Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο «εθνικός προβοκάτορας»

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2010 9:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο «εθνικός προβοκάτορας» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο «εθνικός προβοκάτορας»



Ο Καρατζαφέρης, είναι γνωστό πλέον και στις πέτρες, αποτελεί το προνομιακό «εμπόρευμα» των ΜΜΕ. Με συχνότητα σκανδαλώδη, αυτός ο κλόουν της πολιτικής, παρελαύνει από όλες τις πασαρέλες της «ενημέρωσης»…

Είναι ο «εθνικός προβοκάτορας» που περιφέρεται για να βρωμίζει κάθε πολιτική ιδέα και να δολοφονεί και τη σκέψη και το ήθος…

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, ο άλλος «εθνικός προβοκάτορας» της δημοσιογραφίας, που υποδύεται τον «Ρομπέν των δασών» να μην μιλήσει με το «σύντροφο» πολιτικό για τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας;;;


Στο ραδιόφωνο του «Αντένα»,
λοιπόν, («εθνική» και αυτή μήτρα της απάτης του χρήματος), οι δύο «εθνικοί προβοκάτορες», τηλεφωνικώς, «ανέλυαν» βαθυστόχαστα (!) τα περί ιθαγένειας.

Και ρωτάει ο Μάκης τον πολιτικό κλόουν το τι θέλει να πετύχει με το δημοψήφισμα.

Ερώτηση «στημένη» για Καρατζαφερικές «διευκρινήσεις» γιατί κάποιοι αφελείς οπαδοί έχουν πάρει σοβαρά τα πυροτεχνήματα του αρχηγού…

Και απαντά ο πολιτικός σαλτιμπάγκος:
«Σκοπός μου είναι δια μέσου του δημοψηφίσματος να εκφράσει τη γνώμη του ο Ελληνικός λαός…»

Και συνέχισε: «Δεν σκοπεύω να βγάλω το λαό στο δρόμο με πορείες και συγκεντρώσεις απλά ένα μήνυμα θέλω να στείλω στην Κυβέρνηση…»

Απλώς, δηλαδή να εκφράσει τη γνώμη του (για τα μάτια) ο ελληνικός λαός!!!


Ο Ελληνικός λαός έχει εκφράσει τη γνώμη του: Πάνω από 80% είναι εναντίον της παροχής της ιθαγένειας!!!

Να γιατί δεν σκοπεύει να κατεβάσει στο δρόμο το λαό. Δεν τον απασχολεί το ζήτημα, απλώς το εμπορεύεται δημαγωγικά, θέλοντας δήθεν να πιέσει την κυβέρνηση: Εδώ κάνει κηρύγματα ηθικής στους διευθυντές των οίκων ανοχής…

Κούφια λόγια ενός αγύρτη που δεν πιστεύει σε τίποτα και εμπορεύεται την καταστροφή της Ελλάδας με εκλογικά τρικ τσαρλατανισμού και ακραίου τυχοδιωκτισμού.

Εδώ η Ελλάδα καταστρέφεται και ο Καρατζαφέρης, απλώς, για να «πιέσει» την κυβέρνηση, θέτει το άσφαιρο τέχνασμα: έτσι για τα μάτια, να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός αν αποδέχεται το θάνατό του!!!

Ικανοποιημένος ο έτερος «εθνικός προβοκάτορας», προχωράει παρακάτω.

Τον ρωτάει αν θα συμβάλει (ο Καρατζαφέρης) στην προσπάθεια του Πασόκ ώστε να βγει η χώρα μας από την κρίση.

Καρατζαφέρης: «Το Πασόκ δεν μπορεί από μόνο του να μας βγάλει από την κρίση ακόμα και αν επιστρατεύσει τα μεγάλα μυαλά του Σημίτη και του Αλέκου Παπαδόπουλου»!!!

Το Σημίτη ζητάει ο Καρατζαφέρης!!!

Χωρίς σχόλια…

Δεν έμεινε μόνο εκεί.

Ακολούθως έπλεξε το εγκώμιο του Παπακωνσαντίνου: «φρέσκο αίμα, κάνει ό,τι μπορεί και δίνει μάχη στις Βρυξέλλες για το καλό της χώράς μας»!!!

Χωρίς σχόλια!!!

Και τελείωσε: «Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι»!!!

Συναίνεση ζητάει ο Καρατζαφέρης (όπως το αφεντικό του ο Μητσοτάκης) για να σωθεί το σύστημα του μεγάλου κεφαλαίου και των τραπεζιτών, αυτός ο «άσπονδος εχθρός» του!!!


Και φυσικά να συμμετάσχει και αυτός σε μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας»!!!

Τέτοια πολιτική απάτη, ελεεινότητα, εμετικό τυχοδιωκτισμό και μοχθηρό αμοραλισμό δεν έχει ξαναζήσει η Ελλάδα…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πολιτικό Σαφάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιαν 19, 2010 10:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο «κλόουν» της πολιτικής και… οι μετανάστες!!!



Ο "ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ "ΑΡΡΗΤΑ ΡΗΜΑΤΑ" ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ......

Δεν θέλουμε να διεκδικήσουμε οτι πρώτοι και μόνο εμείς το γράψαμε, που μπορεί να είναι και έτσι...


Ούτε οτι ο Χατζηνικολάου μας διάβασε και από εμάς πήρε την ερώτηση και την έκανε στον "σαλτιμπάγκο" Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, χθές στο Δελτίο Ειδήσεων του ALTER για τους μετανάστες.
Χθές λοιπόν ο Χατζηνικολάου ερώτησε τον "πλιατσικολόγο" Πρόεδρο του ΛΑΟΣ γιατι ενώ άλλα έλεγε στην εφημερίδα "Τα Νεα" ,δηλ. ήταν υπέρ των μεταναστών, σήμερα υποστηρίζει ακριβώς τα αντίθετα.

Έλεγε τότε:

"Η ερμαφρόδιτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα προσβάλλει τους μετανάστες αλλά και την εικόνα της χώρας η οποία αρνείται πεισματικά να πάρει θέση σε αυτό το φλέγον θέμα.
Από τη στιγμή που γεννιέται σε έναν τόπο το παιδί πρέπει να παίρνει αυτόματα την υπηκοότητα του συγκεκριμένου κράτους και βεβαίως, εάν θέλει, να παίρνει και της χώρας από την οποία προέρχεται η οικογένειά του."


Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πρόεδρος του ΛΑΟΣ :
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=96&ct=1&artid=15348&nid=0


Κάντε κλικ εδω:

http://politikosafari.blogspot.com/2010/01/blog-post_4114.html
αξίζει τον κόπο για να διαπιστώσετε, πώς ο γραφικός "Πρόεδρος" του ΛΑΟΣ , ευκαιριακά είναι τώρα κατα των μεταναστών (όπως ευκαιριακά είναι όλα όσα πρεσβεύει κατα διαστήματα) και φυσικά κάτω απο την πίεση Σαμαρά.

Πηγή:
http://politikosafari.blogspot.com/2010/01/blog-post_1210.html

Επιστροφή στην κορυφή
Δημήτρης 2009
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 21, 2010 9:56 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η αλήθεια για το ΛΑΟΣ

Πώς τα "μπαουλοντίβανα" του Τέως…

έγιναν η "προίκα" της Ντορούλας;

Το ΛΑΟΣ είναι ένα μοναδικό φαινόμενο στη νεότερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας και ίσως και της Ευρώπης. Είναι καθαρά προϊόν αγοραπωλησίας. Αυτή η μοναδικότητά του οφείλεται στον τρόπο ίδρυσής του και στην ταυτότητα εκείνου που εξυπηρετεί. Δημιουργήθηκε καθαρά με επιχειρηματικούς όρους και υπό τις ανάλογες συνθήκες. Κάποιος πούλησε οπαδούς και κάποιος άλλος τούς αγόρασε, για να ιδρυθεί το ΛΑΟΣ ως κόμμα. Υπό συνθήκες, οι οποίες θα μπορούσαν να ανήκουν στην εποχή του δουλεμπορίου, κάποιοι έφτιαξαν κόμμα. Όμως, το παράδοξο δεν είναι μόνον αυτό. Το εξίσου παράδοξο είναι ότι αυτός, ο οποίος δημιούργησε αυτήν την "επιχείρηση", δεν είναι εκείνος που εμφανίζεται ως ιδρυτής της. Άλλος με δικά του μέσα τη δημιούργησε και κάποιος άλλος εμφανίζεται ως αφεντικό της. Ο Καρατζαφέρης, δηλαδή, δεν είναι ο ιδρυτής και το πραγματικό αφεντικό του ΛΑΟΣ. Στην πραγματικότητα ο Καρατζαφέρης είναι το Golden Boy αυτού στον οποίον ανήκει πραγματικά η επιχείρηση …και αυτός είναι ο Μητσοτάκης.

Όταν ο Μητσοτάκης την επομένη της πανωλεθρίας της Ντόρας έλεγε ότι ελέγχει το 40% της Νέας Δημοκρατίας, ψέματα δεν έλεγε. Απλά, ως Μητσοτάκης, δεν έλεγε την αλήθεια. Τι σημαίνει αυτό το φαινομενικά αντιφατικό; Ότι πράγματι ελέγχει ένα μεγάλο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο μπορεί να φτάσει ακόμα και μέχρι το θηριώδες 40%. Απλά, αυτό είναι ένα ποσοστό το οποίο ελέγχει μεν ο Μητσοτάκης, αλλά δεν του ανήκει στην πραγματικότητα. Ο Μητσοτάκης ελέγχει εκείνον, ο οποίος μπορεί να διχάσει τη Νέα Δημοκρατία σ' αυτόν τον βαθμό. Ελέγχει εκείνον, ο οποίος μπορεί να "δελεάσει" ένα μεγάλο ποσοστό της δημοκρατικής Δεξιάς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι του ανήκει το ποσοστό αυτό. Ελέγχει τον Καρατζαφέρη. Γνωρίζει τα "ένστικτα" των δεξιών και γνωρίζει πώς να τα ενεργοποιεί με τον "υπάλληλό" του. Το όλο θέμα είναι να γνωρίζει κάποιος πώς εξυπηρετούν τον Μητσοτάκη τα ένστικτα αυτά. Να καταλάβει πού τον εξυπηρετεί αυτός ο οποίος τα ενεργοποιεί και είναι το ΛΑΟΣ.

συνέχεια εδω
http://www.eamb.gr/new_text/laos02.htm
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες