Συγγραφέας Μήνυμα
Κολλητήρι
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Απρ 10, 2011 9:37 am    Θέμα δημοσίευσης:

Αυτά τα "κόλπα" του Μίκη είναι πολύ γνωστά: "Και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη".
Απορώ μόνο ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δούνε τόσο κακότεχνες θεατρικές παραστάσεις...

Για την επανεμφάνιση του Λαλιώτη τι λέτε;
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 09, 2011 10:35 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Πράγματι η παρατήρηση που κάνει η «απορούσα» είναι σημαντική και επαληθεύει τα όσα γράψαμε.

Η επίσκεψη του Μίκη στην Κερατέα είχε αναγγελθεί και διαφημιστεί για την Κυριακή στις 3 μ.μ.

Έγινε σήμερα αιφνιδιαστικά το πρωί, 11 π.μ.

Δηλαδή ΠΑΡΟΠΛΙΣΤΗΚΕ εντελώς η πολιτική της διάσταση και ο αγωνιστικός δυναμισμός που θα προσλάμβανε αν συγκεντρωνόταν πλήθος κόσμου.

Γίνεται φανερό ότι η «κάθοδος» του Μίκη στην Κερατέα ήταν καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα, σώου πολιτικής εμπορίας και ΟΧΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ…

Ο φόβος να πυροδοτήσει ο Μίκης αγωνιστική έξαρση και έκρηξη, οδήγησε στην αιφνιδιαστική αλλαγή ημέρας και ώρας (μάλλον προμελετημένη από την αρχή) και στη μετατροπή, μιας, πολύ πιθανής, αγωνιστικής κινητοποίησης του κόσμου, σε μια απλή επικοινωνιακή «επίσκεψη» του Μίκη στην Κερατέα…

Με δύο λόγια:
όπου υπάρχει ο κίνδυνος να ανάψουν αγωνιστικές σπίθες ο Μίκης, τις σβήνει!!!!
Απορούσα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 09, 2011 9:21 pm    Θέμα δημοσίευσης: Γιατί όχι στις 10 Απριλίου;

Απορίας άξιον είναι ότι σας διέφυγε κάτι πολύ σημαντικό:
Η επίσκεψη του Θεοδωράκη ήταν προγραμματισμένη για τις 10 Απριλίου. Τι μεσολάβησε και την πραγματοποίησε νωρίτερα;
Προφανώς είναι αυτό που αναφέρουμε σε προηγούμενη ανάρτηση. Το ζητούμενο είναι η επανάσταση να γίνεται με ρέγουλα. Αυτό δα έλειπε να διακινδυνεύσει ο Μίκης να γεμίσει η Κερατέα με κόσμο. Να γίνει το αδιαχώρητο, με απρόβλεπτες συνέπειες. Να γίνει δηλ. το ποθούμενο, ενώ εμείς δεν ποθούμε αυτό το συγκεκριμένο. Έτσι την κάνουμε την επίσκεψη incognito. Και μετά την προβάλλουμε δεόντως. Τέτοια πολιτικά τρικ!!!
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 09, 2011 8:37 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Τα «αγωνιστικά» σώου των πολιτικών εμπόρωνΌταν κάποιοι αγώνες προσλαμβάνουν εκρηκτική διάσταση και «σφραγίζουν» συμβολικά μια συγκεκριμένη ιστορική περίοδο, τότε γίνονται και αντικείμενο στυγνής δημαγωγικής εμπορίας και θεαματικών σώου.

Να θυμίσουμε τον ηρωικό αγώνα των λιμενεργατών; Τότε ο σημερινός κατοχικός μας πρωθυπουργός είχε κατεβεί μαζί τους με υψωμένες τις γροθιές και εν μέσω δακρυγόνων!!!!!

Σήμερα εκτοξεύει αυτός δακρυγόνα, σε γιγάντιους όγκους και όλων των ουσιών. Ιδιαίτερα, όμως, εκτελεί «συμβόλαια θανάτου» των εργαζομένων και της Ελλάδας!!!

Να θυμίσουμε επίσης
ότι η πλειονότητα των σημερινών κυβερνητικών αξιωματούχων, όταν ήταν αντιπολίτευση, κατέβαινε με λάβαρα και στις πρώτες γραμμές των απεργών-διαδηλωτών;

Σήμερα στέλνουν τα ΜΑΤ. Ιδιαίτερα ο Παπουτσής, πάντα πρώτος και με σηκωμένες γροθιές στις διαδηλώσεις, τώρα έχει κηρύξει άγριο πόλεμο εναντίον των κατοίκων της Κερατέας…

ΣΗΜΕΡΑ η Κερατέα είναι το σύμβολο της αγωνιστικής ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ενάντια στους χθεσινούς «προστάτες» των αγώνων!!!
ΟΛοι έχουν σπεύσει να δώσουν θεατρική παράσταση συμπαράστασης και να δρέψουν τους καρπούς της πολιτικής εμπορίας από τον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας.

Από την Αλέκα Παπαρήγα μέχρι το Δημαρά!!!

Φυσικά δεν καλούν σε καμιά αγωνιστική κινητοποίηση και συμπαράσταση υπέρ της Κερατέας.
Ούτε καμιά πολιτική ζύμωση κάνουν στο σύνολο της κοινωνίας. Ούτε καν αρθρογραφούν ΥΠΕΡ του αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων…

Οι παραστάσεις που δίνουν στα μπλόκα είναι θεατρικού χαρακτήρα, σώου πολιτικού θεάματος και εμπορίας…
ΣΗΜΕΡΑ, με μεγάλη καθυστέρηση, δραματικά μεγάλη, και εφόσον η κοινωνική ζυγαριά (ο ελληνικός λαός) έχει στραφεί καθαρά και ανοικτά υπέρ της Κερατέας, έδωσε και ο Μίκης τη δική του ανέξοδη παράσταση…

Κραυγαλέο το σώου!!!

Κραυγαλέα και τα ειδωλολατρικά παραμιλητά πολλών που ανήγαγαν αυτό το σώου, το δραματικά καθυστερημένο, του Μίκη σε μέγα πολιτικό και «ηρωϊκό» γεγονός.

Αν σήμερα αυτό είναι «ηρωικό», τότε της Παπαρήγα, του Τσίπρα και του Δημαρά, τον Ιανουάριο, τι ήταν;


Γέμισαν και πολλά ιστολόγια από αλαλάζοντα κύμβαλα…


Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 09, 2011 4:44 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Το μελόδραμα του τέως προέδρου της Βουλής: «Πατριωτικό-επαναστατικό»!Ζούμε φρενοβλαβείς καταστάσεις.

Αυτοί που κυβέρνησαν την Ελλάδα, σχεδόν κυρίαρχα και αποκλειστικά μετά την πτώση της χούντας, σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την κατάντια μας και στήνουν παραστάσεις μελοδραματικής επαναστατικότητας!!!


Υπέγραψαν και εκτέλεσαν, με υπέρμετρο λακεδισμό, όλα τα «συμβόλαια θανάτου» των «νταβάδων» (εγχώριων και ξένων) εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας και σήμερα σηκώνουν «ανταρσίες» μελοδραματικές για τους κινδύνους που απειλούν!!!

Αυτοί οι πασόκοι έχουν ξεπεράσει και τους χαμαιλέοντες σε μεταμφιέσεις…

Τώρα κήρυξε «πατριωτικό ανένδοτο» ή «ειρηνική επανάσταση» για την «εθνική μας σωτηρία» και ο τέως πρόεδρις της Βουλής: Απόστολος Κακλαμάνης!!!

Έχει δώσει, βεβαίως, άπειρες μελοδραματικές παραστάσεις, μέχρι δακρύων υπέρ της «συνοχής» και «ενότητας» του πασοκικού κράτους.

Αυτή, όμως το «πατριωτικό» μελόδραμα που έδωσε χθες στη Βουλή ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Διαβάστε το «οξύτατο» και πολύ εύστοχο κείμενο από το «Κλασσικοπερίπτωση»:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/04/video_09.html


Η υποκρισία έχει και τα όριά της κ. τέως πρόεδρε της Βουλής των ...ολίγων (Video)

Χθές στο κοινοβούλιο έλαβε τον λόγο και ο κ. Απόστολος Κακλαμάνης και μεταξύ των άλλων είπε ότι " η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μια χώρα που είναι υπό κατάρρευση".

Τώρα που είμαστε λίγο πριν την ολοκληρωτική καταστροφή, όλοι όσοι "δούλεψαν" σκληρά για αυτήν, βάλανε την σκούφια του επαναστάτη ή το φεσάκι του πατριώτη και βγάζουν πύρινους λόγους για την πατρίδα, τα δικαιώματα του λαού, την ξένη κατοχή, την νομιμότητα του μνημονίου κλπ.

Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες της δημοκρατίας και της δημαγωγίας, τρέχουν όπως - όπως είτε για να σώσουν ότι μπορούν από την λεκιασμένη τους αξιοπρέπεια και τιμή, είτε για να στήσουν πρόχειρα έξω από τη βουλή πάγκους με βεντάλιες και πούδρες για επαναστατικό πασπάλισμα.

Ξέχασε ο κ. Κακλαμάνης ότι είναι αν όχι συνεργός, τουλάχιστον ηθικός αυτουργός σε αυτό το διαρκές έγκλημα εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

Ξέχασε ότι όχι μόνο ψήφισε την άνευ όρων παράδοση.... "μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας" σε ξένες δυνάμεις, αλλά υπερασπίστηκε το μνημόνιο και τις "επικαιροποιημένες" άγνωστες σε μας εκδόσεις του.

Ήταν αυτός που με την "πιασάρικη" φράση "τρεις λαλούν και δυό χορεύουν", επέκρινε τους δικούς του όχι γιατί ακρωτηριάζουν μισθούς και συντάξεις , κοινωνικές παροχές, δικαιώματα υπεράσπισης των συνόρων μας κλπ, αλλά γιατί δεν συντονίζονται ώστε να εκτελούν τις εντολές των ξένων γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ο Ρουσώ έλεγε ότι "Πολιτική είναι η τέχνη του να λές ψέματα", και ο Θεοδωράκης στον ΑΝΤ1 μας μίλησε για ...ειρηνική επανάσταση και "επαναστατική κυβέρνηση" (δηλαδή μια νέα ολιγαρχία των "αρίστων" προφανώς του Θεοδωράκη ).

Δείτε παρακάτω δύο videos με πρωταγωνιστή τον "ειρηνικό επαναστάτη" και τέως πρόεδρο της Βουλής , στα οποία περιγράφονται με "ντοκουμενταρισμένο" τρόπο, τόσο τα λόγια του Ρουσώ όσο και οι "ειρηνικές επαναστάσεις" του Σπιθάρχη.

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/04/video_09.html


ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 09, 2011 9:56 am    Θέμα δημοσίευσης:

Σημειολογικές παρατηρήσεις πάνω στα πορτρέτα των «υπερπατριωτών» ΜεσσιώνΌταν υπάρχουν στην πολιτική ζωή ενός τόπου κλόουν του τύπου Καρατζαφέρη, Ψωμιάδη, Άδωνι και ΣΙΑ, σημαίνει ότι το καθεστώς που παράγει και συντηρεί τέτοιους πολιτικούς βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και χρεωκοπία.

Τέτοιοι κλόουν καταγράφουν, γελοιογραφικά, συνεπώς πιο παραστατικά, τη ΓΕΝΙΚΗ σήψη, αποτελούν τα κακέκτυπα του κομματικού τοπίου που υπάρχει.

Έχουν και ένα ιδιαίτερο, ουσιώδες, κοινό χαρακτηριστικό, το οποίο και αυτό αποτυπώνει, γελοιογραφικά, την ΟΥΣΙΑ του καθεστώτος: Το παίζουν «υπερπατριώτες», «Βοναπάρτες», «Μεσσίες», «προφήτες» και «ανυπάκοοι». Φυσικά, όλα αυτά σε κακέκτυπες, γελοιογραφικές απομιμήσεις, σε μορφές καρικατούρας.

Υπάρχει, όμως και ένα ειδικό χαρακτηριστικό, κοινό σε όλους αυτούς: Συνδέονται με το «μητσοτακισμό» (το πιο μοχθηρές αποτύπωμα της πολιτικής των «νταβάδων»).

Για τον Καρατζαφέρη βοά, πλέον, το σύμπαν…Ο Ψωμιάδης εκδηλώθηκε, εμμέσως πριν σαφώς, υπέρ της Ντόρας, στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στη Ν.Δ….

Αλλά οι «σατανικές» συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ.

Τα ίδια ακριβώς παρατηρούμε και στους εκκολαπτόμενους «υπερπατριώτες» και «τσαμπουκάδες» θορυβοποιούς, σαν τον Καμμένο: Στα ίδια τα χνάρια των «προφητών» του «υπερπατριωτισμού» και της «ανυπακοής» και αυτός, προς άγραν εντυπώσεων και «θαυμαστικών» από τους αφελείς.

Η συμπαράσταση στον καταδικασθέντα Ψωμιάδη ο οποίος συμπεριφερόταν σαν να ήταν η Θεσσαλονίκη Τσιφλίκι του, καταγράφει το «ίδιον ποιόν».
Σημαντική είναι και μια άλλη λεπτομέρεια για αυτούς που ξεχνούν γρήγορα: Αρχικά είχε δηλώσει «προσχώρηση» στο στρατόπεδο της Ντόρας, στις εκλογές για την αρχηγία του κόμματος, και μετά, ευφυώς, ανακάλεσε…

Σήμερα, βεβαίως, αρχίζει να ανθίζει το είδος των «προφητών» και των «Μεσσιών» «αριστερού» χρώματος και Ανδρεϊκής καρικατούρας. Οι «ακροδεξιές» απομιμήσεις δεν πιάνουν πλέον…

Ωστόσο η φιλοσοφία και η λογική είναι κοινή: Αυτή του καθεστωτικού ολοκληρωτισμού σε «πατριωτικές» ρητορείες και κακέκτυπες απομιμήσεις ιστορικών Βοναπαρτών και «μυσταγωγών»…

Κατά διαβολική σύμπτωση και αυτοί οι νέοι του «αριστερού» χρώματος» έχουν «διαπλοκές» με το «μητσοτακισμό» και τους ανθρώπους του…

Είναι «διαβολική σύμπτωση» ή τα υποπροϊόντα της καθεστωτικής σήψης, τα υποπροϊόντα ενός καθεστώτος που χαρακτηρίζουμε «μητσοτακισμό»;
Ροβεσπιέρος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 08, 2011 10:47 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Έξυπνο σκίτσο από το City-press
http://citypress-gr.blogspot.com/


Κλασσικοπερίπτωση
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 08, 2011 9:51 pm    Θέμα δημοσίευσης:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/04/blog-post_6037.html
Ο Παπανδρέου βιάζεται να "επικαιροποιήσει" τις σχέσεις του με τους καναλάρχεςΕπειδή η omerta (βλέπε απεργία των ΜΜΕ) λήγει την Κυριακή το βράδυ και το φως απώ εδώ και εμπρός θα είναι εκτυφλωτικό για μερικούς και δεν θα βλέπουν τις πινέζες που έπεσαν στο πάτωμα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η καταρρέουσα εντολοδόχος "κυβέρνηση" βιάζεται να ξαναστρώσει την ζαρωμένη "μοκέτα" της τηλεοπτικής "ενημέρωσης" ώστε να μπορεί να περπατάει άφοβα ακόμα και ξυπόλητη.

Το "μαγείρεμα" δεν θα αφορά μόνο την "πολιτική κουζίνα" της Ιπποκράτους αλλά και τα κυλικεία των καταφεσωμένων καναλαρχών και εφημεριδάδων.


Γράφτηκε από ορισμένα ιστολόγια δήθεν ως "ασφαλής κυβερνητική διαρροή", ότι στο ..."Μαξίμου" έχουν βάλει κάμποσους γιάπηδες της Νομικής να βρούν μια φόρμουλα, μέσω της οποίας θα κατατεθεί νομοσχέδιο το οποίο θα καλύπτει τους καναλάρχες, ώστε να προχωρήσουν σε "συγχωνεύσεις", των έτσι κι αλλιώς ημινόμιμων τηλεοπτικών σταθμών τους, χωρίς να υπάρξουν εμπόδια σε αυτό το μαζικό "ξέβγαλμα" της σαπουνάδας.

Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον η πρόθεση του ΓΑΠ είναι να πάει σε πρόωρες εκλογές και μάλιστα με "περπατησιά Καραμανλή", αφού όμως πρώτα έχει εξασφαλίσει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο θα πέσει.

Η δική μας ταπεινή άποψη είναι ότι δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές.

Κάτι τέτοιο υπό τις παρούσες συνθήκες θα μπορούσε να αναδείξει αυτό που όλοι ξέρουμε και βλέπουμε, ότι δηλαδή το πολιτικό σύστημα, τα κοινοβουλευτικά κόμματα και όλοι οι διαπλεκόμενοι που το υπηρετούν, τελείωσε .

Είναι προφανές ότι το πραιτώριο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" δεν θέλει να ρισκάρει τίποτα.


Ο ελληνικός λαός που είναι ήδη με το όπλο "παρά πόδας" πρέπει να καθοδηγηθεί κατά τα πρότυπα των μουσαντέ βορειοαφρικάνικων εξεγέρσεων και για να γίνει αυτό χρειάζεται εδώ και τώρα μια made in USA "επαναστατική κυβέρνηση εθνικής ενότητας".

Να γιατί τα SOROSπιαστά ΜΜΕ εδώ και 10 τουλάχιστον ημέρες μιλούν συνέχεια για μια τέτοια είδους κυβέρνηση "προσωπικοτήτων".

Να γιατί ξαφνικά στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην οικογένεια του Γιωργάκη γέμισε ο τόπος "προτεστάντες" (μτφ: Διαμαρτυρόμενους).

Να γιατί ο Θεοδωράκης θέλει "ειρηνική επανάσταση" η οποία θα μείνει στο επίπεδο της σπίθας, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι για το χάλι μας δεν θα κινδυνεύσουν από "εγκαύματα" που θα προκαλούσε ενδεχομένως μια ανεξέλεγκτη εξέγερση.

Να γιατί ακόμα και η γραμματέας ενός "επαναστατικού" κόμματος σαν το ΚΚΕ αναφερόμενη στα γιαουρτώματα των πολιτικών, μίλησε για "μικροαστικές εκδηλώσεις".

Όλοι δηλαδή οι πρωταγωνιστές και οι κομπάρσοι της εξουσίας , δουλεύουν πυρετωδώς για να κρυώσουν όσο γίνεται το αίμα του Έλληνα που βράζει επικίνδυνα μέσα στις φλέβες του.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 08, 2011 8:17 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Η ασφυξία οδηγεί σε άμεσες εκλογές;Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές αρχίζουν να φουντώνουν. Λέτε η «στημένη» τετραήμερη απεργία των δημοσιογράφων να μας «οδηγήσει» στην έκτρωση των πρόωρων εκλογών;

Σίγουρα σε αυτή την απεργία (κατ’ εντολή των «νταβάδων»), μαγειρεύτηκαν πολλά. Ένα πιάτο που θα σερβιριστεί, πιθανόν να είναι και οι εκλογές…

Σε αυτό συνηγορεί και ο χρησμός του κλόουν Καρατζαφέρη στη Βουλή. Κατάγγειλε, ο «δοκιμαστής» των νταβάδων, τα δύο μεγάλα κόμματα και ζήτησε εκλογές!!!

Αν καλεί ο Καρατζαφέρης σε εκλογές (και το δικό του Βατερλό είναι σίγουρο), αυτό σημαίνει ότι ρίχνει τη «ζαριά» που τον διέταξαν οι «νταβάδες». Αυτό το «όνειδος» της πολιτικής μας ζωής (αποκαλυπτικό της κατάντιας της πολιτικής ζωής) εκτελεί πάντα άνωθεν εντολές ή «δοκιμάζει» τους σχεδιασμούς των άνωθεν…

Δεν μπορεί να γνωρίζουμε τα σχέδια των «νταβάδων», ούτε αν θα γίνουν εκλογές. Χαρτορίχτρες δεν είμαστε, ούτε Πυθίες.

Η πολιτική ανάλυση λέει ότι κανένα πρόβλημα, για το καθεστώς, δεν θα λύσουν οι εκλογές. Αντίθετα θα ανακυκλώσουν το φαύλο κύκλο της οργής και αηδίας του ελληνικού λαού.

Ωστόσο, η ίδια πολική ανάλυση λέει ότι το καθεστώς και ιδιαίτερα το κυβερνητικό του οικοδόμημα βρίσκονται σε δραματικό αδιέξοδο, προ των πυλών της ολοκληρωτικής κατάρρευσης.

Και το χειρότερο: Δεν έχει επιλογές εναλλακτικών κατασκευών εξαπάτησης. Δεν έχει καταφέρει, παρά τις μεγάλες και εναγώνιες προσπάθειες, να προβάλλει μια κάποια, έστω και προσωρινή, εναλλακτική λύση, η οποία θα παίξει το ρόλο του αλεξικέραυνου και θα παράσχει κάποια περιθώρια χρόνου αναπαλαίωσης του σάπιου κομματικού τοπίου.

Η κατασκευή «εθνοσωτήρων» και Μεσσιών προ το παρόν δεν έχουν αποφέρει τα αναμενόμενα. Ούτε οι «θεωρίες» περί «αρίστων».

Αυτή η καθεστωτική ασφυξία κατάρρευσης μπορεί να οδηγήσει άμεσα σε εκλογές, σαν ένας ελιγμός παράτασης του χρόνου και «ελπίδας», για να προωθηθούν αμέσως μετά οι «εθνοσωτήριες» λύσεις ή άλλου είδους πολιτικά πραξικοπήματα.

Οι εκλογές δεν θα λύσουν κανένα πρόβλημα. Αν γίνουν, πολύ πιθανόν, θα αποτελέσουν, απλώς, τον ιμάντα για άλλες λύσεις, το προσωρινό και πολύ βραχύ στάδιο για πολιτικά πραξικοπήματα…

Ο ερχομός του Σόρος έχει δρομολογήσει πραξικοπηματικές λύσεις: Με εκλογές ή άνευ εκλογών…

Λογαριάζουν, βεβαίως, για άλλη μια φορά, χωρίς τον ξενοδόχο: Τον ελληνικό λαό.

Ακριβέστερα υποτιμούν πολύ τη νοημοσύνη του, αγνοώντας τούτο: Ότι ο ελληνικός λαός έχει από τα πιο οξυμένα πολιτικά κριτήρια στον κόσμο…

ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 08, 2011 11:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι Λούθηροι της «ανυπακοής» και των «ειρηνικών επαναστάσεων»

Οι Λούθηροι της «ανυπακοής» και των «ειρηνικών επαναστάσεων»Όλοι είναι επαναστάτες όσο η επανάσταση δεν απειλεί να σπάσει τα πλαίσια της ρητορείας τους. Μόλις όμως οι λαϊκές μάζες ξεφεύγουν για λίγο από το ρόλο που τους επιφυλάσσουν οι αρχηγοί, οι Μεσσίες και οι μυσταγωγοί, όταν τα καθεστωτικά «προτερήματα» της «πειθαρχίας», της «ειρηνοφιλίας», της «σωφροσύνης» και της «Νομιμότητας» (ειρηνική επανάσταση), με τα οποία αλυσοδένονται οι λαοί, θραύονται, τότε οι ρήτορες της «επανάστασης» και μάλιστα της «ειρηνικής», μετατρέπονται σε εισαγγελείς και σφαγείς της επαναστατικής ανυπακοής: Σε Λούθηρους με τσεκούρι…

Τα παραδείγματα αφθονούν μέσα στην ελληνική ιστορία. Όλα τα κόμματα και οι αρχηγοί τους, κατά καιρούς, μίλησαν για «επαναστάσεις», για «ειρηνικές ανατροπές», για «ρήξεις με το κατεστημένο», για «ανυπακοή» κ.λπ.

Ακόμα και ο ΓΑΠ και ο Σημίτης έχουν μιλήσει για «ειρηνικές επαναστάσεις»!!!!

Ξεφυλλίστε λίγο τις πρόσφατες και τωρινές σελίδες της ιστορίας και θα βρείτε πολλούς ρήτορες της «ειρηνικής επανάστασης», της «ανυπακοής», των «ρήξεων» και των «ανατροπών»…

Ακόμα και τα μεγάλα συγκροτήματα της βιομηχανίας της «ενημέρωσης»,
οι πιο αδίστακτοι «νταβάδες» της ελληνικής κοινωνίας, συχνά μπαίνουν μπροστάρηδες ποικίλων «ειρηνικών επαναστάσεων» και μάλιστα κατασκευάζουν και «πορτοκαλί επαναστάσεις», όπως ο διαβόητος Σόρος…

Να θυμίσουμε ότι στην ηγεσία της κουκουλοφόρικης «εξέγερσης», στα «δεκεμβριανά» βρισκόντουσαν οι προπαγανδιστικές ύαινες του καθεστώτος;

Εδώ δεν εξυπηρετούσε η «ειρηνική επανάσταση», αλλά η «επανάσταση» του πλιάτσικου, της πυρομανίας και του χάους (ΕΝΤΟΣ, βεβαίως, του καθεστωτικού πλαισίου), για την προώθηση των πολιτικών παιχνιδιών των «νταβάδων» και το στρώσιμο του εδάφους στη σημερινή κατοχική κυβέρνηση.

Στο όνομα της «Δημοκρατίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» έχουν διαπραχτεί, και διαπράττονται καθημερινά, τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Το ίδιο, με τη ρητορεία των «ειρηνικών επαναστάσεων» έχουν αναρριχηθεί στο σβέρκο των λαών οι πιο στυγνοί δικτάτορες και «εισαγγελείς» των λαών…
Αυτού του είδους, συνεπώς, οι ρητορείες περί «ειρηνικών επαναστάσεων» που τις κηρύσσουν οι Μεσσίες ή οι πυλώνες και τα όργανα του καθεστώτος, όλοι γαλουχημένοι μέσα σε ολοκληρωτικές φιλοσοφίες και θεσμικές εξουσίες (εξ αντικειμένου χλευαστές κάθε αυθεντικής λαϊκής ανυπακοής), είναι τα τεχνάσματα εξαπάτησης και χειραγώγησης της κοχλάζουσας λαϊκής οργής.

Με πιο απλά λόγια: Είναι καταναλωτικές ρητορείες για να αναχαιτίσουν τις λαϊκές επαναστάσεις, είναι καθεστωτικές μανούβρες για να μπλοκάρουν τη λαϊκή κίνηση, να την καναλιζάρουν και να υποτάξουν τη λαϊκή οργή στα «ειρηνικά» πλαίσια του καθεστώτος, στις ελεγχόμενες λειτουργίες «νομιμότητας» του συστήματος.

Αν δεν το καταφέρουν, τότε, πίσω από το πρόσωπο της «ειρηνικής επανάστασης», θα προβάλει το πραγματικό πρόσωπο: Των λυσσασμένων σκυλιών του καθεστώτος…

Σήμερα η χρεωκοπία, η σήψη, η κατάρρευση του καθεστώτος και η συνακόλουθη κοχλάζουσα και εκρηκτική λαϊκή οργή θα γεννήσει νέους Λούθηρους: Του Λούθηρους της Νέας Τάξης!!!


Η ρητορική της «επανάστασης», της «ανυπακοής» της «ανταρσίας» θα γίνουν έννοιες πολύ ελκυστικές σε κάθε καθεστωτικό και κομματικό παράσιτο.

Η μικροπολιτική (η παθολογία της καθεστωτικής λογικής) θα πάρει επιδημικές διαστάσεις: Θα προβάλλεται σαν «μαγεία» «ανταρσίας», «ανυπακοής» και «επαναστατικής ρήξης».

Μέσα σε αυτή τη μικροπολιτική «μαγεία» θα επιχειρηθεί να αναβαπτιστούν και να εξιλεωθούν και τα μεγαλύτερα «λαμόγια» της πολιτικής, κάθε καθεστωτικό υποπροϊόν, κάθε κομματικό, παρασιτικό κατακάθι…

Βλέπουμε τώρα και τα πασοκικά παράσιτα να κάνουν τη δική τους «ανυπακοή» και «ανταρσία» εναντίον του Παπακωνσταντίνου για το τζόγο!!!!

Κατάπιαν, σαν ανδρείκελα του χειρίστου είδους, όλα τα εγκλήματα της κυβέρνησης, όλα τα «συμβόλαια θανάτου» των μαφιών του χρήματος που εκτέλεσε η κυβέρνησή τους και κάνουν, τώρα, την «ειρηνική επανάστασή» τους, την «ανταρσία» τους στο τζόγο!!!

Τώρα που βρίσκονται προ των πυλών της κατάρρευσης επιχειρούν να διασωθούν και να καταγράψουν «επαναστατικές» περγαμηνές, να δηλώσουν «ανυπακοή»!!!!

Σίγουρα αύριο θα «συνωστιστούν» και αυτοί στο καθεστωτικό, νεοταξικό τέχνασμα της «ειρηνικής επανάστασης»!!!

Το θλιβερό, όμως,
δεν είναι αυτοί οι θλιβεροί κλόουν της κυβέρνησης και του καθεστώτος, ούτε η αθλιότητα της μικροπολιτικής και παραπολιτικής καθεστωτικής δημοσιογραφίας

Το θλιβερό είναι ότι αυτή η μικροπολιτική και παραπολιτική λογική διαπερνάει και πολλά ιστολόγια τα οποία, δήθεν, αντιμάχονται τη μικροπολιτική παραφιλολογία.

Προβάλλουν και μάλιστα ηχηρά αυτή την «ανταρσία» των κυβερνητικών παρασίτων ή άλλων καθεστωτικών τζόκεϊ, σαν γεγονός πολιτικής «γενναιότητας» και «ρήξης».

Τη μικροπολιτική ΑΠΑΤΗ την προβάλλουν σαν πολιτική «ανυπακοή» και «γενναιότητα»!!!


Αντί να αποκαλύψουν τη μικροπολιτική, άκρως καιροσκοπική, ΑΠΑΤΗ, τη νομιμοποιούν και την καθαγιάζουν.

Φυσικά δεν λέμε ότι πρέπει να πνιγεί η είδηση, αλλά να αναλυθεί και κυρίως να αναδειχτεί η απάτη τέτοιων «ανταρσιών» και τα παιχνίδια που παίζονται σε βάρος του ελληνικού λαού…

Σε λίγο θα μας βγούνε «ήρωες» «ανυπακοής» όλα τα κατακάθια του καθεστώτος, ακόμα και οι πλέον πωρωμένοι κομισάριοι των κομμάτων, κάθε τζόκεϊ του κοινοβουλευτικού ιπποδρομίου…

Τι θα δούνε ακόμα τα μάτια μας: Κάθε καθεστωτική ακαθαρσία να βάζει τις πανοπλίες της «ανυπακοής» και της «ειρηνικής επανάστασης»…Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group