Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η μεταναστευτική μυθολογία και η αυτοκτονία του ΚΚΕ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 28, 2009 11:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η μεταναστευτική μυθολογία και η αυτοκτονία του ΚΚΕ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η μεταναστευτική μυθολογία
και η αυτοκτονία του ΚΚΕ



Σήμερα η κυρίαρχη, αυτοκρατορική «φιλοσοφία» επιχειρεί να υπονομεύσει και τους μηχανισμούς της σκέψης, και αυτής ακόμα της κοινής λογικής. Το καθεστώς της Νέας Τάξης δεν καταλύει μόνο τις κοινωνίες, τα έθνη και του λαούς, αλλά και τη σκέψη και τις συνειδήσεις. Οι έννοιες δολοφονούνται, το μαύρο εμφανίζεται ταχυδακτυλουργικά άσπρο, το ψέμα σαν αλήθεια, η εγκληματικότητα σαν φυσικός νόμος, η απλή κοινωνική διαμαρτυρία σαν «ρατσισμός» και πολλά άλλα.
Τις νέες αυτές καθεστωτικές μυθολογίες τις νομιμοποιούν, τις επικυρώνουν, τις παράγουν και αναπαράγουν οι ποικίλοι «αριστεροί». Οι «αριστερές» αυτές μυθολογίες έχουν το πλεονέκτημα να παρέχουν το «άλλοθι» και το «κύρος» στο πλανητικό κράτος του κεφαλαίου και να χρησιμοποιούνται για τα πολιτικά παιχνίδια του καθεστώτος.
Ο τομέας στον οποίο αποτυπώνεται πιο καθαρά και κραυγαλέα ο θλιβερός αυτός ρόλος της δήθεν «αριστεράς» είναι ο μεταναστευτικός εφιάλτης. Έχουμε αναλύσει διεξοδικά το υπ’ αριθμόν ένα αυτό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, τις εφιαλτικές επιπτώσεις του, την πολιτική μυωπία της «αριστεράς», αλλά και τον θλιβερό της ρόλο. Εδώ θα καταπιαστούμε με μία μόνο πτυχή: στο πώς αυτή η αξιοθρήνητη «αριστερά» αποδομεί και τις έννοιες και την απλή λογική. Στο πώς αναποδογυρίζει κυριολεκτικά την πραγματικότητα.

Με το κεφάλι προς τα κάτω

Όταν ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος κλέψει και λεηλατήσει αυτό είναι παράνομο. Αν όμως αυτή η πράξη αφορά αλλοδαπούς τότε παρασιωπάτε στην καλύτερη περίπτωση, και στη χειρότερη αποτελεί «δικαίωμα» του ξεριζωμένου φουκαρά!
Όταν διώκεται η εγκληματικότητα των ιθαγενών Ελλήνων είναι εφαρμογή του νόμου. Όταν «αγγίζονται» αλλοδαπές εγκληματικές συμμορίες τότε η «εφαρμογή του νόμου» γίνεται δίωξη κατά των αλλοδαπών.
Όταν οι τοπικές κοινωνίες και γειτονιές διαμαρτύρονται για τα γκέτο των αλλοδαπών μαφιών, τις εστίες μόλυνσης που τους δηλητηριάζουν, την τρομοκρατία που υφίστανται, όλα αυτά είναι «ρατσισμός» και «ξενοφοβία». Η κόλαση που ζουν οι κάτοικοι των μεγαλουπόλεων και ιδιαίτερα οι ιστορικές γειτονιές της Αθήνας από το οργανωμένο έγκλημα των αλλοδαπών συμμοριών, από τις εστίες των νοσημάτων των γκέτο (οι ηπατίτιδες και λοιπές μολυσματικές ασθένειες θερίζουν) και από το τρόμο, όλα αυτά δεν είναι ρατσισμός και βία εναντίον των κατοίκων. Ρατσισμός και βία είναι το δικαίωμα του ελληνικού λαού στη ζωή, στην καθαρή γειτονιά, στην υγεία, στις ανθρώπινες σχέσεις απαλλαγμένες από το έγκλημα και τον τρόμο!!!
Τα παραδείγματα, αυτής της παραποίησης των πάντων και της τοποθέτησης της πραγματικότητας με το κεφάλι προς τα κάτω είναι αμέτρητα.
Με τρεις μαγικές λεξούλες αναποδογυρίζεται, αλλοιώνεται και εξαφανίζεται η πραγματικότητα: «Ρατσισμός» και «δίωξη αλλοδαπών».
Με αυτές τις «μαγικές» λεξούλες (προνομιακά όπλα του αυτοκρατορικού οπλοστασίου) η δήθεν «αριστερά» υφαίνει την τρομοκρατική μυθολογία της, εξαφανίζοντας κυριολεκτικά τη συγκεκριμένη κοινωνική πραγματικότητα και παρέχοντας το «άλλοθι» των καθεστωτικών πολιτικών παιχνιδιών.
Εξαφανίζει τα συγκεκριμένα δεδομένα και τα συγκεκριμένα γεγονότα του εφιάλτη που ζει σήμερα η ελληνική κοινωνία και ο ελληνικός λαός. Εξαφανίζει τους συγκεκριμένους κοινωνικούς (ταξικούς) όρους η «αριστερά» που υποτίθεται μιλάει «ταξικά».

Μυωπική, αλλά και συνειδητή απόκρυψη

Η «αριστερά» εξαφανίζει συγκεκριμένα τα εξής:

α). Την οργανωμένη και επιλεκτική εισαγωγή των αλλοδαπών δούλων που προωθείται από το πλανητικό κεφάλαιο και τους μηχανισμούς του: ιμπεριαλιστικά σχέδια εποικισμού και διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας.
β). Τη γιγάντωση της ανεργίας από τις στρατιές των εισαγόμενων αλλοδαπών εισβολέων, την αντικατάσταση των Ελλήνων εργαζόμενων από υποτακτικούς αλλοδαπούς δούλους με ό,τι όλα αυτά συνεπάγονται…
γ). Την καλπάζουσα επιδημία της εγκληματικότητας. Εγκληματικότητα εισακτέα σε ένα μεγάλο ποσοστό: Τα «ανοικτά σύνορα» είναι ανοικτά πρώτα απ’ όλα στις ξένες μαφίες. Μαζί με την εισαγωγή των μαφιών και των εγκληματιών κάθε είδους, πολλαπλασιάζεται και διευρύνεται και η «ενδογενής» εγκληματικότητα της καπιταλιστικής σήψης: Με τη γενίκευση της κοινωνικής αθλιότητας και κυρίως με τις κτηνώδεις συνθήκες ζωής των εισαγόμενων δούλων.
δ). Εξαφανίζονται από το οπτικό πεδίο της «αριστεράς» ακόμα και τα ανταγωνιστικά γκέτο, ο αλληλοσπαραγμός τους και οι πολεμικές τρομοκρατικές επιχειρήσεις των μαφιών που τα ελέγχουν. Συμμορίες και μαφίες αλληλοσφάζονται καθημερινά, τρομοκρατούν τους κατοίκους, λεηλατούν, διακινούν ναρκωτικά, βρωμίζουν τις γειτονιές, εισάγουν μολυσματικές ασθένειες και όλα αυτά η «αριστερά» κάνει ότι δεν τα βλέπει. Το χειρότερο τα στηρίζει όλα αυτά τα εφιαλτικά με τα μαγικά ιδεολογήματα του «αντιρατσισμού» και της «δίωξης των αλλοδαπών». Μόλις η αστυνομία προβεί σε κάποια ενέργεια ή συλληφθεί κάποιος αλλοδαπός (αστυνομικές πρακτικές σκοπιμότητας και πολιτικών παιγνίων, θα το δείξουμε παρακάτω), η «αριστερά» αρχίζει να ωρύεται περί διώξεων των αλλοδαπών κ.λ.π

Η ηγεσία του ΚΚΕ μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι

Τα πρωτεία σε αυτό το παιχνίδι της εξαπάτησης και του αφανισμού του προβλήματος πίσω από τα «ξύλινα» κλισέ του «ρατσισμού» και των «διώξεων των αλλοδαπών», τα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ (και οι «αριστερίστικοι» δορυφόροι). Αυτή η «αιχμή» έχει αρχίσει να στομώνει. Αρχίζει, τώρα, να μπαίνει δυναμικά σε αυτό το παιχνίδι η ηγεσία του ΚΚΕ.
Αρχίζει, λοιπόν, η ηγεσία αυτού του κόμματος να κλιμακώνει τις «αντιρατσιστικές» ρητορείες και τις «επιθέσεις» στήριξης των μεταναστευτικών μυθολογιών.
Γράφει, μεταξύ άλλων, ο σημερινός «Ριζοσπάστη» (28 Μαρτίου 2009):
«…Εντείνεται η επιχείρηση τρομοκράτησης των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Χτες, τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή της Ομόνοιας, με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας. Στην πραγματικότητα όμως στήθηκε ένα σκηνικό τρομοκρατίας για περισσότερη από μία ώρα, αφού όποιος κυκλοφορούσε εκείνη τη στιγμή στο χώρο όπου γινόταν η επιχείρηση, υπέστη τον αστυνομικό έλεγχο…»
Και πιο κάτω διαβάζουμε τα εξής:
«Σαν να μην έφτανε αυτό, σχεδιάζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η δημιουργία ειδικής αστυνομικής ομάδας από μετανάστες για την άντληση πληροφοριών, αλλά και την επέμβαση σε περιοχές που θεωρούνται «άβατο» για την ΕΛ.ΑΣ. Πρότυπο αποτελούν οι μονάδες ασφάλειας κοινότητας που δρουν σε όλες τις γωνιές του Λονδίνου και διάφορα φόρουμ ασφάλειας που υπάρχουν και λειτουργούν σε συνεργασία με τις βρετανικές αρχές ασφαλείας…»

Παρατήρηση πρώτη. Στο τι γίνεται σε αυτή την περιοχή της Ομόνοιας ο «Ρ» δεν βγάζει τσιμουδιά. Τα εξαφανίζει όλα (είναι γνωστά σε κάθε άνθρωπο που κινείται έξω από τον πύργο του) και δραματοποιεί την επιχείρηση της αστυνομίας για να καταλήξει στο μυθοποιημένο και παραπλανητικό «σκηνικό τρομοκρατίας» κατά των αλλοδαπών.
Η τρομοκρατία που ασκείται στην περιοχή της Ομόνοιας από τις μαφίες, τα ναρκωτικά που διακινούνται και όλα τα υπαρκτά και ολοφάνερα εγκλήματα που εστιάζονται σε αυτή την περιοχή ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ.
Η θεατρινίστικη δίωξη αυτών των εγκλημάτων από την αστυνομία (γιατί περί αυτού πρόκειται) όχι μόνο δεν ξεσκεπάζεται, αλλά μεταλλάσσεται σε «δίωξη» κατά των αλλοδαπών!!!
Παρατήρηση δεύτερη. Ο «Ρ» επικαλύπτει, όμως και το «πρόσχημα» της αστυνομίας. Γι’ αυτόν είναι «πρόσχημα» για «τρομοκρατία» των αλλοδαπών.
Πράγματι είναι «πρόσχημα». Πρόσχημα για να προωθηθεί το καθεστωτικό σχέδιο «εισβολής» των αλλοδαπών στην ελληνική αστυνομία. Για να κατασκευαστεί δηλαδή ένα σώμα μισθοφόρων γενιτσάρων, όχι εναντίον των αλλοδαπών, αλλά εναντίον της ελληνικής κοινωνίας, σύμφωνα με τα πολυπολιτισμικά πρότυπα των Άγγλων. Το σχέδιο αυτό είναι παλιό και δημιουργούνται, σήμερα, από τα ιμπεριαλιστικά κέντρα εξουσίας, οι επιτακτικοί όροι προώθησής του (το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει γράψει ήδη πάνω σε αυτό).
Παρατήρηση τρίτη. Ο «Ρ» με τα «προσχήματα» και τις ρητορείες περί «διώξεων» των αλλοδαπών εξαπατά τον ελληνικό λαό, αποκρύβοντας όχι μόνο τα προβλήματα που μαστίζουν τις περιοχές των Αθηνών, αλλά επικαλύπτοντας και τους πραγματικούς δημιουργούς αυτών των προβλημάτων: τους διεθνείς και εγχώριους «νταβάδες».
Είναι αυτοί οι «νταβάδες» που άνοιξαν τα σύνορα, ενθάρρυναν την εισβολή των αλλοδαπών και τον εποικισμό, που εισήγαγαν οργανωμένα, επιλεκτικά και στοχευμένα τις αλλοδαπές στρατιές.
Είναι αυτοί που επέτρεψαν να μετατραπεί η Αθήνα και άλλες μεγαλουπόλεις σε κολαστήρια της εγκληματικότητας και των ποικίλων μολυσματικών ασθενειών.
Είναι αυτοί που προώθησαν, μέσω της αλλοδαπής νεροποντής και της λαθρομετανάστευσης, την αποδόμηση των πάντων.
Αν ήθελαν αυτοί δεν θα υπήρχε, σήμερα αυτή η κόλαση. Απλώς σήμερα χρησιμοποιούν αυτά τα πειθήνια θύματα-όργανά τους και τις οργανωμένες συμμορίες τους και σε διάφορα άλλα πολιτικά παιχνίδια: Από τις κουκουλοφόρικες «εξεγέρσεις» μέχρι τα «προσχήματα» των αστυνομικών διώξεων…
Θα χρησιμοποιηθεί ο εφιάλτης της εγκληματικότητας για να προωθηθούν όλα τα σχέδια. Και ένα από αυτά είναι η κατάλυση της ελληνικής αστυνομίας και η δημιουργία μιας αστυνομίας πραιτοριανών αλλοδαπών μισθοφόρων.
Όλα αυτά τα επικαλύπτει ο «Ρ». Ούτε προβληματίστηκε από το γεγονός ότι ταυτόχρονα το Συγκρότημα Λαμπράκη και Αλαφούζου μίλησαν με τα πιο μελανά χρώματα και τις εφιαλτικές συνθήκες των περιοχών της Αθήνας. Μετά ήρθαν και οι θεατρινίστικές επιδρομές της αστυνομίας…
Οι προπαγανδιστικοί πυλώνες του μεγάλου κεφαλαίου που στάζουν «αντιρατσισμό», προπαγανδίζουν και προπαγάνδιζαν χρόνια και χρόνια για την «ευλογία» των αλλοδαπών, μιλούν τώρα για την Αθήνα κόλαση…
Φαίνεται ότι η ηγεσία του ΚΚΕ έχει ζηλέψει την τύχη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τόσο έξω από τη ζωή και τόσο μυωπική που αδυνατεί να αντιληφθεί ότι οδηγεί το ΚΚΕ στην αυτοκαταστροφή. Εκτός αν κι αυτό είναι ένα νεοταξικό σχέδιο…
Επιστροφή στην κορυφή
Αριστείδης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 29, 2009 1:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όλες ανεξαιρέτως οι δημοσιεύσεις του "Ρεσάλτο", και ιδιαίτερα όσες αφορούν στην εισβολή (επιτρέψτε μου να κυριολεκτώ αποκαλώντας έτσι το "μεταναστευτικό"), αποτελούν υποδείγματα πολιτικών και κοινωνικών αναλύσεων. Η παρούσα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Προσωπικά βλέπω μόνο ένα πράγμα: επερχόμενη καταστροφή.
Νομίζω ότι το πείραμα επί των κεφαλών μας έχει ήδη πετύχει. Διαλυόμαστε (σαν λαός, χώρα, κράτος ... πείτε το όπως θέλετε). Απλοί μη προνομιούχοι Έλληνες (οικογενειάρχες, χαμηλόμισθοι, συνταξιούχοι) στήριξαν επί δεκαετίες (και στηρίζουν ακόμη οι ηλίθιοι) τις ελπίδες τους για κοινωνική γαλήνη και προκοπή, στους "συντηρητικούς", τους "θετικούς", τους "νοικοκυραίους" δεξιούς ή στους "κοινωνικά ευαίσθητους", "προοδευτικούς", "συντρόφους" σοσιαλιστές.

Προσωπικά δεν έτρεφα ποτέ τέτοιες αυταπάτες, ίσως ενστικτωδώς, ίσως επηρεασμένος από την προσωπική ιστορία του πατέρα μου. Διαπιστώνω όμως με τρόμο ότι οι "αριστερές", "ριζοσπαστικές", "λαϊκές δυνάμεις" στις οποίες έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους όσοι από τους μη κατέχοντες καταλαβαίνουν πέντε πράγματα, όχι μόνο αδυνατούν να αποτρέψουν την καταστροφή, αλλά αντίθετα συνεισφέρουν σ' αυτήν. Οι μεν "ροζ" ουσιαστικά εκπροσωπούν τον σύγχρονο αυτοκράτορα, οι δε "κόκκινες", πλην των άλλων αλλοπρόσαλλων, επενδύουν μετά μανίας στα "ταξικά αδέλφια" τους. Τους μετανάστες. Συλλήβδην.

Όλοι αδέλφια. Και οι πράκτορες Άγκυρας-Τιράνων-Τελ Αβίβ-Ουάσιγκτον-και-ποιός-ξέρει-πόσων-άλλων και οι μαφιόζοι-συμμορίτες-βαρυποινίτες-βιαστές-πορτοφολάδες-μικραπατεώνες. Αδέλφια. Και οι συνταξιούχοι-μαϊμούδες και οι κουτοπόνηροι αναξιοπαθούντες και οι αναζητούντες το Αμερικάνικο όνειρο (easy money-quick money-κάτω ο Έλληνας δυνάστης να πάρω εγώ τη θέση του). Κι αυτοί αδέλφια.

Συμφωνώ με τα περί αυτοκτονίας του Κ.Κ.Ε. Οι άνθρωποι δεν είναι απλώς μύωπες. Είναι τυφλοί. Και θα αδιαφορούσα για τον αυτοεξευτελισμό τους και τον επικείμενο χαμό τους, αν η στραβομάρα τους δεν συμπαρέσυρε και όλους εμάς.

Είναι χειρότερο από έγκλημα. Είναι λάθος. Πολιτικό, ώριμο, σχεδιασμένο λάθος.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 29, 2009 11:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από taxalia
http://taxalia.blogspot.com/2009/03/blog-post_7480.html


Αφγανοί στην Ελληνική Αστυνομία; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Στον «Ελεύθερο Τύπο» της Παρασκευής 27.03.09 δημοσιεύθηκε πρωτοσέλιδο στο οποίο αναφέρεται ότι για λόγους περιορισμού της εγκληματικότητας οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. μελετούν την πρόσληψη μεταναστών στην Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα το άρθρο του «Ελεύθερου Τύπου» αναφέρει ότι «συνεργάτες του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για τη Δημόσια Τάξη, κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη επιβεβαίωσαν στον «Ελεύθερο Τύπο» ότι το θέμα εξετάζεται σοβαρά, ενώ εισήγηση να ενταχθούν αλλοδαποί στο... αστυνομικό προσωπικό της χώρας μας, κατά τα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών κρατών και ιδίως της Βρετανίας και των ΗΠΑ, έχει καταθέσει παλαιότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Κώστας Μπίτσιος».

Στο άρθρο αναφέρεται ακόμη ότι και συνδικαλιστές Αστυνομικοί συμφωνούν με αυτή την απόφαση, όπως ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Δημήτρης Κυριαζίδης που είχε επισημάνει ότι: «Πρόκειται για ένα θέμα ταμπού για την ΕΛ.ΑΣ., το οποίο έχει τεθεί και υπηρεσιακά, αλλά δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις. ……. πρέπει να δούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αμέσως σε αστυνομικά καθήκοντα πολίτες τρίτων χωρών, διότι τα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα μας και αποκτούν την ελληνική υπηκοότητα δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να τα αποκλείσει από τις πανελλήνιες εξετάσεις και να απαγορεύσει έτσι την πρόσληψή τους στην Αστυνομία».

Στο άρθρο αναφέρεται ότι τη σχετική εισήγηση έχουν κάνει, κατά πληροφορίες, και οι αξιωματικοί της Σκότλαντ Γιαρντ που βρέθηκαν στην Αθήνα για να μεταφέρουν την εμπειρία τους και οι οποίοι δήλωσαν πώς η Σκότλαντ Γιαρντ διαθέτει σήμερα περί τους 1.200 μετανάστες αστυνομικούς, ενώ στην πολυπολιτισμική Νέα Υόρκη το 1/3 των αστυνομικών είναι αλλοδαποί.

Μάλιστα ο «Ελεύθερος Τύπος» έχει στο site του και ψηφοφορία (http://www.e-tipos.com/greece) για το εάν πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να προσλάβει αλλοδαπούς. Πιστεύω ότι η ψηφοφορία αυτή όπως και το άρθρο έχουν σαν στόχο την μέτρηση των αρχικών αντιδράσεων ώστε να δουν εάν η Ελληνική κοινωνία διαβρώθηκε αρκετά ώστε να καταπιεί και αυτό. Πρέπει να δείξουμε εγκαίρως την αντίδραση μας.

Φαίνεται ότι η έξαρση της εγκληματικότητας την οποία προβάλλουν τα κανάλια τον τελευταίο καιρό δεν είχε σαν μοναδικό στόχο την κυβέρνηση αλλά να είχε και παράλληλα σκοπό την προετοιμασία της Ελληνικής κοινωνίας για τέτοιου είδους μέτρα τα οποία σαν τελικό στόχο έχουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε Κόσσοβο.

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι «αφού η ΕΛ.ΑΣ. είναι ανίκανη να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα των μεταναστών άρα πρέπει να την παραδώσουμε στους μετανάστες». Η ΕΛ.ΑΣ. όμως δεν είναι ανίκανη. Η πολιτική της ηγεσία την εμποδίζει να δράσει και όταν συλλαμβάνει παρανομούντες η δικαστική εξουσία αφήνει τους δράστες ελεύθερους σύμφωνα με τους νόμους που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων.

Ποιους θέλουν να προσλάβουν στην ΕΛ.ΑΣ.; Αυτούς που μπήκαν παράνομα στην χώρα μας και δεν ξέρουμε τι εγκλήματα είχαν κάνει στην δική τους; Αυτούς που μόλις βρήκαν ευκαιρία έκαψαν και λεηλάτησαν την Αθήνα; Και τι περιμένουμε από ανθρώπους που είναι εθισμένοι τόσον καιρό στην παρανομία; Πως θα προστατεύσουν τον νόμο αυτοί που τον παραβιάζουν καθημερινά; Εξ άλλου οι περισσότεροι από τους Αφγανούς μετανάστες (που οι Άγγλοι μας συμβουλεύουν να προσλάβουμε) είναι φανατικοί ισλαμιστές. Θα σώσουν λοιπόν την πατρίδα μας αυτοί που κατέστρεψαν την δική τους; Ή μήπως θα δράσουν σαν πυρήνες ελεγχόμενοι από άλλα κέντρα εναντίον της Ελλάδος. Και αφού όλα τα αστυνομικά τμήματα επανδρωθούν με κάποιους μωαμεθανούς μήπως στα πλαίσια της απρόσκοπτης άσκησης των θρησκευτικών τους καθηκόντων (σε 20 ή 30 χρόνια) θα πρέπει η Ελλάδα να γεμίσει τζαμιά; Δεν είναι πιο απλό αντί για την αλλαγή της Ελληνικής κοινωνίας να επιστρέψουν οι οικονομικοί μετανάστες στην πατρίδα τους και να βοηθήσουν την δική τους πατρίδα; Ας τους βοηθήσουμε με γνώσεις και χρήματα αντί να αποτελούν το λούμπεν προλεταριάτο της Αττικής να γίνουν η αστική τάξη της πατρίδας τους.

Εάν τελικά το μέτρο της πρόσληψης αλλοδαπών στην ΕΛ.ΑΣ υλοποιηθεί θα είναι καταστροφικό για την Ελλάδα. Διότι μη φαντασθείτε ότι θα προσληφθούν λίγοι πληροφοριοδότες ή απλοί αστυφύλακες. Το πλέγμα των νόμων που υπάρχει στις Αγγλοσαξονικές χώρες για ευνοϊκές διακρίσεις αργά ή γρήγορα θα έρθει και εδώ και σύντομα θα δούμε τους τέως κακοποιούς να ανεβαίνουν με γρήγορα βήματα στην ιεραρχία της ΕΛ.ΑΣ. Οι λύκοι θα φυλάνε τα πρόβατα. Στο κάτω-κάτω εάν χρειάζονται μεταφραστές ή αστυνομικούς που να γνωρίζουν τις συνήθειες των μεταναστών ας γίνει μία διακρατική συμφωνία συνεργασίας με τις αστυνομίες των αντίστοιχων χωρών ή ας εκπαιδευθούν Έλληνες αστυνομικοί σε αυτές τις χώρες.

Τρόποι υπάρχουν χωρίς να παραδώσουμε την εκτελεστική εξουσία της χώρας μας στους μετανάστες. Ποιο θα είναι το επόμενο μέτρο άραγε; Να καλέσουμε Τούρκους και Σκοπιανούς για τον στρατό μας;

Ας δείξουμε την αντίδραση μας σε αυτό το μέτρο που μας ετοιμάζουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 29, 2009 11:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φίλε Αριστείδη συμφωνούμε απόλυτα!

Η δαιμονοποίηση της ελληνικής αστυνομίας στρώνει το έδαφος στην πολυεθνική αστυνομία των γενιτσάρων
(Απόσπασμα από άρθρο του ΡΕΣΑΛΤΟ, τεύχος-35, Ιανουάριος 2009)

Όπως έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε άλλες αναλύσεις ο στρατηγικός στόχος της Νέας Τάξης είναι η διάλυση των εθνών- κρατών και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θέλουν να μετατρέψουν την ελληνική κοινωνίας σε ζούγκλα πολυεθνικών γκέτο, σε ζούγκλα του «όλοι εναντίον όλων». Με απώτερο σκοπό τη διάλυση και την κατάτμηση τους ελληνικού έθνους- κράτους. Για να επιτευχθεί αυτό πρέπει να τσακιστούν όλες οι αρθρώσεις, οι μυώνες και ο σκελετός της ελληνικής κοινωνίας: από τον ελληνικό στρατό και την αστυνομία μέχρι το κοινοβούλιο, τα κόμματα, τα συνδικάτα και τους ιστορικούς, πολιτισμικούς ιστούς της ελληνικής κοινωνίας.

Ένα από τα βασικά εργαλεία, όπως κουραστικά έχουμε αναλύσει, είναι το πνίξιμο της χώρας από αλλοδαπούς και η δημιουργία μειονοτήτων.
Πάνω σε αυτές τις στρατηγικές πρέπει να οικοδομηθεί και η νέα αστυνομία και ο στρατός: σε πολυεθνικές δομές μισθοφόρων, νέων γενίτσαρων.

Οι ελληνικές στρατιωτικές και αστυνομικές δομές που υπάρχουν σήμερα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη νέα φασιστική θηριωδία του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Όσο βάρβαρα και αν έχουν εκπαιδεύσει τα όργανά τους, αυτά δεν αποτελούν μεγάλη εγγύηση σε συγκρούσεις με τον ελληνικό λαό, ακριβώς γιατί προέρχονται από τα σπλάχνα αυτού του λαού.
Επιδιώκουν, συνεπώς, στρατηγικά, να αντικαταστήσουν την ελληνική αστυνομία με τις στρατιές των αλλοδαπών, των πολυεθνικών μισθοφόρων, το ίδιο όπως έχουν αντικαταστήσει τα πιο πρωτοπόρα τμήματα της ελληνικής εργατικής τάξης.

Αστυνομία μισθοφόρων, αλλοδαπών γενίτσαρων θέλει το καθεστώς σήμερα.
Γι αυτό τόσο μανιασμένα και τόσο διατεταγμένα κτυπά το «μπάτσο» και δημιουργεί αυτό τον τρόμο, το ζόφο και το χάος των κουκουλοφόρων και καταστροφών.

Και το πρώτο βιολί σ’ αυτό το χορό της καθεστωτικής τρομοκρατίας είναι οι άθλιοι «αριστεροί» λακέδες…
Το ιδεολογικό τεκμήριο και άλλοθι διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας: Δωσίλογοι στην κυριολεξία…



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Νίκος Πρωτόπαππας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 29, 2009 9:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Αυτοί είναι και οι μεγαλύτεροι «ρατσιστές», διότι με τις πλάτες του ίδιου του κράτους προβαίνουν σε «αντιρατσιστικά» event, σε αντισυγκεντρώσεις και λοιπά καραγκιοζιλίκια, ελέω παγκοσμιοποίησης. Ουδείς «προοδευτικός» ασχολήθηκε με τον πρόσφατο θάνατο της 32χρονης υπαλλήλου από τις σφαίρες του αλβανού ληστή, όταν όμως μιλήσεις ενάντια των παρανόμων μεταναστών, τότε είσαι εγκληματίας ρατσιστής."

Ένα από τα ζητήματα λοιπόν που απασχολεί ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο, είναι το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.
Ίσως βεβαίως το "λαθρο-" στην έννοια αυτή θα ταίριαζε μόνο στην περίπτωση όπου η εκάστοτε Αρχή θα το καταδίωκε όσο χρειαζόταν ώστε να αποτρέπει όσους παρανομούν, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει - αντίθετα, η ίδια η Αρχή είναι που τους επιτρέπει, κρατώντας ελαφρώς τα προσχήματα σε απειροελάχιστες περιπτώσεις, να εισέρχονται παράνομα στις χώρες μας. Όταν οι μηχανισμοί είναι τέτοιοι, που μπορείς εύκολα να συλληφθείς ακόμα και για το ΦΠΑ που έχεις απλήρωτο, η εικόνα με τον αδιάφορο αστυνομικό και τον παράνομο αφρικανό που πουλάει τσάντες στην μέση της Ερμού, είναι χαρακτηριστική. Λειτουργώντας βεβαίως με βάση το παρόν, αναλωνόμαστε σε διαλόγους για το εάν πρέπει να έρθουν άλλοι μετανάστες ή να φύγουν οι συγκεκριμένοι ξεχνώντας δε, ότι το ίδιο το Κράτος τους έφερε αδιαφορώντας για τα νομικά πλαίσια - έτσι λοιπόν οποιαδήποτε συζήτηση ή ανάλυση επ' αυτού είναι πέρα ως πέρα περιττή - είναι κρατική απόφαση η όλη ιστορία κι η εντολή φυσικά, δόθηκε από πολύ υψηλούς ξένους παράγοντες.
Ο λόγος; Παγκοσμιοποίηση. Κι αυτό ίσως να ακούγεται αόριστο, ωστόσο είναι πέρα για πέρα συγκεκριμένο. Η δομή μιας κοινωνίας βασιζόταν πάντοτε και βασίζεται ακόμη και τώρα σε στοιχεία που αντιστοιχούν στην παράδοση, στην γλώσσα, την κοινή καταγωγή, το αίμα. Όταν οι Έλληνες επαναστάτησαν το 1821 επαναστάτησαν ως Έλληνες, κι όχι ως υπόδουλοι των τούρκων διότι τότε θα μπορούσαν να επαναστατήσουν κι άλλοι λαοί μαζί τους. Το ίδιο και το 1955, όταν οι Κύπριοι εναντιώθηκαν κατά του Αγγλικού ζυγού, σήκωσαν την ελληνική σημαία και πολέμησαν σαν Έλληνες κι αυτό απλά είναι άλλο ένα παράδειγμα στα τόσα πολλά που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Πλέον, καθώς τα πράγματα έχουν απλουστευθεί όσον αφορά τις παγκόσμιες ισορροπίες και οι Η.Π.Α. μπορούν να παίζουν άνετα τον ρόλο τους ως μαριονέτα των σιωνιστών, η παγκοσμιοποίηση ξεκινάει από τα αμερικάνικα πρότυπα στον τρόπο ζωής και συμπεριφοράς, και καταλήγει στην διάβρωση του κοινωνικού ιστού με την αθρόα έλευση εκατομμυρίων μεταναστών.
Βεβαίως, το σύστημα για να μην στοχοποιηθεί χρησιμοποιεί άλλους μεσάζοντες οι οποίοι εσκεμμένα ή άθελά τους λειτουργούν κατά γράμμα αυτό που επιδιώκουν οι παγκόσμιοι τύραννοι. Σε επίπεδο οθόνης και Μ.Μ.Ε., όλοι βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο την ουσία του «αντιρατσισμού» ενώ δήθεν διανοούμενοι και κοινωνιολόγοι που προωθούνται ανάλογα λειτουργούν και ανάλογα κι όλοι αυτοί λειτουργούν στα πλαίσια του συνειδητού και εσκεμμένου. Μεγάλοι φορείς, οικονομικοί κολοσσοί, παραγωγοί ταινιών, μέχρι και παράγοντες αθλητικών ομάδων κάνουν καμπάνιες «ενάντια στον ρατσισμό». Υπάρχει βεβαίως και μια κάστα ανθρώπων και συλλογικοτήτων που εντελώς ουτοπικά και ηλίθια οραματίζονται «έναν κόσμο χωρίς βία, εθνικά σύνορα, πόλεμο, μίσος, διακρίσεις» και πάει λέγοντας. Ίσως αυτοί να είναι οι μεγαλύτεροι «ρατσιστές», διότι εκείνοι, με πλάτη το ίδιο το κράτος προβαίνουν σε «αντιρατσιστικά» event, σε αντισυγκεντρώσεις και λοιπά καραγκιοζιλίκια, ελέω παγκοσμιοποίησης. Ουδείς «προοδευτικός» στην χώρα μας ασχολήθηκε με τον πρόσφατο θάνατο της 32χρονης υπαλλήλου από τις σφαίρες του αλβανού ληστή, όταν όμως μιλήσεις ενάντια των παρανόμων μεταναστών, τότε είσαι εγκληματίας ρατσιστής. Στην Δρέσδη και στην τελευταία πορεία μνήμης για τις εκατοντάδες χιλιάδες αμάχων που πέθαναν από τον αποτρόπαιο βομβαρδισμό του 1945, οι τυχάρπαστοι αναρχοπροοδευτικοί κυμάτιζαν βρετανικές, εβραϊκές και αμερικάνικες σημαίες και φώναζαν συνθήματα υπέρ των βομβαρδισμών. Ίσως το αίμα των αθώων συμπατριωτών τους, να κοστίζει λιγότερο από τα. ψυχικά τραύματα ενός παράνομου μετανάστη.
«Ρατσισμός αντίστροφα» λοιπόν από όλα τα πιόνια του συστήματος, και το καλό είναι ότι υπάρχει δρόμος, πολύς δρόμος μέχρι να πούμε ότι τα πάντα τελείωσαν για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό του. Και λέμε «καλό» διότι η δράση φέρνει την αντίδραση και σε πολλές κοινωνίες, όπως και στην ελληνική, βλέπουμε τις αντιδράσεις του απλού και ταλαιπωρημένου κόσμου να λειτουργούν ως αντίβαρο, σε όλους εκείνους τους επιτήδειους και τα λειτουργικά όργανα της Νέας Τάξης. Κι εμείς; Εμείς απλά συνεχίζουμε τον Αγώνα μας για τον λαό μας όπως η συνείδηση μας ορίζει.
Επιστροφή στην κορυφή
ΣΚΙΝΙΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 29, 2009 10:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΟ ΚΚΕ τελικά, είναι καλύτερο κι απ τις ...γάτες: είναι χιλιοεφτάψυψο! Ολο αυτοκτονεί, αλλά και όλο ανασταίνεται!
Πράγματι στη συγκεκριμένη πολιτική συγκυρία αυτοκτονεί και πάλι. ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ δεν μπορεί να ξεπεράσει το 9% χρόνια τώρα... Αρνούνται στο ΚΚΕ να καταλάβουν ότι ο αριστερός στην Ελλάδα είναι ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και μετά ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ. Μέχρι κι ο Στάλιν το είχε καταλάβει αυτό και το γύρισε σε "εθνικοαπλευθερωτικό αγώνα" όταν του την φόρεσε ο Χίτλερ. Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστω πιο "κολημμένα" άτομα (αν εξαιρέσεις τους "πλανεμένους" ψευτοαριστερούς της ΝΤ)
Αναδημοσιεύεται πάραυτα σύντροφε Θύμιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 30, 2009 12:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πολλά τα ερωτηματικά για τη στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ

Σύντροφε Σκίνιους η ηγεσία του ΚΚΕ οδηγεί το ιστορικό αυτό κόμμα στην πλήρη καταστροφή. Τελευταίως συσσωρεύονται γεγονότα που τουλάχιστον είναι περίεργα και φαινομενικά ανεξήγητα. Και λέω ανεξήγητα γιατί δεν υπάγονται ούτε στην παγιωμένη ρεφορμιστική λογική του ΚΚΕ. Μια ρεφορμιστική ηγεσία είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται αυτά που την απειλούν και την υπονομεύουν. Δηλαδή δεν έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το λαό και την κοινωνική της βάση. Στο «μεταναστευτικό», αλλά και σε πολλά «εθνικά ζητήματα» η ηγεσία του ΚΚΕ δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθια που να μην αντιλαμβάνεται ότι εξοργίζει τη λαϊκή της βάση και τον ελληνικό λαό. Η πολιτική της εδώ ξεφεύγει ακόμα και από τη ρεφορμιστική λογική. Είναι μια πολιτική υποταγμένη πλήρως στις επιταγές των νεοταξικών σχεδίων.
Πριν αποπειραθώ να δώσω μια εξήγηση αυτής της πολιτικής θα παραθέσω σε λίγες γραμμές τα περίεργα αυτής της πολιτικής, όπως παρουσιάζονται στην τρέχουσα πρακτική της ηγεσίας του ΚΚΕ.

ΠΡΩΤΟ. Πραγματοποιεί Συνέδριο σε μια εποχή κατάρρευσης του καπιταλισμού πετώντας έξω από τον προβληματισμό του Συνεδρίου και της ελληνικής κοινωνίας τα ύψιστα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα της εποχής μας. Πραγματοποιεί ένα Συνέδριο για να αποκαταστήσει το νεκροθάφτη του σοσιαλισμού: Το σταλινισμό.
Αυτό, μόνο «όργανα» του ιμπεριαλισμού θα το αποτολμούσαν σήμερα. Ακριβώς γιατί παρέχει στον ιμπεριαλισμό τη βάση του αντικομουνισμού: Δηλαδή στο όνομα της σταλινικής πλαστογραφίας να συκοφαντηθεί ολόκληρη η σοσιαλιστική θεωρία και πρακτική.
Γνωρίζουμε ότι η αυτοκρατορική προπαγάνδα κατασκευάζει «σκιάχτρα» προκειμένου να υπονομεύσει και να συκοφαντήσει τις ιδέες και τα κινήματα. Η ηγεσία του ΚΚΕ παρέχει το υλικό για την κατασκευή του αντικομουνιστικού «σκιάχτρου»: Το σταλινισμό!!!
Έτσι η ίδια υπονομεύει τις αγωνιστικές κατακτήσεις και την ιστορική ταξικότητα του κόμματος, προσθέτοντας μία ακόμα μελανή σελίδα στις σταλινικές «προδοσίες»…

ΔΕΥΤΕΡΟ. Περίεργη ακόμα είναι η στάση της απέναντι στην Κίνα και τη Ρωσία. Η Ρωσία είναι ιμπεριαλισμός, αλλά η Κίνα είναι «σοσιαλισμός»!!!

ΤΡΙΤΟ. Στο «μεταναστευτικό» κλιμακώνει τις «επιθέσεις» υπέρ του αλλοδαπού τυφώνα, παράγοντας και αναπαράγοντας όλα τα νέα ιδεολογήματα του διεθνούς κεφαλαίου. Πάνω σε αυτό γράψαμε.

ΤΕΤΑΡΤΟ. Υπάρχει, ωστόσο και κάτι σοβαρό που πέρασε απαρατήρητο. Άρχισε η ηγεσία του ΚΚΕ να ευθυγραμμίζεται κι αυτή σκανδαλωδώς με τους νεοταξικούς σχεδιασμούς αποδόμησης της «εθνικής» μας ιστορίας και των συμβόλων της.
Ο Ριζοσπάστης σε τρία συνεχή του δημοσιεύματα στις 25, 27 και 28 Μαρτίου επιτίθεται σφοδρά κατά της καθιέρωσης της 25ης Μαρτίου ως ημέρα εθνικής επετείου της Επανάστασης του 1821, και καλεί σε αγώνα για αντικατάστασή της από την … 21η Μαρτίου!
Στα δημοσιεύματα αυτά επιχειρείται να καταρριφθεί ο «μύθος της Αγίας Λαύρας» και να καταδειχθεί ότι ο κλήρος και «το αρχοντολόι» δεν ήθελαν την Επανάσταση. Επιπλέον κηρύσσει πως «είναι εθνική επιταγή να μπουν σε αγώνα όλοι οι άνθρωποι των Γραμμάτων, της Επιστήμης και της Τέχνης και όλος ο λαός, για να εξαλειφθεί το ανοσιούργημα της τριπλής πλαστογράφησης του Αγώνα της Παλιγγενεσίας, που απειλεί αυτή την ύπαρξη του γένους μας, με το θρύλο της Αγίας Λαύρας».
Εδώ το κείμενο:

http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=28/3/2009&id=10774&pageNo=22&direction=1

Είναι τουλάχιστον περίεργη αυτή η όψιμη ευαισθησία του «Ρ», σήμερα, που η Επανάσταση του 1821, οι ήρωές της και τα σύμβολά της δέχονται τη λυσσώδη και οργανωμένη επίθεση από τους ποικίλους μηχανισμούς και τους επιδοτούμενους λακέδες του πλανητικού κράτους.
Επί δεκαετίες και δεκαετίες σιώπησε και σήμερα που επιχειρείται η γενική κατεδάφιση και αποδόμηση κάθε τι του «εθνικού», «ξύπνησε» η ευαισθησία του «Ρ» για να «εξαφανιστεί το ανοσιούργημα» της ημερομηνίας έναρξης της Επανάστασης; Σήμερα που όλες οι ύαινες του καθεστώτος θέλουν να κατασπαράξουν τις αγωνιστικές μνήμες, την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τους εθνικούς θρύλους, κηρύσσει και ο «Ρ» αδιάλλακτο αγώνα για την «εθνική αλήθεια»;
Ποια αναγκαιότητα και ποιο λαϊκό κίνημα και αίτημα έχουν θέσει τέτοια ζητήματα; Οι μόνοι που τα θέτουν είναι οι μηχανισμοί της Νέας Τάξης, τα κράτη-προτεκτοράτα και οι επιδοτούμενοι καθεστωτικοί «στοχαστές».
Συνωστίζεται σε αυτό το μαύρο Μέτωπο της νεοταξικής επίθεσης και η ηγεσία του ΚΚΕ…

Τι συμβαίνει;

Όλα αυτά είναι τουλάχιστον περίεργα. Και φυσικά δεν μπορούν να εξηγηθούν με βάση τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και την ηλιθιότητα της ηγετικής κλίκας. Θα απαντήσουμε πολύ συνοπτικά:

α). Αυτό που καθορίζει την πολιτική του ΚΚΕ είναι ο γραφειοκρατικός του μηχανισμός, ο οποίος έχει ολοκληρωτικά αυτονομηθεί από την κοινωνία και τη βάση του κόμματος. Η πολιτική αυτού του παρασιτικού μηχανισμού καθοριζόταν πάντα από τα δικά του αυτόνομα συμφέροντα, τις διαπραγματεύσεις που έκανε με το καπιταλιστικό καθεστώς και τις ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ του.
β). Κάθε ανεξέλεγκτος μηχανισμός υπόκεινται στους νόμους της σήψης και της διάβρωσης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το γραφειοκρατικό μηχανισμό του ΚΚΕ. Όχι μόνο, λόγω των χρόνων ζωής του (ο αρχαιότερος), αλλά κυρίως λόγω των δουλικών εξαρτήσεών του με το σταλινικό κέντρο: Το Κρεμλίνο.
γ). Η πολιτική, λοιπόν, αυτού του μηχανισμού καθοριζόταν ΟΧΙ από τα ρεφορμιστικά, έστω συμφέροντά του, στη χώρα του, αλλά από τα συμφέροντα του γραφειοκρατικού «κέντρου». Πάντα η ηγεσίες του ΚΚΕ «εκτελούσαν» τις «εντολές» του Κρεμλίνου.
Αυτό είχε ως συνέπεια την πλήρη εσωτερική διάβρωση, την ανάπτυξη αστικών θυλάκων στο εσωτερικό του και τη δημιουργία εσωτερικών «πρακτορικών» νημάτων.
δ). Μετά την κατάρρευση του σταλινικού κέντρου, σε ένα τέτοιο εντελώς διαβρωμένο και σάπιο μηχανισμό (στα πρότυπα του αστικού κράτους) το απάνω χέρι το παίρνουν πάντα οι «κλίκες» που έχουν συνηθίσει να εξαρτώνται και να υπηρετούν κάποιους «νονούς», Και μέσα σε ένα καθεστώς καπιταλιστικό υπερισχύουν οι «κλίκες» με «υψηλές» διασυνδέσεις και διαπλοκές. Σε γραφειοκρατικές πρακτικές και ψυχολογίες «πρακτορικές» αλωνίζουν οι «ισχυρές» μυστικές υπηρεσίες, καλυπτόμενες φυσικά πίσω από ταξικές ρητορείες και κομμουνιστικές φωνασκίες.

Με τα δεδομένα αυτά μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς τη φαινομενικά ανεξήγητη και περίεργη πολιτική της ηγεσίας του ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ, σαν ταξική ιστορική οντότητα και σαν αγωνιστική παράδοση θέλει η Νέα Τάξη να το εξαφανίσει. Δεν είναι ανεκτό. Τα κάστρα δεν πέφτουν ποτέ, όμως εξ των έξω. Πέφτουν εκ των έσω, από εσωτερικές υπονομεύσεις. Αυτή η τακτική εφαρμόζεται και στο ιστορικό αυτό κόμμα, όπως και στην Ορθοδοξία κ.λ.π.
Θέλουν να το μεταλλάξουν σε ΣΥΡΙΖΑ…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Παρ Μάϊ 08, 2009 6:43 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 01, 2009 4:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα και επί δεκαετίες μας έλεγαν για την «ευλογία» των μεταναστών, τώρα κάνουν τις μωρές παρθένες. Φυσικά θα χρησιμοποιήσουν το πρόβλημα και τους δούλους που δημιούργησαν για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους και τα μακάβρια σχέδιά τους εναντίον της ελληνικής κοινωνίας. Και θα μας πωλούν «ευαισθησία» και καταγγελτικές ρουκέτες από-ενοχοποίησής τους…
Ήδη τα δύο μεγάλα συγκροτήματα (Λαμπράκη-Αλαφούζου) άρχισαν να «κελαηδούν» για το «εκρηκτικό πρόβλημα».
Διαβάστε και τον Παπαχελά…


http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_95_01/04/2009_309598

Το πρόβλημα ασφαλείας με λαθρομετανάστες

Του Aλεξη Παπαχελα

Η επόμενη «βόμβα» που θα σκάσει στη χώρα μας θα σχετίζεται πιθανότατα με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και τις συμμορίες μεταναστών. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις, δεν έχει ορατή και πολιτικά ορθή λύση και κινδυνεύει να οδηγήσει σε κοινωνικές εκρήξεις. Η Πάτρα υποφέρει εδώ και παρά πολύ καιρό από τους πρόσφυγες που έχουν καταλάβει το λιμάνι και τους αρμόδιους φορείς που δεν μπορούν να βρουν λύση. Πολλά νησιά του Αιγαίου δεν αντέχουν άλλο τη συνεχή εισροή λαθρομεταναστών και βρίσκονται στα όρια της απελπισίας. Η Τουρκία αφήνει τα κυκλώματα να κάνουν τη δουλειά τους και βεβαίως λίγο ενδιαφέρεται αν η Ελλάδα αποκτά ένα μεγάλο και ενδεχομένως άλυτο πρόβλημα.
Το ποτάμι της λαθρομετανάστευσης είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Εξίσου μεγάλο όμως πρόβλημα είναι και η ανεξέλεγκτη δράση εγκληματικών συμμοριών διαφόρων μειονοτήτων στο κέντρο της Αθήνας. Ακόμη και οι πλέον επιρρεπείς σε δακρύβρεχτες κουβέντες περί πολυπολιτισμικότητας αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα έχουν σοβαρέψει. Ενας φίλος βλέπει με τρόμο μια παρέα με ρόπαλα και μαχαίρια να κινείται απειλητικά στο κέντρο της Αθήνας. Ενας άλλος διηγείται το πώς μια ομάδα ξένων επισκεπτών ξεναγήθηκαν στο πάλαι ποτέ ιστορικό κέντρο της πόλης όπου υπέστησαν άγρια επίθεση από μια ομάδα Αφρικανών. Η Ελλάδα είναι μια φιλόξενη χώρα, αλλά φοβούμαι πως οι απρόσκλητοι αυτοί ξένοι επισκέπτες έχουν αντιληφθεί πως είναι και ξέφραγο αμπέλι, με μια αστυνομία διαλυμένη και ένα κράτος ανίσχυρο να επιβάλει τον νόμο. Και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, όπως φάνηκε στους πυρπολημένους δρόμους της Αθήνας τον περασμένο Δεκέμβριο. Είναι λογικό ανάμεσα στους χιλιάδες παράνομους μετανάστες να συγκαταλέγονται εγκληματικά στοιχεία και είναι ακόμη πιο λογικό ο αριθμός τους να αυξηθεί επικίνδυνα όσο θα βαθαίνει η κρίση και θα μειώνονται οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Το ζήτημα αυτό, το οποίο συχνά αγνοούμε λόγω υπερβολικής πολιτικής ορθότητος, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και, καλώς ή κακώς, συνδέεται από τον κόσμο με τη διογκούμενη αίσθηση ανασφάλειας στην κοινωνία. Πολιτικοί που αφουγκράζονται την κοινωνία διαισθάνονται πως η κοινή γνώμη μοιάζει με καζάνι που βράζει σε σχέση με αυτά τα θέματα. Είναι μαθηματικώς βέβαιο πως με το άκουσμα της σύλληψης κάποιου «ξένου» για κάποια μεγάλη ποινική ή τρομοκρατική ενέργεια θα ξεσπάσει ένα κύμα κοινωνικής οργής. Είναι φυσικό και έχει ήδη συμβεί στην Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Είναι όμως και επικίνδυνο, γιατί μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά: οι μετανάστες που έχουν νοικοκυρευθεί, δίνουν τη μάχη της βιοπάλης κόντρα σε όλη την επιθετική ελληνική γραφειοκρατία και προσφέρουν στην ελληνική οικονομία και την επίλυση του ασφαλιστικού. Δυστυχώς όμως ούτε αυτούς έχουμε φροντίσει όπως θα έπρεπε. Προσωπικώς, πάντως, αυτό που με φοβίζει είναι ότι αν σε μια κοινωνία που βυθίζεται κάθε μέρα στη βία και δικαιολογεί δολοφονίες στους δρόμους ως απλά... «ξεκαθαρίσματα λογαριασμών» προσθέσει κανείς ολίγο ρατσισμό και ολίγες οργανωμένες συμμορίες μεταναστών, το μείγμα γίνεται επικινδυνα εκρηκτικό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 06, 2009 9:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σε λιγο αν δεν προσεξουν οι αριστεροι θα βγουν και κατηγορουμενοι για τη λαθρομεταναστευση απο αυτους που τη δημιουργησαν.
Φαινεται οτι παραγεμισε η χωρα και επικρατουν σκεψεις περιορισμου.Εκτος απο τον Παπαχελα αρχισε προπαρασκευαστικα πυρα και ο Παγκαλος που ζητει απελασεις μεταναστων μαζι με τις καταγγελιες οτι οι νεολαιες ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταστρεφουν τα πανεπιστημια.
Εάν τη στιγμη που το κρατος αρχισει καποιες απελασεις πανε οργανωσεις της αριστερας να τις εμποδισουν θα εχουν υπογραψει παλι την καταδικη τους ως "αντεθνικα στοιχεια".
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 06, 2009 12:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έτσι γινόταν πάντα.
Στο τέλος αυτό που έμεινε ήταν οι προδοσίες της «αριστεράς».
Η ηγεσία του ΚΚΕ, π.χ. παρέδωσε την λαϊκή εξουσία του Ε.Α.Μ στην αστική τάξη (έσωσε το αστικό καθεστώς) και στο τέλος χρεώθηκε από αυτούς που έσωσε ΟΛΑ τα εγκλήματα!!!

ΣΗΜΕΡΑ, άνοιξε τα σύνορα το πλανητικό κεφάλαιο και τα ποικίλα πολιτικά του όργανα, η ελληνική κοινωνία έχει διαλυθεί συνειδητά από τους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς της Νέας Τάξης, είμαστε μια κατεχόμενοι χώρα από τους αλλοδαπούς που εισήγαγε το κεφάλαιο και στ τέλος θα χρεωθούν όλα αυτά τα εγκλήματα στα δεκανίκια των «χρήσιμων ηλιθίων».
Όποιος λειτουργεί ως προδότης και δοσίλογος της εργατικής τάξης και του λαού, αυτός στο τέλος χρεώνεται και τα εγκλήματα της τάξης του κεφαλαίου που δήθεν πολεμάει.
Οι μηχανισμοί του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου ξέρουν να αξιοποιούν στο έπακρο τις προδοτικές ηγεσίες των «αριστερών», έχουν ανάγει σε επιστήμη την στρατολόγηση και κατασκευή δωσίλογων από την «αριστερά» και τη μετάθεση των εγκλημάτων τους στα λαϊκά και αριστερά κινήματα.
Το κακό είναι ότι τα λύτρα της προδοσίας των «αριστερών» δεκανικιών και προδοτών τα πληρώνει το εργατικό και λαϊκό κίνημα, οι λαοί και τα έθνη. Και οι πραγματικοί εγκληματίες (το κεφάλαιο, το σύστημά του και οι πολιτικοί του απατεώνες) βγαίνουν λάδι.
Έχουν τα «αριστερά» πλυντήρια που τους ξεπλένουν…
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 07, 2009 7:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στην ίδια όχθη με το ΚΚΕ και ο Φυντανίδης.
Διαβάστε την επιστολή του Στέφανου Στεφάνου.




Αξιότιμε κ. Φυντανιδη
Παρακολούθησα ένα μικρό μέρος της εκπομπής σας για την λαθρομετανάστευση και ομολογουμένως απογοητεύτηκα.. Όχι πως περίμενα κάτι καλύτερο, έχετε δώσει άλλωστε δείγμα γραφής από την Ελευθεροτυπία.
Οι απορίες και οι ενστάσεις μου είναι πάρα- πάρα πολλές

Κατ αρχάς:


Ο κ. Ζαβός δεν ερωτήθη:

Α)Γιατί το κρατικό Ίδρυμα μεταναστευτικής Πολιτικής ( ΙΜΕΠΟ) παρακρατάει το 20% από τα παράβολα που πληρώνουν οι μετανάστες για την άδεια παραμονή τους;

Β)Γιατί το ποσό αυτό δεν έπεσε στο 5% που έχει ζητηθεί πολλές φορές αρμοδίως (και το άλλο 15 % να πάει κάπου αλλού, στο ΙΚΑ ας πούμε).

Γ)Τι γίνονται αυτά τα λεφτά και που καταλήγουν, αφού είναι γνωστό ότι το ΙΜΕΠΟ είναι κρατικό ίδρυμα (είναι δημόσιοι υπάλληλοι δηλαδή).

Δ)Γιατί το ΙΜΕΠΟ εδρεύει στο Κολωνάκι και γιατί αντιδρά σθεναρά στην πολλάκις κατατεθείσα πρόταση να μεταφερθεί στον ΚΟΛΩΝΟ, εκεί που είναι το πρόβλημα και όχι στις καφετερίες του Κολωνακίου;

Δεύτερον

Γιατί κ. Φυντανιδη δεν ρωτήσατε για το κοινωνικό κόστος των Λαθρο-μεταναστών (ως πραγματικό πόσο επί του ΑΕΠ);

Ακούσαμε από το ΙΜΕΠΟ και τον κ.. Ζαβό ότι οι Μετανάστες συνεισφέρουν το 1,5% του ΑΕΠ.

Μα εδώ μιλάμε για 1,7 εκατομμύρια μετανάστες. Η απλή αριθμητική λέει ότι η συνεισφορά τους θα έπρεπε να είναι στο 15%. Έτσι δεν είναι; (επί συνόλου 11 εκατομ. κατοίκωνWink. Η κάνω λάθος στην αριθμητική κύριε Φυντανιδη; Μας κάνετε συχνά εσείς οι δημοσιογράφοι το άσπρο –μαύρο , όμως αυτό παράπαει, από το 1,5 στο 15 είναι 13 μονάδες διαφορά!

Που υπάρχει η συνεισφορά τους στο ΑΕΠ;

Όπως ανακοίνωσε πάλι το ίδρυμα που προΐσταται ο κ.Ζαβός:
Α) Στην οικοδομή
Β) στην κατανάλωση, και
Γ) στην αποταμίευση

Στην παραγωγή, εκεί δηλαδή που πρέπει να απασχολούνται (εκεί που απασχολούνται σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κόσμο οι μετανάστες), δεν υπάρχει καμία συνεισφορά τους!

Κατόπιν:

Η Εξαγωγή συναλλάγματος που στηρίζει το 20% του Αλβανικού ΑΕΠ.
Δεν αναφέρατε ότι το χρήμα (το Ευρω), δεν το κόβει πλέον η τράπεζα της Ελλάδος, αλλα κόβεται στην Φρανκφούρτη;. Δεν αναφέρατε πως , όσο χρήμα μας έκοψαν- μας το έκοψαν, δεν έχει άλλο.
Και εμείς πρέπει να κάνουμε ταμείο, για να το αυγατίσουμε!. Αφού όμως δεν παράγουμε τίποτε, και εισάγουμε τα πάντα, τα 8 τρις Ευρω ( λ.χ.) που εισπράξαμε από την Φρανκφούρτη, έχουν μειωθεί στα 6 συνεπεία των εισαγωγών.
Αν πούμε ότι έστειλαν και οι λαθρομετανάστες στην πατρίδα τους το 1 τρις , τότε μας μένουν στα ταμείο σχεδόν 5 τρις Ευρω.
Με τον ρυθμό αυτό λοιπόν το κράτος μας θα διαλυθεί το πολύ σε 10 χρόνια με την ευγενική βοήθεια των λαθρομεταναστών που στέλνουν το χρήμα στις πατρίδες τους!!! Έτσι δεν είναι κ. Φυντανίδη;

Εσείς, απορώ, που την βλέπετε την ευλογία που με στόμφο τονίζατε, και την προσφορά τους στην οικονομία μας, με την εξαγωγή του συναλλάγματος!

Το άμεσο κοινωνικό τους κόστος όμως περνάει το 4% του ΑΕΠ κ. Φυντανιδη ( χωρίς να υπολογίζονται οι φόνοι οι ληστείες οι φθορές οι ασθένειες, που πλημμύρισαν τον τόπο, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες και υποθηκεύουν και το μέλλον των παιδιών μας).

Εσείς δεν ξέρετε ότι με 50 ένσημα ( δηλαδή με 1000 Ευρω το πολύ) ο Αλβανός έπαιρνε ( με τον πρώτο νόμο, τώρα χρειάζεται 150 ένσημα) παραμονή και βιβλιάριο Υγείας, και απολάμβανε από το ΙΚΑ τον ΟΑΕΔ, τον ΟΕΚ…, υπηρεσίες , θεραπείες και επιδόματα δεκαπλάσιας έως 100πλασιας αξίας;

Δεν διαβάσατε τις ανακοινώσεις των Γιατρών «χωρίς Σύνορα» και των "Γιατρών του Κόσμου", ότι, το 38,8% των Αλβανών που εξετάστηκαν όταν έγινε ο πρώτος νόμος (Γιανιτση) για την νομιμοποίηση τους , βρέθηκαν είτε φορείς είτε ασθενείς Φυματίωσης. Κι ενώ έπρεπε να απελαθούν άμεσα (βάσει του νόμου), ο κ. Σημίτης ξανακάνανε το "Σωτηρία» αντιφυματικό και τους έστειλε εκεί (για να τύχουν θεραπειών που ξεπερνούν τις 100.000 Ευρω έκαστη!).

Δεν διαβάσατε επίσης ότι το 70% των Αλβανών είναι φορείς της Ηπατίτιδας β ΚΑΙ c;
Άρα και οι Αλβανοί που νομιμοποιήθηκαν, έχοντας Φυματίωση, νομιμοποιήθηκαν παράνομα και θα πρέπει να τους αφαιρεθεί άμεσα αυτή ην ΟΛΕΘΡΙΑ νομιμοποίηση.

Δεν ακούσατε κ. Φυντανιδη την δήλωση του κ. Αβραμόπουλου εφέτος τον Σεπτέμβριο (όταν παρουσίαζε το «σπουδαίο» έργο που έχει επιτελέσει), πως: Οι λαθρομετανάστες κόστισαν εφέτος στο ΕΣΥ 430 εκατομμύρια Ευρω! Όσα δηλαδή δεν έβρισκε το κράτος να δώσει στο μοναδικό παραγωγικό τμήμα της κοινωνίας και του Έθνους μας , τους ΑΓΡΟΤΕΣ; Πόσα κόστισαν πέρυσι, πόσα του Χρόνου. Τι θα γίνει τελικά με αυτό τον κατήφορο;

Η ισονομια
Δεν ακούσατε ποτέ Έλληνες να λένε ότι : προτιμούν να δηλώνουν στα κρατικά νοσοκομεία Αλβανοί ή Πακιστανοί, γιατί έτσι εξυπηρετούνται καλύτερα (από τους τρομοκρατημένους Γιατρούς και διοικητικούς, από τα «τσομπανοσκλυλα» της αριστεράς και των δικηγόρων των ΜΚΟ και των «ανθρώπινων δικαιωμάτων»).

Δεν ξέρετε ότι στον Έλληνα που είναι να χειρουργηθεί του ζητάνε πρώτα 10-15 μπουκάλες αίμα και του λένε: Όταν τις βρεις έλα να χειρουργηθείς!

Ενώ τον Αλβανό τον βάζουν ΑΜΕΣΑ, με την αιτιολογία: Είναι όλοι τους ασθενείς και δεν μπορούμε να πάρουμε από αυτούς αίμα!!!.

Τότε ας μην ζητάνε και από τον Έλληνα αίμα, για λόγους ισονομίας. Πιο ίσος ο Αλβανός και ο Πακιστανός λοιπόν;

Εσείς κ΄Φυνατνιδη δεν δημοσιεύσατε στην Ελευθεροτυπία την εγκύκλιο του Υπ.Εσ. κ. Κ. Σκανδαλιδη, με την οποία απειλούσε τους Γιατρούς, κατά την πρώτη νομιμοποίηση, να μην επιμείνουν και το «Μαντου». Αρκούσε η ακτινογραφία κατά τον Υπουργό (που έγινε και γιατρός) για να διαγνωσθεί η Φυματίωση!!! ( Την δημοσιεύω αυτούσια στο βιβλίο μου «Δημογραφικό και Λαθρομετανάστευση" εκδ. Τήνος 2007, κεντρική διάθεση Πελασγός.).

Εσείς δεν είχατε δημοσιεύσει στην Ελευθεροτυπία την ανακοίνωση του Επόπτη Εργασίας το 2002, πού είχε επισκεφθεί το εργοτάξιο των Ολυμπιακών έργων και βρήκε και τους 750 αλλοδαπούς εργάτες της βάρδιας ανασφάλιστους και σχολιάζατε ότι παρενέβη η Κυβέρνηση (η σοσιαλιστική και φιλεργατική) και ο «2004» και απείλησαν το Επόπτη, λέγοντας του ότι: «Είναι τα έργα πίσω, να μην πάνε πιο πίσω με την έκθεσή του»;

Δεν ακούσατε ποτε για την άθλια μαφία των Δικηγόρων, που κρύβονται πίσω από κάποιες ΜΚΟ, και εν ΠΛΗΡΗ γνώση των Δικηγορικών Συλλόγων Αθήνας & Πειραιά κ.λ..π., αγωνίζονται δήθεν για την προστασία των δικαιωμάτων των Λαθρομεταναστών, τους ξεζουμίζουν στέλνοντας τους στο Τμήμα Αλλοδαπών να κάνουν αίτηση για άσυλο, (έναντι αδρότατης αμοιβής) ενώ είναι γνωστό ότι Ινδοί, Πακιστανοί, Μπαγλκλαντεσιανοι…δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των χωρών που δικαιούνται άσυλο οι "φυγαδες";;;

Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα να γράψω.


Αλλα θ΄ αναφερθώ ακόμη μόνο στο:
Α) Θράσος των Αλβανών, που βγαίνουν ακόμα και σήμερα στα ΜΜΕ και μιλάνε για ρατσισμό των Ελλήνων.
Καταντήσαμε στο: «Ένα φόνο την Ημέρα» και στις 1000 ληστείες και αντί να ζητήσουν συγνώμη για την συμπεριφορά των ομοεθνών τους , μας κατηγορούν και ως ρατσιστές αποπάνω.

Θα αναφερθώ και στην Δεοντολογία , που ως Δημοσιογραφος θα έπρεπε να έχετε, αφού σε ένα πάνελ δεν βγαίνουν ποτε τρεις φιλοξενούμενοι όμοιων απόψεων.
Ας βγάζατε και κάποιον να θέσει αυτά τα ερωτήματα στον "Κολλητό" του Παυλόπουλου τον Ζαβό (ναι αυτού του Παυλοπουλου, του Προκόπη που το καλοκαίρι στα εγκαίνια του κέντρου υποδοχής μεταναστών στην Σάμο δήλωσε το αμίμητο:¨" σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Ελλάδα για να ρθειτε"), στην Αλβανίδα δημοσιογράφο και στην άλλη την κυρία που δεν γνωρίζω τι ήταν και τι εκπροσωπούσε.



Στέφανος Σωτηρίου
Ιστορικός βαλκανιολογος και μάχιμος Δημογραφος*


Το Δημογραφος με το Λαθρομετανάστευση σχετίζεται- είναι στην ουσία ταυτόσημα:
Α) Στο ότι μας φέρνουν (όπως επίσημα λένε) τους αλλοδαπούς για να καλύψουν το δημογραφικό μας κενό, και
Β) Στο ότι , όπως λέει η ανακοίνωση του ΙΜΕΠΟ (κ. Ζαβού και Προκοπη Παυλοπουλου) , η εισροή ακόμα 200.000 λαθρομεταναστών θα συρρικνώσει τόσο το μεροκάματο, ώστε η γενιά των 640 ( επτακοσιων την λένε) θα γίνει των 500!!!!!
( άρα ποιο ελληνόπουλο θα κατορθώσει με τέτοιο μεροκάματα να κάνει οικογένεια και να λύσει το Δημογραφικό μας, κάνοντας παιδιάWink.

[/size]
Επιστροφή στην κορυφή
Μενέλαος



Ένταξη: 16 Απρ 2009
Δημοσιεύσεις: 1
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Απρ 16, 2009 11:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στην αρχή νόμιζα πώς είστε μια ομάδα όπως αυτή οι σιωνιστολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις ξεκίνησα να σας μελετώ πραγματικά βρήκα τις θαυμάσιες μελέτες σας και σας Ευχαριστώ για αυτό, είδα ότι δεν έχετε καμία σχέση με αυτούς και βλέπω ότι επιτέλους στον τόπο αυτό δεν τελείωσαν ακόμα οι πατριώτες.
Μερικές εκ των άρθρων σας δημοσίευσα στην ιστοσελίδα μου.
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες