Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Στόχος το «Κλασσικοπερίπτωση»

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 17, 2009 4:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Στόχος το «Κλασσικοπερίπτωση» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στόχος το «Κλασσικοπερίπτωση»

Δρομολογούνται, πλέον και τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον ενοχλητικών μπλογκ.
Ο φίλος «Κλασσικοπερίπτωση» έγινε στόχος. Από το πρωί το πλογκ έχει «διαγραφεί».
Ό, τι και να κάνουν τα ποικίλα δίκτυα των μυστικών υπηρεσιών και προβοκατόρων δεν θα μπορέσουν να φιμώσουν τις «ενοχλητικές» φωνές.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.
Όλοι να ενώσουμε τη φωνή μας με το «Κλασσικοπερίπτωση».



ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ BLOG. ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ BLOGGERS ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ HACKERS, ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
(ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ Η GOOGLE ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ.)
ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ.
ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ.
ΜΕ ΤΙΜΗ

klasikoperiptosi


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 17, 2009 8:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η klasikoperiptosi ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ

http://www.klasikoperiptosis.blogspot.com/

klasikoperiptosi ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΤΕ ΣΤΟ BLOG klasikoperiptosi ΠΡΙΝ ΜΑΣ "ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ" ΟΙ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ. Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "s" ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ...ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ


Σήμερα το πρωί το ιστολόγιό μας η "klasikoperiptosi" εξαφανίστηκε ...μυστηριωδώς.
Κάποιο δουλικό της νέας τάξης χθες το βράδυ την ώρα που γράφαμε την τελευταία ανάρτηση υπέκλεψε τον κωδικό πρόσβασης του blog και χρησιμοποιώντας τον το πρωί έδωσε εντολή στη Google να το καταργήσει.

Η klasikoperiptosi με τις φτωχικές της δυνάμεις είχε καταφέρει να κατακτήσει την 121η θέση στα ελληνικά ιστολόγια με ένα σχετικά μεγάλο αριθμό αναγνωστών και φίλων.

Ξέρουμε ότι τις τελευταίες ειδικά ημέρες τα άρθρα μας ενόχλησαν "σφοδρώς" συγκεκριμένους κύκλους. Αυτό το είχαμε καταλάβει από το πλήθος των υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων που έφταναν στο e-mail και στον αναθεωρητή σχολίων του ιστολογίου μας.

Αυτοί οι μαφιόζοι της πολιτικής σκηνής και των δημοσιογραφικών παρασκηνίων της "Νέας Εποχής" παρέα με κάποιους χλαμυδομασκαράδες βγήκαν στο σεργιάνι για να καθαρίσουν τον τόπο από τους ενοχλητικούς bloggers, και δυστυχώς βρεθήκαμε στο δρόμο τους.

ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ BLOGOΣΦΑΙΡΑΣ;

-Είναι όλοι αυτοί που θέλουν τον πολίτη πνευματικά ευνουχισμένο και πειθήνιο κατοικίδιο , υποταγμένο στη θέληση και στις εντολές του "Μεγάλου Αδελφού".

-Είναι εκείνοι που οργάνωσαν τα "τάγματα εφόδου" που έκαψαν την Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβρη και τα οποία σκουληκόμορφα ανθρωπάρια δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με το πλήθος των διαμαρτυρομένων και αγανακτισμένων από το σύστημα μαθητών που διαδήλωναν έντονα αλλά ειρηνικά.

-Είναι αυτοί που έχουν αναπτύξει κάθε είδους νεο-εποχίτικη ρητορική προκειμένου να πλανέψουν τον αγνό Έλληνα πατριώτη και να τον οδηγήσουν κατ΄ευθείαν στην κρεατομηχανή των ελλαδεμπόρων δωδεκαθεϊστών.

-Είναι όλοι εκείνοι που στελεχώνουν τις εταιρείες ελέγχου και χειραγώγησης της λαϊκής συνείδησης και μέσω των υποπροϊόντων τους γραπτών ή τηλεοπτικών δηλητηριάζουν κάθε μέρα την ψυχή του Έλληνα πολίτη.

-Είναι αυτοί που έκαναν την πέννα τους φονικό εργαλείο και την εφημερίδα ή τον τηλεοπτικό σταθμό μέσο ηθικής ή ακόμα και φυσικής εξόντωσης οποιουδήποτε τολμήσει να αντισταθεί στα νεο-ταξικά τους σχέδια (πρόσφατα ο Χρήστος Παπουτσάκης ο ιδρυτής του περιοδικού "ΑΝΤΙ" έφυγε από τη ζωή αφού είχαν φροντίσει πρώτα να τον εξοντώσουν οικονομικά με πλήθος αγωγών.

Μια απόπειρα οικονομικής και ηθικής εξόντωσης άλλου ένα "αιρετικού" δημοσιογράφου είδαμε λίγο καιρό πριν όταν δημοσιογράφος της "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" ζητούσε με αγωγή το "δάνειο της Αγγλίας" από τον ιδρυτή και εκδότη του περιοδικού "ΡΕΣΑΛΤΟ" Θύμιο Παπανικολάου).

-Είναι οι ίδιοι που λίγες μέρες πριν αρχίσει ο πιστός κόσμος να πηγαίνει στις εκκλησιές για να παραβρεθεί στις ακολουθίες της Μ. Εβδομάδας έβαζαν βόμβες σε μεγάλους ναούς.

-Είναι αυτοί που φορώντας μονόχρωμα γυαλιά οργάνωσαν διαδηλώσεις και κατέβηκαν στους δρόμους παρέα με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες επειδή ένας αστυνομικός έσκισε ένα μάτσο φύλλα τυλιγμένα σε χαρτοπετσέτα τα οποία εκ των υστέρων ονομάσθηκαν κοράνι. Όταν οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες άρχισαν να σπάνε και να καίνε, αυτοί ξεγλύστρησαν και μουλωχτά ξαναμπήκαν στις τρύπες τους. Φυσικά δεν τους είδαμε να διαμαρτύρονται όταν οι "σύντροφοί" τους έγραφαν κάθε είδους χυδαιότητα στα πρόσωπα του Χριστού και των Αγίων σε τοιχογραφίες εκκλησιών.

-Είναι εκείνοι οι δειλοί δολοφόνοι που σήμερα το πρωί εκτέλεσαν εν ψυχρώ και μάλιστα με ιδιαίτερη σκληρότητα τον άτυχο αστυνομικό στέλνοντας ηχηρό μήνυμα εκφοβισμού στον μάρτυρα που προστάτευε ο δολοφονημένος συμπολίτης μας.

-Είναι αυτοί που ενώ μιλούν ελάχιστα για την πατρίδα μας, εκκρίνουν κουβάδες με σάλια αναφερόμενοι στην "θεότητα" της ευρωπαϊκής ένωσης και στην ελληνο-τουρκική φιλία.

-Είναι οι ίδιοι που μέσω των παραπάνω θα μας οδηγήσουν στην "συνεκμετάλλευση" του Αιγαίου και τη απώλεια όσων κυριαρχικών δικαιωμάτων μας απέμειναν.

-Είναι όσοι θέλουν να μας φακελώσουν ηλεκτρονικά με τον ΑΜΚΑ , να μας αλυσοδέσουν και να μας σφραγίσουν με μια "έξυπνη" κάρτα κοινωνικής υγείας που αργότερα θα την ενοποιήσουν με όλα τα άλλα απαραίτητα έγγραφα για την καθημερινή επιβίωση.

-Είναι εκείνοι που θέλουν να φιμώσουν κάθε ελεύθερη προς το παρόν φωνή στο διαδίκτυο και που με λύσσα βρίζουν και απειλούν τους ανένταχτους bloggers.

ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΝΕΟ-ΕΠΟΧΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ.

ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.





Επιστροφή στην κορυφή
Σίμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 18, 2009 10:15 am    Θέμα δημοσίευσης: Ακόμη δεν μπορώ να βρω το κλασικοπερίπτωσις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάνω κλίκ στον παραπάνω σύνδεσμο και εμφανίζεται η ένδειξη:


Λυπούμαστε, το ιστολόγιο που αναζητήσατε δεν υπάρχει πλέον.Ωστόσο, το όνομα klasikoperiptosis είναι διαθέσιμο για εγγραφή!

Εγγραφή του τομέα klasikoperiptosis
Επιστροφή στην κορυφή
Σίμος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 18, 2009 11:51 am    Θέμα δημοσίευσης: Περίεργα προβλήματα σε "καυστικά" πολιτικά μπλόγκς Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εκτός από το κλασικοπερίπτωσις που ακόμη δεν έχει "αποκατασθεί",
και το μπλόγκ alkimosarchive είχε πρόσφατα παρόμοια προβλήματα.

Διαβάστε στους παρακάτω σύνδεσμους:
http://paideia-gr.blogspot.com/2009/06/blog-post_2586.html
και
http://alkimosarchive.wordpress.com/2009/06/06/alkimos-archive-new-look/
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 18, 2009 1:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΦΙΛΟΙ.
Η ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ "ΞΑΝΑΚΤΙΣΤΗΚΕ" ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ BLOG ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΓΚΡΙΖΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ


http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες