Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι υπάλληλοι του Σόρος στοχοποιούν το ΡΕΣΑΛΤΟ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 11:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι υπάλληλοι του Σόρος στοχοποιούν το ΡΕΣΑΛΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι υπάλληλοι του Σόρος στοχοποιούν το ΡΕΣΑΛΤΟ


Οι «αριστεροί» του indymedia. ανοικτά πλέον απειλούν το ΡΕΣΑΛΤΟ και προτρέπουν τα νεοταξικά, φασιστικά τάγματα των κουκουλοφόρων να μας επιτεθούν!!!
Αυτή η πρόκληση δεν πρέπει να μείνει πολιτικά αναπάντητη.
Προσκαλούμε να πάρουν όλοι θέση σε αυτή την ανοικτή φασιστική απειλή.
Η ιστορία μας είναι καθαρή και γνωστή από τις ποικίλες διώξεις μας από τα χρόνια της Χούντας και μετέπειτα από όλες τις καθεστωτικές καταστάσεις.
Διαβάστε τα παρακάτω για να διαπιστώσετε ποιοι είναι οι φασίστες που απειλούν ανενδοίαστα και με λυσσώδη αυθάδεια.
Αλλά και με ψεύδη ασύστολα.
Γιατί ουδέποτε «κλέψαμε χειρόγραφα» από τη χήρα του μεγάλου κομμουνιστή αγωνιστή, Παντελή Πουλιόπουλου.
Βιβλία του και μεταφράσεις του που είχαν εκδοθεί επανεκδώσαμε και η χήρα η οποία είχε περάσει στο στρατόπεδο της Χούντας μας κυνηγούσε για να τα απαγορεύσει…
Η Χούντα μας κυνηγούσε και η χήρα τότε…
ΣΗΜΕΡΑ η νέα Χούντα του Σόρος.
Ζητάμε τη συμπαράσταση των αγωνιστών και των υγιών ανθρώπων…

Εδώ βρίσκεται το εμετικό, απειλητικό δημοσίευμα:


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=944993









Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου φτάνει πια η ανοχή!
3:01μμ, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008
(Τροποποιήθηκε 6:10μμ, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008)
Ξεσκέπασμα τώρα!
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ηδη σε site και υπόγεια στον πολιτικοποιημένο κόσμο έχει αρχίσει μια ύπουλη προπαγάνδα στην οποία είναι δυστυχώς πολύ ευάλωτο σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα: από λαϊκή δεξιά και καραμανλικούς, ακροδεξιά, παλιά και νέα, παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, μάζα ψηφοφόρων του ΚΚΕ, και κάποιος κνίτικος κόσμος από τη βάση του ΣΥΝ.

Τι λέει αυτή;

Πως λίγο πολύ ό,τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Αθήνα είναι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ C.I.A. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Αυτά διαδίδει το νεο-εθνικομπολσεβίκικο, ρατσιστικό, τροτσκιστικό - φασιστικό περιοδικό Ρεσάλτο, με την στήριξη για την πλατιά αριστερή μάζα της ηγεσίας του ΚΚΕ και του Ριζοσπάστη, για τον ΠΑΣΟΚικο κόσμο της εφημερίδας Παρόν και της Αυριανής των φασιστών Κουρήδων, για τους Νεοδημοκράτες του εθνοσωβινιστή Ρίζου και του Αδέσμευτου Τύπου του.

Αυτά τα καριόλια ειδικά του Ρεσάλτου έχουν ξεσαλώσει στο κολοσάιτ τους, εμφανίζοντας λίγο πολύ τους αναρχικούς και αριστερούς ανθρώπους σαν περίπου ακολουθητές του ΠΑΣΟΚ, του Σημίτη, του Σαακασβίλι, δεν ξέρω γω ποιου άλλου και με χυδαία γκεμπελίστικη γλώσσα περί αυτοκρατορίας κλπ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

Τα γραφεία τους είναι Σολωμού και Πλατεία Εξαρχείων - και τολμάνε οι αλήτες να γράφουν ό,τι γράφουν...

Δεν λέω να ασκήσουμε βία, αλλά ένα γιαούρτωμα και ένα κράξιμο στους νεοναζί "αριστερούς" του Πούτιν δε θα ήταν άσχημο...

Η εκμετάλλευση του θανάτου ενός παιδιού από τον αστυνομικό φασισμό για γεωπολιτικές ναζιφασιστικές θεωρητικές ακροβασίες είναι ηθικό έγκλημα.

Άι στο διάολο παλιοαλήτες κι εσείς και το κολοπεριοδικό σας!

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Τετ Σεπ 23, 2009 7:41 am, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 11:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: . Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Βεβαίως και πρέπει να συμπαρασταθούμε στο Ρεσάλτο και βεβαίως και οι αναλύσεις του Ρεσάλτο για το θέμα είναι σωστές και τολμηρές.

Μια παρατήρηση μόνο, ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λάθος οι διατύπωση "νεο-ναζιστές" γιατί μπορεί να μπερδεύτεί με τους σημερινούς εθνικοσοσιαλιστές. Και βεβαιως δεν έκαψαν την ελλάδα σήμερα κάποιοι εθνικοσοσιαλιστές ούτε κάνουν σήμερα πουθενά στον κόσμο πορτοκαλί "επαναστάσεις"
Επιστροφή στην κορυφή
ΣΚΙΝΙΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 14, 2008 11:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο τραμπουκισμός δεν θα περάσει!
Μη μασάτε εκεί στο περιοδικό. Σας αποκαλούν φασιστοειδή οι γνήσιοι φασίστες! Αν μπορούσαν, θα στήνανε Ιερά Εξέταση. Τέτοιοι είναι.. Αλλά είναι και θρασύδειλοι...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, είμαστε μαζί με κάθε υγιώς σκεπτόμενο ελεύθερο άνθρωπο.

Εγώ προτείνω και αυτό, για να καταλάβει ο κόσμος ότι "κάποιοι" ινστρούχτορες δίνουν γραμμή εκεί μέσα...
http://skinious.blogspot.com/2008/12/indymedia-fyrom.html

Αγωνιστικά! Η ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!
skinious Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ΙΑΣ_Χ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 12:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Natanai mono oi anarxo-fasistes koukouloforoi 8atane gia gelia!

Pisw tous kribontai pio euipoliptes politikoi xwroi kai kentra e3ousias pou exoun dwsei tin ergolabia twn 3eskartarismatwn stous paniblakes anarxofasistes koukouloforous SS!

Stin pragmatikotita den einai tipota allo apo aboula pionia kai skilia twn Soro-afentadwn tous!

Den katalabinoune omws oti kai na sas kapsoune (TO 8EWRW PI9ANOTATO LABETAI METRA) mporei kai na petyxoun to akator8wto: NA £YPNISOUN EPITELOUS TON ELLHNA POU KOIMATAI TON YPNO TOU DIKAIAOU!

H Axileios pterna twn fasistariwn einai oti einai ANEGKEFALOI
Επιστροφή στην κορυφή
ΣΚΙΝΙΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 12:41 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ισως διαβάζει και κανένας εισαγγελέας (αν υπάρχουν ακόμα)

Δείτε κι αυτό:

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=945437

(υπάρχουν και χειρότερα Θύμιο!)
Επιστροφή στην κορυφή
ψ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 7:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Re: Οι υπάλληλοι του Σόρος στοχοποιούν το ΡΕΣΑΛΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ροβεσπιέρος έγραψε:

Δεν λέω να ασκήσουμε βία, αλλά ένα γιαούρτωμα και ένα κράξιμο στους νεοναζί "αριστερούς" του Πούτιν δε θα ήταν άσχημο...


Μήπως έχει κανείς το πρώτο άρθρο, πριν τις τροποποιήσεις; Υποψιάζομαι ότι αυτό το μέρος θα έλειπε, ή και θα ήταν πολύ διαφορετικό..
Επιστροφή στην κορυφή
Ελλ.Παρ.των Συμφ.του Ελ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 9:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απορία Ινδιμύδια, τραμπουκισμός Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιατί οργίζεσθε; Οι μομφές από το Ινδιμύδια είναι εύσημα και δεν δείχνουν παρά την λύσσα των Ινδιμυδιών που το Ρεσάλτο, τους χαλάει τη σούπα.
Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 10:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σβήσανε την παρακάτω δημοσίευση,
με τα χονδροειδή και πολλαπλά ψεύδη.




μου αρέσει που οι τύποι του ρεσαλτο
από ενας κακός 6:10μμ, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008
Τα βλέπουν όλα υποπτα εκτος απο το γεγονός οτι ενας αποτυχημενος γυρολογος της
πολιτικης που ηταν τροτσκιστης,πασοκ,δηκκι και δεν ξερω εγώ τι άλλο εχει τα φραγκα να βγάζει
περιοδικο.
Αληθεια ο αντιστασιακος κυρ θυμιος μεσα στην χουντα ειχε δίκη επειδη είχε βουτήξει τα χειρογραφα της χήρας του πουλιοπουλου
Επιστροφή στην κορυφή
Misha



Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Δημοσιεύσεις: 137

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 12:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
από το Indymedia της Σαλονίκης που έκλεισε όταν οι υπεύθυνοι του διαπίστωσαν τη διαπλοκή του παγκόσμιου δικτύου ΙΜC με τις καθεστωτικές νεοφιλελεύθερες δομές:

«Ωστόσο πολύ σύντομα, πριν καν ακόμα κλείσει μισό χρόνο λειτουργίας το imc thessaloniki, αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε μια σειρά από αντιφάσεις και προβλήματα που υπάρχουν στο δίκτυο των indymedia. Άρχισαν να ξεδιπλώνονται οι πραγματικές αντιλήψεις, αφετηρίες και πρακτικές των ανθρώπων που συμμετέχουν στο δίκτυο των imc, με πολλές από τις οποίες - ειδικά όσον αφορά την περίπτωση της Ευρώπης - είμαστε ριζικά αντίθετοι, και η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε σε αδιέξοδο. Αφετηρία και αποκάλυψη των παραπάνω ήταν η συμμετοχή μας τον Ιανουάριο του 2002 στο πανευρωπαϊκό συνέδριο των imc στο Βερολίνο, στο οποίο βρεθήκαμε με τη διάθεση να γνωρίσουμε και να έρθουμε πιο κοντά με τα πιο ριζοσπαστικά και ενεργητικά υποκείμενα της Ευρώπης όπως με ρομαντική αφέλεια θέλαμε να φανταζόμαστε τους imcίστας. Αντιθέτως είδαμε κατάματα ότι η πραγματικότητα διαφέρει πολύ από τις φαντασιώσεις και ότι τελικά περισσότερα πράγματα μας χωρίζουνε παρά μας ενώνουνε με τα υπόλοιπα imc.
Συνειδητοποιούμε ότι οι ιδεολογικές αρχές του δικτύου (της ανεξαρτησίας, του μη εμπορευματικού και μη θεσμικού χαρακτήρα) καταπατούνται ή ερμηνεύονται με διαφορετικό τρόπο. Από τότε άρχισε να εκκολάπτεται η ιδέα να αποχωρήσουμε από το δίκτυο των imc. Ζητήματα όπως η σχέση των imc με εταιρικά-εμπορευματικά αλλά και εναλλακτικά media, οι τρόποι οικονομικής ενίσχυσης, γενικότερα η συνδιαλλαγή των «αντί-καπιταλιστικών» imc με τους θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού, δηλαδή τους κρατικούς θεσμούς, τα κυρίαρχα media, τις εταιρίες και τις μ.κ.ο., η διάσταση των ρόλων δημοσιογράφου-διαδηλωτή, οι σχέσεις άτυπης ιεραρχίας, είναι ορισμένα πεδία αιχμής στα οποία διαφωνούμε με το σύνολο σχεδόν των imc της Ευρώπης. Επιδιώξαμε λοιπόν τότε να ανοίξουμε ένα διάλογο με τα ευρωπαϊκά imc ώστε να διασαφηνιστούν τα παραπάνω, θεμελιακά για εμάς, προβλήματα του δικτύου. Όμως η ανταπόκριση δυστυχώς ήταν απογοητευτική. Καμία απολύτως συλλογικότητα imc δεν μας έστειλε απάντηση στις επανειλημμένες από την πλευρά μας προσπάθειες επικοινωνίας. Αυτή η προσβλητική αντιμετώπιση, η οποία μπορεί να ληφθεί ως συνειδητή αδιαφορία ή ως ανικανότητα σκέψης, μας ανάγκασε να διακηρύξουμε την άνοιξη του 2002 την πλήρη ιδεολογική και οικονομική αυτονομία μας, όπως επίσης και το ότι δεν αναλαμβάνουμε καμιά ευθύνη για την πολιτική των υπόλοιπων imc. Παρόλα αυτά, λειτουργικά παραμείναμε στα δίκτυο, διότι εκτιμούμε σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται, το γεγονός ότι χωρίς τα indymedia πολλά πράγματα δεν θα είχαν μαθευτεί (βλ. συνεισφορά των imc στην αντιπληροφόρηση για την κοινωνική εξέγερση στην Αργεντινή), πολλές δράσεις δεν θα ήταν δυνατές. Βεβαία υπάρχει ακόμα το θέμα της τεχνικής υποστήριξης που παρέχει αυτό το δίκτυο. Από την άλλη, υπάρχουν σίγουρα και ισχυροί συναισθηματικοί λόγοι.
Όπως επίσης τέλος ελπίζαμε, πως κάποια στιγμή θα ερχόταν ο καιρός που θα ξεκινούσε η παραπάνω κουβέντα. Διαφορετικά, γνώμη μας ήταν ότι η πορεία του δικτύου θα είναι η πλήρης αφομοίωση, όπως έχει συμβεί ιστορικά με πολλά ανταγωνιστικά και ελπιδοφόρα στο ξεκίνημά τους εγχειρήματα

http://thessaloniki.indymedia.org/index.php?page=2

και η καταγγελία των αργεντίνων για τις «φιλανθρωπίες » τού Σόρος προς το Ιndymedia.

http://thessaloniki.indymedia.org/index.php?page=7

Οι υπεύθυνοι του Indymedia ξέρουν πολυ καλά τι κάνουν γι αυτό και άφησαν το απειλητικό δημοσίευμα, ενώ διαγράφουν σωρηδόν όσα δεν εξυπηρετούν τα αφεντικά τους.
Θα ήταν καλό τα τσαντισμένα νέα παιδιά που εμπιστεύονται αυτό το αντιεξουσιαστικοφανές δίκτυο για την ενημέρωση τους να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει,να κρατούν επιφυλάξεις ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και να θέτουν μεγάλα ερωτηματικά για την ακρίβεια και τις προθέσεις της πληροφόρησης που τούς παρέχεται από ανθρώπους που δεν έχουν δεί ποτέ ,που δεν ξέρουν το όνομα τους,των οποίων δεν γνωρίζουν τις σκοπιμότητες.

Κι αν,νεαρέ μου φίλε ,σού λένε να φορέσεις την κουκούλα και να κάψεις το Ρεσάλτο για να τσεπώσουν εκείνοι την αμοιβή τους κι εσύ ν αποκτήσεις έναν φάκελλο στην Ασφάλεια;Το σκέφτηκες ποτέ;
_________________
«Ως πότε θα είναι παντοδύναμο το χρήμα, η αγχόνη των ψυχών, το αγκίστρι του θανάτου, το δόλωμα της αμαρτίας; Ως πότε θα κυβερνά ο πλούτος, η αιτία των πολέμων για τον οποίο κατασκευάζονται όπλα και ακονίζονται ξίφη;»Μ.Βασίλειος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Στεφ. Ληναίος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 2:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ
====================

Διαβάζoυμε την πιο κάτω φασιστική απειλή
κάποιου ανεγκέφαλου νεοναζί ,
στην ακραία ιστοσελίδα www.indymedia.org..
και ανατριχιάζουμε..


Διαβάζουμε το περιοδικό ΡΕΣΑΛΤΟ και την
ιστοσελίδα του www.resaltomag.gr.
και σεβόμαστε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση..

Διαβάζουμε και ( κάτω-κάτω..) την πρώτη σελίδα,
στο ΒΗΜΑ της 29.6.2007,
και βγάζουμε τα συμπεράσματά μας..


Μας απομένει να κάνουμε ότι μπορούμε για να μην ξαναζήσουμε
έναν καινούργιο εμφύλιο σπαραγμό..
σ.λ. ‘’’’’’ 15.12.08 ’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

======================================

Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου
φτάνει πια η ανοχή!

-----------------
www.indymedia.org - 3:01μμ, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008
(Τροποποιήθηκε 6:10μμ, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008)


Ξεσκέπασμα τώρα!
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά ηδη σε site και υπόγεια στον πολιτικοποιημένο κόσμο έχει αρχίσει μια ύπουλη προπαγάνδα στην οποία είναι δυστυχώς πολύ ευάλωτο σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα: από λαϊκή δεξιά και καραμανλικούς, ακροδεξιά, παλιά και νέα, παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ, μάζα ψηφοφόρων του ΚΚΕ, και κάποιος κνίτικος κόσμος από τη βάση του ΣΥΝ.

Τι λέει αυτή;

Πως λίγο πολύ ό,τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Αθήνα είναι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ C.I.A. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.

Αυτά διαδίδει το νεο-εθνικομπολσεβίκικο, ρατσιστικό, τροτσκιστικό - φασιστικό περιοδικό Ρεσάλτο, με την στήριξη για την πλατιά αριστερή μάζα της ηγεσίας του ΚΚΕ και του Ριζοσπάστη, για τον ΠΑΣΟΚικο κόσμο της εφημερίδας Παρόν και της Αυριανής των φασιστών Κουρήδων, για τους Νεοδημοκράτες του εθνοσωβινιστή Ρίζου και του Αδέσμευτου Τύπου του.

Αυτά τα καριόλια ειδικά του Ρεσάλτου έχουν ξεσαλώσει στο κολοσάιτ τους, εμφανίζοντας λίγο πολύ τους αναρχικούς και αριστερούς ανθρώπους σαν περίπου ακολουθητές του ΠΑΣΟΚ, του Σημίτη, του Σαακασβίλι, δεν ξέρω γω ποιου άλλου και με χυδαία γκεμπελίστικη γλώσσα περί αυτοκρατορίας κλπ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!!

Τα γραφεία τους είναι Σολωμού και Πλατεία Εξαρχείων - και τολμάνε οι αλήτες να γράφουν ό,τι γράφουν...

Δεν λέω να ασκήσουμε βία, αλλά ένα γιαούρτωμα και ένα κράξιμο στους νεοναζί "αριστερούς" του Πούτιν δε θα ήταν άσχημο...

Η εκμετάλλευση του θανάτου ενός παιδιού από τον αστυνομικό φασισμό για γεωπολιτικές ναζιφασιστικές θεωρητικές ακροβασίες είναι ηθικό έγκλημα.

Άι στο διάολο παλιοαλήτες κι εσείς και το κολοπεριοδικό σας!

=======================================================
==========================================
=

Γιατί μάς προειδοποιούσε το ΒΗΜΑ στις 29 Ιουνίου;..
.
=====================================================



"Όταν τις ξένες δυνάμεις και τις ασύμμετρες απειλές τις υποδεικνύουν προσωπικότητες οπως ο Μίκης Θεοδωράκης", γράφει η "Πανδώρα" στο σημερινό ΒΗΜΑ, "εμένα να με συγχωρέσετε αλλά θα πάω με τις ξένες δυνάμεις!
(Πρωτίστως είναι ζήτημα αισθητικής...)"

‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
Τι γίνεται όμως όταν για την "εκδικητική μανία" των μεγάλων δυνάμεων μας προειδοποιεί -και μάλιστα πρωτοσέλιδα μ' ένα παχύ "ΠΡΟΣΟΧΗ!"- το ίδιο το ΒΗΜΑ,
ήδη από τις 29.6.2007 (τις μέρες δηλαδή που καίγεται η Πάρνηθα), και συμπληρώνει ότι "όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς αντιδρούν";


=================================================

ΒΗΜΑ – 29.6.07 = Πρώτη σελίδα,κάτω δεξιά
=============================================

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή.
Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των
Αμερικανών, δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει
εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση.

Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές
αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις.

Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη
και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας.

Διότι όλοι γνωρίζουμε
πλέον πώς αντιδρούν
οι μεγάλες δυνάμεις…

ΤΟ ΒΗΜΑ


Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 3:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη στο ΡΕΣΑΛΤΟ είναι η δήλωσή του, στις 7.12.2008.
Δήλωση που καλύπτει όλη αυτή την υστερία των ηθικών αυτουργών και των σκοτεινών, αλλά ορατών από όλους κέντρων.


Να μιλήσει ο λαός


Πίσω από το χέρι του θύτη, που έκανε αυτό το απαίσιο έγκλημα που μας συγκλονίζει, κρύβονται οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί, δηλαδή το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, που ανέχεται χρόνια τώρα την εκτροφή και τη γιγάντωση παράλογων και εγκληματικών καταστάσεων, που ξεκινούν από κέντρα σκοτεινά, όμως ορατά από όλους.
Αν θέλουν οι διάφοροι αυτόκλητοι ηγήτορες και διαμορφωτές της κοινής γνώμης να κοροϊδεύουν εαυτούς και αλλήλους και όλοι μαζί τον ελληνικό λαό είτε από φόβο είτε από υπολογισμό είτε από ανομολόγητα κίνητρα, ας το κάνουν. Εγώ όμως θα πω την αλήθεια, όπως την βλέπω και όπως νομίζω ότι την βλέπει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας.
Σταματήστε πια αυτό το βρώμικο και επικίνδυνο παιχνίδι με τους κουκουλοφόρους και τα ΜΑΤ, που μόνο αίμα, δάκρυα και καταστροφές προσφέρουν στον Λαό μας.
Οι αντικειμενικές συνθήκες, ειδικά σε σχέση με όσα περάσαμε και ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν, δεν δικαιολογούν με τίποτα αυτή την κατάσταση. Μοιάζει σαν να θέλουμε να βγάλουμε οι ίδιοι τα μάτια μας.
Καιρός να μιλήσει και ο Λαός !

Επιστροφή στην κορυφή
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 4:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το παρακράτος του Σημίτη Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μπαίνουν πάλι στη διατεταγμένη υπηρεσία τα παιδάκια του Σημίτη και του Λαλιώτη. Όπως στη σφαγή της Σερβίας χτύπαγαν υπέργηρους Κομμουνιστές και έσπαγαν γραφεία. Όπως στην παράδοση του Οτσαλάν, χτυπούσαν Κούρδους πρόσφυγες και πάλι έσπαγαν τα γραφεία κουρδικών οργανώσεων. Τώρα πάλι στοχοθετείται το ΡΕΣΑΛΤΟ, το ΚΚΕ και όλες οι αδούλωτες φωνές. Ας κοπιάσουν.
Επιστροφή στην κορυφή
παρακρατικός
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 5:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όπως ο καρκίνος είναι κολλημένος στο σώμα και το έχει ανάγκη έτσι και το παρακράτος είναι δυσπλασία δομημένη και θαυμάσια συνεργαζόμενη με το Κράτος. Εδώ και βδομάδες, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο στοιχεία, όχι ασαφείς ενδείξεις, ότι ο σέρβερ του Ιντιμίντια είναι ΑΥΤΟΣ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Δεν είμαι ηλεκτρονικός και δεν μπορώ να ξέρω αν αυτά τα στοιχεία είναι απόλυτες αποδείξεις. Ένας απλός άνθρωπος όμως μπορεί να καταλάβει ότι οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του ΕΜΠ δεν είναι υποτίθεται τυχάρπαστοι ώστε να μην κατάλαβαν ότι 7 χρόνια παρασιτεί ηλεκτρονικά στο ίδρυμά τους φόρα παρτίδα η ιστοσελίδα του φασιστικού παρακράτους.

Το ότι το άσυλο, ή μάλλον το πρόσχημα του ασύλου, έχει παραδοθεί ελέω θεού και αμερικανών, στο εκσυγχρονιστικό παρακράτος των τραμπουκοειδών είναι κάτι που το ξέραμε, γιατί την δημόσια Παιδεία την έχουν βάλει στο μάτι να την ξεφτιλίσουν κι εν κρυπτώ (παρακρατικά) αλλά και επισήμως (φανερά) με τις απροκάλυπτες δηλώσεις του δωσιλογικού πάτρονά τους, του Σύριζα που ψηφίζει Μάαστριχτ και θέλει να αναγνωρίζονται τα ιδιωτικά κολλέγια στην Ελλάδα.

Το ότι όμως θα είχαν το θράσος να οργανώνουν το παρκράτος τους φόρα παρτίδα μέσα στις κρατικές δομές που τους προστατέυουν και τους επιδοτούν είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να το φανταστεί κανείς. Τόση φτωχομπινεδια πια;;; Τόσα λεφτά έχει ο Σόρος, θα μπορούσε να φιλοξενείται η ιστοσελίδα τους στην μοσάντ, ή στην Ουάσινγκτον... Στο κακόμοιρο το Πολυτεχνείο φροντίσανε να παρασιτίσουνε οι παρακρατικοί του σόρος; Τόσο καρμοίρης είναι πια ο Σόρος;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Ένας αναγνώστης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 5:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αγαπητό Ρεσάλτο
Τις πιο δύσκολες ημέρες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας είσαι μια φωνή ελευθεροτυπίας και πληροφόρησης, θάρρους και ανάληψης ευθύνης. Οι ναζί της Ελλάδας έδειξαν τι μπορούν να κάνουν πριν προχωρήσουν στην προσχεδιασμένη ολική καταστροφή προκειμένου να έχουν την εξουσία. Είσαι μέσα στους στόχους γιατί το ολοκληρωτικό σύστημα των βαρβάρων δεν μπορεί να ανεχθεί να έρχονται σε φως πληροφορίες για τη δράση και τους σχεδιασμούς του. Η απειλή που δέχθηκες είναι ένα από τα πολλά σημεία της φρίκης που ζει η Ελλάδα σήμερα. Το σύστημα πολέμου και επίθεσης των βαρβάρων καταγράφεται ολοκάθαρα στο διαδικτυακό τους τόπο. Το πραξικόπημα βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν έχει όμως πετύχει ακόμη. Για άλλη μια φορά καλούμεθα να αντισταθούμε.
Οι ναζί θέλουν μόνον απόλυτη εξουσία, φήμη και χρήμα. Οι ελεύθεροι άνθρωποι θέλουν μόνον να στοχάζονται ελεύθερα.
Σε στηρίζουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 15, 2008 7:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/12/new-york-times-indymedia.html

Οι New York Times παραπέμπουν για ενημέρωση για τα επεισόδια στο Indymedia!

Όσο και αν θέλουμε να μείνουμε μακριά από διάφορες θεωρίες συνωμοσίας, δεν μπορούμε παρά να πεταχτούμε όρθιοι όταν βλέπουμε έντυπα με το κύρος και την απήχηση των New York Times να παραπέμπουν για περισσότερες πληροφορίες για τα γεγονότα στην Ελλάδα στο… Indymedia, τον ιστοχώρο που, ως γνωστόν χρησιμοποιείται από τους αναρχικούς και τους κουκουλοφόρους για το συντονισμό των ενεργειών τους σε διαδηλώσεις, βιαιοπραγίες κτλ. Αν ισχύει το “δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι”, τότε οι συνειρμοί που μπορεί κανείς να κάνει για τους New York Times δεν είναι πολύ κολακευτικοί.
Κι όμως η παραπομπή είναι πραγματική. Μπορεί να τη δει κανείς εδώ:
http://www.nytimes.com/2008/12/08/world/europe/08greece.html?fta=y
Η ίδια η κάλυψη αφήνει σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Άραγε δεν γνωρίζουν οι New York Times ότι είναι συγκεκριμένοι οι άνθρωποι που προβαίνουν σε τέτοιους είδους πράξεις, συστηματικά, στην Ελλάδα; Δεν φρόντισε κανείς για να τους ενημερώσει; Το ίδιο το ρεπορτάζ, το οποίο παραπέμπει στο Indymedia για περισσότερη ενημέρωση, εμφανίζει τα γεγονότα ως αντίδραση των νέων (”youths”) στο θάνατο του 15χρονου. Γνωρίζουμε όμως, είμαστε βέβαιοι, ότι ο τραγικός θάνατος του 15χρονου δεν είναι ο πραγματικός λόγος αυτών των επεισοδίων. Ασχέτως από θεωρίες συνωμοσίας και τα συναφή, γνωρίζουμε ότι ο θάνατος του 15χρονου είναι μόνον η αφορμή. Μια ζωή οι κουκουλοφόροι αφορμή μόνον ψάχνουν για να τα κάψουν όλα.
Ο παραπάνω τρόπος κάλυψης, σε συνδυασμό με την αφελή και αθώα επισήμανση για το Indymedia ως “Web site popular with leftist youth” αφήνει σοβαρές αμφιβολίες για το είδος της ενημέρωσης που προσφέρουν στις χώρες τους τα αλλοδαπά μέσα και, συγκεκριμένα, οι New York Times. Αυτά είδαν από όλο το μπάχαλο οι New York Times;
http://blog.antibaro.gr/2008/12/306#more-306
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες