< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > |
φιλαλήθης
Ένταξη: 04 Ιούλ 2006 Δημοσιεύσεις: 410 Τόπος: Θεσ/νίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Αύγ 01, 2007 3:41 pm Θέμα δημοσίευσης: 'Θέλω η Κούβα να γίνει το προπύργιο της Ορθοδοξίας'-Φ.Κάστρο |
|
|
|
"Θέλω η Κούβα να γίνει το προπύργιο της Ορθοδοξίας στην Λατινική Αμερική" - Φιντέλ Κάστρο (2004).
Το βρήκα σε κάποιο άγνωστο σε εμένα ιστολόγιο ψάχνοντας για ένα τεύχος κάποιου περιοδικού για τον (μεγάλο και θαρραλέο επαναστάτη όντως) Φ.Κάστρο και το παραθέτω... Εύγε στον κύριον αυτό που το δημοσίευσε, πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ σημαντικό. Περιλαμβάνει και ηχητική ανταπόκρισι από την Κούβα, που κάνει ο Μητροπολίτης Μεξικού και Κεντρικής Αμερικής κ. Αθηναγόρας...
Ο σύνδεσμος είναι ο αμέσως παρακάτω:
mystakidis.com/istologio/?p=114 _________________ Α.«Μη πεποίθατε επ' άρχοντας, επί υιούς ανθρώπων, οις ουκ έστι σωτηρία» (Ψαλμ.145, 3)
Β."....κλοπή είναι η οπωσδήποτε και οθενδήποτε αποκτηθείσα ιδιοκτησία....": Μέγας Βασίλειος, "Ασκητικά", 34,1-2
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες |
|
|
|