Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο ΟΤΕαναγνωρίζει τα Σκόπια ως "Μακεδονία"

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔΑΝΑΗ



Ένταξη: 16 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 106
Τόπος: ΘΩΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 12, 2008 7:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΟΤΕαναγνωρίζει τα Σκόπια ως "Μακεδονία" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δείτε εδώ:
http://www.blog.anti.gr/



Ο ΟΤΕ αναγνώρισε ήδη τα Σκόπια ως «Μακεδονία»



Ο ΟΤΕ αναγνώρισε ήδη τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και τους τα χώνει κιόλας ως χορηγός. Στο site http://www.cosmofon.com.mk (προσέξτε το mk) διαβάζουμε: «Continuing the tradition to support sport activities, COSMOFON in cooperation with the Macedonian Ski Federation once again sponsored the FIS Snowboard Cup 2008….». Και για να μην μένει καμία παρεξήγηση για το ποια είναι η COSMOFON δείτε τι γράφουν στο «about us»: «COSMOFON is a company owned 100% by the OTE Group, the leading telecommunications group in Greece and the largest integrated telecommunications operator in Southeastern Europe…».Τι θα έκανε μια κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της και την χώρα της τον Βουρλούμη και τους υπεύθυνους της COSMOFON;



ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΑ BLOG TO ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ (greekalert kourdistoportocali κλπ)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΑΝΑΗ



Ένταξη: 16 Δεκ 2006
Δημοσιεύσεις: 106
Τόπος: ΘΩΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 12, 2008 7:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από το:
http://www.blog.anti.gr/



«Μακεδονική μειονότητα» ανακάλυψε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ



Δυναμιτίζει πάλι το κλίμα η Ουάσιγκτον ενώ Ελλάδα και Σκόπια ετοιμάζονται για το νέο γύρο των συνομιλιών. Η ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα το 2007, ανακάλυψε στη Βόρεια Ελλάδα…«μακεδονική μειονότητα» , η οποία ομιλεί μάλιστα και την … «μακεδονική». Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι «αριθμός πολιτών αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι, Πομάκοι, Βλάχοι, Αθίγγανοι, Αρβανίτες ή Μακεδόνες» και διευκρινίζεται ότι «ορισμένοι εξ αυτών θεωρούν ότι πρέπει να αναγνωριστούν ως «μειονότητες» ή «γλωσσικές μειονότητες». Προσθέτει βεβαίως, εις ένδειξη «αντικειμενικότητας», ότι «άλλοι δεν θεωρούν ότι αυτοί οι προσδιορισμοί τους καθιστούν μέλη μειονότητας». Πάλι καλά, να λέμε. Η έκθεση ασκεί επίσης κριτική στην ελληνική κυβέρνηση γ

ια τον «περιορισμό του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού των μειονοτήτων στην Ελλάδα», αναφέροντας συγκεκριμένα τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Άλλα σημεία:

* Ορισμένα άτομα που θεωρούν ότι αποτελούν μέλη μειονότητας αναφέρουν δυσκολίες να εκφράσουν ελεύθερα την ταυτότητά τους. Ο όρος «Τούρκος» ή «τουρκικός» απαγορεύεται να χρησιμοποιείται σε τίτλους οργανώσεων, μολονότι μεμονωμένα άτομα μπορούν νομίμως να αυτοαποκαλούνται «Τούρκοι».
* «Η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης» το Διεθνές Ίδρυμα Τύπου και η οργάνωση South - East Europe Media Organization «παραπονέθηκαν ότι ο νέος νόμος περί ΜΜΕ, που ενεκρίθη τον Ιούλιο, απαιτεί όπως ραδιοσταθμοί και τηλεοπτικοί σταθμοί εκπέμπουν πρωτίστως στην ελληνική προκειμένου να κριθούν επιλέξιμοι για έκδοση της απαιτούμενης κρατικής αδείας, διατεινόμενοι ότι ο νόμος θα παρεμποδίσει την πρόσβαση των μειονοτήτων σε ενημέρωση στην γλώσσα τους».

Αναφέρει τέλος ότι «Αλβανοί μετανάστες, που αποτελούν σήμερα το 5% με 7% του πληθυσμού, αντιμετωπίζουν επίσης προβλήματα κακομεταχείρισης», αλλά μετά μας κάνει την χάρη και προσθέτει εκτίμηση «εκπροσώπων της αλβανικής κοινότητας» που «καταγράφουν σταδιακή μείωση των διακρίσεων εις βάρος τους»
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αλιευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάρ 15, 2008 2:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διαβάστε εδώ:
http://www.greekalert.com/


Spending a day in Macedonia for business, just received SMS from Cosmofon (Cosmote, Greece) saying "Have a pleasant stay in Macedonia"


Ο Kushtrim Xhakli είναι blogger από το 2003 και ασχολείται με θέματα τεχνολογίας, media, επιστημές, πολιτική. Δηλώνει κάτοικος Κοσσόβου (επαρχία της Σερβίας για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν!!)
Τί έχει όμως αυτός ο κύριος Xhakli που μας απασχολεί;
τίποτα μια χαρά άνθρωπος είναι...
απλά ανέβασε μία είδηση στο blog του που του έκανε εντύπωση!!!
και που είναι αρκετή για να μας αποδείξει για μια ακόμη φορά πως οι υπεύθυνοι αυτού του τόπου είναι για γέλια και για κλάματα!!!
Το κείμενο είναι μικρό αλλά περιεκτικό
αποτελείται από δύο post με ημερομηνία 12 Μαρτίου 2008!!!!
πρώτο post
Spending a day in Macedonia for business, just received SMS from Cosmofon (Cosmote, Greece) saying "Have a pleasant stay in Macedonia".
δεύτερο post
Cosmofon (Cosmote) is a Greek company, the Macedonia name does not bother them. Business is business.
Με λίγα λόγια...
όταν όλοι οι διπλωμάτες, διαπραγματευτές, μεσολαβητές και δεν ξέρουμε και εμείς τι άλλο...όταν λοιπόν όλοι αυτοί με οποιονδήποτε τρόπο εισέρχονται στην FYROM αναλαμβάνει η cosmofon να τους ενημερώσει πως βρίσκονται στην "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!!
Για μια ακόμη φορά να υπενθυμήσουμε πως η cosmofon είναι εταιρία που ανήκει (όπως τουλάχιστον οι ίδιοι γράφουν) 100% στον cosmote!!!
και ο cosmote είναι εταιρία που ανήκει σε ποσοστό 85,98 στον ΟΤΕ!!!
Συμπέρασμα το Ελληνικό δημόσιο μέσω των στρατηγικών του εταιριών (όπως το ίδιο τις αναφέρει) αναλαμβάνει να μάθει σε όλους τους επισκέπτες τους κράτους της FYROM πως το σωστό όνομα δεν είναι FYROM αλλά "ΜΑCEDONIA"
και προσέξτε όλα αυτά δεν συμβαίναν σε παλαιότερες εποχές...ούτε συνέβησαν καταγγέλθηκαν και σταμάτησαν....το περιστατικό που σας αναφέρουμε έχει ημερομηνία 12 Μαρτίου!!!
Όσο "κάποιοι" προσπαθούν να μας πείσουν πως διαπραγματεύονται για αυτό που παρέδωσαν αμαχητή ...την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι συνεχίζουν με συνέπεια να διαφημίζουν την FYROM ως "MACEDONIA" ...και στην τελική αν ήταν ιδιωτική εταιρία...δικαίωμα της να το κάνει...αλλά από την στιγμή που αποδεικνύεται πως είναι εταιρία που στήθηκε με Ελληνικά κεφάλαια και μάλιστα κεφάλαια του Ελληνικού δημοσίου...υπάρχει θέμα!!!
δεν νομίζετε;;;;
και μας δημιουργείται ή απορία όταν η Ντόρα και ο Καραμανλής πηγαίνουν στα Σκόπια ή περνάνε από τον εναέριο χώρο τους το ίδιο μήνυμα δεν έρχεται στα κινητά τους;
και όταν το λαμβάνουν αυτό το μήνυμα δεν βλέπουν τι γράφει;
ή είναι και αυτό μέσα στις φοβερές διαπραγματεύσεις που κάνουν;
Τα συγχαρητήρια σας για την επιτυχίες αυτής της εξαίρετης "Ελληνικής" εταιρίας μπορείτε να τα στέλνετε στο mediarelations@cosmote.gr
* προηγούμενο post με τις χορηγίες τις ίδιας εταιρίας
Επιστροφή στην κορυφή
ΔΑΦΝΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 16, 2008 9:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ενα αλάθητο κριτήριο είναι να δούμε ποιές ταξικές δυνάμεις αναγνωρίζουν τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία".
Θα διαπιστώσουμε αμέσως, ότι εκτός από τον ΟΤΕ, σχεδόν το σύνολο του ελληνικού κεφαλαίου αναγνωρίζει τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία"!!!!!!
ΟΤΑΝ το Κεφάλαιο μιλάει τόσο καθαρά τα άλλα περιττεύουν.
Τα πολιτικά επιτελεία του κεφαλαίου, απλώς προσπαθούν, με διάφορα ταχυδακτυλουργικά κόλπα, να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό.
Αναφορικά με τους επιδοτούμενους αντιεθνικιστές, αυτοί αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι είναι επιδοτούμενοι του κεφαλαίου.
Τον ίδιο ρόλο παίζουν και οι διφορούμενοι "αριστεροί" πατριώτες. Αυτοί είναι η εφεδρεία που ξεγελάει με πατριωτικές μασκες!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες