Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΡΘΡΟ!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εχεμύθεια



Ένταξη: 30 Οκτ 2007
Δημοσιεύσεις: 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 30, 2007 3:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΡΘΡΟ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΚατΆ αρχάς θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι μανιώδης αναγνώστης του Ρεσάλτο εδώ και 14 περίπου τεύχη. Με μεγάλη μου θλίψη όμως στα τελευταία τεύχη του περιοδικού έχω παρατηρήσει ορισμένα φαλτσοσφυρίγματα τα οποία θα ήθελα να επισημάνω. Αρχικά θα αναφερθώ στο τελευταίο τεύχος και θα επανέλθω αργότερα για τα υπόλοιπα.

Πρέπει πρώτα απΆ όλα να ξεκαθαρίσω ότι δεν ανήκω σε κανένα πολιτικό κόμμα, δεν είμαι βαλτός από κανένα (για να προλάβω τους καλοθελητές), απλά είμαι ένας απογοητευμένος πολίτης όπως και εσείς που ανησυχώ για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου.

Το θέμα μου στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το άρθρο ή μάλλον για να το πω καλύτερα ο λίβελος του Ν. Πικρού.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα διάβαζα σε σελίδες του Ρεσάλτο ένα τέτοιο τερατούργημα. Ο ορισμός του λίβελου (για σεμινάριο). Και τι δεν είπε ο άνθρωπος αναφερόμενος στον Ε. Βενιζέλο. Ενδεικτικά αναφέρω τα εξής : «σπασίκλας», «πολιτικά αναλφάβητος», «πολιτικός-παράσιτο», «μπουνταλάς», «ακατάλληλος και επικίνδυνος», «δραματική πολιτική ανέχεια» και άλλους πολλούς χαρακτηρισμούς και αναλύσεις που στερούνται σοβαρότητας. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Είναι πραγματικά ένα πολύ ύπουλο, προπαγανδιστικό κείμενο που δεν αρμόζει στην κουλτούρα και το επίπεδο του Ρεσάλτο.

Θα κλείσω με ένα προσωπικό σχόλιο. Ο κ. Παπανικολάου είχε υποστηρίξει προεκλογικά (συμφωνώ απόλυτα) ότι ακόμα και αν οι εκλογές γίνονταν ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε όλοι μας να παίρναμε θέση με κριτήριο τον λιγότερο επιβλαβή και επικίνδυνο. Στην περίπτωση τώρα του ΠΑΣΟΚ που πήγαν όλα αυτά ; Γιατί διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο; Ο georgakis είναι γνωστός σε όλους μας, είναι ο εκφραστής της σαπίλας και της παρακμής. Στη θεωρεία φωνάζουμε όλοι και κλαψουρίζουμε αλλά στην πράξη, του κάνουμε πλάτες και τον σιγοντάρουμε αντί να τον διώξουμε μια για πάντα από την πολιτική ζωή της χώρας μας. Πολύ ωραία…¶θλιος ο Βενιζέλος αλλά ο «patera paraitisou» με τις γνωστές και δεδομένες πράξεις βγαίνει μάγκας. Ο άλλος είναι φιλόδοξος, αλαζών και παχουλός...τον γουστάρει και ο simitis όπως το έδειξε το 2004…και φυσικά είναι περίεργος όταν αντέδρασε στις πολιτικές τσαρλατανιές του giorgou τόσο το βράδυ των εκλογών (ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του) όσο και στην Κ.Ο.



Περιμένω την δημοσιοποίηση του παραπάνω κείμενου και τις τοποθετήσεις των καλών φίλων, αλλά και του ίδιου του Ρεσάλτο.

Και μια θερμή παράκληση στο Ρεσάλτο: να συνεχίσετε το πολύ σπουδαίο έργο που κάνετε αλλά με μεγαλύτερη προσοχή!

Ευχαριστώ που με ακούσατε.

***ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΝΕΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ,ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ,ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΤΕ ΨΕΥΤΗ!***
_________________
Και παίρνουν αποφάσεις σ΄αόρατα συμβούλια πάνω από συστήματα,λαούς και κοινοβούλια,πάνω απ΄τους ανθρώπους και πάνω απ΄τις ιδέες,πάνω από τα σύνορα και πάνω απ΄τις σημαίες!
"ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 30, 2007 4:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φαίνεται δεν διαβάζεις καλά τα κείμενά μας.

Ο Πικρός απλώς έκανε ένα πορτρέτο του Βενιζέλου και δεν επεκτάθηκε σε ζητήματα πολιτικής ανάλυσης των εσωτερικών διεργασιών του ΠΑΣΟΚ. Αυτά υπήρχαν σε άλλες σελίδες.

Υπογραμμίσαμε επανειλημένως ότι κρίνουμε ΟΧΙ βάση προσώπων, αλλά το τι συμφέρει καλύτερα το αριστερό κίνημα, την αφύπνιση των προβληματισμών και τον απεγλωβισμό δυνάμεων. Και αυτό για μας είναι η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

Από αυτή την άποψη ο Βενιζέλος είναι η χειρότερη λύση.
Είναι η λύση της ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ της αποσυνθετικής κρίσης. ΚΑΙ η ΔΙΚΑΙΩΣΗ του σημιτισμού!
Αντίθετα, με το Γιωργάκη η αποσύνθεση δεν μπορεί να χειραγωγηθεί.Εδώ η κρίση τείνει σε, μερική έστω, σύγκρουση, με το "εκσυγχρονιστικό" καθεστώτος.
Υπάρχει, συνεπώς, μια "διαφορά" απόχρωσης, που όποιος είναι φανατικά προσηλωμένος σε πρόσωπα δεν μπορεί να διακρίνει...

Εσύ, καθώς φαίνεται, θέλεις να σωθεί το ΠΑΣΟΚ. Εμείς ΟΧΙ.

Και κανένας από όλους αυτούς δεν μπορεί να αναστήσει ούτε το παλιό ΠΑΣΟΚ, ούτε κινηματικές καταστάσεις...

Η θέση μας λοιπόν είναι ΚΑΘΑΡΗ (δεν την πρόσεξες φαίνεται): Η ΚΑΘΑΡΣΗ της διάσπασης και αν είναι δυνατόν της διάλυσης του ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ. Αυτό "διευκολύνεται" από το Γιωργάκη!
Εσένα σε πείραξαν οι "χαρακτηρισμοί" κατά του Βενιζέλου; Οι ίδιοι και χειρότεροι έχουν γραφτεί για Σημίτη και Γιωργάκη. Είναι καμιά διαφορετική κοινωνική και πολιτική "στόφα" ο Βενιζέλος; Κατεστημένος πολιτικός αχυράνθρωπος είναι...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Οκτ 30, 2007 4:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ



Να μη χάσουμε το δάσος πίσω από το δέντρο.

Έχει τονιστεί, ότι η πυξίδα μας είναι το τι συμφέρει την ελληνική κοινωνία, συνακόλουθα το λαϊκό κίνημα. Μη ξεχνάμε ότι μόνο με ΚΙΝΗΜΑΤΑ βαδίζουμε μπροστά και όχι με τα εκλογικά παιχνίδια κομμάτων και προσώπων και τους κυβερνητικούς διαχειριστές.
Αυτό που συμφέρει σήμερα το ΚΙΝΗΜΑ (ιδιαίτερα στο βαθμό μηδέν που βρίσκεται) είναι ο εσωτερικός διχασμός του ΠΑΣΟΚ να ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ και να ΑΚΥΡΩΣΕΙ πολιτικά την «εκσυγχρονιστική», νεοφιλελεύθερη μετάλλαξή του, το σημιτισμό με δύο λόγια. Να αποκρούσει την ΕΠΙΘΕΣΗ των «νταβατζήδων» και την ΑΛΩΣΗ του από αυτούς. Μια τέτοια εξέλιξη αλλάζει δραματικά τους κοινωνικούς και πολιτικούς συσχετισμούς (ανεξαρτήτως προσώπων) προς ΑΡΙΣΤΕΡΗ κατεύθυνση. Αφυπνίζει πολιτικά, απεγκλωβίζει δυνάμεις και πυροδοτεί τις κινηματικές διεργασίας, που με τη σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. θα πάρουν εκρηκτικές μορφές. Απέναντι στη Ν.Δ. πρέπει να αναπτυχθούν κινήματα και όχι εκλογικές μανούβρες. Η Ν.Δ. μπροστά στα αδιέξοδά της θα συμπιέσει την κοινωνική οργή, θα έχει όλη την κοινωνία απέναντί της.
Στη βάση αυτή πρέπει να δούμε ποια κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ ανάβει τα φυτίλια και ευνοεί τους αγώνες στο δρόμο.
Αυτή δεν είναι ο Βενιζέλος! Ο Βενιζέλος είναι η ελεγχόμενη χειραγώγηση του ελληνικού λαού. Είναι η ΕΠΙΛΟΓΗ του κατεστημένου εναντίον των κινημάτων, η ΕΚΛΟΓΙΚΗ μανούβρα και το εκλογικό χαρτί για κυβερνητική αναρρίχηση του ΠΑΣΟΚ, είναι ο Αντι-Κωστάκης. Μια καθαρή καθεστωτική εκλογική απάτη. Είναι η «λύση» που θα βάλει ταφόπετρα δικαίωσης του «εκσυγχρονιστικού» νεοφιλελευθερισμού και του «εκσυγχρονιστικού» κράτους. Γι αυτό και όλο το σημιτικό μπλοκ είναι με το Βενιζέλο, όπως και ΟΛΑ τα συγκροτήματα του Τύπου.
ΟΛΟΙ αυτοί θέλουν να χειραγωγήσουν την κρίση του ΠΑΣΟΚ, να αναπαλαιώσουν το ίδιο μακάβριο «εκσυγχρονιστικό» σκηνικό, να καλύψουν όλες τις τερατωδίες και τη βρωμιά του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ. Είναι τα νέα μοχθηρά «μαντρόσκυλα» του «εκσυγχρονιστικού» παρασιτισμού. Γι’ αυτό οι «νταβατζήδες» όλων των ειδών, οικονομικοί και πολιτικοί (Μητσοτάκης) αγωνίζονται απεγνωσμένα για το Βενιζέλο…
Η διχαστική κρίση στο ΠΑΣΟΚ, εξ αντικειμένου, σπρώχνει το μπλοκ του Γιωργάκη προς τις καταβολές του ΠΑΣΟΚ, στις ρίζες του. Αυτό θα πάρει εκρηκτική διάσταση σε μια διάσπαση. Και αυτή η «κατεύθυνση», η οποία αποτελεί το προϊόν της συμπιεσμένης «ιστορικής-κοινωνικής ενέργειας» (που αναφέραμε στην αρχή) οδηγεί στην πολιτική καταδίκη του «εκσυγχρονισμού», δηλαδή στην καταδίκη της μετάλλαξης του ΠΑΣΟΚ.
ΑΥΤΟ πολιτικά είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ…

Και μέσα σ’ αυτή τη δίνη μιας διάσπασης θα δούμε φοβερά πράγματα. Η αμηχανία της σάπιας κομματικής γραφειοκρατίας, αυτών των παρασίτων, θα πάρει θεαματικές μορφές. Αυτοί πράγματι, με νύχια και με δόντια θα αγωνιστούν να μη γίνει διάσπαση. Μια διάσπαση τους βγάζει άουτ. Όσο βαθαίνει όμως η σχισματική κρίση αυτά τα γραφειοκρατικά παράσιτα θα γέρνουν και θα συντάσσονται με το μέρος εκείνων που εγγυούνται τα προνόμιά τους και τον παρασιτισμό τους (ήδη ο «αποτυχημένος», σε όλα τα επίπεδα, ¶κης, αρχίζει να γέρνει προς την κατεύθυνση που τον «τσαλάκωσε» πολιτικά). Θα οδηγηθούν στον Βενιζέλο, ακριβώς γιατί αυτός ΕΚΛΟΓΙΚΑ εγγυάται την καθεστωτική ισορροπία και την κυβερνητική επανάκτηση της εξουσίας.
Αυτό, όμως, συναγωνιστή Φιλαλήθη, που καθορίζει το παρασιτικό και σάπιο σώμα του ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να καθορίζει ΕΜΑΣ. Το πρόβλημα δεν είναι στη θέση της Ν.Δ. να πάμε εμείς. Το μέγα πρόβλημα της εποχής μας είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε οποιαδήποτε κυβέρνηση (Ν.Δ. ή ΠΑΣΟΚ) να ΥΠΑΡΧΟΥΝ μαζικά και αγωνιστικά κινήματα…
_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fiamou



Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 180
Τόπος: Χίος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 31, 2007 8:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν ξέρω αν θα είναι και τόσο καλό να διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ. Ναι μεν θα αποκαλυφθεί όλη η σαπίλα του "εκσυγχρονισμού" καθώς και το πραγματικό πρόσωπο του μεταλλαγμένου ΠΑΣΟΚ.
Μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχει και ο ΣΥΡΙΖΑ κι αυτοί φωνάζουν εδώ και καιρό για το "σπάσιμο" του δικομματισμού και τις κυβερνήσεις συνεργασίας. Τι θα εμποδίσει το "εκσυγχρονιστικό" κομμάτι του ΠΑΣΟΚ το οποίο θα προέλθει από τη διάσπαση να ενωθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και να διεκδικήσουν την εξουσία;
Κι αν η κυβέρνηση εξακολουθήσει να πολιτεύεται έτσι όπως πολιτεύεται, δεν αποκλείεται ο να το δει σαν διέξοδο το πολιτικό μόρφωμα που θα προκύψει.
Βέβαια, είναι σίγουρο ότι αν ενωθούν αυτά τα "αποκόμματα": εκσυγχρονιστές ΠΑΣΟΚΟΙ και ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει σφαγή για την ηγεσία αλλά μπροστά στην προοπτική της εξουσίας, μπορεί και να τα βρουν.
Το μόνο που θα απομένει τότε θα είναι να πείσουν και τον κόσμο ότι αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση για το μέλλον. Κάτι που δεν το βλέπω και πολύ δύσκολο.
_________________
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" ¶ρθρο 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 31, 2007 10:35 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συντρόφισσα Φιαμού!
Τα πράγματα πρέπει να τα αντικρίζουμε στη δυναμική τους.
Στατικά και με την κοινοβουλευτική λογική φαίνεται να ενισχύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ από μια τέτοια εξέλιξη.

ΟΜΩΣ δεν είναι έτσι.

ΜΙΑ αποσυνθετική διάσπαση ενός κεντρικού κόμματος του πολιτικού μας δράματος, στη σημερινή ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ανοίγει του ασκούς του Αιόλου.

Απεγκλωβίζει από το ΠΑΣΟΚ μια τεράστια κοινωνική, "εθνική" ενέργεια και ΔΥΝΑΜΕΙΣ που δεν "επικοινωνούν" με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κομματική γραφειοκρατία του ΠΑΣΟΚ και οι "αριστεροί" παράγοντες που θα επιδιώξουν να "συμπράξουν" ηγεμονικά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο φθαρμένα υλικά και τόσο "ξευτιλισμένοι" που δεν πείθουν. Απλώς θα ξεπασκαρευτούν ακόμα.

Το "χάος" της διάσπασης και η λυσσαλέα "κόντρα" που θα επακαλουθήσει θα ΣΠΡΩΞΕΙ, με δεδομένο τον εκρηκτικό χαρακτήρα των εθνικών και κοινωνικών προβλημάτων, τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ στο δρόμο, σε κινητοποιήσεις. Αυτό αφυπνίζει και θα πυροδοτήσει την πολιτική σκέψη που έχει τελματώσει. Ακόμα θα ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ τους πολιτικάντηδες, για να "ξεπληθούν" να "πυροδοτούν" και αυτοί τις κινητοποιήσεις.

Ο ΔΡΟΜΟΣ, όμως είναι απρόβλεπτος, επαναστατικός και σήμερα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να δώσει "ηγεσία" και "προοπτική" σε όλα αυτά. Ούτε το ΚΚΕ...

Επίσης μια διάπαση του ΠΑΣΟΚ ανοίγει το δρόμο για το τίναγμα ΟΛΟΥ του πολιτικού σκηνικού στον αέρα.

Θα ακολουθήσουν παρόμοιες ΕΝΤΟΝΕΣ διεργασίες και
στη Ν.Δ. η οποία θα βρεθεί προστά σε τρομακτικά προβλήματα και ΑΔΙΕΞΟΔΑ.

Και το ΚΚΕ, ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσουν εσωτερικά προβλήματα

ΦΥΣΙΚΑ, μια και δεν υπάρχει ακόμα μια "επαναστατική" πατριωτική συγκρότηση, θα καταφέρουν οι καθεστωτικές δυνάμεις, μέσα από πολλές οδύνες, να αναπαλαιωθούν.

ΩΣΤΟΣΟ θα έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο δυναμικό επαναστατικό. Αν οι συνειδητές δυνάμεις δουλέψουν ΣΩΣΤΑ και όχι με την παλιά λογική της σέχτας και του φέουδου, μπορεί να κάνουν ΠΟΛΛΑ...
_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ουζέρ Μπελαμικιάν
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 31, 2007 11:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συμφωνώ με τον Ροβεσπιέρο. Ο "εχεμύθεια" μπορεί να μην το θέλει αλλά έτσι όπως το θέτει φαίνεται σαν να θέλει να σωθεί το ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσα σε Γιωργάκι και Βενιζέλο επιλέγουμε τον λιγότερο άξιο "νεοταξικά", τον Γιωργάκι, για μεγαλύτερη κατρακύλα του Πασόκ και γρηγορότερο "κατά διαόλου". Καμιά λύπηση για τον καρκίνο που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Να διασπαστεί μια ώρα αρχίτερα. Δεν έχω χρόνο τώρα να διαβάσω όλες τις τοποθετήσεις. Ήδη τον Ροβεσπιέρο τον διάβασα "στο πόδι". Θα επανέλθω αναλυτικότερος και αφού διαβάσω και τους υπολοίπους συνομιλητές.
Επιστροφή στην κορυφή
Εχεμύθεια



Ένταξη: 30 Οκτ 2007
Δημοσιεύσεις: 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 31, 2007 5:48 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΦΙΛΕ ΡΟΒΙΕΣΠΕΡΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ :

1) Με την στενή έννοια του όρου δεν με απασχολεί η «διάλυση» του Πασοκ μιας και δεν ανήκω σε αυτό όπως και σε κανένα άλλο κόμμα. Με την ευρεία έννοια όμως σίγουρα μια πιθανή «διάλυση» θα έχει πολλαπλές επιδράσεις και τεράστιο ενδιαφέρον.

2) Δεν είμαι «φανατικά προσηλωμένος» σε κανέναν, αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεχόμαστε ανακρίβειες και ψεύδη .

3) Με το παραπάνω κείμενο αναφέρθηκα και καυτηρίασα τον άθλιο λόγο(προσέξτε την γλώσσα που χρησιμοποιεί) του Ν.ΠΙΚΡΟΥ, την προπαγανδιστική πρακτική και ύφος του κείμενου. Δεν προωθείς έτσι τις απόψεις σου. Όταν τα κάνουν οι άλλοι είναι λαμόγια, όταν τα κάνουμε εμείς δεν υπάρχει πρόβλημα.

4) Με το κείμενο σας, καταλαβαίνω ότι είστε υπέρ του giorgaki. Επομένως καταλάβαμε ότι χρησιμοποιείτε ένα προπαγανδιστικό κείμενο υπέρ αυτού. Εύγε!!!

5) Ακόμα και αν πραγματοποιηθεί το απλοϊκό σενάριο το οποίο προβλέπετε, δηλαδή την «διάλυση» του Πασοκ, είναι πάρα πολύ πιθανό να διατηρήσει αυτός ο κύριος μια δύναμη της τάξεως του 20 τοις εκατό, μπορεί και πολύ περισσότερο μιας και όλοι οι μεγαλοκαρχαρίες τον στηρίζουν (ποία διάλυση; ), δηλαδή μια πολύ μεγάλη δύναμη ώστε να κάνει το παιχνίδι του… ¶ρα εύκολα μπορεί να ισχύσει το σενάριο συγκυβέρνησης με την mitsotaki στις επόμενες εκλογές (έτσι όλα πάνε περίπατο και άσε τις δυνάμεις που ΙΣΩΣ δημιουργηθούν ΚΑΠΟΤΕ…να κλαψουρίζουν). Ταυτόχρονα ένα ποσοστό που θα φύγει από το Πασοκ θα πάει στο συριζα και ενδεχομένως να ενωθούν, δηλαδή θα δυναμώσει και το συριζα το οποίο υποτίθεται…πολεμάμε,. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ;;ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑΣΣΕΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ;;

6) Είναι επιτακτική ανάγκη για την Ελλάδα να χαθεί από προσώπου γης ο george (και πολλοί άλλοι φυσικά). Τον έχουμε παρακολουθήσει και τον ξέρουμε πια…δεν υπάρχει δικαιολογία και άλλοθι γιΆ αυτόν !!! Αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

7) Δεν προτείνω τον Βενιζέλο ούτε κανένα άλλον, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να υποστηρίξω το απόβρασμα Παπανδρέου έτσι ώστε να συνεχίσει το έργο του σε μαγαζί γωνία όπως είναι το Πασοκ. Γιατί θα συνεχίσει να είναι πρόεδρος (θα πετύχει και την πρώτη νίκη στη ζωή του, με ξένες πλάτες βέβαια!!!) του ιστορικού και με μεγάλο όνομα κινήματος έστω και λίγο αποδυναμωμένο. Φυσικά θα φροντίσουν άλλοι και με τη βοήθεια της προπαγάνδας, που την παίζουν στα δάχτυλα, θα τον βρίσκουμε διαρκώς μπροστά μας χωρίς κανείς πλέον να μπορεί να αντιδράσει.-


Οι εχθροί της πατρίδος και της κοινωνίας μας («του κτήνους τα φερέφωνα») βρίσκονται παντού (σΆ όλα τα κόμματα, σΆ όλα τα κανάλια, σΆ όλες τις εφημερίδες) και τελετουργούνε καθώς οι λοβοτομημένοι προσκυνούν γονατιστά!!! Μπορεί κάποιος να μου δείξει ποιες είναι και που βρίσκονται ακριβώς αυτές οι υγιείς δυνάμεις ΤΩΡΑ, έστω να τις ψηλαφίσω;;;
Αν περιμένουμε το σενάριο σας ίσως, λέω ίσως, έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα και ίσως είναι πολύ αργά !!! Για ξανασκεφτείτε το…
_________________
Και παίρνουν αποφάσεις σ΄αόρατα συμβούλια πάνω από συστήματα,λαούς και κοινοβούλια,πάνω απ΄τους ανθρώπους και πάνω απ΄τις ιδέες,πάνω από τα σύνορα και πάνω απ΄τις σημαίες!
"ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 31, 2007 6:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σεβαστές οι απόψεις σου.

Αλλά πιστεύω, ότι έχουμε κάνει σαφέστατο το σκεπτικό μας.

Αλλού θα κριθεί το ζήτημα και ΟΧΙ στα κοινοβουλευτικά σενάρια ή στα μαγειρεία του καθεστώτος.
Δηλαδή θα άλλαζε τίποτα αν εξαφανιζόταν ο Γιωργάκης;
Ή αλάθεια πιστεύεις, ότι μπορεί οποιοσδήποτε από αυτούς να μην είναι αμερικανάκι;

Εμείς πιστεύουμε ότι η αποσύνθεση αυτού του κόμματος "διευκολύνεται" με το Γιώργο.

Και αυτό για μας είναι το ουσιαστικό.


Και ΟΧΙ ο Γιώργος ή ο Βενιζέλος.

Και η "γλώσσα" του Πικρού είναι γλώσσα πολεμικής.
Και η πολεμική είναι στοιχείο της πάλης. Διαφορετικά τα περισσότερα πολεμικά κείμενα, ιδιαίτερα του Λένιν, θα είχαν πεταχτεί στην πυρά.

Εδώ φίλε μου αυτοί βρίζονται ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, αλλά χυδαία και δεν ενοχλήθηκες. Ενοχλήθηκες από πολεμικές πολιτικές φράσεις;
Να είσαι καλά!
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ταμ τιρι ρίμ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 31, 2007 6:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Εχεμύθεια", σε ρωτάω, ο χαρακτηρισμός σου για τον Γιωργάκι "απόβρασμα" απευθύνεται αποκλειστικά στον τωρινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και τοποθετεί τον Βενιζέλο σε μια ανώτερη βαθμίδα;; Ο Βενιζέλος εντέλει τί είναι αν είναι το Γιωργάκις μονάχα απόβρασμα;; Αλήθεια, μεταξύ μας, εσύ τι θα ψηφίσεις στις 11 του Νοέμβρη;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 31, 2007 6:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το "άθλιο" άρθρο του Πικρού, για να κρίνουν οι αναγνώστες.




Βενιζέλος: Πέτυχε το ακατόρθωτο!!!

Γράφει: Ο Νίκος Πικρός


Ο Αριστόβουλος Μάνεσης είχε γράψει για το Βενιζέλο: «Το γεγονός ότι υπήρξε μαθητής μου, θα με έκανε να αναμένω από αυτόν περισσότερο μέτρο στην προπέτεια και λιγότερη μετριότητα στα νομικά». Αυτά, το 1992.
Ο Αριστόβουλος Μάνεσης, μάλλον δεν έκανε τη «διάκριση» «πολιτικής και «νομικής», ακαδημαϊκής γνώσης και πολιτικής γνώσης. Η ιστορική εμπειρία έχει δείξει ότι, κατά κανόνα, οι «ακαδημαϊκοί» είναι αυτοί που δεν μπορούν να διακρίνουν πολιτικά πέρα από τη μύτη τους. Η πολιτική απαιτεί άλλά πράγματα: κοινωνικές εμπειρίες, ζυμώσεις μέσα στο ιστορικό γίγνεσθαι και ενεργητικές συμμετοχές και δράσεις στο πολιτικό δράμα. Και δεν μιλάω φυσικά για ένα αριστερό ή επαναστάτη πολιτικό. Αλλά και για τον αστό πολιτικό. Οι ακαδημαϊκοί και ιδιαίτερα οι «σπασίκλες» ζουν στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. Γι αυτό είναι και πολιτικά βρέφη.
Δεν θα καταπιαστώ, εδώ, με το πολιτικό ζήτημα του ΠΑΣΟΚ, αλλά στενά με τον Βενιζέλο, με τον τραγικό πολιτικό του αναλφαβητισμό, με το πόσο δηλαδή ακατάλληλος είναι να γίνει «ηγέτης» και αστικού κόμματος ή αποκόμματος.
Αν είχε τη στόφα του αστού πολιτικού ηγέτη (για αριστερό ηγέτη δεν το συζητάμε) θα επενέβαινε ενεργητικά στα πράγματα (δεν θα περίμενε παθητικά την ήττα του ΠΑΣΟΚ) και θα δημιουργούσε, προ-πολλού, τις προϋποθέσεις νέου κόμματος. Δηλαδή θα ήταν σε θέση να αντιληφθεί ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει και δεν ανασταίνεται.
Αυτός περίμενε (όπως όλοι οι δελφίνοι εδώ και πολλά χρόνια) να του έρθει δώρο το κόμμα. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο πολιτικός-παράσιτο είναι (όπως όλοι στο ΠΑΣΟΚ) και όχι ηγέτης με κοινωνικό και πολιτικό βάρος, με διορατικότητα και ικανότητα να παράγει ιδέες…
Ας έρθουμε, όμως, τώρα και στα δευτερεύοντα. Στο πώς διαχειρίστηκε την εκλογική ήττα και την κρίση στο ΠΑΣΟΚ. Κυριολεκτικά σαν αναλφάβητος πολιτικά, σαν πρωτοετής φοιτητής. Η κρίση αυτή ανέδειξε τη δραματική πολιτική ανέχεια του Βενιζέλου, τα παιδαριώδη λάθη του, το ό,τι δεν έχει ούτε στο ελάχιστο το «τσαγανό» του ηγέτη.
Συνοπτικά:
Κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Να αναστήσει το νεκρό. Ο Γιωργάκης μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν τελειωμένος. Η ίδια η κατάσταση τον οδηγούσε σε πτώση. Οι «επεμβάσεις» του Βενιζέλου ανέτρεψαν αυτό το σκηνικό.
· Αντί να «κρατηθεί» και να περιμένει τα κομματικά όργανα που θα έθεταν το θέμα της διαδοχής «έσπευσε» να «προκάνει» και μάλιστα κατά τρόπο κραυγαλέα σχεδιασμένο.
· Συνδέεται αμέσως με Σημίτη και «νταβατζήδες»!!! Οι τεχνοκράτες της εξουσίας πίστεψαν ότι με ένα αιφνιδιαστικό κτύπημα μέσα στο «θρήνο» θα έλυναν το ζήτημα. Θανάσιμο λάθος. Όταν ξαφνικά σε υποστηρίζουν τα ΜΜΕ, τα «γκάλοπ» (κατασκευασμένα) και το σημιτικό στρατόπεδο, η οργή του κόσμου αναστρέφεται. Και όποιος δε μπορεί να καταλάβει τους μηχανισμούς της μαζικής ψυχολογίας δεν κάνει για πολιτικός…
· Αιφνιδιάστηκε και αντέδρασε αμήχανα και νευρικά στην Κ.Ο., μετά την πρόταση του Γιωργάκη για ψήφο εμπιστοσύνης. Εκεί ήταν για κλάματα κι αυτός και ο Σημίτης.
Αυτά δεν ανέστρεψαν απλώς το κλίμα, αλλά άλλαξαν και τις διαθέσεις πολλών στελεχών. Ο Γιωργάκης παρότι «λίγος» επέδειξε μεγαλύτερη «ηγετική δεινότητα». Εκμεταλλεύτηκε ψύχραιμα την κατάσταση και «έπεισε» ότι αυτός είναι ο κυρίαρχος.
Ο πρώτος που το κατάλαβε ήταν η μεγάλη «πολιτική αλεπού», ο Ανδρουλάκης, από τους πλέον διορατικούς πολιτικούς αριβίστες. Ενώ είχε ταχθεί με τον Βενιζέλο το πρώτο βράδυ, αμέσως κατάλαβε προς τα πού θα γείρει η πλάστιγγα. Στην Κ.Ο. άλλαξε ρότα. Και ο Γείτονας το ίδιο. Και η Δαμανάκη, ενώ ήθελε αλλαγή ηγεσίας, κράτησε ουδετερότητα για να καταλήξει κι αυτή αύριο (ακόμα δεν έχει εκδηλωθεί) στο Γιωργάκη.
Τα γεγονότα πλέον άρχισαν σαν χιονοστιβάδα εναντίον του Βενιζέλου. Ο ένας μετά τον άλλον δήλωναν «Γιωργάκης». Σήμερα και ο Λαλιώτης. Αύριο και ο Σκανδαλίδης.
Ακόμα και η Διαμαντοπούλου φέρθηκε πιο έξυπνα από τον «μπουνταλά», Βενιζέλο. Βλέπει ότι αυτός καίγεται πλέον και βάζει παρακαταθήκη γι τον εαυτό της στο μέλλον. Φυσικά δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ πέθανε. Σκέφτονται με κοινοβουλευτικές σκιές…
Μέσα στο ίδιο το στρατόπεδο του Βενιζέλου αρχίζουν οι διαιρετικές γκρίνιες και οι «διαφορετικές» γραμμές διάσωσης.
Τίποτα, όμως δεν μπορεί να διασώσει τον Βενιζέλο. Δύο δρόμοι του απομένουν. Ο ένας είναι αυτός της Σκύλλας: Να παραδοθεί πριν από την 11η Νοεμβρίου, για χάρη της …ενότητας!!! Πολιτικός θάνατος, ο ολοκληρωτικός αυτό-εξευτελισμός του.
Ο άλλος είναι της Χάρυβδης: Να προκαλέσει ηρωική έξοδο και ίδρυση νέου φορέα. Αυτός παρέχει μια ελπίδα για να μην εξαφανιστεί τελείως. Με τις αυριανές ανακατατάξεις (θα έχει ήδη διδαχθεί και μερικά πράγματα) μπορεί κάπου να παίξει. Δεν ξέρεις μπορεί αύριο να συναντηθούν με την Ντόρα: Θα φτάσει έτσι στον πραγματικό του χώρο…
Όταν λοιπόν ένας πολιτικός, που φιλοδοξεί να γίνει και Πρωθυπουργός, διαπράττει, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, τέτοιες γκάφες ολκής, είναι και ακατάλληλος και επικίνδυνος για το καθεστώς που εκπροσωπεί…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Στο ίδιο τεύχος υπήρχε και άρθρο, ιδιαίτερα τσουχτερό, για το Γιωργάκι.
Επίσης σε πολλά τεύχη τον έχουμε περάσει γεννεές δεκατέσσερες...
_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ποσειδών



Ένταξη: 03 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 115
Τόπος: Ακρόπολις

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 31, 2007 9:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Σιγά τον κώνωπα!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ε, όχι και κώνωπας ο... Βενιζέλος!!!

Ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ???

ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Σιγά μην πειραχτούμε αν κάποιος μιλήσει απρεπώς για τον Μπιγκ Μπεν ή τον Μπόυ Τζόρτζ...
_________________
Σοφόν το Σαφές
Έλληνες οι της ημετέρας παιδείας μετέχοντες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
konapo



Ένταξη: 28 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 373
Τόπος: θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 01, 2007 1:22 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εχεμύθεια γιατί αγανακτείς για τον λόγο του Πικρού? Πολιτική κριτική κάνει. Και οι παραπάνω συνομιλητές σου είπαν το ξεκάθαρο "δεν στηρίζουμε Γιωργάκη ως ηγέτη κι ως προοπτική, αλλά ως το πιο ευνοικό αποτέλεσμα για εμάς, που είναι η διάλυση του ΠΑΣΟΚ και η αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού". Εσύ θες να μας πεις, εφόσον απορρίπτεις μετά βδελυγμίας τον Γιωργάκη (και καλά κάνεις) την γνώμη σου για τον Βενιζέλο? Ποιες οι ποιοτικές διαφορές του με τον Τζόρτζ? Τι βλέπεις, τι πιστεύεις και τι επιθυμείς από τις 11 Νοέμβρη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Σίβυλλα



Ένταξη: 28 Νοέ 2006
Δημοσιεύσεις: 22

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 01, 2007 11:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Κάτι δεν μου κολλάει! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάτι δεν μου κολλάει στο λόγο της Εχεμύθειας.
Μήπως γράφουμε για να γράφουμε, απλώς κουβέντα να
γίνεται και τζερτζελές; Από τη μια μηδενισμός κι από την άλλη επιχειρήματα χωρίς ειρμό που δεν πείθουν κανένα.
Εάν αποκαλεί "μαγαζί γωνία" το ΠΑΣΟΚ (προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί κατά βάθος να λέει ε, για μπορντέλο εννοούσα) γιατί δεν ανήκει σ' αυτό παρά μας λέει "ούτε σ' αυτό ούτε σε κανένα άλλο".
Αφού όλους "λαμόγια" τους θεωρεί ακόμη και τον Πικρό, που αμφιβάλλω αν γνωρίζει, τι περιμένει διαφορά μεταξύ Βενιζέλου και George: Τι μεγαλοκαρχαρίες τσαμπουνά για τον George. Μήπως το Λαμπρακιστάν, οι Μπομπολαίοι-Κοκκαλαίοι και το Μπακατσελέικο δεν υποστηρίζουν Βενιζέλο: Ποια σύμπραξη Ντορούλας - George βλέπει: Εδώ έχει βουίξει ο τόπος για σύμπραξη Ντορούλας – Βενιζέλου!!!
Ή μήπως εδώ κολλάει το ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ !

Θα συνιστούσα στη διαχείριση να ξυπνήσει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΑΤΑΛΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 01, 2007 8:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Σίβυλλα», θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου.
Είναι πράγματι αντιφατικό να ισχυρίζεσαι ότι δεν ανήκεις πουθενά και είναι όλοι «λαμόγια» και να δίνει τη μάχη ΚΑΤΑ και ΥΠΕΡ προσώπων.
Επίσης είναι περίεργο το γεγονός ότι η «εχεμύθεια» δεν καταλαβαίνει τον προβληματισμό και τις απόψεις των κειμένων του ΡΕΣΑΛΤΟ. Ή δεν θέλει, γεγονός που σημαίνει κουβέντα να κάνουμε, όπως ορθά επισημαίνεις, ή δεν ΜΠΟΡΕΙ, γεγονός που σημαίνει ότι σκέπτεται με δημοσιογραφικά, εκλογικά κλισέ, δηλαδή είναι οπαδός του Βενιζέλου και δίνει τη μάχη του.
Τέλος πάντων, ο καθένας με τα όπλα του και την κρίση του.
Εμένα άλλο με «ξένισε». Η επιτηδευμένη, αλλά απαστράπτουσα έπαρση της «εχεμύθεια». Χαρακτηρίζει, με αυτοϊκανοποιημένο στόμφο, «απλοϊκές» (!) τις απόψεις του ΡΕΣΑΛΤΟ, περί διάσπασης του ΠΑΣΟΚ.
Αφήνω το γεγονός ότι ο κόσμος γελάει με τα όσα διαδραματίζονται εκεί μέσα. Βορά του γελοίου και των επιθεωρήσεων έχουν καταντήσει και η διάσπαση ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ έχει συντελεστεί, ανεξάρτητα από τις μανούβρες που μπορεί να υπάρξουν για να την καθυστερήσουν.
Μένω σε κάτι άλλο: Ότι οι εκτιμήσεις και οι αναλύσεις του ΡΕΣΑΛΤΟ έχουν επαληθευτεί σε πολλά ζητήματα.
Είναι τόσο απλοϊκές (στα απλοϊκά μυαλά) που από το 1975 έχει αναλυθεί (επακριβώς) η εξέλιξη, η πορεία και η μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ.
Είναι λοιπόν τουλάχιστο αστείο να βγαίνει κάποιος «κομήτης» (αγνώστου ταυτότητας) και να «χρωματίζει» με τόση ευκολία και έπαρση τα γραπτά των συντακτών του ΡΕΣΑΛΤΟ «απλοϊκά» !!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 04, 2007 10:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
O Παπανδρέου είναι ο μόνος πολιτικός που δήλωσε ότι θα δώσει ψήφο στους μετανάστες στις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή και πάλι σήμερα στις εφημερίδες.Ο Βενιζέλος αν μη τι άλλο το αποφεύγει.
Από τη στιγμή που θεωρείτε το ζήτημα αυτό κομβικό δεν πρέπει να διακινδυνεύετε την ανάδειξή του σε πρωθυπουργό μόνο ελπίζοντας σε διάσπαση και ζυμώσεις.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες