Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το διακύβευμα των σημερινών εκλογών

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 08, 2009 8:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το διακύβευμα των σημερινών εκλογών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το διακύβευμα των σημερινών εκλογών

Ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία να έχουμε φτάσει σε τέτοιο αδιέξοδο εκλογικής επιλογής.

Γιατί σε εθνικές εκλογές η αποχή δεν είναι σωστή θέση. Σε εθνικό επίπεδο η αποχή είναι σωστή θέση μόνο σε επαναστατικές καταστάσεις. Όταν δηλαδή ο λαός έχει επαναστατήσει και οικοδομεί τη δική του εξουσία στους δρόμους και έρχονται οι εκλογές να «σπάσουν» αυτή την επαναστατική διαδικασία, μεταφέροντάς την μέσα στα εκλογικά κανάλια της «εξάτμισης» και χειραγώγησης.

Σήμερα επιχειρείται από τα πλανητικά κέντρα η ολοκληρωτική κατάργηση και αυτών των υπολειμμάτων των εθνικών θεσμών, δηλαδή και του εθνικού κοινοβουλίου.

Συνεπώς, η αποχή από τις λειτουργίες του εθνικού κοινοβουλίου διευκολύνει αυτούς τους σχεδιασμούς.

Η συμμετοχή, λοιπόν, σε αυτές τις διαδικασίες του εθνικού κοινοβουλίου είναι εθνική θέση, ακριβώς όπως ήταν εθνική θέση η αποχή από τις ευρωεκλογές οι οποίες καταστρατηγούν και αφανίζουν το εθνικό-κράτος-κοινοβούλιο…

Αμέσως, ωστόσο, γεννιέται το ερώτημα:
Τι ψηφίζουμε;

Εξετάζοντας τα πράγματα επιφανειακά ή συναισθηματικά, δηλαδή κάτω από το κράτος της δικαιολογημένης οργής και αηδίας που νιώθουμε για τα κόμματα, οδηγούμαστε σε αδιέξοδο: Στην απόρριψη όλων…

Αυτός είναι ο εύκολος δρόμος.

Ο δύσκολος είναι να δούμε νηφάλια και σε βάθος την πολιτική κατάσταση: το τι παίζεται και διακυβεύεται, ποια είναι τα πολιτικά υποκείμενα, ο ρόλος τους και οι αντιφάσεις τους και πώς μπορούμε να αναχαιτίσουμε ή έστω να δυσκολέψουμε τις «εθνικές συμφορές», ανοίγοντας ένα παραθυράκι ελπίδας για το αύριο.

Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να ανακαλύψουμε αυτό το παραθυράκι ελπίδας ή διαφορετικά: Την κίνηση εκείνη που θα δυσκολέψει τους εφιαλτικούς σχεδιασμούς των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων», ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ σε μια αυριανή αφύπνιση των λαϊκών κινημάτων: Γιατί μόνο αυτά μπορούν να αναχαιτίσουν τη νεοταξική λαίλαπα και τις συμφορές της…

Πριν προχωρήσουμε σε αυτή την διερεύνηση της «σωστής κίνησης» θα παραθέσουμε πρώτα μερικά κομβικά κείμενά μας που αναλύουν κάποια ΓΕΝΙΚΑ, αλλά ΟΥΣΙΩΔΗ ζητήματα.

Αυτό θα διευκολύνει την κατανόηση, αλλά και τη συνοπτική παρουσίαση της θέσης μας για τη «σωστή κίνηση».


Ξεκινάμε με το «Εκσυγχρονιστικό παρακράτος»

Από τη συζήτηση ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3376



Το "Εκσυγχρονιστικό παρακράτος"

Το παρακράτος είναι ένας πολυεδρικός μηχανισμός που προωθεί τρομοκρατικά τις κυρίαρχες επιδιώξεις των ισχυρών οικονομικών ελίτ και αναπαράγει τρομοκρατικά τα ιδεολογήματά τους. Παρακράτος, συνεπώς, είναι ένας μηχανισμός παραγωγής και «κυκλοφορίας» της καθεστωτικής τρομοκρατίας, σε όλες τις εκφάνσεις της: Ιδεολογικές, πολιτικές και άμεσα πρακτικές.

Ο Μηχανισμός αυτός είναι ένας «ιστός της αράχνης». Ξεκινάει από την κορυφή της πυραμίδας (τα ισχυρά κέντρα των πλανητικών αποφάσεων) και απλώνεται με μια πολύχρωμη ποικιλία σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς τομείς. Διαπλέκεται δηλαδή με την κρατική, κομματική και συνδικαλιστική εξουσία, με τις θεσμικές εξουσίες (Δικαστική, στρατιωτική κ.λπ), με τα ΜΜΕ (η αιχμή του) και με τις ποικίλες πολιτικές ή άλλες σέχτες.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς μέσα σε αυτές τις παρακρατικές διαπλοκές το πρώτο βιολί αποτελούν οι μυστικές υπηρεσίες!!!

Η Ελλάδα έχει ζήσει το παρακράτος της ιστορικής δεξιάς. Αυτό το παλιό «ιστορικό παρακράτος», αποτελεί σήμερα το φύλλο συκής που επικαλύπτει το σύγχρονο εφιαλτικό «εκσυγχρονιστικό», νεοταξικό παρακράτος. Αποτελεί τον «μπαμπούλα» για να μην διακρίνουμε το σημερινό, νεοταξικό παρακρατικό τέρας, το τεκμήριο και τα άλλοθι της παρακρατικής μετάλλαξης των ιστορικών εχθρών του παλιού δεξιού παρακράτους.

Η πολιτική πυξίδα κάθε έρευνας είναι το κοινωνικό και ιδεολογικό περιεχόμενο κάθε μηχανισμού.

Το παλιό δεξιό παρακράτος εξέφραζε τους επιθετικούς και μοχθηρούς στόχους του καθυστερημένου ελληνικού κεφαλαίου και των διεθνών εξαρτήσεών του.
Το σημερινό παρακράτος τους ίδιους μοχθηρούς σκοπούς του κεφαλαίου εκφράζει. Μόνο που αυτό το κεφάλαιο τώρα είναι το πολυεθνικό, είναι το αυτοκρατορικό των ΗΠΑ, με όλες τις μακάβριες, επιθετικές και ολοκληρωτικές διαστάσεις του.

Το παλιό «δεξιό» παρακράτος έχει πεθάνει προ πολλού. Στη θέση του έχει οικοδομηθεί το παρακράτος της Νέας Δεξιάς, μιας δεξιάς που όχι μόνο δεν περιορίζεται στην παλιά «δεξιά», αλλά έχει άλλη πιο σύγχρονη μορφή και αιχμή: Τους παλιούς «εχθρούς» της παλιάς δεξιάς, δηλαδή τους μεταλλαγμένους «προοδευτικούς» και απλώνονται σε όλο το πολύχρωμο φάσμα του «εκσυγχρονισμού».

Η αιχμή του δόρατος του σημερινού παρακράτους είναι ο «εκσυγχρονισμός» με όλη την ποικιλία των αποχρώσεών του.
Ο «εκσυγχρονισμός» είναι εκείνος που εκφράζει και προωθεί πιο αποτελεσματικά και πιο επιθετικά τις απαιτήσεις και τα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης.
Ο «εκσυγχρονισμός» είναι εκείνος που δεν άφησε τίποτε όρθιο, που αλυσόδεσε την Ελλάδα στις αυτοκρατορικές επιταγές και οικοδόμησε το σύγχρονο και πολυδαίδαλο παρακρατικό τέρας.
Ο «εκσυγχρονισμός» είναι εκείνος που έστησε τα άπειρα επιδοτούμενα δίκτυα της θηριώδους πλανητικής ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας, τις «αριστερές» εστίες μόλυνσης και τις ποικίλες νέες, πολύχρωμες παρακρατικές ομάδες κρούσης.
Ο «εκσυγχρονισμός», στις ποικίλες πολυχρωμίες του, είναι εκείνος που βρώμισε τις αριστερές ιδέες, τις ευνούχισε και τις έκανε καθεστώς κυρίαρχο, που διέβρωσε, ενσωμάτωσε και εξαγόρασε (με άμεσες ή έμμεσες επιδοτήσεις) τα «άλλοθί» του (αριστερούς κύκλους), που κατέστησε τα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης κυρίαρχα και τρομοκρατικά.

Το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος είναι το παρακράτος της Νέας Τάξης, είναι το ιδεολογικό, πολιτικό και οργανωτικό «οπλοστάσιο» της πλανητικής ιμπεριαλιστικής εποχής που ζούμε: Είναι το μακάβριο πρόσωπο της ολοκληρωτικής εξόντωσής μας…

Το πολιτικό θεμέλιο αυτού του εφιάλτη είναι το σημερινό μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ.

Η μακάβρια επιθετική του αιχμή αλλά και το «άλλοθι» είναι ο «εκσυγχρονιστικός», «αριστερός» δορυφόρος του: Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ποικίλες «αριστερίστικες» σέχτες…

Φυσικά, το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος δεν είναι μονοδιάστατο, όπως το παλιό δεξιό παρακράτος. Είναι πολυδιάστατο. Διευρύνεται σε όλους του πολιτικούς χώρους: από τη Ν.Δ. (το μητσοτακέικο, η βάση), μέχρι του ΚΚΕ.

Κατευθύνει, επίσης και καθοδηγεί και τα παλιά παρακρατικά υποπροϊόντα: Τις «ακροδεξιές» ποικιλίες.

Η αιχμή του εδώ είναι η προβοκατόρικη «τσόντα» του Καρατζαφέρη.

Είναι το κατασκευασμένο και υστερικά προβαλλόμενο από τα ΜΜΕ «σκιάχτρο», ένα «γρανάζι» για να λειτουργεί πιο καλά και αποτελεσματικά η παρακρατική μηχανή. Ακριβέστερα είναι το «λιπαντικό» της παρακρατικής μηχανής.
ΓιΆ αυτό βλέπουμε ότι η νέα αντικομουνιστική υστερία βγαίνει από τα υπόγεια του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους (ΠΑΣΟΚ), διακινείται και λιπαίνεται από τον παρακρατικό προβοκάτορα.
Σε όλα τα σοβαρά ζητήματα, ο παρακρατικός προβοκάτορας, περιφέρεται στους άμβωνες της νεοταξικής προπαγάνδας (ΜΜΕ) και «δοκιμάζει» τις συνταγές των «νταβάδων».
Στις εκλογές αυτές επιχειρούν, τέλος, να κατασκευάσουν και άλλη νεοταξική «τσόντα»: Τους Οικολόγους πράσινους. ¶λλη αποτρόπαια νεοταξική γριμάτσα…


Συνεχίζουμε με ένα κείμενο για το Γιώργο Παπανδρέου και τη Ντόρα φυσικά.

Από τη συζήτηση:
«Ο εγκλωβισμός, τα αδιέξοδα και η αμηχανία Καραμανλή»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2927



Ο Γιώργος Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως και η Ντόρα είναι οι πιο μακάβριες γκριμάτσες της αμερικανοδουλείας: Είναι άμεσα υπαλληλικά εξαρτήματα των πλανητικών μηχανισμών των ΗΠΑ.
Ολόκληρος ο παρασιτικός γραφειοκρατικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ είναι οικοδομημένος πάνω στα παγιωμένα, ηγεμονικά συμφέροντα των «νταβάδων» και του οικονομικού παρασιτισμού. Συμφέροντα εξαρτημένα, σε γιγάντιο βαθμό, από τις πολυεθνικές του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού.
Ο άκρατος «εκσυγχρονιστικός» νεοφιλελευθερισμός υπέταξε τα πάντα στις βουλές και επιλογές του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού. Επί των ημερών του το κράτος αλώθηκε και υποτάχθηκε πλήρως στα αμερικανικά κέντρα εξουσίας και τις υπηρεσίες τους. Επί των ημερών του «στήθηκαν» οι μεγάλες παρακρατικές μήτρες των πλανητικών σπονσόρων, τύπου Σόρος: Οι Μ.Κ.Ο. αποτελούν έναν από τους άξονες αυτής της πλανητικής παρακρατικής οργάνωσης.
Το παλιό «δεξιό» παρακράτος μεταλλάχτηκε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. Τη θέση του πήρε ο πολυεθνικός, «εκσυγχρονιστικός», παρακρατικός Μινώταυρος: Το κράτος και το παρακράτος του «εκσυγχρονισμού».
Το ιδεολογικό τσιμέντο αυτού του νέου τέρατος το προμήθευσαν οι νέοι οργανικοί διανοούμενοι της ηττημένης και πλήρως ενσωματωμένης «αριστεράς»:Η κλασσική σοσιαλδημοκρατία, οι μετανοημένοι κομμουνιστές, τύπου ΣΥΝ, και ο υπεραριστερός εξτρεμισμός.
Μπορεί, συνεπώς, να γίνει αντιληπτό, το γιατί ο παρασιτικός γραφειοκρατικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ αποτελεί ακατάλυτο στοιχείο αυτού του νέου παρακράτους: Ήταν αυτό το κόμμα που μεταλλάχτηκε και ζυμώθηκε μέσα από αυτή τη διαδικασία οικοδόμησης και εδραίωσης του «εκσυγχρονιστικού» κράτους και παρακράτους.
Ήταν αυτό το «σοσιαλδημοκρατικό» κόμμα και τα «αριστερά» ρετάλια του ΣΥΝ και των λοιπών που έφτιαξαν το νέο ιδεολογικό μπετόν αρμέ του πολυεθνικού (πολυπολιτισμικού) καθεστώτος.
Φυσικά μέσα στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και αντίρροπες δυνάμεις…
Ο Γιώργος Παπανδρέου, βεβαίως, δεν είναι πολύ αρεστός από μερίδες των «νταβάδων». Η αμφισβήτησή του, ωστόσο, δεν απορρέει από την ισχυρή πολιτική του προσωπικότητα, αλλά το αντίθετο από τις ανεπάρκειες. Δεν είναι που φοβάται το νταβατζίδικο» παρακράτος μια πολιτική «ανταρσία» του Γ.Π., αλλά, απλώς, αμφισβητεί την ικανότητά του να αποτελέσει την ηγετική μορφή που χρειάζεται. Αυτοί είναι οι λόγοι που θα επιθυμούσαν οι «νταβάδες» να τον αντικαταστήσουν με κάποιον άλλο πιο ικανό.
Επειδή, ωστόσο, τα πράγματα είναι εξαιρετικά επείγοντα, ανέχονται το Γ.Π., για να αποδομήσουν το πολιτικό σκηνικό. Μετά θα δούνε…
Ο άγριος ενδοκαθεστωτικός πόλεμος, βάζει τόσο άμεσα την πτώση του Καραμανλή, που κινητοποιεί όλο το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος: Το μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ, τις εσωτερικές δυνάμεις υπονόμευσης της Ν.Δ,, από κοινού με τις καθεστωτικές εφεδρείες (ΣΥΡΙΖΑ) τις «τσόντες» (ΛΑ.Ο.Σ), καθώς και όλους τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες προβοκάτσιας.
Ο μαέστρος αυτής της κινητοποίησης και της μετωπικής επίθεσης είναι τα ΜΜΕ.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, απλώς αναμένει παθητικά να πέσει η κυβερνητική διαχείριση στα χέρια του.
Το δώρο αυτό, βεβαίως, των «νταβάδων», αν τελικά δεν αποτραπεί, θα ανοίξει έναν νέο κύκλο εφιαλτικό για τα πολιτικά μας πράγματα και την ελληνική κοινωνία.
Η Ελλάδα θα γίνει επαρχία των ΗΠΑ



Θα κλείσουμε με τον κ. Σουφλιά

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=18297#18297





Οι μνήμες της ιστορίας.



Δεν υπάρχει ισχυρότερο όπλο από τη μνήμη. Η ιστορία ενός ανθρώπου και η πρακτική των ιδεών του αποτελούν αλάθευτο στοιχείο πολιτικής κρίσης.
Το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «παρόν», με τίτλο «ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ», μου βελόνιασε τη μνήμη μόλις διάβασα για τον κ. Σουφλιά.
Θυμήθηκα, ότι παραμονές των εκλογών του 2000, ο κ. Σουφλιάς βγήκε και στήριξε την κυβέρνηση Σημίτη, κτυπώντας τη Ν.Δ.
Σημείωση: Γνωστό είναι ότι είχε, μάλιστα, διεκδικήσει και την ηγεσία της.
Τότε όλο το «εκσυγχρονιστικό» κατεστημένο επαινούσε τον Σουφλιά και ο ίδιος διαπραγματευόταν μαζί του για ένταξη στο ΠΑΣΟΚ: Το ΠΑΣΟΚ του σημιτισμού…
Εκείνες τις μέρες είχα γράψει ένα άρθρο στην «Αθηναϊκή».
Το παραθέτω, σαν ιστορική μνήμη:


Όταν η εξαπάτηση βαπτίζεται «εντιμότητα»

«Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ της ενημέρωσης έδωσε θεαματική διάσταση στην υπόθεση Σουφλιά και στο τελετουργικό των καταγγελιών του. Οι στόχοι φανεροί: Η προεκλογική αποδυνάμωση ενός εκ των δύο μονομάχων.
Ενδιαφέρον όμως έχει και το πολιτικό ντεκόρ της θεατρικής παράστασης του κ. Σουφλιά.
Ο κ. Βενιζέλος πρόβαλε αμέσως και με το γνωστό στομφώδες ύφος του εξήρε την «εντιμότητα» του κ. Σουφλιά. Η κυβέρνηση (Σημίτη) έσπευσε να δώσει πιστοποιητικά «εντιμότητας» και «ήθους» στον κ. Σουφλιά…

Για τις ιδέες του κ. Σουφλιά δεν μίλησε κανείς, ούτε φυσικά για το ήθος και την εντιμότητα των νεοφιλελεύθερων ιδεών του.

Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ και το ήθος για όλους αυτούς τους «εκσυγχρονιστές» συνηγόρους του κ. Σουφλιά είναι μεταφυσικές έννοιες, αποκομμένες από το σύστημα ιδεών και την πολιτική πράξη των ιδεών. Η εντιμότητα και το πολιτικό ήθος κρίνονται με το κοντόπηχο του κομματικού συμφέροντος. Είναι «έντιμος» ο κ. Σουφλιάς γιατί τους εξυπηρετεί κομματικά. Αν ΔΕΝ έβαλε κατά της Ν.Δ., αλλά κατά της κυβέρνησης Σημίτη θα ήταν έντιμος; Και αν ένα στέλεχος της κυβέρνησης Σημίτη ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ έφευγε από το ΠΑΣΟΚ και κτυπούσε το κόμμα του τι θα ήταν; Μάλλον αποστάτης…
Αλλά ας δούμε την «εντιμότητα» και της συγκεκριμένης πράξης του κ. Σουφλιά.
Ο κ. Σουφλιάς, σε περίοδο προεκλογική στήνει ένα τελετουργικό σκηνικό ανοικτής υποστήριξης στην κυβέρνηση Σημίτη και καταδίκης της Ν.Δ. Και μόνο η επιλογή του χρόνου εμπεριέχει το στοιχείο της δολιότητας και όχι της εντιμότητας…
Σε μια προεκλογική περίοδο ο κ. Σουφλιάς ΕΠΕΛΕΞΕ να μιλήσει, όχι για κανένα σοβαρό οικονομικό, κοινωνικό ή εθνικό πρόβλημα (έκλεισε τα μάτια σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία), αλλά για να καταγγείλει ευθέως τη Ν.Δ. και να υποστηρίξει εμμέσως πλην σαφώς την κυβέρνηση Σημίτη.
Και κατάγγειλε με αόριστους αφορισμούς το κόμμα στο οποίο διεκδικούσε την ηγεσία του. Μεταλλάχτηκε, είπε η Ν.Δ. Απέφυγε να πει τι ήταν και τι έγινε. Μήπως άλλαξε κοινωνική φύση και ιδεολογία; Μήπως έπαψε να είναι Δεξιά και έγινε αριστερό κόμμα και δεν το γνωρίζουμε; Δεν μας εξήγησε ο κ. Σουφλιάς τι άλλαξε επί της ουσίας στη Ν.Δ., στο μικρό διάστημα που αυτός ήταν εκτός…

ΕΑΝ ήταν ειλικρινής και «έντιμος» ο κ. Σουφλιάς θα έλεγε ανοικτά ότι τις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις της Ν.Δ. τις εκφράζει πιο ισχυρά και υλοποιεί πιο αποτελεσματικά η κυβέρνηση Σημίτη, γιΆ αυτό οδεύει προς τα εκεί…

Ο κ. Σουφλιάς δεν τόλμησε να το πει αυτό. Έστησε ένα σκηνικό της αυριανής του ένταξης στο σημιτικό «εκσυγχρονισμό», με φλύαρες πολιτικές αοριστίες και ντεκόρ τους αξιοθρήνητους συνηγόρους του «εκσυγχρονισμού».
Και αυτό το σκηνικό ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ των πολιτών το βαπτίζουν «εντιμότητα»…»




Με την ανάλυση αυτής της περίπλοκης διαπλοκής «ιδεών», κομμάτων, τάσεων και προσώπων, το σταυρόλεξο μπορεί να λυθεί και να διακρίνουμε το τι επιδιώκεται και με ποια πρόσωπα.
Ίσως τότε να διακρίνουμε και το πώς μπορούμε με τη συνειδητή ψήφο μας να συμμετέχουμε κάπως στα πράγματα…


Στις επόμενες ημέρες θα αναλύσουμε αυτή την κατάσταση…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
μιστερ μαξ



Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Δημοσιεύσεις: 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 1:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οσο δυνατη αν ειναι μια αντιπολιτευση, δεν ειναι αυτη που χειριζεται τα κρισημα εθνικα ζητηματα.
Δ
εδομενα λοιπον οτι ΓΑΠ και Ντορα ειναι οι αγαπημενοι των Αμερικανων, γνωστοι τουρκοφιλοι, μπιλντενμπεργκ κτλ

Λοιπον, οσο περισσοτερο παρει ο ΛΑΟΣ, τοσο λιγοτερα περνει η ΝΔ. Αν χασει κεδιζει την πρωθυπουργια ο ΓΑΠ. Οσο χαμηλοτερο ποσοστο παρει η ΝΔ στις εκλογες, τοσο πιο πιθανο να βγει η Ντορα στο τιμονι της ΝΔ, και σιγουρα στις επομενες ή μεθεπομενες εκλογες θα ειναι πρωθυπουργος.

Αρα ισχυρο ΛΑΟΣ σημαινει: ΓΑΠ στην εξουσια για 8 χρονια, και μετα Ντορα για αλλα 8.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 1:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σε λίγες γραμμές το θέτεις πολύ ορθά το ζήτημα.
Μόλις τώρα τελείωσε ο "Παλαίμαχος" την ανάλυσή του επ' αυτού.
Θα αναρτηθεί το μεσημέρι...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 9:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν πρέπει να ηττηθεί ο Καραμανλής

Ένας Αριστερός ζει σπαρακτικά, σήμερα, την τραγικότητα της εποχής. Είναι οδυνηρό γιΆ αυτόν να βλέπει ότι τα υπάρχοντα «αριστερά» κόμματα όχι μόνο δεν ανοίγουν κανένα παράθυρο διεξόδου και αφύπνισης του λαϊκού κινήματος, αλλά αντίθετα αποτελούν το άλλοθι και το τεκμήριο των πλανητικών σχεδιασμών και εφιαλτικών ιδεολογημάτων του.

Είναι τέτοιο το συνειδησιακό πρόβλημα
των αριστερών που άλλους τους κρατάει αιχμάλωτους στις δογματικές «αριστερές» αγκυλώσεις και προκαταλήψεις και άλλους στη σιωπή. Δεν τολμούν να φωνάξουν αυτό που βλέπουν ή να ταχθούν εναντίον των «αριστερών» πολιτικών στερεοτύπων για να μην «λιθοβοληθούν» από την κυρίαρχη «προοδευτική» τρομοκρατία των μεταλλαγμένων «αριστερών».

Μπροστά στον εφιάλτη, όμως, που ζούμε σήμερα και στις εθνικές συμφορές που έρχονται η σιωπή είναι προδοσία των αριστερών ιδεών και του αριστερού ήθους.

Σε επίπεδο εκλογικό, κανένα παραθυράκι φωτός δεν υπάρχει προς τα υπάρχοντα «αριστερά» κόμματα. Κάθε ψήφος προς αυτά όχι μόνο δεν αποτελεί ανάχωμα στους νεοταξικούς σχεδιασμούς και στις εθνικές τραγωδίες που έρχονται, αλλά αντίθετα η εκλογική ενίσχυση αυτών των «αριστερών» σχημάτων ενισχύει ιδεολογικά και πολιτικά τους νεοταξικούς σχεδιασμούς.

Τόσο η ηγεσία του ΚΚΕ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των πλανητικών σχεδιασμών και ιδεολογημάτων: Στην πρώτη γραμμή του ιμπεριαλιστικού δουλεμπορίου, στην πρώτη γραμμή της πολυπολιτισμικής κατάλυσης της ιστορικής μας συγκρότησης, στην πρώτη γραμμή της εθνικής μας διάλυσης…

Στα μεγάλα ιστορικά αιτήματα της εποχής μας (κοινωνικά και εθνικά τα οποία είναι αδιαχώριστα), οι ηγεσίες των αριστερών κομμάτων βρίσκονται από την πλευρά του πλανητικού ιμπεριαλισμού, ανεξάρτητα αν φραστικά καταγγέλλουν τον καπιταλισμό.

Κάθε εκλογική ενίσχυση αυτών των κομμάτων ενισχύει την παράλυση και παραπέρα διάλυση του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Ακριβέστερα: Εμποδίζει την αφύπνισή του και την ανασυγκρότησή του.

Όσο πιο γρήγορα στείλει ο ελληνικός λαός στον σκουπιδοτενεκέ αυτές τις ηγεσίες τόσο και πιο γρήγορα θα ανασυγκροτηθεί το λαϊκό κίνημα: Το μόνο ικανό να αντισταθεί απέναντι στον οδοστρωτήρα της νεοταξικής επέλασης και να ΝΙΚΗΣΕΙ…

Κάθε εκλογική ήττα, συνεπώς, αυτών των κομμάτων συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ας εξετάσουμε τώρα τα άλλα κόμματα, αρχίζοντας από τον ΛΑ.Ο.Σ.

Έχουμε αναλύσει σε βάθος και με πληθώρα κειμένων ότι αυτό το τυχοδιωκτικό κατασκεύασμα αποτελεί την αιχμή των ισχυρών οικονομικών κέντρων για την αποδόμηση του πολιτικού σκηνικού και την επιβολή πολιτικών λύσεων που θα προωθήσουν άμεσα και ταχύτατα τις εθνικές μας συμφορές.

Ο ΛΑ.Ο.Σ αποτελεί το «πατριωτικό» σκέλος του «εκσυγχρονιστικού» κράτους-παρακράτους. Αποτελεί το «δούρειο ίππο» αυτού του παρακράτους για τη διάλυση της Ν.Δ.: Έναν νεοφιλελεύθερο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ιμάντα για τα παιχνίδια του νεοταξικού παρακράτους: Μέσα σε αυτό το «παρακράτος» δεσπόζουσα θέση έχει η υπονομευτική της Ν.Δ, πτέρυγα Μητσοτάκη-Ντόρας.

Κάθε, συνεπώς ενίσχυση του Καρατζαφέρη ενισχύει τους σχεδιασμούς των «νταβάδων» και της Ντορικής πτέρυγας: μετάθεση της κυβερνητικής εξουσίας προς το ΠΑΣΟΚ, καταλυτική υπονόμευση της Ν.Δ. και «αποβολή» του Καραμανλή…

Το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο το «εκσυγχρονιστικό παρακράτος».
Είναι η νεοταξική Νέα Δεξιά η οποία δεν έχει καμία «εθνική ευαισθησία», καμία «εθνική» συστολή και αναστολή. Αποτελεί την πιο ανοικτή, την πιο επιθετική και πιο μακάβρια αιχμή του πλανητικού ιμπεριαλισμού.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και όλος ο παρασιτικός εκσυγχρονιστικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ τάσσονται ΑΝΟΙΚΤΑ, χωρίς κανένα ενδοιασμό και συστολή, υπέρ των ιδεολογικών και πολιτικών κελευσμάτων των πλανητικών κέντρων εξουσίας.

Αυτό που προβληματίζει
αυτά τα κέντρα είναι η ικανότητα του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου ιδιαίτερα, να επιβάλλουν αποτελεσματικά, όπως ο Σημίτης, τις εντολές τους. Τρέμουν τις κοινωνικές και λαϊκές θύελλες.

Αυτός είναι ο λόγος που προτιμούν και προωθούν συναινετικές κυβερνήσεις και οικουμενικά σχήματα: Αυτά που ο Καρατζαφέρης αδιαλείπτως προπαγανδίζει!!!

Μία αποφασιστική ήττα του Καραμανλή διευκολύνει αφάνταστα αυτά τα σχέδια, με το δεδομένο ότι η «εκσυγχρονιστική» πτέρυγα της Ν.Δ. (Ντόρα-Σουφλιάς και Σία) μπορεί να έρθει στα πράγματα της Ν.Δ. ή να προκαλέσει διαλυτικές καταστάσεις…

Ν.Δ.

Αναμφίβολα η Ν.Δ. υπηρέτης είναι και αυτή των πλανητικών κέντρων εξουσίας. Σε επίπεδο οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά δεν υπάρχει μεταξύ των κομμάτων εξουσίας, ούτε και των παραφυάδων τους, ανεξάρτητα από το τι λένε για εσωτερική κατανάλωση.

Από τη στιγμή
που είσαι ή γίνεσαι κυβερνητικός διαχειριστής του συστήματος είσαι υποταγμένος στη σιδερένια λογική του συστήματος και στους νόμους της καπιταλιστικής κρίσης και παρακμής. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες πάνω σε αυτό και να μην ακούμε τις σειρήνες της δημαγωγίας των κομμάτων…

Η Ν.Δ. είναι και αυτή, λοιπόν υπηρέτης (όπως όλοι), αλλά, λόγω ιστορικής διαμόρφωσης, δεν έχει απωλέσει εντελώς κάποια «εθνικά» αντανακλαστικά.

Θέλει να προωθήσει τις νεοταξικές επιταγές και στα εθνικά θέματα, αλλά δεν μπορεί να το κάνει αυτό με ωμότητα και κυνικότητα, όπως το ΠΑΣΟΚ. Έχει κάποιες αναστολές και συστολές ακόμα, καθώς και κάποιες μικρές αντιστάσεις.

Αυτό έχει φανεί και από τη συμπεριφορά της με τις συμφωνίες με Πούτιν, στο Σχέδιο Ανάν και στο ΟΧΙ που «ψέλλισε» στους Αμερικάνους για τα Σκόπια κ.λπ.

Ο Κώστας Καραμανλής, παρά τις μεγάλες υπονομεύσεις που υφίσταται εσωτερικά, είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός της τελευταίας εικοσαετίας που τόλμησε να πει, έστω με μισόλογα, κάποια ΟΧΙ στους πλανητικούς κηδεμόνες και να πάει «κόντρα».

Είναι και αυτός ο βασικός λόγος που θέλουν να απαλλαγούν από αυτόν.

Το διακύβευμα, συνεπώς, αυτών των εκλογών συνίσταται σε τούτο: Θα ανατρέψουν τον Καραμανλή, θα ισοπεδώσουν τηΝ.Δ. και θα φέρουν στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ και τη Ντόρα ή θα αποτύχουν;

Με τη συνειδητή και όχι συναισθηματική ψήφο μας μπορούμε να συμβάλλουμε στο να αποτύχουν.

Αν το πετύχουν μας περιμένουν γρήγορα μεγάλες εθνικές συμφορές…



_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΙΟΓΕΝΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 10:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο λύκος και ο άνθρωπος

----------------------------------

Ο σπουδαίος σατιρικός συγγραφέας, ο μακαρίτης ο Νίκος ο Τσιφόρος, έλεγε συχνά:

«Όταν βλέπω αυτό το λύκο ( και εννοούσε έναν άθλιο θεατρικό επιχειρηματία) , να τσακώνεται με οποιονδήποτε άνθρωπο, εγώ είμαι πάντα με τον άνθρωπο..!!»..

Εμείς σήμερα λέμε:

« Όταν βλέπουμε αυτούς τους λύκους ( και εννοούμε τα μεγάλα οικονομικά συγκροτήματα και τους μεγάλους ξένους «προστάτες» μας..), να πολεμούν λυσασμένα, οποιονδήποτε Έλληνα Πολιτικό, εμείς είμαστε πάντα με τον οποιονδήποτε Έλληνα Πολιτικό..»

9.9.09
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 09, 2009 8:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η έπαρση της εκλογικής κοροϊδίας

Αυτές οι συζητήσεις στα κανάλια μοιάζουν σαν τσίρκο. Ένα τσίρκο, δημοσιογράφων και «πολιτικών», καταγέλαστο και τραγικό: ένας κόσμος απάτης…

Οι σημαιοφόροι της κενολογίας και του «κοπανιστού αέρα» είναι αυτοί του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ.: Σπερμολογίες ηθικολογιών, καταγγελτικές γενικολογίες και επαρμένες φλυαρίες. Αυτή η έπαρση της φλύαρης βλακείας είναι ανυπόφορη

Οι πλέον γλοιώδεις αυτής της επαρμένης βλακείας είναι αυτοί του ΠΑΣΟΚ. Μιλάνε σαν να κατέβηκαν τώρα στη γη και σαν να μη κυβέρνησαν αυτή τη χώρα επί δεκαετίες. Αποκρύπτουν επιμελώς το εφιαλτικό «έργο» τους και ιδιαίτερα τις εφιαλτικές θέσεις τους και πράξεις τους πάνω στα εθνικά θέματα.

Φυσικά και οι άλλοι θαμώνες αυτού του τσίρκου και ιδιαίτερα οι «αδέσμευτοι» δημοσιογράφοι δεν τους ρωτούν ΤΙΠΟΤΑ για τις θέσεις τους και τα γνωστά ιδεολογήματά τους. Τσίρκο απάτης!!!

Αυτό, ωστόσο, που βάζει σε δοκιμασία το νευρικό μας σύστημα είναι η ακατάσχετη υποσχεσιολογία. Το ίδιο τραγούδι μια ζωή: υποσχέσεις, υποσχέσεις και πάλι υποσχέσεις. Συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο χρόνια και χρόνια. Φαίνεται ότι κρίνουν τον ελληνικό λαό με τη βλακεία τη δική τους. Δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ούτε αυτό που οι πάντες γνωρίζουν: Ότι οι υποσχέσεις των πολιτικών, ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο, είναι ακάλυπτες επιταγές. Τις δίνουνε ευκολότατα, γιατί εξίσου ευκολότατα τις αθετούν…

Το ίδιο τραγούδι απάτης και η Αλέκα Παπαρήγα. Οι φόρμες απλώς αλλάζουν. Δεκαετίες επί δεκαετιών ακούς και εδώ την ίδια ξεθωριασμένη πλάκα γραμμοφώνου: «με ισχυρό ΚΚΕ βάζουμε φρένο στα σχέδια του κεφαλαίου και τις βάσεις για την ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος»!!!

Ξεχνάει, βεβαίως η Αλέκα να μας πει πώς γίνεται και δεν εμπόδισε ΠΟΤΕ το «ισχυρό ΚΚΕ» (ήταν κάποτε) τα σχέδια του κεφαλαίου και ΠΩΣ το λαϊκό κίνημα πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ούτε μας εξηγεί πώς θα αναπτυχθεί το λαϊκό κίνημα αν ανεβάσει τα ποσοστά του σε διψήφιους αριθμούς…

Η ίδια πλάκα μια ζωή. Μια πλάκα που βάζει την πραγματικότητα με το κεφάλι προς τα κάτω και ΕΞΑΠΑΤΑ αγρίως.

Τα λαϊκά κινήματα αποτελούν τον πρωτογενή παράγοντα και το «εκλογικό» το επικουρικό στοιχείο το οποίο καταγράφει το πρωτεύον: Το λαϊκό κίνημα.

ΟΤΑΝ με τις νεοταξικές ιδέες του και την πρακτική του το ΚΚΕ έχει συμβάλει στη διάλυση του εργατικού και λαϊκού κινήματος, στην ολοκληρωτική σχεδόν αποδόμησή του, η Αλέκα μας λέει ότι με περισσότερη εκλογική δύναμη στο ΚΚΕ θα το «αναστήσει». Δεν μπορεί να καταλάβει η άμοιρη ότι η δραματική εκλογική συρρίκνωση του ΚΚΕ οφείλεται ακριβώς γιατί έχει προδώσει κάθε ιερό και όσιο του εργατικού κινήματος.

ΟΤΑΝ το ΚΚΕ ευλογεί και δικαιώνει το ιμπεριαλιστικό δουλεμπόριο και την κατάλυση, μέσω αυτού, κάθε κατάκτησης του λαϊκού κινήματος (οικονομική-κοινωνική-πολιτική) ΠΩΣ θα αναγεννηθεί το κίνημα αν κατακτήσει περισσότερες έδρες στη Βουλή;

Το αντίθετο θα γίνει, ακριβώς γιατί θα νομιμοποιηθεί η καταστροφική πολιτική του και εκλογικά…

Δεν μας λέει η Παπαρήγα
γιατί ενώ υπάρχουν τόσο κρίσιμα και ζοφερά για το λαό εθνικά και κοινωνικά προβλήματα δεν κινητοποιεί και δεν οργανώνει στοιχειωδώς το λαό.

Δεν ΟΜΟΛΟΓΕΙ η κ. Παπαρήγα ότι δεν μπορεί πλέον να κινητοποιήσει το λαό γιατί έχει εγκαταλείψει τα πραγματικά του προβλήματα και κυρίως αυτά που μπορεί να κινητοποιηθεί και να ενωθεί ο ελληνικός λαός. Το ΚΚΕ πάνω σε αυτά ακριβώς τα καυτά εθνικά και κοινωνικά προβλήματα λέει τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ από αυτά που λέει ο λαός και το χειρότερο κατηγορεί τον ελληνικό λαό σαν «ρατσιστή», αν εκδηλώσει και την παραμικρή διαμαρτυρία.

Απλώς παπαγαλίζει
γενικές καταγγελτικές φράσεις για τον καπιταλισμό και για τις μαύρες ημέρες που έρχονται. Φλύαρες ρητορείες κοπανιστού αέρα υπέρ του λαού…

Φαίνεται ότι και η ηγεσία του ΚΚΕ υποτιμά τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Διαφορετικά θα καταλάβαινε ότι οι φλύαρες αυτές ρητορείες είναι κοπανιστός αέρας και κοροϊδία του ελληνικού λαού. Μια κοροϊδία που ο ελληνικός λαός την αντιλαμβάνεται αμέσως.

Γιατί, δεν μπορεί, π.χ., να ζητάς καλύτερο μεροκάματο κ.λπ ΚΑΙ να μην αγγίζεις το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης το οποίο καταλύει κάθε δυνατότητα για καλύτερο μεροκάματο και ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ για αγώνα και ανάπτυξη του λαϊκού κινήματος…

ΠΩΣ, συνεπώς θα βάλει φραγμούς η εκλογική ανάπτυξη του ΚΚΕ στον οδοστρωτήρα του πλανητικού ιμπεριαλισμού; Με τις θέσεις και τις πρακτικές του ιμπεριαλισμού;

ΓιΆ αυτό ο λαός θα το στείλει το ΚΚΕ εκεί που θα έπρεπε να έχει πάει από καιρό: Στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

ΟΣΟ πιο γρήγορα πάει το ΚΚΕ στη «θέση» που του ανήκει τόσο και πιο γρήγορα θα ανασυγκροτηθεί το λαϊκό κίνημα και η πραγματική Αριστερά…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 10, 2009 8:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιωργάκης και Ντόρα

Μια σημαντική πληροφορία και λίαν αποκαλυπτική από το σημερινό «Ρ»


http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=5250659&publDate=10/9/2009


Μια καθόλου «αθώα» συνάντηση

Συνάντηση με την αντιπροσωπεία των «Elders» είχαν χτες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και η υπουργός Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη.

Η «άγνωστη», για τους πολλούς, αυτή οργάνωση που αυτοαπακαλλείται «πρωτοβουλία προσωπικοτήτων για την εμπέδωση της ειρήνης και των ανθρώπινων δικαιωμάτων», έχει πολύ γνωστά μέλη με πλούσια και συγκεκριμένη δράση. Μέλη που ισχυρίζονται ότι «προσφέρουν την συλλογική τους επιρροή και πείρα για να στηρίξουν πρωτοβουλίες ειρήνευσης και δραστηριοποιούνται σε διάφορα παγκόσμια θέματα, όπως το Μεσανατολικό και το Κυπριακό»...

Πίσω από τους «αθώους» τίτλους που χρησιμοποιούν, βρίσκονται πολιτικά πρόσωπα που στήριξαν, δρομολόγησαν και προώθησαν ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή.

Σήμερα οι «Elders», βρέθηκαν στην Ελλάδα και πραγματοποίησαν τις συγκεκριμένες συναντήσεις «στο πλαίσιο των επαφών για την επίλυση του Κυπριακού»...

Μάλιστα, η αντιπροσωπεία των «Elders» ήρθε από την Αγκυρα και θα μεταβεί μετά την Αθήνα, στην Κύπρο!


Ας δούμε όμως μερικά από τα μέλη της για να καταλάβουμε πώς ακριβώς έχουν δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, για να ...«στηρίξουν πρωτοβουλίες για την ειρήνευση».

Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζ. Κάρτερ που υπήρξε βασικός «εμπνευστής» των σχεδίων για το διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας, με πρωταγωνιστικό ρόλο την περίοδο της ιμπεριαλιστικής επιδρομής των ΗΠΑ στη γειτονική χώρα επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον.

Μάλιστα, ο Τζ. Κάρτερ θεωρείται και ο «αρχιτέκτονας» της συμφωνίας του «Ντέιτον» που οδήγησε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.

Στην «πρωτοβουλία» συμμετέχει και ο πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Κόφι Ανάν γνωστός για την προώθηση του «ομώνυμου» σχεδίου για τη διχοτόμηση της Κύπρου.

Βασικός χρηματοδότησης της οργάνωσης είναι ο Ρ. Μπράνσον μεγάλος Βρετανός ιδιοκτήτης της αεροπορικής και δισκογραφικής εταιρείας «virgin».

Με τέτοιες «προσωπικότητες» στις τάξεις τους, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς το σκοπό της επίσκεψής τους και στις συναντήσεις τους με τον Γ. Παπανδρέου και την Ντ. Μπακογιάννη, σε προεκλογική μάλιστα περίοδο στην Ελλάδα και ενώ «αναθερμαίνονται» τα ιμπεριαλιστικά σχέδια για τη διχοτόμηση της Κύπρου.

Τις προθέσεις των εταίρων του δικομματισμού σφυγμομετρούν, ειδικά για την επομένη των εκλογών. Και είναι βέβαιο ότι βρίσκουν απόλυτα εναρμονισμένες τις θέσεις και των δύο.


Π.Θ.


Επιστροφή στην κορυφή
Μακεδών
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 10, 2009 11:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καθίστε λίγο ρε παιδιά,γιατί παραδέχομαι ότι με μπερδέψατε με τις θέσεις σας... Εμμέσως πλην σαφώς καλείτε να ψηφίσει ο λαός τον Καραμανλή,με μια εύλογη επιχειρηματολογία! Αναρωτιέμαι όμως εγώ:
-Ο Κωστάκης δεν είναι που έβαλε τον Παυλόπουλο υπουργό και συνεχίζει να τον κρατάει? Έναν κατά γενική ομολογία άχρηστο και επικίνδυνο άνθρωπο..Που κορόιδευε τους συμβασιούχους,που είπε "ευχαριστούμε τους λαθρομετανάστες",που μετά τη δολοφονία του Αλέξη η Αθήνα και η Σαλονίκη έγιναν γης μαδιάμ,που ενώ καιγόταν ο Μαραθώνας αυτός έστελνε ελικόπτερα στην Εκάλη?
-Ο Κωστάκης δεν έβαλε τον Αβραμόπουλο υπουργό,και διέλυσε κυριολεκτικά το ΕΣΥ?
-Ο Κωστάκης δεν είναι που οι στενότεροι του συνεργάτες βρέθηκαν μπλεγμένοι σε σκάνδαλα?
-Αποδεδειγμένα πλέον δεν τα "πιάνανε" και οι 2,ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,από τη ΖΗΜΕΝΣ?
-Ο Κωστάκης δεν είναι που στο μήνυμα του ομολόγησε ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης του απέτυχε παταγωδώς στο έργο του?
-Επί Κωστάκη δεν προχώρησαν οι ιδιωτικοποιήσεις των ΔΕΚΟ?

Και άλλα πολλά εννοείται,αυτά είναι ένα δείγμα...Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς το να ψηφίσω τον Κωστάκη μετά από όλα αυτά είναι "πατριωτική" θέση!! Επίσης εσείς λέγατε ότι πρέπει να τσακιστούν τα 2 μεγάλα κόμματα πάσει θυσία και τώρα τα αλλάζετε! Βοηθήστε με σας παρακαλώ,γιατί έχω ειλικρινά μπερδευτεί...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 10, 2009 11:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φίλε Μακεδόνα δεν μελέτησες καλά το κείμενο. Ουδείς αμφισβητεί τα όσα γράφεις. Εξάλλου τα έχουμε υπογραμμίσει και εμείς κατά κόρον.
Επειδή αυτή την ώρα στέλνουμε τις συνδρομές θα σου απαντήσουμε αργότερα πιο αναλυτικά.


Τώρα σου επισημαίνουμε κάποια σημεία από αυτά που γράψαμε εδώ:

"Αναμφίβολα η Ν.Δ. υπηρέτης είναι και αυτή των πλανητικών κέντρων εξουσίας. Σε επίπεδο οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά δεν υπάρχει μεταξύ των κομμάτων εξουσίας, ούτε και των παραφυάδων τους, ανεξάρτητα από το τι λένε για εσωτερική κατανάλωση.

Η Ν.Δ. είναι και αυτή, λοιπόν υπηρέτης (όπως όλοι), αλλά, λόγω ιστορικής διαμόρφωσης, δεν έχει απωλέσει εντελώς κάποια «εθνικά» αντανακλαστικά.
Θέλει να προωθήσει τις νεοταξικές επιταγές και στα εθνικά θέματα, αλλά δεν μπορεί να το κάνει αυτό με ωμότητα και κυνικότητα, όπως το ΠΑΣΟΚ. Έχει κάποιες αναστολές και συστολές ακόμα, καθώς και κάποιες μικρές αντιστάσεις.

Αυτό έχει φανεί και από τη συμπεριφορά της με τις συμφωνίες με Πούτιν, στο Σχέδιο Ανάν και στο ΟΧΙ που «ψέλλισε» στους Αμερικάνους για τα Σκόπια κ.λπ.

Ο Κώστας Καραμανλής, παρά τις μεγάλες υπονομεύσεις που υφίσταται εσωτερικά, είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός της τελευταίας εικοσαετίας που τόλμησε να πει, έστω με μισόλογα, κάποια ΟΧΙ στους πλανητικούς κηδεμόνες και να πάει «κόντρα».

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 10, 2009 5:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συμπληρωματικές διευκρινήσεις
για την εκλογική μας θέση

(Συνοπτικά)

1η Διευκρίνιση:

Κανένα σοβαρό ζήτημα δεν μπορεί να λυθεί εκλογικά. Οι λύσεις δίνονται μέσα από τους λαϊκούς αγώνες και την οργάνωσή τους. Οι εκλογικές διαδικασίες απλώς καταγράφουν τους κοινωνικούς συσχετισμούς και τις λαϊκές διαθέσεις.

Η συμμετοχή μας στις εκλογές συνίσταται σε τούτο: Να ανακαλύπτουμε σε κάθε συγκεκριμένη στιγμή εκείνο το πολιτικό κόμμα που ενισχύει, έστω υποτυπωδώς, εκείνους τους κοινωνικούς συσχετισμούς και εκείνες τις λαϊκές διαθέσεις που «κοντράρονται», έστω και ελάχιστα, με την ισοπέδωση που προωθεί η Νέα Τάξη σήμερα.

Πρέπει να ανακαλύψουμε την «κίνηση» εκείνη που θα δυσκολέψει, ΟΧΙ θα εμποδίσει (αυτό μόνο με την μαζική λαϊκή δράση μπορεί να γίνει) την άμεση υλοποίηση των νεοταξικών σχεδιασμών.

2η Διευκρίνιση:

Σήμερα το κοινωνικό ζήτημα μορφοποιείται πιεστικά στο «εθνικό ζήτημα». Η αιχμή του «κοινωνικού» είναι το «εθνικό». ¶μεσα και πιεστικά τα πλανητικά κέντρα εξουσίας προωθούν εθνικές συμφορές για την Ελλάδα. Αν πραγματοποιηθούν αυτές οι εθνικές συμφορές κάθε κοινωνικό αίτημα, Ιστορικό (σοσιαλισμός) ή ¶μεσο (διεκδικήσεις) πάει πολύ, πάρα πολύ, πίσω. Αυτό θα είναι ακόμα μεγαλύτερη και πιο συντριπτική ήττα του λαϊκού κινήματος.

ΣΥΝΕΠΩΣ, με κόμβο τα «εθνικά» πρέπει να ανακαλύψουμε τη σωστή εκλογική κίνηση που θα δυσκολέψει και θα καθυστερήσει αυτή την ιστορική ήττα.

Είναι πολύ σημαντικό να καθυστερήσει η εθνική μας τραγωδία. Και είναι σημαντικό, διότι η αντικειμενικότητα της κρίσης και της σήψης του συστήματος παγκοσμίως θα βάλει σε κίνηση τις λαϊκές μάζες και θα ανοίξουν, έτσι, άλλοι δρόμοι.

Είναι σημαντικό και υποκειμενικά. Υπάρχουν πάρα πολλές αυθεντικές και λαϊκές «πατριωτικές» δυνάμεις που μπορεί να προλάβουν να ενωθούν και να συγκροτηθούν σε ένα πολιτικό πόλο αντίστασης, αν καθυστερήσει η υλοποίηση των εθνικών μας δεινών.

Αν επιτευχθεί αυτός ο πόλος θα αποτελέσει ισχυρή ανασχετική δύναμη κατά των νεοταξικών σχεδιασμών. Μια δύναμη απεγκλωβισμού δυνάμεων από όλα τα κόμματα. Λεπτομέρειες επΆ αυτού σε μελλοντικά άρθρα…

3η Διευκρίνιση:

Η βαθιά κρίση και σήψη του καπιταλιστικού καθεστώτος προκαλεί μοιραία και πολιτικές διαιρέσεις. Έντονες και εκρηκτικές αντιφάσεις στο εσωτερικό όλων των κομμάτων και ιδιαίτερα των κυβερνητικών.

Υπάρχουν τα γενικά συμφέροντα του κεφαλαίου, υπάρχουν, όμως και τα ειδικά συμφέροντα μερίδων του κεφαλαίου. Κάθε «ειδικό» συμφέρον επιχειρεί, μέσα από την κρίση να βγει ενισχυμένο.

Σχηματικά:
Στη Ν.Δ. συγκρούονται κάποιες ισχυρές ευρωπαϊκές ιμπεριαλιστικές μερίδες με το αυτοκρατορικό κεφάλαιο της Νέας Τάξης. Ο Καραμανλής εκφράζει αυτές τις ευρωπαϊκές μερίδες.

Η Ντόρα ο Σουφλιάς και Σία είναι πλήρως υποταγμένοι στα αμερικανικά επιτελεία και τα παραρτήματά τους στην Ελλάδα.

Στο ΠΑΣΟΚ, το συντριπτικά κυρίαρχο στοιχείο είναι με τους Αμερικανούς και τους «νταβάδες» τους στην Ελλάδα.

Είναι σημαντικό, συνεπώς, να υπολογίσουμε (και να αξιοποιήσουμε) για την ανεύρεση της σωστής εκλογικής «κίνησης» και τις αντιφάσεις των κομμάτων και τα στρατόπεδα που αντιμάχονται…

4η Διευκρίνιση:

Η Ν.Δ. εντολοδόχος των νεοταξικών συμφερόντων είναι οπωσδήποτε. Πάνω σε αυτό δεν υπάρχει καμία αυταπάτη.

Προχωράει, ωστόσο, προς αυτήν την υλοποίηση μέσα από ισχυρές αντιφάσεις, αντιφάσεις που την ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ.

α). Αντιφάσεις που προέρχονται από τα «ειδικά» συμφέροντα της Καραμανλικής «φράξιας»: Αυτά που είναι συνδεδεμένα με τον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό και συγκρούονται ΣΧΕΤΙΚΑ με τα αυτοκρατορικά. Στη βάση αυτή έγιναν και τα ανοίγματα προς Πούτιν κ.λπ.

Στο ΠΑΣΟΚ κυριαρχεί η αμερικανοκρατία και αμερικανοδουλεία. Οι αντίρροπες δυνάμεις είναι αδύνατες και ανεκδήλωτες ακόμα. Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ είναι αμερικανικότερη των Αμερικανών…

β). Αντιφάσεις από την ιστορική συγκρότηση των κομμάτων. Στη Ν.Δ., λόγω της ιστορικής της διαμόρφωσης, δεν έχουν αλωθεί ολοκληρωτικά, όπως στο «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ, τα στοιχεία της «εθνικής ευαισθησίας».

Είναι ισχυρός», ακόμα, ο «εθνικός σπόνδυλος» στον ιστορικό λαϊκό «κορμό» της Ν.Δ. Αυτό προκαλεί κάποιες αναστολές και σημαντικές ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ στην υλοποίηση της εθνικής μας ισοπέδωσης.

Θέλει η ηγεσία της Ν.Δ. αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε γρήγορα, ούτε χωρίς κλυδωνισμούς και παλινωδίες.

ΓιΆ αυτό κατασκευάστηκε ο Καρατζαφέρης. Να αξιοποιήσει αυτή την αντίφαση της Ν.Δ. να κερδοσκοπήσει «πατριωτικά» και να τη διεμβολίσει. ΑπΆ έξω ο Καρατζαφέρης και από μέσα η Ντόρα και Σία.

Είναι σημαντικό, συνεπώς, και εδώ να υπολογίσουμε αυτές τις αντιφάσεις και να βρούμε τη σωστή «κίνηση»: Την «κίνηση» εκείνη που θα δυσκολέψει την άλωση της Ν.Δ. προς όφελος της Ντόρας και του Γιωργάκη. Δηλαδή των Αμερικανών…

5η Διευκρίνιση:

Το να μην ηττηθεί ο Καραμανλής σημαίνει, έχοντας καθαρό το τι σχεδιάζουν για την Ελλάδα τα πλανητικά κέντρα εξουσίας, τούτο: η σχεδιαζόμενη (από τους «νταβάδες») ήττα του Καραμανλή επιταχύνει την υλοποίηση των εθνικών μας συμφορών. Η ελαχιστοποίηση της ήττας ή η νίκη του δυσκολεύει και ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ τους νεοταξικούς σχεδιασμούς.

Αυτή την ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ θέλουμε, μήπως και η λαϊκή αφύπνιση ανοίξει κάποια χαραμάδα φωτός και έχοντας την ελπίδα να προλάβουν οι αυθεντικές και όχι καιροσκοπικές, «πατριωτικές» δυνάμεις να συγκροτηθούν σε ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ…

Δεν πιστεύουμε στη Ν. Δ., όπως και σε κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα.

¶λλο, όμως, αυτό και άλλο η διαλεκτική της κίνησης. Αυτή τη «διαλεκτική της κίνησης» μελετούμε και αναλύουμε, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε τη σωστή εκλογική «κίνηση». Χωρίς την αυταπάτη ότι αυτή η «κίνηση» θα δώσει λύσεις, απλώς να καθυστερήσει τις διαδικασίες του θανάτου μας, ελπίζοντας, μέσα σε αυτό το διάστημα, να έχουν φανεί κάποιες αχτίδες φωτός…

Ίσως να κάνουμε τις επιθυμίες μας πραγματικότητα, αλλά το να γυρίζουμε την πλάτη σε όλα αυτά επειδή είναι "όλοι ίδιοι", αυτό είναι το πιο εύκολο…



_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Παλαίμαχος στις Πεμ Σεπ 10, 2009 6:00 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 10, 2009 5:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ηδη ο Παπανδρεου μιλωντας στην Αλεξανδρουπολη ειπε οτι ο ρωσικος αγωγος εξυπηρετει μονο τη μια πλευρα (δηλαδη τη ρωσικη) και μαλλον παει για ακυρωση.
Επιστροφή στην κορυφή
Γιώργος



Ένταξη: 11 Ιούν 2009
Δημοσιεύσεις: 6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 11, 2009 10:55 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλημέρα σας.
Λογικά κάποιος "Αριστερός" διαβάζοντας όλα αυτά θα μιλούσε για γραφικότητες, για πουλημένους, για χαφιέδες κλπ.
Αν κάποιος που δεν γνωρίζει το Ρεσάλτο τα διαβάσει θα πει ότι μπήκε σε κάποιο forum που απλά στηρίζει τον Καραμανλή, ή αντιπαθεί την Ντόρα.
Η αλήθεια είναι πως δεν με εκπλήσουν οι θέσεις σας, όχι γιατί σας θεωρώ γραφικούς ή πουλημένους, αλλά γιατί πολύ απλά είναι η κοινή λογική και έχω μάθει ότι εδώ αυτά που διαβάζω στηρίζοντε στην κοινή λογική! Τόσο απλό!
Το συνοψίζει μια χαρά ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ με αυτο:
ΔΙΟΓΕΝΗΣ έγραψε:

« Όταν βλέπουμε αυτούς τους λύκους ( και εννοούμε τα μεγάλα οικονομικά συγκροτήματα και τους μεγάλους ξένους «προστάτες» μας..), να πολεμούν λυσασμένα, οποιονδήποτε Έλληνα Πολιτικό, εμείς είμαστε πάντα με τον οποιονδήποτε Έλληνα Πολιτικό..»

Όλοι καταλαβαίνουμε πως οι άνθρωποι της ΝΔ αυτά τα χρόνια έκλεψαν, αλλά σίγουρα όχι περισσότερα από το ΠΑΣΟΚ. Και λογικό, γιατί πιο πολλά τα χρόνια, πιο πολλά και μεγάλα τα πακέτα, βλ. Εθνική Οδό, Αεροδρόμιο, Ολυμπιακά έργα κλπ.
Όμως πιο πολλά σκάνδαλα και αρκετά πιο εύκολα βγήκαν στη φόρα για τη ΝΔ. Γιατί αυτό? Ήταν πιο έξυπνοι οι άλλοι και μπορούσαν να κρυφτούν πιο εύκολα, ή μήπως, λέω μήπως, τα ΜΜΕ και αυτοί που είναι πίσω τους τα έβγαζαν πιο εύκολα στη φόρα, με σκοπό να εκβιάσουν ή να πλήξουν το Καραμανλή?
Ενώ με τους άλλους που ήταν βολεμένοι γιατί έκαναν τις δουλειές τους (εργολαβίες κλπ) μούγκα?
¶ρα η κοινή λογική, πάνω στην οποία στηρίζοντε αυτά που έχουν γραφεί εδώ, λέει ότι τον Καραμανλή τον πολεμούν!
Δεν ξέρω αν μπορώ να ψηφίσω ΝΔ, ή μάλλον Καραμανλή, ίσως τη μέρα των εκλογών πάω για ψάρια γιατί δεν βλέπω τι επιλογές θα έχω μπροστά την κάλπη, αλλά η αλήθεια είναι πως θα χαρώ αν δεν δω τον Παπανδρέου πρωθυπουργό!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 11, 2009 11:24 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Θα μπορούσαμε να σιωπήσουμε για να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο.

Ήδη κάποια λαμόγια του ΛΑ.Ο.Σ μας λένε ότι εκτελούμε «διατεταγμένη υπηρεσία».
Φυσικά ανώνυμα και εκ του ασφαλούς. Ποιοι αυτοί που φυλάνε κατουρημένες ποδιές και σαλτάρουν, σαν τους σαλτιμπάγκους, προκειμένου να βγούνε βουλευτές…


Αδιαφορούμε για το τι θα ακουστεί εναντίον μας.
Η ιστορία μας και οι πολιτικές μας θέσεις είναι αυτά που δείχνουν τον πολιτικό χαρακτήρα μας, τη συνέπειά μας και το ήθος μας.

Βγήκαμε ανοικτά και μιλήσαμε γιατί βρισκόμαστε μπροστά σε ιστορικές εθνικές συμφορές. Αυτά που προωθούνται είναι εφιαλτικά.

Δεν χρειάζεται να είσαι Αριστερός για να τα δεις,
απλώς στοιχειώδη πολιτική λογική να διαθέτεις και φυσικά να μην είσαι φανατικά εγκλεισμένος στις κομματικές αγκυλώσεις.

Ευχόμαστε να μην υλοποιηθούν οι νεοταξικοί σχεδιασμοί και ας πέσουμε έξω, και ας στιγματιστούμε…

Ωστόσο φίλε Γιώργο αυτές οι εκλογές δεν είναι για παραλία…

Σκέψου το αυτό…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Γιώργος



Ένταξη: 11 Ιούν 2009
Δημοσιεύσεις: 6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 11, 2009 1:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρος έγραψε:

Δεν χρειάζεται να είσαι Αριστερός για να τα δεις,
απλώς στοιχειώδη πολιτική λογική να διαθέτεις και φυσικά να μην είσαι φανατικά εγκλεισμένος στις κομματικές αγκυλώσεις.

Λογική, ακριβώς αυτό που λείπει στις μέρες μας από όλους και ειδικά από την "Αριστερά".
Δεν κοιτάζουμε τι λέει η λογική, αλλά τι λέει το κόμμα, ο τάδε, ο άλλος... Οπότε η λογική πάει περίπατο.

Ροβεσπιέρος έγραψε:
Ωστόσο φίλε Γιώργο αυτές οι εκλογές δεν είναι για παραλία…

Ποτέ δεν είναι για παραλία και ειδικά όταν υπάρχουν εκλογές.
Η απαξίωση των εκλογών φυσικά και βολεύει κάποιους.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 12, 2009 12:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δίκιο έχεις, φίλε Ροβεσπιέρε.Η επάνοδος του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία θα σημάνει την πλήρη υποταγή στους αμερικανικούς σχεδιασμούς, αλλά το χέρι μου δυσκολεύεται να ψηφίσει τον...Καραμάνλη!

Ούφ! Πολύ δύσκολη η απόφαση! Οψόμεθα!

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες