Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
"Προοδευτικού" οχετού συνέχεια για τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Manko



Ένταξη: 17 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 36

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιαν 09, 2008 10:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: "Προοδευτικού" οχετού συνέχεια για τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σε κείμενό μου στο φόρουμ με ημερομηνία 4/12/2007 είχα δημοσιεύσει καταγγελία για την κατάπτυστη αφίσα που είχαν τοιχοκολλήσει ακριβοπληρωμένοι κάφροι σε όλη την Αθήνα. Οι εν λόγω κάφροι υπέγραφαν, μάλιστα, ως "Προδότες Εθνικής Συνείδησης-Αυτόνομοι".
Η συγκεκριμένη αφίσα δεν ήταν τίποτε άλλο από μια εμετική εικαστική σύνθεση που "πανηγύριζε" για την ασθένεια του Αρχιεπισκόπου.
Η ενέργεια όμως αυτή είχε και συνέχεια -πράγμα που δείχνει ότι η μπόχα έχει πολύ βαθύτερες προεκτάσεις από μια απλή, μεμονωμένη πράξη κάποιων περιθωριακών, ανεγκέφαλων κάφρων (και βεβαίως... χρηματοδότες με βαθειές τσέπες).
Η αφίσα που με αηδία δημοσιεύω στο παρόν topic, είναι η συνέχεια του προηγούμενου εμέσματος, των αποβρασμάτων που έχουν το θράσσος να αυτοαποκαλούνται... αυτόνομοι! Με τέτοια επιδότηση, ιλλουστρασιόν αφίσσες που τοιχοκολλούνται ανά εκατοντάδες και πλήρη κάλυψη από τις καθεστωτικές αρχές, κι εγώ… αυτόνομος είμαι!!!



Υ.Γ.: Το κειμενάκι που αναγράφεται με ψιλά γράμματα υπό μορφή ρίμας (και το οποίο επιθυμώ χάριν του επιπέδου του φόρουμ να μην μεταφέρω εδώ) είναι ενδεικτικό του κυνισμού και της αθλιότητας που θέλει να προωθήσει η Νέα Τάξη στον πολιτικό λόγο, κυρίως της νεολαίας.


Το προηγούμενο δημοσίευμα στο φόρουμ του ΡΕΣΑΛΤΟ μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1934
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 10, 2008 10:28 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έχω μία απορία:Που βρίσκουν τα χρήματα αυτοί οι αναρχικοί για να τυπώσουν και να γεμίσουν το κέντρο της Αθήνας με την αφίσα αυτή? Τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν.Θα σταματήσει άραγε η εκμετάλλευση και η αδικία στον κόσμο μας αν λοιδορείται και γίνεται αντικείμενο χλευασμού μέσω αφισών ο βαριά άρρωστος αριεπισκοπος Αθηνών? Τι να πει κανείς....
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 10, 2008 10:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στο όνομα της "απελευθέρωσης" και της "κατάλυσης" των ταμπού έχει προωθηθεί η πλήρης ισοπέδωση των αξιών!

Από τους ισχυρούς μηχανισμούς του χρήματος έχει επιβληθεί η χυδαιότητα και κάθε είδος κοινωνικής, πολιτικής, ψυχολογικής και γλωσσικής διαστροφής σε "μαγκιά" και "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ" κατά του καθεστώτος.
Με το αζημίωτο φυσικά!!!

Η εξαθλίωση ενός μέρους της νεολαίας από τη βαρβαρότητα του συστήματος "στρατολογείται" από τους μηχανισμούς (μυστικές υπηρεσίες κ.λπ) ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ασύστολα και κατασκευάζονται "ομάδες κρούσης": Κουκουλοφόροι, αφισοκολλητές "αριστερίστικες" οργανώσεις και πολλά άλλα.

Η Βαρβαρότητα της κοινωνικής σήψης που δεν χωνεύεται από το καθεστώς ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ για να καταλυθούν τα ΠΑΝΤΑ και να διαφθαρεί η νεολαία.
ΑΥΤΟΣ είναι ο σύγχρονος φασισμός!!!

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μπρακούλιας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 10, 2008 12:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
O λεγόμενος "αναρχικός" ή "αντεξουσιαστικός" χώρος ελέγχεται ΠΛΗΡΩΣ και καθοδηγείται από το κράτος (ναι, αυτό το νεοταξικό, ανθελληνικό μόρφωμα) εδώ και πολλά χρόνια.
Αφίσες νεοεμφανιζόμενων (και στη συνέχεια... εξαφανιζόμενων) γκρουπούσκουλων το αποδεικνύουν περίτρανα.
Παρακαλώ προσέξτε τη φρασεολογία της βδελυρής φράσης με μικρά γράμματα που περιέχεται στην εμετική αφίσσα.
Προσέξτε το "γλυκύτερο" (αν διακρίνω καλά) κρασί που αναφέρει.
Εγώ ΔΕΝ μπορώ να πιστέψω ότι τα αμόρφωτα (λόγω εκπαιδευτικού συστήματος) ρεμάλια του Α/Α χώρου που έχουν διδαχθεί τη μαλλιαρή και μάλιστα στην πιο απλοποιημένη της μορφή (όπου η Κεφαλληνία έχει γίνει... Κεφαλονιά!) γνωρίζουν ή εν πάσει περιπτώσει μπορούν να χρησιμοποιήσουν άνετα τύπους όπως "γλυκύτερο" και όχι το "γλυκιά" κτλ.
Και επειδή έχω δει σε παλαιότερες αφίσες άλλων γκρουπούσκουλων (που επίσης εμφανίσθηκαν, λοιδώρησαν και εξαφανίσθηκαν) πιο τρανταχτά παραδείγματα, ακόμη και αρχαισμών να συνυπάρχουν με τη γνωστή εσκεμμένα ανορθόγραφη αναρχική "ορθογραφία", εγώ είμαι πεπεισμένος πως ΟΛΑ αυτά γράφονται από ασφαλίτες στα πλαίσια της κοινωνικής μηχανικής του νεοταξικού κράτους, δηλαδή της χειραγώγησης της νεολαίας μέσω της διοχέτευσης της σε ελεγχόμενους πολιτικούς χώρους -όταν βεβαίως δεν χρησιμοποιεί την κοινωνική παθογένεια (ναρκωτικά, λάιφσταιλ κτλ.) για να αποπροσανατολίσει.
Αυτά με το νέο παρακράτος και να μην δίνουμε άλλη σημασία στα νεοταξίτικα ξερατά...
Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 10, 2008 2:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δυστυχώς οι εγκέφαλοι ορισμένων είναι κενοί περιεχομένου, ενώ οι ψυχές τους σκοτισμένες(ήτοι μαυρισμένες) σαν το σκότος, που υποτίθεται πως αντιπαλεύουν.

Δεν αξίζουν οι συγκεκριμένοι την μήνη μας, παρά μόνο την λύπη μας και την συμπόνοια μας, διότι υπηρετούν τον σκοταδισμό-όχι τον αναρχισμό φυσικά- και δεν το γνωρίζουν. Οι μεγάλοι αναρχικοί φιλόσοφοι του παρελθόντος μάλλον θα θλίβονται με την κατάπτωση την ηθική των επίδοξων επιγόνων τους. Διότι, αν δεν τον χαρακτηρίζει το ηθικό μεγαλείο και η μεγαλοψυχία τον αναρχικό, τότε ποιον πολιτικό ιδεολόγο και οραματιστή χαρακτηρίζει;

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ξέμπαρκος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιαν 10, 2008 8:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλά ρε εσείς, τί δίκτυο έχετε και την φωτογραφήσατε την κολοαφίσα; Όλοι μιλούσαν για την παλιά. Δεν ξέραμε για την καινούρια. Θα έλεγα τι τους χρειάζεται αλλά .. άσε καλύτερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιαν 11, 2008 9:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΧΟΥΜΕ δύο "δαιμόνιους" φωτογράφους που "αλωνίζουν"
τα "καυτά" μέρη...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες