Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα σκάνδαλα των Μεταλλείων της Κασσάνδρας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Μαρία Καδόγλου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Δεκ 20, 2008 6:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα σκάνδαλα των Μεταλλείων της Κασσάνδρας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
20 Δεκεμβρίου 2008

Πώς οι Μπόμπολας-Κούτρας-Timis έβγαλαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ “μεταπωλώντας” τα Μεταλλεία Κασσάνδρας που τους ΧΑΡΙΣΕ το Ελληνικό Δημόσιο!

Το δεύτερο μέρος της μεγάλης απάτης της «πώλησης» των Μεταλλείων Κασσάνδρας στην ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ το 2003, παρουσιάζει το «Παρατηρητήριο» (το πρώτο μέρος εδώ). Πουλώντας κομμάτι-κομμάτι την ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, βάση προσυμφωνημένου σχεδίου το οποίο ήταν σε γνώση των αρμόδιων Υπουργών, οι Μπόμπολας-Κούτρας-Τίμις έβγαλαν μέσα σε λίγους μήνες κέρδος εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ! Όλα όσα θα διαβάσετε είναι απόλυτα τεκμηριωμένα από ανακοινώσεις της σημερινής ιδιοκτήτριας των μεταλλείων EUROPEAN GOLDFIELDS. Διαβάστε τη συνέχεια...

Μαρία Καδόγλου
Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων
http://antigoldgreece.wordpress.com
www.antigold.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Μαρία Καδόγλου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 23, 2008 10:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δημοσιεύσαμε σήμερα το τρίτο και τελευταίο μέρος του σκανδάλου των Μεταλλείων Κασσάνδρας, που έχει σχέση με τις ευθύνες των πολιτικών (Η συνενοχή των δυο μεγάλων κομμάτων στην καταλήστευση των Μεταλλείων Κασσάνδρας). Όχι τις αόριστες "πολιτικές ευθύνες" , γιατί θεωρούμε ότι ειδικά για τον κ. Πάχτα οι ευθύνες είναι ποινικές και πάνε πίσω μέχρι τον στημένο διαγωνισμό που έδωσε τα μεταλλεία στην TVX το 1993.

Παλιές ιστορίες θα πείτε. Ίσως, αλλά όπως βλέπετε η ιστορία επαναλαμβάνεται. Κολοσσιαίες απάτες ευλογούνται με νόμους του Κράτους, οι υπεύθυνοι των περιβαλλοντικών καταστροφών αμνηστεύονται και ο Έλληνας πολίτης φορτώνεται με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και δεν μαθαίνει ποτέ τίποτα.

Ευχαριστούμε θερμότατα τους φίλους που δημοσίευσαν αυτά που γράψαμε για την απάτη της μεταβίβασης των μεταλλείων στους κυρίους Μπόμπολα και Κούτρα. Τα μεγάλα μέσα "ενημέρωσης" ανέφερθηκαν στεγνά στην έρευνα της Κομισιόν και μετά σιγή ιχθύος. Χάρη σε εσάς, διάβασαν για αυτή την απάτη μερικές χιλιάδες άνθρωποι. Πολλοί περισσότεροι από όσους καταφέραμε εμείς να προσεγγίσουμε στα δέκα ολόκληρα χρόνια που προσπαθούμε να φέρουμε αυτή την ιστορία στο φώς.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα!
Μαρία Καδόγλου


Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων
http://antigoldgreece.wordpress.com
www.antigold.gr
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες