Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η νέα κυβέρνηση: Η «εταιρία δολοφόνων»!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 08, 2009 6:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η νέα κυβέρνηση: Η «εταιρία δολοφόνων»!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η νέα κυβέρνηση: Η «εταιρία δολοφόνων»!!!

Αυτή η κυβέρνηση ήρθε για να «εκτελέσει», άμεσα και χωρίς συστολές και χρονοτριβές, τα «συμβόλαια» των πλανητικών κέντρων εξουσίας. ΓιΆ αυτό έχει και την πώρωση του επαγγελματία «εκτελεστή»…

Σε όλους του τομείς της κοινωνικής και εθνικής μας ζωής, η κυβέρνηση Παπανδρέου, με νευρική βιασύνη πρωτοφανή και ωμότητα κυνική, προωθεί τα τελευταία θανάσιμα κτυπήματα εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Βιάζονται να ισοπεδώσουν παντελώς την κοινωνική και εθνική μας υπόσταση και να μας καταστήσουν «καθαρόαιμο» προτεκτοράτο…

Συνοπτικά τα μέτωπα της νεοταξικής επέλασης:

Στην οικονομία

Από τις πρώτες ημέρες η κυβέρνηση έδειξε τις «εντολές» που υλοποιεί:

α). Κυριακή 4 του Οκτώβρη έγιναν οι εκλογές και την Τετάρτη 7 του μήνα έβγαλαν μπροστά τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας να αναγγείλει ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα έχει ξεφύγει στα ύψη και γι' αυτό απαιτείται η λήψη άμεσων μέτρων...

β). Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ξεκίνησε την προπαγανδιστική επιχείρηση της παραλαβής «καμένης γης» και του «δημοσιονομικού εκτροχιασμού», ώστε η ...τρομοκρατημένη κοινή γνώμη από το ενδεχόμενο οικονομικής χρεοκοπίας, να δείξει ανοχή στα μέτρα που θα ακολουθήσουν.

Η νέα κυβέρνηση έχει καταφύγει στο «δοκιμασμένο» όπλο της τρομοκρατίας των πάντων, εδώ στην «τρομοκρατία των ελλειμμάτων»…


γ). Ο νέος κρατικός προϋπολογισμός, στο όνομα της μείωσης του δημοσιονομικού ελλείμματος, από 12,7% το 2009, στο 9,4% το 2010, υιοθετεί άγριες φοροεισπρακτικές πολιτικές εναντίον των εργαζομένων και των πλατύτερων λαϊκών στρωμάτων: Αύξηση των τελών κυκλοφορίας, επαναφορά του φόρου κληρονομιών και γονικών παροχών, φορολογία της ακίνητης περιουσίας, καθώς και ειδικοί φόροι σε ποτά-τσιγάρα.

Αντίθετα, η φορολογία των επιχειρήσεων μειώνεται δραστικά, μόλις στο 30% των φόρων που θα κληθούν να πληρώσουν οι εργαζόμενοι.

Για πρώτη ίσως φορά από συστάσεως μεταπολεμικών προϋπολογισμών, οι πρωτογενείς δαπάνες (μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, επιχορηγήσεις) μειώνονται απόλυτα.

Οι δαπάνες για ασφάλιση, περίθαλψη, κοινωνική προστασία μειώνονται κατά 8,4%. Μειωμένες κατά 5,8% είναι οι επιχορηγήσεις στο ΙΚΑ, ενώ «παγώνουν» στα επίπεδα του 2009 οι επιχορηγήσεις σε ΝΑΤ και ΟΑΕΕ.

Καταργείται επίσης και το Ταμείο χορήγησης επιδόματος θέρμανσης που είχε συστήσει η ΝΔ και το 2009 είχε χρηματοδοτηθεί με 350 εκατ. ευρώ.

Αυτή είναι η «σοσιαλιστική» οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ!!!

Εθνικά ζητήματα: «εκτελέσεις εν ψυχρώ»

Τα εθνικά μας ζητήματα τοποθετούνται ολοκληρωτικά μέσα στην ιμπεριαλιστική σκακιέρα. Η ελληνική κυβέρνηση, με τον όρο «ενεργητική επιθετική εξωτερική πολιτική», που κατά κόρον χρησιμοποιεί ο Γ. Παπανδρέου, προωθεί τάχιστα τα σχέδια των υπερατλαντικών συνασπισμών:

α). Σκοπιανό: Επίλυση του θέματος της ονομασίας, έτσι ώστε άμεσα να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. και να υλοποιηθούν οι σχεδιασμοί των ιμπεριαλιστών για τη μετατροπή της γειτονικής χώρας σε ορμητήριο για τους επιθετικούς σχεδιασμούς τους.

Θυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ διατηρούν στην ΠΓΔΜ τη μεγαλύτερη στρατιωτική τους βάση στην Ευρώπη.

β). Η μεγάλη κινητικότητα στο θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων συνδέεται άμεσα με την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ε.Ε. και τη δουλική αποδοχή των επιδιώξεων που προβάλλει…

γ). Κυπριακό: Πλήρης ευθυγράμμιση με τις ευρωενωσιακές και ΝΑΤΟικές επιδιώξεις. Νέα χρονοδιαγράμματα «κατασκευάζονται» (στα πρότυπα του διχοτομικού «σχεδίου Ανάν»), με «επιδιαιτητές» την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Η νέα κυβέρνηση αφού κατάργησε από την πρώτη ημέρα οτιδήποτε «εθνικό» στα υπουργεία και εντελώς τα υπουργεία «Μακεδονίας» και «Αιγαίου» (με τους ιδιαίτερους συμβολισμούς στα εθνικά μέτωπα), προχωρεί ακάθεκτη στην «εκτέλεση των συμβολαίων»…

δ). Την ίδια βιασύνη και εγκληματική πώρωση επιδεικνύει και στην «εκτέλεση» της εθνικής υπόστασης της ελληνικής κοινωνίας: Το μεγάλο συμβόλαιο.

Με τη νομιμοποίηση των αλλοδαπών και την παροχή ψήφο στις στρατιές των παράνομων αλλοδαπών δούλων, η εθνική υπόσταση της ελληνικής κοινωνίας δολοφονείται κυριολεκτικά.

Μόνο πωρωμένοι δωσίλογοι μπορεί να υφαίνουν τέτοιους εθνικούς εφιάλτες…

ε). Στην ίδια κατεύθυνση κινούνται και οι «στρατηγικές» του κ. Βενιζέλου για την κατάργηση του εθνικού στρατού και την αντικατάστασή του με επαγγελματίες μισθοφόρους…

ζ). Τέλος, όλα τα παραπάνω ενορχηστρώνονται με το τρόμο-θέαμα του «αμερικανού» μαέστρου, του Χρυσοχοϊδη.

Η δοκιμασμένη αυτή συνταγή κατασκευής τρομοκρατίας και τρόμο-θεάματος αποτελεί για τους μηχανισμούς εξουσίας ισχυρό όπλο συσκότισης και απάτης, ένα όπλο που ανοίγει δρόμους στην νεοαταξική βαρβαρότητα.

Ειδικός στόχος αυτού του όπλου είναι και η διάλυση της ελληνικής αστυνομίας και η κατασκευή μιας αστυνομίας αλλοδαπών μισθοφόρων-γενιτσάρων.

Σε άλλα άρθρα αναλύουμε ξεχωριστά αυτά τα ζητήματα της τρομοκρατίας και του θεάματος…




_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 08, 2009 7:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δημογραφικό: Η λύση είναι μπροστά μας, ας την τολμήσουμε…

Ευθύνη του Γιώργου Παπανδρέου
η διατήρηση του Ελληνισμού


Η Ελλάδα γερνάει. Ο πληθυσμός της χώρας συρρικνώνεται συνεχώς και τα προβλήματα που άρχισαν ήδη να διαφαίνονται στον ορίζοντα, τρομάζουν και τον πιο αδαή. Δεν χρειάζεται καμία παράθεση αριθμών, επειδή όλοι γνωρίζουμε και όλοι αποδεχόμαστε την τραγική αλήθεια: είμαστε έθνος υπό εξαφάνιση!

Οι μεσήλικες και οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, δεν μπορούν να στηριχτούν στον νεότερο πληθυσμό της χώρας, λόγω του μικρού αριθμού νέων. Ο μοντερνισμός, αλλά κυρίως τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι Έλληνες, τους οδηγούν στο να μην παίρνουν την απόφαση να δημιουργήσουν πολυμελείς οικογένειες και οι γεννήσεις πλέον έχουν γίνει λιγότερες από τους θανάτους.

Την ίδια στιγμή, δεκάδες χιλιάδες νέα ζευγάρια αντιμετωπίζουν το σοβαρό πρόβλημα της μη τεκνοποίησης και στερούνται (αλλά και στερούν από την χώρα) την χαρά της ολοκλήρωσής τους ως ζευγάρια, ως άνθρωποι και ως πολίτες. Αυτά τα ζευγάρια, που ανήκουν κυρίως στην μικρομεσαία τάξη, στερούνται και των βασικών προϋποθέσεων για να υιοθετήσουν κάποιο ορφανό παιδί, επειδή δεν έχουν εκείνα τα απαραίτητα που ο νόμος ορίζει για την εκκίνηση της διαδικασίας μίας υιοθεσίας (ακίνητη περιουσία –κατοικία- η οποία θα περιέλθει στο όνομα του υιοθετηθέντος παιδιού).

Οι ίδιοι άνθρωποι, δεν είναι σε θέση να μπούνε ούτε στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης, λόγω του πολύ υψηλού της κόστους…

Κι έτσι, αυτή η χώρα αργοπεθαίνει…


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:

http://kostasxan.blogspot.com/2009/11/blog-post_6570.html

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 08, 2009 11:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
MEGAλισιες θεσμικοτητες.

Ο κοσμος στρεφεται στην εξατομικευση, τσακισμενος
απο την αγωνια της επιβιωσης, και την ιδεολογια της
μηδενικης προσπαθειας. Απογοητευση, οργη, απαθεια,
εξαγορα και τελικα η παραιτηση. Τωρα βεβαια οι
πολιτικοτετοιοι δεν χρειαζονται το πελατειακο
συστημα πλεον. Το δημοσιο γεμισε. Εφεραν νεους
ψηφοφορους. Πιο πιστους, πιο πειθηνιους, πιο
υποτελεις, πιο δουλικους. Τους χθεσινους λαθρομεταναστες
που ονομασαν μεταναστες. Μια ψευτοελλαδα για να μεγιστοποιει
τα κερδη του το κεφαλαιο. Ο καπιταλισμος θελει να αφανισει
τα Εθνη. Θελει μονο ετεροκλητους οχλους καταναλωτων.
Αυτο που δεν θελουν να καταλαβουν οι ''επαναστατες'' του
γλυκου νερου ειναι οτι οι παραγωγικες σχεσεις, οι παραγωγικες
δυναμεις, δεν εχουν καμια σχεση με τα Εθνη.
Το Ελληνικο Εθνος προυπηρχε χιλιαδες χρονια πριν τον Μαρξ
και τον Μπακουνιν. Τα Εθνη δεν ειναι τα παρασιτα της ιστοριας.
Οι καπιταλιστες ειναι τα παρασιτα του Εθνους!!
Μονο αν το πατριωτικο κινημα συνειδητοποιησει οτι ο
καπιταλισμος ειναι ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΣ και ΣΗΜΕΡΑ πατριωτικος
αγωνας ΣΗΜΑΙΝΕΙ αντικαπιταλιστικος αγωνας εχει προσδοκια
νικης και τελικα διασωσης του Ελληνικου Εθνους.
Αλλιως θα εγκλωβιζεται σε -ισμους, διχαστικα συμβολα, ιστορικα
θεσφατα, και ΜΕGAλισιες ''θεσμικοτητες'' με αποτελεσμα τον
πολυκερματισμο, την εκτροπη απο κοινους στοχους και τελικα την
πολυδιασπαση μεσα απο την ελλειψη αποτελεσματος.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 09, 2009 11:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητέ «θ», μέσα σε λίγες λέξεις λες τα πάντα. Μπράβο!
Παραθέτουμε ένα κείμενο πιο αναλυτικό, για «αρχάριους».
Επίσης για περισσότερα παραπέμπουμε:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3775

Και εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=21578#21578







Οι λεκτικοί ήχοι της απάτης
Απλά μαθήματα για αρχάριους

Υπάρχει ένα «στρώμα» ανθρώπων που μεθάει με τους ήχους των λέξεων, δίχως να εξετάζει το περιεχόμενό τους.

Είναι τόσο δραματική η αποσάθρωση της σκέψης, η θεωρητική ανέχεια, η ιδεολογική πτώση και η πολιτική σύγχυση, που οι απελπισμένοι γραπώνονται, όπως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του, από τους ήχους των λέξεων.

Μεθάνε, λοιπόν κάποιοι από τους πατριωτικούς αλαλαγμούς του Καρατζαφέρη και τα «εθνικιστικά» του ξεφωνητά. Ακούνε μόνο τους ήχους και καθηλώνονται, σαν θεατές του θεάματος, μπροστά στις πόζες και τα παραλληρήματα κούφιων φράσεων…

Δεν διαφέρουν σε τίποτα από αυτούς τους υπερεπαναστάτες «αριστερούς» που μεθάνε από τις επαναστατικές φράσεις: και στις δύο περιπτώσεις ο εγκέφαλος των «μεθυσμένων» τρέφεται με τις ηχηρές και στιλπνές φράσεις.

Αυτοί, λοιπόν, οι μεθυσμένοι από τους ήχους «πατρίδα», «έθνος» και «Ελλάδα» δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι αυτές οι έννοιες έχουν ιστορικό και κοινωνικό περιεχόμενο και δεν είναι απλώς ήχοι.

Αν δεν ήταν,
όλοι αυτοί, τυφλωμένοι από τη δραματική πολιτική και πνευματική του κενότητα, θα αναρωτιόντουσαν: Ποιες δυνάμεις, σήμερα, προωθούν την άλωση των εθνών και την ιστορική ισοπέδωση της πατρίδας ΚΑΙ γιατί;

Αν έκαν αυτή την απλή ερώτηση θα διαπίστωναν ότι αυτές οι δυνάμεις δεν είναι αόρατες, ούτε έχουμε εδώ καμία συνωμοσία του «διαβόλου».

Θα διαπίστωναν την κοινωνική και πολιτική ταυτότητα αυτών των δυνάμεων: Τους υπερεθνικούς κολοσσούς του χρήματος και τις πολιτικές, καθώς και τις στρατιωτικές δομές αυτών των κολοσσών: Από τα διεθνή διευθυντήρια του χρήματος μέχρι το ΝΑΤΟ, από τις πλανητικές δομές εξουσίας μέχρι τους κυβερνητικούς και πολιτικούς υπηρέτες τους: Όλο αυτό το πλανητικό ιμπεριαλιστικό πλέγμα που αποκαλούμε Νέα Τάξη.

Τότε μόνο οι έννοιες «έθνος», «πατρίδα», «Ελλάδα», «θρησκεία» κ.λπ θα αποκτούσαν το πραγματικό τους περιεχόμενο.

Τότε μόνο θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε την απάτη της δημαγωγίας και τους ήχους αυτής της απάτης: Τις κούφιες «πατριωτικές» ή «επαναστατικές» λέξεις.

Τότε θα αντιλαμβανόμαστε τούτο το ουσιαστικό: Ότι αποτελεί μέγιστη πολιτική απάτη και κοροϊδία από τη μια να στηρίζεις και να υμνείς τις δυνάμεις, τις δομές και τα κέντρα εξουσίας που καταλύουν τις «πατρίδες», τα «έθνη» και την «Ελλάδα» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ να ουρλιάζεις υπέρ της πατρίδας και της Ελλάδας!!!

Το ελληνικό έθνος το καταλύουν συγκεκριμένες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, όχι από καπρίτσιο, αλλά επειδή αυτό προστάζει η ακατάλυτη λογική των συμφερόντων τους.

Να γιατί το «εθνικό» και το «κοινωνικό» είναι αδιάσπαστα και αξεδιάλυτα.

Όταν είσαι με το μέρος αυτών των κοινωνικών δυνάμεων που προωθούν τον αφανισμό της Ελλάδας, με ποικίλα μέσα και μεθόδους, και μάλιστα υμνείς αυτό το σύστημα των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας, κοροϊδεύεις ασύστολα τον ελληνικό λαό, φωνασκώντας «πατριωτικά» και «εθνικά».

Οι μεθυσμένοι Καρατζαφερικοί ας μας υποδείξουν
ΠΟΥ και ΠΩΣ ο Καρατζαφέρης κτυπά και διαχωρίζεται (προγραμματικά, ιδεολογικά και πρακτικά) από τις δυνάμεις εκείνες που προωθούν την κατάλυση του ελληνικού έθνους;

Το τι λέει ο καθένας δεν μετράει. Το ποιες ιδέες προωθεί, το ποια συμφέροντα υπηρετεί και το τι πράττει αποτελούν το κριτήριο και όχι οι κούφιες λέξεις…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες