξουσία της οικονομικής αστυνομίας της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και της Pax Americana (Δ.Ν.Τ).

Όσοι αντέξατε να ακούσετε ολόκληρο το διάγγελμα του απο εδώ και πέρα κατοχικού πρωθυπουργού, θα αντιληφθήκατε ότι προσπάθησε να μας πείσει ότι αυτή η "αναγκαία" λύση θα είναι η αρχή μιας ...νέας πορείας που θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ύψη προόδου και ανάπτυξης δυσθεώρατα.

Δεν θα σχολιάσω καθόλου αυτό το δείγμα του συμπυκνωμένου θράσους και της γιγάντιας μπουρδολογίας,απλώς θα σας θυμίσω τί έλεγε ο συνονόματός του Γεώργιος Παπαδόπουλος όταν μας έβαλε στον γύψο (δυστυχώς ο σημερινός Γεώργιος δεν μας βάζει στον γύψο αλλά στο ...τσιμέντο)

Συσχετισμοί: Το παραλήρημα του δικτάτορα Παπαδόπουλοι:

http://www.youtube.com/watch?v=fWuzaapQB4s&feature=player_embedded




ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 3:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ (Χούντα)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ

Οι εργοδότες ξέρουν να διαλέγουν. Τα άτομα με χαμηλό IQ δεν έπαψαν ποτέ να υπάρχουν. Με τη διαφορά ότι ο σεβασμός κατανέμεται διαφορετικά. Άλλος πχ ο σεβασμός στον κ. Μπους το νεότερο και άλλος στον Παπανδρέου το νεότερο.

Είναι καμμένο χαρτί από χέρι, αυτός και οι συνεργάτες του. Λίγο μυαλό αν είχαν δεν θα επέμεναν για εκλογές σε μια περίοδο, όπου η κατάρρευση ήταν αναμενόμενη. Κανείς από τους συμβούλους-οικονομικούς εγκεφάλους που έχει, δεν του είπε, δεν τον προειδοποίησε, δεν ήξερε, για τα χάλια της οικονομίας;

Ο νους δεν είναι προϊόν εμπορεύσιμο δυστυχώς. Ζητούσε εκλογές σε μια οικονομικά ρημαγμένη (χρεοκοπημένη, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους) χώρα! Τουλάχιστον, γιατί δεν άφηνε τον "αντίπαλο", να μας πάει εκεί, που τώρα μας πηγαίνει ο κύριος του "λεφτά υπάρχουν. Ήθελε διαρκώς εκλογές "εδώ και τώρα" και οι μάστορες των κρίσεων του τις έδωσαν. Του έταξαν λεφτά, που τώρα δεν υπάρχουν. Βοήθεια μηδέν. Λακίσανε οι "φίλοι", όπως χάθηκαν στο άθλιο πραξικόπημα (Κύπρος) των Απριλιανών. Γι΄ αυτό και η κρίση έρχεται.

"Πατρίδα, πατρίδα, ήσουνε άτυχη από ανθρώπους να σε κυβερνήσουν!", φωνάζει ο Μακρυγιάννης από τον τάφο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 8:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φτάνει η κοροϊδία της «αριστερής» αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ




Κάποιοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ, πιστεύουν ότι ο χρόνος θρυμματίζει τη μνήμη και τη σκέψη: το μητσοτακικό αξίωμα…

Δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί εξαπατούν, χρόνια και χρόνια, τον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα τους προδομένους εύπιστους οπαδούς του «σοσιαλισμού» του ΠΑΣΟΚ.


Από την εποχή του σημιτισμού υπάρχουν ακόμα τα αποτυπώματα των καρφιών στις παλάμες της κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ και αυτοί οι κύριοι, επαγγελματίες κομματάρχες, δεν άλλαξαν το «τροπάριο»: Σε κάθε κυβερνητική «σφαγή» βγαίνουν, για τα μάτια του κόσμου, και εξαπολύουν ανώδυνες ρητορικές «ρουκέτες» αντιπολιτευτικές!!!

ΦΥΣΙΚΑ, πάντα παραμένουν αμετακίνητοι «στυλοβάτες» του κόμματος και της κυβέρνησης, στο όνομα των «σοσιαλιστικών» οραμάτων!!!

Καταγγέλλουν το κόμμα τους και την κυβέρνησή τους για ακραίο νεοφιλελευθερισμό, αλλά παραμένουν ΕΝΤΟΣ του «παγιωμένου» νεοφιλελευθερισμού, ρίχνοντας απλώς κροτίδες διαμαρτυρίας!!!

Το ίδιο παιχνίδι το συνέχισαν και με το Γιωργάκη. Στήριξαν φανατικά και έμπρακτα το Γιωργάκη εξαπατώντας βάναυσα τον κόσμο (σοσιαλιστή ριζοσπάστη τον ανέβαζαν και των κατέβαζαν), ΚΑΙ, όταν ο ΓΑΠ εκτελούσε εν ψυχρώ τον ελληνικό λαό, «ξυπνούσαν» και έγραφαν κάποια ανακοινωσούλα διαμαρτυρίας…

ΠΑΝΤΑ, βεβαίως, παρέμειναν εντός του κόμματος και «αγωνιζόντουσαν» για το …σοσιαλισμό!!!

Τέτοια θηριώδη και κακουργηματική υποκρισία και κοροϊδία μόνο στο «σοσιαλδημοκρατικό» κόμμα της ακραίας, «εκσυγχρονιστικής» απάτης (ΠΑΣΟΚ) μπορεί να ευδοκιμήσει και να γίνει καθεστώς της «κολυμπήθρας του Σιλωάμ».

ΟΛΟΙ αυτοί της «αριστερής αντιπολίτευσης» του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι κατά καιρούς «πετάνε» και κάποια «ατάκα» δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας είναι πολλαπλά απατεώνες, χειρότεροι και από την ηγετική κλίκα της κυβέρνησης…

Υποδύονται ρόλους «μωρής παρθένας», ενώ γνωρίζουν το τι είναι και το σημερινό ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός τους.

Εξάλλου, ο ΓΑΠ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ έκρυψε τις απόψεις του και τον διατεταγμένο ρόλο του.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ: Λόγω της πολιτικής καχεξίας του και της αμερικανικής «μόρφωσής» του, δεν μπορούσε να ελιχτεί και ξεστόμιζε τις ιδέες και τα σχέδιά του ωμά και χοντροκομμένα…

Οι «αντιπολιτευόμενοι» ήταν αυτοί που καμωνόντουσαν ότι δεν καταλάβαιναν και ελισσόντουσαν σαν χέλια, σαν ερπετά…

Γι’ αυτό προκαλούν και τη σιχασιά των ερπετών…

ΣΗΜΕΡΑ που η νέα ψυχρή εκτέλεση συντελέστηκε με την υπογραφή της κατοχής μας από το ΔΝΤ, «σκάρισαν» πάλι τα σαλιγκάρια του «αριστερού» ΠΑΣΟΚ!!!

Άρχισαν να γράφουν, άλλοι για τις ευθύνες που μας οδήγησαν εδώ, άλλοι να θρηνούν και να αναθεματίζουν τους «κακούς» συμβούλους του Γιώργου, άλλοι να μέμφονται τον αρχηγό τους που δεν προχώρησε σε λύσεις του «σοσιαλιστικού ριζοσπαστισμού» (!), όπως περίμεναν (αλήθεια από πού αντλούσαν αυτή την ελπίδα) και πάρα πολλά άλλα φαιδρά.

ΩΣΤΟΣΟ, παραμένουν «βράχοι» δίπλα στον αρχηγό και στα οράματα!!!

Ούτε να αηδιάσεις πλέον δεν μπορείς με αυτές τις φαιδρές δικαιολογίες-κοροϊδίες…

Το πιο τυπικό παράδειγμα της «αντιπολιτευτικής» κοροϊδίας (βέβαια δεν είναι ο μόνος) είναι ο παλιός φίλος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Μια ζωή την ίδια κασέτα!!!

Διαβάστε το τραγουδάκι του προς τον Πρωθυπουργό:

«Στις 4 Οκτώβρη του 2009 ο ελληνικός λαός σου έδωσε την εντολή να ανορθώσεις τη χώρα μετά από τη δεξιά λεηλασία και την συσσώρευση λαθών απ' τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Αυτή την εντολή στην έδωσε και το σύνολο του ΠΑ.ΣΟ.Κ γιατί όλοι πίστεψαν πως θα ακολουθήσεις έναν ριζοσπαστικό σοσιαλιστικό δρόμο με το λαϊκό συμφέρον στην πρώτη γραμμή.
Δεν σου την έδωσε για να την καταχραστούν οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες σου και με πρόσχημα εσένα και το ηθικό σου ανάστημα να διασύρουν τη χώρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης…»


Δεκαετίες τώρα θρηνεί με τα ίδια λόγια…

Αν δεν είναι ολοκληρωμένος βλάκας, τότε είναι κομπογιαννίτης…

Η κρίση δική σας…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 9:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρος : "ΦΥΣΙΚΑ, πάντα παραμένουν αμετακίνητοι «στυλοβάτες» του κόμματος και της κυβέρνησης, στο όνομα των «σοσιαλιστικών» οραμάτων!!!"

Κ.Χρ : Αυτό είναι το φιάσκο της δημοκρατικότητας. Πιστοποιητικό γνήσιων δημοκρατικών φρονημάτων.

- " Άντε παιδιά, κάντε μας και λίγη εσωκομματική αντιπολίτευση για να βλέπει ο κόσμος ότι δεν ακολουθούμε τα χνάρια του σταλινισμού. Ελευθερία έχουμε, δημοκρατικό κόμμα είμαστε, βαράτε μας ήπια να αποδείξουμε ότι είμαστε γνήσια τέκνα της Ρόζας Λ."

Τα χνάρια του σταλινισμού δεν τα ακολουθούν. Ακολουθούν τις οδηγίες του έξυπνου δημοκρατικού φασισμού και του πλανητάρχη ηγέτη. Όπου τα βρίσκει δύσκολα να ρίχνει μπόμπες και αλλού, εκεί που ξεβρακώνετε, να σκάνε οι οικονομικές φούσκες.
Όποιος τολμά να λαλήσει, ας δοκιμάσει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τουρλουμπούκης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 9:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι απατεώνες του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ούτε γραμμάριο τσίπας. Λένε ακόμη και όταν παίρνουν την απόφαση της προσφυγής στο ΔΝΤ "διαπραγματευόμαστε τους όρους", βάζουν τις εφημερίδες του συστήματός τους να το σημειώσουν μαζί με τα "δεν γίνεται πλέον αλλιώς", προσφεύγουν και μετά βγαίνουν οι Πάγκαλοι στις "ειδήσεις" του MEGA και λένε "διαπραγματεύεται όποιος είναι σε θέση ισχύος, εμείς αιτούμεθα"!!

Και ούτε ένας από όλους αυτούς δεν παραιτείται. Διαφωνούντες της πλάκας και συμμέτοχοι της μάσας.
Επιστροφή στην κορυφή
Τυπο-γραφικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 9:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και όλες οι ανακοινώσεις της πολιτικής ελιτείας γίνονται... Παρασκευή.
Για να ακολουθεί αργία ώστε να διευκολύνονται οι χειρισμοί τους και να μετατίθενται οι αντιδράσεις.

Κι από κοντά πότε μια τσόντα της Τζούλιας και πότε μια "γιάφκα" των ενεργούμενων
Επιστροφή στην κορυφή
Κόκκινο Φεγγάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 10:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Και η αριστερά το βιολί της

Αντε πάλι μια ανακοίνωση του ΚΚΕ του τύπου "ο λαός πρέπει να καταλάβει" (αυτά που δεν του έδωσαν να καταλάβει οι αριστεροί μας), άντε ξανά μανά "είναι ώρα συστράτευσης με το ΚΚΕ".

Πώς το έκαναν όταν πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του ΕΑΜ και στο μεγαλειώδες κίνημα Εθνικής Αντίστασης; Ε, ακριβώς το αντίθετο!

Μα αν αυτοί δεν διδάσκονται από την ιστορία τους, εάν αυτοί γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ό,τι διδάχτηκε ο λαός μας και ό,τι έμεινε από γενιά σε γενιά ως παρακαταθήκη τους πώς αγωνίζεσαι επιτυχημένα σε αντίξοες συνθήκες, πώς μπορούν να μας "διδάξουν" σήμερα;

Οι άλλοι, του ΣΥΝ, πιο βιτσιόζοι ακόμη!
Σταματούν τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τους για να κάνει μια δήλωση για το θέμα ο Τσίπρας και γυρίζουν στο φλέγον ζήτημα που τους απασχολεί:
Πώς θα είναι το... διευθυντήριο του ΣΥΝ και πώς θα αντιπροσωπευτούν σε αυτό οι διάφορες τάσεις!

Αν παραφράζοντας τη γνωστή ρήση, οι λαοί έχουν και την αριστερά που τους ταιριάζει την έχουμε βάψει.
Επιστροφή στην κορυφή
Ευαγόρας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 23, 2010 10:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στο "λογαριασμό" και τα Εθνικά Θέματα

Η χώρα που κατά τον φερόμενο ως πρωθυπουργό της "έχει απωλέσει τμήμα της εθνικής της κυριαρχίας" θέλει να διαπραγματευτεί τη λύση των... εθνικών της ζητημάτων: Κυπριακό, Αιγαίο, όνομα FYROM κλπ.

Αυτό που είπε ο Πάγκαλος "δεν διαπραγματευόμαστε από θέση ισχύος, αιτούμεθα", δηλαδή παρακαλάμε τα... αφεντικά της Μπίλντεμπεργκ (που είναι το ΔΝΤ και η Νέα Τάξη) δείχνει τα όρια των διαπραγματεύσεων.

Και αυτό δείχνει την άλλη όψη του λογαριασμού που το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ στέλνει στους πολίτες που θέλει να μετατρέψει σε υπηκόους: Μια Ελλάδα της "Μελούνας" -τιμάριο των σύγχρονων Κωλέττηδων, των Παπανδρέου- και μια σειρά γκρίζες ζώνες ή ζώνες "ελεύθερου εμπορίου" με λογής λογής επικυρίαρχους υπό την αιγίδα των ΗΠΑ βεβαίως βεβαίως.

Βόρεια Μακεδονία που θα κοιτά το νότο "της" επάνω, με "τουριστικό πόλο" τη Θεσσαλονίκη... Νέα Ιερουσαλήμ κατά πώς θέλει ο Μπουτάρης,
πολυεθνική θράκη που στους προαιώνιους δρόμους της θα βάζει... διόδια το Προξενείο της Κομοτηνής λίγο πιο εκεί,
γκρίζο το Αιγαίο ανατολικά, από Άσπρη Θάλασσα για τους Βυζαντινούς
και νεοταξίτικο φυλάκιο και μεταπρατικό λιμάνι την Κύπρο.


Από τη μια ο δικομματισμός με πολιτικό προσωπικό εθισμένο στη ρεμούλα και ανίκανο να χαράξει πρόγραμμα... ωνίων. όχι εξόδου από την κρίση, από την άλλη η αριστερά του κοσμοπολιτισμού ή της ομφαλοσκόπησης και στη μέση ένας κόσμος -με όλο και λιγότερους πολίτες ανάμεσά του- που τρέχει από τις "ειδήσεις των οκτώ" στα γκισέ των τραπεζών για τις δόσεις ενός μέλλοντος πολλαπλώς υποθηκευμένου.

Πώς το έχει πει ο Θύμιος; ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; Ναι! Κρυφό σχολειό και κλέφτες στις ραχούλες. Για μερικές μικρές νίκες που τις έχουμε ανάγκη για να υπάρξουν οι επόμενες.

Το σκοτάδι είναι ήδη εδώ.
Ας ανάψουμε έστω και έναν... αναπτήρα.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ 1



Ένταξη: 24 Απρ 2010
Δημοσιεύσεις: 1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 24, 2010 9:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΜΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ.ΕΡΓΑΤΙΑ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΜΕ ΟΙΚΤΡΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΗΘΟΠΟΙΗΣΤΙΚΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΑ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες