Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούν 07, 2017 10:28 am    Θέμα δημοσίευσης:

Η «αριστερή» κυβέρνηση προωθεί και την ποινικοποίηση της Άποψης…
Η κυβέρνηση των «αριστερών» ανδρεικέλων, μετά την αγιοποίηση της αμοραλιστικής μοχθηρίας του Μητσοτάκη, προχωράει ένα βήμα παραπέρα: Τον «δικαιώνει» και στους τρομονόμους!!!

Έτσι ο μητσοτακικός τρομονόμος του 1990 όχι μόνο επαναφέρεται από τους «αριστερούς» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και επεκτείνεται στο Δημόσιο Λόγο, δηλαδή ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ και τη δημόσια έκφραση γνώμης.


Εδώ ΕΥΘΕΩΣ επιχειρείται η ποινικοποίηση και η ΦΙΜΩΣΗ του διαδικτύου!!!

Η επέκταση του παλιού τρομονόμου για την ποινικοποίηση και του διαδικτύου προωθείται, από τα αδίστακτα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, με νέες προσθήκες παραγράφων, στα μοχθηρά τρομοκρατικά άρθρα «περί εγκληματικής οργάνωσης» (άρθρο 187) και του Ποινικού Κώδικα (187Α).

Με τις νέες αυτές προσθήκες προβλέπονται ποινές κατ’ ευθείαν φυλάκισης έξι μηνών, για όποιον «δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε τέλεση αδικημάτων» (που περιγράφονται στα άρθρα 187 και 187Α.

Με τη δόλια αυτή διατυπωμένη αοριστία μπορεί να ποινικοποιηθεί και να διωχτεί κάθε φράση λαϊκής ΟΡΓΗΣ στο διαδίκτυο.

Είναι μια ΑΝΟΙΚΤΗ, ΔΟΛΙΑ και ΜΟΧΘΗΡΗ τρομοκρατική ΠΡΑΞΗ από την «αριστερή» κυβέρνηση των ευρώ – αποικιοκρατών, για τη ΦΙΜΩΣΗ του διαδικτύου, τη ΔΙΩΞΗ κάθε, ΟΧΙ μόνο Πράξης, αλλά και ΑΠΟΨΗΣ, που θα στρέφεται εναντίον των μαφιόζων του χρήματος και των κυβερνητικών τους ανδρεικέλων.

Εδώ η αυθαιρεσία του Ποινικού Κώδικα και του «αριστερού» τρομονόμου, γίνεται δικτατορικά ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ και ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ.

Η κυβερνητική συμμορία των «αριστερών» ανδρεικέλων, η οποία εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας (με εντολές του 4ου Ράιχ), επιχειρεί να θωρακίσει παραπέρα το ετοιμόρροπο, εγκληματικό (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά) και εξαχρειωμένο κατοχικό καθεστώς με τέτοιους εφιαλτικούς τρόμο-νόμους ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ποινικής αυθαιρεσίας.

Βεβαίως, τέτοιες απόπειρες ποινικοποίησης και φίμωσης του Λόγου αποτελούν και αλάθευτα σημάδια κατάρρευσης και παρακμής.

Η κυβέρνηση αυτή καταρρέει και τίποτα δεν μπορεί να τη σώσει, τίποτα δεν μπορεί να αναχαιτίσει την ΟΡΓΗ της κοινωνίας…

Και μην ξεχνάμε ότι διώξεις της άποψης και φίμωσης του Λόγου, αποτελούν, κατά κανόνα, και πυροδότες της λαϊκής ΟΡΓΗΣ…

Διαβάστε επίσης και το κείμενο: «Ο Κοντονής επαναφέρει τον τρομονόμο του Μητσοτάκη».
Εδώ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/06/blog-post_17.html

Διαβάστε και τις νέες εφιαλτικές τρόμο-προσθήκες:

Άρθρο 27 – Τροποποίηση άρθρου 187 Ποινικού Κώδικα

1.
Μετά την παρ. 2 του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα προστίθενται παρ. 2α και 2β ως εξής:
«2α. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης ή ένταξη σε τέτοια, και προκαλεί κίνδυνο τέλεσης των εγκλημάτων αυτών, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
2β. Όποιος μέσω παροχής οδηγιών, πληροφοριών ή κατευθύνσεων, προκαλεί σε άλλον την απόφαση για συμμετοχή σε συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, τιμωρείται, αν δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή σύμφωνα με άλλη διάταξη, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.»

2. Μετά την παρ. 3 του άρθρου 187Α του Ποινικού Κώδικα προστίθενται παρ. 3α, 3β και 3γ ως εξής:
«3α. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη των εγκλημάτων των παραγράφων 1 και 4 του παρόντος, και προκαλεί κίνδυνο τέλεσής τους, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη.
3β. Όποιος μέσω παροχής οδηγιών, πληροφοριών ή κατευθύνσεων, προκαλεί σε άλλον την απόφαση για συμμετοχή σε συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση ή για τέλεση ορισμένης τρομοκρατικής πράξης, τιμωρείται, αν δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή σύμφωνα με άλλη διάταξη, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών αν η προς εκτέλεση πράξη συνιστά κακούργημα και με φυλάκιση ως δύο έτη αν η προς εκτέλεση πράξη συνιστά πλημμέλημα.
3γ. Με τις ποινές της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται όποιος με οποιονδήποτε τρόπο εκπαιδεύει άλλον στην κατασκευή ή χρήση εκρηκτικών, πυροβόλων ή άλλων όπλων, επιβλαβών ή επικίνδυνων ουσιών ή άλλων ειδικών μεθόδων ή τεχνικών ενόψει της διάπραξης του εγκλήματος της παραγράφου 1 του παρόντος, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη.».

Κ.Ν.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 05, 2017 12:09 am    Θέμα δημοσίευσης:

Facebook και Twitter συστρατεύονται στη μάχη κατά της τρομοκρατίας
http://www.enikos.gr/international/519166/facebook-kai-twitter-systratevontai-sti-maxi-kata-tis-tromokratiaΕπιχειρείτε λογοκρισία σε όποιον δεν συνταυτίζεται με την φάμπρικα της πλανητικής και εθνικής τρομοκρατίας, και ξεσκεπάζει τον ρόλο των μυστικών τους υπηρεσιών που είναι οι πραγματικοί τρομοκράτες. θα θεωρείτε εχθρός τους θα κόβεται από το Facebook και Twitter και ίσως θα διώκεται ποινικώς.

Ο φασισμός του 4ου ράιχ επιχειρεί να αφαιρέσει παντελώς την «ελευθερία του λόγου» στο διαδίκτυο!!!

ΤΟ προβοκατόρικο μήνυμα Φιλιππάκη στο Facebook: Αυτό το εφιαλτικό προμήνυμα είχε.
Κώστας Οικοδόμος
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 03, 2017 10:25 pm    Θέμα δημοσίευσης:

Το Facebook «κατέβασε» ανάρτηση της Αφροδίτης Μάνου με απρεπείς χαρακτηρισμούς για τον Σόιμπλε

http://www.enikos.gr/society/518992/to-facebook-katevase-anartisi-tis-afroditis-manou-me-aprepeis-xar

Η Λογοκρισία στο Facebook άρχισε. Δεν μπορεί τα καθάρματα του 4ου ράιχ να δολοφονούν με τα μνημόνια τον ελληνικό λαό και να ανέχονται στο ελάχιστο την αντίθετη γνώμη.
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 03, 2017 10:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Τους τρομάζει πλέον η.. «ελευθερία του λόγου» στο διαδίκτυο

Τους τρομάζει πλέον η… «ελευθερία του λόγου» στο διαδίκτυο
Του Κώστα Γιαννιώτη
Το παιγνίδι άρχισε να χοντραίνει και φαίνεται πως θα τραβήξει σε μάκρος!

Οι πρώτες μάχες άρχισαν, και όλα δείχνουν ότι... κάποιοι θα προσπαθήσουν να τις μετατρέψουν σε γενικευμένο πόλεμο.

Η απόπειρα κατά του Παπαδήμου αποτέλεσε την χρυσή ευκαιρία για κάποιους. Καθαγιάζοντας τον Παπαδήμο, επιχειρούν να καθαγιάσουν την «πολιτική» παράδοσης της χώρας και να ευλογήσουν τα γένια τους!


Ευκαιρία να... εξορκίσουν και «το κακό»,
για το οποίο υπεύθυνοι δεν είναι άλλοι από τους αντιφρονούντες με την πολιτική τους.

Υπαίτιοι δεν είναι η πολιτική της υποτέλειας και του δωσιλογισμού, αλλά οι... κακές μάγισσες του διαδικτύου!


Για να το πετύχουν,
δεν τους είναι αρκετή η βοήθεια των ποδηγετούμενων ΜΜΕ. Θέλουν δικό τους και το διαδίκτυο!

Το διαδίκτυο είναι όπλο!
Όπλο ισχυρότατο, αν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις!

Και το σύστημα, χρόνια τώρα, αποδείχτηκε πολύ «διαβασμένο» στην αξιοποίηση αυτού του όπλου!

Την ώρα που η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν είχε -και ίσως ακόμα να μην έχει- καλή σχέση με το διαδίκτυο, την ίδια ώρα το σύστημα «πολυβολούσε» τους νέους χρήστες με ό,τι βοθρόλυμα διέθετε, ενώ ταυτόχρονα καναλιζάριζε τις επιλογές των νέων στο σκουπιδαριό, στην υποκουλτούρα, στην αποξένωση, στον ανταγωνισμό και σε καθετί που αποτελούσε ορισμό της απαξίας!

Καμάρωνε -το σύστημα- και διαφήμιζε τη δημοκρατία ΤΟΥ και την «ελευθερία του λόγου» που... πρυτάνευε στο διαδίκτυο και η οποία χουζούρευε, ξαπλωμένη στη «λιακάδα», όσο χρονικό διάστημα οι χρήστες ασχολούνταν με τσόντα, ρόδα, λουλουδάκια κάθε είδους και διαδικτυακό χουλιγκανισμό (ποδοσφαιρικό και μη)!

Κι ήρθαν χρόνια δίσεκτα και μαύρα, για τον τόπο μας!

Η εξαθλίωση της κοινωνίας άρχισε... «να παίρνει κεφάλι» και η χώρα να απογυμνώνεται από την περιουσία της –δημόσια και ιδιωτική.

Οι «πολιτικοί» μας ονόμασαν... «ανθρωπιστική κρίση» ή σκέτα... «κρίση» την επιβολή κατοχής της χώρας μας από ξένες δυνάμεις!

Πάλευαν με νύχια (την απάτη, τον αποπροσανατολισμό και τη διαστρέβλωση) και με δόντια (την απόκρυψη, τη συκοφαντία και την εκτροφή του κοινωνικού αυτοματισμού) να θάψουν τα ερωτηματικά της κοινωνίας.

Όλα δούλευαν ρολόι,
για το σύστημα και το υπηρετικό του «πολιτικό» προσωπικό!

Όμως... Το διαδικτυακό «κοινό» άρχισε μέρα με τη μέρα να αφυπνίζεται, αργά μεν και βασανιστικά, αλλά σταθερά. Η κριτική, εναντίον του πολιτικού συστήματος, στο σύνολό του, από μεγάλη μερίδα των χρηστών του διαδικτύου, άρχισε να φουντώνει και να εξαπλώνεται σαν την αγριάδα σε περιβόλι!

Στην αρχή, το «πολιτικό» κατεστημένο,
φάνηκε αμήχανο και καλύφτηκε πίσω από την χοντροπετσιά του, κάνοντας την... πάπια, σε όσα κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο για το δωσιλογισμό του. Για... «το φόβο των Ιουδαίων» απέφευγε να επιτεθεί απροσχημάτιστα εναντίον του αναφαίρετου δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών, προσπαθώντας μάλιστα να αναδείξει αυτόν το φόβο του σε... απόδειξη της «δημοκρατίας» ΤΟΥ!

Στην πραγματικότητα περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να εξαπολύσει την αντεπίθεσή του.

Και η ευκαιρία τού δόθηκε με την επίθεση κατά του Παπαδήμου. Μια επίθεση πολύ βολική και... στην ώρα της!

Κι άρχισαν τα όργανα!

Με... εφαλτήριο την ανάρτηση του Γ. Φιλιππάκη,
όλοι οι «δημοκράτες» της «δημοσιογραφίας» έδωσαν το σύνθημα (σαν να ήταν... προγαμματισμένοι) και ξεκίνησαν το πανηγύρι, διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά τους για την... «απαράδεκτη ανάρτηση», απαιτώντας «ξήλωμα» αναρτήσεων, μέχρι και κινητοποίηση της υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και διώξεις!

(Μέσα στη μεγαλοθυμία τους απέφυγαν να ζητήσουν το άνοιγμα των «παρθενώνων» στα ξερονήσια).

Ακολούθησαν οι ταγοί της «πολιτικής»
που εξέφρασαν τη βδελυγμία τους εναντίον... «παρόμοιων αναρτήσεων» (sic) και άρχισαν να ανταγωνίζονται ποιος θα πρωτοτυπήσει στις προτάσεις για την αντιμετώπιση της... «βαρβαρότητας» του διαδικτύου!

Δεν αρκέστηκαν όμως μόνο σ’ αυτό.

Θέλησαν να... «χτίσουν» και για το μέλλον τους!

Θεώρησαν
ότι έφτασε η ώρα να φράξουν τα στόματα που φώναζαν και φωνάζουν για την πατριδοκαπηλεία και το δωσιλογισμό!

Να τους αφήσουν ήσυχους, να κάνουν τη δουλειά που τους ανατέθηκε και να... «σώσουν» τελειωτικά την πατρίδα!

Βρήκαν μάλιστα και τη νομική... φόρμουλα καθοδήγησης της δικαιοσύνης!

Όποιος μιλά για «προδότες», «γερμανοτσολιάδες», «ταγματασφαλίτες», «δωσίλογους», «Τσολάκογλου» κ.ά. να θεωρείται... ηθικός αυτουργός των τρομοκρατών!

Μπα! Τι λέτε!


Μέχρι σήμερα -και μέσα από... «ιστορικά» κείμενα που, βέβαια, έκοψαν, έραψαν κι έγραψαν στα μέτρα τους- καμάρωναν για τα «παλικάρια» που έσωσαν την «πατρίδα» από τον όλεθρο του κομμουνισμού!

Τώρα θεωρούν... ύβριν, το να τους αποκαλούν με αυτήν την προσωνυμία;

Είναι ηθική αυτουργία σε έγκλημα;


Ο ουρανός του διαδικτύου άρχισε να γίνεται γκρίζος! Το θέμα δε σηκώνει εφησυχασμό και... χαβαλέ. Φαίνεται πως η μπόρα είναι προ των πυλών!

Και δεν είναι μπόρα
που... θα περάσει -όπως έλεγαν κάποιοι για τα μνημόνια.

Είναι μπόρα, που θα επιχειρήσουν να τη φέρουν, για... μακροχρόνια ενδημία στον τόπο μας!

Όσο κι αν δεν το δείχνουν,
βλέπουν καθαρά τα σημάδια και ο πανικός τους είναι ικανός να τους οδηγήσει σε... απονενοημένες ενέργειες!

Όμως, το ξανάγραψα!
Φαίνεται, πως δε μετρούν σωστά το μπόι τους!


Η κοινωνία, μέρα με τη μέρα, περνά σε... άλλη φάση και το διαδίκτυο άρχισε να γίνεται μέσο έντονης ζύμωσης αυτής της τόσο πληγωμένης κοινωνίας!

Θα βρουν βράχο μπροστά τους! Και θα... στουκάρουν!


ΠΗΓΗ:
http://www.dromosanoixtos.gr/2017/06/blog-post_2.html


Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group