Δημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 25, 2009 8:02 pm Θέμα δημοσίευσης: ΚΚΕ και καθεστωτικές ύαινες
ΚΚΕ και καθεστωτικές ύαινες
Με πυρά ενάντια στο ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ, οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης, οι ποικίλοι κομματικοί υπηρέτες του χρήματος και οι δημοσιογραφικές ύαινες μας παραδίδουν μαθήματα περί «δημοκρατίας» και «διαλόγου»!!!
Δεν προλάβαμε να γράψουμε για αυτά τα «μαθήματα» περί «δημοκρατίας» και «διαλόγου».
1. Βαρεθήκαμε όποτε ακούμε τη λέξη "διάλογος" να καταλαβαίνουμε ότι εμείς πρέπει να πληρώσουμε τα κλεμμένα.
2. Είναι εξοργιστικό να μιλάνε για "συναίνεση" αυτοί που είναι ανυποχώρητοι στα συμφέροντά τους και ζητάνε πάντα υποχωρήσεις από τον εργαζόμενο.
3. Είναι λάθος να νιώθουμε ενοχές όποτε διεκδικούμε το προϊόν του μόχθου μας.
4. Η πρόφαση της ΕΕ χρησιμοποιείται εν είδει καραμέλας από τους βουλημικούς του χρήματος κερδοσκόπους που θέλουν να μας καταντήσουν "κούληδες".
5. Αδυνατούμε να δουλεύουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα ώστε στη δύση του βίου μας να ικετεύσουμε τα ψίχουλα από το αμαρτωλό μπουφέ των μηχανισμών που τους αναδεικνύουν στην εξουσία.
6. Κάποτε πρέπει να καταλάβουν ότι θα συναντήσουν αντίσταση.
7. Αν δεν μιλήσει κανείς, τα μέτρα θα γίνουν ακόμα πιο αντιλαϊκά.
8. Όσοι μας ζητούν "θυσίες" δεν κάνουν οι ίδιοι.
9. Οι εργαζόμενοι δεν ευθύνονται για τα χρέη και τα ελλείμματα που δημιούργησαν οι εκάστοτε "σωτήρες".
10."Διάλογος" δεν έγινε ποτέ για το τι θα πάρουν οι εργάτες αλλά για το τι είναι πρόθυμοι να δώσουν.
ΥΓ: Τα παραπάνω δεν συνεπάγονται αποδοχή του συνόλου των θέσεων του ΚΚΕ (πρακτικά αδύνατον) αλλά έκφραση αγανάκτησης με το ρεσιτάλ υποκρισίας του "σοσιαλιστικού" κυβερνητισμού και της κεντροδεξιάς ανυπαρξίας.
ΥΓ ΙΙ: Το κρίμα στο λαιμό τους αν μας... καταστήσουν κομμουνιστές στα γεράματα.
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης