Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αλλοδαποί και οικονομική κρίση

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 14, 2009 7:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αλλοδαποί και οικονομική κρίση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλοδαποί και οικονομική κρίση


Η διεθνής οικονομική κρίση, που έχει αρχίσει να επηρεάζει άμεσα και τη χώρα μας, προσδίδει μια πιο καταστροφική διάσταση στο λεγόμενο «μεταναστευτικό ζήτημα».
Ήδη ζούμε μια ολοκληρωτική και πολυεδρική ισοπέδωση από τα εκατομμύρια εισαγόμενων αλλοδαπών, στη συντριπτική τους πλειονότητα από άκρως καθυστερημένες χώρες, που το πολυεθνικό κεφάλαιο τους έφερε για να διαλύσει τη μαχητική ελληνική εργατική τάξη, να αλλάξει τη σύνθεση του πληθυσμού και να υποτάξει ολοκληρωτικά την ελληνική κοινωνία.

Οι συνέπειες από αυτή την ήδη ζοφερή κατάσταση γίνονται πλέον ακόμα πιο καταστροφικές. Αγγίζουν τα όρια της κοινωνικής φρίκης.
Γιατί, το να υπάρχουν πάνω από δυόμισι εκατομμύρια ξένοι σε μια χώρα (και μάλιστα μικρή) που βυθίζεται στην κρίση, σε μια χώρα με μισοδιαλυμένη

παραγωγική βάση, σε μια χώρα στην οποία η ανεργία κάνει θραύση, είναι ολέθριος παραλογισμός.

Μέσα σε αυτές τις κοινωνικά εφιαλτικές συνθήκες γκρεμίζονται και τα παραμύθια των «νταβάδων» (εγχώριων και ξένων), καθώς και των «αριστερών» λακέδων τους ότι δήθεν οι αλλοδαποί κάνουν τις δουλειές που αρνούνται οι Έλληνες και ότι σταδιακά θα αφομοιωθούν από την ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Κανείς πια δεν μπορεί να αποκρύψει ότι η αλλοδαπή εισβολή συμβάλλει καταλυτικά στην ακραία επιδείνωση της κρίσης της ελληνικής οικονομίας. Και εδώ η βασική παράμετρος του ζητήματος είναι τούτο: Οι αλλοδαποί εξάγουν στις χώρες της προέλευσής τους το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων τους. Πρόκειται για ποσά που όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι, αν τα εισέπραττε η ελληνική εργατική τάξη και αν παρέμειναν στη χώρα, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, θα αρκούσαν για να αναζωογονήσουν την αγορά και να δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίας.
Είναι, επίσης, πασίγνωστο ότι όλοι οι ξένοι κάνουν αιματηρές οικονομίες και καταναλώνουν εντός της χώρας μας ό,τι λιγότερο μπορούν, προκειμένου να αυξήσουν τα ποσά που στέλνουν στις χώρες τους.
Το θέμα έχει όμως και πολλές άλλες πτυχές. Καθώς η κρίση εξελίσσεται, η ανεργία αυξάνεται με αλματώδη τρόπο. Αυτή πολλαπλασιαστική αύξηση της ανεργίας κτυπά ιδιαίτερα τα πιο φτωχά και πιο νεαρά στρώματα της εργατικής τάξης, εκεί όπου ο ανταγωνισμός της φτηνής εισαγόμενης εργασίας είναι περισσότερο έντονος. Η κρίση, το κλείσιμο κι άλλων παραγωγικών μονάδων, από τις ελάχιστες που είχαν παραμείνει στη χώρα, οι απολύσεις, η γοργή αύξηση και επέκταση της μαύρης και γκρίζας εργασίας, και δίπλα σε όλα αυτά η ύπαρξη εκατομμυρίων ξένων λαθρομεταναστών, διατεθειμένων να δουλέψουν για όσο-όσο, συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα, που οι συνέπειές του αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθούν με δραματικό τρόπο.

Μια άλλη παράμετρος του προβλήματος είναι ότι η μεγάλη πλειονότητα των ξένων εργατών είναι δραματικά καθυστερημένη σε εργασιακή εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Οι ξένοι είναι ανειδίκευτοι ή ελάχιστα ειδικευμένοι.
Οι πλανητικοί, ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί και οι πολιτικοί τους υπάλληλοι μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μια χώρα αποβιομηχανοποιημένη και φτηνών υπηρεσιών.

Η σχεδιασμένη αλλοδαπή εισβολή αυτές τις ιμπεριαλιστικές ανάγκες ικανοποιούσε. Έτσι το εργατικό δυναμικό της χώρας έπεσε στα χαμηλότατα παραγωγικά και τεχνολογικά επίπεδα. Οι Έλληνες με ιστορική παραγωγική παράδοση, με ειδίκευση, με ιστορικές και αγωνιστικές εμπειρίες αντικαταστάθηκαν από ένα εργατικό δυναμικό χαμηλότατης παραγωγικής ικανότητας και πολιτικά καθυστερημένο και δουλικό.
Σήμερα, όμως, γίνεται όλο και πιο φανερό ότι το ξεπέρασμα της κρίσης προϋποθέτει άμεσα την ανασυγκρότηση των παραγωγικών τομέων της οικονομίας και την αύξηση ενός εργατικού δυναμικού τεχνολογικά ανεπτυγμένου και ειδικευμένου.
Αυτό το εργατικό δυναμικό που έφεραν εδώ οι δουλέμποροι του κεφαλαίου γίνεται απόλυτο εμπόδιο για οποιαδήποτε παραγωγική ανάπτυξη.
Οι συνέπειες, συνεπώς της κρίσης, εδώ θα είναι κατά πολύ χειρότερες από τα καπιταλιστικά κράτη της Ευρώπης. Η ελληνική κοινωνία θα απειληθεί με ολοκληρωτική καταστροφή και θα τεθεί, εδώ, πιο ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ το παγκόσμιο δίλημμα: Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα.

Επιστροφή στην κορυφή
ΔΙΟΓΕΝΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 12:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ

Χωρίς κανένα σχόλιο, παραθέτουμε μερικές ανεύθυνες θέσεις ενός φιλόδοξου πολιτικού και μερικές υπεύθυνες θέσεις ενός απλού ανθρώπου, σκόρπιες σε κάποιες προβληματισμένες ιστοσελίδες:

========================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
= «Ζητάμε... Την προώθηση κάθε μέτρου για την εξασφάλιση της ΙΣΟΤΗΤΑΣ απέναντι στους πολίτες, χωρίς διάκριση φύλου, φυλής, ηλικίας, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού, θρησκείας ή εθνότητας.»

ΑΝΘΡΩΠΟΣ =Ισότητα ανεξαρτήτως εθνότητας! Αυτές οι εθνότητες είναι παλιές ή καινούριες; Κι αν είναι καινούριες, που δημιουργήθηκαν με την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών στη χώρα μας, θα φορολογούνται κι αυτοί λόγω ισότητας; Θα υπηρετούν κι αυτοί στο στρατό λόγω ισότητας; Και μια και θα έχουμε ισότητα των θρησκειών, θα πληρώνουμε άραγε με τους φόρους μας τους μισθούς των λειτουργών τους, όπως πληρώνεται και ο Ορθόδοξος κλήρος, ή θα πάψει να πληρώνεται από το κράτος ο τελευταίος; Ως προς την ισότητα του σεξουαλικού προσανατολισμού, θα επιτρέψει στους ομοφυλόφιλους να υιοθετούν και παιδιά; Τα πλατωνικά ζευγάρια θα συμπεριληφθούν στην ισότητα;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ = «Η ένταξη των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σημαντική για την οικονομική μας ανάπτυξη, είναι σημαντική για την επιβίωση των Ασφαλιστικών μας Ταμείων, λόγω της αναστροφής της δημογραφικής γήρανσης του πληθυσμού μα.
ΑΝΘΡΩΠΟΣ = Με αυτό,λοιπόν τον τρόπο, θα έχουμε την αναστροφή της δημογραφικής γήρανσης του πληθυσμού;;! Αυτό θα πει "πρόοδος";;!
‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
Αντιγράφουμε και μερικές πολύ σοφές θέσεις από την σοβαρή ιστοσελίδα:
http://seferou.blogspot.com/2009/05/blog-post_13.html
’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’ Ενας επικίνδυνος για τη νεολαία λαϊκιστής, που παριστάνει το γνήσιο εκφραστή της αριστοφανικής σάτιρας, από ένα άλλο κανάλι, ανάμεσα στα γιουχαΐσματα και στα χοροπηδήματα, μας πέταξε στα μούτρα για πολλοστή φορά τον αφορισμό, «Είμαστε ρατσιστές οι Έλληνες, είμαστε κρυφορατσιστές», για να καταχειροκροτηθεί από το ως επί το πλείστον νεανικό κοινό του. Συχνά στο παρελθόν ό ίδιος έχει πει : «Γιατί τόσο μίσος, Παναγία μου;» , εννοώντας το υποτιθέμενο μίσος του Έλληνα εναντίον του λαθρομετανάστη.
‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
Και ο «προστάτης» των μεταναστών, κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος, άστραψε και βρόντηξε λέγοντας: «Είναι άθλια η πολιτική για τους μετανάστες, είναι άθλια η πολιτική για τους πρόσφυγες…» είπε μεταξύ άλλων.
‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
Πέρυσι το καλοκαίρι μιλούσα μ’ έναν άγνωστο Αλβανό στην παραλία, και τον ρώτησα αν θεωρεί πως οι Έλληνες είναι ρατσιστές. Μου απάντησε, χωρίς περιστροφές, “ΟΧΙ”! Στη συνέχεια μου αράδιασε ιστορίες με γνωστούς και φίλους του από την Αλβανία που είχαν μεταναστεύσει στη Γερμανία και στην Ιταλία. Το συμπέρασμα που είχαν βγάλει ομόφωνα ήταν πως οι Έλληνες ήταν οι καλύτεροι οικοδεσπότες με τεράστια διαφορά από τους άλλους Ευρωπαίους.
’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
Και μερικές πολύ υπεύθυνες θέσεις,αυτής της σοβαρής ιστοσελίδας, που, εγώ τουλάχιστον, τις προσυπογράφω ανεπιφύλακτα:--------------------------------------------
Ποια είναι όμως τα αίτια της αθρόας λαθρομετανάστευσης; Την απάντηση – ωμή και σοκαριστική – την έδωσε ένας εκπρόσωπος των Αφγανών μεταναστών στη χώρα μας.«Το ξέρουμε ότι είναι παράνομο», είπε. «Όμως όταν το σπίτι σου καίγεται, θα παραβιάσεις κι εσύ το σπίτι του άλλου.» Προσέξτε τη λογική του παραλόγου! Μάθαμε, λοιπόν, πως όταν το σπίτι κάποιου καίγεται, η λύση δεν είναι να προσπαθήσει να σβήσει τη φωτιά αλλά να εισβάλλει και να εγκατασταθεί στο σπίτι του γείτονα που δεν έχει καεί ακόμη! Ακούσαμε πως η λύση δεν είναι ν’ αναζητήσει κανείς τον εμπρηστή του σπιτιού του και να τον αναγκάσει να σβήσει την φωτιά, ή έστω να εισβάλλει στο δικό του σπίτι διεκδικώντας το δίκιο του, αλλά να παραβιάσει σπίτια αθώων που δεν έχουν σχέση με τον εμπρησμό. Εκείνο που δεν ρωτήθηκε ο καλός Αφγανός είναι πού τα βρίσκουν τα χρήματα που πληρώνουν οι ρακένδυτοι λαθρομετανάστες στους δουλέμπορους "ευεργέτες" τους.
Ας πούμε όμως πως είναι κι έτσι. Τότε, αφού όντως το σπίτι τους καίγεται, δε θα υπάρξει τέλος σ’ εκείνους που θέλουν να γλιτώσουν από τη "φωτιά". Δε θα υπάρξει όριο στην αθρόα εισροή λαθρομεταναστών από “καμένες” χώρες προς εκείνες που, σαν τη δική μας, μπάζουν από παντού, οι νόμοι δεν εφαρμόζονται, και η ασυδοσία έχει γίνει εθνικό σπορ. Μιλάμε ίσως για κάποιο δισεκατομμύριο ατόμων που θάθελαν να διαφύγουν διότι "καίγεται" το σπίτι τους...
Να τους διευκολύνουμε όλους αυτούς;Δηλαδή ν'αυτοκτονήσουμε σαν χώρα;
O εφιάλτης, λοιπόν, είναι ολοζώντανος μπροστά μας, και κυρίως μπροστά στους νέους. Κι όμως δεν τον βλέπουν, δεν ανησυχούν…Θα μου πεις, άνθρωποι είναι κι αυτοί και πρέπει να τους συνδράμουμε. Ωραία, λοιπόν. Δεν αντιλέγω, άνθρωποι είναι, κατ’ εικόνα Θεού είναι φτιαγμένοι κι εκείνοι, αδέλφια μας είναι, ψυχές έχουν.
Όμως εγώ θα προτιμούσα έναν πιο λογικό, ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο να τους συνδράμουμε. Να βοηθήσουμε να σβήσουμε τις “φωτιές” που έχουν ανάψει στις χώρες τους. Να τους στείλουμε εκεί την ανθρωπιστική βοήθεια. Να υψώσουμε στεντόρειες φωνές εναντίον των ξένων εμπρηστών και εισβολέων. Και να γίνουμε ειρηνοποιοί μεταξύ των αλληλοσπαρασσόμενων ιθαγενών ομάδων.
Να τους εκπολιτίσουμε – στον περιορισμένο έστω βαθμό που είμαστε οι ίδιοι πολιτισμένοι.
Να βοηθήσουμε στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας τους. Να χρηματοδοτήσουμε έργα στέγασης και σίτισης εκεί που βρίσκονται – θα κόστιζαν μάλιστα πολύ φθηνότερα – και να επαναπροωθήσουμε τους λαθρομετανάστες στη γη των πατέρων τους. Υπάρχει υψηλότερη αποστολή από αυτή;

Τι πιο ανθρώπινο και πιο φυσιολογικό; Κι αυτό το εγχείρημα θα μπορούσαμε ν’ αναλάβουμε αποτελεσματικά με τη συνεργασία όλων των κρατών μιας ανεξάρτητης Ευρώπης που δε φοβάται να χαράξει τη δική της εξωτερική και μεταναστευτική περιοχή.
Ο στόχος μας, με λίγα λόγια, πρέπει να είναι το πώς θα εξυψώσουμε και θα βγάλουμε από την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση τους λαούς εκεί που είναι και βρίσκονται, εκεί που τους ένταξε η ίδια η Φύση με τις αλάνθαστες διαδικασίες της και τους έταξε η Μοίρα, αντί να τους επιτρέπουμε να μας τραβήξουν κι εμάς τους υπόλοιπους στην εξαθλίωση, κι όλοι μαζί αύριο μεθαύριο να πέσουμε στο γκρεμό. Έτσι κι αλλιώς, Μουσουλμανικοί λαοί της Ασίας και της Αφρικής δεν ενσωματώνονται εύκολα και δεν αφομοιώνονται με το λαό της χώρας της Δύσης που τους φιλοξενεί.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δε συμφέρει τους αρχιτέκτονες του χάους που απεργάζονται την πλήρη εξαθλίωση των λαών για να επιβάλλουν το τελικό και ολέθριο στάδιο της παγκοσμιοποίησης.
Όσο για τη γείτονα Τουρκία που της αποδίδονται όλες οι ευθύνες για την προώθηση λαθρομεταναστών στη χώρα μας, επιτρέψτε μου να θεωρώ πως κι αυτή εντολές "άνωθεν" εκτελεί… Όμως, ακόμη κι αν έχει το δικό της σκοτεινό σχέδιο για την άλωση της Ελλάδας μέσω του Μουσουλμανικού στοιχείου, εμείς τι κάνουμε; Πώς αμυνόμαστε; Με σκυλοκαυγάδες και αλληλοεξόντωση; Και η Ελληνική Κυβέρνηση τι κάνει; Πότε περιμένει να δράσει δυναμικά και αποτελεσματικά; Όταν, ο μη γένοιτο, ξεσπάσουν λοιμώξεις και ταραχές σ’ όλη τη χώρα; Εδώ χτύπησε συναγερμός για την ανύπαρκτη γρίπη των χοίρων! Για τους κινδύνους της δημόσιας υγείας που εγκυμονούν τα γκέτο των λαθρομεταναστών δεν ανησυχούν;
Ή μήπως ο κ.Κώστας Καραμανλής έχει αφήσει να λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ο αυριανός πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου; Μ’ αυτός, σε κάθε ομιλία του, ευελπιστεί ότι οι Μουσουλμάνοι μετανάστες, που γεννούν πάνω από πέντε παιδιά το κάθε ζευγάρι - και καλά κάνουν - θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας!
Ποιος λοιπόν θα λύσει το "Γόρδιο Δεσμό" της λαθρομετανάστευσης; Είναι ήδη η δωδεκάτη ώρα κι εμείς ασχολούμαστε ακόμη με το γεγονός ότι ο ανίερος «ναός» της Δημοκρατίας έκλεισε μια εβδομάδα ενωρίτερα και απροειδοποίητα, διακόπτοντας την αδιέξοδη σκανδαλολογία που θα οδηγούσε, έτσι κι αλλιώς, σε περισσότερα κουκουλώματα... Όπως πάντα, οι πολιτικοί μας και τα ΜΜΕ διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο. Και η πιο χοντρή "κάμηλος" που έχουν καταπιεί οι ιθαγενείς ανθέλληνες είναι η αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση... "
15.5.09 ----

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 12:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάποιες αναλύσει του ΡΕΣΑΛΤΟ για τον αλλοδαπό εφιάλτη

Η διαλεκτική της ταξικής συνείδησης και ο αλλοδαπός εφιάλτης
Θύμιος Παπανικολάου

Εποικισμός και «αριστερή» υποκρισία
Αντίμαχος

Το προλεταριάτο πρέπει να συνταχθεί σε έθνος
Θύμιος Παπανικολάου

Τα άσφαιρα πυρά κατά της Νέας Τάξης
Και οι κάλπικοι παράδες…

Θύμιος Παπανικολάου

Παγκοσμιοποίηση-ανοικτά σύνορα-αλλοδαποί
Της Σύνταξης του ΡΕΣΑΛΤΟ

Ελλάς τέλος; Κωνσταντίνος Ρωμανός

Θα τις διαβάσετε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/115.mag


Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 15, 2009 4:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σήμερα που το πρόβλημα της αλλοδαπής εισβολής έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις πληθαίνουν οι φωνές! Μόνο που οι περισσότερες από αυτές απλώς διαπιστώνουν τις συνέπειες και περιορίζονται σε μια ηθική καταγγελία. Καμία βαθύτερη κατανόηση του προβλήματος. Καμία ανάδειξη της στρατηγικής των «ανοικτών συνόρων» που αποτελεί την κεντρική συνιστώσα του διεθνούς ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου. Η παγκοσμιοποίηση και η πολιτική της παράμετρο, η Νέα Τάξη, απλώς αναθεματίζονται φραστικά. Οι περισσότεροι αγνοούν ΠΑΝΤΕΛΩΣ τι σημαίνουν αυτές οι έννοιες…
Βλέπουμε, λοιπόν, τα εξής τραγελαφικά. Άλλοι να αναθεματίζουν τη Νέα Τάξη και να προβαίνουν σε κάποιες σωστές παρατηρήσεις της εξωτερικής όψης του μεταναστευτικού εφιάλτη και ταυτόχρονα να είναι λάτρεις του καπιταλισμού και θαυμαστές του Ομπάμα!!!
Άλλοι πάλι να καταγγέλλουν τα «εθνικά» εγκλήματα (και ο αλλοδαπός τυφώνας είναι «εθνικό» έγκλημα) και να ζητάνε από το κράτος και τα κυβερνητικά κόμματα τα οποία αποτελούν τα εξαρτήματα της πλανητικής εξουσίας να βάλλουν «τάξη» στα εθνικά προβλήματα!!!
Μοιάζουν, όλοι αυτοί, να κάνουν κηρύγματα ηθικής σε διευθυντές οίκων ανοχής. Και αυτό γιατί το μυαλό τους είναι αιχμαλωτισμένο και αγκυλωμένο εντός των καπιταλιστικών τειχών. Δεν μπορούν να δούνε ότι όλα αυτά αποτελούν το φυσικό προϊόν αυτού του συστήματος και όχι το προϊόν «ελαττωμάτων», «βίτσιων» και «κακού χαρακτήρα» των ανθρώπων της εξουσίας.
Παραθέτουμε σε κωδικοποιημένη μορφή της θέσεις του ΡΕΣΑΛΤΟ, επεξεργασμένες από πολύ παλιά (τότε που ελάχιστοι μιλούσαν), που θέτουν αυτά τα προβλήματα…







Μεταναστευτική εισβολή-εποικισμός*

(Κωδικοποιημένες θέσεις ΡΕΣΑΛΤΟ)

Η θεωρία και η πράξη των ανοικτών συνόρων αποτελεί την πεμπτουσία της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης. Το ζήτημα της μετανάστευσης, της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού είναι κομβικό. Αποτελεί στρατηγική συνιστώσα του πλανητικού κράτους για την άλωση των εθνών κρατών.
Οι στρατηγικοί στόχοι, σήμερα, του υπερεθνικού κεφαλαίου, ιδιαίτερα του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ είναι, συνοπτικά, οι εξής:
· Η άλωση των εθνών κρατών.
· Η αναδιάταξη των συνόρων και των γεωπολιτικών ισορροπιών, η κατάτμηση των υφιστάμενων κρατών και η κατασκευή νέων κρατών προτεκτοράτων. Το βλέπουμε καθαρά στη περιοχή μας, τα Βαλκάνια.
· Η κατάλυση των κοινωνικών και ιστορικών κατακτήσεων των εργαζομένων.
· Η πολτοποίηση του πολιτισμού και των ιστορικών παραδόσεων.
· Η υπονόμευση του συνεκτικού ιστού της Ορθοδοξίας.
· Η κατασκευή μειονοτήτων και η προώθηση εμφύλιων αλληλοσπαραγμών.

ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, το πρακτικό εργαλείο, για την υλοποίηση αυτών των στόχων είναι η προγραμματισμένη εισβολή των αλλοδαπών.

Εδώ να διευκρινίσουμε (γιατί σήμερα έχει γίνει της μόδας να αποκαλούν την πολιτική ανάλυση και τα γεγονότα συνωμοσιολογία) τούτο: Αυτοί οι στόχοι δεν αποτελούν το προϊόν καμιάς συνωμοσίας της πλανητικής εξουσίας. Είναι στόχοι που απορρέουν και καθορίζονται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ιμπεριαλισμού στην πλανητική του φάση. Είναι στρατηγικές που προωθούνται από την ίδια τη λογική και τις απαιτήσεις της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης.

Γι αυτό δεν μπορεί να μιλάμε γενικά, αφηρημένα και δαιμονοποιημένα για παγκοσμιοποίηση.
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ έχει και πατρότητα και χρώμα. Είναι ο καπιταλισμός στη φάση της ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας των υπερεθνικών, δηλαδή των πλανητικών μονοπωλίων. Είναι η κυριαρχία των υπερεθνικών πάνω στον πλανήτη.
ΟΣΟΙ, συνεπώς, δεν αμφισβητούν την καπιταλιστική λογική της παγκοσμιοποίησης και περιορίζονται, στη «διόρθωση» κάποιων καταστροφικών πλευρών της «ελεύθερης αγοράς» και το χειρότερο, δεν αναδεικνύουν τις πολιτικές εκείνες και τα ιδεολογήματα που εδραιώνουν τις επιταγές της πλανητικής εξουσίας, εξαπατούν και τον εαυτό τους και τους άλλους. Ουσιαστικά στηρίζουν την ιμπεριαλιστική παγκοσμιοποίηση και γίνονται πολιτικοί συνοδοιπόροι της…

ΦΥΣΙΚΑ όταν αμφισβητείς την καπιταλιστική λογική του πλανητικού ιμπεριαλισμού είσαι καθαρός και στις διατυπώσεις σου και στα πολιτικά σου καθήκοντα. Κτυπάς τον αντίπαλο συγκεκριμένα και όχι αφηρημένα. Τον κτυπάς δηλαδή στο χώρο που ζεις, σε κάθε πεδίο κοινωνικής και πολιτικής δραστηριότητας. Με άλλα λόγια κτυπάς τους κυβερνητικούς και ιδεολογικούς εντολοδόχους σε κάθε πτυχή της δράσης τους, ακριβώς γιατί κάθε πτυχή της δράσης τους είναι υποταγμένη στην καπιταλιστική λογική.

Η Λυδία Λίθος των λόγων είναι η πράξη.
Η Λυδία Λίθος του αντινεοταξικού λόγου είναι η θέση που παίρνει ο καθένας απέναντι στους στρατηγικούς στόχους του υπερεθνικού κεφαλαίου που αναφέραμε. Και ιδιαίτερα απέναντι στην εισβολή και τον εποικισμό των αλλοδαπών. Γιατί αυτό ακριβώς αποτελεί, όπως τονίσαμε, το εργαλείο για την υλοποίηση των επιδιώξεων του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού. Επιδιώξεις ιδιαίτερα εφιαλτικές για τη χώρα μας.
Όσοι, λοιπόν μιλούν εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης και θορυβούν «πατριωτικά» χωρίς να θέτουν την πολιτική αιχμή των προβλημάτων, δηλαδή χωρίς να στρέφονται πρώτα και κύρια εναντίον του νεοταξικού «εργαλείου» (της αλλοδαπής «εισβολής»), αερολογούν στην καλύτερη περίπτωση και στη χειρότερη αποτελούν τις ιδεολογικές εφεδρείες του καθεστώτος.
Δεν μπορεί να διεξαχθεί αποτελεσματικός αγώνας εναντίον της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Ιμπεριαλιστικής Τάξης, (ο καπιταλισμός στη σημερινή υπερεθνική, αυτοκρατορική του μορφή), αν δεν τεθούν επί τάπητος τα «ανοικτά σύνορα»: η «εισβολή» των ξένων και ο εποικισμός.

Θα σχηματοποιήσουμε
τους στόχους αυτής της στρατηγικής, που αποτελούν και τις μεγάλες απειλές για την Ελλάδα, με τη μορφή των συνοπτικών παρατηρήσεων:

Πρώτη παρατήρηση. Ο πρώτος στόχος αυτής της στρατηγικής του υπερεθνικού κεφαλαίου είναι το ολοκληρωτικό σάρωμα όλων των εργατικών και λαϊκών κατακτήσεων: οικονομικών, κοινωνικών, συνδικαλιστικών, πολιτικών. Και η άλωση της κοινωνικής συνείδησης: ταξικής και εθνικής. Με άλλα λόγια επιδιώκεται η πτώση του βιοτικού επιπέδου, η εξαθλίωση και αγελοποίηση των εργαζομένων, ο ακρωτηριασμός της πολιτικής συνείδησης, η απονέκρωση των Συνδικάτων και η διάλυση της εργατικής τάξης, ως οργανωμένης πολιτικής δύναμης.

Δεύτερη παρατήρηση.
Άλλος στόχος είναι η ακύρωση του εθνικού αστικού κοινοβουλίου, συνακόλουθα και της έννοιας της λαϊκής κυριαρχίας. Με τη νομιμοποίηση και παραχώρηση ψήφου σε εκατομμύρια αλλοδαπούς θα αποφασίζουν αυτοί για την Ελλάδα και τους Έλληνες! Θα αποφασίζουν λοιπόν για μας εισαγόμενοι πληθυσμοί με άλλο πολιτισμό, ιστορία και βιώματα. Πληθυσμοί που θα έχουν επιλέξει οι ισχυροί του κόσμου.

Τρίτη παρατήρηση. Με τη «μεταναστευτική», οργανωμένη «εισβολή» κατασκευάζονται «μειονότητες» που θα χρησιμοποιηθούν για τη διαίρεση του ελληνικού λαού, την τροφοδότηση εθνικιστικών διχασμών και εν τέλει τον τεμαχισμό του έθνους- κράτους.

Τέταρτη παρατήρηση. Με τον ισλαμικό εποικισμό επιχειρείται η «αναίμακτη» κατοχή της Ελλάδας και φυσικά η διαίρεσή της. Τα «ανοικτά σύνορα» στα στίφη των ισλαμιστών θα μας οδηγήσουν αύριο σε μια «ομαλή» ισλαμική κατοχή με ό,τι εφιαλτικό αυτό συνεπάγεται.

Πέμπτη παρατήρηση. Τα ιδεολογήματα του «αντιρατσισμού», του «αντιεθνικισμού» και της «πολυποτισμικότητας» αποτελούν την κωδικοποίηση αυτής της αυτοκρατορικής, ιμπεριαλιστικής στρατηγικής. Το ιδεολογικό τσιμέντο της νέας καπιταλιστικής τάξης πραγμάτων.

Τελευταία παρατήρηση. Οι λυσσώδεις επιθέσεις εναντίον της Ιστορίας μας, των αγωνιστικών μας παραδόσεων, των συνεκτικών εθνικών μας ιστών ( έθνος, Ορθοδοξία, Παιδεία, οικογένεια κλπ) και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, αποτελούν την πολιτική επιταγή και πρακτική αυτής της εφιαλτικής αυτοκρατορικής στρατηγικής.

Δεν μπορεί, συνεπώς σήμερα να αγωνίζεσαι για τα μεροκάματα, εναντίον της ανεργίας, εναντίον της εκπαιδευτικής «αντιμεταρρύθμισης», εναντίον του «Ασφαλιστικού», εναντίον της «εγκληματικότητας» κ.λπ, εναντίον της πολυπολιτισμικότητας (της κοινωνικής και ιστορικής μας αφυδάτωσης), εναντίον της νεοταξικής ισοπέδωσης και πολτοποίησης, δίχως να αναδεικνύεις, να καταγγέλλεις και να αγωνίζεσαι πρακτικά εναντίον των στρατηγικών στόχων του μεγάλου κεφαλαίου. Δίχως να αποκαλύπτεις το στρατηγικό εργαλείο του νεοταξικού εφιάλτη: Τα «ανοικτά σύνορα» και τον εποικισμό. Και δίχως να καρατομείς τα αυτοκρατορικά ιδεολογήματα του αντιεθνικισμού και του αντιρατσισμού…

Για ποια αύξηση του μεροκάματου μπορεί να μιλάμε όταν η αγορά εργασίας έχει πλημμυρίσει από στρατιές φθηνών αλλοδαπών και λαθρομεταναστών; Για ποια μείωση της ανεργίας μπορεί να μιλάμε όταν έχουν ριχτεί στην ανεργία οι Έλληνες εργάτες και η αγορά είναι γεμάτη από στίφη ξένων; Για ποιο ασφαλιστικό μπορεί να μιλάμε όταν οι στρατιές των ανασφάλιστων ξένων και η απόσυρση των Ελλήνων ασφαλισμένων οδηγούν τα Ταμεία στο μαρασμό; Αυτό που επιδιώκεται είναι ακριβώς να μην υπάρχουν ασφαλισμένοι και Ταμεία.

Αερολογούμε λοιπόν και εξαπατούμε τον κόσμο όταν θέτουμε όλα αυτά, δίχως να αγγίζουμε την πληγή: Τον εφιάλτη του μεταναστευτικού εποικισμού.
ΔΙΧΩΣ να ξεσκεπάζουμε την στρατηγική του κεφαλαίου, αυτή των «ανοικτών συνόρων».


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Αυτό που απαιτείται άμεσα είναι να ανοίξει μια συζήτηση μέσα στην ελληνική κοινωνία πάνω στο καυτό και δραματικά επίκαιρο αυτό ζήτημα. Πρέπει ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα η εργατική τάξη να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ και να πάρει τη λύση του προβλήματος στα χέρια της. Δεν μπορεί τέτοια ζητήματα, ζωής και θανάτου, να τα εμπιστευτούμε στα κόμματα και στα φερέφωνα της Νέας Τάξης. Όσοι δεν ανοίγουν αυτό το ζήτημα και δεν το ζυμώνουν μέσα στους εργαζόμενους και στην ελληνική κοινωνία είναι σύμμαχοι και συνοδοιπόροι του κεφαλαίου.
Γίνεται άμεσα απαραίτητο οι οργανώσεις, τα συνδικάτα και οι «συλλογικότητες» που μιλούν στο όνομα του ελληνικού λαού και των εργαζομένων να συζητήσουν και να επεξεργαστούν ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης του προβλήματος. Ένα πρόγραμμα μεταβατικών διεκδικήσεων που θα ξεκινάει από την καταγγελία αυτής της ζοφερής κατάστασης, θα προχωρεί σε άμεσες διεκδικήσεις αυτοάμυνας των εργαζομένων και θα καταλήγει στο επιθετικό αίτημα του «εργατικού ελέγχου» πάνω στην αγορά εργασίας.

Ένας προγραμματικός μπούσουλας θα μπορούσε να είναι:

1. Ζύμωση και προπαγάνδα γύρω από τις εφιαλτικές επιπτώσεις της παγκοσμιοποίησης.

2. Ακούραστη και δραστήρια υπεράσπιση όλων των κεκτημένων δικαιωμάτων της εργατικής τάξης που απειλούνται άμεσα από τη διόγκωση της ανεργίας σε συνδυασμό με την πλημμυρίδα των ξένων εργατών, στοιχεία που προωθούν μέσα στην εργατική τάξη την καπιταλιστική ζούγκλα του «όλοι εναντίον όλων».

3. Οι ξένοι εργάτες πρέπει να λειτουργούν στο πλαίσιο των κατακτήσεων και της οργάνωσης της εργατικής τάξης και όχι εκτός αυτού του πλαισίου και ως «εργαλεία» καταστροφής αυτού του πλαισίου. Που σημαίνει ότι η εργατική τάξη και οι οργανώσεις της (συνδικαλιστικές και πολιτικές) πρέπει να αναπτύξουν και να οξύνουν την πάλη τους για να επιβάλλουν την ισότητα ξένων και Ελλήνων εργατών στη βάση των κεκτημένων και όχι σε αυτό που επιδιώκει η εργοδοσία, χρησιμοποιώντας την εισαγωγή εργατών: Δηλαδή Στη βάση της διάλυσης των κεκτημένων και του κατώτατου παρανομαστή.

4. Η εργατική τάξη και οι οργανώσεις της πρέπει αγωνιστικά να απαιτήσουν και από τους ξένους εργάτες να σεβαστούν το «πλαίσιο των κεκτημένων», διαφορετικά πρέπει να αντιμετωπίζονται ως απεργοσπαστικοί μηχανισμοί.
5. Τέλος πρέπει το εργατικό και λαϊκό κίνημα να θέσει και να αγωνιστεί για τον «εργατικό έλεγχο» της αγοράς εργασίας. Πρέπει το ίδιο το εργατικό κίνημα και οι οργανώσεις του να αποκτήσουν όχι μόνο το λόγο, αλλά και την απόφαση για την εισαγωγή εργατών.

Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτέλεσε την εισήγηση της συζήτησης που οργάνωσε το περιοδικό στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, στις 29 Οκτωβρίου 2007.














_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 16, 2009 11:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η λαθρομετανάστευση είναι το όχημα της επερχόμενης παγκόσμιας κυβέρνησης;

Ασθένεια που αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά
και οδηγεί στην "υποταγή" ενός έθνους


Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες ειδήσεων περιστατικών λαθρομετανάστευσης και συλλήψεων λαθρομεταναστών τόσο στη χώρα μας, όσο και παγκοσμίως.

Βλέπουμε από τις εικόνες των τηλεοράσεων τις φιγούρες ταλαιπωρημένων ανθρώπων (συνήθως παιδιών για να συγκινηθούμε περισσότερο), διαβάζουμε στις εφημερίδες και στα περιοδικά ιστορίες φρίκης για τα όσα αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι προκειμένου να φτάσουν στον πολιτισμένο κόσμο ευελπιστώντας σε μία καλύτερη ζωή…

Φορτισμένοι συναισθηματικά, όσοι από εμάς διατηρούμε συναισθήματα για τον συνάνθρωπο γινόμαστε υποχείρια εκείνων που χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες προκειμένου να μας ενοχοποιήσουν και να αποδεχθούμε ευκολότερα την πρόσμιξη των δικών μας πολιτιστικών στοιχείων και την αλλοίωση της δικής μας καθημερινότητας ή ακόμη και την οικειοθελή μας συμμετοχή και συναίνεση σε μία περισσότερο «ευέλικτη», ως προς το έγκλημα, κοινωνία.

Η λαθρομετανάστευση, με την πρώτη ματιά δείχνει το μέγεθος του προβλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και την οργάνωση και την υποδομή που έχει δημιουργηθεί για την πραγμάτωσή της.
Κυρίως, όμως, η λαθρομετανάστευση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους εμάς για την εθνική αλλοίωσή μας (ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός της εθνικής αλλοίωσης (δηλαδή της αλλοίωσης της ιστορικής, πνευματικής μας υπόστασης και του πολιτισμού μας), δεν έχει εθνικιστικό χαρακτήρα, αλλά ρεαλιστικά προσεγγίζοντας το συγκεκριμένο ζήτημα διαπιστώνουμε πως ευκολότερα μπορούν να ελεγχθούν λαοί που δεν θα έχουν ιδιαιτερότητες αλλά θα αποτελούν μία πρόσμιξη χαρακτηριστικών τα οποία αλληλοσυγκρουόμενα δεν θα επιτρέπουν την κοινή τοποθέτηση, δράση ή αντίδραση σε κάποιο πρόβλημα ή σε κάποια ενέργεια που θα βλάπτει μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες ή ακόμη και το σύνολο των πολιτών ενός κράτους.
Η απώλεια των εθνικών χαρακτηριστικών και ιδιαιτεροτήτων εάν καταφέρει να ξεπεράσει τα όρια του κράτους και εξαπλωθεί σε ηπείρους, τότε δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους να χειρίζονται τεράστιες μάζες ανθρώπων κατά το δοκούν, χωρίς να υπάρχει πιθανότητα οποιασδήποτε αντίδρασης!!!) που έχει προγραμματισθεί μέσα από το προσωπείο του ανθρωπισμού όλων εκείνων που ποτέ δεν θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν λαθρομετανάστη ή ποτέ δεν θα ζήσουν μέσα στα κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται ή ποτέ δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι με το έγκλημα το οποίο ακολουθεί (κυρίως λόγω εξαθλίωσης) τους λαθραίους μετανάστες που ακολουθούν τον δρόμο προς το όνειρο που τους έδειξαν, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν ως οχήματα μετάλλαξης των δημογραφικών αλλά και πολιτισμικών στοιχείων των κοινωνιών που βρίσκονται στην «δύση»

Η συνέχεια του κειμένου ΕΔΩ:

http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/blog-post_4126.html
Επιστροφή στην κορυφή
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 20, 2009 6:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://kostasxan.blogspot.com/2009/05/blog-post_3733.html



Οι μαστρωποί των λαθρομεταναστών…
Χαρδαβέλας: Για να μπούμε μέσα στο πρώην Εφετείο πρέπει να πάρουμε την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Παρακολουθώντας την εκπομπή του κυρίου Χαρδαβέλα το βράδυ της Τρίτης 19.5.2009, με φρίκη άκουσα την δήλωση του εμπειρότατου και υπεύθυνου Δημοσιογράφου (σε αυτόν ταιριάζει το Δ να είναι κεφαλαίο) πως κατά την προσπάθεια του τηλεοπτικού συνεργείου της εκπομπής να εισέλθει στον χώρο του πρώην Εφετείου Αθηνών οι τεχνικοί συνάντησαν ένα εμπόδιο. Τους αρνήθηκαν την είσοδο, η οποία μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνο εάν έπαιρναν την κατάλληλη άδεια από το ΣΥΡΙΖΑ!!!

Με απλά λόγια, δηλαδή, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ορίζει το ποιος και πότε θα μπει στο εγκαταλελειμμένο κτίριο!
Κανείς δεν μπορεί να μπει στο «άδυτο» των λαθρομεταναστών αν δεν πάρει πρώτα την έγκριση από τον ΣΥΡΙΖΑ… Αν αυτό δεν λέγεται «νταβατζηλίκι», τότε απορώ ποια λέξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να εκφράζει την πραγματικότητα…
Όμως, το ζητούμενο, πέρα από το «νταβατζηλίκι» είναι άλλο:

Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των λαθρομεταναστών μέσα στο συγκεκριμένο κτίριο και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΕ ως κόμμα για να σταματήσει αυτό το αίσχος, παρά το διαιωνίζει προκειμένου να το εκμεταλλεύεται πολιτικά. Μπορεί κάποιος από εσάς να αναρωτηθεί (και δικαίως): Γιατί να το σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν υπάρχει κυβέρνηση σε αυτόν τον τόπο; Και φυσικά υπάρχει και έχει το δικό της μερίδιο σε αυτό το αίσχος. Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να είναι ο «κλειδούχος», αυτός που επιτρέπει ή όχι την είσοδο στο συγκεκριμένο κτίριο.

Και είναι δική του ευθύνη
, αφού θέλει να ορίζει το κτίριο, να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης σε όσους είναι στοιβαγμένοι εκεί μέσα. Να φροντίσει την καθαριότητα και την υγιεινή των χώρων, ώστε να μην καταστούν σημεία μόλυνσης και επικινδυνότητας για το σύνολο των ανθρώπων που μένουν εκεί, αλλά και των περίοικων Ελλήνων πολιτών που έχουν την ατυχία να διαβιούν εκεί κοντά ή να περνάνε λόγω εργασίας μπροστά από το κτίριο της απανθρωπιάς που έχει αγκαλιάσει το ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ
ορίζει ποιος θα μπει μέσα στο συγκεκριμένο κτίριο του πρώην Εφετείου, σίγουρα θα είναι σε θέση να μας πει ποιος είχε μαζέψει τους τσιμεντόλιθους, αλλά και ποιοι (επακριβώς) ήταν οι κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, μέσα από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του εν λόγω κτιρίου. Επειδή οι άνθρωποι αυτοί (με τις κουκούλες) προέβησαν σε εγκληματικές ενέργειες με δόλο (είχαν στήσει οργανωμένη ενέδρα) και με σκοπό την αφαίρεση ανθρωπίνων ζωών πολιτών του Αγίου Παντελεήμονα, οφείλει το ΣΥΡΙΖΑ να αποδώσει στην δικαιοσύνη τα ονόματα ΟΛΩΝ όσων εκείνη την ημέρα βρισκόταν μέσα στο συγκεκριμένο κτίριο. Και δεν μπορεί ο κύριος Τσίπρας να ισχυρισθεί ότι δεν γνωρίζει ποιοι ήταν μέσα, επειδή το συνεργείο του αξιότιμου κυρίου Χαρδαβέλα έπρεπε να πάρει την δική του άδεια για να μπει μέσα στους χώρους (που τελούν υπό κατάληψη των λαθρομεταναστών ή του ΣΥΡΙΖΑ τελικάWink του πρώην Εφετείου.

Τέλος, απορώ πώς είναι δυνατόν, ένα κτίριο που έχει εγκαταλειφθεί (ως προς την χρηστικότητά του) από το Ελληνικό Δημόσιο, να το οικειοποιείται το ΣΥΡΙΖΑ και να το «διαφεντεύει» κυριολεκτικά, κάνοντας έλεγχο εισόδου μέσα σε αυτό!!!

Μήπως χρειαζόμαστε και διαβατήριο κύριε Τσίπρα προκειμένου να μπούμε σε ένα κτίριο που είναι περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου; Η καταπάτηση δημόσιας έκτασης ή κτιρίων και γενικότερα περιουσίας του Δημοσίου δεν τιμωρείται από το νόμο; Ή μήπως εσείς κύριε Τσίπρα και κύριε Αλαβάνε, είστε πάνω από το νόμο στον οποίο υπακούουν όλοι οι Έλληνες πολίτες (πλην των εγκληματιών και των κουκουλοφόρων τους οποίους γνωρίζετε, στεγάζετε και των οποίων τις δραστηριότητες ποτέ δεν καταδικάσατε);

Ως Έλληνας πολίτης απαιτώ απαντήσεις και όχι ψελλίσματα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλων θλιναφημάτων τα οποία συνηθίζετε να «απαγγέλετε» όταν σας πιάνουν «ξεβράκωτους». Γιατί σας έπιασε στην κυριολεξία με τα παντελόνια κατεβασμένα ο κύριος Χαρδαβέλας, αγαπητοί κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ… Κι εσείς όχι μόνο δεν κρύψατε τα αχαμνά σας, αλλά περιχαρείς κάνατε και την επίδειξή τους…
Ντροπή, που θέλετε να ονομάζεστε και δημοκράτες, κοινοί προστάτες των λαθρομεταναστών, της βρωμιάς και της εγκληματικότητας των κουκουλοφόρων…
Το λιγότερο που σας αρμόζει είναι η λέξη ντροπή…

Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 30, 2009 12:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ


http://www.klasikoperiptosi.blogspot.com/

Οι "χρυσαυγίτες" και τα υπόλοιπα φασιστοειδή νεο-εποχίτικα "τάγματα εφόδου" ούτε να μας σώσουν θέλουν,ούτε την αστυνομία ή το κράτος πρέπει να υποκαθιστούν.
Οι μετανάστες είναι τα θύματα,οι "ανθρώπινες ασπίδες" που βάζει μπροστά το σύστημα για να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες της κοινωνικής αναστάσωσης και του διχασμού,ώστε να φανεί σαν μεσιανική οπτασία ο διαφαινόμενος φασισμός της ρητορικής της "Νέας τάξης" και των παραφυάδων της.Αν η Ελλάδα εγινε ξέφραγο αμπέλι, γι΄αυτή την κατάντια φταίμε όλοι μας.Όλοι όσοι πετάξαμε στα σκουπίδια αυτά που μας ένωναν και αναδείξαμε ως αξίες κάθε είδους πολιτικο-ιδεολογικά είδωλα τα οποία τελικά μας διαιρούσαν.Είμαστε φταίχτες γιατί αφήσαμε την κοπροκουλτούρα του άμβωνα της "Νέας Εποχής" (Τηλεόραση) και την γλίτσα των σκυλάδικων να κάνουν το νου και τη σκέψη μας παλιατζίδικο με σπασμένες λεκάνες τούρκικου αποχωρητηρίου.Πως να εμπνευσθεί και να προχωρήσει προς τα μπρός ο νεο-Έλληνας, όταν αντί για τον ορίζοντα έβλεπε μια κοιλιά να γεμίζει απο τα κλεμμένα και πιο κάτω το ινστιτούτο αδυνατίσματος να του κλείνει το μάτι και τον κάθε χρυσαυγίτη - φασίστα νεο-παγανιστή να του τάζει επαναφορά στο "αρχαίο κάλλος";
Αν λοιπόν τα πλήθη των εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών απο την Αφρική και την Ασία αποτελούν την ανθρώπινη ασπίδα εκείνων που θέλουν να μας αποδιοργανώσουν και να μας κάνουν ντε και καλά φασίστες, εμείς θα δεχτούμε την πρόκληση και θα γίνουμε σαν τους Ισραηλινούς που πριν λίγους μήνες σκότωναν χωρίς έλεος μικρά παιδάκια γιατί δήθεν αποτελούσαν την "ανθρώπινη ασπίδα" της Χαμάς;

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες