Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο ΜΥΘΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 20, 2009 7:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΜΥΘΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ΜΥΘΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ





Αυτές τις μέρες, διαπιστώσαμε για άλλη μια φορά, ποιοί, πόσο και πώς καλλιεργούν τον εφιαλτικό μύθο του κ. Χρυσοχοίδη.

Ένα 28χρονο παιδί αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και, ευτυχώς, δεν τα κατάφερε. Παραμένει όμως σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Είναι ένας νέος άνθρωπος που, για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν έχει πάρει ακόμη το πτυχίο της Νομικής κι έλεγε παντού ψέματα, ότι το πήρε.
Έλεγε ψέματα στους γονείς του, που τον πίστευαν, αποφεύγοντας να μάθουν την αλήθεια.

Είπε ψέματα και στον κ.Χρυσοχοίδη που τον πίστεψε και χωρίς να του προσκομίσει πτυχίο, τον διόρισε, αμέσως, ως Δικηγόρο, μέλος Ειδικής Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής, στο Υπουργείο του και δημοσιεύτηκε, αμέσως, και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Προχτές όμως το ψέμα του νέου παιδιού και το «λάθος» του κ.Χ., αποκαλύφθηκαν. Και χθες, η ευαισθησία του νέου ανθρώπου, τον οδήγησε στο μπαλκόνι του 7ου ορόφου του Υπ.Προστασίας του Πολίτη και έπεσε στο έδαφος χωρίς, ευτυχώς, να σκοτωθεί.

Οι γονείς του με την αγωνία για τη ζωή του παιδιού τους, ζουν τώρα το δικό τους το δράμα.

Ο κ.Χ., άραγε πώς ζεί; Έχει συνειδητοποιήσει ότι έκανε δυο εγκληματικά «λάθη»;

Πρώτο λάθος: Διόρισε ένα παιδί σε μια πολύ σοβαρή θέση πριν καταθέσει όλους τους αναγκαίους τίτλους του. Κάτι που δεν θα έκανε για κανένα άλλο παιδί αν δεν είταν γιος δικού του ανθρώπου.

Δεύτερο λάθος: Είναι ηθικός αυτουργός της απόπειρας αυτοκτονίας του. Έπρεπε πρώτα να κατατεθούν όλοι οι τίτλοι του κι ύστερα να τον διορίσει και τυπικά. ΄Η, τουλάχιστον να τον τοποθετούσε σε μια λιγότερο υπεύθυνη θέση που δεν είταν απαραίτητο το πτυχίο. Αυτή η απαράδεχτη βιασύνη του κ.Χ. που στάθηκε η αφορμή για να αποκαλυφθεί το ψέμα του νέου παιδιού, μαζί με τις τύψεις ενοχής του, απέναντι στους γονείς του, την Πολιτεία και την Κοινωνία, τον οδήγησαν στην απόπειρα.

Ο κ.Χ., πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και στη συνέχεια η Δικαιοσύνη να επέμβει. Δεν θα γίνει όμως τίποτε από όλα αυτά για δυό λόγους:

Πρώτον διότι ο κ.Χ., δεν είναι «επαγγελματίας ευαίσθητος,», όπως πρόσφατα κατηγόρησε κάποιους άλλους ή και απλά «στοιχειωδώς» ευαίσθητος άνθρωπος, (όπως προσπαθεί να δείξει ότι είναι..)

και δεύτερον διότι τα εξαρτημένα ΜΜΕ τον «αθώωσαν », αμέσως, με την παγερή σιωπή τους. Ενώ, στην ελαφρότερη, κουτσομπολίστικη » περίπτωση του κ.Ζαχόπουλου, τα ΜΜΕ τον καταδίκασαν ποικιλοτρόπως, με τη δυνατή βοή τους.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ένας πολυαγαπημένος άνθρωπος των Η.Π.Α. και παραχαϊδεμένος πολιτικός του ξένου & ντόπιου κατεστημένου, πρέπει να παραμένει ένας ακλόνητος μύθος...


19.12.09

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 20, 2009 10:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα τρωκτικά των υπονόμων



Αυτή η περίοδος είναι πολύ κρίσιμη.

Ετοιμάζονται μεγάλες συμφορές για τη χώρα μας και οι μηχανισμοί της εξουσίας του διεθνούς κεφαλαίου (το παρακράτος και οι ποικίλες υπηρεσίες των υπονόμων) πιέζουν ασφυκτικά τα ποικίλα «τρωκτικά» τους: δεν υπάρχουν περιθώρια για «ηρωϊκά» αντικαθεστωτικά καμουφλάζ, για «ουδετερότητες», «αμεροληψίες» και ποικίλα παιχνίδια δήθεν ελεύθερης ενημέρωσης.

Σε τέτοιες κρίσιμες για τους «νταβάδες» εποχές, πιεστικές και ασφυκτικές, δεν μπορεί να το παίξεις «ελεύθερος», ούτε να ισορροπείς, σαν σχοινοβάτης, πάνω σε τεντωμένο σκοινί.

Σε τέτοιες εποχές αποκαλύπτεται το πρόσωπο του καθενός. Αποκαλύπτεται εάν είναι «εξαρτημένο» από ιδέες και αγωνιστικά ιδανικά ή είναι εξαρτημένο από συμφέροντα και τους ποικίλους μηχανισμούς των ισχυρών σπονσόρων του χρήματος.

Σε τέτοιες εποχές οι κάλπικοι παράδες …ακτινοβολούν!!!

Η σημερινή εποχή δεν μπορεί να σκεπάσει με κλαδάκια τις ακαθαρσίες των ποικίλων τρωκτικών της ενημέρωσης.

Ούτε τα τρωκτικά του ιντερνέτ που εμφανίζονται δήθεν εναντίον του …κατεστημένου της «ενημέρωσης».

Εδώ και αρκετό καιρό το «Τρωκτικό» άρχισε να αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο: Προωθούσε με διακριτικότητα στην αρχή τις πλέον αμερικανόδουλες «ιδεούλες» και τους «αμερικανοτσολιάδες».

Πιο θαρραλέα μετά άφηνε στο απυρόβλητο τους αμερικανοτσολιάδες και προβόκαρε τους «αντιπάλους» των αμερικανοτσολιάδων…

Αν μελετήσετε καλά τις δημοσιεύσεις του «Τρωκτικού» στην κρίσιμη εσωκομματική μάχη της Ν.Δ. θα διαπιστώσετε ότι η Ντόρα και το Μητσοτακέικο έμειναν στο απυρόβλητο, όπως και σήμερα…

Αντίθετα υπάρχουν πάρα πολλές δημοσιεύσεις απαξιωτικές μέχρι και συκοφαντικές εναντίον του Σαμαρά.

Επίσης, άλλοτε διακριτικά και άλλοτε ανοικτά στάζει χυδαίο αντικομουνισμό.

Τέλος και τα γραφτά «άλλοθι» που χρησιμοποιούσε (η πάγια τακτική της δόλιας δημοσιογραφίας) σταδιακά εξαφανιζόντουσαν…

Ιδιαίτερα σήμερα σπάνια παραθέτει κείμενα που κτυπούν το Μητσοτακέικο, το Χρυσοχοϊδη, ακόμα και τη κυβέρνηση.

Πολύ καθοριστικό κριτήριο των βρώμικών διαπλοκών του είναι η στάση του απέναντι στα γεγονότα του Δεκέμβρη και στις κουκουλοφόρικες εκστρατείες: Πάντα διακριτικά υπέρ των παρακρατικών παιχνιδιών και του Χρυσοχοϊδη.

ΟΧΙ μόνο δεν αποκάλυψε τα παιχνίδια του τρόμο-θεάματος που παίζονται, αλλά τα συγκάλυπτε με μια σκανδαλολογική λογική τρόμο-λαγνείας που άφηνε σαν κατακάθι τη «δικαίωση» του Χρυσοχοϊδη!!!

Τώρα βρήκε ένα θέμα που πίστεψαν οι δόλιοι ότι μπορεί να μιλήσουν πιο ανοικτά για τον Χρυσοχοϊδη.

Την υπόθεση του γιου του Διώτη!!!

Δύο καταχωρήσεις για να πούνε μπράβο στον υπουργό των τρομοκρατικών παιγνίων και κατασκευών, τον υπουργό (και το συνεργάτη του) των φιάσκων της «17Ν» και CIA…

Ταυτόχρονα βγάζουν για άλλη μια φορά την «τρωκτική» χολή τους εναντίον του Μάκη Κουρή, ο οποίος στέκεται ακλόνητα ενάντια στους δυνάστες και «κυνηγούς» κάθε εθνικής υπόστασης και κάθε πατριωτικού λόγου.

Λένε μπράβο στο Χρυσοχοϊδη, συγκαλύπτουν τη Ντόρα και όλες τις καθεστωτικές δολιότητες εναντίων της χώρας μας και κτυπάνε λυσσαλέα και παραπλανητικά τον Μάκη Κουρή ο οποίος αντιστέκεται σθεναρά σε όλους αυτούς τους αμερικανοτσολιάδες.

Διαβάστε τα κείμενα εδώ:

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_489.html

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_2985.html

Και το κερασάκι στην τούρτα:

Με ποικίλα τεχνάσματα αρχίζουν να προβάλλουν και να παίρνουν τη θέση του Γραφείου Τύπου των κουκουλοφόρων και των κατασκευασμένων τρομοκρατών:
Του indymedia!!!

Μάλιστα προβάλλουν τους «αναρχικούς» των Εξαρχείων ότι κάνανε «ρεσάλτο» στην Πλατεία, ταυτίζοντάς τους με του Κατοίκους των Εξαρχείων!!!

Ανοικτά πλέον το «Τρωκτικό» στην υπηρεσία των γνωστών μηχανισμών.

Οι αρουραίοι πλέον άνοιξαν τα χαρτιά τους.


Μέχρι σήμερα αλληλοεξοντωνόντουσαν, στους υπονόμους, με άλλους αρουραίους για το «πάπλωμα» : Το μέγεθος της εξάρτησης και της χρηματοδότησης.

Ένας πόλεμος στην «ποδιά» των σπονσόρων.

Ένας πόλεμος για το ποιος θα κατακτήσει μια καλύτερη θέση υπηρέτη των γνωστών μηχανισμών…

Τα αρπακτικά των δημίων έχουν ριχτεί με μανία στην εξαγορά και τον έλεγχο πολλών ιστολογίων.

Γι’ αυτό ήρθε ο καιρός να αποκαλύψουμε το ρόλο των ποικίλων αρουραίων…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 21, 2009 4:31 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το πήρα από:
http://greki-gr.blogspot.com/


Δίνω μια ευκαιρία σε ένα έντιμο παιδί... το λέμε τώρα??





Η είδηση της πτώσης του γυιού του Αντεισαγγελέα Εφετών Ιωάννη Διώτη, από τον 7ο όροφο του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, όπου εργαζόταν σαν νομικός σύμβουλος του υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη, ήταν βόμβα μεγατόνων που έσκασε πολύ νωρίς, για να μας δείξει τα ήθη και τα έθιμα της "νέας" μας κυβέρνησης που μάλλον δεν έχουν καθόλου αλλάξει από τα ήθη και τα έθιμα της παλιάς!

Νωρίς - νωρίς άρχισαν οι πτώσεις από τους ορόφους των πολυόροφων κτιρίων κύριε Παπανδρέου!

Οι αυτόχειρες, σύμβουλοι ή στελέχη, όσο κι αν είναι άξιοι λύπης και κατανόησης, δεν είναι και ό,τι καλύτερο για μια κυβέρνηση που υποσχέθηκε αξιοκρατία και διαφάνεια!!

Πότε πρόλαβε κιόλας ο κ. Διώτης και έβαλε το γυιό του στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης?

Ποιός είναι ο Γιάννης Διώτης?

Ο Εισαγγελέας που τα πήγε μια χαρά και με τους σοσιαλιστές και με τους δεξιούς, βγάζοντας λάδι το "σύστημα" που εξέθρεψε τη διαφθορά.

-Ο εισαγγελέας που ανέκρινε τους καταδικασθέντες και αθωωθέντες της υπόθεσης της 17Ν.

-Ο εισαγγελέας που κατασκεύασε τις κατηγορίες σε βάρος του Α.Κανά για συμμετοχή στον ΕΛΑ.

-Ο εισαγγελέας που έκανε το πόρισμα που έβγαλε λάδι τη vodafone για την αυτοκτονία του Κ.Τσαλικίδη το 2005.


Τον θυμάστε
που ανέβαινε στα πατάρια για να δει δήθεν από που κρέμασε το σκοινί του θανάτου του ο καημένος ο Τσαλικίδης;

Ο νεαρός γυιός άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε πως ο λόγος που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα ήταν το γεγονός ότι δεν είχε πάρει το πτυχίο του, όπως ..."ψευδώς" είχε πει στους γονείς του.


Εδώ γελάμε!!! μα που τα πουλάνε αυτά??


Σιγά μη δεν ήξεραν οι γονείς και ο κ. Χρυσοχοϊδης ότι δεν είχε πάρει πτυχίο!! Απλά το παιδί ένοιωσε ότι μετά την αποκάλυψη ότι δεν είχε πτυχίο, ο πατέρας του ήταν καμμένο χαρτί και "φούνταρε" αφήνοντας το σημείωμα αυτό για να δώσει "δικαιολογία και άλλοθι" στον "βολεμένο" μια ζωή πατέρα του και να τον γλυτώσει από το διασυρμό και το χλευασμό του κόσμου, που βλέπει τα παιδιά του με πτυχία στην ανεργία!!

Και ο κ. Χρυσοχοϊδης δήλωσε:

«Από χθες το πρωί και με αφορμή μια τραγική ανθρώπινη ιστορία που αφορά σε συνεργάτη μου, επιχειρείται ένας «μιντιακός» κανιβαλισμός κυρίως μέσω ίντερνετ, που προκαλεί πολλά ερωτήματα. Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση.

Επέλεξα να δώσω μια ευκαιρία σε ένα νέο άνθρωπο με ικανότητες, εντιμότητα και ευαισθησία, περιμένοντας καλή τη πίστη να μου προσκομίσει το πτυχίο του, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό κόστος για το Δημόσιο.... Επιτέλους, να σταματήσει τώρα η συνωμοσιολογία και τα αρρωστημένα σενάρια».


Μωρέ τι μας λέτε??

Από πότε τα υπουργεία σας έγιναν φιλανθρωπικά ιδρύματα για "αναξιοπαθούντες" ευαίσθητους νεαρούς, έντιμους μεν, χωρίς πτυχία δε??

Αναρωτιόμαστε αν το δικό μας παιδί και όχι του εισαγγελέα, πήγαινε να πιάσει δουλειά, χωρίς πτυχίο στο Υπουργείο σας, θα τον προσλαμβάνατε περιμένοντας καλή τη πίστη να σας το προσκομίσει??

Και πώς θα εξασφαλίζατε την αξιοκρατία για τους επιλεγέντες κύριε Χρυσοχοϊδη??

Τσάμπα ιντερνετικά βιογραφικά ζητούσε ο πρωθυπουργός δηλαδή???

Ντροπή σας!!

Να παραιτηθείτε αμέσως και να πάρετε τους εγκάθετους εισαγγελείς σας και τους γυιούς τους, στο σπίτι σας για εργασία κύριοι κι όχι στο δημόσιο που εμείς ακριβοπληρώνουμε με το αίμα μας, με αντάλλαγμα να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά άνεργα!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 21, 2009 6:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι τερατωδίες της παρακρατικής αχρειότητας





Το ψέμα, η συκοφαντία, η εξαχρείωση, η εξαγορά συνειδήσεων, η δολιότητα, ο καταναγκασμός, το έγκλημα έχουν πάρει σήμερα πρωτοφανείς διαστάσεις.

Σε ένα σαστισμένο, απλοϊκό όλα αυτά τα δεινά φαίνονται σαν το αποτέλεσμα των «κακών» και «ελαττωματικών» ανθρώπων.

Στην πραγματικότητα είναι και παραμένουν εκδηλώσεις της παρακμής του συστήματος. Η σήψη μια κοινωνίας αποτυπώνεται πάντα, πιο ευανάγνωστα, στη σήψη των νόμων της, της ηθικής της και των ανθρώπων της εξουσίας.

Η ηθική υποφέρει ιδιαίτερα από τους διαχειριστές της σήψης και τους μηχανισμούς της εξουσίας.

Από τη μια φωνάζουν όλοι αυτοί οι διαχειριστές και εξουσιαστές για ηθικούς κανόνες για να συγκαλύψουν έτσι τα συμφέροντά τους, τις ορέξεις τους και τους φόβους τους και από την άλλη είναι έτοιμοι για κάθε προστυχιά (εγκατάλειψη πεποιθήσεων, δολιότητα, προδοσία κ.λπ), για χάρη της φιλοδοξίας, των προνομίων και της εξουσιαστικής απληστίας.

Στην ιερή σφαίρα των ατομικών ή κομματικών συμφερόντων ο σκοπός αγιάζει κάθε μέσον. Και ακριβώς γι’ αυτό κατασκευάζουν ειδικούς κώδικες ηθικής, μόνιμους και ταυτόχρονα ελαστικούς σαν καλές τιράντες, για να χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν…

Αυτή η υπόθεση Χρυσοχοϊδη-Διώτη είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική, όχι μόνο για το «είδος» της ηθικής των ανθρώπων της εξουσίας, αλλά για την τερατώδη υποκρισία της κρατικής και παρακρατικής αχρειότητας. Αποτελεί την πιο αποκρουστική καρικατούρα της «ηθικής» του κράτους και του παρακράτους: το κομματικό και δημοσιογραφικό.

Για απλές, αλλά και επιλεκτικές «φουσκάλες» διαφθοράς των ιστορικών πελατειακών σχέσεων έχει χαλάσει ο κόσμος: οι μηχανισμοί των ΜΜΕ βομβάρδιζαν την ελληνική κοινωνία ανηλεώς και βάρβαρα με θηριώδη σεναριογραφία και ψευδολογία.

Για τη μετάθεση π.χ. του παιδιού του Τσιτουρίδη ζήσαμε μια νεροποντή γλοιώδους ηθικολογίας περί «διαφάνειας» και «διαφθοράς». Ο Τσιτουρίδης στήθηκε στο δημοσιογραφικό και πολιτικό εδώλιο και καταδικάστηκε…

Το ίδιο συνέβη και με την πρόσφατη υπόθεση Ρόβλια. Με σημειώσεις μεταθέσεων άστραψαν και βρόντησαν οι «ηθικοί» και οι «αδιάφθοροι»…

Με το Ζαχόπουλο το σήριαλ τράβηξε μήνες: Λιντσαρίστηκε επί μήνες αγρίως, με ποικιλόμορφα και πολύχρωμα (και ροζ) σενάρια.

Άπειρα είναι τα παραδείγματα…

Σήμερα με την υπόθεση Χρυσοχοϊδη-Διώτη, του τάφου η σιωπή!

Εδώ ένας υπουργός προσλαμβάνει παράνομα το παιδί ενός εισαγγελέα με τον οποίο «εξάρθρωσαν» την δήθεν τρομοκρατία και κατασκεύασαν τα φαιδρά κατηγορητήρια και τις δίκες παρωδίες και ΟΥΔΕΙΣ ευαισθητοποιήθηκε, ούτε ενοχλήθηκε…

Εδώ υπάρχει μια «καυτή» σχέση και διαπλοκή της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας, και η παράνομη και ρουσφετολογική «πρόσληψη» αντιμετωπίζεται σαν κάτι το φυσιολογικό και ηθικότατο!!!

Εδώ ένας υπουργός και ένας δικαστικός αξιωματούχος με αδιαφανείς διαδικασίες καταργούν και τους δικούς τους νόμους και αυτό δεν είναι σκάνδαλο, αλλά «ανθρωπισμός»!!!


Διαπλέκονται «βρώμικα» οι εξουσίας και οι παραεξουσίες και δεν είναι διαφθορά, αλλά «ανθρώπινη αλληλεγγύη»!!!


Το παρακράτος των ΜΜΕ όχι μόνο κουκουλώνει τα πάντα, ενώ σε άλλα πολύ πιο ασήμαντα περιστατικά μας κατέκλυζε με αναθέματα κατά της «διαφθοράς» και της «διαπλοκής», κατακρεουργώντας τους «ενόχους», αλλά προβάλλει και το Χρυσοχοϊδη σαν «ευαίσθητο» προστάτη των νέων παιδιών!!!

Αυτή είναι η ηθική τους και αυτή η πολιτική φιλοσοφία τους: Η φιλοσοφία και η ηθική των «νταβάδων» στις πιο μοχθηρές μορφές τους…



Το σκίτσο από:
http://greki-gr.blogspot.com/


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 21, 2009 8:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Προστάτης και το πνεύμα του Νέου Ανθρωπισμού



"Προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν νοσηρά σενάρια εκεί που η πραγματικότητα μιλά από μόνη της και δεν επιδέχεται απολύτως καμία αμφισβήτηση".
"Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης"

Όταν η πραγματικότητα δεν είναι όπως τη θέλει ο υπουργός - Προστάτης μας, που είναι ταυτόχρονα και ο εισηγητής ενός νέου πνεύματος ανθρωπισμού, τότε εμείς γινόμαστε οι συνομώτες με τα ψεύτικα, τα αρρωστημένα, μυαλά και ο Προστάτης-υπουργός, ο κρυστάλλινος και διαφανής νους πασης αληθείας. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για λαθρομετανάστη. Αυτόν τον λέμε απλά μετανάστη. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για λαθροδικηγόρο. Κι αυτόν τον ονομάζουμε δικηγόρο. Η αλήθεια καταυγάζει και μαζί της το πνεύμα του νέου ανθρωπισμού.

Φυλαχθείτε, όταν έχετε αυτούς τους Προστάτες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες