ΤΖΑΝΟΥΣ |
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 26, 2007 11:33 pm Θέμα δημοσίευσης: Ασσύμετρος πόλεμος.... |
|
Η Ελλάδα καίγεται, εμπρηστικοί μηχανισμοί ανακαλύπτονται καθημερινά, ανώτεροι στρατιωτικοί και δημόσιοι αξιωματούχοι μιλούν για "Ασσύμετρο πόλεμο" ενάντια στη χώρα. Σημεςιωτέων ότι σε όλες τις περιπτώσεις μεγάλων πυρκαγιών σε Ιταλία, Βουλγαρία, Σερβία και ΠΓΔΜ, παρατηρούνται τα ίδια φαινόμενα.
Καληνύχτα κύριε Πρωθυπουργές, Υπουργοί, επικεφαλείς της αντιπολιτεύσεως και Έλληνες πολίτες.
Για πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία, η χώρα δέχεται επίθεση και κανείς δεν αντιδρά! Σίγουρα ο "Εχθρός" φαντάζει αόρατος για τους πολλούς, αλλά ουκ ολίγοι - όπως το Ρεσάλτο- έχουν εντοπίσει, αναλύσει και στοχοποιήσει το φαινόμενο.
Άραγε η Ελληνική Πολιτεία, από ποιούς αποτελείται επιτέλους; Από τη Ρεπούση, το Νίκο Δήμου, τον Ανδριανόπουλο, Μάργαρη και Ανδρουλάκη; Έχει κανένας σε αυτή τη χώρα α......, η μας τα αφαίρεσαν και αυτά;
Σε σημερινή εκπομπή στη τηλεόραση (Εξτρα Τσάνελ-Παπαγιάννης)- ο δημοσιογράφος τα "Έχωνε άγρια" σε Μειμαράκη και Πολύδωρα και εν ολίγοις τους παρουσίαζε ως ανίκανους, κομματικά εγκάθετους, κτλ κτλ. Την ίδια γνώμη έχει και η πλειονότητα των πολιτών συμπεριλαμβανωμένων των δικών τους ψηφοφόρων.
Όταν μεγαλόσχημοι πολιτικοί παρουσιάζονται ως "Ανθρωπάκια" σε περιόδους κρίσης, ο λαός τρέμει για το μέλλον του. Μας λείπουν πέρα από ανεξαρτησία, ισότητα και οι Άνδρες και Γυναίκες που διαθέτουν ήθος, τιμή και α...... (Για τους άνδρες αναφέρομαι σε αυτή τη περίπτωση!)
Καλές πλημμύρες το Φθινωπορο... |
|